دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کریس گاردنر
    ستاره‌دار (۱۰)
    • Jan 2013
    • 2905

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    سلام خانم رویا. و البته سلام به همه‌ی دوستان عزیز.
    من کاری به چیزهای دیگر ندارم. ولی این بی‌شرفی است.
    این واقعا عین کثافت است. ۳۰ درصد یعنی پول حرام.
    X-(X-(X-(
    خیلی نامردی است.
    ربا همین است دیگر.
    X-(
    /:.zzzzzz.:/

به نگر من (اگر توانستید) اصلا ولش کنید. گرفتن این پول‌ها هم (زمانی که آدم نیاز حیاتی (یعنی جایی که جان آدم در خطر است) نداشته باشد) هم کار خوبی نیست.
    سلام محمد حسین عزیز
    راستش دیشب خواستم بنویسم این است بانکداری اسلامی
    گفتم موضوع را سیاسی اش نکنیم بهتر هست
    کسی که وام میگیره حتما نیاز مبرم دارد
    نباید که سر طرف را از بیخ برید‌‌‌‌‌‌....
    در کشورهای شرک و کفار بانکها از پولدارها سود می گیرند به ندارها وام صفر درصدی میدهند اینجا برعکس هست....
    مثلا در کشور سوئیس کسی که پولش را در بانک بگذارند..بانک در مقابلش از طرف مقابل سود نگهداری پول می گیرند..
    و همین پول را با درصد صفر یا نزدیک به صفر بصورت وام به نیازمند میدهند
    اینجا هم به پولدار سود میدهند..از محتاج هم سود می گیرند
    چه بهشتی شده بانکداری اسلامی مان
    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
    وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
      سلام محمد حسین عزیز
      راستش دیشب خواستم بنویسم این است بانکداری اسلامی
      گفتم موضوع را سیاسی اش نکنیم بهتر هست
      کسی که وام میگیره حتما نیاز مبرم دارد
      نباید که سر طرف را از بیخ برید‌‌‌‌‌‌....
      در کشورهای شرک و کفار بانکها از پولدارها سود می گیرند به ندارها وام صفر درصدی میدهند اینجا برعکس هست....
      مثلا در کشور سوئیس کسی که پولش را در بانک بگذارند..بانک در مقابلش از طرف مقابل سود نگهداری پول می گیرند..
      و همین پول را با درصد صفر یا نزدیک به صفر بصورت وام به نیازمند میدهند
      اینجا هم به پولدار سود میدهند..از محتاج هم سود می گیرند
      چه بهشتی شده بانکداری اسلامی مان
      اصلا باور نمی‌کنید... دلم گرفت... یکه خوردم... ولش اصلا...
      به قول شما الان بحث سیاسی می‌شود و دو سه نفر هم که حوصله دارند می‌نشینند بحث سیاسی آغاز می‌کنند و آخرش هم هیچ به هیچ...

=========================

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
      ...........
      خانم رویا،
      قرار بود هر چند وقت یک بار یک مطلب کوتاه درباره‌ی موفقیت و خوش‌بینی بگذاریدها! یادتان هست؟
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

جناب سروش، دوستان،
        شما داده‌های بنیادی‌تان را به صورت مکانیزه از کجا می‌گیرید؟ (اصلا می‌گیرید؟)
        منظور چیزهای ساده‌ای مانند DPS و فروش و عملیاتی و از این جور چیزهاست.
        (گرفتنش از کدال و TseTmc کاری بسیار زمان‌بر و سخت است. و داده‌ها تاریخی هم نیست و باید خودت تاریخ را در بیاوری!)
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• کریس گاردنر
          ستاره‌دار (۱۰)
          • Jan 2013
          • 2905

سلام محمد حسین عزیز
          یک سایفونی به من معرفی کردید
          میشهلطف کنید دوباره آدرسش را به من بدهید
          ممنون
          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
            سلام محمد حسین عزیز
            یک سایفونی به من معرفی کردید
            میشهلطف کنید دوباره آدرسش را به من بدهید
            ممنون
            من نبودم خانم رویا بود. این است:
            Browsec
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• meisam317
              ستاره دار(6)
              • Mar 2013
              • 639

Browsec
              Cyber on و SetupVPN هم شبیه اش هستند خیلی بهتر

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

نقل قول تلگرامی
                =========
                [Forwarded from محمد جلال پور]
                بن گراهام استاد وارن بافت در مورد #آقای_بازار اینطور توضیح میدهد ؛
                #قسمت_اول
                شما و #آقای_بازار در کسب و کار خود همکار هستید. آقای بازار شخصیت خاصی دارد؛ برخی اوقات او سعی می نماید دارایی های مورد علاقه خود را به شما بفروشد یا دارایی های شما را خریداری نماید.

او هر روز با ایده جدید سراغ شما می آید و برخی اوقات سهام خود را با قیمت بالا به شما پیشنهاد میدهد. برخی اوقات افسرده بوده و سعی می نماید تا پیشنهادات خود را در قیمت های بسیار ارزنده ای مطرح نماید. شما می توانید پیشنهادات گران او را رد نموده یا از قیمت های ارزنده ارایه شده او بهره ببرید.

در صورتیکه تحت تاثیر او قرار بگیرید دیری نخواهد گذشت که سرمایه خود را از دست خواهید داد و اگر بدون تاثیر معاملات را انجام دهید قطعا موفقیت را در پیش گرفته اید.?

این نوع برداشت از بازار یکی از رازهای موفقیت وارن بافت بوده اما 98% سرمایه گذاران کاملا برعکس عمل می نمایند. آن ها نسبت به قیمت بازار سهم هایشان عکس العمل نشان می دهند. بازار همواره شامل دو نوع موقعیت است : ترس و طمع.

برخی اوقات ترس در بازار حاکم است و سرمایه گذاران فکر می کنند که روزهای آخر دنیا در حال سپری شدن می باشد. بنابراین سهم های موجود در بازار در قیمت های ارزنده ای معامله می شوند.

از طرف دیگر گاهی اوقات حس طمع موجود در بازار موجب می شود که قیمت سهم ها به محدوده هایی بالاتر از ارزش ذاتی شان سوق پیدا کند. در این مواقع حباب قیمتی شکل گرفته و نهایتا منفجر خواهد شد. به این دلیل است که بیشتر سرمایه گذاران پول خود را از دست داده و از بازار اخراج می شوند.

بنابراین لازم است سرمایه گذاران #زمان بیشتری برای بررسی ترس و طمع خود اختصاص دهند تا بر اساس ارزش ذاتی سهم ها اقدام به خرید و فروش نمایند چرا که سرانجام کار ارزش ذاتی برنده است ولاغیر حتی در بازارهای نزولی چه برسد در بازارهای صعودی.?
                @MohammadJalalpour
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• کریس گاردنر
                  ستاره‌دار (۱۰)
                  • Jan 2013
                  • 2905

Browsec
                  ممنون از لطفتان

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

چه جالب. تلگرام یک گزینه دارد برای استخراج داده‌های یک کانال! خیلی عالی است.
                    (برای این کار سه نقطه‌ی بالای کانال را باید زد و سپس Export Chanel History را انتخاب کرد.)
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Oct 2019
                      • 5358

جناب سروش، دوستان،
                      شما داده‌های بنیادی‌تان را به صورت مکانیزه از کجا می‌گیرید؟ (اصلا می‌گیرید؟)
                      منظور چیزهای ساده‌ای مانند DPS و فروش و عملیاتی و از این جور چیزهاست.
                      (گرفتنش از کدال و TseTmc کاری بسیار زمان‌بر و سخت است. و داده‌ها تاریخی هم نیست و باید خودت تاریخ را در بیاوری!)
                      سلام آقا محمد حسین، دریافت نمی کنم این اطلاعات رو، گاهی برای بعضی سهام از کدال یا Tse اگر داشته باشه می خونم...
                      شاید بهترین راهش استخراج از اجماع تحلیل گران باشه،
                      از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

بسم‌الله الرحمن الرحیم
                        سلام دوستان. صبح به خیر.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

چه خبر شده امروز؟؟؟
                          صبح دیدم بازار خبری نیست. گفتم یه ذره بخوابم.
                          الان نگاه می کنم همه سهامم ریخته. همه از دم قرمزه.
                          چه خبر شد یهویی؟؟؟
                          جایی و زدن؟؟؟
                          اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                          شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

به قول شما الان بحث سیاسی می‌شود و دو سه نفر هم که حوصله دارند می‌نشینند بحث سیاسی آغاز می‌کنند و آخرش هم هیچ به هیچ...

خانم رویا،
                            قرار بود هر چند وقت یک بار یک مطلب کوتاه درباره‌ی موفقیت و خوش‌بینی بگذاریدها! یادتان هست؟
                            خب جناب محمدحسین به نظرتون کسی که باباش 67 سالشه و خونه نداره به این وام نیاز نداره؟؟؟
                            من دارم تمام تلاشم رو می کنم که بابام و مامان و تو این سن از اسباب کشی و خانه به دوشی نجات بدم.
                            سن مامان و بابای من دیگه سنی نیست که هنوز این همه کار کنن.
                            دارم تلاش می کنم بازنشسته شون کنم.
                            در مورد مطالب موفقیت هم چشم. میزارم از این به بعد

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

سلام خانم رویا. و البته سلام به همه‌ی دوستان عزیز.
                              من کاری به چیزهای دیگر ندارم. ولی این بی‌شرفی است.
                              این واقعا عین کثافت است. ۳۰ درصد یعنی پول حرام.
                              X-(X-(X-(
                              خیلی نامردی است.
                              ربا همین است دیگر.
                              X-(
                              /:.zzzzzz.:/

به نگر من (اگر توانستید) اصلا ولش کنید. گرفتن این پول‌ها هم (زمانی که آدم نیاز حیاتی (یعنی جایی که جان آدم در خطر است) نداشته باشد) هم کار خوبی نیست.

خانم رویا،
                              خب جناب محمدحسین به نظرتون کسی که باباش 67 سالشه و خونه نداره به این وام نیاز نداره؟؟؟
                              من دارم تمام تلاشم رو می کنم که بابام و مامان و تو این سن از اسباب کشی و خانه به دوشی نجات بدم.
                              من کاری ندارم اونا چقدر سود می گیرند. مهم اینه که میشه این پول رو توی یک سال زیادش کرد.
                              البته وامه هم جور نشد. شاید نتونم بگیرم. یا اگه بگیرم فقط 70 تومن بگیرم. 200 تومن وثیقه میخواد

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                                من کاری ندارم اونا چقدر سود می گیرند. مهم اینه که میشه این پول رو توی یک سال زیادش کرد.
                                البته وامه هم جور نشد. شاید نتونم بگیرم. یا اگه بگیرم فقط 70 تومن بگیرم. 200 تومن وثیقه میخواد
                                ببینید...
                                (البته نخست بگویم که منظورم من آنها بودند که دارند این پول را می‌گیرند نه شما. نه تنها کار بدی است بلکه خشم‌آور و بلکه دردآور است این کار...)
                                (ولی من گمان کنم شما هم اشتباه می‌کنید اگر بگیرید.)
                                در مورد بازار و به‌خصوص بازار سرمایه ما با مهمترین عاملی که روبرو هستیم «گمان» است. اینجا منظور عدم قطعیت و احتمال است.
                                ما اکنون در بهترین دوره‌ی بورس قرار داریم. چند درصد احتمال دارد که این بهترین دوره یک سال دیگر طول بکشد؟
                                هر چه باشد مطمئنا این احتمال صد در صد نیست.
                                ولی آن پولی که از شما می‌گیرند احتمالش صد در صد است. به احتمال صد در صد سود ۳۰ درصدی را از شما می‌گیرند. روی ۲۰۰ تومن البته! (به احتمال ۱۰۰٪ آنها از شما ۶۰ میلیون تومان می‌گیرند.)
                                .
                                .
                                .
                                خدا را شکر که یک دوره‌ی بد را هم شما در بورس تجربه کرده‌اید.
                                .
                                .
                                .
                                آهان!!!!!!!!!!
                                اکنون یک حالت فصل‌الخطاب پیدا کردم!!!
                                بگذارید این‌گونه بگویم خدمتتان:

اگر در تصویر بالا در دو دوره‌ی مشخص شده (که شما یک یا هر دو دوره را حتما دیده‌اید) سرمایه شما توانسته بود به اندازه‌ی سالی ۳۰ درصد رشد کند پذیرش خطر وام ۳۰ درصدی می‌تواند معقول باشد. وگرنه بی‌گدار به آب زدن است.
                                چون معلوم نمی‌کند در آینده چقدر از این حالت‌ها داشته‌باشیم/نداشته‌باشیم.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X