کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این شما و این هم تاپیکهای تالار بورسی با پست های پهنی شما و سایر دوستاران بحث های لجنی، چون بخش فنی ازشون بک آپ نمی گیره و فلاش آپ میکنه یه راست تو مستراح
البته پول دزدی هم ندارم که اینجا به خاطر فهماندن یک سری مسائل به برخی که نمی خوان واقعیت رو بپذیرن، از حجم اینترنتم دزدی بشه، بخاطر عکس هایی که میذارید
الباقی هم که مثل هویج، میان تماشا میکنند و نهایت میگن، رودل، لنگش کن
اما رودل، ضربه فنی شد، هالو پنج شنبه ها، میفهمید، رودل ضربه شد
اولش اینسپایرد پوزه اش رو مالید به خاک حقارت هاش، بعد اسکول 88، پشتش رو چسبوند به مستراح دانشگاهی که ازش فارغ تحصیل شده
حالا هی بیایید اینجا سرک بکشید تا از حجم اینترنتتون دزدیده بشه، شاید شماها پول دزدی دارید
اما یادتون نره، گنجشکک اشی مشی، قصه ای رو تعریف کرد که وصف و حال امروز شما بی عرضه هاست که پای گود نشسته اید، هیچ واکنشی هم ندارید جز اینکه آخرش بگید، ای وای، وقت ما تلف شد. ولی یادتون نره، هر کس از گه کسی رو در آورد، لزوماً دوستش نیست!
اما من به این خاطر غیبم میزنه که دزد اصلی، خود سایت بورسی است که پست های منو دزدید، یا به سفارش دوستانش، حذفید
فرقی نمی کنه، سهوی یا عمدی، مهم اینه که برای پست هام زحمت کشیده بودم و اینجا به امانت و یادگار گذاشته بودم، اما در امانت، سایت بورسی، خیانت کرد!
شما ها را نمیدونم، اما منی که پول دزدی ندارم، وقت هم برام ارزش داره، می رم جایی که لا اقل به اندازه ی پهن برای پست های انسان، ارزش قائل بشه
من دلخوش به این مقدار نیستم که تالار رایگان در اختیارمه، بلکه شعورم در این حده که طلا خرج مطلا نباید گردد!
پست های من طلاست، نباید توی خلای تالار بورسی، فلاش آپ شود
خوش باشید با توهماتتون، اما باور کنید که رودل ضربه شد، عین نظام با برجام
و از ماست که بر ماست، تقصیر کسی نیست و مشکل را از درون بجویید
به امید روزی که ارتباطتون با واقعیت وصل بشه و متوجه شوید، کی دوسته و کی دشمن و مدام همدیگر رو با الفاظ رکیک، مورد لطف قرار ندید
آسایش دو گیتی، تفسیر این دو حرفست
با دوستان مروت، با دشمنان، مـــــــــدارا
در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
نا برده رنج، گنج میسر نمیشود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد
نظر