نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mjtb
    عضو فعال
    • Dec 2013
    • 527

پاسخ : نبض سیاست

خوشحالی مردم واسه بعضیا مثل چوبیه که تو ماتحتشون فرو میره. تا میبینن مردم یکم میخواد خوششون بشه شروع میکنن عربده کشی و داد و هوار

میبینن تحریمها داره برداشته میشه و دنیا یکم روی خوش میخواد نشون بده، هر کاری میکنن که جلوش رو بگیرن. از دیوار سفارت بالا برن و آتیش بزنن و وسایل رو خورد خاکشیر کنن.

میبینن بازار یه تکون مثبت داره میخوره شروع میکنن این تاپیک اون تاپیک سر و صدا راه میندازن.

بابا بس کنید دیگه آخه اینقدر زارت و زورت نداره که بقول معروف

Just smile and wave!
    =))

نظر

• گیلان
      عضو فعال
      • Jul 2011
      • 2178

فرمانده سپاه در مورد حمله به سفارت عربستان گفته اند عملیاتی سازماندهی شده بوده است و کار بچه های حزب اللهی و مومن نمیباشد !...
      معنی دیگر این جمله اینطور میشود که اگر کاری بدون هماهنگی و هردمبیل صورت پذیرد احتمال دارد کار بچه های مومن و حزب اللهی باشد , اما این قبیل عملیاتهای منظم به بسیجی ها نمیچسبد !
      هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35711

در اصل توسط mjtb پست شده است View Post
        خوشحالی مردم واسه بعضیا مثل چوبیه که تو ماتحتشون فرو میره. تا میبینن مردم یکم میخواد خوششون بشه شروع میکنن عربده کشی و داد و هوار

میبینن تحریمها داره برداشته میشه و دنیا یکم روی خوش میخواد نشون بده، هر کاری میکنن که جلوش رو بگیرن. از دیوار سفارت بالا برن و آتیش بزنن و وسایل رو خورد خاکشیر کنن.

میبینن بازار یه تکون مثبت داره میخوره شروع میکنن این تاپیک اون تاپیک سر و صدا راه میندازن.

بابا بس کنید دیگه آخه اینقدر زارت و زورت نداره که بقول معروف

Just smile and wave!
        =))
        جناب چامسکی از قول یه آیت الله !!! نوشته احمدی نژاد عکس ناموس میرحسین را نشان داد ! کاری که از یک لات سرکوچه هم بعیده ! چه برسه به رییس جمهور !

آیا فحاشی و بی ادبی های کاربر mjtb مثل یک لات سرکوچه نیست !

تازه زیر پست شما تشکر هم زده !!!

پستهای قبلی ایشون رو هم بخونی با لات های سر کوچه و بی فرهنگی هایشان بیشتر و بیشتر آشنا میشی جناب چامسکی !

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
        اجمدی نژاد توانایی بیساری داشته که ار توانایی های یک ادم عادی ریادتر بوده

مثلا دیدن هاله تور و غیره

در اختیار داشتن گروههای جن و ار ما بهتران

بدبخت روحانی کدوم یک ار این توانایی ها رو داره اخه

خوبه فیلمش موجود است

داره به ایت الله جوادی املی توضیح میده /هاله نور میبنه

///////////////////////////////////

این ادم حسارتی بر این مملکت رده که مغول نرده

یاد صندلی خالی که برای امام رمان در هیت دولت میگذاشت می افتیم

میگم کدوم دولت تو تاریخ مملکت ما ار این کارها کرده
        ///////////////////

بقول ایت الله امجد

نشان دادن عکس ناموس میر حسین در تلویریون

ار یک ادم لات سر گوچه هم

بعید و زشت بوده چه بررسه به ریس جمهور مملکت

به هر حال ..1000بار هم غسل تعمید بدید بار هم پاک نمیشه گندهای این بابا

نظر

• mjtb
          عضو فعال
          • Dec 2013
          • 527

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
          جناب چامسکی از قول یه آیت الله !!! نوشته احمدی نژاد عکس ناموس میرحسین را نشان داد ! کاری که از یک لات سرکوچه هم بعیده ! چه برسه به رییس جمهور !

آیا فحاشی و بی ادبی های کاربر mjtb مثل یک لات سرکوچه نیست !

تازه زیر پست شما تشکر هم زده !!!

پستهای قبلی ایشون رو هم بخونی با لات های سر کوچه و بی فرهنگی هایشان بیشتر و بیشتر آشنا میشی جناب چامسکی !
          آخی! نازی بهت برخورد؟ راس میگی من خیلی حرف بدی زدم. راستش یه سرچ کردم ببینم با ادبیات ا.ن که شما خیلی دوست داری این پیام رو بهت منتقل کنم دیدم در سخنرانی روز خبرنگار مرداد 89 تعبیری به کار بردن که خب چون ا.ن رو کاملاً منزه و بی ایراد میدونی حتماً این تعبیر رو هم میپسندی بهت بگیم. حالا چی گفته؟ گفته "
          باید بخورد تا دردش بیاید"
          احتمالاً اگر بخوایم با ادبیات ا.ن که مورد پسند شما هست باهاتون صحبت کنیم و اینجا شما رو خطاب قرار بدیم میشه "
          باید بخوری تا دردت بیاید"

بهرحال من از جمله ای که گفتم و بهتون برخورد عذرخواهی میکنم و از این به بعد میگم "
          باید بخوری تا دردت بیاید"
          http://www.isna.ir/fa/news/930522112...98%D8%A7%D8%AF

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35711

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
            دوستان دلواپس! اگر کمکی نمی کنید، حداقل باری مضاعف برای کشور نشوید

دوستان دلواپس سؤال می پرسند که چرا رئیس‌جمهور، بلافاصله در مورد حادثه تروریستی فرانسه پیام محکومیت صادر نمود اما در اعدام شیخ نمر دیر پیام می‌دهد؟
            پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
            سرویس سیاسی «انتخاب»: دوستان دلواپس سؤال می پرسند که چرا رئیس‌جمهور، بلافاصله در مورد حادثه تروریستی فرانسه پیام محکومیت صادر نمود اما در اعدام شیخ نمر دیر پیام می‌دهد؟

از کوچکترها انتظاری نیست ولی بزرگ‌ترهای این دوستان حتما این نکات را می‌دانند که:

1- محکوم کردن یک اقدام تروریستی با محکوم کردن یک اقدام دولتی از لحاظ دیپلماسی بسیار متفاوت است.

2- در مورد عربستان، که تنش‌ها میان ایران و عربستان به اوج رسیده، احتیاط فوق العاده‌ای برای نیفتادن در بازی دشمنان لازم است.

3- نوع محکوم کردن و برخورد با یک دولت از سوی حکومت و دولت ایران، جزو سیاست‌های کلان نظام است که طبق قانون اساسی به عهده رهبری است و رئیس جمهور باید پس از مشورت با رهبری و بررسی واو به واو جملات و معانی آنها توسط کارشناسان زبده اقدام به بیانیه کند.

4- دیدیم که رهبر معظم انقلاب که در جایگاه رهبری ملاحظات رئیس‌جمهور در جایگاه دیپلماتیک را ندارند، سخنانشان در ابتدای درس خارج فقه ایشان حاوی جملات تندی که مطلوب تندروهای داخلی است نبود، چراکه ایشان با فراست از برخورد احساسی و عجولانه مانند آنچه در فاجعه منا رخ داد پرهیز می‌کنند. و البته این فرق یک مجتهد سیاسی است.

متاسفانه این مطلب محملی شده است برای تخریب و ظلم به دولتی که زیر بار خرابکاری‌های محصولات این دوستان در حوزه داخلی و خارجی است. دوستان دلواپس اگر کمکی برای جبران خسارت‌های هشت ساله خود به دولت نمی‌کنند، از روی ملت ایران شرم کنند و اینقدر بار مضاعف نشوند
            امثال شما زمان احمدی نژاد خیلی کمک میکردید !!؟؟؟

هر روز سر یک ماجرایی بلوا نمی کردید در کشور !!؟؟

9 ماه مملکت را به آشوب و بلوا نکشیدید !!!؟؟؟

کشور را به هم نریختید ! سطل آشغال آتیش نزدید !؟؟ مال و اموال عمومی و اشخاص رو آتیش نزدید تخریب نکردید !!؟؟

ماجرای سفارت انگلیس را برنامه ریزی و اجرا نکردید !!!؟؟؟

خاتمی با عربها و همین عربستان لابی نکرد و کمک مالی نگرفت ! برای جنبش سطل آشغال !!! قبل و بعد از انتخابات !

رفسنجانی و پسرانش به غربی ها التماس نمیکردند که تحریمها را تشدید کنید تا احمدی نژاد استعفا بدهد و کنار برود !!!؟؟؟

همین عربها در فتنه 88 با شما نبودند !!!؟؟ برایتان اشک تمساح نمی ریختند ! در شبکه های ماهواره ای و داخلی شان !!!

در ماجرای سفارت انگلیس همینهایی که شما میگید دلواپس مثل امثال زاکانی و رسایی رفتند داخل سفارت سخنرانی و تمجید کردند از اشغالگران !

همین لاریجانی و اذنابش که در طراحی آن ماجرا دست داشتند کلی حمایت کرد از اشغال سفارت !

برای سفارت عربستان که این کارها را نکرده اند اینجور زمینگیر شدید !!!

در مقایسه با اون کارهایی که در زمان دولت قبل کردید هنوز که چیزی نشده اینجوری به دریوزگی و التماس افتادید !

اینها چوب خداست ! به قول بعضیا باید بخورید تا دردتون بیاد !!!
            آخرین ویرایش توسط negarminavi؛ 2016/01/05, 16:36.

نظر

• خوشبخت
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 5464

باز امدم و برابرت بنشستم

احرام طواف گرد رویت بستم

هر پیمانی که بی تو با خود بستم

چون روی تو دیده همه رو بشکستم

:x:x:x:x:x:x
              زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• علیرضا123
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1605

امثال شما زمان احمدی نژاد خیلی کمک میکردید !!؟؟؟

هر روز سر یک ماجرایی بلوا نمی کردید در کشور !!؟؟

9 ماه مملکت را به آشوب و بلوا نکشیدید !!!؟؟؟

کشور را به هم نریختید ! سطل آشغال آتیش نزدید !؟؟ مال و اموال عمومی و اشخاص رو آتیش نزدید تخریب نکردید !!؟؟

ماجرای سفارت انگلیس را برنامه ریزی و اجرا نکردید !!!؟؟؟

خاتمی با عربها و همین عربستان لابی نکرد و کمک مالی نگرفت ! برای جنبش سطل آشغال !!! قبل و بعد از انتخابات !

رفسنجانی و پسرانش به غربی ها التماس نمیکردند که تحریمها را تشدید کنید تا احمدی نژاد استعفا بدهد و کنار برود !!!؟؟؟

همین عربها در فتنه 88 با شما نبودند !!!؟؟ برایتان اشک تمساح نمی ریختند ! در شبکه های ماهواره ای و داخلی شان !!!

در ماجرای سفارت انگلیس همینهایی که شما میگید دلواپس مثل امثال زاکانی و رسایی رفتند داخل سفارت سخنرانی و تمجید کردند از اشغالگران !

همین لاریجانی و اذنابش که در طراحی آن ماجرا دست داشتند کلی حمایت کرد از اشغال سفارت !

برای سفارت عربستان که این کارها را نکرده اند اینجور زمینگیر شدید !!!

در مقایسه با اون کارهایی که در زمان دولت قبل کردید هنوز که چیزی نشده اینجوری به دریوزگی و التماس افتادید !

اینها چوب خداست ! به قول بعضیا باید بخورید تا دردتون بیاد !!!
                خودت هم میدونی خاتمی از این تهمت ها مبرا هستش....چه در زمان اشغال سفارت انگلیس و چه حالا که ریختند تو سفارت عربستان..با عربها هم لابی نکرد و کمک مالی هم نگرفت....طیف دلواپس بودند که هر اشوبی و هر کار غیر عقلانی ازشون سر میزنه...من احمدی نژاد را هم یک فرد نمیدونم...یک طیف اجتماعی هستند...و متاسفانه بویی از عقلانیت و اگاهی نبردند.
                اصلاحات را من به فرد گره نمیزنم...خاتمی و موسوی و امثالهم فقط جزیی از بدنه اصلاحات هستند....اصلاحات باید باشه که همیشه یک موج اگاهی برای مردم جامعه داشته باشه...
                در مورد سطل اشغال اتش زدن هم بهتون بگم خانم میناوی...خیلی فرق داره با حمله به سفارت یک کشور...دوست نداشتند روابط دیپلماتیک داشته باشند ...راحت میگفتند و تو مجلس تصویب میکردند و تمام...دیگه نیازی به از دیوار سفارت بالا رفتن نیست...

نظر

• خوشبخت
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 5464

در اصل توسط omidvar پست شده است View Post
                  شما با اون جوابهای صد تا یه غازت فقط از نوشته های بنده غلط املایی گرفتی اونم دلیلش رو واست میگم من در تایپ کردن مثل جنابعالی حرفه ای نیستم شما شغلت اینه از این راه نون میخوری اینه که باید وظیفه ات رو به نحو مطلوب وشایسته ومورد پسند اربابات انجام بدی من عجله عجله مطلب میزنم برای دفاع از حق وحقیقت خوشبختانه نیاز مالی هم ندارم جیره خوار کسی هم نیستم یه مقدار در بورس سرمایه گذاری کردم همشم که سوخت بشه باکی نیست این واسه من یه تفریحه یه تفننه هالا (حالا) توبیا خودتو باشعورو فهم و کمالات حساب کن مارو بری از فهم و اینا !!!مرد ناحساب اینجا که کلاس درسو دانشگاه نیس که میخوای نمره سواد و مدرک بدی واسه خودت مرکز تعیین سطح راه انداختی وخودت رو اعلم العلما حساب میکنی تو هم اینجا یه ادم عادی بحساب میای کاره ای هم نیستی یکی بگو یکی بشنو به شعور ادما هم توهین نکن که توهین میشنوی هر کسی در این کره خاکی ازاده که طبق عقل و درکش از مسایل پیرامونش یه اعتقادی به یه خط فکری مشخص داشته باشه شما چرا خودشو ناراحت میکنی براشفته میشی ناسزا میگی تحقیر میکنی همه دانشجویانت رو مشروط میکنی بابا بس کن دیگه زیاد خودتو بزحمت ننداز نصف اینم که کار کنی حقوقت میرسه دلارهای نفتی مسروقه اونقد هستش که به همتون میرسه بنده هم که خدمتتون معروض داشته ام در قبل که جناب اقای دکترمحموداحمدی نژاد رو بیجا دوسش ندارم واسه شجاعت بی مثالش قاطعیتش همتش مردونگیش صداقتش داناییش دید وسیعش از همه مهمتر بیلان کارش که در تاریخ ایران زمین مشابه نداشته وخیلی چیزای دیگه که شما قادر به فهمش نیستی من دوسش دارم ومخلصشم و یقینا مثل من زیاد داره یکم دیگه صبر کن خواهی فهمید اگر فهمی بماند افهم یا گیلان ابن .....

گاهی اوقات انسان ها دوست ندارند که حقیقت را بشنوند زیرا باور ها و عقایدشان را زیر و رو خواهد کرد
                  (نیچه)

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35711

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                    خودت هم میدونی خاتمی از این تهمت ها مبرا هستش....چه در زمان اشغال سفارت انگلیس و چه حالا که ریختند تو سفارت عربستان..با عربها هم لابی نکرد و کمک مالی هم نگرفت....طیف دلواپس بودند که هر اشوبی و هر کار غیر عقلانی ازشون سر میزنه...من احمدی نژاد را هم یک فرد نمیدونم...یک طیف اجتماعی هستند...و متاسفانه بویی از عقلانیت و اگاهی نبردند.
                    اصلاحات را من به فرد گره نمیزنم...خاتمی و موسوی و امثالهم فقط جزیی از بدنه اصلاحات هستند....اصلاحات باید باشه که همیشه یک موج اگاهی برای مردم جامعه داشته باشه...
                    در مورد سطل اشغال اتش زدن هم بهتون بگم خانم میناوی...خیلی فرق داره با حمله به سفارت یک کشور...دوست نداشتند روابط دیپلماتیک داشته باشند ...راحت میگفتند و تو مجلس تصویب میکردند و تمام...دیگه نیازی به از دیوار سفارت بالا رفتن نیست...
                    دوست عزیز من نگفتم خاتمی در قضیه سفارت انگلیس و سفارت عربستان دست داشته !

گفتم برای فتنه 88 کمک مالی گرفته ! قبل از انتخابات سفر رفت اونجا ! بعد از قضایا فتنه و انتخابات هم در سایتها اسناد کمک مالی اعراب به جنبش سطل اشغال منتشر شد !

در رادیو و تلویزیون و شبکه های ماهواره ای هم علیه نظام و دولت و موافق جنبش سطل آشغال ! برنامه سازی میکردند !

اتفاقا من هم مخالف حمله به سفارت هستم ! چه در ماجرای سفارت انگلیس چه در ماجرای سفارت عربستان !

از نظر احمدی نژاد هم بخوای نگاه کنی اون حتی با اشغال سفارت آمریکا هم مخالف بوده ! در سفارت انگلیس هم که مخالف بود !

و جالبتر اینکه همین هایی که شما اسمشان را گذاشتید اصلاح طلب ! و سنگشان را سینه می زنید ! از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند ! امثال ابتکار و اصغرزاده و ...

آشوب و بلوا در کشور همیشه کار همین ها بوده ! اما در افکار عمومی وانمود می کنند کار طرف مقابل است !!

دقیقا مثل همین عربستانی ها عمی می کنند ! یک عده وحشی را می اندازند به جان مردم ! بعد می گویند کار شیعیان است !!

اگر کار شیعیان است خوب پول و سلاح و حقوقشان را چرا شما عربستانی های وهابی می دهید !!!

امنیتی ترین نیروهای این کشور در وزارت اطلاعات و دستگاههای مشابه اون همین نیروهای چپ و اصلاح طلبان هستند !

در دولت قبل بارها کنسرت در شهرهای مختلف برگزار شد بدون هیچ مشکلی ! اما در دولت خاتمی و روحانی ، با کنسرتها برخورد می شود و به هم می ریزند !!! بعد می گویند کار طرف مقابل است !

سعید امامی از آستین خود اینها بیرون آمد ! حجاریان نمونه دیگری از نیروهای امنیتی چپی است !!! ماجرای ترورش را به گردن نیروهای مقابل انداختند ! اما بعدش معلوم شد که سعید عسگر ! رفیق گرمابه و گلستان همین حجاریان بوده !!!

درضمن من سطل اشغال آتیش زدن رو با اشغال سفارت مقایسه نکردم ! که شما راهکار قانونی برای قطع روابط رو مطرح کردید !!!

من میگم اینها که الان دادشون در اومده که چرا چوب لای چرخ دولت گذاشتن دلواپسان !!! 8 سال خودشون و همین دلواپسان چوب که چه عرض کنم ! تیرآهن و میلگرد !! لای چرخ دولت احمدی نژاد گذاشتن !!!

اینکه چیزی نیست در مقابل اون همه فشار و دست اندازی در کار دولت قبل !!!

آنچه برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند !

نکته آخر اینکه شما که راهکار قانونی ارایه کردید برای بحث قطع روابط دیپلماتیک ! که درست هم هست و نیازی به بالا رفتن از سفارت و آتش زدن نداره ! چرا در ماجرای 88 راهکار قانونی رو انتخاب نکردید !؟؟؟

چرا همین اصلاح طلبانی که شما طرفدار و مدعی آنها هستید فرمان می دادند بریزید در خیابان !!!؟؟؟

چرا اموال عمومی و مردمی را آتیش می زدید !!؟؟؟

چرا سطل آشغال آتیش می زدید !!!؟؟

چرا در خیابانها شعار مرگ بر چین و مرگ بر روسیه سر می دادید !!!؟؟؟

و الان همانها که شما مدعی آنها هستید با همه خیانتهایی که روسها به ما کرده اند در برخی مقاطع ! می گویند روسیه راهبردی ترین شریک ایران در همه دورانها بوده است !!!!

نظر

• خوشبخت
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 5464

در اصل توسط محمد شریفی پست شده است View Post
                      دوست عزیز عربستان سرمایه گزاری کرده ( همان سرمایه گزاری خارجی که ما دربدر دنبالشیم ) و این کار اگر در دولت اصلاحات انجام گرفته یه حسن است واسه اصلاحات
                      و سرمایه گزار دنبال سودش است و حلالترین سود از تولید است. با این اخبار پوپولیسمی سرمایه گزاران خارجی را برای ورود به اقتصاد ایران نا امید نکنیم بهتر است.

ایشون و دارو دستش خودشون طرفدار پوپولیسم بزرگ محمود کبیر هستن!!!!!!

نظر

• خوشبخت
                        عضو فعال
                        • Jul 2012
                        • 5464

من هرگز نترسیدم تویی که خوشحالی از به هم خوردن برجام داری الان بشکن میزنی!!!

دوما اعراب از اول هم عددی نبودن و نیستن ولی پشتشون جای دیگه گرمه!!

ببین خودت هم اینجا دار بزنی که برجام بهم میخوره نخواهد خورد که تو و امثال تو و دارو دسته کج دست ها بیان تبلیغات رییس دزد ها رو کنن!!!

[/QUOTE]

چشم پوشی احمدی‌نژاد و جلیلی از بهارستان برای رسیدن به پاستور/ در آرزوی به بن‌بست رسیدن برجام

احمدی نژاد و جلیلی خود را آماده رقابت انتخاباتی در سال 96 می‌کنند. آنها در حال آماده کردن برنامه‌های انتخاباتی و پیدا کردن نقاط ضعف روحانی در این 4 سال هستند.قبل از ثبت نام انتخابات مجلس شایعه‌های فراوانی پیرامون محمود احمدی نژاد

احمدی نژاد و جلیلی خود را آماده رقابت انتخاباتی در سال 96 می‌کنند. آنها در حال آماده کردن برنامه‌های انتخاباتی و پیدا کردن نقاط ضعف روحانی در این 4 سال هستند.
                        قبل از ثبت نام انتخابات مجلس شایعه‌های فراوانی پیرامون محمود احمدی نژاد و سعید جلیلی وجود داشت و بسیاری از تحلیل‌گران بر این باور بودند که این دو برای بازگشت به عرصه سیاسی کشور به دنبال حضور در پارلمان دهم هستند. ثبت نام نامزدها به پایان رسید ولی خبری از این دو نشد تا مشخص شود رئیس دولت‌های نهم و دهم و دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی برای بازگشت به سپهر سیاست ایران به دنبال هدف بزرگ تری هستند.
                        عدم ثبت نام این دو نشان داد که جلیلی و احمدی‌نژاد مجلس را برای خود کوچک می‌بینند و تنها به دنبال رسیدن به ریاست قوه مجریه هستند. این دو بنا بر اخلاق ویژه که دارند نمی‌توانند بر صندلی مجلس بنشینند و مثلا ببینند که لاریجانی به عنوان رئیس مجلس در صدر پارلمان‌ها نشسته است و آنها در صحن علنی باید به دستورات و نظرات او توجه کنند.
                        این معنا به ویژه در مورد احمدی نژاد بسیار جدی است. بسیاری از کسانی که با احمدی نژاد کار کرده‌اند معتقد هستند که او برای کار جمعی ساخته نشده است. خود محوری یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های محمود احمدی نژاد است. وزرای دولت نهم و دهم می‌گویند که حرف اول، وسط و آخر را در دولت احمدی نژاد می‌زد و حرف‌ها و استدلال‌های وزرا چندان برای وی اهمیت نداشت. با چنین ویژگی‌هایی نمی‌شود تصور کرد که احمدی نژاد در صحن پارلمان بنشیند و نظرات دیگر نمایندگان را بشنود.
                        جلیلی نیز تا حدودی دارای همین ویژگی‌هاست اما وی بیشتر بر این باور است که مجلس در شان او نیست و اگر قرار است در رقابتی حضور پیدا کند ترجیح می‌دهد این رقابت، انتخابات ریاست جمهوری باشد.
                        احمدی نژاد و جلیلی خود را آماده رقابت انتخاباتی در سال 96 می‌کنند. آنها در حال آماده کردن برنامه‌های انتخاباتی و پیدا کردن نقاط ضعف روحانی در این 4 سال هستند. جلیلی بیتشر برجام را هدف قرار داده است و احمدی نژاد به دنبال جلب نظر طبقه ضعیف تر جامعه است.
                        این دو اما همچون روحانی منتظر اجرایی شدن برجام هستند. اجرایی شدن توافق هسته‌ای و رفع مشکلات اقتصادی می‌تواند روحانی را تبدیل به رئیس جمهور هشت ساله کند حتی دولت‌ها بعد از روحانی را نیز برای همفکران او تضمین کند. به بن‌بست رسیدن برجام می‌تواند کار را برای روحانی سخت و رقبای او را امیدوار کند.
                        قطعا دو سال آینده شاهد اتفاقات مهمی در فضای سیاسی کشور هستیم. احمدی نژاد، جلیلی و حتی قالیباف، باهنر و ... خود را آماده نگه داشته‌اند تا از کوچک‌ترین اشتباه روحانی برای خود یک فرصت بزرگ بسازند.

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35711

چشم پوشی احمدی‌نژاد و جلیلی از بهارستان برای رسیدن به پاستور/ در آرزوی به بن‌بست رسیدن برجام

احمدی نژاد و جلیلی خود را آماده رقابت انتخاباتی در سال 96 می‌کنند. آنها در حال آماده کردن برنامه‌های انتخاباتی و پیدا کردن نقاط ضعف روحانی در این 4 سال هستند.قبل از ثبت نام انتخابات مجلس شایعه‌های فراوانی پیرامون محمود احمدی نژاد

احمدی نژاد و جلیلی خود را آماده رقابت انتخاباتی در سال 96 می‌کنند. آنها در حال آماده کردن برنامه‌های انتخاباتی و پیدا کردن نقاط ضعف روحانی در این 4 سال هستند.
                          قبل از ثبت نام انتخابات مجلس شایعه‌های فراوانی پیرامون محمود احمدی نژاد و سعید جلیلی وجود داشت و بسیاری از تحلیل‌گران بر این باور بودند که این دو برای بازگشت به عرصه سیاسی کشور به دنبال حضور در پارلمان دهم هستند. ثبت نام نامزدها به پایان رسید ولی خبری از این دو نشد تا مشخص شود رئیس دولت‌های نهم و دهم و دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی برای بازگشت به سپهر سیاست ایران به دنبال هدف بزرگ تری هستند.
                          عدم ثبت نام این دو نشان داد که جلیلی و احمدی‌نژاد مجلس را برای خود کوچک می‌بینند و تنها به دنبال رسیدن به ریاست قوه مجریه هستند. این دو بنا بر اخلاق ویژه که دارند نمی‌توانند بر صندلی مجلس بنشینند و مثلا ببینند که لاریجانی به عنوان رئیس مجلس در صدر پارلمان‌ها نشسته است و آنها در صحن علنی باید به دستورات و نظرات او توجه کنند.
                          این معنا به ویژه در مورد احمدی نژاد بسیار جدی است. بسیاری از کسانی که با احمدی نژاد کار کرده‌اند معتقد هستند که او برای کار جمعی ساخته نشده است. خود محوری یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های محمود احمدی نژاد است. وزرای دولت نهم و دهم می‌گویند که حرف اول، وسط و آخر را در دولت احمدی نژاد می‌زد و حرف‌ها و استدلال‌های وزرا چندان برای وی اهمیت نداشت. با چنین ویژگی‌هایی نمی‌شود تصور کرد که احمدی نژاد در صحن پارلمان بنشیند و نظرات دیگر نمایندگان را بشنود.
                          جلیلی نیز تا حدودی دارای همین ویژگی‌هاست اما وی بیشتر بر این باور است که مجلس در شان او نیست و اگر قرار است در رقابتی حضور پیدا کند ترجیح می‌دهد این رقابت، انتخابات ریاست جمهوری باشد.
                          احمدی نژاد و جلیلی خود را آماده رقابت انتخاباتی در سال 96 می‌کنند. آنها در حال آماده کردن برنامه‌های انتخاباتی و پیدا کردن نقاط ضعف روحانی در این 4 سال هستند. جلیلی بیتشر برجام را هدف قرار داده است و احمدی نژاد به دنبال جلب نظر طبقه ضعیف تر جامعه است.
                          این دو اما همچون روحانی منتظر اجرایی شدن برجام هستند. اجرایی شدن توافق هسته‌ای و رفع مشکلات اقتصادی می‌تواند روحانی را تبدیل به رئیس جمهور هشت ساله کند حتی دولت‌ها بعد از روحانی را نیز برای همفکران او تضمین کند. به بن‌بست رسیدن برجام می‌تواند کار را برای روحانی سخت و رقبای او را امیدوار کند.
                          قطعا دو سال آینده شاهد اتفاقات مهمی در فضای سیاسی کشور هستیم. احمدی نژاد، جلیلی و حتی قالیباف، باهنر و ... خود را آماده نگه داشته‌اند تا از کوچک‌ترین اشتباه روحانی برای خود یک فرصت بزرگ بسازند.

[/QUOTE]

تا چند ماه پیش مدام خبر و مصاحبه می زدید که احمدی نژاد رفت و تمام شد !!!

ولی هر روز انواع و اقسام خبرها رو ازش منتشر میکردید !!!

بعدش چند ماهی خبر زدید که داره میاد برای انتخابات مجلس !!!

جلسه میذارن برای انتخابات مجلس توی ولنجک !!!!

دارن لیست میدن !! فلانی و بهمانی و ....

بعدش خبر و مصاحبه منتشر کردید که اگه بیاد باید رد صلاحیت بشه !!!

بعد که نیومد و سنگ روی یخ شدید !! خبر زدید که ردپای احمدی نژادی ها در انتخابات مجلس !!!

حالا هم بعد از اینهمه کنف شدن خبر زدید که اینا دارن برای انتخابات ریاست جمهوری دوره بعد میان !!!!

جالبه طرف نوشته دارن دنبال نقطه ضعف روحانی میگردن !!! گشتن نمی خواد که تمامش نقطه ضعف هست !!

نوشته جلیلی برجام رو هدف قرار داده ! مگه تا حالا از برجام چیزی هم نصیب ایران شده که بخوان هدف قرار بدن ! اونم جلیلی که مخلص آقای روحانی هست ! و همین الان بهش پست بدن با سر قبول میکنه !!

نظر

• خوشبخت
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 5464

بعد که نیومد و سنگ روی یخ شدید !! خبر زدید که ردپای احمدی نژادی ها در انتخابات مجلس !!!

حالا هم بعد از اینهمه کنف شدن خبر زدید که اینا دارن برای انتخابات ریاست جمهوری دوره بعد میان !!!!

جالبه طرف نوشته دارن دنبال نقطه ضعف روحانی میگردن !!! گشتن نمی خواد که تمامش نقطه ضعف هست !!

نوشته جلیلی برجام رو هدف قرار داده ! مگه تا حالا از برجام چیزی هم نصیب ایران شده که بخوان هدف قرار بدن ! اونم جلیلی که مخلص آقای روحانی هست ! و همین الان بهش پست بدن با سر قبول میکنه !!
                            [/QUOTE]

از لحاظ امثال تو و دارو دستت هنوز ممکنه هست و برگرده ولی اونایی که میدونن به زباله تاریخ رفته میدونن!!!

این جوراب سوراخا و کج دست ها دست بردار از شهرت و قدرت نیستن!!

از ته دهات های سمنان کجا تا شهر های بزرگ و مرکز خرید های نیویورک!!

هر کسی باشه باز هوس میکنه ولی کور خونده دیگه!!!

محمود کبیر حتی جرات شرکت تو انتخابات رو نخواهد داشت و اگر هم با اون پر رویشش بیاد ترتیبش رو خواهند داد!!!

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35711

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post

از لحاظ امثال تو و دارو دستت هنوز ممکنه هست و برگرده ولی اونایی که میدونن به زباله تاریخ رفته میدونن!!!

محمود کبیر حتی جرات شرکت تو انتخابات رو نخواهد داشت و اگر هم با اون پر رویشش بیاد ترتیبش رو خواهند داد!!!

[/QUOTE]

شما اگر مطمئنی که نمیاد یا اگه بیاد بقول خودت ترتیبش رو خواهند داد !!!

پس چرا مدام خبر میزنی که داره میاد ! می خواد بیاد ! لیست داره میده !!!!

نظر

• خوشبخت
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 5464

شما اگر مطمئنی که نمیاد یا اگه بیاد بقول خودت ترتیبش رو خواهند داد !!!

پس چرا مدام خبر میزنی که داره میاد ! می خواد بیاد ! لیست داره میده !!!!
                                [/QUOTE]

اذعان عمومی باید همیشه بیدار باشن که عینه 8 سال پیش نیان جیبمون رو بزنن و برگردیم به دوره قاجار!!!

وظیفه من نیست بگردی هر کسی وجدان داشته باشه اینو میدونه!!

مموت کبیر باز میگم با دادگاه مردمی محاکمه خواهد شد!!

نظر

در حال کار...
                                X