دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کریس گاردنر
    ستاره‌دار (۱۰)
    • Jan 2013
    • 2905

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

نه قضاوت می کنم و نه به قول مدیر عزیز علیرضا جمالی آتش بیار معرکه می شوم

اما آقا سجاد به حق خودش در این سایت نرسید
    به جایگاهی که شایسته آن بود
    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
    وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

جناب ارومبورس من از صمیم قلبم عذر میخوام.
      من و ببخشید لطفا
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10175

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
        نه قضاوت می کنم و نه به قول مدیر عزیز علیرضا جمالی آتش بیار معرکه می شوم

اما آقا سجاد به حق خودش در این سایت نرسید
        به جایگاهی که شایسته آن بود
        درود بر شما

من هیچ ادعایی ندارم ولی توانایی اینو دارم که روندها و برگشت اونا رو تشخیص بدم.از خودم تعریف نمیکنم ولی قدر و ارزش من زمانی پراهمیت خواهد شد که زمان خروج از این بازار خواهد بود.یک جمله از من که "خروج کنید" ممکنه میلیاردها تومن پول رو در جیب نگه داره و از زیان زیاد جلوگیری کنه.
        اینجا خیلی ها با من بد هستند ولی اشتباه بزرگی میکنند میتونستند از من سود کنند ولی در جبهه اشتباه قرار گرفتند،من زبانم تند و سمی هست ولی توانایی زیادی در تشخیص روندها دارم.
        وقتی بازارهای اینچینین بریزه،ممکنه تا روزها صف فروش داشته باشیم ولی اگر بدونیم که کی میریزه ،باعث خواهد شد که ما خودمون رو آماده اون کنیم.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10175

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
          جناب ارومبورس من از صمیم قلبم عذر میخوام.
          من و ببخشید لطفا
          خواهش میکنم لطفا پست قبلی که از من نقل قول کردین اون نقل قول رو پاک کنید
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• کریس گاردنر
            ستاره‌دار (۱۰)
            • Jan 2013
            • 2905

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
            درود بر شما

من هیچ ادعایی ندارم ولی توانایی اینو دارم که روندها و برگشت اونا رو تشخیص بدم.از خودم تعریف نمیکنم ولی قدر و ارزش من زمانی پراهمیت خواهد شد که زمان خروج از این بازار خواهد بود.یک جمله از من که "خروج کنید" ممکنه میلیاردها تومن پول رو در جیب نگه داره و از زیان زیاد جلوگیری کنه.
            اینجا خیلی ها با من بد هستند ولی اشتباه بزرگی میکنند میتونستند از من سود کنند ولی در جبهه اشتباه قرار گرفتند،من زبانم تند و سمی هست ولی توانایی زیادی در تشخیص روندها دارم.
            وقتی بازارهای اینچینین بریزه،ممکنه تا روزها صف فروش داشته باشیم ولی اگر بدونیم که کی میریزه ،باعث خواهد شد که ما خودمون رو آماده اون کنیم.

درود بر شما
            آقا سجاد از سال 91 که عضو سایت شده ام تحلیل ها تواناییها دانش بورسی شما و دلسوزی شما برای کاربران به من ثابت شده هست چون نزدیک به 8 سال پستها و تحلیل های شما را خوانده ام
            در این مدت دو اتفاق نادر افتاده یکی برای شما و دیگری برای جنا نوام
            در پستی که امام قلی خان به جناب نوام تاختند و بی ادبی کردند جناب علیرضا جمالی زیر پستشان را لایک کردند

دومی هم مربوط به شما بوده کاربری با شما در این سایت در مورد سهمی بحثش شد و در تالار همسایه به همراه یکی از سفته بازان بی وجدان شما را مورد تمسخر قرار داد
            بحث و دعوای دو کاربر در این سایت به بقیه کاربران ارتباطی ندارد اما اینکه طرف در سایت همسایه این کار را بکند بنظر خودم کار خیلی بدی بوده

حالا مدیران عزیز و سبزپوشان هر کاری می خواهند بکنند(از تذکر تا مسدودی)د رخدمت هستم

حرف حق تلخ هست
            شاید رویا خانم از اول این مشکلات پیش آمده را نمی دانستند و پستی در باب شما نوشتند.اما بنده سالهای زیادی هست که در تالار حضور دارم و همه پستها را هم می خوانم
            در مورد همه اتفاقات پیش آمده هم خبر دار هستم
            از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• امیر محمد ۲
              عضو فعال
              • Jun 2019
              • 789

...

نظر

• کریس گاردنر
                ستاره‌دار (۱۰)
                • Jan 2013
                • 2905

در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Post
                مشکل اینه که ما هیچ کدوم ریسک پذیری خوبی نداریم منتها بعضی ها صبور هستن وقتی سهم نصف میشه عوض نشستن تو صف فروش وپا گذاشتن به فرار باز هم میمانند ومیانگین میارن پایین اشتباهی که من سه بار تو عمر بورسیم تکرار کردم همین فرار کردن هست
                دو تا ایراد کلی داریم
                یکی بی صبری و از این شاخه به آن شاخه پریدن هست
                دومی هم عدم ریسک پذیری که این هم علاج دارد برای مثال:سرمایه من 100 میلیون هست وارد بازار میشوم....اما راحت نیستم احساس نگرانی و ترس دارم...اینجا می توان میزان سرمایه کمتری را درگیر بازار کرد.....فکر میکنم مثلا 50 میلیون یا سی میلون وارد سهم کنم مابقی نقد باشم احساس راحتی می کنم دیگر نگران نیستم
                حالا موردی که پیش میاد...پولی که نقد هستیم احساس می کنیم که از بازار جا ماندیم..حیف این پول هست که راکد بماند.....در اینجا ترس و طمع بوجود میاد
                واین دو ضد هم هستند..

نظر

• noori
                  عضو عادی
                  • Oct 2012
                  • 206

با سلام به همه دوستان
                  من سالهاست عضو سايت هستم اما حضورم هميشه به يك اندازه نبوده اما برخي از كاربران تالار را قديميها هستند كه ياد دارم كه از كنارشون خيلي ياد گرفتم و سود كردم از جمله جناب اروم بورس با لگوي جذابشون يا جناب پرريسك ، سامان يا نوام يا ديگر عزيزان كه نامشون در خاطرم نيست و بيشتر امروز حضور ندارند يا خيلي كمرنگن .اميدوارم دوستان دلخوريها رو كنار بگذارند و همه از بودنشون منتفع بشويم .خلاصه اينكه اميدوارم تحليلگرهامون به سايت برگردند
                  پي نوشت :اين را هم بگم ميدونم كه خيلي از دوستان جناب پرريسك را به خاطر سيستم معاملاتيشون قبول نداشتند اما من از رو دستشون خريد كردم و سود كردم و ضرر هم كردم ???ولي در كل سودم بيشتر بود

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سلام مجدد به دوستان عزیز و به جناب سجاد و همچنین به جناب noori که سال‌هاست در کنار ما هستند و تازه با ایشان آشنا شدیم.

من هم می‌خواستم از دید خودم به این قضیه نگاه کنم.
                    امیدوارم بتوانم خلاصه صحبت کنم.

در این که جناب سجاد و جناب نوام و بسیاری دیگر از دوستان و کاربران عزیز بسیار محترم و مفید و حتی «انسان» هستند شکی نیست... (من خودم به شخصه جدای از هر بحث دیگری این عزیزان را «دوست» دارم.
                    /:.Heart.:/ واقعا. و از دل.)

ولی به نگر من چند مورد نادرست در این انجمن وجود دارد. چند چیز کوچک که الکی بزرگ می‌شوند.
                    * یکی‌اش این است که بلااستثناء هر بار که وضع بازار خراب می‌شود ما در این انجمن درگیری داریم... (نام خودمان را هم گذاشته‌ایم سرمایه‌گذار و بورس‌باز... اصلا خنده‌دار است... بگذریم... فعلا موضوع بحث نیست.)
                    * یکی‌اش یک مقدار خاله‌بازی‌هایی است که این ور و آن ور می‌بینم... که از این هم بگذریم...
                    * اما یکی‌اش هم همین بحث‌های دلخوری است... که حالا عرض می‌کنم.
                    دلخوری کاربران تراز بالاتر نسبت به کاربران با تراز پایین‌تر که سپس به دلخوری از مدیریت و یک قهر نسبی منجر می‌شود.
                    در صورتی که هم مدیریت دوست و رفیق آن کاربران تراز بالا است و هم برعکس.
                    یک دلخوری الکی.
                    کاملا الکی.
                    حالا توضیح می‌دهم چرا الکی.
                    (منظور از تراز هم تراز بورسی است. یعنی سابقه در بورس. سابقه در بورسی. میزان ستاره. میزان بررسی (تحلیل). محبوبیت بین دیگران و ...)
                    نخست بگذارید منشاء دلخوری را بگویم.: معمولا دلخوری از اینجاست که یکی از کاربران تراز پایین (تازه‌وارد) می‌آید یک چیزی متلک‌گونه می‌اندازد وسط و می‌رود. بعد کاربر تراز بالاتر می‌آید یک چیزی به او می‌گوید و او یک چیزی می‌گوید و ... و بحث بالا می‌گیرد و در نهایت کاربر تراز بالا از این دلخور می‌شود که چرا نوشته‌های آن شخص که تازه‌وارد بوده و همین‌جوری یک حرفی زده و تکه انداخته پاک نشده.
                    (حالا موضوع جناب سجاد را نمی‌دانم چیست. ولی دست کم موضوع جناب نوام قشنگ خاطرم هست.)

به نگر من اشتباه است. و دلخوری‌ای نباید ایجاد شود.
                    ببینید...
                    در سطح جامعه هم همین است.
                    شما یک انسان معروف و بسیار متشخص و با سواد و مفید برای جامعه (اصلا به تمام معنا یک انسان خوب و پاک و درست) را در جامعه در نگر بگیرید...
                    اگر یک نفر آدم معمولی، یا اصلا یک انسان تراز پایین، بیاید به او متلک بیاندازد....
                    آیا پلیس باید برود خر او را بچسبد بگوید برای چه به آن انسان درست و حسابی متلک انداختی؟؟؟
                    تمام مسئله همین است.

تمام مسئله همین است.

آن انسان شریف می‌آید می‌گوید من این همه برای این جامعه زحمت کشیدم... این همه به دیگران کمک کردم... این همه خدمت کردم... این بود آخر مزدم؟
                    خودش را محق می‌پندارد.
                    خوب... واقعا هم حساب بکنید... محق هم هست! حق دارد...
                    ولی خوب؟

چه کارش کنیم؟
                    برویم تمام نوشته‌ها و صحبت‌های آن شخص را از سطح جامعه جمع کنیم؟ نگذاریم دیگر تکه بیاندازد؟ از جامعه اخراجش کنیم؟ تنبیه‌اش کنیم؟
                    نمی‌شود که...
                    خوب... من دقیقا تمام ماجرای جناب نوام را یادم می‌آید... جناب قلی کلی تکه انداخت... ولی
                    بدون اینکه حتی یک کلمه فحش یا حرف قبح در آن باشد... (بین خودمان باشد با مهارت خاصی هم این کار را می‌کرد...) متلک هم می‌خواست بیاندازد این‌گونه بود که به در می‌گفت که دیوار بشنود... اصلا به قصد به‌خشم‌آوردن جناب نوام می‌نوشت...
                    ولی خوب چه؟ برویم کلا ممنوع و بلاکش کنیم؟ که چرا با گوشه کنایه داشتی حرف می‌زدی؟

حالا شاید یک نفر بگوید باید همین کار را کرد... باید هر کسی در جامعه به یک نفر دیگر متلک انداخت را کرد گوشه زندان یا دهانش را بست که دیگر حرف نزند... یا دست کم در جامعه‌ی مجازی خودمان باید این کار را کرد...
                    ولی این نیست. این درست نیست.
                    اصلا شدنی نیست!
                    این نام کاربری طرف را ببندی نمی‌تواند برود یک نام کاربری دیگر ایجاد کند؟؟؟؟؟؟ صدتا ایجاد کند؟
                    از فردا باید دنبال این بیافتیم که ببینیم کاربرهای جدیدی که پشتش این شخص بوده‌اند کدام‌ها بوده‌اند...
                    دوباره روز از نو روزی از نو...
                    و آخر هم آن کسی که می‌خواهد حرفش را بزند می‌زند...
                    می‌شود مانند گنبد آهنین صهیونیست‌ها که این همه خرجش کرده‌اند و آخرش هم باز زمانش که بشود موشک می‌آید تویش... موشک‌های دوزاری...

راه حل چیست؟
                    به نگر من راه حل تنها این است که یک مقدار کاربران تراز بالا چشم‌پوشی کنند. نه خیلی زیاد. یک مقدار.
                    همان‌گونه که در خیابان نمی‌شود هر کسی به آدم گفت بالای چشمت ابروست را آدم یقه‌اش را بچسبد (هرچند محق باشد و هرچند آدم زور هم داشته باشد) در جامعه‌ی مجازی هم به هر کسی که گفت پیشنهاد خریدت بد بوده و تو اصلا بلد نیستی نمی‌شود با قوه‌ی قهریه برخورد کرد. (حالا موارد
                    خاص و آنها که فحش می‌دهند و بددهن هستند یا زیادی سماجت می‌کنند و جنجال درست می‌کنند و ولکن هم نیستند و قصدشان به هم زدن انجمن است را نمی‌گویم. آن داستانش فرق می‌کند.)

باز هم می‌گویم... بخواهیم خیلی سخت بگیریم اصلا کاری‌اش هم نمی‌شود کرد... همین کاربران معمولی و خوب... زمانی که یک مقدار زیان بکنند و اعصابشان خرد بشود احتمالش هست که به یک کسی یک کنایه‌ای بزنند. اصلا خود ما... هر کسی خودش را بهترین می‌داند... ولی کافی است بازار یک مقدار خراب شود تا خودش را قشنگ بشناسد... خودمان هم یک مقدار همین هستیم... انصافا نیستیم؟ نبوده‌ایم؟؟؟ دیگر از کسی که در بورس ضعیف‌تر است و توانایی کمتری در کنترل شخصی دارد و با یک زیان سنگین سریع اعصابش خرد می‌شود چه انتظار؟ بخواهیم این‌قدر سخت بگیریم باید نیمی از کاربران را اخراج کرد... سخت‌تر بخواهیم بگیریم خودمان هم جزوشان خواهیم بود!

گر حکم شود که مست گیرند/ (باید) در شهر هر آنکه هست گیرند
                    «محمد حسین» هستم.
                    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• علیرضا حسنی
                      عضو فعال
                      • Mar 2019
                      • 1642

در اصل توسط noori پست شده است View Post
                      با سلام به همه دوستان
                      من سالهاست عضو سايت هستم اما حضورم هميشه به يك اندازه نبوده اما برخي از كاربران تالار را قديميها هستند كه ياد دارم كه از كنارشون خيلي ياد گرفتم و سود كردم از جمله جناب اروم بورس با لگوي جذابشون يا جناب پرريسك ، سامان يا نوام يا ديگر عزيزان كه نامشون در خاطرم نيست و بيشتر امروز حضور ندارند يا خيلي كمرنگن .اميدوارم دوستان دلخوريها رو كنار بگذارند و همه از بودنشون منتفع بشويم .خلاصه اينكه اميدوارم تحليلگرهامون به سايت برگردند
                      پي نوشت :اين را هم بگم ميدونم كه خيلي از دوستان جناب پرريسك را به خاطر سيستم معاملاتيشون قبول نداشتند اما من از رو دستشون خريد كردم و سود كردم و ضرر هم كردم ???ولي در كل سودم بيشتر بود
                      به نظرم اینکه هدف فعالیت کسی در تالار ها و کانالهای تلگرامی سیگنال دادن باشه، این کار اصلا کار درستی نیست.

حالا شخصی سبدی داره، رو سبد خودش خرید و فروش میکنه، توضیحات میده، سهام بازار رو آنالیز میکنه، نظرش رو میگه عالیه.
                      اصلا میخواد تجربه و تبحرش رو به رخ دیگران بکشه، تو مسابقه شرکت میکنه مثال جناب سروش و انگشت به دهن میزاره بقیه رو با قدرت پیش بینیش، عالی تر.

اما اینکه شخصی کانال تلگرامی داشته باشه با ۶۰ هزار عضو اصلا سفته بازم نباشه فقط بیاد یه سهم رو معرفی کنه، از این ۶۰ هزار نفر یک درصد فقط ۶۰۰ نفر سهم رو بخرن خب معلومه سهم چند روزی بالا میره، اونم تو بازار گاوی.

اگه دقت کرده باشید این اشخاص و این کانالهام همه تو بازار گاوی و اکثرا رو سهام کوچیک هستن. بازار که تقه ش دربیاد دونه دونه محو میشن، یکی قهر میکنه، یکی زن میگیره، یکی میره سربازی.

من با پرریسک هم همین مشکل رو داشتم، اولا پر ریسک و چرچیل و نمیدونم ستاره ای در تندباد که نشد اسم. اولین لازمه فعالیت همچین اشخاصی اینه که حداقل با اسم و رسم واقعی فعالیت کنن، دوم اینکه هر سیگنال خریدی در کنار سیگنال فروش باشه.

ما یه سهمی رو میخریم، تا وقتی نفروختیم سرمایه مون درگیرشه. دیگه نمیتونیم سهم دیگه ای بخریم. کانالای تلگرامی واسه خودشون همه سهم ها رو سیگنال میدن، چه ارزشی داره؟ هیچ. هیچ ارزشی نداره تا وقتی سیگنال فروش کنارش نباشه. سیگنال فروشم یعنی اگه ده تا سهم معرفی کردیم یکیش یه دفعه دو برابر شد تا قبل دو برابر شدن سیگنال فروش نداده باشیم، اعتبار سیگنالمونم ده درصد از سرمایه ماست. و تا سیگنال فروش قبلی ها داده نشده سیگنال خرید سهام جدید بی معنیه.

آخه این ببخشید چه مسخره بازیه هر کی برای خودش کانال زده یا به خودش اجازه میده به دیگران سیگنال خرید بده.

به والله گفتن نداره من دلم میسوزه همین رویا خانم که از من مطمئنم بدشم میاد میبینم این حرفها رو میزنه.
                      این بنده خدا پول زحمت کشیده پدر مادرش رو ورداشته آورده تو بازار، شما بهش سهم بازار پایه معرفی میکنید.
                      این بنده خدا سرمایش رو از دست میده، آقا محمد حسین که استاد بنده هست از رو خیرخواهی جملات مثبت انگیزشی میگه، ولی زندگی اینطوری نیست. ۹۰ درصد تازه واردا مخصوصا اگه ریسک بیجا کنن تو بازار ضرر میکنن.

رویا خانوم میخوای بعدش بهم فحش بدی بده، ولی وظیفه انسانیمه بهت بگم. نکن.
                      سهم بازار پایه و سهام سفته بازی نخر، پولی که بهش احتیاج داری رو به امید اینکه زیادش کنی تو بورس نیار، پول دیگران دوست و آشنا رو تو بورس نیار، از دیگران سیگنال خرید و فروش نگیر.
                      به والله کل مسیری که داری میری اشتباست و اگه نصف سرمایه ت رو تا سال آینده از دست ندادی من بسیار بسیار به شانس شما غبطه میخورم و شما رو فردی خوش شانس میدونم.

دوستان شما که چیزی در این موارد به شما نگفتن یا گفتن شما نپذیرفتی ولی من به عنوان کسی که فکر میکنید دشمنتون هستم اینارو میگم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط meisam317 پست شده است View Post
                        آخی...
                        دم شما گرم...
                        اصلا یکهو دلم وا شد...
                        «محمد حسین» هستم.
                        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

می‌گویم... خانم رویا... خدا خیرت بدهد... این افزونه‌ی فیلترشکن بروزک چقدر خوب است... به خصوص اینکه می‌توان برای یک تارنمای خاص فعال یا غیرفعالش کرد.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                            می‌گویم... خانم رویا... خدا خیرت بدهد... این افزونه‌ی فیلترشکن بروزک چقدر خوب است... به خصوص اینکه می‌توان برای یک تارنمای خاص فعال یا غیرفعالش کرد.
                            کدوم جناب محمد حسین؟؟؟
                            همون که میخواستم به جناب کریس بگم؟؟؟
                            و هر کاری کردم موفق نشدم ؟؟؟
                            اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                            شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                              کدوم جناب محمد حسین؟؟؟
                              همون که میخواستم به جناب کریس بگم؟؟؟
                              و هر کاری کردم موفق نشدم ؟؟؟
                              بلی. بروزک. افزونه‌ی کروم.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• رامین حیاتی
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 1321

من کوچیک تر از اونم که کسی رو نصحیت کنم ولی این جمله من خطاب به بزرگان بورس است : درگیر نشدن با هرکس نشان از بزرگی شماست!
                                قرار نیست وقتی یه جوجه کلاغ شروع میکنه به نوک زدن عقاب اون عقاب پاشه باهاش درگیر بشه
                                واما خیلی ها اینو باید درک کنند اولا که سرمایه دست اول که مورد نیاز شماست رو وارد بورس نکنید چون اون بند صبوری وصبر شما رو کم میکنه وچه بسا مجبور بشید در ضرر پول رو خارج کنید چون بهش نیاز پیدا کردید وکلا تصمیمات عجولانه از ترس سررسید زمان خروج اون پول رو دارید
                                دوم یاد بگیرید مسئولیت خرید وفروش سهم با شماست نه شخص دیگر یه نفر اگر اینجا تحلیل میکنه وقت میزاره شما هم یه نیمچه وقتی بزارید صحتش رو چک کنید بعد چند بار که پشت سر اون شخص حرکت کنید واعتماد بدست اوردید دیگه نیاز به همون وقت گذاشتن نیست ولی باز هم مسئولیت ورود وخروج با خودتون ممکنه دید اون شخص بلند مدت باش ولی شما هدفت کوتاه مدت باش
                                سوم فرق بین سیگنال دادن با تحلیل گر زیاد من حدود 7 سال در این تالار هستم کاربران زیادی بودن که توی هوا یه چیزی میومدن میگفتن وبعدا خداحافظ خب از این دست ادما توی تلگرام هم زیاده صبح تا صبح لیست کردن اینو بخرید اونو بخرید
                                همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

در حال کار...
                                X