دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
    چرا آخه ؟؟؟ جناب محمد حسین چرا؟؟؟ تاثیر کلام خیلی قویه. روی تک تک مولکولهای هستی نه فقط مولکولهای اب. همه ما از انرژی هستیم. همه چیز از انرژی هست. کوچکترین ذره ی جسم طبق نظریه استرینگ فیزیک کوانتوم ریسمان یا استرینگ هست. یه ریسمانی که در حال ارتعاش هست و یه موجی رو تشکیل میده که در اثر ارتعاش زیاد و فرکانس بالا اون موج تبدیل به یه دیوار محکم میشه که دست هم از توش رد نمیشه. و بصورت جسم دیده میشه. توی قرآن هم اومده کوهها رو میبینی و می پنداری ثابت هستند اما مانند ابر در حرکتند. این اشاره به نظریه استرینگ میکنه که الان دارن دانشمندان روش تحقیق می کنن. طبیعی هست که انرژی ها روی هم تاثیر میزارن. حالا زیبایی و زشتی مولکولهای اب و نمیدونم اما یه گیاه هم وقتی باهاش حرف میزنی و بهش انرژی میدی زودتر رشد می کنه.
    یک چیزی می‌خواهم خدمتتان بگویم...
    تمام نظریات جدید فیزیک همه‌شان در حد حرف هستند! همه!
    می‌دانید حقیقت چیست؟
    حقیقت این است که ما انسان‌ها تا کنون از حد اتم پایین‌تر نرفته‌ایم!
    حتی ما انسان‌ها نمی‌دانیم داخل یک اتم چیست!
    اصلا... خود اتم! حتی ما نمی‌دانیم آیا چیزی به نام اتم وجود دارد یا نه!
    این حقیقت ماجراست.

کوانتوم و نظریه‌ی رشته‌ها و ارتعاش و انرژی و پادماده و... اینها همه حالت فرضی (بخوانید خیالی) دارد.

نمی‌دانم معادلات کوانتوم را تا کنون نگاه کرده‌اید یا نه؟ یک ثای می‌گیرند و می‌گذارند این ور و آن ور معادله و آخر یک تعجبی از یک جایش در می‌آورند و به این نتیجه می‌رسند که عدم قطعیت وجود دارد! و از آن عدم قطعیت می‌نشینند یک خیال‌بافی‌های زیبایی برای خودشان می‌کنند که ژول‌ورن و جی کی رولینگ نکرده.
    شما بروید در اینترنت بزنید اصلا اثبات اتم!
    ببینید کجای دنیا اتم اثبات شده؟؟؟
    دیگر چه برسد به الکترون و پروتن و کوارکز و بعد انرژی و عدم قطعیت و ...
    همه‌اش حرف است! نظریه! بلکه فرضیه. هیچ کدام اثبات نشده. هیچ‌کدام. /.:biggrinsmiley.:/

بعد جالب است که می‌آیند با نظریه‌ی کوانتوم خدا را اثبات می‌کنند! /.:blinksmiley.://:.ph34r-smiley.:/

فقط این را بگویم که من خیلی دنبال اثبات اینها رفتم. دریغ از یک دانه اثبات! از اساتیدمان هم پرسیدم آنها هم چیزی نداشتند. اصلا هر چقدر گشتم یک دانه اثبات پیدا نکردم. همه‌اش فرض است! (پیش‌فرض) که رویش فرضیات دیگر را بنا کرده‌اند و رفته‌اند بالا...

بگذریم بابا... می‌ترسم از بورس در بیاییم برویم تو کار فیزیک و فلسفه.

شب همه عزیزان به خیر.

@};-
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
      خواهر من
      نظریه استرینگ فعلا نظریه هست و هنوز ثابت نشده
      اینکه یکی بیاد این نظریه با با دو آیه قرآن بچسبونه به خدا و چیزی ازش در بیاره که نمی شه
      نظریه باید ثابت بشه بعد..
      منم قبول دارم هر چیزی را بخواهیم و از ته دل باشد این افکار به صورت بالفعل در میاد..ولی نه اینکه چیزهای ثابت نشده و تفسیر قرآن به نفع خود یک چیزی ازش در بیاریم
      کلا هر چیزی ساده باشد تفهیمش هم راحت تر هست
      زمانی که نتورک مارکتینگ کار میکردم (البته اصلا نتورک و قبول ندارم اما آموزش هاش عالی بود ) قرار بود ما به یه سقف درآمدی برسیم مثلا. همیشه می گفتن زودباورا زود سقف میزنن... این جمله رو باور داشتم. چیزی و که باور کنید ازش نتیجه می گیرید. جناب کریس گفتید کتاب زیاد خوندید اما دیغ از عمل... بنظرم کمی فکر کنید که آیا دلیلش این نیست که همش دنبال منطق و اثبات هر چیزی هستید که از کتابها نتیجه نمی گیرید؟؟؟ به نظر من اثبات هم بشه بهتون ، بازم یه بهانه واسه انجام ندادنش پیدا می کنید شما. این همه آیه های قرآنی رو راااحت رد می کنید و منتظر اثبات هستید. شما صبر کنید که دانشمندان نظریه استرینگ رو ثابت کنن بعد ازش استفاده کنید. من همین الان ازش استفاده می کنم .
      عهد هر روز صبح من با خودم اینه: زدم به کمد اتاقم و چشمم و که باز میکنم میخونمش.
      من میدونم که یک موجود ارتعاشی هستم و هر لحظه دارم به دنیا ارتعاش میدم. پس تصمیم میگیرم فقط به چیزایی که دوس دارم توجه کنم.
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• کریس گاردنر
        ستاره‌دار (۱۰)
        • Jan 2013
        • 2905

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
        زمانی که نتورک مارکتینگ کار میکردم (البته اصلا نتورک و قبول ندارم اما آموزش هاش عالی بود ) قرار بود ما به یه سقف درآمدی برسیم مثلا. همیشه می گفتن زودباورا زود سقف میزنن... این جمله رو باور داشتم. چیزی و که باور کنید ازش نتیجه می گیرید. جناب کریس گفتید کتاب زیاد خوندید اما دیغ از عمل... بنظرم کمی فکر کنید که آیا دلیلش این نیست که همش دنبال منطق و اثبات هر چیزی هستید که از کتابها نتیجه نمی گیرید؟؟؟ به نظر من اثبات هم بشه بهتون ، بازم یه بهانه واسه انجام ندادنش پیدا می کنید شما. این همه آیه های قرآنی رو راااحت رد می کنید و منتظر اثبات هستید. شما صبر کنید که دانشمندان نظریه استرینگ رو ثابت کنن بعد ازش استفاده کنید. من همین الان ازش استفاده می کنم .
        عهد هر روز صبح من با خودم اینه: زدم به کمد اتاقم و چشمم و که باز میکنم میخونمش.
        من میدونم که یک موجود ارتعاشی هستم و هر لحظه دارم به دنیا ارتعاش میدم. پس تصمیم میگیرم فقط به چیزایی که دوس دارم توجه کنم.
        رویا خانم شما بد برداشت می کنید
        من که نعوذ بلله خدا و قرآن را نفی نمی کنم که..حرف بنده اینه هر چی ساده تر بهتر..دیگه لازم نیست هر چیز اثبات نشده وفرضیه را با آب و تاب بچسبانیم بهش
        من که چیز مخفی از کاربران این تالار ندارم که...بنده قبلا هم در تاپیک دور همی اعلام کردم که افسردگی دارم کلا بی انگیزه هستم..درسته که دست به عمل نزدم اما خواندنش هم در مئاقع حاد روحی خیلی بهم کمک می کنه..
        بنده هم مدنتی هست به اتاقم این متن را چسباندم(آنچه ذهن تصور نماید و باور کند.بدست می آورد)
        کلا کتابهای دیل گارنگی و ناپلِون هیل و جیمز ران و چند تای دیگه از این قبیل نویسندگان و چند مورد رمان انگیزشی را به آثا امثال رابینز و هیکس و این جور نویسنده ها ترجیح میدم
        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کریس گاردنر
          ستاره‌دار (۱۰)
          • Jan 2013
          • 2905

دوستان شب خوش
          ادامه بحث که چه عرض کنم دعوای مان را بزاریم برای فردا که تعطیل و بیکار هستیم/.:biggrinsmiley.:/

خانمها همیشه در منازعه پیروز هستند..ببینم فردا این طلسم را خواهم شکست یا نه
          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
          وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

منم به دوستان شب بخیر میگم.
            در ضمن جناب کریس من و ببخشید اگه لحن صحبتم تند بود. قصدم این نبود.
            بهتره بحث و ادامه ندیم. من با بقیه خانم ها فرق دارم. بحث کردن رو از هییییچ نوعی و دوس ندارم... :p
            جدی میگم بحث خوب نیست. هر کسی با عقاید و باورهای خودش زندگی می کنه... نمیخواییم تحمیل کنیم عقاید شما و جناب محمد حسین هم قابل احترامه
            بریم بخوابیم که بی خوابی برای پوست فوق العاده مضر است.
            شب همگی دوستان بخیر

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
              دوستان شب خوش
              ادامه بحث که چه عرض کنم دعوای مان را بزاریم برای فردا که تعطیل و بیکار هستیم/.:biggrinsmiley.:/

خانمها همیشه در منازعه پیروز هستند..ببینم فردا این طلسم را خواهم شکست یا نه
              حرف آخر را همیشه مرد می‌زند!
              ????

با قاطیعت کامل همیشه آخر سر می‌گوید:
              چشم.

«محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• sooroosh1315
                ستاره‌دار (۲)
                • Oct 2019
                • 5358

سلام،
                ی مقدار تلخ نوشته بودم اصلاحش می کنم :)
                روزتان بخیر و نیکی

فکر کنم یک لطیفه خوب باشد که اسپم هم نشود

چگونه از بورس 2 میلیون دلار در آورده بودم؟ مثلا 2 میلیارد دلار سرمایه گذاری کرده، تهش 2 میلیون براش مونده :)
                یا اگر سودش باشه میشه یک دهم درصد سود کرده کلا :))
                آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2019/11/01, 13:15.
                از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

سلام داداش،
                  این دو سه روز نخوابی و بدخوابی حسابی معلوم است ها!
                  ما همیشه عادت داشتیم از شما یک چهره‌ی سر حال و خوش‌بین ببینیم...
                  الان رفتید بالا منبر (ول هم نمی‌کنید) و هر چه بدبینی بود در عالم و هر چه نیمه‌ی خالی لیوان بود در عالم را نمایان کردید!

نیمه‌ی پر لیوان را بگذارید من در ادامه‌ی نوشته‌ی شما بگویم که هم تکمیل کننده باشد و هم توازن قوا برقرار شود.

حالا عربستان و صادق هدایت را کاری ندارم... ولی...

در آن محله‌های فقیر نشین هم ارایه‌ی کالاهای ۹۹ سنتی یک سود دو طرفه است. کلاه‌برداری نیست. یک بده بستان عالی و سودمند برای هر دو طرف است. در محله‌های ثروتمندنشین هم باز یک بده‌بستان عالی وجود دارد. خیلی جاها چیز تقلبی و بی‌کیفیت (Fake) وجود ندارد. تقلبی بسته به دیدگاه دارد و نسبی است. من اگر شفاف باشم و بگویم این لباسی که دارم می‌فروشم از بهترین نخ نیست و با فلان پلاستیک ساخته شده (شفافیت) و دارم به قیمت یک دهم می‌فروشم این نه تنها تقلب نیست بلکه سود رسانی دو طرفه است. هم فروشنده سود می‌برد و هم خریدار. هر دو طرف راضی هستند. قانون و شرع هم اشکالی نمی‌بیند.

خیلی‌ها از این کتاب‌های موفقیت جواب می‌گیرند. اگر هیچ نتیجه‌ی مادی‌ای هم نگیرند... حتی همین حس خوب زندگی و پویایی و تلاش هم به عنوان دستاورد خودش فووووووووق‌العاده است! نیست؟ (که البته همین تلاش و هدف‌مندی و پویایی و ذهن نظام‌مند شده آدم را به موفقیت هم می‌رساند. ان‌شاءالله.)

من عادت داشتم بدبین باشم... ولی این نوشته‌ی شما را که دیدم دیگر جا خوردم. خیـــــــــــــــــــــــــلی نیمه‌ی خالی لیوان داشت! خیـــــلی!
                  از من می‌شنوید حتما همین اکنون بروید خوابتان را تنظیم کنید و به ورزش‌تان (و در کل به بدنتان) برسید.
                  این‌جور پیش بروید پس فردا دو نفر از کسانی که خواننده‌ی نوشته‌هایتان هستند ممکن است اقدام به خودکشی کنند!

«محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Oct 2019
                    • 5358

از هر آنچه غیر خداس باید نا امید بود،

یک مطلبی بود میگفت از تمام داشته هایت خدا را حذف کن ببین چی داری

و به تمام نداشته هایت خدا رو اضاف کن ببین چی داری

منکر قدرت ایمان و اتصال درونی و معجزه هم نیستم

ولی دوتا راه وجود داره برای ثروتمند شدن، یکی قبول کردن واقعیت ها و اینکه همه چیز در حال تغییر هست، و قدرت اختیار و انتخاب ما محدود به الان هست، آگاهی از آینده نداریم (قدرت پردازش را نداریم) و در گذشته هم قدرت تغییر نداریم

هر چه داریم و نداریم الان هست

خلاصه دو جور میشه به آرزوها رسید، یکی تو خیال، یکی تو واقعیت، خیال رو که در تاپیک اعتبار (؟) گفتید راه شیطان هست

واقعیت راه خدا و حقیقت و راستی

بنظرم باید در واقعیت ها حرکت کرد و کمتر کتاب ها یا سمینارهای وهم و خیالات خواند، البته که ایمان و معجزه واقعی هست، ولی نباید روی معجزه حساب کنی (چون آگاهی نداری) و گرنه هر لحظه خودش یک معجزه اس.

فکر کنم گسسته نوشتم، خوابم نمی بره آقا محمد حسین، همینجور سرطان فکر گرفتم، همینجور سلسله وار فکر می کنم
                    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

جالبه اینایی که میگن سمینار وهم و خیال خودشون مطمئنم یه دونه شو هم شرکت نکردند. حرف از واقعیت میزنند اما نمیدانند واقعیت چیست. واقعیت هر کسی زندگی خودش است. اصلا واقعیتی وجود نداره. هر کس چیزی که از زندگی دریافت کرده رو واقعیت تلقی می کنه. چند روز پیش یکی از دوستانم پیام داد. صحبت کردیم. بعد گفت ازدواج کردی؟؟؟ خودش چند وقت پیش نامزد کرده بود. بخاطر فضولی های دیگران همیشه پاسخم به این دوستان بله است. که فضولی شون ادامه پیدا نکنه. قبل از اینکه پیام من برسه دستش گفت اگه ازدواج نکردی ازدواج نکن. اولش قشنگه بعد جنگ شروع میشه. واقعیت زندگی اون همین بود و اون و کلی تلقی میکرد. اما از زن داداش من بپرسی میگه ازدواج عالیه . مسئولیت داره اما خیلی عالیه. واقعیت زندگی زن داداش من هم اونه. حالا شما به من بگید واقعیت ازدواج چیه؟؟؟ واقعیت امام قلی خان در مورد ازدواج بده واقعیت اقای مهدی 1400 عالیه. تو یه تاپیک همین سایت بورسی نظرات دوستان و خوندم. خانومی رو می شناسم با مردهای متاهل دوست شده چندین بار. واقعیت اون از ازدواج... همه مردها خیانت می کنن... دیدین واقعیتی وجود نداره ؟؟؟ خودمون غرق کردیم تو این مزخرفات... واقع بین باش واقع بین باش. هر کی این و بهم بگه مطمئنم یه آدم بد بینه. شک ندارم.
                      جالبه بهتون بگم تمام ادم های بزرگ و موفق دنیا واقع بین نبودند. رویاپرداز و عمل گرا بودن. بدون اون انسان های رویاپرداز هیچ پیشرفتی تو دنیای بشری به وجود نمیومد. زمانی که ادیسون میخواست لامپ رو اختراع کنه همه مسخره می کردند و میگفتند دیوانه است و تمام مردم تردش کرده بودند. وقتی گالیله گفت زمین گرده میخواستن بکشنش. وقتی منصور حلاج گفت ان الحق اعدامش کردند که تو کفر میگی... دیگه هم ادامه نمیدم.
                      من ترجیح میدم واقع بین نباشم و اونقد خوش بین باشم که دیگران من و احمق فرض کنن. وقتی از نظر عموم مردم احمق به نظر اومدم اونوقت مطمئنم که به زودی خیلی بزرگ و موفق میشم.
                      روز خوش...
                      آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2019/11/01, 15:24.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

یکی از کارهای سخت این است که آدم در یک نمادی بفروشد به قصد اینکه دارد موقتا پایین می‌آید، بعد قیمت پایین هم بیاید و آدم بخواهد بخرد... خریدش خیلی سخت است... نمی‌دانم آزمایش کرده‌اید یا نه؟

از آن ور یک کار دیگر هم سخت است... اینکه آدم یک نمادی را که قیمتش پایین است را بگذارد زمانی که از یک مقاومتی (یا هرگونه مکانیزم ماشه‌ای) رد شود بعد بخرد... ولی زمانی که رد شد آدم می‌خواهد بخرد یک جوری می‌شود... با خودش می‌گوید این را من آن ۱۵ درصد پایین‌تر می‌توانستم بخرم و نخریدم... الان ۱۵ درصد بالاتر بخرم؟؟؟؟ حالا این وسط صف خرید باشد و یک یا دو تا پنج درصد هم بخورد دیگر بدتر می‌شود... به خصوص اینکه هنوز معتقد باشی خوب است... ولی این که ۱۵ تا ۳۰ درصد آمده بالا خیلی زور دارد!
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

سلام. امروز اول صبح بیدار شدم همه لامپا رو روشن کردم. :p دیشب کی اخرین نفر لامپا رو خاموش کرده بود؟؟؟
                          من برم سراغ آموزش هام (تحلیل تکنیکال، شمع های ژاپنی و همچنان ادامه الگوهای برگشتی، مبحث tweezers tops and bottoms

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

سلام.
                            دلم تنگ شده بود...
                            این نیم روزه شما عزیزان را ندیده بودم...
                            این هم سلام، صبح‌به‌خیر صبح امروز که نشد که بشود...

به قول آقای اقبالی: سلام. صبح به خیر ایراااااااان

https://img9.irna.ir/old/Image/1398/13980128/83282632/N83282632-72971586.jpg
                            http://www.talab.org/wp-content/uploads/2016/03/1615429818-talab-ir.jpg
                            http://media.irib.ir/assets/news_images/20171007141045_2375.jpg

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

قابل توجه دوستان...
                              صبح که همه‌اش قطع و وصلی (به قول خانم رویا خاموشی روشنی) داشتیم دیدم یکی دو تا نوشته بود که الان نیست...
                              الان هم امکانش هست برخی چیزهایی که بنویسیم بپرد...
                              اگر مطلب مهمی داریم درج می‌کنیم، یک بایگانی ساده در رایانه‌ی خودمان داشته باشیم.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

حمد امروزمان را بگوییم...
                                سپاس خدایی را که به ما نعمت دست و پا داد...
                                سپاس خدایی را که اجازه داد از هوا استفاده کنیم... از گردش خون و غذا و نفس در بدنمان استفاده کنیم و از این یسر (جریان و آسانی) لذت ببریم و استفاده ببریم.
                                سپاس خدایی را که نعمت‌های بی‌شمار به ما داده... نعمت معاشرت با دیگران... نعمت قدم زدن... نعمت انجام کارها... نعمت خیال... نعمت تفکر... نعمت بویایی و شنوایی و لامسه و چشایی... نعمت عقل و احساسات! (نعمت نقص و دنیا و کثیفی! که این سه فقره‌ی آخر بماند.)
                                هر کدام از اینها نعمتی بسیار بزرگ است... آن‌قدر بزرگ که اگر نداشتیم حاضر بودیم تمام پول‌های در عالم را بدهیم (اگر داشتیم) و آن را تجربه کنیم!
                                بی‌نهایت نعمت داریم و نمی‌بینیم... آن وقت می‌رویم تمرکز (Zoom/Focus) می‌کنیم روی چه؟؟؟

سپاس خداوند بزرگ را به خاطر بی‌نهایت نعمت زیبا و بی‌نهایتش...

و البته به قول جناب نوام... یکی از این نعمت‌ها نعمت «حیات» است.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X