پاسخ : نوشتههای غیر بورسی ما بورسیها
یک چیزی میخواهم خدمتتان بگویم...
تمام نظریات جدید فیزیک همهشان در حد حرف هستند! همه!
میدانید حقیقت چیست؟
حقیقت این است که ما انسانها تا کنون از حد اتم پایینتر نرفتهایم!
حتی ما انسانها نمیدانیم داخل یک اتم چیست!
اصلا... خود اتم! حتی ما نمیدانیم آیا چیزی به نام اتم وجود دارد یا نه!
این حقیقت ماجراست.
کوانتوم و نظریهی رشتهها و ارتعاش و انرژی و پادماده و... اینها همه حالت فرضی (بخوانید خیالی) دارد.
نمیدانم معادلات کوانتوم را تا کنون نگاه کردهاید یا نه؟ یک ثای میگیرند و میگذارند این ور و آن ور معادله و آخر یک تعجبی از یک جایش در میآورند و به این نتیجه میرسند که عدم قطعیت وجود دارد! و از آن عدم قطعیت مینشینند یک خیالبافیهای زیبایی برای خودشان میکنند که ژولورن و جی کی رولینگ نکرده.
شما بروید در اینترنت بزنید اصلا اثبات اتم!
ببینید کجای دنیا اتم اثبات شده؟؟؟
دیگر چه برسد به الکترون و پروتن و کوارکز و بعد انرژی و عدم قطعیت و ...
همهاش حرف است! نظریه! بلکه فرضیه. هیچ کدام اثبات نشده. هیچکدام. /.:biggrinsmiley.:/
بعد جالب است که میآیند با نظریهی کوانتوم خدا را اثبات میکنند! /.:blinksmiley.://:.ph34r-smiley.:/
فقط این را بگویم که من خیلی دنبال اثبات اینها رفتم. دریغ از یک دانه اثبات! از اساتیدمان هم پرسیدم آنها هم چیزی نداشتند. اصلا هر چقدر گشتم یک دانه اثبات پیدا نکردم. همهاش فرض است! (پیشفرض) که رویش فرضیات دیگر را بنا کردهاند و رفتهاند بالا...
بگذریم بابا... میترسم از بورس در بیاییم برویم تو کار فیزیک و فلسفه.
شب همه عزیزان به خیر.
@};-
در اصل توسط roya123 پست شده است
View Post
تمام نظریات جدید فیزیک همهشان در حد حرف هستند! همه!
میدانید حقیقت چیست؟
حقیقت این است که ما انسانها تا کنون از حد اتم پایینتر نرفتهایم!
حتی ما انسانها نمیدانیم داخل یک اتم چیست!
اصلا... خود اتم! حتی ما نمیدانیم آیا چیزی به نام اتم وجود دارد یا نه!
این حقیقت ماجراست.
کوانتوم و نظریهی رشتهها و ارتعاش و انرژی و پادماده و... اینها همه حالت فرضی (بخوانید خیالی) دارد.
نمیدانم معادلات کوانتوم را تا کنون نگاه کردهاید یا نه؟ یک ثای میگیرند و میگذارند این ور و آن ور معادله و آخر یک تعجبی از یک جایش در میآورند و به این نتیجه میرسند که عدم قطعیت وجود دارد! و از آن عدم قطعیت مینشینند یک خیالبافیهای زیبایی برای خودشان میکنند که ژولورن و جی کی رولینگ نکرده.
شما بروید در اینترنت بزنید اصلا اثبات اتم!
ببینید کجای دنیا اتم اثبات شده؟؟؟
دیگر چه برسد به الکترون و پروتن و کوارکز و بعد انرژی و عدم قطعیت و ...
همهاش حرف است! نظریه! بلکه فرضیه. هیچ کدام اثبات نشده. هیچکدام. /.:biggrinsmiley.:/
بعد جالب است که میآیند با نظریهی کوانتوم خدا را اثبات میکنند! /.:blinksmiley.://:.ph34r-smiley.:/
فقط این را بگویم که من خیلی دنبال اثبات اینها رفتم. دریغ از یک دانه اثبات! از اساتیدمان هم پرسیدم آنها هم چیزی نداشتند. اصلا هر چقدر گشتم یک دانه اثبات پیدا نکردم. همهاش فرض است! (پیشفرض) که رویش فرضیات دیگر را بنا کردهاند و رفتهاند بالا...
بگذریم بابا... میترسم از بورس در بیاییم برویم تو کار فیزیک و فلسفه.
شب همه عزیزان به خیر.
@};-
نظر