پاسخ : نوشتههای غیر بورسی ما بورسیها
درسته. شما کاملا درست می گید...
بهش فکر می کنم.
اون شب جناب ایلیگال هم یه چیزایی گفتن که به هم ریختم.
و باعث شدم ایشون ازم دلخور بشن و دیگه اینجا گفتن نمیان
یه هر حال از خدا میخوام درست ترین راه رو بهم نشون بده.
بالاخره بورس هم در شرایط فعلی بستری است که امیدی شده برای من که بتونم به چیزایی که میخوام برسم.
من از اسفند پارسال کد بورسی گرفتم. و از برج 2 یواش یواش ده تومن ده تومن سرمایه ام رو وارد بورس کردم.
و الان کل سرمایه ای که وارد کردم 2.4 برابر شده. در 8 ماه. و این 8 ماه کل سرمایه ام نبوده. یواش یواش وارد شده.
بزرگترین رکود تاریخ بورس رو هم همین امسال تجربه کردیم.
(دوستم میگه. من نمی دونم. میگه گفتن امسال بزرگترین رکود تاریخ بورس توی اون دوماه اتفاق افتاده)
به هر حال. اگه بزرگترین هم نبوده یه دوران رکود سختی رو هم تجربه کردم.
اما بازم پولم 2.4 برابر شده.
پس منطق هم میگه راه درستی هست واسه پول در آوردن.
باید هر چه زودتر و بیشتر از فرصت استفاده کنم و پدر و مادرم رو که الان واقعا همه امیدشون بعد از خدا به منه شاد کنم.
در اصل توسط mhjboursy;792592
[QUOTE=mhjboursy;792670 پست شده است
[QUOTE=mhjboursy;792670 پست شده است
بهش فکر می کنم.
اون شب جناب ایلیگال هم یه چیزایی گفتن که به هم ریختم.
و باعث شدم ایشون ازم دلخور بشن و دیگه اینجا گفتن نمیان
یه هر حال از خدا میخوام درست ترین راه رو بهم نشون بده.
بالاخره بورس هم در شرایط فعلی بستری است که امیدی شده برای من که بتونم به چیزایی که میخوام برسم.
من از اسفند پارسال کد بورسی گرفتم. و از برج 2 یواش یواش ده تومن ده تومن سرمایه ام رو وارد بورس کردم.
و الان کل سرمایه ای که وارد کردم 2.4 برابر شده. در 8 ماه. و این 8 ماه کل سرمایه ام نبوده. یواش یواش وارد شده.
بزرگترین رکود تاریخ بورس رو هم همین امسال تجربه کردیم.
(دوستم میگه. من نمی دونم. میگه گفتن امسال بزرگترین رکود تاریخ بورس توی اون دوماه اتفاق افتاده)
به هر حال. اگه بزرگترین هم نبوده یه دوران رکود سختی رو هم تجربه کردم.
اما بازم پولم 2.4 برابر شده.
پس منطق هم میگه راه درستی هست واسه پول در آوردن.
باید هر چه زودتر و بیشتر از فرصت استفاده کنم و پدر و مادرم رو که الان واقعا همه امیدشون بعد از خدا به منه شاد کنم.
نظر