نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Rudel
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 2164

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط Inspired پست شده است View Post
    باز هم ممنون

گفتم من سوادم بالا نیست و بهم نخندید، پس میشه بفرمایید دکتر رنانی چی پیش بینی کرده دقیقاً

از منظر هوش اجتماعی و سیاسی، ما باید دو تا سرویس اطلاعاتی رو بذاریم جلوی هم. وگرنه مردم آمریکا هم همچین باهوش و زرنگ نیستند

عمده هوشی که آمریکا بهش مینازه، مهاجرین مغز هاست که هر آن میتونه از دست بده، پس با چنگ و دندون حفظشون میکنه که اینا به کشورهای مبدا باز نگردن

وانگهی، سر زمین سوخته دقیقاً یعنی چی، وقتی قراره از منابع ما آمریکا استفاده کنه
    آمریکا یک کشور بر مبنای مهاجرین هست چون قبل از مهاجرین آمریکایی نیمه وحشی بیش نبود پس نازیدن به مهاجرین نازیدن به مردم خودش هست.

یکی از استراتژی های موفق آمریکا جذب نخبگان جهان بوده خصوصا آلمانی ها و انگلیسی ها چینی ها و کره ای ها هندی ها و درصد ناچیزی هم از ایران و لبنان

میانگین هوشی آمریکایی ها نزدیک 98 هست رتبه 9 دنیا ولی ایران 83 رتبه 93 دنیا (عراق ایران هند پاکستان عربستان همگی 83 هستند و این توهم برتری ایرانیا بر اعراب رو اثبات می کنه)

نظر

• Inspired
      عضو فعال
      • May 2016
      • 494

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
      آمریکا یک کشور بر مبنای مهاجرین هست چون قبل از مهاجرین آمریکایی نیمه وحشی بیش نبود پس نازیدن به مهاجرین نازیدن به مردم خودش هست.

یکی از استراتژی های موفق آمریکا جذب نخبگان جهان بوده خصوصا آلمانی ها و انگلیسی ها چینی ها و کره ای ها هندی ها و درصد ناچیزی هم از ایران و لبنان

میانگین هوشی آمریکایی ها نزدیک 98 هست رتبه 9 دنیا ولی ایران 83 رتبه 93 دنیا (عراق ایران هند پاکستان عربستان همگی 83 هستند و این توهم برتری ایرانیا بر اعراب رو اثبات می کنه)
      من تو خنگ خوندن ایرانی ها مشکلی ندارم، کسی با آمار سر جنگ نداره. بحث سر هوش سرویس های اطلاعاتی است و نسبت این هوش و قدرت کنترل بر مردمش

الان دقت کنید، فکر میکنید تو آمریکا اغتشاش بشه، آمریکا میتونه از پس جمعیت باهوشی که برش حکومت میکنه به راحتی بر بیاد؟ هنوز اعتراضات سیاهپوستها تو آمریکا آتیش زیر خاکستره

وانگهی، بحث بهره کشی بود. آمریکا بیشتر متضرر میشه از ناآرامی های ملی یا ایران؟

در ضمن، از اهمیت backfire که نمیشه غافل بود و هر آن امکان داره هر سیاستی، ضد خودش رو مواجه بشه و اثر معکوس و مخالف بذاره

مثلا انگولک کردن مردم دیگه خوبه، اما نه برای خود؟ مرگ برای همسایه خوبه فقط؟

چرا فکر میکنیم که همیشه باید با نهایت قدرت برخورد کرد تا بیشترین اثر رو بذاره. سیاست یعنی همین دیگه، موثر بودن و داشتن آرامش نه لزوماً برد به هر قیمتی

به همین منوال، بحث نازیدن به مهاجرین هم یک بحث بنیادینه و میتونه به راحتی بکفایر بشه

چرا فکر میکنیم که اتاق های فکری مثل ماست نشسته اند و کاری از دستشون بر نمیاد؟ بحث کرم ریختن باشه، همه میتونند کرم بریزن!!!

بعنوان مثال، از نظر من، برگزیت و نتیجه اش، یک افتضاح سیاسی - عقیدتی برای انگلستان و تاریخ دموکراسی محسوب میشه که با هیچ آب توبه ای هم شسته نخواهد شد. چون اعتبار چند هزار ساله تاریخی و چند صد ساله ی روشنفکرانه و فلسفیش سر این تصمیم اجتماعی از بین رفت! حالا این چه هوش سیاسی است که از ما برتر هم باشه وقتی نتیجه اش برای مردمش، سیر قهقرایی باشه؟؟؟

یه توضیح کوچولو در این رابطه هم لطف میکنید؟

در مورد آینده پیش بینی دکتر رنانی به احتمال بسیار قوی به وقوع می پیونده سرزمین سوخته در خاورمیانه
      آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/07/11, 09:17.
      در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
      نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• Rudel
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 2164

دکتر رنانی:

صه‌ی‌ کوتاه من و مناقشه اتمی

نگارش کتاب «اقتصاد سیاسی مناقشه اتمی ایران‌» را به صورت محرمانه دقیقا ۱۱ سال پیش (تیر ۸۴) آغاز کردم و در میانه سال ۸۶ به پایان بردم. در تابستان ۸۷ دوباره آن را ویرایش کردم و سرانجام در ۱۳ مهر ۸۷ پنج نسخه از آن را تکثیر و برای پنج مقام عالی کشور فرستادم. نسخه رهبری را تقدیم آقای ناطق نوری کردم (با پیگیری دکتر حسن سبحانی، دیدار ما در دفتر بازرسی رهبری انجام شد و من نزدیک به یک ساعت درباره پیام کتاب توضیحاتی دادم). برای اطمینان، نسخه‌ای را هم از طریق دکتر سیدمحمدرضا بهشتی برای رهبری فرستادم. دکتر بهشتی بعداً گفت که شخصاً خدمت رهبری رسیده و کتاب را تقدیم کرده است و نظریه اصلی کتاب را هم خیلی خلاصه خدمت ایشان توضیح داده است و اجمالاً گفت که رهبری با نظریه مطرح شده این کتاب موافق نبوده‌اند.

نسخه آقای احمدی‌نژاد را تحویل دکتر فرهاد رهبر دادم و ایشان گفتند فردا با رئیس جمهور جلسه دارم و حضوری تقدیم می‌کنم. تحویل نسخه آقایان رفسنجانی، شاهرودی و دکتر لاریجانی را هم دکتر بهشتی تقبل کردند. تاکنون از هیچ کدام از مقامات یاد شده حتی در حد دریافت اعلام وصول هم واکنشی ندیده‌ام.

نهایتا در اردیبهشت ۹۲ ، با دمیدن نسیم فضای انتخاباتی، جرأت یافتم و بخشی از کتاب را به عنوان «جلد اول» (با جلد سبز فسفری، در ۲۶۳ صفحه = حدود یک سوم اصل کتاب) در فضای مجازی منتشر کردم، که مورد استقبال گسترده قرار گرفت. سپس در اردیبهشت ۹۴ نسخه کامل را (در ۶۶۱ صفحه با جلد قرمز عنابی) از طریق «تارنمای رسمی رنانی» در معرض فروش قرار دادم و امروز نیز به مناسبت عید سعید فطر (۱۴۳۷ قمری)، نسخه کامل این کتاب را به رایگان در اختیار علاقه‌مندان و پژوهشگران قرار می‌دهم.

خیلی خلاصه، ده سال پیش این ده ادعای محوری در این کتاب مطرح شده است:

۱- ورود ایران به حوزه غنی‌سازی محرمانه اتمی، احتمالاً طراحی آمریکایی‌ها بوده است (با فروش محرمانه نقشه‌ها و تجهیزات اتمی آلوده به ایران از طریق عبدالقدیر خان، دانشمند اتمی پاکستان، که بعداً معلوم شد جاسوس سازمان سیا بوده است).

۲- غرب تلاش می‌کند تا مناقشه اتمی ایران طولانی شود تا در تحولات بعدی منطقه بویژه در مدیریت بازارهای جهانی نفت، بتواند با کم ‌و‌ زیاد کردن فتیله این مناقشه، آن حوزه‌ها را تا حدودی مدیریت کند.

۳- تلاش اصلی غرب، بویژه آمریکا این است که تا سال ۲۰۲۰ از اعتیاد و وابستگی به نفت حوزه خلیج فارس آزاد شود.

۴- نهایتا غرب تلاش دارد که تا پایان دهه ۲۰۲۰ با سرعت بالایی به سوی جایگزینی نفت با سوخت های نو و پاک حرکت کند تا روند گرمایش زمین را متوقف کند.

۵- بهترین راه برای آن که غرب هم از اعتیاد به نفت منطقه بی‌ثبات خاورمیانه آزاد شود و هم سوخت‌های پاک را جایگزین سوخت‌های فسیلی کند، افزایش طولانی مدت قیمت نفت است. با گران شدن نفت، رشد تقاضای نفت کُند و حتی متوقف می‌شود و سرمایه‌گذاری در سوخت‌های پاک نیز اقتصادی می‌شود.

۶- قیمت نفت برای هفت تا ده سال حدود ۱۰۰ دلار و بالاتر ‌می‌ماند و سپس به زیر ۵۰ دلار کاهش می‌یابد.

۷- اگر اوباما رئیس جمهور آمریکا شود، خطر جنگ از سر ایران رفع می‌شود اما اوباما با ایران بسیار قاطع تر و حساب‌شده‌تر از جورج بوش برخورد خواهد کرد. او از راههای سیاسی فشارهای سنگینی بر ایران خواهد آورد و نهایتا ایران را به نقطه آچمز و مصالحه اجباری خواهد رساند.

۸- اکنون که اوباما اعلام کرده است که حاضر است با ایران گفت‌وگو کند، بهتر است ایران به این موضع اوباما واکنش مثبت نشان دهد و حتی مذاکره با اوباما را قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا (۲۰۰۸) آغاز کند.

۹- خسارت‌های اقتصادی مناقشه اتمی برای ایران در بلند مدت به حدی زیاد است که حتی اگر مذاکره با آمریکا نیز به صلاح نظام نیست، بهتر است ایران یک طرفه و داوطلبانه، کلیه فعالیت‌های اتمی حساس‌ خود را با اعلام رسمی و آشکار و تبلیغاتی برای چند سال متوقف کند و با ایجاد امکان نظارت جهانی، سوء ظن جهانی در مساله فعالیت‌های اتمی ایران را از بین ببرد.

۱۰- خاورمیانه به زودی وارد مرحله «جنگ خداحافظی» خواهد شد. کاهش درآمدهای نفتی، گسترش فقر و شکاف طبقاتی همراه با مداخله قدرت‌های بزرگ در خاورمیانه،‌ به زودی آن را وارد سلسله جنگ‌های دراز دامنه‌ای خواهد کرد که من آن را «جنگ خداحافظی» نام نهاده‌ام. در واقع به نفع تمدن غرب است که قطب فرهنگی و اقتصادی جهان اسلام (خاورمیانه) به یک «سرزمین سوخته» تبدیل شود.

و اکنون داستان ده ساله «رنانی و مناقشه اتمی» در این نقطه به پایان می‌رسد. این هم یکی از پروژه‌های فکری من در حوزه اقتصاد سیاسی ایران بود. و دوباره کارهای بر زمین مانده بسیاری در پیش است. بچه‌ها کجایید؟ دلم برای گفت‌وگو با کودکان کشورم لک زده است.

نظر

• Inspired
          عضو فعال
          • May 2016
          • 494

دکتر رنانی:

صه‌ی‌ کوتاه من و مناقشه اتمی

نگارش کتاب «اقتصاد سیاسی مناقشه اتمی ایران‌» را به صورت محرمانه دقیقا ۱۱ سال پیش (تیر ۸۴) آغاز کردم و در میانه سال ۸۶ به پایان بردم. در تابستان ۸۷ دوباره آن را ویرایش کردم و سرانجام در ۱۳ مهر ۸۷ پنج نسخه از آن را تکثیر و برای پنج مقام عالی کشور فرستادم. نسخه رهبری را تقدیم آقای ناطق نوری کردم (با پیگیری دکتر حسن سبحانی، دیدار ما در دفتر بازرسی رهبری انجام شد و من نزدیک به یک ساعت درباره پیام کتاب توضیحاتی دادم). برای اطمینان، نسخه‌ای را هم از طریق دکتر سیدمحمدرضا بهشتی برای رهبری فرستادم. دکتر بهشتی بعداً گفت که شخصاً خدمت رهبری رسیده و کتاب را تقدیم کرده است و نظریه اصلی کتاب را هم خیلی خلاصه خدمت ایشان توضیح داده است و اجمالاً گفت که رهبری با نظریه مطرح شده این کتاب موافق نبوده‌اند.

نسخه آقای احمدی‌نژاد را تحویل دکتر فرهاد رهبر دادم و ایشان گفتند فردا با رئیس جمهور جلسه دارم و حضوری تقدیم می‌کنم. تحویل نسخه آقایان رفسنجانی، شاهرودی و دکتر لاریجانی را هم دکتر بهشتی تقبل کردند. تاکنون از هیچ کدام از مقامات یاد شده حتی در حد دریافت اعلام وصول هم واکنشی ندیده‌ام.

نهایتا در اردیبهشت ۹۲ ، با دمیدن نسیم فضای انتخاباتی، جرأت یافتم و بخشی از کتاب را به عنوان «جلد اول» (با جلد سبز فسفری، در ۲۶۳ صفحه = حدود یک سوم اصل کتاب) در فضای مجازی منتشر کردم، که مورد استقبال گسترده قرار گرفت. سپس در اردیبهشت ۹۴ نسخه کامل را (در ۶۶۱ صفحه با جلد قرمز عنابی) از طریق «تارنمای رسمی رنانی» در معرض فروش قرار دادم و امروز نیز به مناسبت عید سعید فطر (۱۴۳۷ قمری)، نسخه کامل این کتاب را به رایگان در اختیار علاقه‌مندان و پژوهشگران قرار می‌دهم.

خیلی خلاصه، ده سال پیش این ده ادعای محوری در این کتاب مطرح شده است:

۱- ورود ایران به حوزه غنی‌سازی محرمانه اتمی، احتمالاً طراحی آمریکایی‌ها بوده است (با فروش محرمانه نقشه‌ها و تجهیزات اتمی آلوده به ایران از طریق عبدالقدیر خان، دانشمند اتمی پاکستان، که بعداً معلوم شد جاسوس سازمان سیا بوده است).

۲- غرب تلاش می‌کند تا مناقشه اتمی ایران طولانی شود تا در تحولات بعدی منطقه بویژه در مدیریت بازارهای جهانی نفت، بتواند با کم ‌و‌ زیاد کردن فتیله این مناقشه، آن حوزه‌ها را تا حدودی مدیریت کند.

۳- تلاش اصلی غرب، بویژه آمریکا این است که تا سال ۲۰۲۰ از اعتیاد و وابستگی به نفت حوزه خلیج فارس آزاد شود.

۴- نهایتا غرب تلاش دارد که تا پایان دهه ۲۰۲۰ با سرعت بالایی به سوی جایگزینی نفت با سوخت های نو و پاک حرکت کند تا روند گرمایش زمین را متوقف کند.

۵- بهترین راه برای آن که غرب هم از اعتیاد به نفت منطقه بی‌ثبات خاورمیانه آزاد شود و هم سوخت‌های پاک را جایگزین سوخت‌های فسیلی کند، افزایش طولانی مدت قیمت نفت است. با گران شدن نفت، رشد تقاضای نفت کُند و حتی متوقف می‌شود و سرمایه‌گذاری در سوخت‌های پاک نیز اقتصادی می‌شود.

۶- قیمت نفت برای هفت تا ده سال حدود ۱۰۰ دلار و بالاتر ‌می‌ماند و سپس به زیر ۵۰ دلار کاهش می‌یابد.

۷- اگر اوباما رئیس جمهور آمریکا شود، خطر جنگ از سر ایران رفع می‌شود اما اوباما با ایران بسیار قاطع تر و حساب‌شده‌تر از جورج بوش برخورد خواهد کرد. او از راههای سیاسی فشارهای سنگینی بر ایران خواهد آورد و نهایتا ایران را به نقطه آچمز و مصالحه اجباری خواهد رساند.

۸- اکنون که اوباما اعلام کرده است که حاضر است با ایران گفت‌وگو کند، بهتر است ایران به این موضع اوباما واکنش مثبت نشان دهد و حتی مذاکره با اوباما را قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا (۲۰۰۸) آغاز کند.

۹- خسارت‌های اقتصادی مناقشه اتمی برای ایران در بلند مدت به حدی زیاد است که حتی اگر مذاکره با آمریکا نیز به صلاح نظام نیست، بهتر است ایران یک طرفه و داوطلبانه، کلیه فعالیت‌های اتمی حساس‌ خود را با اعلام رسمی و آشکار و تبلیغاتی برای چند سال متوقف کند و با ایجاد امکان نظارت جهانی، سوء ظن جهانی در مساله فعالیت‌های اتمی ایران را از بین ببرد.

۱۰- خاورمیانه به زودی وارد مرحله «جنگ خداحافظی» خواهد شد. کاهش درآمدهای نفتی، گسترش فقر و شکاف طبقاتی همراه با مداخله قدرت‌های بزرگ در خاورمیانه،‌ به زودی آن را وارد سلسله جنگ‌های دراز دامنه‌ای خواهد کرد که من آن را «جنگ خداحافظی» نام نهاده‌ام. در واقع به نفع تمدن غرب است که قطب فرهنگی و اقتصادی جهان اسلام (خاورمیانه) به یک «سرزمین سوخته» تبدیل شود.

و اکنون داستان ده ساله «رنانی و مناقشه اتمی» در این نقطه به پایان می‌رسد. این هم یکی از پروژه‌های فکری من در حوزه اقتصاد سیاسی ایران بود. و دوباره کارهای بر زمین مانده بسیاری در پیش است. بچه‌ها کجایید؟ دلم برای گفت‌وگو با کودکان کشورم لک زده است.
          بسیار ممنونم جناب rudel

اما به نظر من با توجه به شناختی که امروزه از دنیای غرب داریم و سیاستهایی که آشکار و پنهان داره دنبال میکنه، این چیزایی که آقای رنانی گفته، بیشتر ناشی از یک ذهن متوهمه تا یک کارشناس مسایل سیاسی. مخصوصاً که ایشون اقتصاد خونده اند و مسایل مطروحه، بخشیش بر میگرده به امنیت ملی و اطلاعاتی نیست که دست هر ننه قمری باشه. و از منظر امنیت ملی، هر کس که غریبه باشه، میشه ننه قمر!

شاید هم ایشون زیاد فیلم میبینه، فکر میکنه هر چی فیلم ساخته شده، قابلیت پیاده سازی داره، مثل پارک ژوراسیک یا پرستیژ

اینه که زیادی تخیلی رفته جلو

مخصوصاً قسمت نتیجه گیریش و سرزمین های سوخته

جرا؟

چون الان بخاطر همین مسئله گرمایش زمین و نشست دسامبر 2015 در پاریس، میگن تا چین نیاد داوطلبانه به دستورالعملهای پیشنهادی عمل کنه، عملاً کاری از دست کسی ساخته نیست. درست مثل مناقشه لایه اوزون دهه 90 که تو مجلس ما میگفتن، خود آمریکا لایه ی اوزون رو سوراخ کرده، خودش هم بیاد نخ و سوزن بدوزه. چون باور عموم دنیا اینه که، صنعتی سازی باعث آلودگی محیط زیست شده و صنعتی ترین کشورهای دنیا این آلودگی رو بوجود آورده اند، چرا باید بقیه دنیا خساراتش رو شریک بشن؟؟

نکته بعدی اینه که، ما تو یک سیستم بسته هستیم، دقیقاً سرزمین های سوخته یعنی چی؟ یعنی یه چیزی مثل آفریقای مرکزی؟ یا قطب جنوب؟

ساکنان قطب جنوب که سیاه و سفید هستند و زبون آدمیزاد بلد نیستند، اما معضل امروز آمریکا همچنان سیاهپوستان آفریقاست، با این کینه فرو خفته چه باید کرد؟ مگه میشه ساکنان یک ناحیه رو به جون هم انداخت تا همدیگر رو نابود کنند تا بقیه دنیا در آرامش بسر ببرند؟

همین دیروز پسر بن لادن برای آمریکا خط و نشون کشید که انتقام خون پدرش رو خواهد کشید و ما همه اسامه هستیم!!!

چون یک قسمت قضیه که به اروپا ربط داره نادیده گرفته شده و بیشتر داستان یه سرش آمریکا بوده و یک سرش ایران. مگه شما فکر میکنید که اروپا با غرب دارای منافع مشترک هستند؟

آمریکا خودش نفت داره، اما اروپا چی؟ فقط نروژ و انگلیس نفت دارند و چرا باید جور اروپا رو بکشن؟ الان که انگلیس هم از اتحادیه زد بیرون. چرا باید به اروپا نفت بده؟ بعد وضعیت فلاکت بار اروپای شرقی چی میشه؟

یعنی خاورمیانه ای ها آدم نیستند و فقط اروپای غربی و آمریکا باید خوش خوشانشون بشه؟ بعبارتی از روی حسادت هم که شده، باید نفت رو از خاورمیانه گرفت تا جلوی فلاکت بقیه دنیا که وضوحاً اروپای غربی است و آمریکای شمالی گرفته بشه! الباقی دنیا هم که پشم!

به نظرم سریال 24 زیاد نگاه میکرده جناب رنانی و تو ناخودآگاهش، منابع کتابش از اینگونه آثار الهام گرفته!

اما خدمت شما عرض کردم، همین خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، یعنی شکست مفتضحانه اجتماعی- سیاسی بزرگترین سیاستمدران و استعمار گر تاریخ دنیا. اون هم با داشتن جیمز باند و ام آی 6. (پروپاگاندای قوی مثل بی بی سی)

و نکته بسیار مهمی که خودتون بهش اشاره کردید، باور کلیشه ای بنیاد گرایان به پیروزی خون بر شمشیر. چرا این قسمت قضیه رو که اثر بسیار مهمی تو مقاومت داره رو نادیده باید گرفت؟

مخصوصاً الان داریم می بینیم که فیش های حقوقی جنجال آفرین شده و شکاف بسیار عمیقی در اعتماد مردم بوجود آورده و همین مسئله میتونه شعار کلیشه ای خون بر شمشیر پیروز است رو هم تحت الشعاع قرار بده. زیرا که میدونیم، قوی تر از باور وجود نداره و تو دنیا هیچ چیزی بالاتر از خیانت نیست و اگر مردم به این باور برسند که بهشون خیانت شده، دچار یک فروپاشی اجتماعی گسترده خواهیم شد.

به طریق اولی، باور انقلاب مهندسی شده 57 و نیروهای منصوب توسط غرب و بازی های سیاسی بعدی، عین بسم الله، طلسم شیطان رو خواهد شکست!

بعد چطور ایران میخواسته از نظام کره شمالی الگو برداری کنه؟ کجای سیستم ما شبیه کره شمالی است؟

بقول خودتون، مردمان خون گرم، باور مند، سرزمین های حاصلخیز، نفت و گاز و معادن فراوان و داشتن چهار فصل توی یک مرز و تاریخ سراسر حماسه ایران کجا، کره شمالی فقیر و محروم از همه مواهب کجا!

آیا معلوم بشه پشت تمام بدبختی هایی که ایران این سالها و سالهای پیشترش که منجر به انقلاب شده، توطئه های غرب و شرق بوده، مردم رو خشمگین تر میکنه؟ یا افشای اینکه تو همین سالها هم مردم در حال بازی خوردن از دست نشوندهای همون بازیگران پیش از انقلاب بوده اند؟

و بعد چطور باور کنیم که کسی با دست نشانده خودش، اینقدر مستاصل و با حوصله رفتار کنه؟ چرا بهش هویج بده در حالیکه با چماق همیشه کارهاش رو پیش برده. مثل ویتنام، مثل افغانستان و مثل عراق و خیلی جاهای دیگه!

اینها سئوالهایی است که ذهن منو مشغول کرده، مخصوصاً که برجام، هویج نیست، مزرعه ی همیشه بهاره و اگر درست مدیریت بشه، میتونه تو همین سالهای بقول معروف راستی آزمایی، تبدیل بشه به یک اقتصاد دست کم 5 تریلیون دلاری!!!! و دقیقاً بخاطر همین پتانسیله که ایران به سرنوشت عراق و افغانستان و لیبی دچار نشد!!!!!!!!! و بعد صحبت از اینه ایران سالها عقب افتاده از قافله اقتصاد و زیانهای غیر قابل جبرانی دیده؟؟؟

پس باید گفت که جناب رنانی، پیش بینی شون غلط از آب در آمده، لا اقل در مورد آینده ایران!

نظر

• Inspired
            عضو فعال
            • May 2016
            • 494

من بر این باورم که کسی هنوز معنای واقعی برجام رو درک نکرده

برجام یعنی اقتصادی لا اقل 5 تریلیون دلاری ظرف 10 تا 25 سال آینده برای ایران و جهان

تمام این دعواها بر سر برجام، بر سر سهم خواهی از این خوان گسترده و گسترانیده شده است با تضمین و ظهر نویسی 6 قدرت برتر دنیا

از این واضح تر، قرار دادی تو دنیا امضا نشده

در حقیقت، برجام یعنی، سوئیس بعدی، ایران است

کسی به سوئیس میتونه بگه بالا چشمت ابروست؟ به ایران بعد از برجام هم کسی نخواهد توانست چنین بگه!

البته به شرطها و شروطها

شرطش هم معلومه چیه، ایران یک دست و یک پارچه بشه!

و معلومه، شرط کوچکی هم نیست!!!

شاهدش هم از راه رسید

بویینگ گفته، اگر قرارداد ما کنسل بشه، بقیه هم حق ندارند به ایران هواپیما بفروشن (منظورش معلوم کی بوده دیگه، ایرباس)

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از رویترز، پس از تصویب طرح ممنوعیت فروش بوئینگ به ایران در مجلس نمایندگان آمریکا، مدیران این شرکت هواپیماسازی زبان به اعتراض گشودند.

مدیران بوئینگ که قراردادی 25 میلیارد دلاری برای فروش 80 هواپیما به ایران با طرف ایرانی امضاء کرده‌اند، اعلام کردند که اگر اجازه فروش به این شرکت داده نشود، به دیگر هواپیماسازان اروپایی مانند ایرباس که قطعات آمریکایی استفاده می‌کنند هم نباید اجازه فروش داده شود.
            البته دارم دنبال اصل خبر میگردم که هنوز پیداش نکرده ام
            آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/07/11, 16:14.

نظر

• Inspired
              عضو فعال
              • May 2016
              • 494

این هم یک خبر دیگه که موید تلاش برای به شکست انجامیدن برجامه
              __________________________________________________ _____

در اظهار نظری کم‌سابقه از سوی یک مقام خارجی، سخنگوی وزارت خارجه آلمان روز جمعه، ۱۸ تیرماه، در توضیح گزارش امنیتی این کشور از فعالیت اتمی جمهوری اسلامی گفت که «بعضی نیروها در داخل ایران» از هیچ فرصتی برای ضربه زدن به توافق اتمی فروگذار نخواهند کرد.

سازمان‌ امنیت داخلی آلمان در گزارشی که روز پنج‌شنبه، ۱۷ تیرماه، در رسانه‌ها بازتاب یافت ایران را متهم ساخت که پس از توافق هسته‌ای با غرب، موسوم به برجام، برای دستیابی به تکنولوژی هسته‌ای و موشکی تلاش مضاعف داشته است.

به نوشته روزنامه بریتانیایی فایننشال تایمز، این نهاد امنیتی با عنوان رسمی «دفتر حفاظت از قانون اساسی» در گزارش سالانه خود عنوان کرده است که طی سال ۲۰۱۵ ایران فعالیت غیرقانونی زیادی در آلمان داشته است تا بتواند به تکنولوژی هسته‌ای دست یابد.

خبرگزاری رویترز در گزارش خود از اظهار نظر مقام آلمانی همچنین به گزارشی دیگر از سازمان امنیت ایالت راین‌ـ‌وست‌فالیای شمالی اشاره می‌کند که در سال گذشته میلادی «۱۴۱ مورد» از تلاش برای دستیابی به تکنولوژی اتمی را ثبت کرده است.

طبق این گزارش، دوسوم از ۱۴۱ مورد به ایران مرتبط بوده است.

نظر

• Rudel
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 2164

این پیش بینی دکتر رنانی مال سال 84 هست نه الان

اولا اثبات شد عبدالقدیر خان جاسوس سیا بوده پس حرف ایشون درست درومد

پیش بینی کرده بود نفت سالها بالای صد دلار میمونه بعد میره زیر 50 دلار این پیش بینی کمی نیست این پیش بینی رو کسی ده سال پیش کرده احمدی نژاد و رستم قاسمی و محسن رضایی نفت رو اون موقع 200 دلار پیش بینی می کردن

بحث فروپاشی اقتصادی اش تا همین الان از نظر من کاملا درست به وثوع پیوشته و وضع بدتر میشه و بهتر نمیشه

بحث سرزمین های سوخته اش هم فعلا یمن عراق سوریه بازسازی اشون بیش از 50 سال طول می کشه

نظر

• Senator1989
                  عضو فعال
                  • Feb 2015
                  • 2577

در اصل توسط Inspired پست شده است View Post
                  این هم یک خبر دیگه که موید تلاش برای به شکست انجامیدن برجامه
                  __________________________________________________ _____

در اظهار نظری کم‌سابقه از سوی یک مقام خارجی، سخنگوی وزارت خارجه آلمان روز جمعه، ۱۸ تیرماه، در توضیح گزارش امنیتی این کشور از فعالیت اتمی جمهوری اسلامی گفت که «بعضی نیروها در داخل ایران» از هیچ فرصتی برای ضربه زدن به توافق اتمی فروگذار نخواهند کرد.

سازمان‌ امنیت داخلی آلمان در گزارشی که روز پنج‌شنبه، ۱۷ تیرماه، در رسانه‌ها بازتاب یافت ایران را متهم ساخت که پس از توافق هسته‌ای با غرب، موسوم به برجام، برای دستیابی به تکنولوژی هسته‌ای و موشکی تلاش مضاعف داشته است.

به نوشته روزنامه بریتانیایی فایننشال تایمز، این نهاد امنیتی با عنوان رسمی «دفتر حفاظت از قانون اساسی» در گزارش سالانه خود عنوان کرده است که طی سال ۲۰۱۵ ایران فعالیت غیرقانونی زیادی در آلمان داشته است تا بتواند به تکنولوژی هسته‌ای دست یابد.

خبرگزاری رویترز در گزارش خود از اظهار نظر مقام آلمانی همچنین به گزارشی دیگر از سازمان امنیت ایالت راین‌ـ‌وست‌فالیای شمالی اشاره می‌کند که در سال گذشته میلادی «۱۴۱ مورد» از تلاش برای دستیابی به تکنولوژی اتمی را ثبت کرده است.

طبق این گزارش، دوسوم از ۱۴۱ مورد به ایران مرتبط بوده است.
                  این متن رو 2 بار بخون

در گفت و گو با سلیمی نمین مطرح شد

چرایی اعلام مرگ مسعود رجوی توسط مقام سابق عربستانی

متاسفانه درمورد جریان سازمان منافقین هم غربی ها تا کنون امتیازات زیادی از ما گرفته اند. این در حالی است که آمریکایی ها و فرانسوی ها در این بازی بسیار سود برده اند. مثلا زمانی آمریکایی ها دست منافقین را باز می گذاشتند تا آنها وارد سازمان ملل شوند و مسائلی را برای ایران ایجاد کنند

کد خبر: ۶۰۵۱۰۲

تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۰ 11 July 2016

مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران با ارائه راهکاری برای مقابله حمایت غربی ها از گروهک های تروریستی بویژه سازمان منافقین و داعش، گفت: جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با این بازی غربی ها باید گروه های مخالف فعال در آمریکا، انگلیس و فرانسه را شناسایی و علاوه بر حمایت از آنها، این موضوع را رسما اعلام کند.

عباس سلیمی نمین در گفت و گو با خبرنگار تابناک درباره حمایت دولت های غربی از گروهک منافقین و برگزاری اجلاس اخیر این گروهک در پاریس، اظهار کرد: سرمایه گذاری غرب نسبت به گروه های تروریستی یک بحث اساسی است که متاسفانه ما در این زمینه همواره از غرب بازی خورده ایم.

وی افزود: بازی خوردن ما در این موضوع نظیر دادستان ما و گروهک منافقین است؛ یعنی آنها بارها منافقین را در قبال اخذ امتیازاتی به ما فروخته اند و تصمیمات مقطعی درباره آنها اتخاذ کرده اند. ما بر اساس همین تصمیمات مقطعی و معامله ای که با غرب داشته ایم، مساله گروهک منافقین را پایان یافته تلقی کرده ایم، اما پس از اندک زمانی مشاهده کرده ایم که آنها به نقطه اول باز گشته اند.

وی رویکرد غرب در قبال مساله داعش را همچون سایر مواضع آنها در موضوع برخورد با گروهک های تروریستی خواند و ادامه داد: اگر نبود هوشیاری رهبر مظعم انقلاب و اگر ایشان هدف غربی ها را از پیگیری مساله داعش افشا نمی کردند، قطعا دولت فریب آنها را خورده بود و وارد بازی ای می شد که هر دو سوی آن در اختیار غربی ها بود.

این کارشناس مسائل سیاسی گفت: آنها جریانات تروریستی را راه اندازی می کنند تا بوسیله آن یا دولتی را ساقط کنند و یا بر اساس وجود آن جریان تروریستی وارد معامله گری با کشورهایی بشوند که توان ساقط کردن آنها را ندارند، این بازی ای است که در هر دو سر آن غربی ها و هدایت کنندگان و پشتیبانان جریانات تروریستی برنده هستند.

وی یادآورشد: متاسفانه درمورد جریان سازمان منافقین هم غربی ها تا کنون امتیازات زیادی از ما گرفته اند. این در حالی است که آمریکایی ها و فرانسوی ها در این بازی بسیار سود برده اند. مثلا زمانی آمریکایی ها دست منافقین را باز می گذاشتند تا آنها وارد سازمان ملل شوند و مسائلی را برای ایران ایجاد کنند و ما برای جلوگیری از اینگونه اقدامات به قدرتی مراجعه می کردیم که خود حامی منافقین بودند. بر این اساس آنها مدتی منافقین را در لیست گروه های تروریستی قرار دادند و باز در اقدامی قابل تامل آنها را از این لیست خارج کردند.

سلیمی نمین اضافه کرد: یا در جایی دیگر فرانسوی ها با فراهم کردن برخی امکانات زمینه برگزاری گردهمایی ها و برنامه های منافقین را فراهم می کند، آنها از این کار اهدافی دارند تا با توجه به فضای جمهوری اسلامی ایران به ابزار این گروهک مستمسک شوند، لذا ما نباید وارد بازی غرب بشویم، بلکه در مقابل بازی مشابهی را با آنها آغاز کنیم.

وی در توضیح اینکه چگونه می شود در مقابل حمایت غرب از برخی گروهک های تروریستی بازی مشابهی را آغاز کرد، عنوان کرد: به عنوان مثال گروهی در انگلیس با عنوان IRA (ارتش جمهوری‌خواه ایرلند) فعالیت می کند که برای آنها حکم یک گروه تروریستی را دارد، ما می توانیم در اقدامی مشابه نظیر آنچه غربی ها انجام می دهند، یک موضع حمایت گونه نسبت به IRA (ارتش جمهوری‌خواه ایرلند) داشته باشیم. هرچند که بسیاری از انفجارها در لندن توسط خود دستگاه اطلاعاتی انگلیس انجام می شود.

مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران افزود: در مورد آمریکا هم شرایط به همین شکل است و برخی گروه ها وجود دارند که در مخالفت با هیات حاکمه و دولت آمریکا فعالیت می کنند، جمهوری اسلامی ایران برای مقابله به مثل کردن با بازی غرب در قبال مساله تروریسم، باید با حمایت از این گروه ها این بازی را وارونه کرده و موضوع را هم رسما اعلام کند.

به گفته سلیمی نمین، اگر جمهوری اسلامی ایران همچنان وارد بازی مورد نظر غرب در خصوص مساله تروریسم بشود، قطعا بازنده خواهد بود. ما باید متوجه باشیم، مکانیزمی که غرب توانسته چهره خود را بر اساس آن موجه نشان بدهد در صورتی که کارهای تروریستی و اقدامات غیر انسانی گروهک های تروریستی تماما تحت نظر و با حمایت آنها انجام می شود، بسیار مهم و قابل توجه است؛ چراکه آنها از این طریق اهداف خود را به صورت نیابتی دنبال کرده اند.

وی با تاکید بر اینکه غرب هرگز به صورت مستقیم وارد انجام کارهای تروریستی و غیر انسانی نمی شود، مگر مساله خیلی خاص باشد، گفت: بر همین اساس است که آنها می توانند به شکل همزمان هم از ابزار تروریست استفاده کنند و هم از حقوق بشر.

این کارشناس سیاسی تاکید کرد: ما باید جریانات استقلال طلب در کشورهای آمریکا، انگلیس و فرانسه را پیدا کنیم و رسما اعلام کنیم که از آنها حمایت می کنیم. از این طریق می توانیم به بازی آنها علیه ملت ایران پایان بدهیم؛ چراکه آنها نزدیک 40 سال است بازی منافقین را با ما دنبال کرده و بر این اساس امتیازاتی از ما گرفته اند.

سلیمی نمین گفت: در مورد داعش همین رویه را از سوی غربی ها شاهدیم، اگر چه این گروهک را تشکیل داده و به حمایت مالی و تسلیحاتی از آن مشغولند، اما از آن اعلام برائت می کنند و حتی وارد مبارزه با آن می شوند. آنها همزمان با دو ابزار متضاد کار می کنند، به همین دلیل نمی توان این دیپلماسی غرب را به خوبی شناخت؛ لذا به کار بردن عنوان " شیطان" برای آنها درست ترین لفظ است. پس باید شناخت بیشتری نسبت به ساختار رژیم های غربی داشت و به صورت مشابه با آنها برخورد کرد.

وی تحلیل خود را درباره اعلام خبر مرگ مسعود رجوی از سوی رئیس سابق دستگاه اطلاعاتی سعودی، اینگونه بیان کرد: به احتمال زیاد مسعود رجوی مرده، اما غربی برای سرپا نگه داشتن تشکیلات منافقین تلاش کرده اند که خبر مرگ او را مخفی نگه دارند؛ چون اکثر کارشناسان معتقد بودند بعد از مرگ رجوی این تشکیلات فرو می پاشد.

مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران بیان کرد: به نظر می رسد دستگاه های اطلاعاتی غربی امروز احساسشان این است که توانسته اند سازمان منافقین را را به گونه حمایت کنند که بعد از مرگ مسعود رجوی هم ادامه حیات بدهد. این مساله مهمی است که تروریستی با سابقه چندین ساله که دستش به خون انسان های بی گناه و مظلوم زیادی آلوده هست، چندین سال است مرده، اما دستگاه های اطلاعاتی غربی برای رسیدن به اهداف خود این خبر را مخفی نگه داشته اند.

وی با بیان اینکه امروز سازمان منافقین برای غربی ها و حتی اسرائیلی ها اگرچه از لحاظ فعالیت عملیاتی ناکارآمد است، اما از حیث فعالیت اطلاعاتی بسیار مهم است، گفت: امروز آمریکایی ها که در ایران نمی توانند فعالیت داشته باشند و شرایط برای تحرک انگلیسی ها هم بسیار سخت است، از این رو فعالیت اطلاعاتی منافقین در ایران برای آنها بسیار با اهمیت است. به همین دلیل تلاش کرده اند که با مخفی نگه داشتن مرگ مسعود رجوی گروهک منافقین را سرپا نگه دارند.

نظر

• Inspired
                    عضو فعال
                    • May 2016
                    • 494

این پیش بینی دکتر رنانی مال سال 84 هست نه الان

اولا اثبات شد عبدالقدیر خان جاسوس سیا بوده پس حرف ایشون درست درومد

پیش بینی کرده بود نفت سالها بالای صد دلار میمونه بعد میره زیر 50 دلار این پیش بینی کمی نیست این پیش بینی رو کسی ده سال پیش کرده احمدی نژاد و رستم قاسمی و محسن رضایی نفت رو اون موقع 200 دلار پیش بینی می کردن

بحث فروپاشی اقتصادی اش تا همین الان از نظر من کاملا درست به وثوع پیوشته و وضع بدتر میشه و بهتر نمیشه

بحث سرزمین های سوخته اش هم فعلا یمن عراق سوریه بازسازی اشون بیش از 50 سال طول می کشه
                    جناب rudel

من خدمت شما عرض کردم که، میخوام واقعیت برام روشن بشه.

در یک مسیر طولانی، قطعاً فراز و نشیب هایی هست. ما داریم درباره ایران صحبت میکنیم و شرایطش! اگر شرایط ایران و عراق و یمن و لیبی و ویتنام یکی بود، خب مسئله که حل شده بود!

ما گفتیم که اگر ایران به سمت بمب فکر کنه، با حمله نظامی مواجه میشه!

بعد معلوم شد که نه تنها فکر کرده، تست هم کرده. چرا بهش حمله نشد؟ نمونه بارزش، قرار بود که PMD هم حل بشه، اما یهو بیخیالش شدند. چرا؟
                    به عراق فقط شک کردند، شخم زده شد، بعد هم گفتند ببخشید، اشتباه شده. اما عبدالقدیر خان نقشه های اشتباه داده و جاسوس خود سیا بوده، چرا با ایران کاری نکردند؟ دیگه از این سند، قطعی تر و معتبر تر؟

و بعد دیدیم چطور قضیه برجام کش پیدا کرد و دست آخر هی کش دادند تا بله رو بگیرند.

در مورد فروپاشی اقتصادی، کسی منکر به زحمت افتادن ایران نیست و خودشون هم تسلیم شدند. بحث اتفاقاً سر همینه که اقتصاد تک محصولی، همیشه با ریسک از دست رفتن بازار مواجهه و تمامی تخم مرغ ها رو نباید توی یک سبد گذاشت!

اما نکته دقیقاً اینجاست، مناقشه اتمی میتوانست به حمله نظامی با ایران منتهی بشه و تحریم ها بخاطر مسئله اتمی بود. حال این مسئله حل شده، مگه ایران به آمریکا احتیاجی داره که بخواد اقتصادش از هم فرو بپاشه؟

ایران 30 سال بدون آمریکا زندگی کرده، 30 سال دیگه هم میتونه ادامه بده. مگه اقتصاد فقط آمریکاست؟

پس پیش بینی ایشون در مورد ایران غلط از آب در آمد، چون دنیا به ایران امتیازی داد که دیگه اسمش هویج نیست. بلکه مجوز کشت محصول در تمامی زمین هاست، یعنی قابلیت تبدیل شدن به اقتصادی نو ظهور!

ایران میخواست شاخ آمریکا رو بشکنه و آمریکا هم از ترس بی اعتبار شدن، قضیه رو ماستمالی کرد. وگرنه، چرا باید پای سندی رو امضا میکرد که نتیجه اش سر بلندی قطعی یک کشور متخاصم و بدنام بین المللی باشه (پروپاگاندای 30 ساله و منفور سازی ایران)

نکته دقیقاً تو ایدئولوژی است و اگر میشد ایران رو به حال و روز ویتنام و سوریه و لیبی و عراق و یمن دچار کرد، قطعاً این کار رو میکردند

هنوز که هنوزه، لکه ننگ هیروشیما بر پیکر تاریخ دنیا سنگینی میکنه، و هیچ گاه هم پاک نخواهد شد! پس مطمئناً ایران چیزی تو چنته داشته که مانع از اهرم فشار و حمله نظامی میشده.

وگرنه چرا اجازه بدن کشوری با این درجه از خباثت که خودشون تو منفور نشون دادن چهره اش، سالیان متمادی هزینه کرده اند، از زیر بار تنبیه و جریمه، قصر در بره؟

پس دقت کنید، الان بحث گذشته و دکتر رنانی نیست، بحث آینده و اتفاقات آتی است

مثل انتخابات آمریکا
                    انتخابات ایران
                    اخبار حول محور برجام
                    فایل 17 عربستان
                    مرگ رجوی که دیروز منتشر شده از سوی ترکی الفیصل (یکی از اهرم های فشار علیه ایران)
                    و بسیاری تلاش های دیگه

ولی مگر شکستن برجام، اون هم با فونداسیون 12-13 سال مذاکره فشرده و تضمین 25 ساله، کار الکی و ساده ایست؟

الان صحبت از اینه که فیش های حقوقی چه انجامی داره؟
                    حرکت بعدی مخالفین برجام چیه؟
                    اصلاً فیش های حقوقی، ابتکار کی بوده؟ چون به ضرس قاطع میگم به نفع روحانی تموم میشه این ماجرا!

پس من میخوام از اتفاقات بعدی سر در بیارم، اتفاقات قبلی به اندازه کافی نتایج شگفت آور داشته و معلومه که سیاستی در حال اجراست که آینده اش بها دادن به ایران و به نوعی نقش آفرینی کردن ایران توش بسیار پر رنگه .... همونطور هم که گفتم، نه به همین سادگی، اما دور نماش یک اقتصاد 5 تریلیون دلاری رو در ارتباط با ایران نوید میده که ظرف 5 تا 10 سال میتونه به ثمر بنشینه و تا 25 سال هم تضمین داره

نظر

• Inspired
                      عضو فعال
                      • May 2016
                      • 494

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                      این متن رو 2 بار بخون

در گفت و گو با سلیمی نمین مطرح شد

چرایی اعلام مرگ مسعود رجوی توسط مقام سابق عربستانی

متاسفانه درمورد جریان سازمان منافقین هم غربی ها تا کنون امتیازات زیادی از ما گرفته اند.....
                      وی افزود: بازی خوردن ما در این موضوع نظیر دادستان ما و گروهک منافقین است؛ یعنی آنها بارها منافقین را در قبال اخذ امتیازاتی به ما فروخته اند و تصمیمات مقطعی درباره آنها اتخاذ کرده اند. ما بر اساس همین تصمیمات مقطعی و معامله ای که با غرب داشته ایم، مساله گروهک منافقین را پایان یافته تلقی کرده ایم، اما پس از اندک زمانی مشاهده کرده ایم که آنها به نقطه اول باز گشته اند.

وی رویکرد غرب در قبال مساله داعش را همچون سایر مواضع آنها در موضوع برخورد با گروهک های تروریستی خواند و ادامه داد: اگر نبود هوشیاری رهبر مظعم انقلاب و اگر ایشان هدف غربی ها را از پیگیری مساله داعش افشا نمی کردند، قطعا دولت فریب آنها را خورده بود و وارد بازی ای می شد که هر دو سوی آن در اختیار غربی ها بود.

این کارشناس مسائل سیاسی گفت: آنها جریانات تروریستی را راه اندازی می کنند تا بوسیله آن یا دولتی را ساقط کنند و یا بر اساس وجود آن جریان تروریستی وارد معامله گری با کشورهایی بشوند که توان ساقط کردن آنها را ندارند، این بازی ای است که در هر دو سر آن غربی ها و هدایت کنندگان و پشتیبانان جریانات تروریستی برنده هستند.

...
                      آقا مرسی

دو بار خوندمش، البته بخش هایلایت شده رو و الباقیش رو بیخیال شدم، چون برام اهمیتی نداشت

سئوال من هم همینه

یا باید بپذیریم که ایران مستقل داره عمل میکنه

یا توهم توطئه در سر داشته باشیم و بگیم ایران دست نشانده است و مجری طرح

مثلاً همین داعش، مگه کسی شک داره که کار آمریکاست؟ و وقتی معلوم بشه آفریده آمریکاست، مگه آبرویی برای آمریکا باقی میمونه؟

و وقتی چنین افتضاحی اثبات بشه و رد خور نداشته باشه، مگه عظمت و بزرگی کشوری مثل آمریکا، میتونه جلوی فروپاشی سیاسی و به تبعش اقتصادیش رو بگیره؟؟؟ تمام مردم دنیا، به آمریکا به دید قهرمان و پلیس نگاه میکنند و کافیه ثابت بشه که همش توطئه بوده و خیانت و دیگه هیچ اثری از بزرگی آمریکا نخواهد ماند!

هیچ بمب اتمی بالاتر از رو شدن دست خائن نیست!

مثل برگزیت

نتیجه قطعاً به مرگ تدریجی سیاسی انگلیس و به تبعش فروپاشی اقتصادی انگلیس می انجامه. چون برگزیت، خط بطلان کشید به مسئله حقوق بشر و نژادپرستی رو تمجید کرد. چیزی که بخاطرش جنگ جهانی دوم رو پیروز شد، یعنی حقوق بشر! حالا بیاییم بگیم، انگلیس استعمار پیر یا شیطان کوچک و از اینجور تعارفات و بزرگترین سیاستمدار تاریخ

چیزی که معلوم شد، انگلیس شعور سیاسی و اجتماعی نداشت و کلید فروپاشی اقتصادی خودش رو خودش با دستان مردم خودش زد!!! به همین سادگی

یعنی
                      عدو سبب خیر شود، گر خدا خواهد

نظر

• Rudel
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 2164

سر این که حمله نظامی به ایران کار درستی هست از نظر هزینه فایده خیلی بحث شده در آمریکا

اصلا بحث چیزی در چنته داشتن ایران به عنوان یک عامل بازدارنده هیچگاه مطرح نبوده فقط تو همین امسال که نصفش هم تموم نشده 4 جنگنده ایران سقوط کردن همین طوری در نبرد با دشمن فرضی شکست می خورند با داعش کور و کچل جنگیدن 13 سردار و صدها افسر کشته دادن نبرد با آمریکا حمام خون صدها هزار نظامی بی گناه ایران خواهد بود

تا بحال هیچ کارشناس مستقل یا غربی نیومده بگه آمریکا از نظر نظامی جلوی ایران کم می آره یا نمی تونه در مدت کوتاهی شکستش بده

بحث این بود که در مورد عراق هزینه های بسیار شد و درگیری قومیتی ادامه پیدا کرد و سرانجام عراق اون قدرها مثبت نشد چه بسا صدام حکومت بهتری باری عراقی ها بود

استدلال اوباما این بود هم ضربه شدیدی به اقتصاد حکومت ایران زده شده هم از نظر بین المللی منزوی شده هم در شورای امنیت محکوم شده و هم در ساخت بمب شکست خورده و اگر هم برسه قطعا گزینه نظامی روی میزه

برای زدن ایران با بمب های سنگر شکن تا عمق 150 متر در آریزونا تمرین هوایی موفق صورت گرفت و بمب ها رو آوردن تو پایگاه آمریکا در اقیانوس هند

اسرائیل هم چند سری بمباران ایران رو تمرین کرد

بحث این بود به ایران اولتیماتوم دادن یا توافق یا جنگ که ایران قبول کرد هسته ای رو تخته کنه

اصلا بحث یک بمب اتم هم نیست بحث دستیابی به تکنولوژی و تولید انبوه بمب اتم هست

هزینه جنگ ایران با این وسعت سرزمینی خیلی زیاد هست قطعا وقتی آمریکا زیرساخت های ایران رو نابود کنه باید سه برابر اون چیزی که در عراق هزینه کرد در ایران بکنه که نارضایتی بعدی پیش نیاد

به راحتی مسئولیت رو گردن رژیم ایران انداخت و با پنبه سرشو برید ضربه تحریم ها حدود 3500 میلیارد دلار به اقتصاد ایران بوده گروه های فلسطینی از ایران جدا شدند و سوریه و حزب الله به شدت تضعیف شدند اهداف آمریکا تا حد زیادی محقق شد بدون شلیک یک گلوله

نظر

• Inspired
                          عضو فعال
                          • May 2016
                          • 494

سر این که حمله نظامی به ایران کار درستی هست از نظر هزینه فایده خیلی بحث شده در آمریکا

اصلا بحث چیزی در چنته داشتن ایران به عنوان یک عامل بازدارنده هیچگاه مطرح نبوده فقط تو همین امسال که نصفش هم تموم نشده 4 جنگنده ایران سقوط کردن همین طوری در نبرد با دشمن فرضی شکست می خورند با داعش کور و کچل جنگیدن 13 سردار و صدها افسر کشته دادن نبرد با آمریکا حمام خون صدها هزار نظامی بی گناه ایران خواهد بود

تا بحال هیچ کارشناس مستقل یا غربی نیومده بگه آمریکا از نظر نظامی جلوی ایران کم می آره یا نمی تونه در مدت کوتاهی شکستش بده

بحث این بود که در مورد عراق هزینه های بسیار شد و درگیری قومیتی ادامه پیدا کرد و سرانجام عراق اون قدرها مثبت نشد چه بسا صدام حکومت بهتری باری عراقی ها بود

استدلال اوباما این بود هم ضربه شدیدی به اقتصاد حکومت ایران زده شده هم از نظر بین المللی منزوی شده هم در شورای امنیت محکوم شده و هم در ساخت بمب شکست خورده و اگر هم برسه قطعا گزینه نظامی روی میزه

برای زدن ایران با بمب های سنگر شکن تا عمق 150 متر در آریزونا تمرین هوایی موفق صورت گرفت و بمب ها رو آوردن تو پایگاه آمریکا در اقیانوس هند

اسرائیل هم چند سری بمباران ایران رو تمرین کرد

بحث این بود به ایران اولتیماتوم دادن یا توافق یا جنگ که ایران قبول کرد هسته ای رو تخته کنه

اصلا بحث یک بمب اتم هم نیست بحث دستیابی به تکنولوژی و تولید انبوه بمب اتم هست

هزینه جنگ ایران با این وسعت سرزمینی خیلی زیاد هست قطعا وقتی آمریکا زیرساخت های ایران رو نابود کنه باید سه برابر اون چیزی که در عراق هزینه کرد در ایران بکنه که نارضایتی بعدی پیش نیاد

به راحتی مسئولیت رو گردن رژیم ایران انداخت و با پنبه سرشو برید ضربه تحریم ها حدود 3500 میلیارد دلار به اقتصاد ایران بوده گروه های فلسطینی از ایران جدا شدند و سوریه و حزب الله به شدت تضعیف شدند اهداف آمریکا تا حد زیادی محقق شد بدون شلیک یک گلوله
                          مگه کسی تو قدرت بلامنازع نظامی آمریکا شک داره و کسی میگه ایران میتونه جلودار آمریکا بشه؟

من خیلی دارم ساده میگم، امتیاز برجام، جبران کننده تمامی این کش و قوس هاست. اتفاقاً حقانیت ایران رو اثبات کرد که غرب بدنبال براندازی است، علی الخصوص اگه بزنه زیر قراردادی که خودش، 12-13 سال مچلش شده و از تروئیکا رسید به 5+1

خب، این چه جور ادب کردنیه که حریف، آبرو مند تر و سر بلند هم میشه؟

ما یه بار تنبیه شدیم تو سربازی، بهمون گفتن شام باید دیر تر بخورید. شام خوراک لوبیا بود، به اولی ها آب یه ور دون یه ور، به ما یقلوی ها فقط لوبیا بود. تا باشه از این تنبیه ها!

پس الان دارم باز هم میگم، گذشته ها گذشته

خود آمریکا PMD رو بیخیال شده، ما چیکاره حسنیم؟ حتماً یه چیزی دیده که مسئله به اون مهمی رو بیخیال شده دیگه!

بابا آینده رو بچسبید

الان تمامی اخبار به نفع ایران داره مخابره میشه، کجا بریم بشینیم که چیزی هم گیر ما بیاد؟ یقلوی به دست منتظر لوبیای خالص!!!

برای من الان مهمه که بفهمم فیش حقوقی کار کیه؟ چون نتیجه اش برام مثل روز روشنه که جناح روحانی رو محبوب تر میکنه، بر عکس نظر عام.
                          یا کار اتاق فکر خود روحانی است، یا باز عدو سبب خیر شده و تیری که زده اند، کمونه کرده به خو دشون.

مثلا قالیباف که یه پای تمامی انتخابات ها بوده تا الان، قطعاً با رو شدن دستمزدش، این بار کاندید هم نمیشه

پس دوست عزیز دقت کنید، 3500 میلیارد دلار توی 3 سال از دست دادن ایران ناشی از تحریم ها، در برابر هاب اقتصادی منطقه ای شدن به ارزش بیش از 5 تریلیون دلار(و هر سال و رو به افزایش) و برای سالیان متمادی ناشی از برجام، شوخی ای بیش نیست
                          آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/07/11, 17:33.

نظر

• Rudel
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 2164

آمریکا نمیزنه زیر برجام ولی این قدر آتو های مختلف جور میشه که بهانه برای تحریم بیشتر رو جور خواهد کرد همین الان هم به ظاهر برجام اجرایی شده هیچ گرهی از اقتصاد رو به فروپاشی ایران باز نشده ایارن بدون سرمایه گزار خارجی خود به خود فرو خواهد پاشید حتی با وجود برجام

نظر

• Inspired
                              عضو فعال
                              • May 2016
                              • 494

آمریکا نمیزنه زیر برجام ولی این قدر آتو های مختلف جور میشه که بهانه برای تحریم بیشتر رو جور خواهد کرد همین الان هم به ظاهر برجام اجرایی شده هیچ گرهی از اقتصاد رو به فروپاشی ایران باز نشده ایارن بدون سرمایه گزار خارجی خود به خود فرو خواهد پاشید حتی با وجود برجام
                              اما اینحا دیگه آمریکا کاره ای نیست

آمریکا نباشه، 5 کشور دیگه هستند که ایران رو حمایت کنند و ایران هم هیچ وقت به آمریکا نیاز نداشته و نخواهد داشت

بحث همون خون بر شمشیر پیروز بودنه

وگرنه اقتصاد ایران از فساد فرو بپاشه که ارزشی نداره، میشه یه کشوری مثل زیمبابوه

اما ایران میخواد اعلام کنه، ما صلح طلبیم، ما مردممون رو استثمار نمیکنیم و دموکراتیک ترین کشور دنیاییم و .... و این دخالت شماها و کارشکنی های دول حسود و متخاصمه که باعث عقب افتادگی ما شده (فرافکنی همیشگی) و بهانه هاشون هم بی پایه و اساس نیست!

پس اراده کنه، میتونه با یه فراخوان ملی، تمامی تخبه هاشو جمع کنه و از صفر شروع کنه

مگه نخبه هایی که فراری شده اند از ایران، حال و روز خوبی دارند الان در خارج از کشور؟ مشکل اقتصاد ایران، امنیتی بودنشه که اون هم ناشی از نبودن متخصص متعهده و خب، نکته اینجاست که هیچ متخصصی هم متعهد نمیشه (استثناها رو کاری نداریم)

پس مجبوره که قدری از سیاستهاش عقب نشینی کنه تا اوجب واجبات محقق بشه

دقت کنید.با همین جنجال فیش ها، مدیرایی داریم که معلوم شده سالی 5-6 میلیارد (متوسط) درآمد دارند، حالا به نخبه های ما مگه چقدر میدن اونور آب؟

نظر

• Rudel
                                عضو فعال
                                • Apr 2014
                                • 2164

اولا آمریکا با اکثریت قاطع 14 رای مثبت و یک رای ممتنع ایران رو تحریم کرد پس باز هم میتونه همه دنیا رو با خودش همراه کنه ما شالله حکومت ایارن هم همیشه یک فرصت ناب به حریف میده برای تحریم مجدد

دوما این تحریکاتی که ایران تو خلیج فارس کرد تا پای آمریکا رو برای درگیری باز کنه برای همون مقاصد پیروزی خون بر شمشیر بود که آمریکا یان اجازه و فرصت رو به اینها نداد گفتم که قبلا خویشتن داری می کنند

شکار زخمی شده و خون اش در حال تحلیل رفتنه برای چی بیایند جلو تا گازشون بگیره!

اگر هم ایران بخواد در چهارچوب همون مساله ای که در رابطه با مقابله با اسلام تندرو به کار گرفته بشه باید یک تجدید نظر اساسی در رابطه با آمریکا بکنه که اون هم باز بازی دو سر برد آمریکاست
                                آخرین ویرایش توسط Rudel؛ 2016/07/11, 17:42.

نظر

در حال کار...
                                X