دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meisam317
    ستاره دار(6)
    • Mar 2013
    • 639

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

?
    این عکس رو تو کانال توییتر بورس @twitter_bourse ; دیدم، تو بعضی از قسمتا عیب و نقص هایی داره که اگر ازشون چشم‌پوشی کنیم میشه گفت عکس کامل و درستی هست.
    با توجه به عکس تقریبا بیشتر اتفاق های سیاسی منجر به رشد شاخص شدن اما از اونجایی که اهالی بورس همیشه هیجانی عمل می‌کنن، واضحه که شنبه صبح اکثراً سهم هاشونو برای فروش بزارن و "احتمال" زیاد بازار فردا قرمزه(البته مدتیه که اهالی بورس هم به آگاهی لازم رسیدن و شاید هم اینطور نشه)، خود من هم با هیجانات همجهت می‌شم و فردا میخوام بفروشم و سیوسود کنم، ولی این نکته رو در نظر بگیرید که فردا اگه بازار منفی باشه میتونید با خرید یکسری سهم‌هایی که تازه قرمز شدن از آب گل‌آلود ماهی بگیرید!
    خودِ منم فردا فقط فروشنده نیستم و خرید هم قراره داشته باشم.
    البته امیدوارم شاخص این اتفاق رو بهونه نکنه و وارد اصلاح نشه که هممون به فنا میریم?
    .
    .
    ?نکته مهم اینکه احتمال واکنش هیجانی در روز آینده معاملاتی و حتی در هفته آینده دور از ذهن نیست و تحلیلها در هیجانات کلا پاسخ نخواهند داد چون بازار از علم به احساس سوییچ میکنه?
    سادتون باشه بازار جاییه که پول از جیب افراد عجول به جیب افراد صبور منتقل میشه، #وارن_بافت.
    .
    شما برای فردا چه تصمیمی دارید؟ خرید یا فروش؟ یا بیننده?؟
    〰️〰️〰️〰️〰️

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

عضو شورای عالی بورس :
      فردا روز حمایت فعالان بازار سرمایه برای ادای دین به سردار رشید اسلام است

عضو شورای عالی بورس درباره درخواست برخی سهامداران مبنی بر تعطیلی سه روزه معاملات بازار سهام به دلیل شهادت سردار قاسم سلیمانی واکنش نشان داد و اعلام کرد : فردا روز حمایت و‌صیانت فعالان بازار سرمایه برای ادای دین به سردار رشید اسلام است .

عجب آدم .... حمایت از سردار با باز بودن بورس! خدا لعنتت کند.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

برخی چقدر آدم‌های دانا و فهمیده‌ای هستند!!!؟؟؟؟ نه؟ اصلا برخی فهمیدگی از قیافه‌شان پیدا است.
        اکنون هم این و شاپوردانا در راستای حمایت از سردار سلیمانی می‌خواهد بورس را باز بگذارد... یعنی از آن ورش را فکر نمی‌کنند که به خاطر عزای عمومی سه روزه باید بورس را ببندند! که این جوری حمایت از سردار باشد!
        یا فکر نمی‌کنند اگر همین سه روز بازار منفی شد برای مملکت بد است ...
        عقل هم به خدا خوب چیزی است....
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

گور بابایشان اصلا...
          مهم همین تاثیر کوتاه مدت ۵-۱۰-۱۵ درصدی بود که... همین را هم نتوانستند جلویش را بگیرند.
          دقیقا سه روز زمان می‌خواستیم که تاثیر کوتاه‌مدت از بین برود. مردم ببینند جنگی نشده و دلار را ببینند که هیجانش خوابیده. همین سه روز را هم نتوانستند مدیریت کنند...
          بگذریم...
          ======================
          خانم رویا یک حرف قشنگی زدند... محبوبیت این سردار واقعا در دلهای همه هست... با اینکه خیلی بر علیه‌اش تلاش کردند فضا سازی کنند ولی تقریبا می‌شود گفت هیچ بدخواهی در مملکت نداشت.
          خداوند با اولیاء و انبیاء محشورش کند.
          بخشی از آرامش و امنیتی که در پر بحران‌ترین منطقه‌ی دنیا داریم به خاطر این آقا است.
          شهادتشان را به خودشان تبریک و به هم‌میهنان عزیزم تسلیت عرض می‌کنم.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

به قول یکی از دوستان سایت (جناب ارادت) من بعنوان یک مبتدی (البته ایشون مبتدی نیست اما من واقعا بعنوان یک مبتدی)
            به نظرم عملکرد درست در بورس و در پی این اتفاق سیاسی هم باز مثل همیشه این خواهد بود که به بزرگان بورسی نگاه کنیم.
            و هر کاری آنها می کنند انجام دهیم.
            به قول جناب محمدحسین این هم یک استراتژی است.
            من هر کاری جناب آباد بکنند انجام میدهم.
            منتظرم جناب آباد بیان سایت و نظرشون رو اعلام بفرمایند.
            در بورس تحت هیچ شرایطی نگران نیستم وقتی استادی چون جناب آباد دارم.
            همیشه میگم اگه جناب آباد الان در این موقعیت هستند بخاطر تصمیمات درستشان در تمام شرایط بوده.
            من فعلا بلد نیستم خودم تصمیم درستی بگیرم.
            پس مطابق تصمیم ایشون عمل خواهم کرد.
            در ضمن فکر نکنید کارم غیرحرفه ای هست و بیایید و بگید تو هیچوقت موفق نمیشی چون خودت ترید نمی کنی از رو دست کس دیگه ترید می کنی
            من دارم درست ترین کار ممکن رو انجام میدم.
            و در این مدت هم بهم کاملا ثابت شده که من کار درست رو انجام دادم و میدم.
            اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
            شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

یادتان هست دو سه روز پیش چه گفتم؟ گفتم مردم امروز دو دسته می‌شوند یک عده نوسان می‌گیرند و یک عده نوسان می‌دهند.
              دوباره در کوتاه مدت (همین سه روز را می‌گویم) مردمی که کوتاه‌مدت کار می‌کنند دو دسته می‌شوند. یک عده نوسان می‌گیرند و یک عده نوسان می‌دهند!
              (یک عده که حرفه‌ای هستند و یک عده که گمان می‌کنند حرفه‌ای هستند.)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                گور بابایشان اصلا...
                مهم همین تاثیر کوتاه مدت ۵-۱۰-۱۵ درصدی بود که... همین را هم نتوانستند جلویش را بگیرند.
                دقیقا سه روز زمان می‌خواستیم که تاثیر کوتاه‌مدت از بین برود. مردم ببینند جنگی نشده و دلار را ببینند که هیجانش خوابیده. همین سه روز را هم نتوانستند مدیریت کنند...
                بگذریم...
                ======================
                خانم رویا یک حرف قشنگی زدند...
                محبوبیت این سردار واقعا در دلهای همه هست... با اینکه خیلی بر علیه‌اش تلاش کردند فضا سازی کنند ولی تقریبا می‌شود گفت هیچ بدخواهی در مملکت نداشت.
                خداوند با اولیاء و انبیاء محشورش کند.
                بخشی از آرامش و امنیتی که در پر بحران‌ترین منطقه‌ی دنیا داریم به خاطر این آقا است.
                شهادتشان را به خودشان تبریک و به هم‌میهنان عزیزم تسلیت عرض می‌کنم.
                زمانی که داعش همه جا نفوذ کرده بود و رعب و وحشت تو دل هممون بود
                سردار سلیمانی بودن که و همه جا رو از داعش و داعشی کثیف پاک کردند
                و
                آرامش و امنیت رو بهمون هدیه کردند.

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

یادتان هست دو سه روز پیش چه گفتم؟ گفتم مردم امروز دو دسته می‌شوند یک عده نوسان می‌گیرند و یک عده نوسان می‌دهند.
                  دوباره در کوتاه مدت (همین سه روز را می‌گویم) مردمی که کوتاه‌مدت کار می‌کنند دو دسته می‌شوند. یک عده نوسان می‌گیرند و یک عده نوسان می‌دهند!
                  (یک عده که حرفه‌ای هستند و یک عده که گمان می‌کنند حرفه‌ای هستند.)
                  ممکنه یه روزی دوستم وارد این سایت بشه و پوست من رو از پست هایی که در این مورد اون گذاشتم بکنه :))
                  چند هفته پیش آدرس سایت رو بهش دادم که ثبت نام کنه اما گفت نمیشه ثبت نام کنم.
                  اما خب میگم بخاطر انتقال تجربه
                  من به واسطه ایشون وارد بورس شدم. اول ایشون وارد شدن و من فهمیدم و منم وارد شدم.
                  ایشون تمام انرژی و توانشون رو گذاشتن روی یادگیری تحلیل تکنیکال.
                  مثلا من اگه 30 تا فایل آموزشی دیدم ایشون 350 تا فایل اموزشی دیدن و الان هم واقعا خوب تحلیل می کنن
                  من پا جا پای جناب آباد گذاشتم (الگوبرداری از انسان های موفق)
                  ایشون هم خودش یاد گرفت و با دانش خودش خرید و فروخت
                  ناگفته نماند بیشتر به خاطر اینکه به دنبال کسب تجربه بود نوسان گیری می کرد.
                  سهم انتخاب می کرد نوسان می گرفت خارج میشد و سهم بعدی
                  و اکنون حدود 8 ماه از فعالیت حرفه ای ما گذشته. اون صفر درصد سوده. یعنی همان پولی که داشته هنوزم داره.
                  من پولم رو 2.5 برابر کردم.
                  و یه نکته دیگه:
                  سری قبلی که رفتیم توی رکود ایشون دو سه روز قبل از رکود یک سری سهام جدید خریده بودن تو قله
                  و با ریزش بازار رفتن توی ضرر
                  و من فقط از سود سهامی که سهامدارشون بودم کم میشد
                  این بار هم اگه اگه اگه بازار منفی ای رو تجربه کنه دوباره همین اتفاق میوفته براش
                  درست چهارشنبه سهامی رو خریده اگه هر منفی ای که بخوره از اصل سرمایه اش میره
                  من: اگه منفی هم بخوره از سودم میره.
                  و سوال بزرگی که هنوز هم توی ذهنمه و خودش هم نتونست پاسخی بهم بده و شاید ترجیح داد پاسخی نده :-??
                  این که این 8 ماه سودهای نوسان گیریت رو چیکار کردی که میگی اگه بازار منفی بشه از اصل سرمایه ام میره
                  سودهای نوسان گیریت رو چیکار کردی که میگی هنوز همون اصل پولم رو دارم و سودی بهش اضافه نشده :-?

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                        به قول یکی از دوستان سایت (جناب ارادت) من بعنوان یک مبتدی (البته ایشون مبتدی نیست اما من واقعا بعنوان یک مبتدی)
                        به نظرم عملکرد درست در بورس و در پی این اتفاق سیاسی هم باز مثل همیشه این خواهد بود که به بزرگان بورسی نگاه کنیم.
                        و هر کاری آنها می کنند انجام دهیم.
                        به قول جناب محمدحسین این هم یک استراتژی است.
                        من هر کاری جناب آباد بکنند انجام میدهم.
                        منتظرم جناب آباد بیان سایت و نظرشون رو اعلام بفرمایند.
                        در بورس تحت هیچ شرایطی نگران نیستم وقتی استادی چون جناب آباد دارم.
                        همیشه میگم اگه جناب آباد الان در این موقعیت هستند بخاطر تصمیمات درستشان در تمام شرایط بوده.
                        من فعلا بلد نیستم خودم تصمیم درستی بگیرم.
                        پس مطابق تصمیم ایشون عمل خواهم کرد.
                        در ضمن فکر نکنید کارم غیرحرفه ای هست و بیایید و بگید تو هیچوقت موفق نمیشی چون خودت ترید نمی کنی از رو دست کس دیگه ترید می کنی
                        من دارم درست ترین کار ممکن رو انجام میدم.
                        و در این مدت هم بهم کاملا ثابت شده که من کار درست رو انجام دادم و میدم.
                        ??????
                        عالی.
                        واقعا این هم خودش یک راهبرد است اگر بتوانید درست از آن استفاده کنید. (البته همیشگی نیست. باید بالاخره آن را تغییر دهید.)
                        حتی در این راهبرد شاید فردی که پیشنهادهای دیگران را بررسی می‌کند از خود آن افراد موفق‌تر هم باشد.
                        عالی است.
                        ===============
                        البته برای چه می‌خواهید از جناب آباد بپرسید؟
                        چشم بسته به شما می‌گویم که جناب آباد سهامداری می‌کنند.
                        جناب آباد نگاه کوتاه‌مدت ندارند.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

البته همیشه شاخص با سبد همه‌ی ماها یک جور نیست.
                          مثلا در آن قضیه‌ی پهپاد آمرکایی و نفت‌کش ایرانی و انگلیسی کاملا با شاخص یادم می‌آید هماهنگ و همراه بودیم...
                          ولی برخی جاها هم بوده که شاخص افت نداشته ولی سبدها افت داشته.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• meisam317
                            ستاره دار(6)
                            • Mar 2013
                            • 639

محمد حسین عزیز ما همیشه در حال شاگردی و یادگیری هستیم
                            رانفور بخاطر چه ویژگی هایی قابلیت شاخص سازی داره

نظر

• FARIBORZ NAEL
                              ستاره دار(2)
                              • Jan 2015
                              • 1837

برخی چقدر آدم‌های دانا و فهمیده‌ای هستند!!!؟؟؟؟ نه؟ اصلا برخی فهمیدگی از قیافه‌شان پیدا است.
                              اکنون هم این و شاپوردانا در راستای حمایت از سردار سلیمانی می‌خواهد بورس را باز بگذارد... یعنی از آن ورش را فکر نمی‌کنند که به خاطر عزای عمومی سه روزه باید بورس را ببندند! که این جوری حمایت از سردار باشد!
                              یا فکر نمی‌کنند اگر همین سه روز بازار منفی شد برای مملکت بد است ...
                              عقل هم به خدا خوب چیزی است....
                              محمد حسین تعطیل نکردن بورس تصمیم درستی است
                              ولله اگر مردم روحیه اول انقلاب را داشتن و این همه اختلاس و اختلاف طبقات اسلامی پیش نمی آمد
                              فردا بورس مثبت بود
                              فیلمهای اوایل جنگ را که ببینی وقتی صدام خانه مردم را با موشک بر سرشان خراب میکرد
                              مردم کوچکترین سستی در اراده شان پیش نمی آمد و شجاعانه می ایستادند
                              اما افسوس که به اون اعتماد مردم خیانت شد
                              نمیخام بحث رو سیاسی کنم اما تعطیلی بورس یعنی به امریکا بگوییم ترسیده ایم
                              اون زمان مردم از جان گذشتند ای کاش ما از مال دنیا بتوانیم بگذریم و نترسیم

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                              آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                              نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط meisam317 پست شده است View Post
                                محمد حسین عزیز ما همیشه در حال شاگردی و یادگیری هستیم
                                رانفور بخاطر چه ویژگی هایی قابلیت شاخص سازی داره
                                نیست؟؟؟؟
                                /.:biggrinsmiley.:/
                                همین‌جوری سریع خواستم بنویسم این‌جوری شد. من گمان می‌کردم در شاخص‌سازی دست دارد...
                                به هر روی...
                                بزرگ بودن نماد خودش این روزها نعمتی است.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X