همه چیز در مورد جنگ یمن

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گیلان
    عضو فعال
    • Jul 2011
    • 2178

پاسخ : همه چیز در مورد جنگ یمن

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
    انشالله اوباما و وزارت خارجه امریکا در این میانه پر تنش به نقش میانجی گرانه خودشون رو بیارن و به کوچه علی چپ نزنند خودشون رو ..........ارتش هم نباید جو گیر بشه در صورت مین ریزی دریایی در مسیر کشتی تا بندر حدیده که احتمالش بالاست بایستی کشتی بره سمت جیبوتی نه بندر حدیده چون دیگه ادامه مسیر مساوی میشه با خودکشی ..............عجیب این وسط روسیه ماد ج ده سکوت و خف کرده بیشرف های لندهور
    روسیه حرفه ایی ترین و خطرناک ترین کشور منطقه است
    نشانه ها هم فراوانند که از اقدام اخیرش هم در بهبوبه مذاکرات هسته ایی ایران از تحویل سامانه s300 خبر داد میتوان اشاره کرد ! که سیاسیون داخلی و برخی تحلیلگران را خر کیف کرده بود مانند کاربر مقداد که در پستش نوشته بوده قطعنا به نفع ایران خواهد بود ...روسیه با وجود نادان های فراوانی که در ایران وجود دارد کار چندان سختی ندارد تا بخواهد از آب کره بگیرد !
    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط mey پست شده است View Post
      دادا جان...چه ارتش اان دست صالح و بچشه......من نگفتم حوثی ضعیف شده...میگم بهد بمبارانا تازه اوله گرفتاریشونه............اون ریس جمهوری که حوثی ها رو قتل عام کرد...و حسین داداش بزرگه را شهید کرد...و صعده را به خاک خون کشید...همین صالح بود...که الان با هم متحد شدن.........222222222مرد حسابی نود درصد تجهیزات زرهی که تو سوریه الان دسته زهران علوشو...النصره..داعشو...فیلوقو شامه...جیشو الفتحو...ازادو..و....میبینی همش از غنیمتیای خود ارتش سوریه است که خاک بر سرا نکردن منفجرش کنن......15000 تاو عربستان داد...زرهی سوریه داره نابود میشه......اوباما بوش نیست اگه بود صد بار تا الان خاکه سوریه را به توبره کشیده بود....نمونش شما اگه الان بوش ...بود... داستان هسته ایی امکان داشت تکون بخوره...........این بهار عربی که شما میگی نتیجش شد....1...لیبی...که الان دارن تو سوریه میجنگن...و داعش باسه خودش تو لیبی بر بیایی داره...در صورتیکه قذافی باسه ما بهتر بود...مصر...که دیگه هیچی..........تنها جایی که به قول ایران بهار عربی تبدیلش کرد به جهنم سوریه بود.........یه دوستی میگفت که هر جا ایران خواست صدور کنه انقلابشو...باباش درامد.....یعنی انفجار نوری بود که همه ترکیدن.................و اما از برکت سیاست بسیار عالی ایران....تمام کشتارها...انفجارها...نابودی اقتصاد..و زیر ساختا...داره تو محور انفجار نور اتفاق میفته.....فعلا یه ترقه ...یا یه دلار اسیب اقتصادی شامل حال طرف مقابل نشده........سوریه که نابود شد...بیش بای شما مثل اینکه سخنه تو اطراف دیر زور هم سقوط کرد......عراقم....که..تجزیه شدنش...احتمالش کم نیست...حالا حالا ها اینا درگیرن........لبنانم خودش مثل بمب میمونه هر لحظه احتمال درگیری ها داخلی زیاده...که خود سید حسن گفت ما با حریری گفتگو کردیم که لبنان نابود نشه........محورمقابل.....اعراب خلیج فارس که صفا میکنن....اسرایلم که خطر بلقوه مثل سوریه نابود شده...هر لحظه که حال میکنه یه جا رو میزنه......برادران حماسم که تو یرموک ..و ...غوطه زدن بابای ارتش سوریه را دراوردن...که هفته بیش بشار گفت حماس با النصره فرقی نمیکنه..........من به شخصه اگه ریس کشوری بودم...ترجیح میدادم...به منطقه انفجار نور نزدیک نشم....به قول برو بچ....خطر داره حسن............قربانت@};-@};-@};-
      سلام@};-
      سعی می کنم خیلی کشش ندم.
      خلاصه عرض کنم که به نظر می رسد شما منبع خبری ای که انتخاب کردید منابع خبری کشور های متحد آمریکا باشد
      که البته من در این مورد زیاد به شما خرده هم نمی گیرم چون الان اگر نگویم "همه" باید بگویم اکثر رسانه های جهان همسو و هم جهت منافع آمریکا هستند.

ولی می عزیز،
      به نظر من درست این است که برای قبول یا رد اخبار و در نهایت تجزیه/تحلیل شخصی برای خودمان باید هم رسانه های مختلف و متضاد را بررسی کرد و هم (از آن مهمتر) اینکه این اخبار را نسبت به قصد گوینده ی خبر پیش خودمان سبک سنگین کنیم.

شما الان خیلی راحت می فرمایید سوریه نابود شد. حوثی ها بدبخت دارند می شوند. حزب الله اگر فلان نکرده بود نابود می شد...

شما خیلی با اطمینان می فرمایید که 90 درصد تجهیزات سوریه افتاده دست مخالفین و به شما این طور القاء شده که انقریب نظام حاکم سقوط می کند ولی...

یادم می آید چندین سال پیش وقتی تازه جنگ های داخلی سوریه شروع شده بود، خاله من که به اخبار VOA و BBC فارسی خیلی تاکید می کرد به من می گفت که دیگر کار بشار اسد تمام شد...
      نشان به این نشان که هنوز که هنوز است همان بشار اسد (با آن چهره یُبس و سردش/.:biggrinsmiley.:/) آرام نشسته و دارد اوضاع را کنترل می کند!

می عزیز،

داشتم عرض می کردم که آدم باید رسانه ها را طبق جهت گیری و قصد آن رسانه بخواند و سبک سنگین کند.

کاش شما از آن کسی که این خبر را بهتان داده که "
      مرد حسابی نود درصد تجهیزات زرهی که تو سوریه الان دسته زهران علوشو...النصره..داعشو...فیلوقو شامه...جیشو الفتحو...ازادو..و...." می پرسیدید آیا واقعا این طور است؟؟؟؟؟؟؟

به آن رسانه می گفتید اگر این طور است چطور اوبامایی که چند سال پیش می خواست یک شبه کل سوریه را (مثل عراق) فتح کند امروز دم از ابقای اسد می زند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

US changes its tune on Syrian regime

می عزیز،
      همان طور که خودتان می دانید من نمی گویم ما به رسانه های داخلی اتکا کنیم. حرف من این است که باید قبل از پذیرش یا عدم پذیرش اخبار یک بار آنها را سبک سنگین کنیم.

ما باید از زیر هجمه تبلیغات و جهت اخبار تزریقی توسط رسانه ها (چه این وری و چه آن وری) یک لحظه خارج شویم و واقعیت را بدون لحاظ کردن جهتی که آنها می خواهند نظاره کنیم.

همان کاری که در بورس باید بکنیم و اسیر فشار اخبار مثبت و منفی
      در تالار های اینترنتی
      و واقعی
      و اخباری که کارگذاری های می دهند
      و همین طور اخباری که از رانت و یا شایعات می رسد
      و همین طور اخباری که (متاسفانه) روسای شرکت ها اعلام می کنند
      و همین طور اخباری که متاسفانه در کدال ثبت می شود!
      و همین طور اخباری که (متاسفانه) روسای وزارت خانه ها
      و (متاسفانه تر از همه) رئیس جمهور اعلام می کند نشویم.
      نمی گویم این ها همه دروغ است!!!!!
      می گویم باید اینها را سبک سنگین کنیم.

حتی ممکن است یک خبر درست باشد ولی جهت و قدرتی که آن خبر دارد به ما القا می کند دروغ باشد.

مثلا وقتی که وزیر اقتصاد آقای طیب نیا (بر پدرش...) می گوید قیمت به کف رسیده یا ما می خواهیم حمایت کنیم... باید (درون خودمان) ازش بپرسیم منظورت از کف چیست؟ منظورت از حمایت چیست؟ باید صحت، جهت و قدرت این خبر را پیش خودمان بررسی و تحلیل کنیم. یک وقت می بینی طرف واقعا حمایت هم کرده (خبر صحیح است) ولی طوری که حمایت کرده از صد تا تخریب بدتر بوده...

برای همین من خواهشمندم که یک بار دیگر از خودمان بپرسیم:
      آیا واقعا 90 درصد تجهیزات زرهی سوریه افتاده است دست مخالفین؟ آیا این جهت گیری که به ما رسیده درست است؟ آیا جمهوری اسلامی ایران دارد هر سال ضعیف و ضعیف تر می شود؟ آیا این که به ما القا می کنند "انفجار نور یعنی بدبختی" واقعا صحت دارد؟ (همین طور برعکس" آیا این انفجار نور واقعا خوشبختی است؟)

بعد بر اساس این اخباری که پیش خودمان تجزیه تحلیل کردیم، می توانیم نتیجه گیری کنیم و به نظر من نتیجه گیری ای که می شود این طور نخواهد بود که آمریکا و متحدانش هر غلطی بخواهند دارند می کنند و ما هم بدبخت بی چاره ایم و هر کسی هم که با ما باشد به بدبختی دچار می شود و از انفجار نور باید گریخت و ...

یک مسئله ای هم که هست متاسفانه در هر جا که نام پول وسط می آید اکثرا (طبیعتا) مادی گرا هستند و همه چیز را در پول و مادیات می بینند. طبیعتا اینجا هم یک انجمن بورسی است و اکثرا با دید "ماده برای ماده" و "دنیا برای دنیا" و "اصالت لذت بدنی" اینجا حضور دارند و فکر کنم اینجا زیاد نباشند کسانی که معنویات و آخرت را به دنیا ترجیح بدهند.

کسی که مادی می بیند، مادی می اندیشد و به آخرت ایمان ندارد این طور می شود که کسانی که بدن هایشان مورد ستم قرار گرفته بدبخت شده می پندارد و این را اول بدبختی شان می پندارد و ...

ولی من شیعه هستم و به دینم هم پای بند هستم و به نظرم حرف آن مرد درست بود که می گفت:
      الموت فی حیاتکم مقهورین و الحیاة فی موتکم قاهرین؛ حیات و زندگی همراه با ذلت مرگ است و مرگ همراه با عزت، حیات و زندگی است.
      حالا شما از مایید یا از ماده بین ها، مادی گراها و ماده پرست ها؟

خیلی حرف زدم، ولی به عنوان حرف آخر یک نکته ای خدمتتان عرض کنم. بدبختی های دنیوی/مادی/بدنی هم اگر یک جماعت واقعا اهل ایمان و انفجار نور باشند بر سرشان نمی آید. ما، عراق، سوریه و سایر کشور هایی که به قول شما بدبختی (دنیوی) داشته ایم ان شاء الله آینده بهتری خواهیم داشت (من ایمان دارم و دلیل) و همین بدبختی های مادی هم که داشتیم و داریم اگر ملتی یک دست و مومن بودیم همین هم برایمان قرار داده نمی شد.
      وَ الْعاقِبَةُ لِلْمُتَّقينَ

یا علی@};-
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• گیلان
        عضو فعال
        • Jul 2011
        • 2178

اما اینکه سردار سپاه گفته اند در صورت ورود ایران به جنگ منطقه به آتش کشیده میشود و خاموش کردنش خارج از توان طرفین است به نظرمن صحبت مستقیم ایشان اشاره دارد به تهدید علیه متحدان عربستان که کشورهای حوزه خلیج فارس میباشند...ایران برد سلاحها و تجهیزاتش نمیتوانند از موانعی عبور کنند تا به عربستان برسند , و تنها میتوانند متحدان عربستان را تحت فشار قرار بدهد !
        هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• نجاT...
          عضو فعال
          • Dec 2013
          • 2639

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
          اما اینکه سردار سپاه گفته اند در صورت ورود ایران به جنگ منطقه به آتش کشیده میشود و خاموش کردنش خارج از توان طرفین است به نظرمن صحبت مستقیم ایشان اشاره دارد به تهدید علیه متحدان عربستان که کشورهای حوزه خلیج فارس میباشند...ایران برد سلاحها و تجهیزاتش نمیتوانند از موانعی عبور کنند تا به عربستان برسند , و تنها میتوانند متحدان عربستان را تحت فشار قرار بدهد !
          کدام سلاح و تجهیزات؟ ایرانی یا روسی یا کره شمالی؟
          برد اونها میرسه...

Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
          انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
            قدرت هوایی رقیب زیرساختهای موشکی رو هم از بین می بره آلمان 3000 تا موشک زد به انگلیس ولی یک هواپیمای B-17 آمریکایی میومد رو برلین به اندازه ده برابر اون موشک تخریب ایجاد می کرد. موشک بالستیکی مثل شهاب 3 نرسیده به آسمان عربستان توسط TAAD و پاتریوت نسل سوم زده میشه خصوصا این که بالستیک های ایران جزو دسته موشکهای کند پرواز هستند. تازه خود عربستان چند برابر ما موشکهای بالستیک با برد 2500 کیلومتر داره که پیشرفته تر هم هستند.
            اصلا چه لزومی داره وقتی می تونیم با همسایگانمون دوست باشیم همش تهدید کنیم همدیگرو.
            همین عربستان تو جنگ ایران و عراق در یک روز درگیری چهار تا فانتوم ما رو خلیج فارس سرنگون کرد دیگه نیروی هوایی ما جرات نکرد سمت جنوب خلیج فارس افتابی بشه. بر عکس تصور خیلی از دوستان ما سی سال به مردم دروغ گفتیم اعراب سلاح پیشرفته خریدن عرضه استفاده اش هم دارند مگه عراق دو برابر به ما تلفات وارد نکرد؟ هر موشکی که میزد یه خیابون تو تهران می خوابید.
            تحلیل گرای نظامی متفق القولند دریایی و هوایی ایارن همون روز اول در جنگ با عربستان از بین میره. نباید اصلا به این سمت رفت که جنگ بشه.
            سلام دوست عزیز،
            تحلیل گران نظامی خیلی چیزهای دیگر هم معتقد بودند...

شما از همان تحلیل گران نظامی که قبول دارید بروید بپرسد که اسرائیل چندمین ارتش بزرگ جهان است؟
            به شما می گویند اگر چهارم نباشد مطمئنا جزء 40 ارتش بزرگـــــــــــــــــــ دنیا است!!!/:.yead.:/
            همین ارتش بزرگ چرا حاضر شد با غزه فسقلی صلح کند؟
            حتما می فرمایید بخاطر مصالح انسان دوستانه صهیونیست ها بوده؟ بله؟
            یا شاید نسبت به غزه طمع نداشتند؟ بله؟؟؟؟؟؟؟؟؟
            لطفا این را از خودتان بپرسید.
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Senator1989
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 2577

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
              سلام دوست عزیز،
              تحلیل گران نظامی خیلی چیزهای دیگر هم معتقد بودند...

شما از همان تحلیل گران نظامی که قبول دارید بروید بپرسد که اسرائیل چندمین ارتش بزرگ جهان است؟
              به شما می گویند اگر چهارم نباشد مطمئنا جزء 40 ارتش بزرگـــــــــــــــــــ دنیا است!!!/:.yead.:/
              همین ارتش بزرگ چرا حاضر شد با غزه فسقلی صلح کند؟
              حتما می فرمایید بخاطر مصالح انسان دوستانه صهیونیست ها بوده؟ بله؟
              یا شاید نسبت به غزه طمع نداشتند؟ بله؟؟؟؟؟؟؟؟؟
              لطفا این را از خودتان بپرسید.
              از شما دیگه انتظار نداشتم/:.sadsmiley.:/

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

سلام@};-
                سعی می کنم خیلی کشش ندم.
                خلاصه عرض کنم که به نظر می رسد شما منبع خبری ای که انتخاب کردید منابع خبری کشور های متحد آمریکا باشد
                که البته من در این مورد زیاد به شما خرده هم نمی گیرم چون الان اگر نگویم "همه" باید بگویم اکثر رسانه های جهان همسو و هم جهت منافع آمریکا هستند.

ولی می عزیز،
                به نظر من درست این است که برای قبول یا رد اخبار و در نهایت تجزیه/تحلیل شخصی برای خودمان باید هم رسانه های مختلف و متضاد را بررسی کرد و هم (از آن مهمتر) اینکه این اخبار را نسبت به قصد گوینده ی خبر پیش خودمان سبک سنگین کنیم.

شما الان خیلی راحت می فرمایید سوریه نابود شد. حوثی ها بدبخت دارند می شوند. حزب الله اگر فلان نکرده بود نابود می شد...

شما خیلی با اطمینان می فرمایید که 90 درصد تجهیزات سوریه افتاده دست مخالفین و به شما این طور القاء شده که انقریب نظام حاکم سقوط می کند ولی...

یادم می آید چندین سال پیش وقتی تازه جنگ های داخلی سوریه شروع شده بود، خاله من که به اخبار VOA و BBC فارسی خیلی تاکید می کرد به من می گفت که دیگر کار بشار اسد تمام شد...
                نشان به این نشان که هنوز که هنوز است همان بشار اسد (با آن چهره یُبس و سردش/.:biggrinsmiley.:/) آرام نشسته و دارد اوضاع را کنترل می کند!

می عزیز،

داشتم عرض می کردم که آدم باید رسانه ها را طبق جهت گیری و قصد آن رسانه بخواند و سبک سنگین کند.

کاش شما از آن کسی که این خبر را بهتان داده که "
                مرد حسابی نود درصد تجهیزات زرهی که تو سوریه الان دسته زهران علوشو...النصره..داعشو...فیلوقو شامه...جیشو الفتحو...ازادو..و...." می پرسیدید آیا واقعا این طور است؟؟؟؟؟؟؟

به آن رسانه می گفتید اگر این طور است چطور اوبامایی که چند سال پیش می خواست یک شبه کل سوریه را (مثل عراق) فتح کند امروز دم از ابقای اسد می زند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

US changes its tune on Syrian regime

می عزیز،
                همان طور که خودتان می دانید من نمی گویم ما به رسانه های داخلی اتکا کنیم. حرف من این است که باید قبل از پذیرش یا عدم پذیرش اخبار یک بار آنها را سبک سنگین کنیم.

ما باید از زیر هجمه تبلیغات و جهت اخبار تزریقی توسط رسانه ها (چه این وری و چه آن وری) یک لحظه خارج شویم و واقعیت را بدون لحاظ کردن جهتی که آنها می خواهند نظاره کنیم.

همان کاری که در بورس باید بکنیم و اسیر فشار اخبار مثبت و منفی
                در تالار های اینترنتی
                و واقعی
                و اخباری که کارگذاری های می دهند
                و همین طور اخباری که از رانت و یا شایعات می رسد
                و همین طور اخباری که (متاسفانه) روسای شرکت ها اعلام می کنند
                و همین طور اخباری که متاسفانه در کدال ثبت می شود!
                و همین طور اخباری که (متاسفانه) روسای وزارت خانه ها
                و (متاسفانه تر از همه) رئیس جمهور اعلام می کند نشویم.
                نمی گویم این ها همه دروغ است!!!!!
                می گویم باید اینها را سبک سنگین کنیم.

حتی ممکن است یک خبر درست باشد ولی جهت و قدرتی که آن خبر دارد به ما القا می کند دروغ باشد.

مثلا وقتی که وزیر اقتصاد آقای طیب نیا (بر پدرش...) می گوید قیمت به کف رسیده یا ما می خواهیم حمایت کنیم... باید (درون خودمان) ازش بپرسیم منظورت از کف چیست؟ منظورت از حمایت چیست؟ باید صحت، جهت و قدرت این خبر را پیش خودمان بررسی و تحلیل کنیم. یک وقت می بینی طرف واقعا حمایت هم کرده (خبر صحیح است) ولی طوری که حمایت کرده از صد تا تخریب بدتر بوده...

برای همین من خواهشمندم که یک بار دیگر از خودمان بپرسیم:
                آیا واقعا 90 درصد تجهیزات زرهی سوریه افتاده است دست مخالفین؟ آیا این جهت گیری که به ما رسیده درست است؟ آیا جمهوری اسلامی ایران دارد هر سال ضعیف و ضعیف تر می شود؟ آیا این که به ما القا می کنند "انفجار نور یعنی بدبختی" واقعا صحت دارد؟ (همین طور برعکس" آیا این انفجار نور واقعا خوشبختی است؟)

بعد بر اساس این اخباری که پیش خودمان تجزیه تحلیل کردیم، می توانیم نتیجه گیری کنیم و به نظر من نتیجه گیری ای که می شود این طور نخواهد بود که آمریکا و متحدانش هر غلطی بخواهند دارند می کنند و ما هم بدبخت بی چاره ایم و هر کسی هم که با ما باشد به بدبختی دچار می شود و از انفجار نور باید گریخت و ...

یک مسئله ای هم که هست متاسفانه در هر جا که نام پول وسط می آید اکثرا (طبیعتا) مادی گرا هستند و همه چیز را در پول و مادیات می بینند. طبیعتا اینجا هم یک انجمن بورسی است و اکثرا با دید "ماده برای ماده" و "دنیا برای دنیا" و "اصالت لذت بدنی" اینجا حضور دارند و فکر کنم اینجا زیاد نباشند کسانی که معنویات و آخرت را به دنیا ترجیح بدهند.

کسی که مادی می بیند، مادی می اندیشد و به آخرت ایمان ندارد این طور می شود که کسانی که بدن هایشان مورد ستم قرار گرفته بدبخت شده می پندارد و این را اول بدبختی شان می پندارد و ...

ولی من شیعه هستم و به دینم هم پای بند هستم و به نظرم حرف آن مرد درست بود که می گفت:
                الموت فی حیاتکم مقهورین و الحیاة فی موتکم قاهرین؛ حیات و زندگی همراه با ذلت مرگ است و مرگ همراه با عزت، حیات و زندگی است.
                حالا شما از مایید یا از ماده بین ها، مادی گراها و ماده پرست ها؟

خیلی حرف زدم، ولی به عنوان حرف آخر یک نکته ای خدمتتان عرض کنم. بدبختی های دنیوی/مادی/بدنی هم اگر یک جماعت واقعا اهل ایمان و انفجار نور باشند بر سرشان نمی آید. ما، عراق، سوریه و سایر کشور هایی که به قول شما بدبختی (دنیوی) داشته ایم ان شاء الله آینده بهتری خواهیم داشت (من ایمان دارم و دلیل) و همین بدبختی های مادی هم که داشتیم و داریم اگر ملتی یک دست و مومن بودیم همین هم برایمان قرار داده نمی شد.
                وَ الْعاقِبَةُ لِلْمُتَّقينَ

یا علی@};-
                نه دادا شما برو میلیتاری اتفاقا ماله همین حزب اللهی هاست
                شهداي ارتش سوريه در ارتفاعات جبل اربعين حومه اريحا

فيلم
                http://youtu.be/FURbgU75BKY==========================

ژنرال محي الدين رمضان منصور از فرماندهان نيروهاي ويژه ارتش سوريه كه در نبردهاي جسرالشغور به شهادت رسيد

===============================

اسراي ارتش سوريه و نيروهاي دفاع وطني در دست نيروهاي النصره

• 2

پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• گیلان
                  عضو فعال
                  • Jul 2011
                  • 2178

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                  کدام سلاح و تجهیزات؟ ایرانی یا روسی یا کره شمالی؟
                  برد اونها میرسه...

Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
                  منظور من از عبور موانع بطور کلی بود , تجهیزات و ادوات ارتش ایران چه از مسیر دریایی و چه از مسیر هوایی و چه رسیدن نیروهایش به مرزهای عربستان ناتوان میباشند !... تنها بدرد این میخورد که در ساحل خودشاز زمین و اسمان بریزند بر سر یک ماکت بی دفاع و غره و سرمست بشوند از این پیروزی !

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

داعش در السخنه ...امدادرسانی زمینی به دیرالزور تحت فشار تا آینده ای نامعلوم برای حکومت سوریه محال شد ...مثل این که داعش فهمیده جنگ با اسد و گسترش به سوی غرب هم از لحاظ اقتصادی و هم کسب محبوبیت بهتر از جنگ با شورشیان و حزب اتحاد دموکراتیک (PYD) است ...اگر تدمر هم به دست داعش بیفتد راه به سوی حمص و حماه و دمشق برای داعش باز می شود و از آن سو داعش عقبه ای امن به طول صدها کیلومتر در خاک سوریه خواهد داشت برای آموزش و گردآوری نیرو ...و در این صورت است که فقط یک دخالت نظامی خارجی می تواند حضور عمده نظامی داعش را پایان دهد ...
                    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

mhjboursy...گرامی ...منبع اخبار از معتبرترین سایت نظامی اییرانه..........
                      يك فروند IL-76 نيروي هوايي سوريه دوشنبه شب تهران رو به مقصد خاك سوريه ترك كرد.

(تمامي چهار موتور به طور كامل به جهت محافظت در برابر MANPAD ها پوشانده شده اند )

آخرین ویرایش توسط mey؛ 2015/05/14, 12:51.

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

کلیپ از بچه های حزب الله در قلمون
                        http://m.liveleak.co...=4c7_1431542076
                        ممکنه مربوط به تل موسی باشه
                        هدف قرار دادن تاکتیکال ارتش سوریه با تاو همرا با اموزش استفاده از تاو
                        http://m.liveleak.co...=fc5_1431533591
                        لحظه سقوط حاجز الفنات
                        http://m.liveleak.co...=1fa_143154974

نظر

• گیلان
                          عضو فعال
                          • Jul 2011
                          • 2178

در اصل توسط mey پست شده است View Post

داعش دقیقا طبق سنت مسلمانها و استفاده و تفسیر سوره های قران عمل میکند , هر شخصی داعش را بدون در نظرگرفتن تاریخ اسلام نقد و تحلیل کند درواقع برشی از تاریخ را انتخاب کرده و کل را نادیده گرفته است !
                          سر بریدن نزد اعراب و بعد که مسلمان شدند بسیار رواج داشته و امری عادی است مانند مسیحیان که اسیر کافر و ملحد را میسوزاندند !

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                            داعش دقیقا طبق سنت مسلمانها و استفاده و تفسیر سوره های قران عمل میکند , هر شخصی داعش را بدون در نظرگرفتن تاریخ اسلام نقد و تحلیل کند درواقع برشی از تاریخ را انتخاب کرده و کل را نادیده گرفته است !
                            سر بریدن نزد اعراب و بعد که مسلمان شدند بسیار رواج داشته و امری عادی است مانند مسیحیان که اسیر کافر و ملحد را میسوزاندند !
                            سلام

شما اگر بخواهید داعش را مساوی مسلمان قرار دهید لا جرم باید سازنده ی بمب اتمی را هم با دانشمند یکی بگیرید

نتیجه گیری ای که طبیعتا باید بکنید این است:
                            هر جا اسم دانش آمده با کشتار و جنایت و اختراع ضد انسانیت همراه شده و اصولا این دانش است که کثیف است و ...

درست است این نتیجه گیری؟

شما سوره های قرآن را خواندید که می فرمایید این اعمال تفسیر سوره های قرآن است؟ یا فقط آن بخشی که به شما نشان داده اند را خوانده اید؟
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• Senator1989
                              عضو فعال
                              • Feb 2015
                              • 2577

حتی عزرائیل هم برای مردم سوریه گریه و مرثیه سرایی میکند

نظر

• گیلان
                                عضو فعال
                                • Jul 2011
                                • 2178

سلام

شما اگر بخواهید داعش را مساوی مسلمان قرار دهید لا جرم باید سازنده ی بمب اتمی را هم با دانشمند یکی بگیرید

نتیجه گیری ای که طبیعتا باید بکنید این است:
                                هر جا اسم دانش آمده با کشتار و جنایت و اختراع ضد انسانیت همراه شده و اصولا این دانش است که کثیف است و ...

درست است این نتیجه گیری؟

شما سوره های قرآن را خواندید که می فرمایید این اعمال تفسیر سوره های قرآن است؟ یا فقط آن بخشی که به شما نشان داده اند را خوانده اید؟
                                کسی که بمب اتم ساخته مسلما یک دانشمند بوده است ,
                                همانطورکه یک شخص یا گروهی که بتوانند جامعه ایی را متحد و حول و حوش یک ایدوئولوژی نگه دارند نیز شخصی باهوش و زیرک بوده است !
                                اما اینکه آن بمب و یا آن ایدئولوژی چه کارکردی دارد بایستی خروجی آن سیستم را مشاهده کرد نه ورودیش را ;)
                                مرجع و بنیاد ایدئولوژی اسلام چهار چیز است :1) قران2) سنت3) اجماع 4) عقل
                                با عقل هر فرقه ایی (بعنوان مثال شیعه) تفسیر متفاوت و سنتی متفاوت و اجماع علمای متفاوتی ,نسبت به موضوعی میشود داشت که از دیدگاه فرقه دیگر بر فرض هفت امامی ها متفاوت است ...(توجه داشته باشید که خط آیه یکی است )

اینطور است که به نظر بنده ( و به شهادت تاریخ)بسیار بعید است که از این مسیر قوم و قبیله واجتماعی به سعادت واخلاق و آرامش برسند !

پ . نویس : متاسفانه بنابر ملاحظات سایت نمیشود موضوع را درست و واضح موشکافی کرد !
                                آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/05/14, 13:47.

نظر

در حال کار...
                                X