نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Inspired
    عضو فعال
    • May 2016
    • 494

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط اسگول 88 پست شده است View Post
    به جان خودم حسن روحانی هم یه بار گفته بود همتون برید به جهنم

از کوزه همان تراود ... حالا عیبی نداره ناراحت نشو ناااا زی/:.grlim:./

آخه اینو برای تو ننوشتم

تو خودت صورت مسئله هستی ... تو خودت نمره ی بیستی، تو مثه هیچ کسی نیستی!!!!!!!!!!!

اینو برای اون کورهایی نوشتم که زنجیر وار، چسبیده بودند به هرم آگاهی

خودشون میدونند کیا رو میگم

البته اگر اون عینک سیاهه رو از چشمشون بردارند

اگه
    در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
    نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• اسگول 88
      Banned
      • Jun 2016
      • 225

در اصل توسط Inspired پست شده است View Post

مگر اینکه بپذیری، سال 88 هم کودتا شده

چرا قیاس مع الفارقه ؟

بله میپذیرم

نظر

• اسگول 88
        Banned
        • Jun 2016
        • 225

تو خودت صورت مسئله هستی ... تو خودت نمره ی بیستی، تو مثه هیچ کسی نیستی!!!!!!!!!!!

البته اگر اون عینک سیاهه رو از چشمشون بردارند

از شعرت خوشم اومد عینکم برداشتم/:.coolsmiley02:./

نظر

• اسگول 88
          Banned
          • Jun 2016
          • 225

صنف بنّاها،درجه بندی انواع ماله را اعلام کرد:

1-مخصوص منتقدان محترم داخلی

2-مخصوص فیش های نجومی

3-مخصوص عدم اجرای توافق

4-مخصوص عدم تحقق وعده ها

5-مخصوص مسائل کلان و غیرقابل دفاع

نظر

• اسگول 88
            Banned
            • Jun 2016
            • 225

نظر

• اسگول 88
              Banned
              • Jun 2016
              • 225

نعمت زاده:موضوع فیش‌حقوقی ها نیازی به این همه سروصدا نداشت

آقای وزیر!ازاینکه این سروصداها اوقات شماراتلخ نموده،عذرخواهی میکنیم!!به هرحال ایشان پیرترین عضوکابینه هستندوبایدمراعات شود

نظر

• اسگول 88
                Banned
                • Jun 2016
                • 225

اگر 11ماه پیش ازرکود خارج شدیم پس«رونق اقتصادی کلیدخورد»به چه معناست؟

مردم نه آن خروج رالمس کردند ونه معنای کلیدخوردن رونق رامیفهمند.اگرکاربه کلیدبود که100روزاول بایدقفل را میگشود

نظر

• اسگول 88
                  Banned
                  • Jun 2016
                  • 225

نظر

• Inspired
                    عضو فعال
                    • May 2016
                    • 494

چرا قیاس مع الفارقه ؟

بله میپذیرم

درود بر شرفت که حقیقت رو گفتی و به کودتای 88 اعتراف کردی و از موضع قدرت، سخن گفتی.... نمره ی 20 بابت کودتای دقیق و کم هزینه ی منجر به تحریم ها

اما با برجام چه میکنی؟

چرا به خفت و ذلتی بالاتر از ترکمنچای تن دادید؟

مگه کسانی که رفتند برجام رو ارمغان آوردند، از کره ی ماه آمده بودند؟

داریم با منطق حرف میزنیم دیگه؟

من نه این وری هستم و نه اون وری، که ثابت شد بهت!

پس جوابی بده در خور عقل و منطق!

برجام، یعنی سکوت ملتی که 35 سال قبلش می گفتند، آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند، اما الان 25 سال باید پاشون رو از گلیمی که براشون درست کرده اند، دراز تر نکنند! وگرنه دوباره چوب تحریم ها میاد بالای سر!!

این چه ربطی به روحانی داشت؟ روحانی مامور بود و معذور، دست آخر هم مجلس و سران، پای دستاوردش مهر زدند.

به روحانی چه مربوط که تلاشش، تسلیمش، عقب نشینی تاکتیکیش، نرمش قهرمانانه اش، جواب نداده!!!!!

اگه اسکول نیستی، این رو هم مردونه جواب بده

آفرین پسر خوب

تو نمره ی بیستی، مخصوصاً با اون کودتای 20 مهندسی شده و از ترکیه بهتر

نظر

• اسگول 88
                      Banned
                      • Jun 2016
                      • 225

نظر

• اسگول 88
                        Banned
                        • Jun 2016
                        • 225

اگه اسکول نیستی، این رو هم مردونه جواب بده

اسگول که هستم از آواتارم به خوبی مشخصه

خانم محترم مگه برجام من بهش تن دادم من هم مثل خودت نه احمدی نژادیم و نه روحانی و نه ....

بزار خیالت راحت کنم من احمدی نژاد بیشتر به اسم احمقی نژاد میشناسم

حالا که قرار شد منطقی حرف بزنی سعی کن اداش در نیاری واقعا منطقی باشی

من یک نفر خیلی قبول داشتم اونم رجایی بود

احمدی نژاد و روحانی جفتشون تو یک کفه ترازو قرار دارند

به همین خاطره این آدم احمق چند وقته پیش به اوباما نامه زد

هنوز رو دست رجایی رئیس جمهور ندیدم و دیگه خیلی بعیده یک همچین انسان شریفی ببینیم

بعد اینکه میگی به روحانی چه مربوط یعنی داری ازش دفاع میکنی

اگر بهش مربوط نبود خیلی غلط زیادی کرد اومد کاندید شد اگه عرضش نداشت نمیومد جلو

من از تو یه سوال دارم که طرفداری روحانی میکنی اونم اینه که

چرا روحانی روز بعد از توافق هسته ای گفت تمامی تحریم ها از جمله حقوق بشر و موشکی و... همگی برداشته شدند

چرا ازش طرفداری میکنی

قرار بود ادای منطقیا رو در نیاری

معلوم شد از کجا آب میخوری

خوب پشتش گرفتی

خوب معلوم شد

نظر

• Inspired
                          عضو فعال
                          • May 2016
                          • 494

اسگول که هستم از آواتارم به خوبی مشخصه

خانم محترم مگه برجام من بهش تن دادم من هم مثل خودت نه احمدی نژادیم و نه روحانی و نه ....

بزار خیالت راحت کنم من احمدی نژاد بیشتر به اسم احمقی نژاد میشناسم

حالا که قرار شد منطقی حرف بزنی سعی کن اداش در نیاری واقعا منطقی باشی

من یک نفر خیلی قبول داشتم اونم رجایی بود

احمدی نژاد و روحانی جفتشون تو یک کفه ترازو قرار دارند

به همین خاطره این آدم احمق چند وقته پیش به اوباما نامه زد

هنوز رو دست رجایی رئیس جمهور ندیدم و دیگه خیلی بعیده یک همچین انسان شریفی ببینیم

بعد اینکه میگی به روحانی چه مربوط یعنی داری ازش دفاع میکنی

اگر بهش مربوط نبود خیلی غلط زیادی کرد اومد کاندید شد اگه عرضش نداشت نمیومد جلو

من از تو یه سوال دارم که طرفداری روحانی میکنی اونم اینه که

چرا روحانی روز بعد از توافق هسته ای گفت تمامی تحریم ها از جمله حقوق بشر و موشکی و... همگی برداشته شدند

چرا ازش طرفداری میکنی

قرار بود ادای منطقیا رو در نیاری

معلوم شد از کجا آب میخوری

خوب پشتش گرفتی

خوب معلوم شد
                          اول بیا این مطالب رو بخون، تا ببینی مشکل از کجا آب میخوره

تمام مشکل از همون کودتا آب میخوره که کشور رو به سمت تحریمها برد

و بعد

رسیدیم یه اینجا

اینو بخون تا برات بازش کنم

قرار شد تهمت نزنی و منطقی باشی

قرار نشد، زود قضاوت کنی

خدا رجایی رو رحمت کنه

اما الان بحث برجامه که حاصل کودتا و فعالیت های قبل از اونه، حتی رهبری مشکلات کشور رو حواله داده به قبل از انقلاب

بخون قشنگ بعد بیا بحث رو ادامه بدیم

البته اگر خواهان حقیقتی

چون من اصلا از روحانی دفاع نکردم

مثل همین دوستان روحانی دوست که منو چسبوندن به احمدی نژاد، من دارم از پیچش مو سخن میگم، نه مو

تو مو میبینی و من پیچش مو

بخوان

اقرا

بسم الله

++++++++++++++++++++++++++++++

بخشی از سخنان رهبری به تاریخ 3 تیرماه 94 در حمایت قاطع از تیم مذاکره کننده ی هسته ای

جلسات خصوصی، تیم مذاکره کننده و منتقدان هسته‌ای

بنده هیئت مذاکره‌کننده را هم امین ، هم غیور ، هم شجاع و هم متدیّن میدانم؛ این را همه بدانند.

متقاضیِ این مذاکرات آمریکایی‌ها بودند – ما به آمریکایی‌ها اطمینانی نداریم

دستاورد ما سوخت بیست درصد بود که طرف مقابل مات شد!

آمریکایی‌ها فهمیدند ما بدون وابستگی میتوانیم به فنّاوری پیشرفته دست پیدا کنیم؛ ما هم با این منطق، توکّل کردیم و وارد مذاکره شدیم. به‌قدر صحیح و منطقی و عقلایی حاضر به هزینه دادن هم بودیم؛ منتها ما دنبال توافق خوب بودیم. ما منظورمان از توافق خوب، توافق منصفانه و عادلانه است؛

اندکی در مذاکرات پیش رفته بودیم که زیاده‌خواهی‌های حضرات شروع شد؛ چانه‌زنی‌ها و زیاده‌خواهی‌ها مذاکرات را طولانی کرد، تهدید کردند، تهدید به تحریم بیشتر، حتّی تهدید به نظامی‌گری؛ این تهدیدها را کردند؛ روی میز و زیر میز و این حرفهایی که شنیده‌اید. هدف اینها ریشه‌کن کردن و از بین بردن صنعت هسته‌ای در کشور است؛ مدیریّت کنونی آمریکا، به این توافق احتیاج دارد. اگر بتوانند به آن مقصود خودشان در اینجا برسند. این در واقع پیروزی بر انقلاب اسلامی است

ما از اوّل، منطقی وارد شدیم، ما گفتیم طرف، یک تحریم ظالمانه‌ای را تحمیل کرده است، ما میخواهیم این تحریم برداشته بشود؛ خیلی خب، این یک بده‌بستان است، حرفی نداریم که در این زمینه یک چیزی بدهیم، یک چیزی بستانیم تا تحریمها برداشته بشود؛ امّا صنعت هسته‌ای متوقّف نباید بشود.

ما گفتیم ما محدودیّت ده سال و دوازده سال و مانند اینها را قبول نداریم. در همین مدّتِ محدودیّت هم که ما قبول میکنیم، کار تحقیق و توسعه و ساخت و ساز باید ادامه پیدا کند

بنده تصریح میکنم، تحریمهای اقتصادی و مالی و بانکی، چه آنچه به شورای امنیّت ارتباط پیدا میکند، چه آنچه به کنگره‌ی آمریکا ارتباط پیدا میکند، چه آنچه به دولت آمریکا ارتباط پیدا میکند، همه باید فوراً در هنگام امضای موافقت‌نامه لغو بشود؛

آمریکایی‌ها در زمینه‌ی تحریمها یک فرمول پیچیده‌ی چند لایه‌ی عجیب و غریبی را مطرح میکنند که اصلاً اعماق آن معلوم نیست.

بنده بیانم بیان صریح است، تعبیرات دیپلماسی را بنده خیلی بلد نیستم.

ما با موکول کردن هر اقدامی به گزارش آژانس مخالفیم. ما به آژانس بدبینیم؛ با بازرسی‌های غیر متعارف هم بنده موافق نیستم؛ پرس ‌وجوی از شخصیّت‌ها را هم به‌هیچ‌ وجه قبول ندارم و موافق نیستم؛ بازرسی از مراکز نظامی را هم نمیپذیریم

ما دنبال توافق هستیم. جدّاً دنبال این هستیم که این تحریمها لغو بشود؛ امّا درعین‌حال خود این تحریمها را ما فرصت میدانیم.

این تحریم موجب شد ما به خودمان برگردیم؛ این تحریم موجب شد ما به نیروی داخلی خودمان بیندیشیم، دنبال ظرفیّتهای داخلی باشیم؛ اینکه همه چیز را از بیرون وارد کنیم با پول نفت، برای یک کشوری مثل کشور ما بدترین بلیّه و بزرگ‌ترین مشکل است که متأسّفانه از قبل از انقلاب این مشکل گریبان‌گیر کشور ما شده و هنوز هم تا حدود زیادی ادامه دارد که بایستی این را قطع کنیم. ما در علم، در فنّاوری، در کارهای گوناگون دنبال ظرفیّتهای داخلی آمدیم!

++++++++++++++

در ضمن، من رهبری رو به سیاستمداری خیلی قبول دارم

ولی بحث اینجا، پیچش ها، پتانسیل ها، محاسبات، توانایی های بالفعل و راهبردهای کلانه

میخوام واقعیتها رو ببینی که چی شد، این شد

نظر

• اسگول 88
                            Banned
                            • Jun 2016
                            • 225

نظر

• اسگول 88
                              Banned
                              • Jun 2016
                              • 225

اینو بخون تا برات بازش کنم

این نوع مدل صحبت های شما من یاد یه بنده خدایی انداخت که همگی با مهر و خرداد و شهریور میشناسنش

امیدوارم اون طرف نباشی چون خیلی کارم باهات سخت میشه

ما هم بنا رو میزاریم بر اینکه نه اون بنده خدایی نه قمار باز و نه رودل و نه باران و ...............

دنیای مجازیه دیگه خودت اشراف داری

من میگم خانم محترم چرا بحث عوض میکنی شما هنوز تکلیفت با خودت خوب مشخص نکردی

یکی به میخ میزنی و یکی به .......

شما میگی به روحانی چه مربوط

من برعکس شما میگم هم به روحانی مربوطه و هم به احمقی نژاد و هم به هر دولت متخلف دیگه ای که

الان پشت این دولت در اومده

اگه هر کدوم از اینها دزدی نکرده بودند و مشکل گردن دولت قل نمینداختند شاهد این وضعیت نبودیم

در ضمن به نظر من هنوز هم که هنوزه تحریم باعث فشار به مردم نشده

باندهای ثروت و قدرت باعث بدبختی این مردم شدند

نظر

• Inspired
                                عضو فعال
                                • May 2016
                                • 494

اگه فقط یاد بگیریم، تا کم آوردیم، تا کسی مخالف نظرمون، نظری داد، بهش انگ نزنیم و توهین نکنیم، اگه کسی حرف حساب داشت، به عنوان و ریخت و مدرکش کاری نداشته باشیم

اون وقت تازه میتونیم گفت و گو کنیم

وگرنه الان هر کسی مسلسل برداشته و با پیش داوریش، طرف مقابل رو سوراخ سوراخ میکنه

این که اسمش گفت و گو نیست

این اسمش، هر کی صداش بلند بود، به خیال خودش برنده تره استه

من آینه هستم که دارم عیب و عیوب را نشان میدم

الان رودل پرستان، به من انگ احمدی نژادی زدند

خب، ایشون میگه رجایی پرسته، به من داره انگ روحانی پرستی میزنه

چه باید کرد؟

چرا اینقدر عجولانه به دیگران تهمت میزنیم و به کارهای کرده و نکرده، متهمشون میکنیم که چی؟

مگر کسی از حق دفاع کنه، اشکالی داره؟

باید کارهای درست رو معروف
                                و کارهای زشت رو نهی کرد

من اگر نیکم و گر بد، تو برو خود را باش
                                همه کس آن درود عاقبت کار که کشت

نظر

در حال کار...
                                X