نبض سیاست

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گیلان
    عضو فعال
    • Jul 2011
    • 2178

    #3286
    پاسخ : نبض سیاست

    در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
    از خداوند متعال ارزوی شفای همه بیماران جسمی و روحی رو خواستارم...

    خداوندا هر چی ادم متوهمه به راه راست هدایت بفرما...
    الهی آمین
    البته جناب رجبی کلهم متفاوت هستند ...ایشان به فرموده خودشان در بورس تجارت میکنند !!! دیگر شما تصور کنید در کجا سرمایه گذاری میکنند !!!
    نادانیشان را هم گوشزد میکنیم میگویند فرهنگ و منش ما با شما متفاوت است .
    آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2016/03/06, 22:20.
    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

    نظر

    • boss_stock
      عضو عادی
      • Dec 2012
      • 130

      #3287
      پاسخ : نبض سیاست

      در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
      از خداوند متعال ارزوی شفای همه بیماران جسمی و روحی رو خواستارم...

      خداوندا هر چی ادم متوهمه به راه راست هدایت بفرما...
      کار از دعا برای اینا گذشته..

      نظر

      • خوشبخت
        عضو فعال
        • Jul 2012
        • 5464

        #3288
        پاسخ : نبض سیاست

        در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
        سرنوشت آنان که دست در جیب ما کردند
        از رفیق دوست و خداداد تا حکم اعدام "مرد هزار چهره"









        زنجانی نخستین مختلس مالی در تاریخ معاصر ایران از زمان پیروزی انقلاب اسلامی به این سو نبوده است. نگاهی به تاریخچه فساد مالی و اختلاس ها در سه دهه گذشته می تواند دید بهتری پیش روی مان قرار دهد.
        سرویس اقتصاد خرداد: پس از جلسات متعدد دادگاه در نهایت حکم بابک زنجانی و دو متهم دیگر اعلام شد و آنان با مجرم شناخته شدن به عنوان مفسد فی الارض به اعدام محکوم شدند. او علاوه بر اعدام به رد مال به شاکی و شرکت ملی نفت ایران و به جزای نقدی یک چهارم پولشویی محکوم کرده اند.

        به گزارش خرداد، زنجانی نخستین مختلس مالی در تاریخ معاصر ایران از زمان پیروزی انقلاب اسلامی به این سو نبوده است. نگاهی به تاریخچه فساد مالی و اختلاس ها در سه دهه گذشته می تواند دید بهتری از وضعیت پرونده های جرایم مالی را در ایران پیش روی ما قرار دهد:

        از مکاسب تا شهرداری تهران
        پرونده شرکت المکاسب یکی از جنجالی‌ترین نمونه‌های فساد مالی بود که نهایتا با حکم دادگاه و تبرئه‌کردن همه متهمان به خاطر «عدم‌آگاهی» مختومه شد. دادگاه به‌خاطر بیماری قاضی زارع بیش از دوسال به طول انجامید. این پرونده به‌دلیل متهم‌شدن «ن. و» فرزند یکی از مسوولان سرشناس، از اهمیت بیشتری برخوردار بود. شرکت المکاسب وابسته به بانک ملی ایران در سال۱۳۶۳ تاسیس شد. این موسسه به همراه چند شرکت دیگر در سال ۱۳۷۵ به موسسه خصوصی همیاری کوثر واگذار شدند. اما شرکت خصوصی همیاری کوثر در واقع متعلق به همان مدیران وقت بانک ملی بود که یکی از متهمان پرونده مکاسب هم یکی از روسای بانک مذکور است. در پرونده مکاسب هم پای مردان میانسالی در میان بود که پروژه فساد مالی را کلید زده بودند اما به هر حال این پرونده به‌دلیل «نبود آگاهی» مختومه شد. یک سال پس از مختومه‌شدن پرونده مکاسب در سال76 «افشای مفاسد مالی»، باز هم به یکی از موضوعات جذاب سیاسی کشور تبدیل شد و این‌بار شهردار وقت تهران در سال ۱۳۷۶ با اتهامات مالی روبه‌رو شد و در سال ۱۳۷۷ بازداشت و در دادگاهی که غلامحسین محسنی‌اژه‌ای قاضی آن بود با وکالت بهمن کشاورز و مسعود حائری محاکمه شد. شهردار تهران به اتهام برداشت ۲۶۰میلیون‌تومان جهت ستاد کارگزاران، ۲۵میلیون‌تومان به تاجران و تقوامنش نامزدهای انتخابات مجلس، ۶۰میلیون‌تومان به بهزادیان، ۸۷میلیون‌تومان برای خود، خرید ۹۰هزاردلار از حساب مدیران شهرداری و پرداخت به نماینده جمهوری‌اسلامی در نیویورک، پرداخت ۵۰میلیون‌تومان به تعدادی از مدیران شهرداری به سه‌سال زندان و ۱۰سال انفصال از خدمات دولتی و بازگرداندن اموال محکوم شد. او همچنین به دلیل تضییع سه‌ونیم‌میلیارد به چهار سال حبس و ۶۰ ضربه شلاق تعلیقی محکوم شد.

        اختلاس در بانک صادرات


        « با این حال تا شهریور 90 عبارت فساد مالی کمتر شنیده شد؛ اما شهریور 90 با شنیده‌شدن دوباره نام «فاضل خداداد» که به اتهام تبانی با کارمندان بانک صادرات ایران و ۱۲۳میلیاردتومان اختلاس از این بانک به اعدام محکوم شد، دوباره توجه همه به این مقوله و به این بانک جلب شد. «خداداد» نخستین مجرم اقتصادی اعدامی در تاریخ جمهوری اسلامی ایران بود که در آذر ماه سال 74 اعدام شده است. او تا شهریور ۱۳۹۰ رکورددار اختلاس در ایران بوده و پس‌از او «الف. خ» بود که با تخلف سه‌هزارمیلیاردتومانی خود، متهم بزرگ‌ترین تخلف مالی در ایران شد. ریاست دادگاه پرونده اختلاس بانک صادرات بر عهده غلامحسین محسنی‌اژه‌ای بود. وی فاضل خداداد را مفسد فی‌الارض شناخته و به اعدام محکوم کرد و مرتضی رفیقدوست برادر محسن رفیقدوست دیگر متهم پرونده را به حبس ابد محکوم کرد. خبرگزاری فارس مدعی است او یک کارمند ساده بانک صادرات بوده است. (بازخوانی پرونده‌های بزرگ فساد اقتصادی در ایران/ خبرگزاری فارس/ شماره خبر: ۸۸۰۳۲۵۰۴۸۴) اما محسن رفیقدوست گفته ‌است خانواده خداداد در واردات و فروش میوه فعالیت داشته‌اند و کل میدان تره‌بار قدیم تهران متعلق به پدر خداداد بود. (خیلی حرف‌ها می‌ماند برای وصیتنامه‌/ جام‌جم/۱۷آبان ۱۳۸۸) محسن رفیقدوست معتقد است پرونده خداداد بیشتر یک جنجال سیاسی بوده و او هیچ‌وقت بیشتر از سه‌میلیاردتومان به بانک صادرات بدهکار نبوده ‌است. محسن رفیقدوست معتقد است پرونده خداداد بیشتر یک جنجال سیاسی بوده و او در هنگام دستگیری فقط سه‌میلیاردتومان به بانک صادرات بدهکار بود و مرتضی رفیقدوست هم تمام بدهی خود را تسویه کرده بود. به گفته وی ۱۲۳میلیاردتومان کل گردش حساب فاضل خداداد در طول 10ماه بوده و به تعبیر رییس دادگاه، میانگین پولی که در این ۱۰ماه از بانک خارج شده بود، یک‌میلیاردتومان بود.

        اتهام وارده علیه کرباسچی


        غلامحسين كرباسچي شهردار تهران در سال 1376 با اتهامات مالي روبرو شد و در سال 1377 بازداشت و در دادگاهي كه غلامحسين محسني‌اژه‌يي قاضي و دادستان آن بود با وكالت بهمن كشاورز و مسعود حائري محاكمه شد. اتهامات كرباسچي عبارت بود از: 1- مشاركت در اختلاس به مبلغ يك ميليارد و چهارصد و پنجاه و سه ميليون تومان، نودهزار دلار امريكا،660سكه بهار آزادي و 80 سكه نيم بهار آزادي. 2- مشاركت در ارتشا3 -تضييع اموال عمومي4- تصرف اموال عمومي5- تباني در معاملات دولتي6- دخالت در انتخابات پنجمين دوره مجلس شوراي اسلامي با پرداخت 25 ميليون تومان به دو نامزد. تمامي جلسات دادگاه هر شب از تلويزيون ايران پخش شد. شهردار تهران در اغلب موارد اتهامي تبرئه و در نهايت به اتهام برداشت260ميليون تومان جهت ستاد كارگزاران،25ميليون تومان به تاجران و تقوامنش نامزدهاي انتخابات مجلس، 60 ميليون تومان به بهزاديان،87ميليون تومان براي خود، خريد 90 هزار دلار از حساب مديران شهرداري و پرداخت به نماينده جمهوري اسلامي در نيويورك و پرداخت 50 ميليون تومان به تعدادي از مديران شهرداري به 3 سال زندان و 10 سال انفصال از خدمات دولتي و بازگرداندن اموال محكوم شد. وي همچنين به دليل تضييع سه و نيم ميليارد به چهار سال حبس و 60 ضربه شلاق تعليقي محكوم شد. درباره ساختمان آفتابگردان وتخفيف‌هاي داده شده به مراجعان، موضوع سكه‌هاي اهدايي و ساختمان خيابان الوند مربوط به عبدالله نوري و مشاركت در ارتشا حكم تبرئه صادر شد.

        شهرام جزایری؛ از دستفروشی تا پرونده فساد اقتصادی


        شهرام جزايري‌عرب يك تاجر و فعال اقتصادي ايراني است كه در سال 1381در سن 29 سالگي و در جريان بزرگ‌ترين و جنجالي‌ترين پرونده فساد اقتصادي ايران بعد از انقلاب سال 1357 ايران بازداشت شد. او فعاليت تجاري خود را از دستفروشي شروع كرد. در بزرگ‌ترين پرونده مفاسد اقتصادي دولت اصلاحات يعني پرونده شهرام جزايري هم جرم اصلي نه اختلاس و برداشت وجوه بانكي، بلكه دريافت وام‌هاي هنگفت از سيستم بانكي بود كه مجموع رقم وام‌هاي باز پس نداده شده شهرام جزايري حدود 80ميليارد تومان اعلام شد كه البته اسناد و وثايق اين وام‌ها نيز نزد بانك موجود بوده است. مژدهي اتهامات وي را ايجاد و تاسيس حدود 50 شركت مختلف بازرگاني، كسب اعتبار موهوم از طريق مانورهاي متقلبانه، برداشت 38 ميليارد و10ميليون ريال به دفعات مختلف و پرداخت آن به اشخاص به عنوان رشوه و جعل اسناد اعلام كرد. تباني در معاملات دولتي، اغواي مسوولان بانك‌ها، تسهيل و دريافت ارز، عدم به كارگيري تسهيلات در امر صادرات و واردات و ايجاد ركود در امر صادرات و واردات، تهيه پيمان‌نامه‌هاي غيرقانوني و اخذ مقادير قابل توجهي از اين طريق از جمله كيفرخواست نماينده مدعي‌العموم است. علي مژدهي، نماينده مدعي العموم در دادگاه ضمن قرائت كيفرخواست صادره درباره شهرام جزايري به تشريح مشخصات متهمان و عناوين اتهامي هر يك از آنان پرداخت. در آن پرونده شهرام جزايري با اتهامات بسياري از جمله ارتشا، صادرات غيرقانوني، جعل اسناد دولتي و اختلاس‌هاي كلان روبرو شد و بيش 50 تن به عنوان شركاي جرم وي روانه دادگاه شدند. شهرام جزايري در آن دادگاه به 27 سال حبس محكوم شد ولي پس از اعتراض وي به حكم دادگاه، ديوان عالي كشور حكم دادگاه را نقض و دستور رسيدگي مجدد به پرونده او را صادر كرد. وي در تابستان 1390 و در گفت‌وگو با همشهري ماه گفته بود آرزو داشته كه قاضي پرونده او غلامحسين محسني‌اژه‌يي باشد، چراكه راي‌هايي كه وي صادر مي‌كند قاطع است.

        ماجرای مبهم فساد در بیمه ایران


        پیش از آنکه جزییات پرونده موسوم به «اختلاس سه‌هزار‌میلیاردی» منتشر شود، موضوع بیمه ایران بود که توجه رسانه‌ها را به‌عنوان فساد مالی در بدنه دولت به خود جلب کرده بود. الیاس نادران از جمله نمایندگان اصولگرای مجلس است که از همان روزهای نخست پیگیرانه ماجرای رسیدگی به پرونده فساد مالی مسوولان حاضر در این پرونده را از دستگاه قضایی خواست. او اسفند سال88 در گفت‌وگو با «فارس» از اینکه «نام مقام‌ها و مسوولان مرتبط با پرونده در دادگاه ذکر نمی‌شود» ابراز تاسف کرده و افزود: «اسامی آنها باید مانند سایر متهمان که سه‌سال در زندان هستند به صراحت ذکر شود.» نادران فروردین ۱۳۸۹ صراحت بیشتری به خرج داد و با متهم‌کردن مستقیم «محمدرضا رحیمی» به فساد مالی بیان کرد او «رییس حلقه خیابان فاطمی است و در مورد منابع فاسد و توزیع آنها تصمیم‌گیری می‌کرده.» «حلقه فاطمی» همزمان با انتشار اخبار مربوط به فساد در «بیمه ایران» سر زبان‌ها افتاد. نادران همان زمان به مسوولان هشدار داد که «تقریبا تمام اعضای این حلقه به جز آقای رحیمی دستگیر شده‌اند و نباید کسی به‌دلیل مسوولیت اجرایی مستثنا شود.»

        اما همان‌روزها «غلامحسین محسنی‌اژه‌ای»، سخنگوی قوه‌قضاییه در آذر ۱۳۸۹ به انتقادها علیه قوه‌قضاییه در این‌باره پاسخ گفت: «اتهام فساد مالی متوجه آقای رحیمی، معاون‌اول رییس دولت است و او پس از بررسی‌های قضایی و دریافت سخنان سایر متهمان، به دستگاه قضایی احضار خواهد شد.» اما «احمد توکلی»، زوج اعتراضی «الیاس نادران» در مجلس هشتم و نهم اندکی بعد در یک برنامه زنده تلویزیونی بر متهم‌بودن معاون رییس‌جمهوری در پرونده بیمه تاکید کرده و به انتقاد شدید از مسوولانی پرداخت که به گفته او «جلو رسیدگی به این پرونده» را می‌گیرند. محمدرضا رحیمی نیز در واکنش به اتهامات مطرح‌شده از سوی نادران، به قوه‌قضاییه شکایت کرد. محمود احمدی‌نژاد، در تیر ۱۳۸۹ از رییس دستگاه قضایی خواست که «با سرعت به شکایت رحیمی درخصوص افترای چند نماینده مجلس به وی رسیدگی کند تا مردم احساس امنیت کنند.» البته اعتراض‌های نادران نیز به‌دنبال شکایت رحیمی از او در دادگاه رفته‌رفته کم‌رونق شد. در همان روزها قاضی «محسن افتخاری»، سرپرست دادگاه‌های کیفری استان تهران خبر داد که «پرونده اختلاس از بیمه ایران و استانداری تهران برای رسیدگی به شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شده.» البته بعد از انتشار خبر بازجویی این مطلب تکذیب شد تا کماکان «محمدرضا رحیمی» در دادگاه‌های اختلاس بیمه ایران با نام اختصاری «م. ر» به فساد متهم شده و حرف‌ها پیرامون انتساب او در این پرونده در مجاری غیررسمی دهان به دهان بچرخد. از سوی دیگر، خرداد 91 سایت «موسسه ایران» ارگان دولت احمدی‌نژاد در گزارشی با تایید پول‌گرفتن محمدرضا رحیمی از «ج. الف»، متهم به فساد در پرونده بیمه ایران و خیابان فاطمی، مدعی شد رییس سابق دیوان محاسبات به نیابت از محمدرضا باهنر این پول‌ها را گرفته و «ج. الف» در دفتر رحیمی شنود کار گذاشته بوده است. در این گزارش، تلاش شده بود تا ارتباط رحیمی با متهم به فساد بیمه را مربوط به قبل از حضور رحیمی در دولت نشان دهد. این گزارش همچنین تلاش داشته تا محمدرضا باهنر را در ماجرای ارتباط رحیمی با «ج. الف» به میان بکشد. گزارش ارگان دولت همچنین «چهره مشهور مجلس هشتم و نهم از استانی همجوار تهران» را متهم کرده که 60میلیون‌تومان از «ج.الف» دریافت کرده و این پول را ناکافی دانسته است. رسیدگی به پرونده اختلاس از شرکت «بیمه ایران» از یکم‌خرداد سال گذشته در شعبه ۷۶ دادگاه کیفری استان تهران آغاز شد و به گفته سرپرست دادگاه‌های کیفری استان تهران بناست دی‌ماه نتیجه قطعی این پرونده مشخص شود. با برگزاری ۱۳جلسه دادگاه طی ۴۲روز «قاضی مدیرخراسانی» و چهار قاضی مستشار پایان رسیدگی به این پرونده را اعلام کرده و از ۱۲تیر برای صدور حکم وارد شور شده و حکم مجازات متهمان را صادر کردند. بر اساس حکم دادگاه که در دیوانعالی کشور تایید شده که دونفر از متهمان اصلی پرونده به حبس ابد محکوم شدند. حکم ۲۲نفر از متهمان نیز نقض شد که به‌زودی در شعبه 76 دادگاه کیفری محاکمه خواهند شد. محاکمه حدود 80متهم پرونده اختلاس از شرکت بیمه ایران و استانداری تهران، خرداد سال گذشته در شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی سیامک مدیرخراسانی برگزار شد و فروردین‌ماه امسال دادگاه رای متهمان را صادر کرد که با اعتراض متهمان پرونده به دیوانعالی کشور ارجاع شد.

        پرونده جنجالی تخلف سه‌هزارمیلیاردی


        با مشخص‌شدن ابعاد تخلف سه‌هزارمیلیاردی احمد توکلی گفت: «خودکشی پیشکش دولت، از سمت خود استعفا دهید.»‌ اما حسینی وزیر اقتصاد وقت دلیل عدم استعفای خود را «بی‌ارزش‌بودن استعفای خاموش در برابر استیضاح روشنگرانه» دانست و قسم خورد که از وقوع جرم در پرونده فساد بانکی اخیر بی‌اطلاع بوده و از مردم عذرخواهی کرد.

        ماجرای تخلف سه‌هزارمیلیاردی که تقریبا همزمان با بیمه ایران افشا شد، از این قرار بود که مه‌آفرید امیرخسروی با نام مستعار امیرمنصور آریا مدیرعامل «شرکت توسعه سرمایه‌گذاری امیرمنصور آریا» و رییس هیات‌مدیره باشگاه ورزشی داماش ایرانیان مردی 43ساله است. این شرکت هلدینگی بود که مجموعه وسیعی از شرکت‌های فعال در بخش‌های مختلف صنعت و همچنین فعالیت‌های ورزشی را در اختیار داشت. موافقت بانک‌مرکزی برای تاسیس بانک انتقادات گسترده‌ای از بانک‌مرکزی را رقم زد اما از فعالیت این بانک جلوگیری شد.

        «آریا» ابتدا با دامداری شروع به فعالیت اقتصادی کرد و بعد از مدتی از طریق جلب مشارکت نماینده رودبار توانست کارخانه آب‌معدنی را در روستای داماش راه‌اندازی کند. شرکت توسعه سرمایه‌گذاری امیرمنصور آریا در سال ۸۹ در راستای اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی جمهوری‌اسلامی ایران در اقداماتی مشکوک توانست 94/96درصد از سهام ماشین‌سازی لرستان، 95/2 درصد از سهام گروه صنعتی فولاد ایران، ۹۵درصد از سهام مهندسی خط و ابنیه فنی راه‌آهن (تراورس) و 39/5 درصد از سهام فولاد اکسین خوزستان را خریداری کند. گفتنی است «شرکت توسعه سرمایه‌گذاری امیرمنصور آریا» در ۲۸خرداد ۱۳۸۵ با سرمایه ۵۰میلیون‌تومانی تاسیس شده ‌است!

        مجموعه شرکت‌های زیر نظر امیرمنصور آریای 43ساله بی‌شباهت با مجموعه فعالیت‌های اقتصادی بابک زنجانی 39ساله نیست. امیر خسروی مالک برخی مجموعه‌های صنعتی از جمله: شرکت آب‌معدنی داماش گیلان، باشگاه ورزشی داماش ایرانیان، شرکت داماش‌ترابر ایرانیان، شرکت آهن و فولاد لوشان، شرکت پخش امیرمنصور ایرانیان، شرکت خدمات مهندسی کشاورزی میثاق گیلان، شرکت شفاف شیمی‌پلاست، شرکت صنایع غذایی دریاچه گهر لرستان، گروه صنعتی نمونه منصور گیلان، گروه «ملی» صنعتی فولاد ایران، شرکت گردشگری و جهانگردی ستاره درخشان درفک، شرکت مشاوره و مدیریت تدبیر منصور، شرکت معدن‌شکافان تهران، شرکت مهندسین مشاور مدیریت پردازش‌زمان، شرکت نوآوران صنعت الکترونیک قم، شرکت تجارت‌گستران منصور، شرکت سامانه‌های برنامه‌ریزی منابع کرانه، شرکت سبک‌سازان لوشان (سهامی خاص)، شرکت کیمه‌طرح ایرانیان، شرکت ماشین‌سازی لرستان، شرکت تراورس و بانک آریا است. مه‌آفرید امیرخسروی با «اقدام به دریافت وام‌های هنگفت بانکی، خرید شرکت‌های دولتی با پیش‌قسط حاصل از وجوه سیستم بانکی و گشایش اعتبارهای مکرر می‌کند.» و سرمایه خود را افزایش می‌دهد.

        امیرمنصور آریا یا مه‌آفرید خسروی برادر کوچک خانواده‌ است و سه برادر دیگرش نیز در فعالیت‌های اقتصادی وی شریک‌ هستند که مهرگان، مردآویج و مسعود امیرخسروی نام دارند. مهرگان متولد ۱۳۴۲ است و از دوسال پیش همسر و فرزندانش در کانادا زندگی می‌کنند. بعد از دستگیری مه‌آفرید در مرداد ۱۳۹۰، مهرگان که در ترکیه به‌سر می‌برد، به کانادا گریخت. مردآویج و مسعود امیرخسروی نیز ساکن تهران هستند اما همسر و فرزندان مسعود ساکن تگزاس.

        تخلفات سعید مرتضوی در سازمان تامین اجتماعی


        در گزارشی که 13 آذر 1392به عنوان گزارش هیات تحقیق و تفحص از تریبون مجلس خوانده شد، سعید مرتضوی در مقام ریاست سازمان تامین اجتماعی به تخلفات زیادی مانند فروش غیرقانونی 138 شرکت زیرمجموعه شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) به بابک زنجانی، پرداخت پاداش های شگفت انگیز به مدیران میانی و عالی رتبه تامین اجتماعی و نیز پرداخت پول های مشکوک، به شمار قابل توجهی از مقام های دولتی و نمایندگان مجلس متهم شد. به گزارش خبرگزاری ها مبلغ یک میلیارد و 335 میلیون ریال کارت هدیه حسب اسناد ثبت شده مالی از بودجه در اختیار مدیرعامل سازمان به 37 نفر از نمایندگان مجلس (با درج کد در اسناد و بدون ذکر مشخصات) در اردیبهشت ماه 1392 سند خورده است.

        بنا بر این گزارش، هیات تحقیق و تفحص یرای تایید سند مربوطه اعلامی، نام نمایندگان را از امو مالی سازمان درخواست کرد که در پاسخ اعلام شد، هویت نمایندگان محترم فقط در اختیار آقای مرتضوی است. با توجه به موارد یادشده در گزارش تحقیق و تفحص، هنوز نام کسانی که این مبالغ را در قالب کارت هدیه از سازمان تامین اجتماعی دریافت کرده اند، دردست نیست. با وجود گذشت یک سال از انتشار گزارش هیات تحقیق و تفحص مجلس، رسیدگی به پرونده تخلفات وی در این مقام به جایی نرسیده یا اساسا مورد رسیدگی قرار نگرفته است.

        زنجانی؛ مرد هزار چهره


        هم با تهیه کنندگان و هنرمندان مراوده داشت و ویلون می زد هم صاحب شرکت های بزرگ تجاری و واردات کالا بود. یابک زنجانی در عرض کمتر از چندماه تبدیل به یک چهره آشنا و نامی شناخته‌شده در ایران شد. زنجانی مالک و رییس هیات مدیره «هلدینگ سورینت» به سرمایه‌ای بالغ بر ۰۰۰/۰۰۰/ ۰۰۰/ ۰۰۰/ ۲۵تومان دست می‌یابد. او می‌گوید این رقم عجیب و غریب در این مدت تنها با «یاری خدا» حاصل شده و هیچ‌گونه دست‌های پشت‌پرده یا سفارش‌های آقایان از بالا در کار نبوده؛ او معتقد است تنها گاهی اوقات شانس به یاری‌اش آمده و فقط و فقط «خدا برایش خواسته» است با این حال او در حال حاضر در زندان اوین به علت «فساد مالی» بازداشت است.

        او مالک ۶۴ شرکت داخلی و خارجی است و مدیریت حدود ۱۷هزار کارمند را بر عهده دارد؛ شرکت هلدینگ توسعه سورینت قشم، اولین بانک سرمایه‌گذاری اسلامی در مالزی، سهامدار شرکت هواپیمایی انور ترکیه، موسسه مالی‌اعتباری در امارات، بانک ارزش تاجیکستان، باشگاه فوتبال راه‌آهن و هواپیمایی قشم بخشی از دارایی‌های زنجانی است.

        طبق گفته بابک زنجانی وی در کل فقط حدود ۱۰میلیارددلار بدهکار است. او درباره بدهی‌های خود هم می‌گوید: «وزیر نفت گفته است من بیش از دومیلیارددلار بدهی دارم اما بدهی من به این وزارتخانه یک‌میلیاردو۲۰۰میلیون‌یورو بیشتر نیست.»

        اگرچه ارقام بیشتری از میزان بدهی زنجانی بابت وجوه فروش نفت در سطح 2/8 میلیارددلار نیز مطرح شده، اما خود زنجانی می‌گوید کل معاملات نفت وی برای شرکت نیکو و نفت یک‌میلیاردو900میلیون‌یورو بوده است که یک‌میلیاردو200میلیون‌یورو از این مبلغ در حساب‌های بانکی وی در مالزی بلوکه شده و به دلیل قطع سوییفت این بانک امکان انتقال آن به ایران را ندارد. زنجانی در دسامبر ۲۰۱۲ توسط اتحادیه اروپا به دلیل آنچه «کمک به دورزدن تحریم‌ها از طریق داشتن نقش کلیدی در تجارت نفت ایران و انتقال پول مربوط به فروش آن به دولت ایران» خوانده شد، در فهرست تحریم قرار گرفت. خودش در مصاحبه با رویترز ورود به این فهرست را اشتباه خوانده و گفته کاری خلاف قواعد اتحادیه اروپا نکرده و نفت را در کشورهای معاف از تحریم و طبق قوانین بین‌المللی فروخته است. او همچنین در این مصاحبه می‌گوید یک مجموعه تجاری خصوصی دارد که هیچ رابطه خاصی با دولت ایران ندارد و شرکت نفتی او در عراق فعالیت تجاری می‌کند.

        اتحادیه اروپا بابک زنجانی را متهم کرده که در یک جزیره کوچک مالزی در سال ۲۰۱۲ میلیون‌هابشکه نفت را از نفتکشی به نفتکش دیگر منتقل کرده و به این ترتیب با پنهان‌کردن ایرانی‌بودنش، آن را در بازار آزاد فروخته است. وی گفته در مجموع ۲۴میلیون‌بشکه نفت را به خریدارانی در سنگاپور، مالزی و هند فروخته و سپس پول فروش نفت را از طریق «نخستین بانک اسلامی مالزی» که اکنون در فهرست تحریم‌ها قرار دارد، منتقل کرده است. او و موسسه‌های مرتبط با او در آوریل ۲۰۱۳ نیز توسط آمریکا به پولشویی برای دورزدن تحریم‌های اعمال‌شده علیه ایران متهم شده‌اند. دیوید کوهن، معاون وزارت دارایی آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی، با اعلام این خبر، ایران را به توسل به تمهیدات مجرمانه و پولشویی برای جابه‌جایی نفت و پول خود متهم کرد. در واقع نام زنجانی بیشتر از زمانی که در فهرست تحریم‌های آمریکا و اروپا قرار گرفت مطرح شد زیرا با توجه به اینکه اتحادیه اروپا و آمریکا یک فرد غیردولتی و غیرنظامی ایرانی را به ندرت در فهرست تحریم‌ها قرار می‌دهند، این سوال مطرح شد که آیا وی از نیروهای دولتی است یا وابستگی به فعالیت‌های دولت دارد. بابک زنجانی یکی از افرادی بود که در فیلم افشاگرانه محمود احمدی‌نژاد در جلسه مجلس در ۱۵بهمن سال 91 حضور داشت. این فیلم مربوط به ملاقات سعید مرتضوی، رییس سابق سازمان تامین‌اجتماعی و فاضل لاریجانی بود.
        زندگی بدون تحریم سلام....

        نظر

        • خوشبخت
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 5464

          #3289
          پاسخ : نبض سیاست

          زندگی بدون تحریم سلام....

          نظر

          • Rudel
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 2164

            #3290
            پاسخ : نبض سیاست

            در اصل توسط B A R A N پست شده است View Post
            پوتین برای تنبیه ایران، فروش اس 300 را متوقف کرد

            ۱۶ اسفند ۱۳۹۴

            نشریه کویتی «الجریده» مدعی شده است که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه دستوری صادر کرده که بر اساس آن ارسال سیستم دفاع ضد موشکی اس سیصد به ایران متوقف شود.

            این نشریه کویتی مدعی شده است که ایران پیش تر به روسیه قول داده بود که تجهیزات پیشرفته نظامی را که از روسیه دریافت می کند در اختیار حزب الله لبنان قرار ندهد؛ اما ایران این به این قول خود پایبند نبوده است و موشک های زمین به هو اس ای 22 را که از روسیه خریداری کرده را در اختیار حزب الله لبنان قرار داده است و ولادیمیر پوتین در واکنش به این نقض عهد ایران ارسال تجهیزات سیستم دفاع ضد موشکی به ایران را متوقف کرده است.

            این نشریه همچنین مدعی شده که مقامات روسیه به ایرانیان گفته اند که در مساله سوریه با ایران اتفاق نظر ندارند و برای پیدا شدن راه حلی سیاسی که بتواند بحران پنج ساله سوریه را به پایان برساند، نیروهای ایرانی باید از سوریه خارج شوند.

            اگر خبر نشریه کویتی درست باشد، باید گفته که برگ زرین دیگری بر پرونده بد گمانی تاریخی ایرانیان بر روس ها افزوده شده است. بد بینی که هیچگاه طرف روسی حتی نیاز احساس نکرده است که برای رفع آن نزد ایرانیان تلاش بکند.


            .[ATTACH=CONFIG]4842[/ATTACH]
            بعید هست این خبر راست باشه به دلیل این که موشک های SA 22 یا همون پنتسیر هنوز تحویل ایران نشده به دلیل تحریم ها چه برسه به این که بخواد تحویل حزب الله شده باشه معمولا این موشکها یا روی کشتی نصب میشن را روی کشنده زرهی که حزب الله هم هیچ کدوم رو نداره.
            بعد از جنگ 2006 حزب الله و اسرائیل، تقریبا 60 درصد توان نظامی حزب الله نابود شده و تلاش های ایران برای بازسازی اش به کمک تحریم ها با موانع جدی روبرو شده دقیقا از همون تاریخ به بعد سید حسن نصرالله جرات حضور در انظار عمومی رو نداره.

            نظر

            • rajabi
              عضو فعال
              • Dec 2014
              • 936

              #3291
              پاسخ : نبض سیاست

              من خودم به یزدی رای ندادم ، ولی واقعا احسن به این مرد که شکست رو پذیرفت
              نه مثل هاشمی که وقتی تو انتخابات مجلس در زمان خاتمی شکست خورد گفت تقلب شده ، تو ریاست جمهوری 84 ( زمان خاتمی) شکست خورد ، گفت تقلب شده
              تو انتخابات 88 ، کسی که حامیش بود شکست خورد گفت تقلب شده /:.yead.:/
              کلا هر بار تو دهنی می خوره از مردم تقلب شده و هر بار که رای میاره ، اون انتخابات بهترین انتخابات تاریخ بوده

              نظر

              • Rudel
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 2164

                #3292
                پاسخ : نبض سیاست

                در راستای حکم اعدام بابک زنجانی :

                گنه کرد در ارادان عنتری

                به زنجان زدند گردن دیگری

                نظر

                • گیلان
                  عضو فعال
                  • Jul 2011
                  • 2178

                  #3293
                  پاسخ : نبض سیاست

                  در اصل توسط rajabi پست شده است View Post
                  من خودم به یزدی رای ندادم ، ولی واقعا احسن به این مرد که شکست رو پذیرفت
                  نه مثل هاشمی که وقتی تو انتخابات مجلس در زمان خاتمی شکست خورد گفت تقلب شده ، تو ریاست جمهوری 84 ( زمان خاتمی) شکست خورد ، گفت تقلب شده
                  تو انتخابات 88 ، کسی که حامیش بود شکست خورد گفت تقلب شده /:.yead.:/
                  کلا هر بار تو دهنی می خوره از مردم تقلب شده و هر بار که رای میاره ، اون انتخابات بهترین انتخابات تاریخ بوده
                  به نظرمن رفسنجانی اینبار از طریق دست مردم , تو دهنی ناجوری به دلواپسان و خط فکری احمدینژاد زد ...شده اندمثل مار زخمی به خود میپیچند و هر کسی را نیش میزنند!

                  راستی هنوز در بورس تجارت میکنی ;)
                  هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                  نظر

                  • گیلان
                    عضو فعال
                    • Jul 2011
                    • 2178

                    #3294
                    پاسخ : نبض سیاست

                    در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                    به نظرمن رفسنجانی اینبار از طریق دست مردم , تو دهنی ناجوری به دلواپسان و خط فکری احمدینژاد زد ...شده اندمثل مار زخمی به خود میپیچند و هر کسی را نیش میزنند!

                    راستی هنوز در بورس تجارت میکنی ;)
                    در انتخابات مجلس, مردم تهران را مفسده و مطلاق و بی بند و بار خطاب کرده اند ...
                    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                    نظر

                    • milad97
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 2520

                      #3295
                      پاسخ : نبض سیاست

                      سالاری بخدا/:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/


                      لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

                      نظر

                      • B A R A N
                        عضو فعال
                        • Mar 2015
                        • 677

                        #3296
                        پاسخ : نبض سیاست

                        در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                        بعید هست این خبر راست باشه به دلیل این که موشک های SA 22 یا همون پنتسیر هنوز تحویل ایران نشده به دلیل تحریم ها چه برسه به این که بخواد تحویل حزب الله شده باشه معمولا این موشکها یا روی کشتی نصب میشن را روی کشنده زرهی که حزب الله هم هیچ کدوم رو نداره.
                        بعد از جنگ 2006 حزب الله و اسرائیل، تقریبا 60 درصد توان نظامی حزب الله نابود شده و تلاش های ایران برای بازسازی اش به کمک تحریم ها با موانع جدی روبرو شده دقیقا از همون تاریخ به بعد سید حسن نصرالله جرات حضور در انظار عمومی رو نداره.

                        فدرالی شدن سوریه،دشنه خیانت روسیه در پشت ایران

                        ۱۵ اسفند ۱۳۹۴

                        احمد داوود اوغلو نخست وزیر ترکیه برای رایزنی با مقامات ایران در باره ی تحولات منطقه و روابط فی مابین به ایران آمد.

                        خبر سفر و دیدار مقامات دو کشور در این سطح به نوعی غیر منتظره بود. چالش های آشکار و پنهان ایران و ترکیه بر سر منازعه سوریه بر کسی پوشیده نیست. اما اینکه چه مصلحت بزرگتری باعث دیدار نامنتظر احمد داوود اوغلو و پذیرش آن از جانب ایران شده است ،موضوع مهم تری است.

                        اتفاق بزرگ ،از هفته ی پیش در خلال کلام مقامات روسیه و آمریکا رخ نمود . سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه دوشنبه گذشته در یک نشست خبری در مسکو با اشاره به ناآرامی‌ های سوریه گفت: "اگر طرفین پس از مذاکرات، بحث و رایزنی‌ ها درباره دولت آینده سوریه به این نتیجه برسند که این طرح فدرال برای حفظ ملتی واحد، سکولار، مستقل و مقتدر مناسب است،
                        آن‌گاه چه کسی به آن اعتراض خواهد کرد؟"

                        همچنین ،چند روز قبل از آن هم جان کری وزیر خارجه آمریکا برای نخستین بار با اشاره به گزینۀ تقسیم سوریه گفته بود در صورت طولانی شدن درگیری‌ها، متحد نگه داشتن سوریه کار دشواری خواهد بود.گر چه جان کربی سخنگوی کاخ سفید با سعی در توجیه سخنان جان کری اعلام کرد: "سناریویی که بعد از برقراری اتش بس در سوریه مورد گفتگو قرار دارد، حرکت به سوی ساختاری فدرال در این کشور نیست و تنها هدفمان همبستگی کشور است " اما ابراز شعف مسعود بارزانی از این سخنان ،خود گویای جدی بودن موضوع است .

                        مسعود بارزانی در ادامه در پیامی به کردهای سوریه از آنها خواست تا درباره نظام فدرالی در آینده سوریه اتحاد داشته باشند.وی افزود : اربیل از طرح ایجاد یک نظام فدرالی در سوریه حمایت می کند و از کردهای سوریه می خواهیم که مواضع واحدی را اتخاذ کنند.

                        جالب اینجاست که بشار اسد ،به عنوان حاکمی که بقای خود را مدیون روسیه است ،تلویحا چنین احتمالی را قابل بررسی دانسته است. وی چندی پیش در مصاحبه با رسانه ‌های روسی با اشاره به احتمال تشکیل یک دولت فدرال، که در آن قدرت بین یک دولت ملی قدرتمند و دولت‌ های محلی کوچکتر تقسیم می‌ شود، اشاره کرد.

                        روسیه به عنوان ضامن بقای حکومت اسد ،در فرایند آتش بس مستقیما با گروه های مسلح مخالف اسد وارد مذاکره گردیده و نقش اساسی را در پذیرش آتش بس از سوی این گروه ها ایفا می کند. طبق اطلاعات تایید نشده ،روسیه از آغاز فرایند آتش بس تا کنون راسا وارد مذاکره با گروه های تروریستی شده و موافقت آنها را با فرایند آتش بس جلب می کند. این پذیرش ،در برابر چه وعده و وعیدی اتفاق می افتد؟

                        واقعیت تلخ تیزی دشنه ی روسی در پشت ایران ومحور مقاومت را می توان حس کرد. روسیه با دنبال کردن تغییر نظام سوریه به فدرالی ،اولا بزرگتری خدمت را به اسرائیل از طریق حذف ساختاری بزرگترین کشور دشمن ش می کند؛و ثانیا زلزله ای در جغرافیای سیاسی خاورمیانه ایجاد خواهد کرد که امواج آن ،تمام کشورهای منطقه از جمله ایران را در بر خواهد گرفت.

                        تهدیدی که به واسطه ی داعش و از طریق جنگ برای امنیت ملی کشورهای منطقه متصور بود ؛اکنون از طریق نظام فدرالی در سوریه در راه عملی شدن است. محافلی که ورود روسیه به جنگ داخلی سوریه را "خیر مطلق" می دانستند و از پوتین "وهب مسیحی" ساخته بودند ،اکنون به عمق ساده اندیشی خود پی خواهند برد. اکنون باید کسانی را که بر سر "دوگین" و "گودمن" و اینکه نفوذ "روسی" اصالت دارد یا نفوذ "آمریکایی" ،از خواب این فریب بزرگ بیدار کرد و دو لبه ی قیچی که در حال بریدن رشته های امنیت منطقه ای ما هستند به آنها شناساند.

                        قریب به صد سال است که قرارداد "سایکس-پیکو" تعیین کننده ی جغرافیای سیاسی در غرب خاورمیانه بوده است. قراردادی که در تمام این سالیان ،ایران را با تهدیدات دائمی و جنگ از مرزهای غربی خود مواجه نمود. آیا این مرز و بوم صد سال آینده را باید با ثمره ی شوم تصمیم سازی "کری – لاوروف" دست و پنجه نرم کند؟

                        =====================================
                        احتمال رای آوردن جمهوری خواهان در آمریکا بیشتره و این یعنی احتمال تغییرات بنیادین در خاورمیانه بیشتر میشه

                        و از طرف دیگر شورای همکاری خلیج فارس متشکل از عربستان سعودی، امارات، بحرین، قطر، کویت و عمان حزب الله را یک گروه تروریستی شناخته

                        پوتین هم این را می دونه و کاتالیزور زده تا سهم خودش را از این جنگ که یکی از آنها همین کشور مستقل کردها (کردها اساسا مرام کمونیستی دارند نه مارکسیستی)است را بدست بیاره و هم فعلا عرب ها را آرام نگه داره و ایران هم که گاو صد من شیرده است و همه جا نردبان ترقی روسیه

                        مثلا بنظر روسیه ایران را هم شیر کرده تا حداکثر جذب کردها را داشته باشه شما را ارجاع می دهم به حضور سلیمانی در جبهه کردها در سوریه و تشکر کردها از ایران بعلت کمک هایش و یا اجازه آموزش زبان و ادبیات کردی در دانشگاههای ایران و...

                        من با سیاست های اردوغان عثمانی موافق نیستم ولی با این حرکت آنها که در مقابل تشکیل کشور جدید مقاومت میکنند کاملا موافقم.

                        جناب RUDEL نظر شما چیست؟ممنون از پاسختان


                        .

                        نظر

                        • گیلان
                          عضو فعال
                          • Jul 2011
                          • 2178

                          #3297
                          پاسخ : نبض سیاست

                          در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                          امیدوارم به اطرافیان درجه 1 و شخص احمدینژاد هم محاکمه و اعدام برسد , تا مردم ایران کامل شیر فهم شوند که از دورن هاله نور بجز تباهی و نکبت چیز دیگری نصیبشان نشد...
                          روحانی امروز رسما در جمع مردم یزد احمدینژاد را به دزدی و تخلف متهم کردند !
                          ایشان گفته اند با درآمدهای هنگفت نفتی دولت قبل و تنها در سال 1390 , 120 میلیارد دلار درآمد نفتی بوده است بدون حتی ایجاد یک شغل !
                          هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                          نظر

                          • "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

                            #3298
                            پاسخ : نبض سیاست

                            سه سال از دولت گذشت هیچ کاری نکردند فقط وعده و وعده....3 سال کم نیست یه عمره
                            یکی ار دوستان که صادر کننده است و به درآمد ارزی کشور کمک میکند درحال ضرر است فقط اون نه بسیاری از صادر کنندگان. تو این سه سال فقط واردکنندگان سود کردند شخصا انتظار داشتم این دولت معقول تر عمل کند و نرخ ارز رو متناسب با تورم تنظیم کند البته متوجه شدم که این دولت نیز همانند دولت های قبل سیاست های پوپولیستی رو پی میگیرد .فعلا که پول هست (پول های آزاد شده)میریزیم تو بازار تا قیمت رو کنترل کنیم بعدش خدا بزرگه اول رای 4 سال دوم قطعی بشه بعد ببینیم چی میشه.

                            نظر

                            • علیرضا123
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1605

                              #3299
                              پاسخ : نبض سیاست

                              در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                              سه سال از دولت گذشت هیچ کاری نکردند فقط وعده و وعده....3 سال کم نیست یه عمره
                              یکی ار دوستان که صادر کننده است و به درآمد ارزی کشور کمک میکند درحال ضرر است فقط اون نه بسیاری از صادر کنندگان. تو این سه سال فقط واردکنندگان سود کردند شخصا انتظار داشتم این دولت معقول تر عمل کند و نرخ ارز رو متناسب با تورم تنظیم کند البته متوجه شدم که این دولت نیز همانند دولت های قبل سیاست های پوپولیستی رو پی میگیرد .فعلا که پول هست (پول های آزاد شده)میریزیم تو بازار تا قیمت رو کنترل کنیم بعدش خدا بزرگه اول رای 4 سال دوم قطعی بشه بعد ببینیم چی میشه.
                              حیدر خان....شما که خودتون فردی مطلع هستید....من طرفدار این دولت نیستم...اتفاقا یک جاهایی هم نقد جدی دارم به عملکرد دولت....منتها ساختار اقتصادی مملکت ما کلا خرابه...با دو یا سه سال هیچ کاری نمیشه کرد....برنامه اقتصادی چین ..یک برنامه مدون اقتصادی 40 ساله هستش....8 سال ویرانی مملکت و اقتصاد بدست محمود کم نیست....متاسفانه تو مملکت ما کار اصولی تو اقتصاد نمیشه...یک برنامه مدون درست و حسابی ما نداریم....تازه تونستیم نصف و نیمه سایه تحریم را از سر مملکت کم کنیم...این هم اخر و عاقبتش مشخص نیست.

                              نظر

                              • خوشبخت
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 5464

                                #3300
                                پاسخ : نبض سیاست

                                تحریم را برما تحمیل کرده بودند، چیز تحمیلی افتخار ندارد
                                روحانی: یک‌فرد محکوم‌به‌اعدام‌شده، ولی پول‌های‌نفت کجاست؟/چه‌کسانی حمایت کرده‌بودند؟/چه‌کسانی اجازه فروش نفت به‌او داده‌بودند؟








                                رئیس‌جمهور گفت: برداشتن تحریم‌ها سخت بود چون عده ای نمی خواستند/یک فرد به اعدام محکوم شده است، خوب، پول کجا رفته است؟ چه کسانی حمایت کرده بودند؟ و چه کسانی اجازه فروش نفت به او داده بودند؟/ اگر یک مفسد را پیدا کرده‌ایم، باید ریشه‌ها را پیدا کرد وگرنه فساد از بین نمی‌رود.
                                آفتاب :
                                رییس‌ جمهوری اعتماد مردم به دولت و امید آنان به آینده را سرمایه اصلی دولت دانست و تصریح کرد: دولت یازدهم مصمم است با تلاش مضاعف برای توسعه و آبادانی روزافزون کشور و ارتقاء جایگاه ایران اسلامی در عرصه جهانی، از این سرمایه حداکثر استفاده را به عمل آورد.

                                به گزارش آفتاب، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی روز دوشنبه در جلسه توسعه ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری استان یزد با تأکید بر این که مسوولیت اصلی اقتصاد کشور باید بر عهده مردم و کارآفرینان باشد، اظهار داشت: دولت تدبیر و امید همیشه به این موضوع معترف بوده که بنگاه‌های غیردولتی بسیار بهتر می‌توانند در زمینه‌های اقتصادی فعالیت‌ داشته باشند و این تجربه‌ای است که در دنیا به اثبات رسیده و امروز باید از این تجربه استفاده کنیم.

                                رییس‌ جمهوری تصریح کرد: باید کشور و ملت‌‌مان را به جایگاهی از لحاظ سطح زندگی، رفاه، رشد و توسعه برسانیم که شایسته این کشور و ملت بزرگ باشد.

                                دکتر روحانی خاطرنشان کرد:‌ پیش از این تصور می‌شد که اگر درآمدهای ارزی و نفتی افزایش پیدا کند مشکلات مردم و کشور حل و فصل می‌شود اما در دورانی شاهد بودیم که درآمدهای نفتی بسیار خوب بود اما متأسفانه در عرض چندسال واردات با رشد تقریبا 3 و نیم برابری ، از 25 میلیارد به 85 میلیارد دلار افزایش یافت و در مقابل رشد اقتصاد و تولید ناخالص داخلی تقریباً یک و نیم برابر افزایش داشت و این نشان می‌دهد که نحوه استفاده صحیح از درآمدهای ارزی موضوع بسیار بااهمیتی است.

                                رییس‌ جمهوری اضافه کرد: همچنین در طول سال‌های 85 تا 91 به رغم درآمدهای بالای ارزی، اشتغال خالص تقریباً نزدیک به صفر و در حدود سالی 12 هزار شغل بود.

                                دکتر روحانی تأکید کرد: امروز باید همه توان خود را برای تقویت تولید داخلی و در تعامل با دنیا بکار بگیریم و در این راستا درست عمل کنیم.
                                رییس‌ جمهوری با تأکید بر حمایت از بنگاه‌های غیردولتی اظهارداشت: امروز شرایط برای فعالیت بنگاه‌های غیردولتی آماده است و دولت وظیفه خود می‌داند که از این بنگاه‌ها حمایت کند و بدون شک اگر کارآفرینان شرایط را مناسب دیده و وارد عمل شوند می‌توان در طول چند سال به جایگاه مطلوب دست یافت.

                                دکتر روحانی با اشاره به این که تلاش برای رفع تحریم از جمله وعده‌های دولت به مردم بوده است، اظهار داشت: مشکل بزرگ تحریم را بر ما تحمیل کردند و زمانی که چیزی بر ملتی تحمیل می شود امکان رقابت وجود ندارد از این رو دولت یازدهم تمام تلاش خود را بکار گرفت تا قفل تحریم‌ها را شکسته و درها را برای فعالیت اقتصادی کارآفرینان بگشاید.

                                رییس‌ جمهوری خاطرنشان کرد: رفع تحریم‌ها کار بسیار دشواری بود چرا که برخی کشورها و همچنین برخی افراد که از آن سود می‌بردند نمی‌خواستند تحریم‌ها لغو شود اما دولت به کمک مردم و با هدایت‌های مقام معظم رهبری توانست از این راه دشوار عبور کند.

                                دکتر روحانی افزود: دولت به تعهدی که به مردم داده بود تا از همه توان خود برای دفاع از حقوق آنها استفاده کرده و راه را برای توسعه کشور بگشاید، استفاده خواهد کرد و گام به گام در این مسیر به پیش خواهیم رفت.

                                دکتر روحانی با اشاره به این که از فضای تحریم یک فرد توانست بیش از دو و نیم میلیارد دلار بدست بیاورد، اظهار داشت: حالا می‌گویند که این فرد محکوم به اعدام شده است، اما سؤال مردم این است که بالاخره این مقدار پول کجا رفته است؟ و چه کسانی از وی حمایت کرده و این فضا را ایجاد کردند تا بتواند چنین کاری را انجام دهد.

                                رییس‌ جمهوری تأکید کرد: خواست مردم این است که بفهمند این فرد چگونه و با اجازه چه کسی توانست نفت بفروشد و این همه پول الان کجا رفته است؟ و تا این گونه مسایل روشن نشود، فساد در کشور از بین نمی‌رود.

                                دکتر روحانی افزود: اگر مفسدی را پیدا کردیم باید ریشه شکل گیری آن را پیدا کرده و آن را بخشکانیم چرا که در جامعه‌ای که فساد باشد نمی‌شود رونق ایجاد کرده و در فعالیت‌های اقتصادی با دنیا وارد رقابت شد، باید با فساد در هر سطحی که هست مبارزه کرد.

                                رییس‌ جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که اکنون که تحریم‌ها برداشته شده نظرات و حرف‌های جالبی از سوی برخی افراد مطرح می‌شود، اظهار داشت: می‌گویند حالا که تحریم برداشته شده چرا فلان بنگاه خارجی وارد فعالیت و همکاری با ایران نمی‌شود؟ که در پاسخ به این گونه سخنان باید گفت در روند مذاکرات، هدف اصلی این بود که منع دولتی در مسیر تحریم‌ها برداشته شود و این کار انجام شده است و اینان برای ترغیب فعالیت بنگاه‌های خارجی باید جاذبه‌های خود را افزایش دهند.

                                دکتر روحانی خاطرنشان کرد: حتی زمانی که مردم از خطوط هواپیمایی خارجی بلیت می‌خریدند کسی معترض نمی‌شد که ارز از کشور خارج می‌شود اما اکنون که دولت اعلام می‌کند به دنبال بازیابی جایگاه هوایی کشورمان در منطقه و رقابت با ایرلاین‌های خارجی است همان عده، نوع دیگری سخن می‌گویند که البته این گونه سخنان هیچ اهمیتی ندارد و بدون شک از همه این موارد عبور خواهیم کرد و دولت به عهدی که به مردم داده وفادار خواهد ماند.

                                رییس‌ جمهوری خاطرنشان کرد: امروز نوبت کارآفرینان و بخش خصوصی است که به صحنه بیایند و در مسیر توسعه کشور پیشگام شوند.

                                دکتر روحانی گفت: اهداف بسیار مهمی پیش رو داریم و تردیدی نیست که اگر همه دست به دست هم داده و از شرایط و فرصت پیش آمده استفاده کنیم می‌توانیم کشورمان را به جایگاه مطلوب رسانده و رونق اقتصادی ایجاد کنیم.

                                رییس‌ جمهوری در ادامه، تلاش برای اشتغال زایی و اهتمام دولت در این زمینه را مورد تأکید قرار داد و گفت: آمار ایجاد اشتغال در دو سال و نیم گذشته اگرچه مطلوب نیست اما نشان می‌دهد که این دولت در شرایط تحریم هم توانسته است ثبات و آرامش را در بازار حاکم کند، تورم را کاهش دهد و همچنین تا حدودی اشتغال ایجاد کند که البته رقم اشتغال باید بسیار افزایش پیدا کرده و مصمم هستیم رقم اشتغال را بسیار افزایش و نرخ بیکاری را کاهش دهیم.

                                دکتر روحانی در بخش دیگری از سخنان خود امکانات و مزیت‌های ویژه استان یزد را برای توسعه و پیشرفت مورد اشاره قرار داد و گفت:‌ باید با جذب سرمایه‌گذاری‌ها از مزیت‌های هر استان برای توسعه و آبادانی هر چه بیشتر آن استان استفاده شود.

                                رییس‌ جمهوری اظهار امیدواری کرد: ‌با استفاده مناسب از شرایط بوجود آمده شاهد رونق قابل قبول و افزایش اشتغال در کشور و از جمله یزد باشیم و با مشارکت و همدلی بتوان بر مشکلات فائق آمده و شرایط را برای تحرک خوب اقتصادی در کشور فراهم کرد.
                                زندگی بدون تحریم سلام....

                                نظر

                                در حال کار...
                                X