دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط mhjboursy;792592

[QUOTE=mhjboursy;792670
    پست شده است
    ببینید...
    (البته نخست بگویم که منظورم من آنها بودند که دارند این پول را می‌گیرند نه شما. نه تنها کار بدی است بلکه خشم‌آور و بلکه دردآور است این کار...)
    (ولی من گمان کنم شما هم اشتباه می‌کنید اگر بگیرید.)
    در مورد بازار و به‌خصوص بازار سرمایه ما با مهمترین عاملی که روبرو هستیم «گمان» است. اینجا منظور عدم قطعیت و احتمال است.
    ما اکنون در بهترین دوره‌ی بورس قرار داریم. چند درصد احتمال دارد که این بهترین دوره یک سال دیگر طول بکشد؟
    هر چه باشد مطمئنا این احتمال صد در صد نیست.
    ولی آن پولی که از شما می‌گیرند احتمالش صد در صد است. به احتمال صد در صد سود ۳۰ درصدی را از شما می‌گیرند. روی ۲۰۰ تومن البته! (به احتمال ۱۰۰٪ آنها از شما ۶۰ میلیون تومان می‌گیرند.)
    .
    .
    .
    خدا را شکر که یک دوره‌ی بد را هم شما در بورس تجربه کرده‌اید.
    .
    .
    .
    آهان!!!!!!!!!!
    اکنون یک حالت فصل‌الخطاب پیدا کردم!!!
    بگذارید این‌گونه بگویم خدمتتان:

اگر در تصویر بالا در دو دوره‌ی مشخص شده (که شما یک یا هر دو دوره را حتما دیده‌اید) سرمایه شما توانسته بود به اندازه‌ی سالی ۳۰ درصد رشد کند پذیرش خطر وام ۳۰ درصدی می‌تواند معقول باشد. وگرنه بی‌گدار به آب زدن است.
    چون معلوم نمی‌کند در آینده چقدر از این حالت‌ها داشته‌باشیم/نداشته‌باشیم.
    درسته. شما کاملا درست می گید...
    بهش فکر می کنم.
    اون شب جناب ایلیگال هم یه چیزایی گفتن که به هم ریختم.
    و باعث شدم ایشون ازم دلخور بشن و دیگه اینجا گفتن نمیان
    یه هر حال از خدا میخوام درست ترین راه رو بهم نشون بده.
    بالاخره بورس هم در شرایط فعلی بستری است که امیدی شده برای من که بتونم به چیزایی که میخوام برسم.
    من از اسفند پارسال کد بورسی گرفتم. و از برج 2 یواش یواش ده تومن ده تومن سرمایه ام رو وارد بورس کردم.
    و الان کل سرمایه ای که وارد کردم 2.4 برابر شده. در 8 ماه. و این 8 ماه کل سرمایه ام نبوده. یواش یواش وارد شده.
    بزرگترین رکود تاریخ بورس رو هم همین امسال تجربه کردیم.
    (دوستم میگه. من نمی دونم. میگه گفتن امسال بزرگترین رکود تاریخ بورس توی اون دوماه اتفاق افتاده)
    به هر حال. اگه بزرگترین هم نبوده یه دوران رکود سختی رو هم تجربه کردم.
    اما بازم پولم 2.4 برابر شده.
    پس منطق هم میگه راه درستی هست واسه پول در آوردن.
    باید هر چه زودتر و بیشتر از فرصت استفاده کنم و پدر و مادرم رو که الان واقعا همه امیدشون بعد از خدا به منه شاد کنم.
    آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2019/12/31, 11:27.
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      ببینید...
      (البته نخست بگویم که منظورم من آنها بودند که دارند این پول را می‌گیرند نه شما. نه تنها کار بدی است بلکه خشم‌آور و بلکه دردآور است این کار...)
      در مورد بازار و به‌خصوص بازار سرمایه ما با مهمترین عاملی که روبرو هستیم «گمان» است. اینجا منظور عدم قطعیت و احتمال است.
      ما اکنون در بهترین دوره‌ی بورس قرار داریم. چند درصد احتمال دارد که این بهترین دوره یک سال دیگر طول بکشد؟
      ولی آن پولی که از شما می‌گیرند احتمالش صد در صد است. به احتمال صد در صد سود ۳۰ درصدی را از شما می‌گیرند. روی ۲۰۰ تومن البته! (به احتمال ۱۰۰٪ آنها از شما ۶۰ میلیون تومان می‌گیرند.)
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      آهان!!!!!!!!!!

اگر در تصویر بالا در دو دوره‌ی مشخص شده (که شما یک یا هر دو دوره را حتما دیده‌اید) سرمایه شما توانسته بود به اندازه‌ی سالی ۳۰ درصد رشد کند پذیرش خطر وام ۳۰ درصدی می‌تواند معقول باشد. وگرنه بی‌گدار به آب زدن است.
      امروز هم یک صبح بد را پشت سر گذاشتیم (البته خدا را شکر اوضاع دارد بهتر می‌شود).
      =============
      در تصویر نقل قول شده:
      دوره‌های بالا
      هفت هفت نود و هفت
      و
      هفت هفت نود و هشت
      هستند.

منظور از سالی سی درصد هم این است که باید در این ریزش‌ها ما توانسته باشیم ماهی ۲ درصد سود بگیریم.
      =============

بلی... درست است که ممکن است بازار همه‌اش این‌گونه نباشد. بلی...
      ولی ممکن هم هست که باشد.
      ما که غیب‌گو نیستیم.

ولی سال‌هایی بوده که این‌گونه بوده. سال ۹۳ این‌گونه بود.
      و موضوع بدتر این است که زمانی که فشار روحی به شخص بازرگان وارد شود از آن سو وارد کارهای ژانگولربازی و محیرالعقول و هیجانی می‌شود. در همه‌مان هم (بالقوه) این چیزها هست. طرف ده درصد زیان کند یک مقدار عصبی می‌شود. (حالا اگر این ده درصد همه‌اش از پول خودش باشد. اگر از پول وام باشد یا پول دیگری باشد فشار فوق‌العاده زیاد می‌شود.) برای اینکه این زیان را جبران کند تلاش می‌کند بیشتر تلاش کند. و این تلاش را به شکل بیشتر فکر کردن و بیشتر عمل کردن انجام می‌دهد! که از قضا هر دو نتیجه‌ی عکس می‌دهند!!!!
      بیشتر فکر کردن خیلی وقتها کارایی فکر را می‌گیرد. به خصوص اگر در فکر احساسات (ترس و آز و افسردگی و عجله و ...) نفوذ کرده باشد. و بیشتر عمل انجام دادن برای ۹۰٪ ما (اگر نگویم ۱۰۰٪) یعنی بیشتر خرید و فروش کردن! و این کار را نه تنها بهتر می‌کند بلکه بدتر می‌کند.
      و پس از این مرحله رفتن سراغ نمادهای خطرناک است... که آن هم کار را باز خراب‌تر می‌کند.
      .
      .
      .
      هر کسی که می‌خواهد وام بگیرد یک نگاه به عملکرد خودش در این دو دوره‌ی کوچک ترس بیاندازد.
      ببیند چه حالی داشته و چه کرده و بازده‌اش چقدر بوده.
      اگر بازده‌اش بالای ماهی دو درصد بوده وام گرفتن سنگین و پر بهره اشکالی برایش ندارد (از این دید).
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

امروز از آن روزهایی است که یک عده نوسان می‌گیرند و یک عده نوسان می‌دهند!
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• sooroosh1315
          ستاره‌دار (۲)
          • Oct 2019
          • 5358

امروز از آن روزهایی است که یک عده نوسان می‌گیرند و یک عده نوسان می‌دهند!
          امروز 98/10/10 است.....خیلی خوب است امروز را مرجع قرار دهیم و پر بازده ترین سهام تا 98/10/17 ....و 98/10/27و....98/11/10 را بیابیم....چیزهای قشنگی پیدا می کنیم ! انقدر زیبا که عاشق روز های قرمز بازار میشیم.
          از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• meisam317
            ستاره دار(6)
            • Mar 2013
            • 639

ببینید...
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            آهان!!!!!!!!!!

کاش شمسی بودن نمودار ها ..

دوره افت اول حدود 10 مرداد تا آخر شهریور 97 هست و دوره دوم 10مرداد تا اخر آبان 98 هست ....

دوره اوج اواسط اسفند 98 به تا اواسط مرداد 98 و آذر 98 تا حال هست ...

نظر

• sooroosh1315
              ستاره‌دار (۲)
              • Oct 2019
              • 5358

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
              سلام من روی این سهم فعال نبودم و شناختی ندارم ولی خب فردا اول وقت رد کنید بره چون با این رشد هیجانی شاخص فردا منفی میشیم و دوشنبه بازار برمیگرده تو هنگام برگشت باز وارد بشید و یه نوسان تپل و شیرین دیگه بگیرید!!!
              لطفا تمام دوستان نظرشان را نسبت به بازار اعلام کنند....و اینکه چند درصد نقد هستن

میزان نقدینگی خودم 0. .......بازار هم فردا روز مهمی هست.....حقوقی ها حمایت کنند و بازار نرمال رو به بالا باشد عالیست.....مثل امروز یا بدتر از امروز باشد ...بد است.
              آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2019/12/31, 19:42.
              از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                لطفا تمام دوستان نظرشان را نسبت به بازار اعلام کنند....و اینکه چند درصد نقد هستن

میزان نقدینگی خودم 0. .......بازار هم فردا روز مهمی هست.....حقوقی ها حمایت کنند و بازار نرمال رو به بالا باشد عالیست.....مثل امروز یا بدتر از امروز باشد ...بد است.
                بازار فردا احتمالا عالی است.
                امروز خیلی خوب یک بحران به وجود آمد و جمع شد.
                این بحران‌ها که جمع می‌شود در آینده حکم حمایت را پیدا می‌کنند. (حمایت/مقاومت منظورم است.)
                الان این بحران که جمع شد، تا یکی دو هفته می‌تواند بازار را سر پا نگه دارد. (البته اگر جمع‌ شده باشد. شاید فردا ادامه داشته باشد و یک سری که امروز خواب بودند فردا برای فروش دارایی خودشان اقدام کنند. فردا هم نیمه‌ی نخست بازار مهم است.)
                ================
                من تقریبا همواره نقدینگی‌ام صفر است.
                اعتقاد دارم همیشه برای خرید یک فرصت وجود دارد. حتی اگر در کل سهام فرصت خرید خوبی وجود نداشته باشد در نمادهای دیگر بورسی چون طلا و زر و اخزا و صایتل می‌توان سرمایه‌گذاری کرد. و در کل نگه داشتن نقدینگی زیاد جالب نیست. (حتی اخزا و حامی و صایتل را هم پیشنهاد نمی‌دهم.)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• کریس گاردنر
                  ستاره‌دار (۱۰)
                  • Jan 2013
                  • 2905

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post

بنده هم نقدینگی ام صفر هست...اکثر کسانی که می شناسم امروز از منفی خریدار بودند...متاسفانه عصر امروز ترامپ باز ایران را تهدید کرد و حمله به سفارتش در بغداد را به ایران نسبت دادند...
                  امیدوارم حمایت خوبی از باز صورت بگیره
                  ارزش معاملات امروز بدون احتساب معاملات بلوکی و بزرگ ۴۷۰۰ میلیارد بوده که در نوع خودش رکورد حساب میشه
                  از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                  وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• آگراداد
                    عضو فعال
                    • Dec 2017
                    • 424

سلام . بنده امروز کلا نقد شدم

نظر

• آگراداد
                      عضو فعال
                      • Dec 2017
                      • 424

ظاهرا اوضاع تو عراق قمر در عقربه .

نظر

• کریس گاردنر
                        ستاره‌دار (۱۰)
                        • Jan 2013
                        • 2905

در اصل توسط آگراداد پست شده است View Post
                        ظاهرا اوضاع تو عراق قمر در عقربه .
                        از قمر در عقرب هم گذشته
                        حمله به سفارت ش کم چیزی نیست
                        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• sooroosh1315
                          ستاره‌دار (۲)
                          • Oct 2019
                          • 5358

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                          از قمر در عقرب هم گذشته
                          حمله به سفارت ش کم چیزی نیست
                          آخه بحث جنگ بود دلار ی تکونی می خورد....تازه کاهشم داشته....دلار سلیمانیه یکم رفته بالاتر فقط
                          بحث جنگ و اینا اصلا نیست.....

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

پنج تا موس درست کردم.
                            /:.rolleyessmileyani
                            تو فکرش بودم بروم جمهوری نروم؟ اصلا گیر می‌آید دکمه‌های اینها؟ گیر نمی‌آید؟ دانه‌ای چند است؟ خود موس قیمتش بهتر نیست و از این جور حرف‌ها... (یکی دو ماه است تو فکرش بودم! /.:biggrinsmiley.:/)
                            این آخری دیگر اعصابم را خرد کرد...
                            گفتم یک نگاهی به آن بیاندازیم...
                            خلاصه بقیه را هم (که از ده سال پیش همین‌جور جمع شده بودند) جمع کردم همه را با هم ماست‌مالی‌اش کردم. /:.rolleyessmileyani
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• کریس گاردنر
                              ستاره‌دار (۱۰)
                              • Jan 2013
                              • 2905

ماشاالله رویا خانم در تالار وزنه ای هست
                              نبودش انگار تالار تعطیل شده

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                                ماشاالله رویا خانم در تالار وزنه ای هست
                                نبودش انگار تالار تعطیل شده
                                /.:biggrinsmiley.:/
                                مرسی برادر کریس:);;);;);;)
                                اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                                شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

در حال کار...
                                X