نبض سیاست

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • milad97
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 2520

    #3301
    پاسخ : نبض سیاست

    جوونی هاش عجب تیپی داشته......خیلی حال کردم/:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/


    لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

    نظر

    • milad97
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 2520

      #3302
      پاسخ : نبض سیاست

      کدام آیت‌الله به صندلی ریاست مجلس خبرگان تکیه می‌زند؟
      با رای نیاوردن آیت‌الله یزدی در انتخابات خبرگان و تغییر ترکیب مجلس خبرگان رهبری بازهم بحث ریاست این مجلس تبدیل به یکی از سوژه‌های رسانه‌ها شده است

      عصر ایران؛ مصطفی داننده- از سال 1362 که مجلس خبرگان رهبری با پیام امام خمینی افتتاح شد تا سال 1386، نمایندگان این مجلس به یک اصل نانوشته عادت کرده بودند و همه می‌دانستند که عبای ریاست مجلس خبرگان را برای آیت‌الله علی مشکینی دوخته‌اند. با وجود آیت‌الله مشکینی، هیچ یک از اعضای مجلس خبرگان به خود اجازه نمی‌داد برای این پست نامزد شود و در هر دوره تنها آرا به نفع او به گلدان ریخته می‌شد.

      آیت الله علی مشکینی از جمله روحانیونی بود که مورد احترام تمام جریان‌های سیاسی از جمله اصول گرایان و اصلاح طلبان بود.

      درگذشت آیت الله در تابستان سال 86 و درست دو سال بعد از به قدرت رسیدن محمود احمدی نژاد، باعث شد تا ریاست مجلس خبرگان رهبری وارد فاز جدیدی شود و برای اولین بار شاهد رقابتی سخت برای کسب این کرسی مهم باشیم.



      اختلاف‌های اساسی میان برخی مسئولین کشور باعث شد تا فضای کاملا سیاسی به انتخاب جانشین آیت‌الله مشکینی حاکم شود. این جو سیاسی باعث شده بود تا گروه‌های سیاسی با توجه به شرایط حساس کشور و تغییرات گسترده‌ای در راس قوه مجریه، سعی می‌کردند زمین بازی مجلس خبرگان رهبری را به سود خود تغییر دهند.

      بر اساس همین معنا گروه‌های سیاسی رایزنی‌های خود را برای انتخاب رئیس جدید مجلس خبرگان آغاز کنند. این رایزنی‌ها منجر به این شد که دو سیاستمدار روحانی که یکی ریاست مجمع تشخیص را به عهده داشت و دیگری دبیری شورای نگهبان برای تکیه زدن به کرسی جانشینی آیت‌الله مشکینی با هم رقابت کنند.

      نمایندگان مجلس خبرگان رهبری از بین هاشمی و احمد جنتی، رای به ریاست هاشمی رفسنجانی دادند کسی که در این سال‌ها نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری بود. رئیس مجمع تشخیص با 41 رای در مقابل 34 رای آیت‌الله جنتی از مجموع 76 رای، توانست به کرسی ریاست مجلس خبرگان تکیه بزند.

      در انتخابات بعدي هيات رئيسه مجلس خبرگان رهبري که در اسفند 87 برگزار شد، اين بار آیت الله محمد يزدي، خود به عنوان رقيب اصلي ‌هاشمي‌رفسنجاني وارد عرصه شد اما 26 رأي او در برابر 51 رأي ‌هاشمي‌رفسنجاني کارساز نشد تا آيت‌الله ‌هاشمي براي دو سال بعد نيز همچنان رياست اين مجلس را برعهده بگيرد.

      وقايع سال 88 همانطور که در حوزه‌هاي مختلف، پيامد‌هاي مختص به خود را براي عرصه سياسي کشور به همراه داشت، در عرصه خبرگان رهبري نيز سبب تغييراتي در رياست اين مجلس شد، دوران رياست‌ هاشمي‌رفسنجاني بر مجلس خبرگان در حال سپري شدن بود که حوادث تلخ سال 88 به وقوع پيوست.

      حوادثي که اثرات آن به مجلس خبرگان نيز رسيد و زمزمه‌‌هايي از تغيير رئيس اين مجلس به دليل نقش موثر در حوادث بعد از انتخابات به گوش رسيد. برخي از اعضاي مجلس خبرگان اعتقاد داشتند که رئيس مجلس خبرگان بايد فردي باشد که به دور از فعاليت‌هاي سياسي و جناح‌بندي‌هاي موسوم باشد.

      حتي برخي از آنان اعتقاد داشتند که ‌هاشمي‌رفسنجاني به دليل مشخص نکردن مواضع خود در قبال حوادث سال 88 نمي‌تواند رياست مجلس خبرگان را بر عهده داشته باشد. اين عوامل باعث شد تا نام آيت‌الله مهدوي‌کني به عنوان نامزد رياست مجلس خبرگان مطرح شود.

      روحاني‌اي که مورد قبول جريان‌هاي سياسي و مورد اعتماد رهبري و همچنين شخص آيت‌الله ‌هاشمي‌رفسنجاني بود. اين راهکار که از سوي آيت الله‌هاشمي رفسنجاني و آيت‌الله مهدوي‌کني بصورت مشترک به اجرا گذارده شد، عملا طيف مقابل را وادار به سکوت کرد ودوران تازه مجلس خبرگان با رياست آيت‌الله مهدوي‌کني آغاز شد و اين دوران چهار سال بيشتر دوام نياورد و آيت‌الله مهدوي‌کني به دليل سکته مغزي و بعد از 5 ماه در کما بودن دار فاني را وداع گفت تا باز هم مجلس خبرگان و رياست آن به صدر اخبار سياسي کشور بدل شود.

      بعد از درگذشت مهدوی کنی، هاشمی رفسنجانی بازهم وارد صحنه شد و اینبار برای رسیدن به صندلی قرمز ریاست مجلس خبرگان با محمد یزدی، رئیس سابق قوه قضائیه به رقابت پرداخت. این بار نمایندگان این مجلس رای به ریاست آیت‌الله یزدی دادند. هاشمی در این رقابت تنها 24 رای را با خود اختصاص داد و محمد یزدی با 47 رای رئیس مجلس خبرگان شد.

      دوره پنجم

      با رای نیاوردن آیت‌الله یزدی در انتخابات خبرگان 7 اسفند 1394 و تغییر ترکیب این مجلس بازهم بحث ریاست این مجلس تبدیل به یکی از سوژه‌های رسانه‌ها شده است. در انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری مشخص شد که 50 تن از اعضای کنونی این مجلس بار دیگر بر کرسی‎های خود ابقا و 33 نفر تغییر کردند.



      این انتخابات رقابت بین سه فهرست خبرگان مردم (منتسب به هاشمی رفسنجانی)، لیست جامعه مدرسین و جامعه روحانیت مبارز بود. شایان ذکر است که بسیاری از نامزدهای مورد حمایت این سه فهرست با هم مشترک بودند. به طور مثال در فهرست 16 نفره تهران، 8 نامزد بین خبرگان مردم و جامعتین مشترک بودند.

      از نامزدهای راه یافته به مجلس خبرگان 27 نفر از نمايندگان از سوي هر سه فهرست حمايت شده بودند. 24 نفر هم افراد مشترک در هر دو ليست جامعه روحانيت و جامعه مدرسين يعني جامعتين بودند. 5 نامزد اختصاصي ليست جامعه روحانيت، 3 نامزد اختصاصي ليست جامعه مدرسين و 19 نامزد ليست خبرگان مردم را نيز بايد به اين آمار افزود.

      بر همین اساس می‌شود کاندیداهای ریاست مجلس خبرگان را به نامزدهای مورد حمایت خبرگان مردم و جامعتین اشاره کنیم.

      گزینه‌های مورد حمایت خبرگان مردم: قطعا هاشمی رفسنجانی مهم‌ترین نامزد این فهرست برای ریاست مجلس خبرگان رهبری است. کسب رای اول مردم تهران و رسیدن برخی از نامزدها به مجلس خبرگان رهبری به واسطه حضور در فهرست صدای خبرگان باعث شده است تا او تبدیل به جدی ترین نامزد ریاست مجلس خبرگان در دوره پنجم باشد.

      در کنار هاشمی می‌شود از آیات امینی، هاشمی شاهرودی، امامی کاشانی و حتی حسن روحانی اشاره کرد. اگر هاشمی رفسنجانی برای این انتخابات نامزد نشود می‌شود هاشمی شاهرودی و امامی کاشانی را محتمل ترین نامزدهای این جریان برای انتخابات رئیس مجلس خبرگان دانست.

      گزینه‌های مورد جامعتین: برای این فهرست قطعا یکی از مهم‌ترین گزینه‌های آیت‌‎الله احمد جنتی است. این فهرست تلاش می‌کند بعد از ایت‌الله یزدی، دبیر شورای نگهبان به کرسی ریاست مجلس خبرگان تکیه زد. این فهرست نامزدهای مشترکی با فهرست خبرگان مردم دارد که آن هم آیات شاهرودی، امینی و امامی کاشانی است. در این میان سیداحمد خاتمی و احمد علم الهدی، مومن، موحدی کرمانی و آیت‌الله آملی لاریجانی دیگر گزینه‌های این جریان برای ریاست مجلس خبرگان رهبری هستند.

      سید احمد خاتمی عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان دوره چهارم در مورد رئیس آینده این مجلس می‌گوید:« رئیس مجلس خبرگان پنجم، با توجه به اینکه برای انتخاب هیأت‌رئیسه، چهار بار انتخابات وجود خواهد داشت، دست‌کم در دو سال اول از جنس آیت‌الله مشکینی، آیت‌الله مهدوی‌کنی، آیت‌الله یزدی و امثال اینها خواهد بود.»
      لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

      نظر

      • "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

        #3303
        پاسخ : نبض سیاست

        در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
        حیدر خان....شما که خودتون فردی مطلع هستید....من طرفدار این دولت نیستم...اتفاقا یک جاهایی هم نقد جدی دارم به عملکرد دولت....منتها ساختار اقتصادی مملکت ما کلا خرابه...با دو یا سه سال هیچ کاری نمیشه کرد....برنامه اقتصادی چین ..یک برنامه مدون اقتصادی 40 ساله هستش....8 سال ویرانی مملکت و اقتصاد بدست محمود کم نیست....متاسفانه تو مملکت ما کار اصولی تو اقتصاد نمیشه...یک برنامه مدون درست و حسابی ما نداریم....تازه تونستیم نصف و نیمه سایه تحریم را از سر مملکت کم کنیم...این هم اخر و عاقبتش مشخص نیست.
        بله درسته بنده امیدوارم بودم ولی کارهایی که دارد انجام میشود کمی ناامیدمون کرد.
        تا پایان 4 سال ببینیم جه میشه .

        نظر

        • گیلان
          عضو فعال
          • Jul 2011
          • 2178

          #3304
          پاسخ : نبض سیاست

          در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
          تحریم را برما تحمیل کرده بودند، چیز تحمیلی افتخار ندارد
          روحانی: یک‌فرد محکوم‌به‌اعدام‌شده، ولی پول‌های‌نفت کجاست؟/چه‌کسانی حمایت کرده‌بودند؟/چه‌کسانی اجازه فروش نفت به‌او داده‌بودند؟


          .
          .
          [/COLOR][/B]
          صحبت صحیحی میکند , بر فرض که احمدی نژاد و نزدیکانش هم به سزای اعمالشان و حتی اعدام محکوم بشوند , باز هم غالب پولهای نفتی که فروخته شد برگشت نمیشود...بردند و خوردند و ناپیدا شد !
          هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

          نظر

          • خوشبخت
            عضو فعال
            • Jul 2012
            • 5464

            #3305
            پاسخ : نبض سیاست

            لس آنجلس تایمز : زنجانی نمادی از فساد در زمان ریاست جمهوری احمدی نژاد است







            ? این یکی از بسیار نمونه های فساد گسترده مالی در آن زمان [ دولت پاکدست ] بوده است. او 41 ساله و یکی از ثروتمندترین بازرگانان ایران است. برآوردهای صورت گرفته نشان می دهد که ثروت او در حدود 14 میلیارد دلار بوده است.

            ◀️ اما پیش تر به دلیل کمک به دولت ایران در دور زدن تحریم های بین المللی برای خرید و فروش نفت در فهرست سیاه کشورهای اتحادیه اروپا و امریکا قرار گرفته بود. مقام های ایرانی حکم بازداشت او را در دسامبر سال 2013 میلادی صادر کردند. او متهم به سوء استفاده ای 2 میلیارد دلاری از وزارت نفت شده بود.

            ◀️ مقام ها گفته اند که ممکن است حکم اعدام در صورت بازپرداخت بدهی ها از سوی زنجانی قابل تجدیدنظر باشد. 20 روز مهلت زمان درنظر گرفته شده برای تحدیدنظر در حکم زنجانی است. پیش تر نیز نمونه های فساد مالی در ایران روی داده بودند اما این مورد اعدام نسبتا نادر است".

            ◀️ لس آنجلس تایمز اشاره می کند که این مجازات یک هشدار به دیگر کارآفرینان عرصه اقتصادی ایران در دوران پسا تحریم است. این روزنامه می نویسد:"بسیاری از سرمایه گذاران پیش بینی می کنند که ثروت انبوهی به عنوان سرمایه های بین المللی در دوران پسا تحریم به بازار ایران وارد شوند".
            ـــــ
            زندگی بدون تحریم سلام....

            نظر

            • خوشبخت
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 5464

              #3306
              پاسخ : نبض سیاست

              زندگی بدون تحریم سلام....

              نظر

              • rajabi
                عضو فعال
                • Dec 2014
                • 936

                #3307
                پاسخ : نبض سیاست

                واقعا این تحرکات در قرن 21 ، و با این همه افزایش سطح اگاهی های عمومی خنده دار است
                و کسانی که این مباحث رو مطرح می کنن و کسانی که اون رو تبلیغ می کنن عقب مانده های سیاسی هستند
                بابک زنجانی ساخته ی هاشمی است ، سیاست سرمایه داری هاشمی اون رو ایجاد کرد
                اولین کسی که در این مملکت این شخص را لو داد ، شخص احمدی نژاد بود
                من در مقابل احمدی نژاد سجده می کنم
                ساعت ها با خودم فکر می کنم که چطور ممکنه یه آدم اینقدر بزرگ باشه
                واقعا اینکه می گفتن معجزه ی هزاره ی سوم بود ، درسته

                نظر

                • خوشبخت
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 5464

                  #3308
                  پاسخ : نبض سیاست

                  دزده رفته وسط مردم وایساده میگه اهههههههههههههای دزد رو بگیرید!!!اینه معجزه هزاره به اصطلاح سوم......
                  زندگی بدون تحریم سلام....

                  نظر

                  • siamak777
                    عضو عادی
                    • Jan 2011
                    • 64

                    #3309
                    پاسخ : نبض سیاست

                    در اصل توسط rajabi پست شده است View Post
                    واقعا این تحرکات در قرن 21 ، و با این همه افزایش سطح اگاهی های عمومی خنده دار است
                    و کسانی که این مباحث رو مطرح می کنن و کسانی که اون رو تبلیغ می کنن عقب مانده های سیاسی هستند
                    بابک زنجانی ساخته ی هاشمی است ، سیاست سرمایه داری هاشمی اون رو ایجاد کرد
                    اولین کسی که در این مملکت این شخص را لو داد ، شخص احمدی نژاد بود
                    من در مقابل احمدی نژاد سجده می کنم
                    ساعت ها با خودم فکر می کنم که چطور ممکنه یه آدم اینقدر بزرگ باشه
                    واقعا اینکه می گفتن معجزه ی هزاره ی سوم بود ، درسته

                    در حالی که در سجده هستی ازش بپرس پولایی که هاپولی شد تو 8 سال کجا رفت

                    نظر

                    • علیرضا123
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1605

                      #3310
                      پاسخ : نبض سیاست

                      در اصل توسط rajabi پست شده است View Post
                      واقعا این تحرکات در قرن 21 ، و با این همه افزایش سطح اگاهی های عمومی خنده دار است
                      و کسانی که این مباحث رو مطرح می کنن و کسانی که اون رو تبلیغ می کنن عقب مانده های سیاسی هستند
                      بابک زنجانی ساخته ی هاشمی است ، سیاست سرمایه داری هاشمی اون رو ایجاد کرد
                      اولین کسی که در این مملکت این شخص را لو داد ، شخص احمدی نژاد بود
                      من در مقابل احمدی نژاد سجده می کنم
                      ساعت ها با خودم فکر می کنم که چطور ممکنه یه آدم اینقدر بزرگ باشه
                      واقعا اینکه می گفتن معجزه ی هزاره ی سوم بود ، درسته
                      بله...حقیقتا اینقدر سطح اگاهی و کرامت انسانی ما بالا رفته...که حاظریم در مقابل یکنفر دیگر سجده کنیم....

                      نظر

                      • Rudel
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 2164

                        #3311
                        پاسخ : نبض سیاست

                        ببینید یک نمونه از اون آدمهایی که گفتم از پست هاش بی سوادی و عدم آگاهی می باره و اعتماد به نفس کاذب بهشون دادن تو این مساجد. بعد هی عوام عوام می کنه و به دیگران می گه عقب مانده سیاسی. خوب تو که طرفدار احمدی نژاد هستی یک درجه از هالو هم اون ور تری که

                        نظر

                        • Rudel
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 2164

                          #3312
                          پاسخ : نبض سیاست

                          در اصل توسط B A R A N پست شده است View Post
                          فدرالی شدن سوریه،دشنه خیانت روسیه در پشت ایران

                          ۱۵ اسفند ۱۳۹۴

                          احمد داوود اوغلو نخست وزیر ترکیه برای رایزنی با مقامات ایران در باره ی تحولات منطقه و روابط فی مابین به ایران آمد.

                          خبر سفر و دیدار مقامات دو کشور در این سطح به نوعی غیر منتظره بود. چالش های آشکار و پنهان ایران و ترکیه بر سر منازعه سوریه بر کسی پوشیده نیست. اما اینکه چه مصلحت بزرگتری باعث دیدار نامنتظر احمد داوود اوغلو و پذیرش آن از جانب ایران شده است ،موضوع مهم تری است.

                          اتفاق بزرگ ،از هفته ی پیش در خلال کلام مقامات روسیه و آمریکا رخ نمود . سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه دوشنبه گذشته در یک نشست خبری در مسکو با اشاره به ناآرامی‌ های سوریه گفت: "اگر طرفین پس از مذاکرات، بحث و رایزنی‌ ها درباره دولت آینده سوریه به این نتیجه برسند که این طرح فدرال برای حفظ ملتی واحد، سکولار، مستقل و مقتدر مناسب است،
                          آن‌گاه چه کسی به آن اعتراض خواهد کرد؟"

                          همچنین ،چند روز قبل از آن هم جان کری وزیر خارجه آمریکا برای نخستین بار با اشاره به گزینۀ تقسیم سوریه گفته بود در صورت طولانی شدن درگیری‌ها، متحد نگه داشتن سوریه کار دشواری خواهد بود.گر چه جان کربی سخنگوی کاخ سفید با سعی در توجیه سخنان جان کری اعلام کرد: "سناریویی که بعد از برقراری اتش بس در سوریه مورد گفتگو قرار دارد، حرکت به سوی ساختاری فدرال در این کشور نیست و تنها هدفمان همبستگی کشور است " اما ابراز شعف مسعود بارزانی از این سخنان ،خود گویای جدی بودن موضوع است .

                          مسعود بارزانی در ادامه در پیامی به کردهای سوریه از آنها خواست تا درباره نظام فدرالی در آینده سوریه اتحاد داشته باشند.وی افزود : اربیل از طرح ایجاد یک نظام فدرالی در سوریه حمایت می کند و از کردهای سوریه می خواهیم که مواضع واحدی را اتخاذ کنند.

                          جالب اینجاست که بشار اسد ،به عنوان حاکمی که بقای خود را مدیون روسیه است ،تلویحا چنین احتمالی را قابل بررسی دانسته است. وی چندی پیش در مصاحبه با رسانه ‌های روسی با اشاره به احتمال تشکیل یک دولت فدرال، که در آن قدرت بین یک دولت ملی قدرتمند و دولت‌ های محلی کوچکتر تقسیم می‌ شود، اشاره کرد.

                          روسیه به عنوان ضامن بقای حکومت اسد ،در فرایند آتش بس مستقیما با گروه های مسلح مخالف اسد وارد مذاکره گردیده و نقش اساسی را در پذیرش آتش بس از سوی این گروه ها ایفا می کند. طبق اطلاعات تایید نشده ،روسیه از آغاز فرایند آتش بس تا کنون راسا وارد مذاکره با گروه های تروریستی شده و موافقت آنها را با فرایند آتش بس جلب می کند. این پذیرش ،در برابر چه وعده و وعیدی اتفاق می افتد؟

                          واقعیت تلخ تیزی دشنه ی روسی در پشت ایران ومحور مقاومت را می توان حس کرد. روسیه با دنبال کردن تغییر نظام سوریه به فدرالی ،اولا بزرگتری خدمت را به اسرائیل از طریق حذف ساختاری بزرگترین کشور دشمن ش می کند؛و ثانیا زلزله ای در جغرافیای سیاسی خاورمیانه ایجاد خواهد کرد که امواج آن ،تمام کشورهای منطقه از جمله ایران را در بر خواهد گرفت.

                          تهدیدی که به واسطه ی داعش و از طریق جنگ برای امنیت ملی کشورهای منطقه متصور بود ؛اکنون از طریق نظام فدرالی در سوریه در راه عملی شدن است. محافلی که ورود روسیه به جنگ داخلی سوریه را "خیر مطلق" می دانستند و از پوتین "وهب مسیحی" ساخته بودند ،اکنون به عمق ساده اندیشی خود پی خواهند برد. اکنون باید کسانی را که بر سر "دوگین" و "گودمن" و اینکه نفوذ "روسی" اصالت دارد یا نفوذ "آمریکایی" ،از خواب این فریب بزرگ بیدار کرد و دو لبه ی قیچی که در حال بریدن رشته های امنیت منطقه ای ما هستند به آنها شناساند.

                          قریب به صد سال است که قرارداد "سایکس-پیکو" تعیین کننده ی جغرافیای سیاسی در غرب خاورمیانه بوده است. قراردادی که در تمام این سالیان ،ایران را با تهدیدات دائمی و جنگ از مرزهای غربی خود مواجه نمود. آیا این مرز و بوم صد سال آینده را باید با ثمره ی شوم تصمیم سازی "کری – لاوروف" دست و پنجه نرم کند؟

                          =====================================
                          احتمال رای آوردن جمهوری خواهان در آمریکا بیشتره و این یعنی احتمال تغییرات بنیادین در خاورمیانه بیشتر میشه

                          و از طرف دیگر شورای همکاری خلیج فارس متشکل از عربستان سعودی، امارات، بحرین، قطر، کویت و عمان حزب الله را یک گروه تروریستی شناخته

                          پوتین هم این را می دونه و کاتالیزور زده تا سهم خودش را از این جنگ که یکی از آنها همین کشور مستقل کردها (کردها اساسا مرام کمونیستی دارند نه مارکسیستی)است را بدست بیاره و هم فعلا عرب ها را آرام نگه داره و ایران هم که گاو صد من شیرده است و همه جا نردبان ترقی روسیه

                          مثلا بنظر روسیه ایران را هم شیر کرده تا حداکثر جذب کردها را داشته باشه شما را ارجاع می دهم به حضور سلیمانی در جبهه کردها در سوریه و تشکر کردها از ایران بعلت کمک هایش و یا اجازه آموزش زبان و ادبیات کردی در دانشگاههای ایران و...

                          من با سیاست های اردوغان عثمانی موافق نیستم ولی با این حرکت آنها که در مقابل تشکیل کشور جدید مقاومت میکنند کاملا موافقم.

                          جناب RUDEL نظر شما چیست؟ممنون از پاسختان


                          .
                          بنده واقعا نمی دونم در سوریه چه خواهد شد. ولی به هر حال اون کشور پنجاه سال به عقب برگشت ارتش سوریه از مجموع سپاه و ارتش ایران بزرگتر و حداقل در زرهی و نیروی هوایی از ایران قوی تر بود. هر دو رو از دست داد. نصف کشور آواره شدند تلفاتش از جنگ هشت ساله ما عبور کرده حجم خشونت و آثار و تبعات بعدی اون تا دهه ها از اون مملکت پاک نمیشه. تشکیل یک حکومت مرکزی قوی بسیار بعید به نظر میرسه.

                          در مورد آمریکا هم بعید میدونم ترامپ رای بیاره معتقدم حتی اگر به عنوان کاندیدای نهایی جمهوری خواهان برگزیده بشه حتی بعید نیست درصد قابل توجهی از نخبگان جمهوری خواه مردم رو دعوت به رای دادن به رقیب دمکرات کنند. عملا نژاد پرستان کوکلوکلانس هم که سالها ترور و وحشت در میان رنگین پوستان ایجاد می کردند هم از ترامپ حمایت کردن همین باعث ریزش آرا ترامپ خواهد شد. البته هنوز تد کروز هم شانس داره بر ترامپ غلبه کنه ولی به نظرم همه اشون رد مقابل هیلاری بازنده هستن هر چند من خیلی برنی سندرز رو آدم بهتری میدونم خیلی متشخص و با شعور هست.

                          کشورهای عرب خلیج فارس به این درجه از عقلانیت رسیدن که اسرائیل نابود نخواهد شد و باید باهاش به یک آتش بس دایمی رسید. اگر گروه هایی مثل حماس و حزب الله تضعیف بشوند خیلی راحت فلسطینی ها با اسرائیل سر خیلی از مسایل به توافق می رسند. اعرابی که با اسرائیل به توافق رسیدن و دارن مثل آدم زندگی می کنند حتی تو بالاترین درجات ارتش و مناسب دولتی و قضایی پیشرفت کردن.

                          اسرائیل در نیروی هوایی به این درجه رسیده که تقریبا اکثر سیستم های آمریکایی رو اف-16 رو دور ریخته و سیستم های خودش رو گذاشته و از همین الان که هنوز اف-35 رو تحویل نگرفته برنامه داره سیستم های قوی تری که ساخت خودشه رو روشون نصب کنه. نوسازی ارتش هند به اون عظمت که پنج تای اعراب و ایران یک جا تجهیزات داره ، الان توسط اسرائیل انجام میشه.
                          بهترین زیردریایی های دیزلی حال حاضر دنیا که کلاس دلفین هست الان مال اسرائیله. موشک های بالستیکی که ساخت خودشه بردشون از 4000 کیلومتر فراتر رفته و اصلا هم هیچ حرفی در موردشون نمیزنه ولی سیستم های اطلاعاتی غربی کشف کردن که این موشک ها به تولید انبوه رسیدند.
                          در زمینه زرهی هم به اون درجه رسیده که به انگلیس که جزو صاحب تکنولوژی های عرصه زرهی است زیرسیستم های مختلف تانک رو صادر می کنه.

                          خوب اعراب دیگه فهمیدن درگیری با همچین قدرتی دیگه هیچ فایده ای نداره و در نهایت به سمت صلح خواهند رفت.

                          حالا باور کنید همین چیزی که اعراب فهمیدن و همین اطلاعاتی که در مورد اسرائیل نوشتم 99 درصد ملت باهوش ایران نمی دونن و اولین چیزی که میگن طرف نوکر اسرائیل خائن وطن فروشه، همیشه سرمون رو می کنیم زیر برف از هیچی اطلاع درست و موثق نداریم برای همین هست که یک مشت ابله بر ما حاکم هستند.:D

                          آخرین ویرایش توسط Rudel؛ 2016/03/08, 07:28.

                          نظر

                          • frankval
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 132

                            #3313
                            پاسخ : نبض سیاست

                            وقتی شما در موضع قدرت این چینی که بهش اشاره داشتید قرار دارید هرگز به این راحتی ها تن به مذاکره نخواهید داد حتی اگر آمریکا بخواهد و فلسطینی ها التماس کنند.
                            همانطور که ایران اگر شرایط اقتصادیش رو به زوال نبود هرگز حاضر به مذاکره نبود.
                            صلح بین این دو در صورتی محقق می شود که اسراییل کاملا ایزوله شود و از همه طرف دنیا تحت فشار قرار بگیرد.
                            به نظر شما این امر به این زودیها اتفاق می افتد؟
                            این اسراییل است که نمی خواهد و نخواهد خواست مگر اینکه مواردی که بهش اشاره کردم حادث شود

                            Follow Your Instinct!

                            نظر

                            • Rudel
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 2164

                              #3314
                              پاسخ : نبض سیاست

                              در اصل توسط frankval پست شده است View Post
                              وقتی شما در موضع قدرت این چینی که بهش اشاره داشتید قرار دارید هرگز به این راحتی ها تن به مذاکره نخواهید داد حتی اگر آمریکا بخواهد و فلسطینی ها التماس کنند.
                              همانطور که ایران اگر شرایط اقتصادیش رو به زوال نبود هرگز حاضر به مذاکره نبود.
                              صلح بین این دو در صورتی محقق می شود که اسراییل کاملا ایزوله شود و از همه طرف دنیا تحت فشار قرار بگیرد.
                              به نظر شما این امر به این زودیها اتفاق می افتد؟
                              این اسراییل است که نمی خواهد و نخواهد خواست مگر اینکه مواردی که بهش اشاره کردم حادث شود

                              Follow Your Instinct!
                              فرمایش شما بدیهی و کاملا منطقیه. ولی مسائل امنیتی برای اسرائیل ایجاب می کنه این اتفاق بیفته و صلح بشه تا کی میخواد هزینه کنه؟ مشکل الان اینه که حماس حاضر به پذیرش اسرائیل نیست و همین شعار نابودی اسرائیل رو میده اون اسرائیلی ها هم میگن اول ما رو به رسمیت بشناسید حاضر به مذاکره بشیم.
                              فشار جهانی هم روی اسرائیل زیاده و اون هم کوتاه نمیاد ولی به هر حال سرنوشت محتوم پذیرش یک کشور کوچک فلسطینی هست البته به صورت کاملا خلع سلاح و بدون حضور حماس.

                              البته ارتش هم نیاز نداره مصر و اسرائیل از همه طرف محاصره اش کردن و امنیتش هم تضمین میشه این تنها راه حل هست.

                              نظر

                              • rajabi
                                عضو فعال
                                • Dec 2014
                                • 936

                                #3315
                                پاسخ : نبض سیاست

                                رونق اقتصادی؛ جفت پوچ!

                                نسیم آنلاین:: حسن روحانی صبح امروز در حالی برای سومین بار وعده رونق اقتصادی خود را به تعویق انداخت که دو سال و نیم گذشته دو بار در عمل به وعده های اقتصادی خود ناکام شده بود

                                ne:روحانی، ۱۱ اردیبهشت ۹۳: سال۹۳ را سال رونق تولید و شکستن رکود اقتصادی اعلام می‌کنم

                                :two:روحانی، ۱۶ فروردین ۹۴: هدف دولت در سال۹۴ تحقق رونق اقتصادی است

                                :three:روحانی، ۱۷ اسفند ۹۴: قول می‌دهم سال ۹۵، سال رونق اقتصادی شود

                                نظر

                                در حال کار...
                                X