نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Rudel
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 2164

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط mohammadhossein پست شده است View Post
    بیسواد وقتی راجع به یک پیرمرد صحبت میکنی مراقب گفتارت باش .

ادم باسواد همچین ادبیاتی استفاده نمیکنه.

اینو من نمیگم .
    آدمی پیر میشه وقتی هم پیر میشه زوال عقل می آد. بشر همینه دست خودش هم نیست. توهین هم نیست پذیرش واقعیت است و بیانش توهین نیست همه ما پیر میشیم باید بپذیریم حتی یک نابغه و مدیر توامند باشیم هم در هشتاد سالگی توان مدیریتی نداریم

نظر

• mohammadhossein
      عضو فعال
      • Feb 2016
      • 818

انشاءالله که شما دوست گرامی زوال عقل نگیری.

نظر

• خوشبخت
        عضو فعال
        • Jul 2012
        • 5464

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
        این کاربر خوشبخت آنقدر مسخره بازی سر این نهضت سوادآموزی درآورد و ادعای سواد کرد !!!! تا آخرسر یکی از نهضت سوادآموزی شد نماینده اصلاح طلب ها و تفکر ایشون در مجلس !!!

البته ایشون هم مثل دولت روحانی که هر ادعایی کرد علیه احمدی نژاد سر خودش هم اومده تا الان، کار بر خوشبخت هم هرچی به بنده برچسب زده بود، الان خودش داره انجام میده !

میگفت کپی کردن اطلاعات در تاپیکهای سایت غلط هست و نظم سایت بهم ریخته ! حالا خودش انجام میده !

میگفت تو سواد نداری و همش کپی میکنی ! الان خودش پستهای منو که مدعی بود کپی هست !!! همونارو دوباره کپی میکنه و میزنه !

......

امان از ادعا !

جلوی جولان دادنات و سرقفلی این فروم رو بنام خود پوپولیسمستو گرفم همین!!

من هنوز مونم تو دقیقا ساعت 9 تا 10 ساعت کوک میکنی اینجایی تا 3 تقریبا یه دم اسپم میزنی...یه رب میری ناهار از بعدش شروع میکنی تا تقریبا 5:30 و بعد غیب میشی میری که میری...

من به مدیریت زدم که یه تاپیک باشه تو توش جولان بدی که قبول نشد و برای فرو کردن تو ته یورسی خودم تن به این کار دادم!!

اینو بدون هیچ مموتی نژادی نباید هیچ جا بالا باشه!!در انچام کارمم موفق شدم و تو منفورترین چهره این سایت شدی
        !!!/:.happysmiley:./
        زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• خوشبخت
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 5464

دلیل شکست اصولگرایان در انتخابات از دید شجونی؛
          تهران پایگاه اصلی ضدیت با انقلاب و ولایت فقیه است./.:blinksmiley.:/

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز در واکنش به شکست مطلق اصولگرایان در انتخابات تهران، گفت: دلیل چنین اتفاقی مشخص است. تهران پایگاه اصلی ضدیت با انقلاب و ولایت فقیه است و رای آوری این افراد نیز نشان دهنده همین مساله است.

به گزارش فراتاب،جعفر شجونی در گفت‌و‌گو با رویداد۲۴ درباره نتیجه انتخابات اخیر مجالس خبرگان رهبری و شورای اسلامی، اعلام کرد: در حال حاضر تهران نیستیم و برای انجام سفری به شمال کشور رفته‌ام. خیلی در جریان نتایج آرای انتخابات جز مسائل کلی قرار ندارم. لذا بر اساس آنچه می‌دانم و شنیدم فکر می‌کنم در انتخابات مجلس شورای اسلامی یک عزمی از سراسری کشور برای حضور در انتخابات شکل گرفت و در ‌‌نهایت نیز نتیجه به پیروزی حداکثری اصولگرایان ختم شد.

این عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز در واکنش به اینکه تمامی کرسی‌های تهران در بهارستان به لیست امید تعلق گرفت و حتی سرلیست ائتلاف بزرگ اصولگرایان از رسیدن به بهارستان ناکام ماند، گفت: بنده از این اتفاق مطلع هستم و البته دلیل چنین اتفاقی نیز مشخص است. تهران پایگاه اصلی ضدیت با انقلاب و ولایت فقیه است و رای آوری این افراد نیز نشان دهنده همین مساله است.

نظر

• گیلان
            عضو فعال
            • Jul 2011
            • 2178

اتفاقا همین بنده خدا که نوشتی رفته تو مجلس دوباره !

جالبتر اینکه همین کریمی قدوسی که شما اشاره کردی خودش در جناح راست است !

برادر همین آدم در جناح مقابل است ! و به شدت مخالف مواضع برادرش !

بعد همینکه مواضع اصلاح طلبی دارد و مخالف برادرش هم هست مدیرعامل یکی از شرکتهای بزرگ آستان قدس است !!!

اینها از هر گروه و جناحی منافعی برای خود ایجاد کرده اند و چه اینطرف بیاید سر کار چه آنطرف ! منافعشان تامین است !!

حالا برخی دلشان خوش است که آنها را بیرون کردند ! اینها را آوردند !!!
            آن مورد نمونه بود و هزاران مورد دیگر را میشود بیان کرد ...
            بنده گفتم از نگاه ماکرو و کلی قوانین به نفع دزدها طراحی و اجرا میشود و به مرور برای مردم جا افتاده است و ذائقه ها نیز به دزدی تغییر کرده ...
            در چنین بسترهایی میشود که میبینیم یک آدم بلفطره دزد و خیانتکار مانند احمدینژاد نیز به قدرت میرسد و مملکت را تا به چنین فلاکتی که میبینید رهنمون میکند , که دهه ها زمان میبرد تا بازگردیم به نقطه ایی که قبل از ریاست جمهوری ایشان بودیم ...
            و از تغییر ذائقه مردم به دزدی که میشود اشاره هم داشت و قابل لمس برای شما نیز باشد مبتوان به بورس خودمان اشاره کنیم که سهامی مانند صدرا و پلوله که حداقل یک دهه زیان ده بودند قیمتشان 500 درصد رشد میکرد و الانه شما با افتخار به اینکه هم کاسه دزدها و سفته بازها بودید یاد میکنید, ...البته ایرادی به شما نیست در مثل میگویند خواهی نشوی رسوا هم رنگ جماعت شو !
            آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2016/03/01, 18:43.
            هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• گیلان
              عضو فعال
              • Jul 2011
              • 2178

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
              .
              .
              .
              و از تغییر ذائقه مردم به دزدی که میشود اشاره هم داشت و قابل لمس برای شما نیز باشد مبتوان به بورس خودمان اشاره کنیم که سهامی مانند صدرا و پلوله که حداقل یک دهه زیان ده بودند قیمتشان 500 درصد رشد میکرد و الانه شما با افتخار به اینکه هم کاسه دزدها و سفته بازها بودید یاد میکنید, ...البته ایرادی به شما نیست در مثل میگویند خواهی نشوی رسوا هم رنگ جماعت شو !
              در مورد پلوله دو سه روز پیش جایی گفتید به سود دهی رسیده است(بنده روی این سهم کار نکرده م) ...خوب شما باید این سئوال را ازخودتان بپرسید که چطور میشود شرکتی(و شرکتهای مشابه دیگر) با روی کار آمدن دولت احمدینژاد به زیان رسیدند و تا انتهای دوره ایشان تنها زیانشان افزایش میافت , ...اما دوسال بعد از رفتن ایشان به سود دهی نشسته اند ؟! ...
              هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• "Midas"
                عضو فعال
                • Oct 2013
                • 2483

ا

اینها از هر گروه و جناحی منافعی برای خود ایجاد کرده اند و چه اینطرف بیاید سر کار چه آنطرف ! منافعشان تامین است !!

حالا برخی دلشان خوش است که آنها را بیرون کردند ! اینها را آوردند !!!

از صحبت های شما میشه نتیجه گرفت قدوسی، مطهری، عارف، حداد عادل و ... همه مهره های نظام و از یک قماشند و مردم این وسط سرکارند و دلشان به رای شان خوش است.

اگر به حرف خودت اعتقاد داری پس تفاوتی میان مموتی و اکبر شاه و حسن کلید نیست و "اینها از هر گروه و جناحی منافعی برای خود ایجاد کرده اند و چه اینطرف بیاید سر کار چه آنطرف ! منافعشان تامین است !!"

قاعدتا الان از رای نیاوردن دار و دسته مموتی در تهران، و رای آوردن باصطلاح مخالفانش نبایستی ناراحت باشی. و برایت فرقی کند که مموتی رئیس جمهور باشد یا حسن کلید...
                بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• b-asgharne
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 1052

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
                  دلیل شکست اصولگرایان در انتخابات از دید شجونی؛
                  تهران پایگاه اصلی ضدیت با انقلاب و ولایت فقیه است./.:blinksmiley.:/
                  عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز در واکنش به شکست مطلق اصولگرایان در انتخابات تهران، گفت: دلیل چنین اتفاقی مشخص است. تهران پایگاه اصلی ضدیت با انقلاب و ولایت فقیه است و رای آوری این افراد نیز نشان دهنده همین مساله است.
                  به گزارش فراتاب،جعفر شجونی در گفت‌و‌گو با رویداد۲۴ درباره نتیجه انتخابات اخیر مجالس خبرگان رهبری و شورای اسلامی، اعلام کرد: در حال حاضر تهران نیستیم و برای انجام سفری به شمال کشور رفته‌ام. خیلی در جریان نتایج آرای انتخابات جز مسائل کلی قرار ندارم. لذا بر اساس آنچه می‌دانم و شنیدم فکر می‌کنم در انتخابات مجلس شورای اسلامی یک عزمی از سراسری کشور برای حضور در انتخابات شکل گرفت و در ‌‌نهایت نیز نتیجه به پیروزی حداکثری اصولگرایان ختم شد.
                  این عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز در واکنش به اینکه تمامی کرسی‌های تهران در بهارستان به لیست امید تعلق گرفت و حتی سرلیست ائتلاف بزرگ اصولگرایان از رسیدن به بهارستان ناکام ماند، گفت: بنده از این اتفاق مطلع هستم و البته دلیل چنین اتفاقی نیز مشخص است. تهران پایگاه اصلی ضدیت با انقلاب و ولایت فقیه است و رای آوری این افراد نیز نشان دهنده همین مساله است.
                  پس باید منتظر انتقال پایتخت به قم یا مشهد باشیم یا اینکه این ضد انقلاب رو به دو شهر مذکور تبعید کنند.

نظر

• خوشبخت
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 5464

در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
                    پس باید منتظر انتقال پایتخت به قم یا مشهد باشیم یا اینکه این ضد انقلاب رو به دو شهر مذکور تبعید کنند.

البته یه محلی هست تو نارمک همه انقلابین و معتقد به اصول دین!!!
                    /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

البته یه محلی هست تو نارمک همه انقلابین و معتقد به اصول دین!!!
                      /.:biggrinsmiley.:/
                      احمدی نژاد جرات داره تو همون نارمک راه بره حتی؟ مردم به دو قسمت مساوی تقسیمش می کنن

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35706

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                        از صحبت های شما میشه نتیجه گرفت قدوسی، مطهری، عارف، حداد عادل و ... همه مهره های نظام و از یک قماشند و مردم این وسط سرکارند و دلشان به رای شان خوش است.

اگر به حرف خودت اعتقاد داری پس تفاوتی میان مموتی و اکبر شاه و حسن کلید نیست و "اینها از هر گروه و جناحی منافعی برای خود ایجاد کرده اند و چه اینطرف بیاید سر کار چه آنطرف ! منافعشان تامین است !!"

قاعدتا الان از رای نیاوردن دار و دسته مموتی در تهران، و رای آوردن باصطلاح مخالفانش نبایستی ناراحت باشی. و برایت فرقی کند که مموتی رئیس جمهور باشد یا حسن کلید...

اول اینکه چپ و راست و اصولگرا و اصلاح طلب دو سر یک چوب هستند به قول قدیمی ها !

قبلا هم بنده اینو در همین سایت گفتم و نوشتم !

حتی در مورد اقتصاد سیاسی هم که بحث شد نوشتم که این دو گروه و دو جناح در فضای اقتصادی یک کار انجام میدن ! فقز تابلوهاشون متفاوته !

مثال هم زدم که بانک انصار و بانک پاسارگاد ! هر دو یک کارکرد دارن در اقتصاد اما برای دو جناح مختلف کار میکنن !

اما امثال شما فکر می کنید بانک انصار چون برای بسیج یا سپاه هست مثلا بده ! اما بانک پاسارگاد چون برای مجید قاسمی و حزب اعتدال توسعه هست خوبه !!

حالا اینکه جماعت خوشحال میشن از اینکه این گروه بره اون یکی بیاد ! یا برعکس فقط یک تخلیه سیاسی هیجانی هست که بازیگران حکومتها از اون برای سر کار گذاشتن ملت ها استفاده میکنن !

دوم اینکه احمدی نژاد به حزب و جناح به این مفهومی که به قول شما اکبرشاه و حسن کلید قبول دارن اعتقادی نداشت ! رسما هم گفت که دولت برای مردم هست نه احزاب و جناح ها !

پس بین احمدی نژاد با بقیه از این لحاظ فرق هست !

سوم اینکه قبلا هم نوشتم در این سایت شما هنوز تحولات سالهای 90 به بعد رو مخصوصا 2 سال آخر احدی نژاد رو درست ارزیابی نکردید !

برای همین فکر میکنید که احمدی نژاد با اصولگرایان یکی هست ! در حالیکه اینطور نیست !

اتفاقا احمدی نژادی ها از همه خوشحال تر هستن که آنهاییکه زبانشان بر سر دولت احمدی نژاد دراز بود با این وضعیت از مجلس انداخته شدن بیرون !

این که شما فکر می کنید احمدی نژادی ها ناراحت هستند تحلیل اشتباهی است !

چهارم اینکه قبلا هم نوشتم دولتی که سر کار میاد نمیتونه برخی کارها رو برای نظام یا احزاب مورد تایید نظام انجام نده ! اما حسن یک دولت برای مردم اینه که در کنار اون کارها یک امتیازاتی هم برای مردم ایجاد کنه ! مخصوصا طبقه ضعیفتر جامعه !

فرق دولت احمدی نژاد با بقیه دولتها در همین بود ! برای همین هم همه احزاب در سالهای آخر علیه احمدی نژاد بودن !

نه تنها در ایران در کشورای دیگه هم همینطور هست ! اگر کسی نماینده توده های مردم باشد، تمام احزاب و جناح ها و شاهزاده ها و آقا زاده ها و ... علیه اون فرد خواهند بود

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35706

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                          خودکشی , فحشا , دزدی , طلاق... و از این دست بی اخلاقی ها معلول هستند ....علتها خشکانده نشوند , معلولها از بین نمیروند !

تقریبا ابتدای دوره احمدینژاد آشنای ما یک آپارتمان در پاسداران خرید 65 میلیون تومان ....انتهای دوره ایشان فروخت 650 میلیون تومان !
                          اگر بخواهید دراین موج وحشتناک تورم و گرانی دوام بیاورید بایستی اخلاقیات را کنار بگذارید, و اگر باز هم نتوانید تقریبا میتوان گفت به انتهای خط رسیده اید و کار خودتان را تمام میکنید !!!

اینجور که شما نوشتی افزایش قیمت فقط زمان احمدی نژاد بوده !!! و عامل مرگ و خودکشی مردم شده !!!

قبل از احمدی نژاد افزایش قیمت نبود !!؟؟ کسی خودکشی نمیکرد !!!؟

حالا با این استدلال !!! خود شما اخلاقیات را کنار گذاشته ای !!؟؟؟ یا نتونستی و به آخر خط رسیده ای !!؟؟؟ و کار خودت را تمام میکنی !!؟؟؟

نظر

• خوشبخت
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 5464

اینجور که شما نوشتی افزایش قیمت فقط زمان احمدی نژاد بوده !!! و عامل مرگ و خودکشی مردم شده !!!

حالا با این استدلال !!! خود شما اخلاقیات را کنار گذاشته ای !!؟؟؟ یا نتونستی و به آخر خط رسیده ای !!؟؟؟ و کار خودت را تمام میکنی !!؟؟؟
                            بالاخره اتفاقاتی که افتاده بی تاثیر نیست!!

اوج حمله مغولها به دارایی های کشور و بالا رفتن شاخص فلاکت و تورم و ........

من یه نظری دارم کاربر خاطی..بنظرم شما این نوشته هایی که میزنید رو برای 2 یا 3 نفری که اینجا میخونن رو تو خصوصی براشون بزن راحت تره!!!

چون میشنی رنگا وارنگ مینویسی بزرگ و کوچیک ولی هیچ کس نمیپسنده!!laughingsmiley

نظر

• گیلان
                              عضو فعال
                              • Jul 2011
                              • 2178

آن مورد که نوشتم برای جناب رجبی نمونه ایی از هزاران بود که علتها را نادیده میگیرند و تنها ادای انسانیت را بخاطر معلولها در میاورند و علاقه فراوان دارند مانند شما در کوچه علی چپ زندگی کند :) ....اما علتها را که توضیح بدهی نگاه بهتری به اطراف دارند و چه بسا خودشان را نیز مقصر این خودکشی ها خواهند دید !!
                              بله هر زمانی که چنین ناهنجاری های اقتصادی , سیاسی , فرهنگی به اوج خودش میرسد شاهد افزایش چنین بی اخلاقی هایی خواهیم بود ...هر چه شدتش بیشتر باشد مردم نیز بیشتر آسیب خواهند دید !!!
                              .
                              کلمه اخلاقیات را بامزه نوشتی ;)....اگر در ایران دیدی سلام بنده را برسان :)

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35706

جلوی جولان دادنات و سرقفلی این فروم رو بنام خود پوپولیسمستو گرفم همین!!

من هنوز مونم تو دقیقا ساعت 9 تا 10 ساعت کوک میکنی اینجایی تا 3 تقریبا یه دم اسپم میزنی...یه رب میری ناهار از بعدش شروع میکنی تا تقریبا 5:30 و بعد غیب میشی میری که میری...

من به مدیریت زدم که یه تاپیک باشه تو توش جولان بدی که قبول نشد و برای فرو کردن تو ته یورسی خودم تن به این کار دادم!!

اینو بدون هیچ مموتی نژادی نباید هیچ جا بالا باشه!!در انچام کارمم موفق شدم و تو منفورترین چهره این سایت شدی
                                !!!/:.happysmiley:./
                                اول اینکه من به عنوان یک عضو این سایت پست میزدم مثل بقیه و هنوزم به کار خودم ادامه میدم و پستهامو میزنم !

دوم اینکه هدف شما اینه که من پست نزنم ! که به این هدف نرسیدی و نخواهی رسید !

سوم اینکه پست زدن جولان دادن نیست ! همه پست میزنن از جمله خود شما !

چهارم اینکه ساعت فعالیت افراد در سایت به شرایط زندگی و کاری خودشون بستگی داره ! منم مثل بقیه زمانیکه بتونم میام و پست میزنم !

پنجم اینکه شما هدفت از پیشنهاد به مدیریت این بود که مدعی بودی تاپیکهای زیادی به اسم یک نفر در سایت میاد بالا ! پیشنهاد دادی خودت و دوستت البته !که یک تاپیک بشه مخصوص گزارشات کدال همه بره اونجا ! مدعی بودید این بهتره !!!

اگر مدعی بودید که اون تاپیک مجزا برای گزارشات بهتره پس چرا خودت به روش بهتر عمل نکردی !؟ و این بهتر بودن رو ثابت نکردی !!؟؟

اگر مشکل شما این بود که چرا تاپیکهای زیادی به اسم یک کاربر که بنده باشم میاد بالا !!! خوب حالا خودت میری پستهای منو کپی میکنی که همون تاپیکها به اسم خودت بیاد بالا !!! پس هنوز همون مشکلی که شما مدعی بودید برقراره !!!

ششم اینکه این چیزی که میگی کسی بالا نباشه و پایین باشه و ... مفهوم خاصی نداره در فضای مجازی !

هفتم اینکه مدعی هستی موفق شدی !! درسته اگر هدفت کپی کردن پستهای من بوده موفق شدی !! روزهای اول حتی بلد نبودی یک شکل توی پستهات بذاری ! اما الان همون شکلی که من آپلود کردم رو ! کپی میکنی بنام خودت میزنی !

هشتم اینکه مدعی شدی من منفورترین چهره سایت هستم ! اینم به دروغهای قبلیت اضافه میشه ! هیچ ملاک و معیاری برای اثبات این هم نداری !

نهم اینکه فرض کنیم شما چهره منفوری نیستی ! و به قول خودت تعداد تشکرها و لایکها هم از شما زیاده !!! هم اینکه یکی مثل شما پستهای منو کپی میکنه !!! و دوباره منتشر میکنه ! خودش تایید پستهای من هست ! و اینکه من برخلاف ادعای شما نه تنها منفور نیستم ! بلکه یک نفر منتظر نشسته تا من یک پستی در یک تاپیکی بزنم ! و بلافاصله اونو کپی و منتشر کنه !

دهم اینکه اگر همین وقتی که میذاری برای کپی کردن پستهای من ! یا به قول خودت انجام ماموریت سایه به سایه !!! همین وقت رو با نیت اطلاع رسانی به دوستان و کاربران سایت میذاشتی ! و اطلاعاتی فراتر و متفاوت تر از پستهای من منتشر میکردی ! خیلی بهتر و مفیدتر بود برای سایت و بقیه دوستان ! اما خوب با این نیت غلطی که داری، این وقتی که میذاری نتیجه ای نخواهد داشت !

یازدهم اینکه بارها خودت و همفکرانت به من تهمت زدید که از جایی مامور هستی اینجا پست بزنی ! تو یک نفر نیستی چند نفر هستید که مدام پست میزنید !! و اینترنت مجانی گرفتی از دلواپسان و .... حالا همین کار را خودت انجام میدهی ! و آشکار شده برات که اون تهمتهایی که به من می زدید همه نادرست و دروغ بوده !!!

نظر

در حال کار...
                                X