دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sooroosh1315
    ستاره‌دار (۲)
    • Oct 2019
    • 5358

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط meisam317 پست شده است View Post
    کشورهای اروپایی سه قاره جهان و قیمت های عمده جهان که مستعمره شون بود رو بخاطر طمع ثروت اندوزی نابود کردند
    کشورهای اروپایی بیش از. ۹۰ درصد جمعیت یک قاره بزرگ به اسم آمریکا رو قتل عام کردند ... فقط بخاطر کار اجباری در یک معدن ۵۰ میلیون سرخپوست کشته شدند
    بعد نزدیک یک چهارم جمعیت یک قاره دیگر به اسم قاره آفریقا
    یعنی صد میلیون برده رو واسه کار بردند که از هر ده نفر فقط یکی شون زنده موندن تا بردگی کنند
    انگلیسی ها بازهم نزدیک ۱۰۰ درصد قاره استرالیا و نیوزلند رو نابود کردند طوریکه الان تعداد انگشت شماری زنده موندند
    فرانسه یک میلیون الجزایری خواهان استقلال رو به دار آویخت
    جنایات استعمار انگلیس تو مستعمراتش نیازی به حرف زدن نداره

بلژیک کوچکترین کشور اروپا کل جمعیت مستعمره زئیر و کنگو رو به بیگاری کشید یعنی زنها و بچه های کارگران معادن الماس گروکان بودند که بشرط کار خوب شب ها می‌توانستند زن و بچه هاشونو ببینند
    تو بخوان حدیث مفصل از این مجمل

ایا در اسلام هم روزهای شیرین داشتیم؟

تنها کشوری که در ظاهر مشه موفق دانستش حداقل قطر هست...... که درصد خوبی از گاز جهان را در اختیار داره و تونسته به نسبت درامدش کمترین باج رو بده..... جام جهانی رو هم که گرفتن.....فکر کنم یکم باید در مورد قطر بیشتر تحقیق کنم.....چنتا از اشنایان هم که سال های دور برای کارگری به قطر رفته بودن .....چند سال پیش باهاشون هم کلام شده بودم سطح علمی (نوع نگاه) جالب و پخته ای داشتن حال این پیشرفت چطور درونشون ظاهر شده بود رو نمی دونم.

فیلم شبی که ماه کامل شد فیلم تاثیر گذار و جالبی هست.... حتما ببینیدش
    آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2019/12/19, 15:42.
    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• رامین حیاتی
      عضو فعال
      • Jan 2013
      • 1321

بیخیال این بحث ها بشیم زندگیمون رو بکنیم همگی اینجا جمع شدیم بلکه به یه نون ونوایی برسیم
      همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

منم واسع همه این سوالاتی که هر جایی و هر لحظه ممکن بود برام پیش بیاد یه پاسخ پیدا کردم و باهاش به آرامشی که میخوام رسیدم. همین آرامش خودم برام کافیه.
        اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• علیرضا حسنی
          عضو فعال
          • Mar 2019
          • 1642

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
          7.5 درصد /:.yead.:/ البته تا 17 درصد هم رسید ولی ژانگولر بازی در آوردم ریحت ! فکر کنم کمترین سبد که اسیر فباهنر بود 11 درصد داشت.
          ممنون،خیلی جالبه منم اگه با همون سبد معرفی شده در مسابقه سهامداری کرده بودم بیشتر سود میکردم. بدون استرس و بدون نوسان گیری.
          چه چیز باعث میشه ما اینکارو نکنیم واسم جای سواله.
          باید بیشتر تحقیق کنم. خیلی ذهنمو مشغول کرده.

نظر

• sooroosh1315
            ستاره‌دار (۲)
            • Oct 2019
            • 5358

ایا در اسلام هم روزهای شیرین داشتیم؟
            پاسخ:

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post

۲- در مورد اشخاص (و نه جوامع) گفته می‌شود در مقام‌های بالای ایمانی... جایی هست که... انسان به چنان قربی می‌رسد که خدا را بر خود مقدم می‌دارد و حاضر به ترک خود و از خود گذشتگی می‌شود و نه تنها از درد و رنج دنیا نمی‌هراسد و فرار نمی‌کند بلکه به دل آن می‌زند و همین صبر در بلا به صدق مدعایش گواهی می‌دهد. و به بالاترین مقام‌ها نمی‌رسد مگر اینکه بالکل از این گردنه‌ی دنیا بگذرد. و در مصیبت‌ها صبر کند و راضی به رضای خدا باشد و این را برخی اولیاء خدا می‌خواهند. از خود خدا این را درخواست می‌کنند
            .
            از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

7.5 درصد /:.yead.:/ البته تا 17 درصد هم رسید ولی ژانگولر بازی در آوردم ریحت ! فکر کنم کمترین سبد که اسیر فباهنر بود 11 درصد داشت.
              در مورد مسابقات... یک موردی که وجود دارد این است که خرید به قیمت پایانی چهارشنبه صورت می‌گیرد نه قیمت پایانی روز شنبه.
              یک نمادی را فرض کنیم که چهارشنبه آخرینش مثبت پنج باشد و پایانی‌اش منفی پنج. (این یک مورد اغراق‌آمیز است البته. ولی برای مشخص شدن موضوع گفتم.) در واقعیت نمی‌توان این را منفی پنج چهارشنبه خرید.
              یا صف‌های خرید کوچکی که در مسابقه می‌توانند راه یابند. گاهی در واقعیت نمی‌توان از اینها خرید.

من متاسفانه هیچ‌گاه وقت نشد روی مسابقه قشنگ وقت بگذارم... با اینکه بیشتر از هر کسی در جریان مسابقه بوده‌ام
              (منظورم برگزاری مسابقه است نه شرکت در آن). باید سنجید که آیا بازدهی بدون این چند حالت هم باز بالاست؟ یا نه؟ اگر بالا بود خیلی جای امید دارد.

اکنون که دارد یادم می‌آید... یک مورد دیگر هم می‌تواند این باشد که چهارشنبه ساعت ۱۲:۳۰ مثلا یک میلیون صف خرید داشته باشیم ولی به خاطر اینکه این یک میلیون سفارش از جنس «تا پایان روز» بوده‌اند همان روز برداشته شوند و در زمان تایید سبدها (ساعت ۱۱ روز جمعه) این صف غیب شده باشد! (وجود دارد ولی دیده نمی‌شود.)
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

چقدر فنجان این روزها زیاد شده!!!
                جالب است هر بار یک چیزی در بازار زیاد می‌شود.
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

خوب... خفناور را نگاه کردم... ترسناک نبود... نمی‌دانم چرا ترسیده بودم... البته حالت ناآشکار دارد ولی حالت تونل‌وحشت و نارنجک‌درحال‌انفجار و از این جور چیزها ندارد...
                  ختور هم زیاد بد نیست... هنوز حقوقی شیرفلکه را باز نکرده. تا زمانی که شیرفلکه باز نیست ترس ندارد.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Oct 2019
                    • 5358

بهترین سهام هفته ی گذشته (یا یکم قبلتر از هفته گذشته !!!!)

فلامي
                    سنير
                    فجام
                    قشكر
                    سصوفي
                    فپنتا
                    سكرد
                    شكلر
                    كهمدا
                    سفار
                    فرابورس
                    شپاس
                    سدور
                    خكار
                    خچرخش
                    سدبير
                    اكالا

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

راستی داداش تبریک عرض می‌کنم برنده شدنتان را در مسابقه ماهانه و کسب دو ستاره.
                      @};-
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

به به جناب سروش شما که آبی خوشکلم شدین... مبارک ااا. ... امروز زور شما هستا اااا. ... اما رنگ آبی تون بخاطر دو ستاره تون زیاد دوومی نداره. به زودی قرمز میشید. وای کاش منم ستاره می گرفتم قرمز میشدم.
                        اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

باز این هفته هم نشد که بشود...
                          نمی‌دانم... این وقت‌ها به کجا می‌روند... آخر؟

من از صبح دارم کار می‌کنم... ولی آخرش هیچ‌چیز... یعنی واقعا هیچ‌چیز دستم را نگرفت...

(همه‌اش دارم به آن شعری که جناب امیرمحمد خواند می‌اندیشم... چنان به نادان روزی رساند که صد عاقل در آن حیران بمانند... شاید روش کار جور دیگری است... شاید نباید این‌قدر زور زد... چه می‌دانم... به هر حال... ما مامور به زور زدن هستیم. /.:biggrinsmiley.:/ تکلیف ماست که زور بزنیم. /.:biggrinsmiley.:/ وای خدا... چه گفتم! /.:biggrinsmiley.:/ می‌خواستم بگویم که به ما گفته شده از تو حرکت... ما هم این ور تلاش خودمان را می‌کنیم... آن ور دیگر هر چه خواستند و شد، شد.)

به هر روی...
                          این هفته هم همین‌جوری یک چیزهایی معرفی می‌کنم.
                          باز افتاد برای هفته‌ی بعد.

ببینیم آخرش چه می‌شود...
                          متاسفانه این هفته مسابقات ماهانه هم بود! مهم هم بود...
                          نشد که بشود.

می‌خواهم یک مقدار روی کارگاه «رشدهای بزرگ» کار کنم. (برای هفته‌ی بعد.)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

https://i.vgy.me/3fIGXD.jpg
                            https://i.vgy.me/v49BS2.jpg
                            دو تصویر که چکیده‌ی یک سری روش‌های نمودارکاری‌ است. (گفتم شاید به درد کسی بخورد.)
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• کریس گاردنر
                              ستاره‌دار (۱۰)
                              • Jan 2013
                              • 2905

سلام
                              جناب محمد حسین عزیز
                              تفاوت کندل استیک با پرایس آکشن چیست؟
                              از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                              وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                                سلام
                                جناب محمد حسین عزیز
                                تفاوت کندل استیک با پرایس آکشن چیست؟
                                کندل به خود شمع‌ها می‌گویند. به نموداری که به صورت شمعی رسم شده باشد (بیشتر نمودارها) می‌گویند نمودار شمعی.
                                پرایس‌اکشن (کنش قیمت) روش داد و ستدی است.
                                به بیان ساده پرایس اکشن یک تکنیک معامله گری و تحلیل بازار است که به معامله گر این امکان را می دهد تا تصمیمات خود برای انجام معاملات با استفاده از حرکات واقعی قیمت بگیرد. برخلاف دیگر تریدرها که با استفاده از اندیکاتورهایی که همیشه عقب تر از قیمت فعلی بازار هستند اقدام به تحلیل حرکات قیمت می کنند (توجه داشته باشید که اصلا منظور ما این نیست که استفاده از اندیکاتورها برای انجام تحلیل و معامله مناسب نمی باشد). اکثر اندیکاتورها از قیمت فعلی بازار عقب تر هستند و در واقع تحلیل اطلاعات گذشته قیمت را با استفاده از فرمول شان به شما نشان می هند.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X