دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

خاک بر سر این آمی‌بروکر عزیز، یک محدودیتی دارد که در هر نماد اجازه‌ی ورود بیش از هشت سری داده‌ی متغیر (پویا - داینامیک) نمی‌دهد.
    برای همین خیلی کارهایی که بیرون آمی‌بروکر را که می‌خواستم بیاورم داخل آمی‌بروکر نتوانستم... (دنگ و فنگش زیاد می‌شود. باید برای هر گروه از داده‌های جدید یک نماد کنار نماد اصلی بسازی...)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• مرشد
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 682

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

دعا برای رفع سوء تفاهم ها بین دوستان بزرگواری که الهام بخش عزیزان هستند.
      (گذشت خصلت مردان است)

نظر

• sooroosh1315
        ستاره‌دار (۲)
        • Oct 2019
        • 5358

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        سلام بر برادر بسیار عزیزم. @};-@};-@};-
        ===========================
        پنگوئن جریان دارد؟ یا همین‌جوری چون زیبا بود گذاشتید؟ (آن چایی‌هه خیلی کم‌کیفیت بود می‌‌خواستم چند بار بگویم خدمتتان...)
        من بگیر نگیر دارم... این آواتار از زمانی که یادم می‌آید همه‌جا آواتارم بوده... ولی تصمیم بگیرم آواتارم تکراری نباشد دیگر می‌افتم به این کار که هر ماه آواتار جدید می‌گذارم...
        ===========================
        من هم به نوبه‌ی خودم تمام شدن ماه محرم و صفر و حلول ماه ربیع‌الاول را خدمت همه‌ی دوستان بورسی بالاخص خودتان تبریک عرض می‌کنم. امیدوارم ماه پربرکتی باشد برایمان. به فضل خدا.
        (برکت ==> پوووووووول/:.winksmiley02.:/)
        ============================
        سلام آقا محمد حسین عزیز حال و احوالتان به خوشی و نیکی باشه
        (تعداد زیادی نقل قول بود همه را همین جا خلاصه می کنم)

اول تشکر و ماشاءا... بخاطر ی عالمه تولید محتوای مفید (یا حال آدمو خوب میکنه یا چیز مفیدی یاد میده یا هرر دو با هم ، الان اون قرار و فرار ، فرار قرار، قردار و فردار اومد ذهنم/:.yead.:/ ) چند روز قبلم داشتم تاپیک آمی بروکر تالار همسایه رو چک می کردم چقدر کمک کررده بودین و مطالب مفید و آموزشی از تجربه و علم خودتون گذاشته بودین) یا فیلتر نویسی ها و یا تحلیل کردن ها که آموزشی هست و چقدر جالبه که میگین ابتدا سوال رو پیدا کنید این خودش 50 درصد کار هست . جواب هم میشه چیزی که مشاهده می کنید و بعد پر و بال دادن بهش و...

خدا خیرتان بدهد از دید خودم که بسیار آدم سازنده و مفیدی هستین (گاهیم چشمتان میزنم یا حسودی می کنم به اطلاعات و میزان اشتراک گذاری و مفید بودنتان)
        =====================================
        عکس پنگوین ها ، عکس های موجود در ویندوز 7 هست ...دیدم عکسی رو سیستم نیست از این استفاده کردم ، یک حالت شور و مشوتی هم دارند با هم :D (احتمالا فرصت کنم تغییرش بدهم)
        و تصویر شما هم بنظرم امضا هست و بهتره عوض نشه خیلیاز دوستان احتمالا به حمت بیوفتن بای پیدا کردن مطالبتان اگر تغییر کند.
        =====================
        فشار ترک چاه ، در واقع نفت با فشاری که در عمقق زمین داه خودش به سطح زمین میرسه و برای اینکه محاسبه کنیم یک میدان نفتی چقدر نفت داره میان در چاه رو می بندن و سرش یک فشار سنج میذارن و این فشار هر روز رشد میکنه مثلا در ابتدا که در چاهو می بندن فشار 2000 هست و 10 روز بعد میشه 3000 و 30 وز بعد هم روی همین 3000 می ماند بعد دوباره در چاه رو باز می کنن و برداشت می کنن30 روز و و فشار یادداشت می کنند و جددا در چاه رو می بندن و صبر می کنن ببین چند روز طول میکشه مجدا به فشار 3000 یا حداکثری برسه .... با ی سری نمودار و فرمول و... حجم مخزن رو تخمین میزنن ......حالا اگر در اثر برداشت از چاه بعد از مدتی فشار به 500 برسه نفت به ارومی استخراج میشه و نرخ تولید انقدر کم میشه که دیگه فایده نداره ....ولی اگر قیمت جهانی نفت افزایش پیدا کنه ... میان به چاه اب یا هوا تزریق می کنن (یا خود نفت داخل چاه اتیش میزنن تا تولید گاز کنه و فشار بره بالا) تا دوباره فشارش از 500 به 1000 برسه و ازش تولید داشته باشه

یجورایی بنظرم همین افزایش نرخ دلار هست که صنایع غیر سود ده و تعطیل به جریان میوفتن ولی برای ی مدت کوتاه
        =================
        بنظرم مثبت های حال بازار فرصت خروج هستن و الکی! بازار علی الحساب چند ماه تعطیل هست (فقط چنتا سهم خاص و سهامی که بودجه سال 99 بنفعشان هست یا تولید (فروش) در سال 99 بالا خواهد بود ارزش خرید دارند
        بنظرم حقوقی ها خوب سود کرده اند و کمی در بالا از فروشندگان عجول خریدن که قیمت ها را نگه دارند ... مثبت های این چند روز هم بخاطر افت سهام و راضی نشدن به فروش و همون کنترل ترس سهامداران با خرید حقوقی بود و با پول کمی بازار صف خرید شد .....این مثبت ها به سقف قبلی نخواهند رسید... و تازه اصلاح را نیز فرسایشی کردند ....سخت تر سهام پایین میان .... ارزش بازار شاخص 240 هزار هست ....هر چند که در طولانی مدت به 400 هزار و 600 هزار و.... خواهد رسید
        ===============
        نمودار پیش گشایش هم دارم البته به این تمییزی و زیبایی نیست اگر در پیش گشایش سیستمم روشن باشد حتما ارسال می کنم .
        ===============
        از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
          سلام آقا محمد حسین عزیز حال و احوالتان به خوشی و نیکی باشه
          (تعداد زیادی نقل قول بود همه را همین جا خلاصه می کنم)

اول تشکر و ماشاءا... بخاطر ی عالمه تولید محتوای مفید (یا حال آدمو خوب میکنه یا چیز مفیدی یاد میده یا هرر دو با هم ، الان اون قرار و فرار ، فرار قرار، قردار و فردار اومد ذهنم/:.yead.:/ ) چند روز قبلم داشتم تاپیک آمی بروکر تالار همسایه رو چک می کردم چقدر کمک کررده بودین و مطالب مفید و آموزشی از تجربه و علم خودتون گذاشته بودین) یا فیلتر نویسی ها و یا تحلیل کردن ها که آموزشی هست و چقدر جالبه که میگین ابتدا سوال رو پیدا کنید این خودش 50 درصد کار هست . جواب هم میشه چیزی که مشاهده می کنید و بعد پر و بال دادن بهش و...

خدا خیرتان بدهد از دید خودم که بسیار آدم سازنده و مفیدی هستین (گاهیم چشمتان میزنم یا حسودی می کنم به اطلاعات و میزان اشتراک گذاری و مفید بودنتان)
          =====================================
          عکس پنگوین ها ، عکس های موجود در ویندوز 7 هست ...دیدم عکسی رو سیستم نیست از این استفاده کردم ، یک حالت شور و مشوتی هم دارند با هم :D (احتمالا فرصت کنم تغییرش بدهم)
          و تصویر شما هم بنظرم امضا هست و بهتره عوض نشه خیلیاز دوستان احتمالا به حمت بیوفتن بای پیدا کردن مطالبتان اگر تغییر کند.
          =====================
          فشار ترک چاه ، در واقع نفت با فشاری که در عمقق زمین داه خودش به سطح زمین میرسه و برای اینکه محاسبه کنیم یک میدان نفتی چقدر نفت داره میان در چاه رو می بندن و سرش یک فشار سنج میذارن و این فشار هر روز رشد میکنه مثلا در ابتدا که در چاهو می بندن فشار 2000 هست و 10 روز بعد میشه 3000 و 30 وز بعد هم روی همین 3000 می ماند بعد دوباره در چاه رو باز می کنن و برداشت می کنن30 روز و و فشار یادداشت می کنند و جددا در چاه رو می بندن و صبر می کنن ببین چند روز طول میکشه مجدا به فشار 3000 یا حداکثری برسه .... با ی سری نمودار و فرمول و... حجم مخزن رو تخمین میزنن ......حالا اگر در اثر برداشت از چاه بعد از مدتی فشار به 500 برسه نفت به ارومی استخراج میشه و نرخ تولید انقدر کم میشه که دیگه فایده نداره ....ولی اگر قیمت جهانی نفت افزایش پیدا کنه ... میان به چاه اب یا هوا تزریق می کنن (یا خود نفت داخل چاه اتیش میزنن تا تولید گاز کنه و فشار بره بالا) تا دوباره فشارش از 500 به 1000 برسه و ازش تولید داشته باشه

یجورایی بنظرم همین افزایش نرخ دلار هست که صنایع غیر سود ده و تعطیل به جریان میوفتن ولی برای ی مدت کوتاه
          =================
          بنظرم مثبت های حال بازار فرصت خروج هستن و الکی! بازار علی الحساب چند ماه تعطیل هست (فقط چنتا سهم خاص و سهامی که بودجه سال 99 بنفعشان هست یا تولید (فروش) در سال 99 بالا خواهد بود ارزش خرید دارند
          بنظرم حقوقی ها خوب سود کرده اند و کمی در بالا از فروشندگان عجول خریدن که قیمت ها را نگه دارند ... مثبت های این چند روز هم بخاطر افت سهام و راضی نشدن به فروش و همون کنترل ترس سهامداران با خرید حقوقی بود و با پول کمی بازار صف خرید شد .....این مثبت ها به سقف قبلی نخواهند رسید... و تازه اصلاح را نیز فرسایشی کردند ....سخت تر سهام پایین میان .... ارزش بازار شاخص 240 هزار هست ....هر چند که در طولانی مدت به 400 هزار و 600 هزار و.... خواهد رسید
          ===============
          نمودار پیش گشایش هم دارم البته به این تمییزی و زیبایی نیست اگر در پیش گشایش سیستمم روشن باشد حتما ارسال می کنم .
          ===============
          سلام و عرض ادب.
          خیلی متشکرم از شما.
          ================================
          پس می‌فرمایید سخن/داستان بازار این است که چون یک سقوط سنگین داشته (مانند توپی که به زمین بخورد) می‌خواهد اندکی رشد کند ولی این رشد فرصت فرار است.
          به دید من، این هم می‌تواند باشد ولی یک چیز دیگر هم می‌تواند باشد که محتمل‌تر است و آن جدا شدن نمادهای ریز و درشت است. (بیشتر نمادهای درشت با فروشنده‌ی حقوقی)
          از کجا می‌توان بررسی کرد که کدام محتمل‌تر است؟
          شاید یکی‌اش حجم باشد البته حجم در نمادهای ریز و گروه‌های ریز.
          یکی‌اش خرید حقیقی‌های درشت و عدم فروش حقوقی‌ها باشد
          (یک بار در کل بازار و یک بار در نمادهای مختلف. و بعد ببینیم اختلاف هست بین اینها یا نه؟)

قیمت هم که عیان است... نمادهای کوچک به وضوح مثبت‌تر هستند.
          ================================
          اینجا هم تو بورسی دات کام آمی داریم:

«محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• National
            عضو فعال
            • Nov 2018
            • 630

جزئیات پیش نویس اصلاح قانون مالیات های مستقیم

چهارشنبه ، ۸ آبان ۱۳۹۸-۱۶:۵۸

به گزارش لایودیتا به نقل از مهر، قانون مالیات های مستقیم که در تابستان سال ۹۴ به تصویب نهایی رسید پس از گذشت ۴ سال برای اصلاح برخی مواد و توسعه پایه های مالیاتی، مجدد در دستور کار سازمان امور مالیاتی قرار گرفت.
            به عنوان مثال یکی از پایه های جدید این قانون موضوع «اخذ مالیات از سود سپرده بانکی» است که قرار است به عنوان ماده ۱۰۴ به قانون فعلی الحاق شود.
            در این بند آمده است: درآمد (سود دریافت) اشخاص حقیقی و حقوق حاصل از موارد زیر (اعم از اینکه درآمد مذکور در منبع مشمول مالیات، معافیت و یا مشمول نرخ صفر باشد) به استثنای درآمدهای که مشمول مقررات سایر فصول شناخته شده است، به شرح زیر مشمول مالیات می‌باشد:
            ۱- ۵۰ درصد سود سهام و سهم شرکه از اشخاص حقوقی
            ۲-سود سرمایه گذاری در اوراق مشارکت و سایر انواع اوراق بهادار
            ۳- سود متعلق به حساب‌های پس انداز، سپرده‌های مختلف و گواهی‌های سپرده نزد بانک‌ها،‌ موسسات مالی و اعتباری، صندوق‌ها و نظایر آن به شرح زیر: الف- سود متعلق به سرمایه گذاری کوتاه مدت کمتر از شش ماه، ۶۰ درصد سود حاصله
            ب- سود متعلق به سرمایه گذاری‌های میان مدت ۶ ماه تا یک سال، ۴۰ درصد سود حاصله
            ج-سود متعلق به سرمایه گذاری‌های بلندمدت بیشتر از یک سال، بیست درصد سود حاصله
            ۴-سود سرمایه گذاری نزد سایر اشخاص
            ۵-سود حاصل از انواع عقود اسلامی
            در حال حاضر این پیش نویس در اختیار وزارت امور اقتصاد و دارایی قرار دارد تا به محض نهایی شدن به دولت ارسال شود.
            البته طبق آنچه که پیش از این معاون اقتصادی وزیر امور اقتصاد و دارایی به گفته بود لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم تا پایان مهر و اگر نشد حداکثر تا نیمه آبان ماه به دولت ارسال خواهد شد.

نظر

• sooroosh1315
              ستاره‌دار (۲)
              • Oct 2019
              • 5358

سلام
              اینا که وحشتناکه :/ 60 درصد سود رو مالیات بدیم؟ بنظرم باعث خروج سرمایه از مملکت میشه :/ البته هرکی می خواسته بره، رفته، اینایم که موندن، به هیچ عنوان نمیرن، البته اگر دزدی نشه عالیه، خوب پولی گیر دولت میاد و خیلی کارای خوب خوب می تونه باهاش انجام بده، بشرطی که دزدی نشه، امروزم ی خبر اومده بود که شصت درصد افراد ثروتمند جامعه فرار مالیاتی بلدن و ی ریالم مالیات نمیدن.
              از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• abstract
                عضو فعال
                • May 2013
                • 1506

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                سلام
                اینا که وحشتناکه :/ 60 درصد سود رو مالیات بدیم؟ بنظرم باعث خروج سرمایه از مملکت میشه :/ البته هرکی می خواسته بره، رفته، اینایم که موندن، به هیچ عنوان نمیرن، البته اگر دزدی نشه عالیه، خوب پولی گیر دولت میاد و خیلی کارای خوب خوب می تونه باهاش انجام بده، بشرطی که دزدی نشه، امروزم ی خبر اومده بود که شصت درصد افراد ثروتمند جامعه فرار مالیاتی بلدن و ی ریالم مالیات نمیدن.
                فکر کنم این میزان سودی هست که مشمول مالیات میشه نه میزان مالیات
                میزان مالیات باشه که رقم وحشتناکیه احتمالا از فرانسه هم جلو میفتیم تو گرفتن مالیات

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

نخ تسبیح
                  =====

(بیشتر اینها را برای خودم می‌نویسم.)
                  آدم نباید ذهنش هزار جا باشد.

من هزار بار به دوستان و خویشاوندانم گفته‌ام. خیلی‌ها گمان می‌کنند با دیدن اینستاگرام و تلگرام و تلویزیون و ... می‌توان چیزی آموخت...
                  نخ تسبیح ندارند.
                  شما یک عمر هم بنشینی پای یک کانال تلگرام آموزنده که در آن آشپزی یاد می‌دهند برابر یک ترم دانشگاه در رشته‌ی آشپزی هم نیست. نیست که نیست که نیست که نیست.
                  می‌بینی عمرت را داده‌ای... جایش یک ارزن هم کف دستت نیانداخته‌اند.
                  نخ تسبیح ندارند. تو نداری. یعنی تو هنگام پرداختن به آنها نداری. نخ تسبیح نداری. حالا هی دانه‌ی تسبیح جمع کن...

چیزی که من به آن همیشه تاکید دارم:
                  جمع‌بندی کن.
                  جمع‌بندی و نتیجه‌گیری بهترین کار دنیاست.
                  هر فصل (از هر کاری) را که تمام کردی ببندش.
                  با جمع‌بندی و چکیده‌نویسی و نتیجه‌گیری ببندش.
                  باز آغاز با نیت پایان (این پایان) برو جلو.

نرو یک ساعت کتاب آشپزی بخوان و بعد یک فیلم آموزش انگلیسی ببین و بعد یک چیز دیگر... برنامه‌بگذار... هر روز دو ساعت از ساعت فلان تا فلان می‌خواهم دوره‌های فلان آموزشی را در ارتباط با آشپزی ببینم و از نقطه‌ی الف به نقطه‌ی ب برسم. نقطه‌ی ب نقطه‌ی جمع‌بندی است. آنجا که رسیدی باید یک فرقی کرده باشی. یک چیزی گیرت آمده باشد. باید بتوانی دو غذای ساده (قورمه و قیمه) را به خوبی در آن نقطه بپزی.

در بورس: یک روز نرویم سراغ نموداری و یک روز بنیادی و یک روز برنامه‌نویسی و یک روز تابلوخوانی و یک روز این کانال و یک روز آن جستار و ...
                  از آغاز نقطه‌ی پایان فصل را مشخص کنیم. (فصل کاری، جمع‌بندی، نتیجه‌گیری.)
                  من می‌خواهم هر روز فلان مقدار روی فلان زمینه از این رشته زمان بگذارم و مثلا در زمینه‌ی الیوت به فلان مهارت برسم. که مثلا امواج جنبشی را چشم بسته در میانه‌ی راهشان تشخیص دهم و با آنها همراه شوم.

در زندگی: من می‌خواهم به فلان مقام برسم و استعدادهایم را می‌خواهم در زمینه‌ی رسیدن به آن نقطه به کار گیرم.

نخ تسبیح.
                  میتونم بپرسم چی میخونید جناب محمد حسین؟؟؟ منظورم مطالعات غیردرسی تون هست؟؟؟
                  اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                  شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                    میتونم بپرسم چی میخونید جناب محمد حسین؟؟؟ منظورم مطالعات غیردرسی تون هست؟؟؟
                    سلام.

یادم می‌آید از یک بنده‌خدایی چند وقت پیش شبیه این پرسش را پرسیدم... گفت: بهترین کتاب برای خواندن کتاب خودت است. کتاب وجود خودت.
                    (جالب بود برایم... تا آن موقع با چنین اصطلاح و معنی‌ای آشنایی نداشتم...)

منظورتان کتاب بورسی است؟
                    من شاید به عمرم یک کتاب بورسی نخوانده باشم. کامل.
                    گمان کنم کامل‌ترین کتابی که در این زمینه خواندم، نوشته‌های استاد پشوتن مشهوری‌نژاد بود که یک بنده خدایی از تارنمای همسایه گردآوری کرده بود و خیلی زیبا پی دی اف کرده بود (دستش درد نکند). خیلی ابتدایی بود ولی خیلی حال کردم با آن... بینش به من داد... دست استاد پشوتن درد نکند. ریشه‌ای یاد داده بود به آنها و البته به ما.

اگر منظورتان کتاب داستان است که... اصلا تا به حال به عمرم گمان کنم نخوانده‌ام... اه... اه اه اه اه اه... :-&:-&:-&

اگر منظورتان خارج از اینهاست من عاشق فلسفه و عرفان هستم... اکنون هر چند وقت یک بار از حضرت آیةالله میرزا جواد ملکی تبریزی (قدس سره) می‌خوانم... و همین‌جور که می‌خوانم این‌قدر عشق می‌کنم که نگو و نپرس... و البته به دوستان پیشنهاد هم نمی‌کنم... هر کسی یک مذاقی دارد...

شما (کتاب) چه می‌خوانید؟
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

سلام.

یادم می‌آید از یک بنده‌خدایی چند وقت پیش شبیه این پرسش را پرسیدم... گفت: بهترین کتاب برای خواندن کتاب خودت است. کتاب وجود خودت.
                      (جالب بود برایم... تا آن موقع با چنین اصطلاح و معنی‌ای آشنایی نداشتم...)

منظورتان کتاب بورسی است؟
                      من شاید به عمرم یک کتاب بورسی نخوانده باشم. کامل.
                      گمان کنم کامل‌ترین کتابی که در این زمینه خواندم، نوشته‌های استاد پشوتن مشهوری‌نژاد بود که یک بنده خدایی از تارنمای همسایه گردآوری کرده بود و خیلی زیبا پی دی اف کرده بود (دستش درد نکند). خیلی ابتدایی بود ولی خیلی حال کردم با آن... بینش به من داد... دست استاد پشوتن درد نکند. ریشه‌ای یاد داده بود به آنها و البته به ما.

اگر منظورتان کتاب داستان است که... اصلا تا به حال به عمرم گمان کنم نخوانده‌ام... اه... اه اه اه اه اه... :-&:-&:-&

اگر منظورتان خارج از اینهاست من عاشق فلسفه و عرفان هستم... اکنون هر چند وقت یک بار از حضرت آیةالله میرزا جواد ملکی تبریزی (قدس سره) می‌خوانم... و همین‌جور که می‌خوانم این‌قدر عشق می‌کنم که نگو و نپرس... و البته به دوستان پیشنهاد هم نمی‌کنم... هر کسی یک مذاقی دارد...

شما (کتاب) چه می‌خوانید؟
                      نه منظورم کتاب بورسی بود و نه کتاب داستان. منظورم سیر مطالعاتی که بهش علاقه دارید. چون کاملا مشهود هست که اهل مطالعه هستید. و کسانی که اهل مطالعه هستند یک سیر مطالعاتی دارند در زمینه ای که به آن عشق می ورزند که شما هم به آن اشاره کردید.

من هم اگه بخوام جواب سوال شما رو مثل خودتون بدم :p باید اینجوری پاسخ بدم:

اگه منظورتون کتاب بورسی هست که هنوز متاسفانه نخوندم. فقط دارم کلیپ های آموزشی و کلاس های آموزشی رو می بینم که البته اولین کتابی که تصمیم گرفتم بخونم کتابی هست که جناب mehdi1400 بهم معرفی کردند که اسمش خیلی من و وسوسه کرد بخونمش. که در اولین فرصتی که برم کتابفروشی تهیه اش می کنم و می خونم (چگونه از بورس 2 میلیون دلار بدست بیارم)

اگه منظورتون کتاب داستان هست که دیگه نمی خونم. اما زمان نوجوانی می خوندم و علاقه ام هم به رمان های تخیلی ژول ورن زیاد بود که تعدادی از آثار ژول ورن از جمله : راز کشتی سنتیا، دور دنیا در 80 روز، سفر به اعماق زمین و .... رو مطالعه کردم و گاهی هم از این رمان های رمانتیک می خوندم که به نظر من بی محتوا هستند. یک جلد از رمان هفت جلدی کلیدر را هم خوندم اما دیگه فرصت پیش نیومد بقیه اش و بخونم و از اینکه نویسنده خیلی خیلی زیاد تک تک صحنه و لحظه ها را بیش از حد توصیف کرده بود خسته می شدم.

و اما اگه بخوام در مورد مطالعاتی که با عشق می خونم بگم بیشتر مطالعات روانشناسی بگم درست نیست چون بحث روانشناسی کلا یه مبحث جدای از اینایی هست که من می خونم. بهتره بگم مطالب انگیزیشی و موفقیت و آموزش مهارت های زندگی، قانون جذب و این گونه چیزها رو بیشتر دوست دارم. که مثلا مهارت های زندگی شامل مهارت پول در آوردن هم میشه.

کتاب هایی مثل: هفت راز موفقیت اثر ریچارد وبستر، موفقیت نامحدود در 20 روز اثر آنتونی رابینز، اعتماد به نفس مجتبی هورایی، چهار اثر از فلورانس اسکاویل شین، فروشنده یک دقیقه ای اسپرسن جانسون، چه کسی پنیر مرا دزدید از برایان تریسی، معجزه ذهن برای رسیدن به آرزوها اثر مهندس مرتضی احمدی منش، مردانه بازی کن زنانه پیروز باش گیل ایوانز، مردان مریخی زنان ونوسی اثر جان گری، بعضی از کتاب های خانم باربارا دی انجلس از جمله: رازهایی در مورد زنان، رازهایی در مورد مردان، آیا تو آن گمشده ام هستی (البته جدیدا با خودم فکر می کنم اثار بارابا به درد نمیخورن شاید. چون بیشترین کتاب در مورد روابط رو باربارا نوشته و بیشترین ازدواج رو باربارا داشته. اگه موفق بود چرا باید این همه ازدواج داشته باشه؟؟؟؟!!!) استاد عشق (زندگی نامه دکتر حسابی)، قلعه حیوانات، کیمیاگر (تا نصفه) ، آیین دوست یابی دیل کارنگی، شفای کودک درون دکتر لوسیا کاپاچیونه (تا نصفه خوندم) ، اثر مرکب از دارن هاردی و ............. کتاب هایی از این قبیل

و در اولین فرصتی که به دست بیارم میخوام کتاب های خانم هیکس رو هم بخونم.

و البته دوره های قانون جذب، ان ال پی، موفقیت و کارگاههای اعتماد به نفس و این جور دوره ها هم برام جذابن و شرکت می کنم همیشه.
                      آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2019/10/31, 14:00.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                        نه منظورم کتاب بورسی بود و نه کتاب داستان. منظورم سیر مطالعاتی که بهش علاقه دارید. چون کاملا مشهود هست که اهل مطالعه هستید. و کسانی که اهل مطالعه هستند یک سیر مطالعاتی دارند در زمینه ای که به آن عشق می ورزند که شما هم به آن اشاره کردید.

من هم اگه بخوام جواب سوال شما رو مثل خودتون بدم :p باید اینجوری پاسخ بدم:

اگه منظورتون کتاب بورسی هست که هنوز متاسفانه نخوندم. فقط دارم کلیپ های آموزشی و کلاس های آموزشی رو می بینم که البته اولین کتابی که تصمیم گرفتم بخونم کتابی هست که جناب mehdi1400 بهم معرفی کردند که اسمش خیلی من و وسوسه کرد بخونمش. که در اولین فرصتی که برم کتابفروشی تهیه اش می کنم و می خونم (چگونه از بورس 2 میلیون دلار بدست بیارم)

اگه منظورتون کتاب داستان هست که دیگه نمی خونم. اما زمان نوجوانی می خوندم و علاقه ام هم به رمان های تخیلی ژول ورن زیاد بود که تعدادی از آثار ژول ورن از جمله : راز کشتی سنتیا، دور دنیا در 80 روز، سفر به اعماق زمین و .... رو مطالعه کردم و گاهی هم از این رمان های رمانتیک می خوندم که به نظر من بی محتوا هستند. یک جلد از رمان هفت جلدی کلیدر را هم خوندم اما دیگه فرصت پیش نیومد بقیه اش و بخونم و از اینکه نویسنده خیلی خیلی زیاد تک تک صحنه و لحظه ها را بیش از حد توصیف کرده بود خسته می شدم.

و اما اگه بخوام در مورد مطالعاتی که با عشق می خونم بگم بیشتر مطالعات روانشناسی بگم درست نیست چون بحث روانشناسی کلا یه مبحث جدای از اینایی هست که من می خونم. بهتره بگم مطالب انگیزیشی و موفقیت و آموزش مهارت های زندگی، قانون جذب و این گونه چیزها رو بیشتر دوست دارم. که مثلا مهارت های زندگی شامل مهارت پول در آوردن هم میشه.

کتاب هایی مثل: هفت راز موفقیت اثر ریچارد وبستر، موفقیت نامحدود در 20 روز اثر آنتونی رابینز، اعتماد به نفس مجتبی هورایی، چهار اثر از فلورانس اسکاویل شین، فروشنده یک دقیقه ای اسپرسن جانسون، چه کسی پنیر مرا دزدید از برایان تریسی، معجزه ذهن برای رسیدن به آرزوها اثر مهندس مرتضی احمدی منش، مردانه بازی کن زنانه پیروز باش گیل ایوانز، مردان مریخی زنان ونوسی اثر جان گری، بعضی از کتاب های خانم باربارا دی انجلس از جمله: رازهایی در مورد زنان، رازهایی در مورد مردان، آیا تو آن گمشده ام هستی (البته جدیدا با خودم فکر می کنم اثار بارابا به درد نمیخورن شاید. چون بیشترین کتاب در مورد روابط رو باربارا نوشته و بیشترین ازدواج رو باربارا داشته. اگه موفق بود چرا باید این همه ازدواج داشته باشه؟؟؟؟!!!) استاد عشق (زندگی نامه دکتر حسابی)، قلعه حیوانات، کیمیاگر (تا نصفه) ، آیین دوست یابی دیل کارنگی، شفای کودک درون دکتر لوسیا کاپاچیونه (تا نصفه خوندم) ، اثر مرکب از دارن هاردی و ............. کتاب هایی از این قبیل

و در اولین فرصتی که به دست بیارم میخوام کتاب های خانم هیکس رو هم بخونم.

و البته دوره های قانون جذب، ان ال پی، موفقیت و کارگاههای اعتماد به نفس و این جور دوره ها هم برام جذابن و شرکت می کنم همیشه.
                        نام کتاب چگونه از بورس 2 میلیون دلار بدست بیارم نبود! چگونه از بورس 2 میلیون دلار بدست آورده بـــــــودم بود. (در گذشته) :p:p
                        (به قول اهالی برره: منظور از بید بود بیده!)
                        ========================
                        من هم عاشق بحث‌های روانشناسی و البته انگیزشی هستم.
                        بیشتر سخنرانی گوش می‌دهم.
                        سخنرانی‌های مذهبی/روانشناسی.
                        حین پیاده‌روی...
                        (چون عاشق پیاده‌روی هم هستم. عـــــــــــاااااشـــــق پیاده‌روی‌ام.)
                        موارد مذهبی بیشتر فلسفه و عرفانی و اخلاقی گوش می‌دهم. در مورد روانشناسی هم بیشتر در مورد ازدواج یا اخلاق شخصی.

در گذشته که سخنرانی زیاد نبود و کلا اینترنت زیاد این‌گونه استفاده نداشت خیلی رادیو گوش می‌کردم... یادم است رادیو گفتگو و رادیو سلامت را تازه زده بودند خیلی عالی بود... رادیو سلامت بحث‌های روانشناسی می‌گذاشت و رادیو گفتگو همه‌چیز... از اقتصاد گرفته تا سیاست و ... و البته پیش از اینها و بهتر از اینها: رادیو معارف.

این پدیده‌ی جدیدی که در ایران (چند سال است) مرسوم شده احساس می‌کنم واقعا یک نعمت است که خدا به ما داده... این که می‌آیند کتاب‌ها را (و از آن بهتر خلاصه‌ی کتاب‌ها را) تبدیل به صوت می‌کنند...
                        فوووووووق‌العاده است...
                        آدم هم می‌تواند به پیاده‌روی‌اش/ورزشش برسد و هم هم‌زمان فکرش کار کند و بهره ببرد...
                        فوووووووووووووق‌العاده است...
                        نعمتی است که باید حتما از آن استفاده کرد.

پی‌نوشت: پیوند تارنمای بی‌پلاس: خلاصه کتاب‌های آقای علی بندری:
                        https://bpluspodcast.com
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

اکنون که متن بالا را می‌خوانم...
                          چقدر مطالعه درست است؟
                          قطعا مطالعه باید باشد... ولی مطالعه‌ی زیاد هم دقیقا برعکس عمل می‌کند.
                          به قول شاعر: آب کم جو... تشنگی آور به دست...
                          چقدر باید دنبال آب بود و چقدر تشنگی به دست آورد و چقدر تجربه؟

این را نمی‌دانم...

ولی این را می‌دانم که (نقطه ضعف خودم هم هست که) باید کار ژرف باشد.
                          کیفیت خواندن و کار کردن مهم است.
                          یک ساعت تفکر عمیق به یک نمودار بهتر است از هزار ساعت کار کردن غیر ژرف روی نمودارها...

کاش به این مهم دست پیدا کنم.
                          #ژرف‌کاری
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

نام کتاب چگونه از بورس 2 میلیون دلار بدست بیارم نبود! چگونه از بورس 2 میلیون دلار بدست آورده بـــــــودم بود. (در گذشته) :p:p
                            (به قول اهالی برره: منظور از بید بود بیده!)
                            ========================
                            من هم عاشق بحث‌های روانشناسی و البته انگیزشی هستم.
                            بیشتر سخنرانی گوش می‌دهم.
                            سخنرانی‌های مذهبی/روانشناسی.
                            حین پیاده‌روی...
                            (چون عاشق پیاده‌روی هم هستم. عـــــــــــاااااشـــــق پیاده‌روی‌ام.)
                            موارد مذهبی بیشتر فلسفه و عرفانی و اخلاقی گوش می‌دهم. در مورد روانشناسی هم بیشتر در مورد ازدواج یا اخلاق شخصی.

در گذشته که سخنرانی زیاد نبود و کلا اینترنت زیاد این‌گونه استفاده نداشت خیلی رادیو گوش می‌کردم... یادم است رادیو گفتگو و رادیو سلامت را تازه زده بودند خیلی عالی بود... رادیو سلامت بحث‌های روانشناسی می‌گذاشت و رادیو گفتگو همه‌چیز... از اقتصاد گرفته تا سیاست و ... و البته پیش از اینها و بهتر از اینها: رادیو معارف.

این پدیده‌ی جدیدی که در ایران (چند سال است) مرسوم شده احساس می‌کنم واقعا یک نعمت است که خدا به ما داده... این که می‌آیند کتاب‌ها را (و از آن بهتر خلاصه‌ی کتاب‌ها را) تبدیل به صوت می‌کنند...
                            فوووووووق‌العاده است...
                            آدم هم می‌تواند به پیاده‌روی‌اش/ورزشش برسد و هم هم‌زمان فکرش کار کند و بهره ببرد...
                            فوووووووووووووق‌العاده است...
                            نعمتی است که باید حتما از آن استفاده کرد.

پی‌نوشت: پیوند تارنمای بی‌پلاس: خلاصه کتاب‌های آقای علی بندری:
                            https://bpluspodcast.com
                            اره واقعا نعمت بزرگی است. گاهی به خاطر گوشیم و لپ تاپم خدا رو هزاران هزار بار شکر می کنم و به خودم احسنت می گم که از اینکه یه پولی دادم بابت خرید اینها اما دارم نهایت استفاده رو ازشون می کنم. (به قول معروف پیرشون و در آوردم. هندزفری من بیچاره تیکه تیکه و پراز چسب کاریه :p ) اپلیکشن هایی که آموزشی هستند مثل دوره قانون جذب، دوره هوش مالی استاد ماهان تیموری، زندگینامه افراد موفق و مصاحبه هایی که باهاشون شده ، بعضی از دوره های استاد علی نورهانی در زمینه آموزش تبلیغ نویسی و اموزش راه اندازی سایت و به قول شما کتاب های صوتی و ........ اینها واقعا نعمت هستند. البته کتاب صوتی واقعا دوست ندارم. حس می کنم در مورد کتاب بیشترین نتیجه رو زمانی گرفتم که کتاب رو خریدم و خوندم. نه کتاب صوتی دوست دارم و نه پی دی اف از روی لپ تاپ. هر چند همه روش ها رو هم استفاده کردم. اما بیشتر تاثیر کتاب چاپ شده و فیزیکی داشته برام.
                            من حتی دوره های صوتی اساتیدی که میگم رو وقتی گوش می دم همیشه باید یه دفتر و یه عالمه خودکارهای رنگ رنگی دستم باشه و هر چی گوش می دم رو خلاصه نویسی کنم که تاثیرش رو ببینم. البته یه فایل صوتی رو بارها و بارها تو اتوبوس تو مترو زمان پیاده روی موقعی که دارم آشپزی می کنم موقعی که دارم ظرف میشورم یا جارو می کنم یا لباس می شورم گوش میدم و در نهایت یه بار هم میشینم تو اتاقم با تمام تمرکز گوش می دم و خلاصه نویسی می کنم.

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

اکنون که متن بالا را می‌خوانم...
                              چقدر مطالعه درست است؟
                              قطعا مطالعه باید باشد... ولی مطالعه‌ی زیاد هم دقیقا برعکس عمل می‌کند.
                              به قول شاعر: آب کم جو... تشنگی آور به دست...
                              چقدر باید دنبال آب بود و چقدر تشنگی به دست آورد و چقدر تجربه؟

این را نمی‌دانم...

ولی این را می‌دانم که (نقطه ضعف خودم هم هست که) باید کار ژرف باشد.
                              کیفیت خواندن و کار کردن مهم است.
                              یک ساعت تفکر عمیق به یک نمودار بهتر است از هزار ساعت کار کردن غیر ژرف روی نمودارها...

کاش به این مهم دست پیدا کنم.
                              #ژرف‌کاری
                              افرین. اتفاقا دیروز بعد از اینکه دوره موفقیت و nlp استاد فرشید پاکذات که اومدن شیراز دوره برگزار کنن رو ثبت نام کردم (یعنی پیش ثبت نام رو پرداخت کردم) بعدش داشتم فک می کردم می گفتم یعنی لازم بود 400 تومن بدم این دوره رو شرکت کنم؟؟؟ من که از دوره کارشناس جذب شوید استاد شریفی خیلی نتیجه گرفتم و هنوز دو قسمت از دوره مونده... بعدش داشتم به این جمله فکر می کردم: (آب کم جو تشنگی آور به دست) هر چی فکر می کردم معنیش و متوجه نمی شدم. با خودم میگفتم یعنی باید کم مطالعه کنیم؟؟؟؟ باز یادم به حرف استاد پاکذات افتاد که می گفت یه کتاب و بخون و بهش عمل کن زندگیت از این رو به اون رو میشه مهم عمل کردنه. بعد باز پاسخ خودم رو اینجوری می دادم که خب خیلی اساتید موفقیت دنیا تأکید اکید دارن که روی آموزش خودتون سرمایه گذاری کنید که بیشترین نتیجه رو خواهید گرفت و کلا با خودم درگیر بودم....
                              و الان که اینها رو شما نوشتید یادم افتاد به حرف استاد شریفی که می گفتن یه زمان رسیده بود که من شاید 200 تا کتاب خونده بودم اما نمی تونستم در مورد زندگی خودم تغییراتی که میخوام رو ایجاد کنم. به دیگران خیلی کمک می کردم و زندگی هاشون واقعا تغییر می کرد خیلی ها ازم مشاوره می گرفتن توی مشکلاتشون. ولی می گفت حس کردم این جمله واسم خیلی مصداق داره : هر چه بگندد نمکش می زنند وای به روزی که بگندد نمک.... و می گفتم این همه کتاب خوندم اما بهشون عمل نکردم. و می گفت شروع کردم کتاب ها رو دوباره از اول خوندن و این بار به تمام چیزهایی که گفته بودن عمل کردم و معجزه پشت معجزه توی زندگیم اتفاق افتاد. واقعا همینه. صرف مطالعه کردن درست نیست. مثلا من بدون مطالعه این کتاب ها رویا هستم. بعد از مطالعه کتاب ها رویا هستم با n مقدار دانسته. اما دانشی که توی عمل ازش استفاده نشه به هیچ دردی نمیخوره. همین و بس. خیلی از کتاب هایی که من خوندم شاید اصلا عملا توی زندگیم به کارشون نگرفتم و واسه همین بود که سال ها کتاب های این شکلی می خوندم اما هشتم گروی نهم بود... از زمانی که شروع کردم به تمرین و تغییر خودم و تغییر دنیای درونم، تغییرات توی دنیای بیرونم هم اتفاق افتاد. و هنوز خیلی خیلی مونده که به چیزی که میخوام برسم. یکی از آرزوهای من اینه که سخنران بشم. شاید یه روزی تبدیل به یه چهره مشهور بشم و مدت ها بعد یه چهره مشهور جهانی... ;;) وای چقد رویاها قشنگن. فکر کردن بهشون هم قشنگه...
                              شاید در زمینه بورس هم سخنرانی کنم. راههای موفقیت های مالیم و موفقیت هام توی بورس و توی زندگی کلا.... کتابهام شاید یه روزی چاپ بشن...

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

ان‌شاءالله...
                                ان‌شاءالله که ما کتاب چگونه ده میلیارد دلار در بورس ایران در آوردم شما را از بازار تهیه کنیم و بخوانیم.
                                @};-

مهم هم همت است... همت که باشد آدم را به همه چیز می‌رساند...

اکنون که این را گفتم... نقل قول می‌کنم از یکی از سخنرانی‌های مذهبی که گوش می‌کردم... می‌گفت یک بنده‌خدایی تازه آمده بوده حوزه... هر چقدر کتاب می‌خوانده می‌دیده هیچ چیز نمی‌فهمد... خلاصه‌اش کنم: این‌قدر تلاش کرده و پشت‌کار به خرج داده (البته با توسل و ایمان به غیب) که نه تنها آن کتابی که صد بار خوانده بود و نفهمیده بود را فهمیده... بلکه به تدریج به یکی از درس‌خوانده‌ها و داشن‌آموختگان ارشد و باهوش‌ها و حتی نوابغ دوران خودش تبدیل شده!
                                یعنی همت حتی می‌تواند میزان هوش یک فرد را هم افزایش دهد! چیزی که خیلی عجیب است... باقی چیزها هم که در برابر این هوش چیزی نیستند و قطعا به فضل خدا به دست می‌آیند.

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X