کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
البته، از زاویه دیگر هم می شود، وقتی با نیت نوسان گیری وارد سهمی می شویم، معمولا 20-30 درصد که بگیرم بشدت خوشحالیم و خروج می زنیم، احساس می کنیم بیشتر از حق خودمان گرفته آیم، و در معامله بعد هم داستان جداس، ولی در سهامداری 100 درصد هم که میگیری به چشمت نمی آید و راحت تر وسوسه ی فروش را کنار می گذاری، مثلا الان خیلی از نوسان گیرها بنظرم نقد کرده اند، ولی سهامداران به راحتی 20-30 درصد اصلاح را می توانند تحمل کنند، زود جا نمی زنند.راحت تر یک هفته به بازار فرصت برگشت می دهند.
از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
البته، از زاویه دیگر هم می شود، وقتی با نیت نوسان گیری وارد سهمی می شویم، معمولا 20-30 درصد که بگیرم بشدت خوشحالیم و خروج می زنیم، احساس می کنیم بیشتر از حق خودمان گرفته آیم، و در معامله بعد هم داستان جداس، ولی در سهامداری 100 درصد هم که میگیری به چشمت نمی آید و راحت تر وسوسه ی فروش را کنار می گذاری، مثلا الان خیلی از نوسان گیرها بنظرم نقد کرده اند، ولی سهامداران به راحتی 20-30 درصد اصلاح را می توانند تحمل کنند، زود جا نمی زنند.راحت تر یک هفته به بازار فرصت برگشت می دهند.
این یک حرف حساب است.
==================
(در کل به خود اشخاص بر میگردد. باید نهایت هر کسی ببیند چه چیزی بییشتر به او میآید. همانگونه که نمیتوان گفت فلان لباس برای همه قشنگ است... شاید برای یک فرد هیکل درشتتر یا کوچکتر یا سن بیشتر یا سن کمتر یا جنس دیگر (زن و مرد) یک لباس زیبا زشت و یک لباس زشت زیبا باشد.)
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نمیدانم چرا تارنمای vgy.com تصویرم را بارگزاری نکرد...
جالب است! تارنمای imgur بارگزاری کرد! ولی نشان نمیدهد! /:.yead.:/
یعنی برای بارگزاری کردن در آن تارنما فیلتر انجام ندادهاند. ولی بارگیری از آن را فیلتر کردهاند.
(این است که من خودم تصویر بالا را ندیدم. با اینکه خودم آن را بارگزاری کردهام. ولی دوستانی که از فیلترشکن استفاده میکنند احتمالا دیدهاند.)
یک بار دیگر بارگزاریاش میکنم:
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
با سلام
MNB63 هستم
بنظر اینجا محیط بدون حاشیه تری برای بحث در مورد بازار میاد نسبت به فروم همسایه!!!
دوستان بنده دانش آموزی هستم که انتظار دارم دوستان تا می توانند از علمشون بهم یاد بدن!!
با سلام
MNB63 هستم
بنظر اینجا محیط بدون حاشیه تری برای بحث در مورد بازار میاد نسبت به فروم همسایه!!!
دوستان بنده دانش آموزی هستم که انتظار دارم دوستان تا می توانند از علمشون بهم یاد بدن!!
پرسود باشید
سلام دوست عزیز
خواستم اولین نفری باشم که حضورتان را خیر مقدم عرض کنم
از مطالب حنابعالی استفاده میبرم
انسان خوب و باسوادی هستی
شکسته نفسی میفرمایید
شما تحلیل گر خوبی هستید
نظرتون در مورد بازار میشه بفرمایید
شاخص یک کله داره میره بالا...به کجا چنین شتابان
در صورتی که میبینیم خیلی از سهمها نسبت به اول ماه نه تنها رشدی نکردند حتی پایینتر هم اومدند
مثال مرقام ۱۰/۱..... ۸۲۰ تومان دیروز ۶۷۰ تومان
شبصیر / شکلر که خودتون روش هستید
وسهام دیگر که رشدی نداشتند
این رشد بی محابای شاخص میتونه برای سهام رشد نکرده هم آسیب برسونه
شاخصی که ۸۰۰۰ واحد مثبت باشه و پرتفوی دوستان منفی چه کارایی داره
اگر امکان داره کمی در مورد آینده بازار برامون بگید
با سلام
MNB63 هستم
پرسود باشید
درود و خوش آمد به کاربران جدید سایت...
جناب MNB1984 عزیز خیلی خوشحالیم که به اساتید اینجا اضافه شدید...انشالله از دانش شما بهره ببریم
نظرتان در مورد محیط سایت کاملا درست می باشد...
اینجا بحث های سیاسی نداریم..اگر هم یکی شروع کنه کسی هم بها نمی ده
همه کاربران به مانند یک خانواده هستند..صمیمت بیشتر...کمک به همدیگر...صداقت از اولویتهای اولیه این سایت می باشد...
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
با سلام
MNB63 هستم
?قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران ایران در جریان یک حمله هوایی در فرودگاه بغداد به کاروان خودرو حامل او و فرماندهان گروه حشد الشعبی کشته شده است.
?سپاه پاسداران ایران لحظاتی پیش این خبر را تایید کرد.
?شبکه خبری سیبیاس که در آمریکا با بیبیسی همکاری میکند گزارش کرده که این حمله هوایی از سوی نیروهای آمریکایی صورت گرفته است.
@BBCPersian
بورس بگرید...
#فوری♦️شهادت سردار سلیمانی در فرودگاه بغداد
خبر رسمی شهادت سردار سلیمانی تایید شد.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه اعلام کرد؛ سردار سپاه اسلام بامداد امروز درپی حمله بالگردهای آمریکایی به فیض شهادت نائل آمد.
«محمد حسین» هستم.
نظر