نبض سیاست

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35714

    #2806
    پاسخ : نبض سیاست

    در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
    چرا بعضی‌ها علاقه دارند ایران شکست‌خورده باشد؟
    داستان ایستادن روحانی کنار مجسمه‌آنتونیوس و دلواپسان حاشیه‌ساز/حقیقت چیست؟







    ماجرای ایستادن رئیس‌جمهور کشورمان و میزبان ایتالیایی‌اش کنار مجسمه آنتونیوس، باعث شد تا چهره تازه‌ای از ماهیت رسانه‌های نو به بار بنشیند.
    آفتاب :
    فرض کنید شما امروز یک کانال در تلگرام باز می‌کنید و در آن می‌نویسید: «سیاره ایبوسوروروس پر از موجوداتی به نام فوگویاشاماگابا است!» فرقی نمی‌کند این گزاره را در یک کانال تلگرام بنویسید یا در روزنامه یا هر رسانه‌ای که بی‌رقیب و مدام فرصت سخن داشته باشد. چون گفته‌اید و تمام! اصلا فرصتی نیست که کسی بگوید اولی چیست و کجاست و دومی را از کجا آوردی! برای استناد بیشتر، حداکثر تصویری فضایی را می‌توان به آن افزود و شاد ماند. برای اثبات مدعا هم می‌توان مدام مدعا را تکرار و بازنشر کرد و دلخوش بود که شاید تکرار، اثبات هم بکند!

    به گزارش آفتاب، کانال‌های تلگرام، یک خاصیت منحصربه‌فرد دارند. در کانال تلگرام، خلاف شبکه‌های اجتماعی دیگر، یک نفر حرف می‌زند و بقیه گوش می‌دهند. اگرچه پیش از آن که تلگرامی وجود داشته باشد، این نوع ساختار رسانه‌ای وجود داشته و بلکه برای دسته‌ای از اطلاعات یا ناشران اطلاعات، تنها مجرای مشروع انتقال شمرده می‌شده است!








    بعد از سخنرانی روحانی و میزبان ایتالیایی‌اش کنار مجسمه آنتونیوس رومی، گردانندگان برخی کانال‌های تلگرام و از قضا نویسندگان برخی رسانه‌های مقید به ساختار «کانالی» فریادهایی از این دست برآوردند که: «برگزاری جلسه رسمی روسای دو کشور زیر سایه سوار فاتح ایران؟» یا مثلا «زیر سم اسب مارکوس آئورلیوس آنتونیوس که ایرانیان را در عصر پارتیان و سلسله اشکانی به سختی شکست داده و مغلوب خود ساخته؟»

    شاید گردانندگان این کانال‌ها و دارندگان رسانه‌های «کانالی» دیگر نیک دریافته باشند که چندی‌ست حوصله مردم به حداکثر چندخطی از جنس لطیفه، یا افشاگری و مچ‌گیری در شبکه‌های اجتماعی فروکاسته است.

    همچنین پیش‌تر و بیشتر از آن، چنان به دغدغه معاش فروافتاده‌اند که ضرورت خواندن در فهرست ضروریات زندگی‌شان سقوط کرده و از سوی دیگر چنان از حرف‌های قلمبه‌سلمبه و پرطمطراق بی‌اثر در زندگی، جانشان فرسوده شده که اعتمادشان به این حرف‌ها کمتر است تا متن‌های بازنشرشده فوری‌نوشته و فوری‌خواندنی در گروه‌های «دوستان قدیمی» و «خانواده ما» و «خبرهای باورنکردنی».

    پس از روایت صاحبان کانال‌های دسته اول درباره سردار رومی، در برخی گروه‌ها پاسخی به همان اندازه که مدعای اول اعتبار داشت، دست‌به‌دست شد: «مارکوس آنتونیوس یا همان مارک آنتونی به ایران حمله کرده و حتی خسارت‌هایی هم زده، اما در حمله‌ها و نبرد‌هایش شکست خورده!»









    این مدعا را تصویری هم از دانشنامه آزاد ویکی‌پدیا همراهی می‌کرد: گردش این پاسخ در رسانه‌های دستی مخاطبان، کانال‌های دسته نخست را به واکنش انداخت و یکی آن‌ها نوشت «ویکی‌تقلبیا» و مدعی شد که این اطلاعات در ویکی‌پدیا ویرایش شده و هرکسی می‌تواند برود در ویکی‌پدیا هرچیزی بنویسد.

    این کانال درست می‌گفت، در ویکی‌پدیا و در هر سایت خبری و در هر کانالی، گردانندگان می‌توانند هر رویداد تاریخی را چنان که می‌خواهند و حتی بدون استناد به منبع تاریخی بنویسد؛ اگرچه این کار با توجه به ضوابطی که ویکی‌پدیا برای ویکی‌نویسی وضع کرده، دشوارتر از سایت‌های خبری و کانال‌هاست.

    نوشته «ویکی‌تقلبیا» که خیلی زود در رسانه‌های «کانالی» سازمان یافت، برای این که سنگی در چاه نینداخته باشد و بقیه راگرفتار نکرده باشد، در طریق تحقیق گام زد و در تایید این که آنتونیوس ایرانیان را شکست داده و گردانندگان رسانه‌های کانالی راست می‌گویند، نوشت: «فرض بفرمایید یکی از این بروبچ [عین عبارت است] ... کتابخانه‌ای داشته و یک نگاهی کند به تاریخ تمدن ویل دورانت یا تاریخ ایران باستان گريشمن.»

    غرض، نقد نویسنده این کانال یا حتی تحلیل این نوع ساختارهای رسانه‌ای نیست. غرض حتی جانب‌داری از هیچ‌یک از طرف‌های جنگ سال 37 پیش از میلاد، بین رومی‌ها و پارتی‌ها هم نیست! بلکه امید آن می‌رود که این نقل قول‌ها باعث بشود یک گام از کانال‌بازی فراتر رویم و فضای گفت‌وگویی که می‌تواند در رسانه‌های نو از جمله همین کانال‌ها وجود داشته باشد، شکل بگیرد و صد البته چنان که اشکالی در این نوشته هست، نویسندگانی دیگر به رفع و یاری آن بکوشند.








    یعنی به جای بافتن زنجیر و انداختن پشت کوه، و به‌جای این که به خوانندگان پست‌های دو خطی فرمان دهیم که هرکس در گفته چندخطی بدون منبع ما تردید دارد، برود 7500 صفحه تاریخ ویل‌دورانت را بخواند، در گشودن زنجیره‌ای از پرسش‌ها که در پی نحوه استدلال کانالی پیش می‌آید، گامی فرابرداریم و پیش از انتشار در کانال تلگرام‌مان، نخست با خویشتن پاسخ گوییم که:

    1.آیا کسانی که اصرار دارند آنتونیوس، سردار رومی، ایرانیان را شکست داده و به همین خاطر ایستادن در کنار مجسمه او ننگ است، درباره اسکندر، فاتح ایران و بخش عظیمی از ربع مسکون در زمان واپسین پادشاه هخامنشی و همچنین فاتحان عرب ایران در قرن نخست هجری که بعدها تا سیحون و جیحون و ختن تاختند و زبان و فرهنگ و سرزمین را به زیر اراده خود آوردند؛ همین نظر منفی را دارند؟

    2.چرا عده‌ای اصرار دارند، هرجا که آنها دست در کار داشته‌اند، ایران پیروز شمرده شود و هرجا آنها نبوده‌اند، ایران شکست خورده باشد؟

    3.آیا گردانندگان رسانه‌های کانالی، که بی‌پروا مخاطبان را به 7500 صفحه تاریخ تمدن ویل‌دورانت رهنمون می‌کنند، خود هرگز آن را خوانده‌اند؟ و اگر بله، آیا می‌دانند که در این مجموعه 11 جلدی، تنها فصل دهم مربوط به آنتونیوس است، و تنها جایی که در این فصل از نبرد با پارتیان سخنی آمده، حرفی از شکست پارتیان نیست؟

    «آنتونیوس پس از زناشویی با اوکتاویا به آیین رسمی در رم با او به آتن رفت. آنجا یکچند طعم زیستن با زن خوب را چشید، سیاست و جنگ را یک سو نهاد و در کنار اوکتاویا از محضر فیلسوفان بهره جست. اما در عین حال به بررسی نقشه‌های قیصر برای فتح سرزمین پارت پرداخت. لایبنوس فرزند سردار قیصر در خدمت شاه پارتی در آمده و سپاهیان پارتی را پیروزمندانه به گشودن کیلیکیا و سوریه، یعنی ایالت پردرآمد روم ره‌نموده بود (سال 40 ‌م). آنتونیوس برای دفع این خطر به سپاه نیازمند بود و برای پرداخت مزد سپاهیان به پول، و پول را کلئوپاترا فراوان داشت.

    یکباره آنتونیوس که از پارسایی و صلح ملول شده بود، اوکتاویا را بع رام بازفرستاد و از کلئوپاترا خواست که برای دیدار او به انطاکیه بیاید. کلئوپاترا با خود گروهی سپاهی برای آنتونیوس آورد، اما سوداهای عظمت‌جویانه وی را نپسندید و گویا از خزانه افسانه‌ای خود جز مبلغی اندک به او نپرداخت.

    آنتونیوس با صدهزار مرد بر سرزمین پارت تاخت (سال 36 ق‌م) و بیهومده کوشید تا شهرهای عمده آن را به تصرف درآورد و نزدیک به نیمی از سپاهش هنگام عقب‌نشینی دلیرانه، در منطقه‌ای به وسعت 480 کیلومتر از سرزمین دشمن به هلاکت رسیدند.»

    (تاریخ تمدن؛ ویل‌دورانت؛ ترجمه جمعی از مترجمان، جلد 3؛ فصل دهم، آنتونیوس، 44 تا 30 قبل از میلاد)

    4.آیا آنها می‌دانند که گریشمن هم سخنی از پیروزی آنتونیوس بر پارتیان نگفته و در تنها جایی که از حمله او به ایران سخنی آمده، چنین نوشته است: «رومیان از ملل و امرایی که در آشکار کردن مسرت خویش از ورود ایرانیان عجله نموده بودند، به سختی انتقام کشیدند. به بعضی از آنها خراجی سنگین تحمیل شد و دیگران -مانند پادشاه بیت‌المقدس- اعدام شدند. هردوس مجددا بازگشت.

    ارد پیر به زودی توسط پسرانش مقتول گردید و فرهاد چهارم جانشین او شد (حدود 37 قبل از میلاد). بین نجبا و طبقات پست، بین طرفداران خاندان‌های مختلف، بین دو بخش بزرگ قشون تهدیدی به عنوان مهاجمه‌ای جدید از جانب رومیان رخ نمود، و آن حمله آنتونیوس بود که با یکی از قوی‌ترین قشون‌های رومی که با ایران جنگیدند وارد قفقاز شد. ایبریان و آلبانیان را مقهور و مطیع ساخت و ارمنستان را تابع خود کرد.

    وی چون از عقب قشون خود مطمئن گردید، به سرعت به سوی ماد آذربایجان راند تا پایتخت آن را محاصره کند و محمولات و آلات جنگی را در نقطه‌ای دوردست در عقب به جای ماند.

    آنتونیوس برای تحقق طرح‌های فتح سراسر مشرق که قیصر در ده سال قبل ریخته بود، شکیب نداشت. اما محاربه کاره در اذهان اثری باقی گذاشته بود.

    وی نتوانست به سهولت در میان ارمنیان یا مادی‌ها یا مردم الیمایی -که در برابر نفع عموم خیانت احتراز می‌کردند- متحدانی بیابد.

    فرهاد چهارم با سواره‌نظام سبک خود به سوی مسیر بار و بنه آنتونیوس حمله برد و نگهبانان آن را در هم شکست و آلات محاصره را غارت کرد و سوخت. انتونیوس بدون آلات جنگ و بدون توشه نمی‌توانست در برابر نقطه‌ای مستحکم که ساخلو آن شجاعانه مقاومت می‌کرد، کاری از پیش ببرد. در این ایام فصل سرما پیش می‌رفت. سردار رومی اقدام به عقب‌نشینی کرد و در اثنای آن پارتیان با حملات ناگهانی تلفات بسیار سنگینی بدو آوردند. فرهاد فتح خود را جشن گرفت. و نام خود را بر سکه‌هایی که تمثال آنتونیوس و کلئوپاترا داشت و در زمره اثاثیه رومیان پیدا شده بود، ضرب کرد.

    در بهار آینده، آنتونیوس مجددا ارمنستان را مسخر و پادشاه آن را مغلوب نمود. سال بعد تا ماد پیش راند اما عکس‌العمل مشترک پارتیان و ارمنیان او را از تمام متصرفات خود محروم کرد و کمی بعد اکتاویوس او (انتونیوس) را شکست داد و قدرت را از دست وی خارج کرد.

    در این هنگام سیاست روم در مساله مشرق روشی جدید اتخاذ کرد. افکار عامه روم در خصوص پارتیان تغییر یافت. قدرت دفاعی اینان شناخته شده بود. رومیان دانستند که تمایلات تعرضی آنان خطا و سیاست کسانی که در صدد فتوحاتی در مشرق فرات بودند، بر باطل بوده است.»

    (ایران از آغاز تا اسلام؛ رومن گیرشمن؛ ترجمه محمد معین؛ فصل پنجم، پارتیان، صص 299-300)

    منبع: خبرآنلاین
    در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    عاقبت عقد قرارداد زیر سم اسب و چکمه سردار رومی

    کار عوامل بنفش به جعل و تقلب در ویکیپدیای مارکوس آنتونیوس کشید!


    هواداران دولت حسین دهباشی را به سهم خواهی متهم می کنند. آن ها دهباشی را فردی معرفی می کنند که پس از شنیدن پاسخ منفی از مقامات دولت درباره خواسته هایش، به دنبال انتقام گیری از آن هاست. با این وجود روشن است که حتی با پذیرش فرض هوادران دولت، خدشه ای به منطق حسین دهباشی وارد نیست، به خصوص که در برابر نقدهای به زعم هواداران دولت انتقامجویانه این پژوهش گر و مستدساز، تکیه گاهی بهتر از لمپنیسم مجری زردی چون رضا رشیدپور ندارند.


    دولت بهار/ سفر اروپایی حسن روحانی همچنان متاثر از حاشیه های ماجرای عقد قرار داد زیر سم اسب یک سردار رومی است.

    در جریان سفر حسن روحانی به ایتالیا، حسین دهباشی سازنده مستند انتخاباتی او دست به افشاگری زد و به سبک نگارشی خود، نوشت: «اطمینان دارم که رئیس‌جُمهورِ میهن‌دوستی چون آقای دکتر روحانی بعدا بسیار رنجیده | اما یعنی مُشاورانِ فرهنگی و رسانه‌ای ایشان نیز سواد و حواس‌اش را نداشته‌اند؟ | که لحظه‌ای تردید کُنند | در انتخابِ بی‌سابقهء محل موزهء Capitoline شهرداریِ رُم برایِ برگزاریِ جلسهء رسمیِ روسای دو کشور و امضای انبوهی از پیمان‌های تفاهم؟ | آن هم در سایه مجسمه و زیرِ سُم اسبِ «مارکوس آئورلیوس آنتونیوس»؟ | که ایرانیان را در عصرِ پارتیان و سلسلهء اشکانی به سختی شکست داده و مغلوبِ خود ساخته».


    با افشاگری حسین دهباشی، رسانه های نزدیک به دولت موجی از هجمه و توهین خطاب به وی را پایه گذاری کردند.

    در همین زمینه خبرگزاری دولتی ایسنا یادداشت احساسی رضا رشیدپور، مجری بنفش برنامه دید در شب را منتشر کرد که در آن خطاب به حسین دهباشی آمده بود: «در نوشته جناب مستطاب دهباشی چند نکته نهفته است؛ یکم حس تحقیر دیگران از روی غرض‌ورزی حرفه‌ای. کنایه بدترکیب ایشان به مشاوران بی‌سواد بیش از آنکه دلیل سواد ایشان باشد، برهان قاطع بی‌ادبی یا حداقل نمک‌ناشناسی است. چگونه ایشان تمام مهارت خودش در فیلمسازی را فدای کسی کرده که مشتی بی‌سواد اطرافش هستند؟!

    دوم اینکه این مرض - خود رئیس‌جمهور انتخاب کن پنداری (!!!) - هم بد دردی است. چون انصافا فیلم‌های تبلیغاتی جناب روحانی اگر از تعداد رأی‌دهندگانش نکاسته باشد، حتماً نیفزوده است! حالا آن نوسفر زیرزمینی کپی برابر اصل عموسام هم بماند که خود ضربه دردناکی به حیثیت رئیس‌جمهور در افکار بخشی از جامعه بود.

    سوم اینکه کاردینال‌های استقبال‌کننده از روحانی هم شال قرمز داشته‌اند و متأسفانه مشاوران بی‌سواد اصلاً دقت نکرده‌اند که در جنگ چالدران دوم، لشکر عثمانی هنگام حمله به لشکر ایرانی بیرق سرخ داشته‌اند! کجا ببریم و بشوییم این ننگ را؟! جناب دهباشی شما که بردتان را کردید و معروف شدید و بابت فیلم‌های تاریخ شفاهی کل دستمزد هم از همه‌جا گرفتید و حالا هم که می‌خواهید نماینده مردم بدبختی مثل من در مجلس بشوید، هنوز بس نیست؟ کیش را مات کردید، هنوز بس نیست؟ دشمن شاد کردید، هنوز بس نیست؟ بس است اخوی؛ انصافاً بس است.»

    از رضا رشید رپور به عنوان مبدع شعار "دکتر کلید رو رو کن - دنیا رو زیر و رو کن" در سفر استانی حسن روحانی به سیستان و بلوچستان یاد می شود.

    اما سریال حاشیه های سفر حسن روحانی به ایتالیا به همینجا ختم نشد و هواداران حسن روحانی چاره رفع افتضاح "عقد قرارداد زیر سم اسب و چکمه سردار رومی" را در دستکاری در ویکپدیای "مارکوس آنتونیوس" یافتند؛ بویژه که از زمان افشاگری حسین دهباشی بسیاری از مردم در اینترنت به دنبال کشف هویت مارکوس آنتونیوس هستند و طبیعتا آسان ترین کار مراجعه به دانشنامه ویکپدیاست.

    با این وجود هواداران دولت هرگز توجه نکردند که حتی اگر پس از تقلب در ویکپدیای "مارکوس آنتونیوس"، او دیگر سردار فاتح ایران در جنگ با اشکانیان نباشد، باز هم چیزی از رسوایی عقد قرار داد زیر سم اسب و چکمه یک سردار رومی کاسته نمی شود! ظاهرا چیزی که برای آن ها مهم نیست، اصل توهین به نماینده دولت ایران است!

    حسین دهباشی اما در واکنش به جعل ویکپدیای سردار رومی نوشت: «راستش نباید خیلی این قضیه نشستن زیر پای سردار رومی متجاوز به ایران را کش داد | خصوصا از پریروز تا حالا که ان تذکره چند کلمه ای مرقوم شد | آنقدر از برخی دوستان متظاهر به مدارا آموخته ایم که بیا و ببین | و به نظر نیازی نباشد برخی همین یکی دو ساعته در ویکپدیا ویراستاری بدون منبع فرموده | و با فتوشاپ زیرش خط قرمز کشیده که انگار صاحب این قلم اشتباه فاحش کرده | و اوشون تیسفون را غارت نکرده و ایران عصر پارتیان و اشکانیان را شکست نداده.

    خب باشد شما در ویکپدیا و بدون مرجع جعل می کنید که: | «مابردیم و مابردیم ...» | ما هم از باب رفیق بازی می گوییم که: «نه فقط ما بردیم که چلوکباب را هم ما ...» و الی آخر.

    منتها رفقای جان! | فرض بفرمایید که یکی از این بروبچ که سال ها از طرف شما متهم شدند به تقلب در انتخابات سال 88 | به زمان و تاریخ این ویراستاری جعلی رجوع کند | یا خدای نکرده یکی دو کلمه انگلیسی یا ایتالیایی بداند و نسخه فرنگی را با نسخه تازه ویراسته فارسی مقایسه کند | یا کتابخانه ای داشته و یک نگاهی کند به تاریخ تمدن ویل دورانت یا تاریخ ایران باستان کریشمن | زشت است به خدا! | و ارزشش را ندارد | دارد؟!»

    هواداران دولت حسین دهباشی را به سهم خواهی متهم می کنند. آن ها دهباشی را فردی معرفی می کنند که پس از شنیدن پاسخ منفی از مقامات دولت درباره خواسته هایش، به دنبال انتقام گیری از آن هاست. با این وجود روشن است که حتی با پذیرش فرض هوادران دولت، خدشه ای به منطق حسین دهباشی وارد نیست، به خصوص که در برابر نقدهای - به زعم هواداران دولت انتقامجویانه - این پژوهش گر و مستدساز، تکیه گاهی بهتر از لمپنیسم مجری زردی چون رضا رشیدپور ندارند.

    http://www.dolatebahar.com/view/2139...B4%DB%8C%D8%AF!

    اولین کسی که به ماجرای مارکوس اشاره کرد ! دهباشی سازنده فیلم تبلیغاتی روحانی و مستند ساز ! بود !

    بعدش آقایون که با فحاشی و توهین حریف دهباشی نشدند ! که نوشته خود را بردارد ! رفتند ویکی پدیا را دستکاری کردند !

    بعد دهباشی آمد و نوشت فرض که ویکی پدیا فارسی را عوض کردید ! ویکی پدیا انگلیسی و ایتالیایی را چه می کنید ! کتابهای تاریخی را چه می کنید !!!

    نظر

    • Rudel
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 2164

      #2807
      پاسخ : نبض سیاست

      در دوره حسن کلید از دنیا شکست خوردیم ولی در دوره محمود دورف به دنیا سیلی زدیم قطعنامه هاشون رو هم پاره می کردیم تازه محمود نفت رو داشت می کرد 250 دلار که دشمنان نگذاشتن اصلا هم ارزش پول ملی مون یک چهارم نشد همه اش داشتیم قله های موفقیت رو فتح می کردیم /:.yead.:/

      نظر

      • Senator1989
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 2577

        #2808
        پاسخ : نبض سیاست

        خانم نگار میناوی نظر شما در مورد این مصاحبه چیست ؟؟؟

        احمدی‌نژاد را بغل کردم، قصد خودکشی داشتم
        علیرضا افتخاری در گفت و گو با تماشاگران امروز گفته: *آقای احمدی‌نژاد جوری خودش را به آغوش من انداخت که انگار من یوسف گمگشته ایشان بودم. یک جوری به من چسبید و من را بوسید و پشت‌ سر هم این اتفاقات را شکل دادند که ... بابا بوسیدن یک بار، دو بار ... جمله بعدی‌ام را امیدوارم جرات انتشارش را داشته باشید ولی من طناب خریده بودم خودکشی کنم. فشار بدی روی من و خانواده‌ام بود. فرزند کوچکم فهمید و گریه کرد و گفت‌: «بابا نکن». گفتم نمی‌توانم و واقعا تاب این همه توهین و تهدید را ندارم. در ایران که هیچکس حواسش به من نبود و درد دل من را نمی‌شنید. در خارج از کشور هم یک روز چهره بد بودم و یک روز چهره زشت. منفور شده بودم و این برای یک هنرمند غیرقابل تحمل بود. سوپرمارکت محل به من جنس نمی‌فروخت! آرایشگر محل ما می‌گفت آقا وقتی شما روی این صندلی می‌نشینید دیگر هیچکس به مغازه من نمی‌آید و عذر‌خواهی می‌کرد و مودبانه می‌گفت دیگر نیایم. آژانس به من ماشین نمی‌داد. مردم تا این حد تحت تأثیر قرار گرفته بودند و امیدوارم این صحبت‌ها به درستی به گوش مردم برسد. حرف آخرم هم این است که آقای احمدی‌نژاد خیر نبینید. آقای ضرغامی خیر نبینید و قطعا خیر نخواهند دید. در این موضوع شک ندارم. چون من حقم این نبود. من بعد از 30 سال خواندن با تمام وجود، این حقم بود؟ بعد از سی و خرده‌ای سال این حق من و خانواده‌ام نبود.

        نظر

        • Rudel
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 2164

          #2809
          پاسخ : نبض سیاست

          دهباشی نخستین بار در حدود سال ۲۰۰۰ سعی داشته با روادید خبرنگاری وارد آمریکا شود که پس از بازجویی در فرودگاه در غل و زنجیر از آمریکا اخراج می‌شود. پس از آن مقامات آمریکایی به او اطلاع می‌دهند علت این کار صدور روادید اشتباه برای وی بوده و او می‌تواند مجدداً درخواست روادید کند. در ۶ ژوئن سال ۲۰۱۰ به اتهام جعل توصیه‌نامه از طرف مدیر امور ارتباطات سازمان ملل جهت اخذ اقامت دائم در آمریکا دستگیر شد و با محکومیت ۱۰ سال زندان مواجه بود.

          بدبختی مملکت اینه که این کارمند سابق شبکه العالم تنها دست آویز جامعه متعفن اصولگرایی و بسیجیان هست جامعه ای که یک دهم همون داعش هم مسئولیت پذیر نیست

          نظر

          • negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35714

            #2810
            پاسخ : نبض سیاست

            در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
            خانم نگار میناوی نظر شما در مورد این مصاحبه چیست ؟؟؟

            احمدی‌نژاد را بغل کردم، قصد خودکشی داشتم
            علیرضا افتخاری در گفت و گو با تماشاگران امروز گفته: *آقای احمدی‌نژاد جوری خودش را به آغوش من انداخت که انگار من یوسف گمگشته ایشان بودم. یک جوری به من چسبید و من را بوسید و پشت‌ سر هم این اتفاقات را شکل دادند که ... بابا بوسیدن یک بار، دو بار ... جمله بعدی‌ام را امیدوارم جرات انتشارش را داشته باشید ولی من طناب خریده بودم خودکشی کنم. فشار بدی روی من و خانواده‌ام بود. فرزند کوچکم فهمید و گریه کرد و گفت‌: «بابا نکن». گفتم نمی‌توانم و واقعا تاب این همه توهین و تهدید را ندارم. در ایران که هیچکس حواسش به من نبود و درد دل من را نمی‌شنید. در خارج از کشور هم یک روز چهره بد بودم و یک روز چهره زشت. منفور شده بودم و این برای یک هنرمند غیرقابل تحمل بود. سوپرمارکت محل به من جنس نمی‌فروخت! آرایشگر محل ما می‌گفت آقا وقتی شما روی این صندلی می‌نشینید دیگر هیچکس به مغازه من نمی‌آید و عذر‌خواهی می‌کرد و مودبانه می‌گفت دیگر نیایم. آژانس به من ماشین نمی‌داد. مردم تا این حد تحت تأثیر قرار گرفته بودند و امیدوارم این صحبت‌ها به درستی به گوش مردم برسد. حرف آخرم هم این است که آقای احمدی‌نژاد خیر نبینید. آقای ضرغامی خیر نبینید و قطعا خیر نخواهند دید. در این موضوع شک ندارم. چون من حقم این نبود. من بعد از 30 سال خواندن با تمام وجود، این حقم بود؟ بعد از سی و خرده‌ای سال این حق من و خانواده‌ام نبود.
            این مصاحبه را ابتدا خود سایتهای احمدی نژادی منتشر کردند، من هم خوانده ام

            افتخاری گله دارد از اینکه بعد از ماجرای مواجه شدن با احمدی نژاد چرا از اون حمایت نشده در برابر فشارها !

            دلیلش هم واضح است، این فرد آدم سیاسی نیست و نباید در فضای سیاسی ورود کند !

            کسانیکه با افراد سیاسی رفت و آمد می کنند باید تبعاتش را هم پذیرا باشند !

            کلا از اینکه یه عده بی فرهنگ بهش تاختند و فشار آوردند ناراحت است ! طبیعی هم هست !

            کسی که اهل سیاست نیست نمی تواند فشار وارده را هم تحمل کند !


            در همین سایت هم امثال همانهایی که به افتخاری حمله کردند و فحاشی، چند نفری هستند ! فشار میاورند ! فحش می دهند ! توهین می کنند ! فرهنگشان همین است !

            نظر

            • negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35714

              #2811
              پاسخ : نبض سیاست

              در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
              چرا بعضی‌ها علاقه دارند ایران شکست‌خورده باشد؟
              داستان ایستادن روحانی کنار مجسمه‌آنتونیوس و دلواپسان حاشیه‌ساز/حقیقت چیست؟







              ماجرای ایستادن رئیس‌جمهور کشورمان و میزبان ایتالیایی‌اش کنار مجسمه آنتونیوس، باعث شد تا چهره تازه‌ای از ماهیت رسانه‌های نو به بار بنشیند.
              آفتاب :
              فرض کنید شما امروز یک کانال در تلگرام باز می‌کنید و در آن می‌نویسید: «سیاره ایبوسوروروس پر از موجوداتی به نام فوگویاشاماگابا است!» فرقی نمی‌کند این گزاره را در یک کانال تلگرام بنویسید یا در روزنامه یا هر رسانه‌ای که بی‌رقیب و مدام فرصت سخن داشته باشد. چون گفته‌اید و تمام! اصلا فرصتی نیست که کسی بگوید اولی چیست و کجاست و دومی را از کجا آوردی! برای استناد بیشتر، حداکثر تصویری فضایی را می‌توان به آن افزود و شاد ماند. برای اثبات مدعا هم می‌توان مدام مدعا را تکرار و بازنشر کرد و دلخوش بود که شاید تکرار، اثبات هم بکند!

              به گزارش آفتاب، کانال‌های تلگرام، یک خاصیت منحصربه‌فرد دارند. در کانال تلگرام، خلاف شبکه‌های اجتماعی دیگر، یک نفر حرف می‌زند و بقیه گوش می‌دهند. اگرچه پیش از آن که تلگرامی وجود داشته باشد، این نوع ساختار رسانه‌ای وجود داشته و بلکه برای دسته‌ای از اطلاعات یا ناشران اطلاعات، تنها مجرای مشروع انتقال شمرده می‌شده است!








              بعد از سخنرانی روحانی و میزبان ایتالیایی‌اش کنار مجسمه آنتونیوس رومی، گردانندگان برخی کانال‌های تلگرام و از قضا نویسندگان برخی رسانه‌های مقید به ساختار «کانالی» فریادهایی از این دست برآوردند که: «برگزاری جلسه رسمی روسای دو کشور زیر سایه سوار فاتح ایران؟» یا مثلا «زیر سم اسب مارکوس آئورلیوس آنتونیوس که ایرانیان را در عصر پارتیان و سلسله اشکانی به سختی شکست داده و مغلوب خود ساخته؟»

              شاید گردانندگان این کانال‌ها و دارندگان رسانه‌های «کانالی» دیگر نیک دریافته باشند که چندی‌ست حوصله مردم به حداکثر چندخطی از جنس لطیفه، یا افشاگری و مچ‌گیری در شبکه‌های اجتماعی فروکاسته است.

              همچنین پیش‌تر و بیشتر از آن، چنان به دغدغه معاش فروافتاده‌اند که ضرورت خواندن در فهرست ضروریات زندگی‌شان سقوط کرده و از سوی دیگر چنان از حرف‌های قلمبه‌سلمبه و پرطمطراق بی‌اثر در زندگی، جانشان فرسوده شده که اعتمادشان به این حرف‌ها کمتر است تا متن‌های بازنشرشده فوری‌نوشته و فوری‌خواندنی در گروه‌های «دوستان قدیمی» و «خانواده ما» و «خبرهای باورنکردنی».

              پس از روایت صاحبان کانال‌های دسته اول درباره سردار رومی، در برخی گروه‌ها پاسخی به همان اندازه که مدعای اول اعتبار داشت، دست‌به‌دست شد: «مارکوس آنتونیوس یا همان مارک آنتونی به ایران حمله کرده و حتی خسارت‌هایی هم زده، اما در حمله‌ها و نبرد‌هایش شکست خورده!»









              این مدعا را تصویری هم از دانشنامه آزاد ویکی‌پدیا همراهی می‌کرد: گردش این پاسخ در رسانه‌های دستی مخاطبان، کانال‌های دسته نخست را به واکنش انداخت و یکی آن‌ها نوشت «ویکی‌تقلبیا» و مدعی شد که این اطلاعات در ویکی‌پدیا ویرایش شده و هرکسی می‌تواند برود در ویکی‌پدیا هرچیزی بنویسد.

              این کانال درست می‌گفت، در ویکی‌پدیا و در هر سایت خبری و در هر کانالی، گردانندگان می‌توانند هر رویداد تاریخی را چنان که می‌خواهند و حتی بدون استناد به منبع تاریخی بنویسد؛ اگرچه این کار با توجه به ضوابطی که ویکی‌پدیا برای ویکی‌نویسی وضع کرده، دشوارتر از سایت‌های خبری و کانال‌هاست.

              نوشته «ویکی‌تقلبیا» که خیلی زود در رسانه‌های «کانالی» سازمان یافت، برای این که سنگی در چاه نینداخته باشد و بقیه راگرفتار نکرده باشد، در طریق تحقیق گام زد و در تایید این که آنتونیوس ایرانیان را شکست داده و گردانندگان رسانه‌های کانالی راست می‌گویند، نوشت: «فرض بفرمایید یکی از این بروبچ [عین عبارت است] ... کتابخانه‌ای داشته و یک نگاهی کند به تاریخ تمدن ویل دورانت یا تاریخ ایران باستان گريشمن.»

              غرض، نقد نویسنده این کانال یا حتی تحلیل این نوع ساختارهای رسانه‌ای نیست. غرض حتی جانب‌داری از هیچ‌یک از طرف‌های جنگ سال 37 پیش از میلاد، بین رومی‌ها و پارتی‌ها هم نیست! بلکه امید آن می‌رود که این نقل قول‌ها باعث بشود یک گام از کانال‌بازی فراتر رویم و فضای گفت‌وگویی که می‌تواند در رسانه‌های نو از جمله همین کانال‌ها وجود داشته باشد، شکل بگیرد و صد البته چنان که اشکالی در این نوشته هست، نویسندگانی دیگر به رفع و یاری آن بکوشند.








              یعنی به جای بافتن زنجیر و انداختن پشت کوه، و به‌جای این که به خوانندگان پست‌های دو خطی فرمان دهیم که هرکس در گفته چندخطی بدون منبع ما تردید دارد، برود 7500 صفحه تاریخ ویل‌دورانت را بخواند، در گشودن زنجیره‌ای از پرسش‌ها که در پی نحوه استدلال کانالی پیش می‌آید، گامی فرابرداریم و پیش از انتشار در کانال تلگرام‌مان، نخست با خویشتن پاسخ گوییم که:

              1.آیا کسانی که اصرار دارند آنتونیوس، سردار رومی، ایرانیان را شکست داده و به همین خاطر ایستادن در کنار مجسمه او ننگ است، درباره اسکندر، فاتح ایران و بخش عظیمی از ربع مسکون در زمان واپسین پادشاه هخامنشی و همچنین فاتحان عرب ایران در قرن نخست هجری که بعدها تا سیحون و جیحون و ختن تاختند و زبان و فرهنگ و سرزمین را به زیر اراده خود آوردند؛ همین نظر منفی را دارند؟

              2.چرا عده‌ای اصرار دارند، هرجا که آنها دست در کار داشته‌اند، ایران پیروز شمرده شود و هرجا آنها نبوده‌اند، ایران شکست خورده باشد؟

              3.آیا گردانندگان رسانه‌های کانالی، که بی‌پروا مخاطبان را به 7500 صفحه تاریخ تمدن ویل‌دورانت رهنمون می‌کنند، خود هرگز آن را خوانده‌اند؟ و اگر بله، آیا می‌دانند که در این مجموعه 11 جلدی، تنها فصل دهم مربوط به آنتونیوس است، و تنها جایی که در این فصل از نبرد با پارتیان سخنی آمده، حرفی از شکست پارتیان نیست؟

              «آنتونیوس پس از زناشویی با اوکتاویا به آیین رسمی در رم با او به آتن رفت. آنجا یکچند طعم زیستن با زن خوب را چشید، سیاست و جنگ را یک سو نهاد و در کنار اوکتاویا از محضر فیلسوفان بهره جست. اما در عین حال به بررسی نقشه‌های قیصر برای فتح سرزمین پارت پرداخت. لایبنوس فرزند سردار قیصر در خدمت شاه پارتی در آمده و سپاهیان پارتی را پیروزمندانه به گشودن کیلیکیا و سوریه، یعنی ایالت پردرآمد روم ره‌نموده بود (سال 40 ‌م). آنتونیوس برای دفع این خطر به سپاه نیازمند بود و برای پرداخت مزد سپاهیان به پول، و پول را کلئوپاترا فراوان داشت.

              یکباره آنتونیوس که از پارسایی و صلح ملول شده بود، اوکتاویا را بع رام بازفرستاد و از کلئوپاترا خواست که برای دیدار او به انطاکیه بیاید. کلئوپاترا با خود گروهی سپاهی برای آنتونیوس آورد، اما سوداهای عظمت‌جویانه وی را نپسندید و گویا از خزانه افسانه‌ای خود جز مبلغی اندک به او نپرداخت.

              آنتونیوس با صدهزار مرد بر سرزمین پارت تاخت (سال 36 ق‌م) و بیهومده کوشید تا شهرهای عمده آن را به تصرف درآورد و نزدیک به نیمی از سپاهش هنگام عقب‌نشینی دلیرانه، در منطقه‌ای به وسعت 480 کیلومتر از سرزمین دشمن به هلاکت رسیدند.»

              (تاریخ تمدن؛ ویل‌دورانت؛ ترجمه جمعی از مترجمان، جلد 3؛ فصل دهم، آنتونیوس، 44 تا 30 قبل از میلاد)

              4.آیا آنها می‌دانند که گریشمن هم سخنی از پیروزی آنتونیوس بر پارتیان نگفته و در تنها جایی که از حمله او به ایران سخنی آمده، چنین نوشته است: «رومیان از ملل و امرایی که در آشکار کردن مسرت خویش از ورود ایرانیان عجله نموده بودند، به سختی انتقام کشیدند. به بعضی از آنها خراجی سنگین تحمیل شد و دیگران -مانند پادشاه بیت‌المقدس- اعدام شدند. هردوس مجددا بازگشت.

              ارد پیر به زودی توسط پسرانش مقتول گردید و فرهاد چهارم جانشین او شد (حدود 37 قبل از میلاد). بین نجبا و طبقات پست، بین طرفداران خاندان‌های مختلف، بین دو بخش بزرگ قشون تهدیدی به عنوان مهاجمه‌ای جدید از جانب رومیان رخ نمود، و آن حمله آنتونیوس بود که با یکی از قوی‌ترین قشون‌های رومی که با ایران جنگیدند وارد قفقاز شد. ایبریان و آلبانیان را مقهور و مطیع ساخت و ارمنستان را تابع خود کرد.

              وی چون از عقب قشون خود مطمئن گردید، به سرعت به سوی ماد آذربایجان راند تا پایتخت آن را محاصره کند و محمولات و آلات جنگی را در نقطه‌ای دوردست در عقب به جای ماند.

              آنتونیوس برای تحقق طرح‌های فتح سراسر مشرق که قیصر در ده سال قبل ریخته بود، شکیب نداشت. اما محاربه کاره در اذهان اثری باقی گذاشته بود.

              وی نتوانست به سهولت در میان ارمنیان یا مادی‌ها یا مردم الیمایی -که در برابر نفع عموم خیانت احتراز می‌کردند- متحدانی بیابد.

              فرهاد چهارم با سواره‌نظام سبک خود به سوی مسیر بار و بنه آنتونیوس حمله برد و نگهبانان آن را در هم شکست و آلات محاصره را غارت کرد و سوخت. انتونیوس بدون آلات جنگ و بدون توشه نمی‌توانست در برابر نقطه‌ای مستحکم که ساخلو آن شجاعانه مقاومت می‌کرد، کاری از پیش ببرد. در این ایام فصل سرما پیش می‌رفت. سردار رومی اقدام به عقب‌نشینی کرد و در اثنای آن پارتیان با حملات ناگهانی تلفات بسیار سنگینی بدو آوردند. فرهاد فتح خود را جشن گرفت. و نام خود را بر سکه‌هایی که تمثال آنتونیوس و کلئوپاترا داشت و در زمره اثاثیه رومیان پیدا شده بود، ضرب کرد.

              در بهار آینده، آنتونیوس مجددا ارمنستان را مسخر و پادشاه آن را مغلوب نمود. سال بعد تا ماد پیش راند اما عکس‌العمل مشترک پارتیان و ارمنیان او را از تمام متصرفات خود محروم کرد و کمی بعد اکتاویوس او (انتونیوس) را شکست داد و قدرت را از دست وی خارج کرد.

              در این هنگام سیاست روم در مساله مشرق روشی جدید اتخاذ کرد. افکار عامه روم در خصوص پارتیان تغییر یافت. قدرت دفاعی اینان شناخته شده بود. رومیان دانستند که تمایلات تعرضی آنان خطا و سیاست کسانی که در صدد فتوحاتی در مشرق فرات بودند، بر باطل بوده است.»

              (ایران از آغاز تا اسلام؛ رومن گیرشمن؛ ترجمه محمد معین؛ فصل پنجم، پارتیان، صص 299-300)

              منبع: خبرآنلاین
              در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
              اولین کسی که به ماجرای مارکوس اشاره کرد ! دهباشی سازنده فیلم تبلیغاتی روحانی و مستند ساز ! بود !

              بعدش آقایون که با فحاشی و توهین حریف دهباشی نشدند ! که نوشته خود را بردارد ! رفتند ویکی پدیا را دستکاری کردند !

              بعد دهباشی آمد و نوشت فرض که ویکی پدیا فارسی را عوض کردید ! ویکی پدیا انگلیسی و ایتالیایی را چه می کنید ! کتابهای تاریخی را چه می کنید !!!

              در اصل توسط bahary پست شده است View Post
              [/CENTER]
              [/B]
              متاسفانه بعضیها دلی بیمار دارند و دشمنی با دولتی که فرانسه فرش قرمز زیر پایش می اندازد و پایین پله های کاخ از او استقبال می کند را شعار خود قرار داده اند و بدجوری حالشان را گرفته است. اینها همان دولت نکبت و فلاکت ا.ن. لیاقتشان است که در کمور و جزایر نقطه ای دنبال یارگیری بود. من خودم الان ویکی پدیا را نگاه کردم و ان جمله کاملا درست بود و انتونیوس را شکست خورده سپاه ایران می داند. ننگ بر ادمهای وطن فروش و متظاهر به ولایتمداری و متحجرین عصر جاهلیت عربی.
              قبل از اینکه دهان باز کنی به فحاشی ! و توهین ! و انگ زدن ! مطالب رو بخون !

              اون کسی که پته روحانی را ریخته روی آب ! همون سازنده فیلم تبلیغاتی اش است ! از اعتدالیون است ! دلواپس نیست !!

              نظر

              • خوشبخت
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 5464

                #2812
                پاسخ : نبض سیاست

                در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                این مصاحبه را ابتدا خود سایتهای احمدی نژادی منتشر کردند، من هم خوانده ام

                افتخاری گله دارد از اینکه بعد از ماجرای مواجه شدن با احمدی نژاد چرا از اون حمایت نشده در برابر فشارها !

                دلیلش هم واضح است، این فرد آدم سیاسی نیست و نباید در فضای سیاسی ورود کند !

                کسانیکه با افراد سیاسی رفت و آمد می کنند باید تبعاتش را هم پذیرا باشند !

                کلا از اینکه یه عده بی فرهنگ بهش تاختند و فشار آوردند ناراحت است ! طبیعی هم هست !

                کسی که اهل سیاست نیست نمی تواند فشار وارده را هم تحمل کند !


                در همین سایت هم امثال همانهایی که به افتخاری حمله کردند و فحاشی، چند نفری هستند ! فشار میاورند ! فحش می دهند ! توهین می کنند ! فرهنگشان همین است !
                اون موقع که 4 تا هنر پیشه درپیت اومدن از دزد بزرگ تعریف و به به چهه کردن اینجا سر از پا نمیشناختی

                چی شد الان زورت گرفته؟

                این اشخاص سرشناسن تازه اومدن حالت مرگ بهشون دست داده!!

                حالا مردم کوچه بازار رو باید دید چه حالتی از این موجود دارن!!

                آخرین ویرایش توسط خوشبخت؛ 2016/01/31, 13:21.
                زندگی بدون تحریم سلام....

                نظر

                • خوشبخت
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 5464

                  #2813
                  پاسخ : نبض سیاست

                  در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                  قبل از اینکه دهان باز کنی به فحاشی ! و توهین ! و انگ زدن ! مطالب رو بخون !

                  اون کسی که پته روحانی را ریخته روی آب ! همون سازنده فیلم تبلیغاتی اش است ! از اعتدالیون است ! دلواپس نیست !!

                  کم کم داری مثل اربابت ادبیات اصلیتو نشون میدی!!

                  جوراب سوراخ اعظم هم هر وقت از یه چیزی زورش میگرفت دهنش به اراجیف باز میشد!!

                  یادته که مثالاش هست و برات گذوشتیم!

                  زندگی بدون تحریم سلام....

                  نظر

                  • خوشبخت
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 5464

                    #2814
                    پاسخ : نبض سیاست

                    در اصل توسط mjtb پست شده است View Post
                    آمار شگفت‌انگیز تجارت در دولت‌ روحانی و ا

                    سایت خوان روزنامه دنیای اقتصاد ۱۳۹۴/۱۱/۱۱ ۱۱:۴۱:۵۹ کد خبر: 1004675
                    آمارها نشان می‌دهد که عملکرد دولت یازدهم در دو سالی که از روی کار آمدن مسئولانش می‌گذرد، در تجارت خارجی عملکردی دو برابر بهتر از دو دولت قبلی به ثبت رسانده است.
                    در مقایسه عملکرد هر یک از دولت‌های نهم، دهم و یازدهم در خصوص تجارت خارجی، دولت یازدهم توانسته با ثبت رقم منفی 27.87 میلیارد دلاری به عنوان تراز تجاری خود، در مقابل ارقام منفی 57.5 میلیارد و منفی 71.29 میلیارد دلاری دولت های نهم و دهم، به طور میانگین 2.3 برابر بهتر عمل کند.

                    به گزارش ایسنا اقتصاد مستقل از نفت از یکی از پایه‌های اقتصاد مقاومتی و همچنین هدفی به عنوان یکی اهداف کلان، همواره برای دولت‌ها تعریف شده است. از سوی دیگر نیز تجارت خارجی، یکی از مهم‌ترین شاخص‌های اقتصادی کشورهاست و همواره یکی از شاخص‌های مورد نظر برای قیاس عملکرد اقتصادی و توسعه‌ای دولت‌ها با یک دیگر به شمار می‌رود.

                    بعد از گذشت دو سال از عمر دولت یازدهم، در این گزارش در کنار بررسی نحوه عملکرد این دولت در امور تجارت خارجی، به قیاس عملکرد دو ساله دولت فعلی با عملکرد دو دولت گذشته در زمان مشابه نیز پرداخته خواهد شد.

                    تراز تجاری به معنای تفاوت میزان صادرات و واردات یک کشور به عنوان یکی از شاخص‌های موثر در رشد اقتصادی و سیاست‌گذاری در حوزه اقتصاد به شمار می‌رود که هر چه بالاتر بودن آن به معنای داشتن اقتصادی پویاتر و همچنین اقتصاد پولی قوی‌تر برای یک کشور است. منفی بودن تراز تجاری کشور موضوع جدید یا عجیبی نیست، چراکه عملا طبق آمار از سال 1374 تا کنون میزان صادرات بدون در نظر گرفتن نفت، ارزشی کمتر از میزان واردات به کشور را داشته است. اما در این میان آمارها نشان می‌دهد که عملکرد دولت یازدهم در دو سالی که از روی کار آمدن مسئولانش می‌گذرد، در تجارت خارجی عملکردی دو برابر بهتر از دو دولت قبلی به ثبت رسانده است.

                    برای اندازه‌گیری میزان کارایی دولت‌ها در توسعه صادرات محصولات غیر نفتی و افزایش میزان تراز تجاری باید آمارها را بدون در نظر گرفتن فاکتور نفت و میعانات گازی مورد مطالعه قرار داد.

                    تجارت خارجی سه دولت اخیر در دو سال اول

                    دولت اول ا.ن در پایان اولین سال حضور خود در سال 84 توانست صادرات غیر نفتی کشور را با رشدی چهار میلیارد دلاری همراه کند، اما در عین حال به همین میزان هم افزایش را در واردات کالاهای خارجی برای کشور به همراه داشت.

                    دولت نهم در سال دوم خود مثل قبل رشد برای هر دو آمار صادرات و واردات به میزان 2.5 میلیادر دلار به ثبت رساند. در مجموع دولت نهم در پایان دو سال نخست فعالیتش بابت عملکرد تجارت خارجی خود در تراز تجاری به رقمی حدود منفی 57.5 میلیارد دلار رسید.
                    دولت دهم به عنوان دومین دولت ا.ن در سال 88 عملا پیگیر سیاست های قبلی خود در اقتصاد و تجارت خارجی بود. این دولت در سال اول خود با ثبت رقم 21.89 میلیارد دلار صادرات و 55.28 میلیارد دلار واردات کالای غیر نفتی، توانست حدود 3.5 میلیارد دلار افزایش در صادرات و 2.4 میلیارد دلار کاهش واردات داشته باشد.

                    اما در سال دوم همین دولت، یعنی سال 89 واردات کالا وضعیت صعودی پیش گرفت و با ثبت رقم 64.4 میلیارد دلار، حدود 10 میلیارد دلار نسبت سال قبل افزایش یافت. رقم صادرات نیز با 26.5 میلیارد دلار فقط پنج میلیارد دلار نسبت به سال گذشته افزایش داشت.

                    در پایان نیز ا.ن دو سال اول دور دوم ریاست جمهوری خود را با ثبت تراز تجاری منفی 71.29 میلیارد دلار به پایان برد که در این دوره تراز تجاری 13.79 میلیارد نسبت به دو سال اول دوره قبل منفی‌تر شد.

                    دولت یازدهم در اولین سال فعالیت خود، یعنی در سال 1392 صادرات غیر نفتی را با شش میلیارد دلار رشد نسبت به سال قبل به رقم 36.5 میلیارد دلار رساند و در واردات نیز با 3.7 میلیارد کاهش نسبت به سال قبل، رقم 49.7 میلیارد دلار را ثبت کرد.

                    دولت روحانی همچنین در سال دوم حضور خود بر سکان اداره کشور، یعنی سال 1393 در هر دو شاخص صادرات و واردات به ترتیب ارقام 38.8 میلیارد و 53.5 میلیارد دلار ثبت کرد که در هر دو رشدی حدود چهار میلیاردی نسبت به سال گذشته داشت اما در روحانی موفق شد تراز تجاری خود را به رقم منفی 27.87 میلیارد دلار برساند.



                    تجارت خارجی روحانی بیش از 2 برابر بهتر از ا.ن

                    در مقایسه عملکرد هر یک از دولت‌های نهم، دهم و یازدهم در خصوص تجارت خارجی، دولت یازدهم توانسته با ثبت رقم منفی 27.87 میلیارد دلاری به عنوان تراز تجاری خود، در مقابل ارقام منفی 57.5 میلیارد و منفی 71.29 میلیارد دلاری دولت های نهم و دهم، به طور میانگین 2.3 برابر بهتر عمل کند.



                    تراز تجاری در آبان 94 مثبت شد

                    بر اساس آمار اعلام شده، دولت یازدهم در 9 ماهه اول سال جاری در مجموع با 30.16 میلیارد دلار واردات و 26.87 میلیارد دلار صادرات به تراز تجاری منفی 3.29 میلیارد دلاری رسیده است که عددی قابل قبول به شمار می‌رود.

                    با این وجود نکته قابل توجهی که در آمار 9 ماهه اول به چشم می خورد، بالاتر بودن ارزش صادرات کالاهای غیر نفتی (معادل 5.2 میلیارد دلار) نسبت به واردات (معادل 3 میلیارد دلار) در آبان ماه است که تراز تجاری را در این ماه مثبت کرده است.

                    Read more: http://www.donya-e-eqtesad.com/onlin...#ixzz3yoG77t7S


                    این مردک و دارو دستش مگه از تجارت و سیاست خارجی چیزیم حالیشون بود که مقایسه بشن؟؟!!

                    وطیفه نا تمام دوره قاجار رو مموت تکمیل کرد با صد پله خیانت ها و بخور بخور های بیشتر!!

                    وظیفه این مردک این بود کهه ایران رو نابود کنه همونجوری که اسراییل هم گفت با رفتن این ما کارمون سخت شد!!

                    این مردک دشمن شاد کن بود و همین!!
                    زندگی بدون تحریم سلام....

                    نظر

                    • Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

                      #2815
                      پاسخ : نبض سیاست

                      در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
                      این مردک و دارو دستش مگه از تجارت و سیاست خارجی چیزیم حالیشون بود که مقایسه بشن؟؟!!

                      وطیفه نا تمام دوره قاجار رو مموت تکمیل کرد با صد پله خیانت ها و بخور بخور های بیشتر!!

                      وظیفه این مردک این بود کهه ایران رو نابود کنه همونجوری که اسراییل هم گفت با رفتن این ما کارمون سخت شد!!

                      این مردک دشمن شاد کن بود و همین!!
                      اقا چرا به قاجار توهین می کنی؟ اون ناصر الدین شاه بهتر بود یا این مموتی؟ اون بدبختها خیلی کفایتشون از این محمود دورف و فرزانه بیشتر بود/:.yead.:/

                      نظر

                      • خوشبخت
                        عضو فعال
                        • Jul 2012
                        • 5464

                        #2816
                        پاسخ : نبض سیاست

                        در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                        اقا چرا به قاجار توهین می کنی؟ اون ناصر الدین شاه بهتر بود یا این مموتی؟ اون بدبختها خیلی کفایتشون از این محمود دورف و فرزانه بیشتر بود/:.yead.:/

                        صد البته قاجار ها!!

                        اخه دیگه کسی رو پیدا نکردم مقایسه کنم جز اون قاجارا!!

                        گفتم قبلا دیگه با 8 سال جوراب و سوراخا و زیر بغل پاره ها نقش دوره قاجار کم کم کمرنگ میشه تو تاریخ!!

                        زندگی بدون تحریم سلام....

                        نظر

                        • خوشبخت
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 5464

                          #2817
                          پاسخ : نبض سیاست

                          ياران احمدي‌نژاد احضار شدند!




                          سايت«دولت‌بهار» كه توسط بازماندگان كابينه احمدي‌نژاد مديريت مي‌شود در مطالب خود بارها به مقامات و مسئولان كشور توهين كرده است. اين سايت عكسي از احمدي‌نژاد در كنار حميد‌بقايي كه به تازگي از زندان آزاد شده را در برج میلاد تهران منتشر كرده است. از سوي ديگر مسئولان اين سايت متعلق به احمدي‌نژاد به دليل اتهامات بي سندي كه به مسئولان زده بودند، به دادگاه فراخوانده شدند. دليل شكايت معاونت حقوقي رياست‌جمهوري از اين سايت انتشار مطلبي دروغ با عنوان:« رونمایی از سند تخلف میلیاردی معاون اول بنفش و محکومیت به بازگرداندن وجه و انفصال خدمت» بود. از اين گونه اقدامات در زمان دولت احمدي‌نژاد به وفور يافت مي‌شد و همگان به خاطر دارند كه رئيس‌اين طيف در مقابل چشمان نمايندگان مجلس چه اتهاماتي را متوجه رئيس‌مجلس كرد.

                          بزودی سایت بهار تبدیل به زمستون سردی خواهد شد!!laughingsmiley
                          زندگی بدون تحریم سلام....

                          نظر

                          • خوشبخت
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 5464

                            #2818
                            پاسخ : نبض سیاست

                            زندگی بدون تحریم سلام....

                            نظر

                            • negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35714

                              #2819
                              پاسخ : نبض سیاست

                              در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
                              چرا بعضی‌ها علاقه دارند ایران شکست‌خورده باشد؟
                              داستان ایستادن روحانی کنار مجسمه‌آنتونیوس و دلواپسان حاشیه‌ساز/حقیقت چیست؟







                              ماجرای ایستادن رئیس‌جمهور کشورمان و میزبان ایتالیایی‌اش کنار مجسمه آنتونیوس، باعث شد تا چهره تازه‌ای از ماهیت رسانه‌های نو به بار بنشیند.
                              آفتاب :
                              فرض کنید شما امروز یک کانال در تلگرام باز می‌کنید و در آن می‌نویسید: «سیاره ایبوسوروروس پر از موجوداتی به نام فوگویاشاماگابا است!» فرقی نمی‌کند این گزاره را در یک کانال تلگرام بنویسید یا در روزنامه یا هر رسانه‌ای که بی‌رقیب و مدام فرصت سخن داشته باشد. چون گفته‌اید و تمام! اصلا فرصتی نیست که کسی بگوید اولی چیست و کجاست و دومی را از کجا آوردی! برای استناد بیشتر، حداکثر تصویری فضایی را می‌توان به آن افزود و شاد ماند. برای اثبات مدعا هم می‌توان مدام مدعا را تکرار و بازنشر کرد و دلخوش بود که شاید تکرار، اثبات هم بکند!

                              به گزارش آفتاب، کانال‌های تلگرام، یک خاصیت منحصربه‌فرد دارند. در کانال تلگرام، خلاف شبکه‌های اجتماعی دیگر، یک نفر حرف می‌زند و بقیه گوش می‌دهند. اگرچه پیش از آن که تلگرامی وجود داشته باشد، این نوع ساختار رسانه‌ای وجود داشته و بلکه برای دسته‌ای از اطلاعات یا ناشران اطلاعات، تنها مجرای مشروع انتقال شمرده می‌شده است!








                              بعد از سخنرانی روحانی و میزبان ایتالیایی‌اش کنار مجسمه آنتونیوس رومی، گردانندگان برخی کانال‌های تلگرام و از قضا نویسندگان برخی رسانه‌های مقید به ساختار «کانالی» فریادهایی از این دست برآوردند که: «برگزاری جلسه رسمی روسای دو کشور زیر سایه سوار فاتح ایران؟» یا مثلا «زیر سم اسب مارکوس آئورلیوس آنتونیوس که ایرانیان را در عصر پارتیان و سلسله اشکانی به سختی شکست داده و مغلوب خود ساخته؟»

                              شاید گردانندگان این کانال‌ها و دارندگان رسانه‌های «کانالی» دیگر نیک دریافته باشند که چندی‌ست حوصله مردم به حداکثر چندخطی از جنس لطیفه، یا افشاگری و مچ‌گیری در شبکه‌های اجتماعی فروکاسته است.

                              همچنین پیش‌تر و بیشتر از آن، چنان به دغدغه معاش فروافتاده‌اند که ضرورت خواندن در فهرست ضروریات زندگی‌شان سقوط کرده و از سوی دیگر چنان از حرف‌های قلمبه‌سلمبه و پرطمطراق بی‌اثر در زندگی، جانشان فرسوده شده که اعتمادشان به این حرف‌ها کمتر است تا متن‌های بازنشرشده فوری‌نوشته و فوری‌خواندنی در گروه‌های «دوستان قدیمی» و «خانواده ما» و «خبرهای باورنکردنی».

                              پس از روایت صاحبان کانال‌های دسته اول درباره سردار رومی، در برخی گروه‌ها پاسخی به همان اندازه که مدعای اول اعتبار داشت، دست‌به‌دست شد: «مارکوس آنتونیوس یا همان مارک آنتونی به ایران حمله کرده و حتی خسارت‌هایی هم زده، اما در حمله‌ها و نبرد‌هایش شکست خورده!»









                              این مدعا را تصویری هم از دانشنامه آزاد ویکی‌پدیا همراهی می‌کرد: گردش این پاسخ در رسانه‌های دستی مخاطبان، کانال‌های دسته نخست را به واکنش انداخت و یکی آن‌ها نوشت «ویکی‌تقلبیا» و مدعی شد که این اطلاعات در ویکی‌پدیا ویرایش شده و هرکسی می‌تواند برود در ویکی‌پدیا هرچیزی بنویسد.

                              این کانال درست می‌گفت، در ویکی‌پدیا و در هر سایت خبری و در هر کانالی، گردانندگان می‌توانند هر رویداد تاریخی را چنان که می‌خواهند و حتی بدون استناد به منبع تاریخی بنویسد؛ اگرچه این کار با توجه به ضوابطی که ویکی‌پدیا برای ویکی‌نویسی وضع کرده، دشوارتر از سایت‌های خبری و کانال‌هاست.

                              نوشته «ویکی‌تقلبیا» که خیلی زود در رسانه‌های «کانالی» سازمان یافت، برای این که سنگی در چاه نینداخته باشد و بقیه راگرفتار نکرده باشد، در طریق تحقیق گام زد و در تایید این که آنتونیوس ایرانیان را شکست داده و گردانندگان رسانه‌های کانالی راست می‌گویند، نوشت: «فرض بفرمایید یکی از این بروبچ [عین عبارت است] ... کتابخانه‌ای داشته و یک نگاهی کند به تاریخ تمدن ویل دورانت یا تاریخ ایران باستان گريشمن.»

                              غرض، نقد نویسنده این کانال یا حتی تحلیل این نوع ساختارهای رسانه‌ای نیست. غرض حتی جانب‌داری از هیچ‌یک از طرف‌های جنگ سال 37 پیش از میلاد، بین رومی‌ها و پارتی‌ها هم نیست! بلکه امید آن می‌رود که این نقل قول‌ها باعث بشود یک گام از کانال‌بازی فراتر رویم و فضای گفت‌وگویی که می‌تواند در رسانه‌های نو از جمله همین کانال‌ها وجود داشته باشد، شکل بگیرد و صد البته چنان که اشکالی در این نوشته هست، نویسندگانی دیگر به رفع و یاری آن بکوشند.








                              یعنی به جای بافتن زنجیر و انداختن پشت کوه، و به‌جای این که به خوانندگان پست‌های دو خطی فرمان دهیم که هرکس در گفته چندخطی بدون منبع ما تردید دارد، برود 7500 صفحه تاریخ ویل‌دورانت را بخواند، در گشودن زنجیره‌ای از پرسش‌ها که در پی نحوه استدلال کانالی پیش می‌آید، گامی فرابرداریم و پیش از انتشار در کانال تلگرام‌مان، نخست با خویشتن پاسخ گوییم که:

                              1.آیا کسانی که اصرار دارند آنتونیوس، سردار رومی، ایرانیان را شکست داده و به همین خاطر ایستادن در کنار مجسمه او ننگ است، درباره اسکندر، فاتح ایران و بخش عظیمی از ربع مسکون در زمان واپسین پادشاه هخامنشی و همچنین فاتحان عرب ایران در قرن نخست هجری که بعدها تا سیحون و جیحون و ختن تاختند و زبان و فرهنگ و سرزمین را به زیر اراده خود آوردند؛ همین نظر منفی را دارند؟

                              2.چرا عده‌ای اصرار دارند، هرجا که آنها دست در کار داشته‌اند، ایران پیروز شمرده شود و هرجا آنها نبوده‌اند، ایران شکست خورده باشد؟

                              3.آیا گردانندگان رسانه‌های کانالی، که بی‌پروا مخاطبان را به 7500 صفحه تاریخ تمدن ویل‌دورانت رهنمون می‌کنند، خود هرگز آن را خوانده‌اند؟ و اگر بله، آیا می‌دانند که در این مجموعه 11 جلدی، تنها فصل دهم مربوط به آنتونیوس است، و تنها جایی که در این فصل از نبرد با پارتیان سخنی آمده، حرفی از شکست پارتیان نیست؟

                              «آنتونیوس پس از زناشویی با اوکتاویا به آیین رسمی در رم با او به آتن رفت. آنجا یکچند طعم زیستن با زن خوب را چشید، سیاست و جنگ را یک سو نهاد و در کنار اوکتاویا از محضر فیلسوفان بهره جست. اما در عین حال به بررسی نقشه‌های قیصر برای فتح سرزمین پارت پرداخت. لایبنوس فرزند سردار قیصر در خدمت شاه پارتی در آمده و سپاهیان پارتی را پیروزمندانه به گشودن کیلیکیا و سوریه، یعنی ایالت پردرآمد روم ره‌نموده بود (سال 40 ‌م). آنتونیوس برای دفع این خطر به سپاه نیازمند بود و برای پرداخت مزد سپاهیان به پول، و پول را کلئوپاترا فراوان داشت.

                              یکباره آنتونیوس که از پارسایی و صلح ملول شده بود، اوکتاویا را بع رام بازفرستاد و از کلئوپاترا خواست که برای دیدار او به انطاکیه بیاید. کلئوپاترا با خود گروهی سپاهی برای آنتونیوس آورد، اما سوداهای عظمت‌جویانه وی را نپسندید و گویا از خزانه افسانه‌ای خود جز مبلغی اندک به او نپرداخت.

                              آنتونیوس با صدهزار مرد بر سرزمین پارت تاخت (سال 36 ق‌م) و بیهومده کوشید تا شهرهای عمده آن را به تصرف درآورد و نزدیک به نیمی از سپاهش هنگام عقب‌نشینی دلیرانه، در منطقه‌ای به وسعت 480 کیلومتر از سرزمین دشمن به هلاکت رسیدند.»

                              (تاریخ تمدن؛ ویل‌دورانت؛ ترجمه جمعی از مترجمان، جلد 3؛ فصل دهم، آنتونیوس، 44 تا 30 قبل از میلاد)

                              4.آیا آنها می‌دانند که گریشمن هم سخنی از پیروزی آنتونیوس بر پارتیان نگفته و در تنها جایی که از حمله او به ایران سخنی آمده، چنین نوشته است: «رومیان از ملل و امرایی که در آشکار کردن مسرت خویش از ورود ایرانیان عجله نموده بودند، به سختی انتقام کشیدند. به بعضی از آنها خراجی سنگین تحمیل شد و دیگران -مانند پادشاه بیت‌المقدس- اعدام شدند. هردوس مجددا بازگشت.

                              ارد پیر به زودی توسط پسرانش مقتول گردید و فرهاد چهارم جانشین او شد (حدود 37 قبل از میلاد). بین نجبا و طبقات پست، بین طرفداران خاندان‌های مختلف، بین دو بخش بزرگ قشون تهدیدی به عنوان مهاجمه‌ای جدید از جانب رومیان رخ نمود، و آن حمله آنتونیوس بود که با یکی از قوی‌ترین قشون‌های رومی که با ایران جنگیدند وارد قفقاز شد. ایبریان و آلبانیان را مقهور و مطیع ساخت و ارمنستان را تابع خود کرد.

                              وی چون از عقب قشون خود مطمئن گردید، به سرعت به سوی ماد آذربایجان راند تا پایتخت آن را محاصره کند و محمولات و آلات جنگی را در نقطه‌ای دوردست در عقب به جای ماند.

                              آنتونیوس برای تحقق طرح‌های فتح سراسر مشرق که قیصر در ده سال قبل ریخته بود، شکیب نداشت. اما محاربه کاره در اذهان اثری باقی گذاشته بود.

                              وی نتوانست به سهولت در میان ارمنیان یا مادی‌ها یا مردم الیمایی -که در برابر نفع عموم خیانت احتراز می‌کردند- متحدانی بیابد.

                              فرهاد چهارم با سواره‌نظام سبک خود به سوی مسیر بار و بنه آنتونیوس حمله برد و نگهبانان آن را در هم شکست و آلات محاصره را غارت کرد و سوخت. انتونیوس بدون آلات جنگ و بدون توشه نمی‌توانست در برابر نقطه‌ای مستحکم که ساخلو آن شجاعانه مقاومت می‌کرد، کاری از پیش ببرد. در این ایام فصل سرما پیش می‌رفت. سردار رومی اقدام به عقب‌نشینی کرد و در اثنای آن پارتیان با حملات ناگهانی تلفات بسیار سنگینی بدو آوردند. فرهاد فتح خود را جشن گرفت. و نام خود را بر سکه‌هایی که تمثال آنتونیوس و کلئوپاترا داشت و در زمره اثاثیه رومیان پیدا شده بود، ضرب کرد.

                              در بهار آینده، آنتونیوس مجددا ارمنستان را مسخر و پادشاه آن را مغلوب نمود. سال بعد تا ماد پیش راند اما عکس‌العمل مشترک پارتیان و ارمنیان او را از تمام متصرفات خود محروم کرد و کمی بعد اکتاویوس او (انتونیوس) را شکست داد و قدرت را از دست وی خارج کرد.

                              در این هنگام سیاست روم در مساله مشرق روشی جدید اتخاذ کرد. افکار عامه روم در خصوص پارتیان تغییر یافت. قدرت دفاعی اینان شناخته شده بود. رومیان دانستند که تمایلات تعرضی آنان خطا و سیاست کسانی که در صدد فتوحاتی در مشرق فرات بودند، بر باطل بوده است.»

                              (ایران از آغاز تا اسلام؛ رومن گیرشمن؛ ترجمه محمد معین؛ فصل پنجم، پارتیان، صص 299-300)

                              منبع: خبرآنلاین
                              در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                              عاقبت عقد قرارداد زیر سم اسب و چکمه سردار رومی

                              کار عوامل بنفش به جعل و تقلب در ویکیپدیای مارکوس آنتونیوس کشید!


                              هواداران دولت حسین دهباشی را به سهم خواهی متهم می کنند. آن ها دهباشی را فردی معرفی می کنند که پس از شنیدن پاسخ منفی از مقامات دولت درباره خواسته هایش، به دنبال انتقام گیری از آن هاست. با این وجود روشن است که حتی با پذیرش فرض هوادران دولت، خدشه ای به منطق حسین دهباشی وارد نیست، به خصوص که در برابر نقدهای به زعم هواداران دولت انتقامجویانه این پژوهش گر و مستدساز، تکیه گاهی بهتر از لمپنیسم مجری زردی چون رضا رشیدپور ندارند.


                              دولت بهار/ سفر اروپایی حسن روحانی همچنان متاثر از حاشیه های ماجرای عقد قرار داد زیر سم اسب یک سردار رومی است.

                              در جریان سفر حسن روحانی به ایتالیا، حسین دهباشی سازنده مستند انتخاباتی او دست به افشاگری زد و به سبک نگارشی خود، نوشت: «اطمینان دارم که رئیس‌جُمهورِ میهن‌دوستی چون آقای دکتر روحانی بعدا بسیار رنجیده | اما یعنی مُشاورانِ فرهنگی و رسانه‌ای ایشان نیز سواد و حواس‌اش را نداشته‌اند؟ | که لحظه‌ای تردید کُنند | در انتخابِ بی‌سابقهء محل موزهء Capitoline شهرداریِ رُم برایِ برگزاریِ جلسهء رسمیِ روسای دو کشور و امضای انبوهی از پیمان‌های تفاهم؟ | آن هم در سایه مجسمه و زیرِ سُم اسبِ «مارکوس آئورلیوس آنتونیوس»؟ | که ایرانیان را در عصرِ پارتیان و سلسلهء اشکانی به سختی شکست داده و مغلوبِ خود ساخته».


                              با افشاگری حسین دهباشی، رسانه های نزدیک به دولت موجی از هجمه و توهین خطاب به وی را پایه گذاری کردند.

                              در همین زمینه خبرگزاری دولتی ایسنا یادداشت احساسی رضا رشیدپور، مجری بنفش برنامه دید در شب را منتشر کرد که در آن خطاب به حسین دهباشی آمده بود: «در نوشته جناب مستطاب دهباشی چند نکته نهفته است؛ یکم حس تحقیر دیگران از روی غرض‌ورزی حرفه‌ای. کنایه بدترکیب ایشان به مشاوران بی‌سواد بیش از آنکه دلیل سواد ایشان باشد، برهان قاطع بی‌ادبی یا حداقل نمک‌ناشناسی است. چگونه ایشان تمام مهارت خودش در فیلمسازی را فدای کسی کرده که مشتی بی‌سواد اطرافش هستند؟!

                              دوم اینکه این مرض - خود رئیس‌جمهور انتخاب کن پنداری (!!!) - هم بد دردی است. چون انصافا فیلم‌های تبلیغاتی جناب روحانی اگر از تعداد رأی‌دهندگانش نکاسته باشد، حتماً نیفزوده است! حالا آن نوسفر زیرزمینی کپی برابر اصل عموسام هم بماند که خود ضربه دردناکی به حیثیت رئیس‌جمهور در افکار بخشی از جامعه بود.

                              سوم اینکه کاردینال‌های استقبال‌کننده از روحانی هم شال قرمز داشته‌اند و متأسفانه مشاوران بی‌سواد اصلاً دقت نکرده‌اند که در جنگ چالدران دوم، لشکر عثمانی هنگام حمله به لشکر ایرانی بیرق سرخ داشته‌اند! کجا ببریم و بشوییم این ننگ را؟! جناب دهباشی شما که بردتان را کردید و معروف شدید و بابت فیلم‌های تاریخ شفاهی کل دستمزد هم از همه‌جا گرفتید و حالا هم که می‌خواهید نماینده مردم بدبختی مثل من در مجلس بشوید، هنوز بس نیست؟ کیش را مات کردید، هنوز بس نیست؟ دشمن شاد کردید، هنوز بس نیست؟ بس است اخوی؛ انصافاً بس است.»

                              از رضا رشید رپور به عنوان مبدع شعار "دکتر کلید رو رو کن - دنیا رو زیر و رو کن" در سفر استانی حسن روحانی به سیستان و بلوچستان یاد می شود.

                              اما سریال حاشیه های سفر حسن روحانی به ایتالیا به همینجا ختم نشد و هواداران حسن روحانی چاره رفع افتضاح "عقد قرارداد زیر سم اسب و چکمه سردار رومی" را در دستکاری در ویکپدیای "مارکوس آنتونیوس" یافتند؛ بویژه که از زمان افشاگری حسین دهباشی بسیاری از مردم در اینترنت به دنبال کشف هویت مارکوس آنتونیوس هستند و طبیعتا آسان ترین کار مراجعه به دانشنامه ویکپدیاست.

                              با این وجود هواداران دولت هرگز توجه نکردند که حتی اگر پس از تقلب در ویکپدیای "مارکوس آنتونیوس"، او دیگر سردار فاتح ایران در جنگ با اشکانیان نباشد، باز هم چیزی از رسوایی عقد قرار داد زیر سم اسب و چکمه یک سردار رومی کاسته نمی شود! ظاهرا چیزی که برای آن ها مهم نیست، اصل توهین به نماینده دولت ایران است!

                              حسین دهباشی اما در واکنش به جعل ویکپدیای سردار رومی نوشت: «راستش نباید خیلی این قضیه نشستن زیر پای سردار رومی متجاوز به ایران را کش داد | خصوصا از پریروز تا حالا که ان تذکره چند کلمه ای مرقوم شد | آنقدر از برخی دوستان متظاهر به مدارا آموخته ایم که بیا و ببین | و به نظر نیازی نباشد برخی همین یکی دو ساعته در ویکپدیا ویراستاری بدون منبع فرموده | و با فتوشاپ زیرش خط قرمز کشیده که انگار صاحب این قلم اشتباه فاحش کرده | و اوشون تیسفون را غارت نکرده و ایران عصر پارتیان و اشکانیان را شکست نداده.

                              خب باشد شما در ویکپدیا و بدون مرجع جعل می کنید که: | «مابردیم و مابردیم ...» | ما هم از باب رفیق بازی می گوییم که: «نه فقط ما بردیم که چلوکباب را هم ما ...» و الی آخر.

                              منتها رفقای جان! | فرض بفرمایید که یکی از این بروبچ که سال ها از طرف شما متهم شدند به تقلب در انتخابات سال 88 | به زمان و تاریخ این ویراستاری جعلی رجوع کند | یا خدای نکرده یکی دو کلمه انگلیسی یا ایتالیایی بداند و نسخه فرنگی را با نسخه تازه ویراسته فارسی مقایسه کند | یا کتابخانه ای داشته و یک نگاهی کند به تاریخ تمدن ویل دورانت یا تاریخ ایران باستان کریشمن | زشت است به خدا! | و ارزشش را ندارد | دارد؟!»

                              هواداران دولت حسین دهباشی را به سهم خواهی متهم می کنند. آن ها دهباشی را فردی معرفی می کنند که پس از شنیدن پاسخ منفی از مقامات دولت درباره خواسته هایش، به دنبال انتقام گیری از آن هاست. با این وجود روشن است که حتی با پذیرش فرض هوادران دولت، خدشه ای به منطق حسین دهباشی وارد نیست، به خصوص که در برابر نقدهای - به زعم هواداران دولت انتقامجویانه - این پژوهش گر و مستدساز، تکیه گاهی بهتر از لمپنیسم مجری زردی چون رضا رشیدپور ندارند.

                              http://www.dolatebahar.com/view/2139...B4%DB%8C%D8%AF!
                              در اصل توسط mba پست شده است View Post
                              واقعا این اوج عزت و اقتدار دولت تدبیر و امید است که نق هایی که کاسبان تحریم می زنند از این دست نق ها باشد که چرا زیر فلان مجسمه قرارداد بستید، این معنی اش این است که هیچ جای دیگر کار نمی لنگد که به آن گیر بدهند، اگر هم چیزی برای گیر دادن دست و پا کنند یا مجسمه است یا دروغی مثل سال تولید پژو 301 ! برای شخص بنده بسیار فرح بخش است این حسادتی که شما و امثال شما نسبت به دولت دارید ! اصلا انگار جگرمان جلا می آید از سوختن شما که 8 سال ملت را سوزاندید !
                              به دوستانت هم گفتم ! مثل شما عادت دارند مطلب را نخوانند و آسمان ریسمان به هم ببافند !

                              این مطلب را نه مخالفان روحانی نوشتند ! نه دلواپسان ! بلکه دهباشی تهیه کننده فیلم تبلیغاتی حسن روحانی نوشته !

                              چند باری حیثیت دولت بی تدبیر را برده است ! به خاطر همین هم از کار برکنارش کردند !

                              اتفاقا در مورد خودرو هم همان بنده خدایی که گفت این قرارداد خودرویی که پژو به ایران داده سرکاری است هم ! طرفدار دولت روحانی است !

                              البته شما را با همینکه 301 تولید سال 2012 است مدیریت می کنند ! چون به قول رفیقت این طرفداران روحانی لپ لپی هستند ! و صنعت شترسواری را هم نمی شناسند چه برسد به خودرو و هواپیما !!!

                              حالا جدا هنوز هم متوجه نشدی که وقتی خط تولید 301 در ایران راه بیفته ! این خودرو دقیقا میشه تولید 10 سال قبل !!!

                              نظر

                              • خوشبخت
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 5464

                                #2820
                                پاسخ : نبض سیاست

                                در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                                عضو اتحادیه بنکداران در گفتگو با «نسیم آنلاین»:

                                رکود، فروش مواد غذایی را ۹۰ درصد کاهش داد/ لطفا دیگر برنج وارد نکنید

                                برنج‌های خارجی تاریخ گذشته در انبارهای دولتی انباشته شده، برنج وارد نکنید



                                قاسمعلی حسنی گفت: آقای وزیر متاسفانه بدون مطالعه، اجازه ثبت سفارش برای واردات برنج را دادند.

                                قاسمعلی حسنی، رئیس سابق اتحادیه بنکداران، در گفتگو با «نسیم آنلاین» بیان داشت: مردم و کاسبان و فعالان بازار چه خرد و چه بزرگتر همه در انتظار هستند تا پس از لغو تحریم‌ها اتفاق خاصی صورت بگیرد، اما متأسفانه تا این لحظه هیچ تفاوتی در وضعیت رکود ایجاد نشده است و بازار در رکود شدید و سکوت کامل به سر می برد.

                                وی ادامه داد: فروش مواد غذایی و دیگر محصولات مربوط به صنف بنکداران با 90 درصد کاهش فروش نسبت به چنین زمانی در سال قبل مواجه شده است، به طوری که تنها 10 درصد زمان مشابه سال 93 فروش داریم. پیش بینی بنده نیز این است که روال این رکود در بازار در سال جدید افزایش هم داشته باشد.

                                عضو اتحادیه بنکداران تأکید کرد: این رکود بسیار طبیعی است، زیرا 2 سال و نیم است که دولت همه هم و غم خود را بر روی برجام گذاشته و امیدواری‌های بیش از حدی را در این رابطه ایجاد کرده است.

                                وی گفت: مردم منتظر هستند تا با به ثمر رسیدن برجام، طعم شیرین شکوفایی اقتصاد را بچشند، اما پیش بینی ما این است که ظرف 50 روز آینده یعنی در ابتدای سال 95 ، تقریبا 23 درصد بر روی هزینه‌های هر تولیدکننده ایرانی افزوده خواهد شد لذا قیمت تمام شده کالاها نیز افزایش می‌‍یابد.

                                وی در رابطه با برنج خارجی و ایرانی در بازار بیان داشت: برنج ایرانی در حال حاضر از 6500 تا 9 هزار تومان و برنج داخلی از 2500 تا 3900 تومان در بازار موجود است، اما بزرگترین مشکل در این رابطه انبوه برنج‌های خارجی است.

                                حسنی اظهار داشت: بنده سال‌ها است که در بازار بنکداران و برنج فعالیت دارم و طبق تجربه میگویم که آقای وزیر کشاورزی بدون هیچ گونه مطالعه و بدون شناخت از میزان موجودی برنج در داخل کشور، اجازه واردات این محصول را دادند.

                                وی تصریح کرد: ما در بخش دولتی با برنج‌های تاریخ گذشته مواجه هستیم و این نشان دهنده این است که ما برنج مازاد بر نیاز کشور داریم پس چرا دوباره برنج وارد کردند، این کار چه توجیهی دارد؟ انبارها پر است از برنج، اما از آن جا که باید عده ای واردکننده سود ببرند اصرار بر واردات دادند.

                                وی اضافه داشت: این روال واردات نشان دهنده این است که تا سی تیرماه سال 95، بالای چند میلیون تن ثبت سفارش انجام خواهد شد.

                                http://nasimonline.ir/Content/Detail...86%DB%8C%D8%AF


                                رییس دزد ها یادمه پول های نفت زبون بسته رو که نمیتونست از هند بگیره جاش گندم و برنج به اندازه کافی وارد میکرد!!!!

                                از چین هم عروسک و ادم مصنوعی و غیره..............
                                زندگی بدون تحریم سلام....

                                نظر

                                در حال کار...
                                X