نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Inspired
    عضو فعال
    • May 2016
    • 494

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط B A R A N پست شده است View Post
    دوست عزیز این یک بحثه تخصصیه و من هم در اون سررشته ایی ندارم و فکر نکنم متخصص اون در ایران هم باشه چون برای تایید یا رد به ابزار و آزمایشگاههای مخصوص و به سالها تجربه پشت تجربه نیازه تا به یک فرمول ،الگو،الگوریتم و...برسه
    اطلاعات اندک من ممکن است باعث گمراهی شما شود بنابراین به همین بسنده میکنم که بگم

این هرم نظریه کهن الگوی یونگ را نشان میده با این تفاوت که با یک نظریه دیگه ترکیب شده که من نمی دونم برای کدوم روانشناسه (جدیده)
    قبلا در این باره از استادی که روی کهن الگوی یونگ تعصب خاصی داشت و چند جا هم سمینار داده بود ،سوالاتی پرسیدم که به مزاقش خوش نیامد
    چرا که کله نظریه رو از پی فرو می ریخت و او جوابی نداشت

از نظر زیست شناسی و علمه ژنتیک می توان تا حدودی بروی آن درجه اعتبار زد اما در کل در مجامع روانشناسان تا جاییکه من می دانم فقط در حد یک نظریه است و بس چرا که مثله همون حرکت ملا نصرالدین می ماند که چوبی در قطعه زمینی فرو کرد و گفت اینجا مرکز عالم است .پرسیدند چگونه؟گفت هر که باور ندارد خودش بیاید و کله زمین عالم را متر کند

بعبارتی یونگ امد و سنگی بیانداخت و برفت
    نه اثبات کردو نه اثبات شد
    همانقدر دلیل که برای اثبات ان وجود دارد برای ردش نیز وجود دارد
    مثلا چند سال پیش قبیله ایی خالص و کاملا جدا افتاده از عالم رادر افریقا یافتند که هیچ ذهنیتی نسبت به خدا نداشتندو این خود یکی از نقض و نقص کننده های این نظریه ست که معتقده مفاهیم و سمبل ها بصورت کلی در همه نوع بشر وجود داره و یکسانه
    اما در ژنتیک یک بحثی وجود داره که میگه همه نوع بشر دارای ژنوم کلی ایی یکسانی هستند اما به علل مختلف در افراد به شکل های مختلف بروز می کنند

.

.
    مرسی از شما

من رفتم سایتش رو پیدا کردم و توضیح نمودار رو خوندم
    This diagram represents the divisions between the conscious and unconscious mind
    At the root if it all lies our DNA, the genetic program for our development and survival
    The broad base of the pyramid is occupied by what Jung described as the Collective Unconscious. This is based on the premise that biology pre-organize human life according to Universal Archetypes (these common structures, which we have termed Universal Schemes relate to our basic needs: survival, reproduction, nourishment etc
    Universal archetypes only change with evolution, and can last millions of years
    The Cultural Unconscious occupies the next level of the Pyramid. This based on the premise that cultural forces structure human behavior according to Cultural Archetypes
    Cultural Archetypes should be thought of as a survival toolkit inherited at birth, which is specific to a time period and a geographical area. Cultural archetypes are passed down from one generation to another
    The next level of the pyramid represents what Freud first defined as the Personal Unconscious. This is based on the premise that each individual has a unique script to deal with his or her unconscious wants
    Accessible through psychoanalysis, the individual unconscious lasts the length of a person’s life
    The superior portion of the pyramid represents the Conscious Mind, which is based on what individuals can recall. What people are able to recall influences what they say and shapes their opinions
    Opinions can be influenced and changed in the blink of an eye, whenever new information is presented

یه جورایی میخواسته یه شیوه جدید بازاریابی رو از توش بکشه بیرون و بفروشه به خلق الله، بعنوان مدلی آموزشی و قابل اجرا

ترکیبی از یونگ و فروید و نظریه خودش

اما کلیاتش بر میگرده به دی ان ای و اینکه ضمیر انسانی رو به چهار بخش کرده، لایه حیاتی، لایه فرهنگی و لایه فردی که این لایه ها، قسمت ذهن نیمه هشیار آدمی رو تشکیل میدن و در قسمت فوقانی که من یا ایگو قرار داره، ما با ذهن هشیار انسان سر و کار داریم و ارتباطاتش با دنیای بیرون. و حالا با دستاوردی که اونا بهش رسیدن، ما چطور استفاده کنیم تا بتونیم محصولاتمون رو بندازیم به خلق الله!

این هم لینکش اگه علاقمند بودید بیشتر بدانید

آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/07/13, 11:13.
    در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
    نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• Inspired
      عضو فعال
      • May 2016
      • 494

در اصل توسط B A R A N پست شده است View Post
      دوست عزیز درسته که شخصیت انسان ثابته (البته برخی روانشناسان اینو رد می کنند)
      اما تحلیل افراد معمولا به شرایط روحی و روانی و شرایط زیستی و میزان هورمون ها و...آن لحظه شان بر می گرده

بنابراین اینکه شما پست های گذشته دیگران را بالا بیاورید و آنها را مورد مداقه و کنکاش قرار دهید
      و اگر بدبینانه تر نگاه کنیم صصاحب آن فکر و ایده را مورد تفتیش قرار دهید نه کاریست اخلاقی و نه علمی
      چرا که ممکن است خیلی راحت مثله شما نظرش عوض شده باشد

البته از سویی دیگر کسی که نظرش را پابلیک و عمومی کرده حق اعتراض ندارد که چرا دیگری او را مورد نقد قرار می دهد
      بنابراین بایستی انتظار بدترین و تیزترین نقدها را هم داشته باشد

.
      من که چنین کاری نکردم، به قسمتی از سخن شما استناد کردم که اگر شما هم سند ارائه نمیکردید، براش سند داشتم و در حال ارائه کردن هم هستم.

اتفاقاً من همش دارم از قضاوت کردن فرار میکنم، دارم میگم حق و باطلی هم وجود نداره (اگه خوب دقت بشه) و هدفم از بالا آوردن پست ها، فهمیدن ماجراست که چون خارج از زمان حضور منه، الان با شانس حضور نگارنده، میتونم بلاواسطه نظرشون رو بپرسم که چی بوده.

مثل همون پستی که جناب علیرضا 123 گذاشته بودند و گفتم که بخاطر عجله به محتواش دقت نکردم، اما آخرش تهش رو در آوردم و به کسی هم نسبتی نبستم

اخلاق هم طبق نظر خودتون نسبی است (نه فراگیر و یک ارزش برای همه) و اگر کسی پایبندش نباشه، نمیشه کاریش کرد، ولی بخاطر برخی ارزش های تقریباً جا افتاده، مردم به ناچار هم که شده، اخلاق رو رعایت میکنند (و باز به خاطر همون شرایط وحالات هورمون، میدونیم که خیلی جاها هم رعایت نمیکنند)

وانگهی، خودتون هم میفرمایید تاپیک عمومی است، پس ما باید تحمل نقد و قدرت پاسخگویی داشته باشیم
      آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/07/13, 11:16.

نظر

• Inspired
        عضو فعال
        • May 2016
        • 494

در اصل توسط Inspired پست شده است View Post
        الان تو صفحه 240 هستم

عجب اعجوبه ای این خانم (بعضی ها میگن آقا) مینوی

چقدر هم خاطر خواه داره

هر کی بتونه سیستم ایشون رو down کنه، بر حقه از نظر من /:.rolleyessmileyani
        هیچکی منو دوس نداره

ایکاش من هم یک Negarminavi بودم

عجیبه ها، بیشتر از یکساله میخوان میخ آهنی رو بکنند تو سنگ (Negarminavi ) ، بعد 2 روزه که یه خمیر نرمه (Inspired) میترسند نگاش کنند، مبادا نیششون بزنه!

آیا این اسمش تبعیض جنسیتی نیست؟

بقول بازیگر به رنگ خدا، هیچکی منو دوس نداره!

اما قلم بر شمشیر پیروزه!
        آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/07/13, 14:09.

نظر

• ahmoeini
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2562

هیچکی منو دوس نداره

ایکاش من هم یک Negarminavi بودم

عجیبه ها، بیشتر از یکساله میخوان میخ آهنی رو بکنند تو سنگ (Negarminavi ) ، بعد 2 روزه که یه خمیر نرم (Inspired) میترسند نگاش کنند، مبادا نیششون بزنه!

آیا این اسمش تبعیض جنسیتی نیست؟

بقول بازیگر به رنگ خدا، هیچکی منو دوس نداره!

اما قلم بر شمشیر پیروزه!
          مثل اینکه صحبت های صبح من رو شما تاثیر منفی گذاشته
          در حقیقت من نمیخاستم این ذهنیت برای شما پیش بیاد
          از بحث کردن در خصوص یک موضوع خاص که دو طرف آمادگی شنیدنش رو داشته باشند خیلی استقبال میکنم
          متاسفانه تو اینجا همه فقط دوست دارند حرف بزنند
          و دیگران قبول کنند

نظر

• Inspired
            عضو فعال
            • May 2016
            • 494

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
            مثل اینکه صحبت های صبح من رو شما تاثیر منفی گذاشته
            در حقیقت من نمیخاستم این ذهنیت برای شما پیش بیاد
            از بحث کردن در خصوص یک موضوع خاص که دو طرف آمادگی شنیدنش رو داشته باشند خیلی استقبال میکنم
            متاسفانه تو اینجا همه فقط دوست دارند حرف بزنند
            و دیگران قبول کنند
            پس یغنی سخن از آتیش زدن سطل آشغال تو این تاپیک بیشتر از انتخابات آتی آمریکا و ایران طرفدار داره؟

اما کسی به انحلال سازمان و برنامه و بودجه کاری نداشت

نظر

• Rudel
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 2164

این که ما جلوی کاربر مورد نظر شما زیاد پست زدیم به دلیل سیل و هجمه تبلیغات کاذب به نفع جریان مخرب احمدی نژاد بود که روند حرکت اون آقا باعث تحریم و این مصیبت ها شده

و گرنه دل و دماغ بحث های آزار دهنده سیاسی برای کسی نمونده چون به حد کافی جامعه سیاست زده هست

نظر

• ahmoeini
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2562

پس یغنی سخن از آتیش زدن سطل آشغال تو این تاپیک بیشتر از انتخابات آتی آمریکا و ایران طرفدار داره؟

اما کسی به انحلال سازمان و برنامه و بودجه کاری نداشت
                چرا کسی کاری نداره؟
                افرادی که اینجا هستند تا حدودی جزو برترینهای مملکت هستند
                چرا؟
                چون با جریان زنده ای در بورس در ارتباط هستند
                کار با جریان زنده باعث میشه آدم همیشه گوش به زنگ باشه
                همیشه همه متغیرهای اطرافت رو چک کنی
                به دنبال روند بگردی
                و برای اون روند برنامه طراحی کنی
                آخرین ویرایش توسط ahmoeini؛ 2016/07/13, 14:36.

نظر

• Inspired
                  عضو فعال
                  • May 2016
                  • 494

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                  این که ما جلوی کاربر مورد نظر شما زیاد پست زدیم به دلیل سیل و هجمه تبلیغات کاذب به نفع جریان مخرب احمدی نژاد بود که روند حرکت اون آقا باعث تحریم و این مصیبت ها شده

و گرنه دل و دماغ بحث های آزار دهنده سیاسی برای کسی نمونده چون به حد کافی جامعه سیاست زده هست
                  اما تاکتیک من با شما فرق داره. من با دشمن مدارا میکنم، وقتی زورم نرسه، نه اینکه وقتی میشه با فوت حریف رو خاک کرد، بیاییم با بمب اتم از میدون بدرش کنیم!

مثلا

هر سطل آشغال مواجه میشه با خیانت انحلال سازمان برنامه و بودجه
                  و هر پاکدستی، با کــــش ســــه هـــــزار میلیاردی

حالا چرا خیانت

چون برنامه و بودجه، درب خزانه بود. چرایی، کجایی و تعداد هزینه ها .... وقتی شما کنتور نذاری سر راه مصرفت، معلوم نمیشه کی 3 هزار میلیارد تومان رفته تو پاچت!

سند از این واضح تر؟

بعد من در مورد آینده پرسیده بودم، اینکه از این به بعد چه خواهد شد.

همچنین، اگر هم به گذشته رجوع کردم، بخاطر اینه که هنوز اثرات گذشته در حال و آینده، به قوت خودش باقیه!

من از فیش های حقوقی پرسیدم، کسی کنجکاو نشد.
                  از هیلاری و ترامپ نوشتم، کسی محل نذاشت،
                  از انتخابات 96 نوشتم، به نظر کسی تو بورس تاثیر نداره
                  از اقدامات آمریکا در منزوی سازی عربستان نوشتم، کک کسی هم نگزید.
                  از فانوس دریایی یک کیلومتری برجام تو قلب خاورمیانه (و نه چراغ سبز کم رنگ) با قدرت خورشید (نمیدونم چند تریلیون لومن)، شاخک کسی رو تحریک نکرد!

بعد از خانم نرگس محمدی نوشته شد، همه ابراز همدردی کردند و بورس به هم ریخت و کله پا شد و تاثیر گذاشت!

حالا پست های من مرتبط بوده با این تاپیک و اهدافش؟

یا پست های .....

هدف من که مشخصه! اما هدف بقیه؟

نظر

• Rudel
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 2164

در مورد خانم محمدی صرفا هدف این بود که مسائل بیسیک نباید بهشون بی توجهی بشه چون اهمیتشون خیلی بالاست بی احساس بودن یا درک اجتماعی حضرت عالی مطرح نبوده و نیست

در مورد انتخاب فیروز آبادی داستان به سال 68 بر می گرده و عزلش در سال 95 اون قدرها معنی خاصی نمیده مگر این که اطلاعات دقیق تری به بیرون درز می کرد

ولی تغییرات و نصب محسن رضایی سردار رشید و تیمسار سعدی و همچنین افشردی می تونه یک نشانه باشه که آقای خامنه ای داره یک ارایش جنگی در شرایط آماده باش ایجاد می کنه ولی فعلا زوده برای همچین برداشتی

در مورد فیش های حقوقی و این که چرا این زمان انتخاب شده من از سناریوهای جریان مخالف دولت اطلاعی ندارم ولی این پرداخت ها سالهاست انجام می شده و همه قوا هم میدونستن تا انتخابات سناریوهای دیگری رو هم با شدت بسیار بیشتر شاهد خواهیم بود

نظر

• Inspired
                      عضو فعال
                      • May 2016
                      • 494

در مورد خانم محمدی صرفا هدف این بود که مسائل بیسیک نباید بهشون بی توجهی بشه چون اهمیتشون خیلی بالاست بی احساس بودن یا درک اجتماعی حضرت عالی مطرح نبوده و نیست

در مورد انتخاب فیروز آبادی داستان به سال 68 بر می گرده و عزلش در سال 95 اون قدرها معنی خاصی نمیده مگر این که اطلاعات دقیق تری به بیرون درز می کرد

ولی تغییرات و نصب محسن رضایی سردار رشید و تیمسار سعدی و همچنین افشردی می تونه یک نشانه باشه که آقای خامنه ای داره یک ارایش جنگی در شرایط آماده باش ایجاد می کنه ولی فعلا زوده برای همچین برداشتی

در مورد فیش های حقوقی و این که چرا این زمان انتخاب شده من از سناریوهای جریان مخالف دولت اطلاعی ندارم ولی این پرداخت ها سالهاست انجام می شده و همه قوا هم میدونستن تا انتخابات سناریوهای دیگری رو هم با شدت بسیار بیشتر شاهد خواهیم بود
                      مسئله بیسیک از نظر کی؟ شما؟ یا ایران؟ یا جهان؟
                      مسئله بیسیک از نظر ایران و جهان، آلودگی هوا، گرمایش زمین و کمبود آبه. بعد تزاید نسل و نبود آموزش کافی در مناطق محروم!

اگر هرم مازلو رو هم بیس قرار بدیم، باز مسئله حقوق زنان یا آزادی اقلیت ها، جز مسایل درجه 2 و 3 حتی تلقی میشه، اما ما با موارد حاد تر و مهمتری چون بیکاری، مسکن و تغذیه سالم دست به گریبان هستیم!

آیا تمسک به مسایل کم اهمیت و اون ها رو با اهمیت جلوه دادن، مصداق بارز بزرگنمایی و مظلوم نمایی و در نهایت تحریک اذهان و غلیان احساسات نیست؟

ببینید، باز داریم وارد مسایل ایدئولوژیک میشیم و من اصلا قصدم مچ گیری نیست که اگر بود، میتونستم کلید کنم به فراموشکاری اسم موکلتون (که بهش توجه کرده اید و یادی ازش کرده اید تا فراموش نشه، منظور همون خانم محمدی کیه؟)

در موارد دیگه هم مشورت از متخصصین گرفتم و چراییش رو گذاشتم پس از تجمیع آرا که کسی نظری نداد، سناریوهای پیش نیامده پیش کش!

و غرض از این تاپیک، نبض سیاسته و پرداختن به اولویت های اصلی و تاثیر گذار

در جنگ جهانی دوم، انگلستان عمداً میذاشت جبهه های جنگش توسط آلمانها بمباران و مورد هدف قرار بگیرند (کنترل شده و محدود)، چون تونسته بود کدِ انیگما رو بشکنه! چرا، چون اگر آلمان میفهمید که رمزهاش لو رفته (از روی آمار پاتک ها و خنثی شدن حملاتش)، اون ها رو عوض میکرد و جنگ سرنوشت دیگری داشت!
                      این داستانها که خوراک شماست، چرا از این مثالها نمیزنید؟ الان کم از حالت جنگی و تدافعی نداریم؟ انگلستان نظاره گر مرگ نیروهاش بود، برای اینکه بتونه به هدف بزرگتری که پیروزی در جنگه دست بیابه. با کمک آلن تورینگ، جنگ نزدیک 4 سال کوتاه شد و از میلیون ها پوند خسارت و مرگ بسیار بیشتری جلوگیری کرد!

دامن زدن به مسایلی که دردی رو دوا نمیکنه و بدتر، گزک میده دست مخالفین، هوشمندانه تره، یا بحث در مورد تکنولوژی های جایگزین و انرژی های پاک تری مثل ال ان اجی؟

چرا ال ان جی رو بولد نکنیم که 70 درصد آلودگی رو کمتر میکنه و به همین میزان هزینه های حمل و نقل اقتصادی رو پایین میاره! پس منابع بیشتری آزاد میشه برای تخصیص به مسایل با اولویت بعدی!

چرا تو حوزه تخصصی خودمون، دست به روشنگری نزنیم و بپردازیم به حوزه هایی که ازش سر رشته نداریم، مثل دموکراسی و تئوکراسی؟

آیا اعتراض کور کردن، عاقلانه و هوشمندانه و نشان از درک و اهمیت مسایل اجتماعی است، یا افشا گری هایی از جنس حقوق های نجومی و روشن ساختن ابعاد فاجعه هایی مثل انحلال سازمان برنامه و بودجه و کلید کردن روی اختلاس های نجومی و حق خواهی هایی اینچنینی که متاثر بر سرنوشت یک مملکته و حق عام؟؟؟

نمیخوام قضیه رو کش بدم، تا همینجاش هم زیاده روی کرده ام و بیشتر از اینش میره تو مایه های کل کل از جنس مینوی

نکته زیاده، همین اشارت کافی است
                      آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/07/13, 16:56.

نظر

• Rudel
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 2164

خیلی جالبه شما دوست نداری در مورد حقوق اولیه بشر تو مملکت خودمون صحبت کنیم بیایئم در مورد رمزنگاری و کریپتو گرافی صحبت کنیم یا ال ان جی؟

نخیر دوست عزیز ما ترجیح میدیم در مورد حقوق اولیه انسانی پایمال شده مون صحبت کنیم ال ان جی و سیستم انیگما برای ما نون نمیشه

انگلیس 500 ساله مذهب سیاسی رو گذاشته کنار ما به اون کار داریم

ما به این کار خواهیم داشت که یک زندانی حق داره با وکیلش خانواده اش در تماس باشه

قطع دست و پای مجرم حیوانی است

دار زدن با جرثقیل در ملا عام جنایت هست

کسی به ال ان جی اهمیت نمیده تا زمانی که مسائل بیسیک حقوق بشری که عقل سلیم اونها رو می پذیره مهجور قرار گرفته
                        آخرین ویرایش توسط Rudel؛ 2016/07/13, 17:07.

نظر

• Inspired
                          عضو فعال
                          • May 2016
                          • 494

خیلی جالبه شما دوست نداری در مورد حقوق اولیه بشر تو مملکت خودمون صحبت کنیم بیایئم در مورد رمزنگاری و کریپتو گرافی صحبت کنیم یا ال ان جی؟

نخیر دوست عزیز ما ترجیح میدیم در مورد حقوق اولیه انسانی پایمال شده مون صحبت کنیم ال ان جی و سیستم انیگما برای ما نون نمیشه

انگلیس 500 ساله مذهب سیاسی رو گذاشته کنار ما به اون کار داریم

ما به این کار خواهیم داشت که یک زندانی حق داره با وکیلش خانواده اش در تماس باشه

قطع دست و پای مجرم حیوانی است

دار زدن با جرثقیل در ملا عام جنایت هست

کسی به ال ان جی اهمیت نمیده تا زمانی که مسائل بیسیک حقوق بشری که عقل سلیم اونها رو می پذیره مهجور قرار گرفته
                          اوکی، حق با شما! من تسلیم!

با چه سلاحی میخواهید برید به مصاف دیو سیاه؟

خود انگلیس که نسخه اش پیچیده شد. یعنی متوجه آغاز سیر قهقرایی منشا بسیاری از انشقاقات و انحرافات فرهنگی و دینی در دنیا نشدید؟

اگر انگلیس پیر سیاست و استعمار و استثمار بود که نباید اینجوری خوار و خفیف بشه و انگشت نمای عالم و آدم؟

یعنی هنوز واقعاً به این باور نرسیده اید که منشاء تمامی گرفتاری های بشر، خودشه نه سیستم ها؟

الگوی شما انگلیس بود؟ این که زرتش قمصور شد! یه عمر از حقوق بشر جهانی دم زد، دست آخر به نژاد پرستی و ملی گرایی مردمش رای دادند! این همه دنیا رو انگولک کرد، بعد برگشت به خودش [بکفایر] و مجبور شد جلوی مهاجرت بیگانگان رو بگیره! مگه بیگانه ای هم وجود داره تو دنیا، مگه همه بنی آدم اعضای یک پیکر نیستند؟ مرگ خوبه برای همسایه؟

واقعاً اینایی که میگید و ادعا دارید، شعار های تو خالی نیست؟

نظر

• fanos
                            ستاره دار(1)
                            • Jul 2013
                            • 209

سلام بر همگی
                            بنی ادم اعضای یک دیگرن
                            این دوست گرامی استاد مغلظه و ماله کشیه یجورایی ازش خوشم میاد
                            این که نمیشه شما بری در یک کشوری از همه مواهب اونجا مثل خود مردمان اون سرزمین یکسا ن استفاده کنی بعد سلاح برداری با شعار الاه اکبر مردم قتل عام کنی که شما کافرید ثروتی که امنیت جانی نداشته باشی نمیخوان رای مردم انگلیس بیشتر به خاطر همین مسئله بود
                            عملی اگر کاشتید، عادتی درو خواهید کرد. عادتی اگر کاشتید، اخلاقی درو خواهید کرد. اخلاقی اگر کاشتید، سرنوشتی درو خواهید کرد.

نظر

• Inspired
                              عضو فعال
                              • May 2016
                              • 494

در اصل توسط fanos پست شده است View Post
                              سلام بر همگی
                              بنی ادم اعضای یک دیگرن
                              این که نمیشه شما بری در یک کشوری از همه مواهب اونجا مثل خود مردمان اون سرزمین یکسا ن استفاده کنی بعد سلاح برداری با شعار الاه اکبر مردم قتل عام کنی که شما کافرید ثروتی که امنیت جانی نداشته باشی نمیخوان رای مردم انگلیس بیشتر به خاطر همین مسئله بود
                              شما فیلم تنگسیر رو دیده اید؟

اگه یه روز معلوم بشه که امانتدار شما به شما خیانت کرده، شما چه حالی دارید؟

مگه این همون انگلیسی نیست که مستر جیکاک رو پرورده؟
                              مگه این همون انگلیسی نیست که تو برکناری مصدق دست داشته؟
                              مگه این همون انگلیسی نیست که آیت الله بی بی سی رو علم کرده؟

شما یک کلمه پیدا کنید توی پست های من که بوی غلط اندازی بده؟

یعنی شما میخواهید نقش انگلیس که عالم و آدم به استثمارگر بودنش ذره ای تردید ندارند و هند و آفریقای جنوبی و ایران و عربستان رو ....

من نمیدونم شما میخواهید با چه سلاحی برید به جنگ دشمنتون، اما بیسوادی شما، کار دستتون میده!

سواد من که در حد دیپلمه، به من میگه (با مطالعه تاریخ) که، قسم حضرت عباس رو باور کنم یا دم خروس رو؟

آخه انگلیس هم شد دستاویز که ما بخواهیم بهش پناه ببریم؟

یعنی این خیلی خوبه که ما بریم تو کشوری که مهد دموکراسییه، اما تمام ثروتش و آزادی مردم درون مرزیش، با دزدی ها و اغتشاشات برون مرزی حاصل شده؟

خب پس رانت خواری و اختلاس هم خوبه دیگه، چه اشکالی داره از مردم خودت بدزدی و تو کشور خودت حال کنی، یا بری از دیوار همسایه بالا و بیایی خونه خودت رو آباد کنی؟

مگه حقوق بشر، با حقوق همسایه بشر فرق داره؟

چطور توی ایران، سرزمین سوخته درست کنی، بعد توی انگلیس رفاه و آرامش و دقیقاً هم بخاطر ایجاد نا امنی توی کشور ثالث، به ثروت و مکنت برسی؟

حالا شما ماله رو بگیر، ببینیم چطور میکشی!!!

نظر

• B A R A N
                                عضو فعال
                                • Mar 2015
                                • 677

در اصل توسط fanos پست شده است View Post
                                سلام بر همگی
                                بنی ادم اعضای یک دیگرن
                                درود جناب فانوس
                                البته بعد از آن بحران اقتصادی 2008 زمزمه های جدایی انگلیس از حوزه ی یورو شنیده می شد
                                ولی شما درست می فرمایید
                                و اخیرا بحث تروریسم هم کاتالیزوری شد برای جدایی سریعتر
                                ومن بر عکس جناب Inspired معتقدم در دراز مدت(استراتزیکی و نه تاکتیکی) کاملا به نفع انگلیس (نه بریتانیا) خواهد بود

کلا کلاس انگلیس نسبت به تمام اروپا فرق می کند
                                خود فرانسه قرن 18 و انقلاب کبیر فرانسه منشا گرفته از انگلیس است
                                یعنی دانشمندان و فلاسفه ایی مانند ولتر و مونتسکیو بعد دیدن انگلیس و شگفت زده شدنشان از ان همه پیشرفت مدنیت و قدرت جمهوری (مردم)به فرانسه برگشته و اصلاحچی شدند
                                و در اینجا باز قدرت مردم را در این انتخابات دیدیم

.

نظر

در حال کار...
                                X