دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

اقا فعلا به فردا فک کنیم.
    بورس تعطیل هست من فردا بخوابم تا لنگ ظهر یا نه؟

آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/01/05, 16:23.
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

? در زیر نوشته‌ی جناب مهندس صلواتی است.
      تهدیدها و اظهار نظرهای احساسی باعث التهاب اقتصاد کشور میگردد !

بنظر میرسد مواضع ،ومصاحبه های مسئولين و کسانیکه تریبونی در دست دارند از حد اعتدال خارج شده ! بعد از شهادت حاج قاسم سلیمانی از مدیران ،وزرا و نمایندگان مجلس گرفته تا نهادهای نظامی و ،،، شروع ب خط و نشان و تهدید آمریکا گرفته اند که در شرایط فعلی بنظر میرسد بجز ضریه زدن به اقتصاد کشور نتیجه ای در بر نخواهد داشت ، یعنی با اظهار نظرهای غیر منطقی و احساسی ،اهداف دشمنان کشور را نا خواسته به پیش میبریم!

توجه داشته باشیم با هر تهدیدی، با هر اعلام جنگی، باعث التهاب و نوسان در تمامی بازارهای داخلی (ارز ، طلا، خودرو و،) میشویم،بدانید این تهدیدها فقط و فقط باعث خروج پول از بازار سرمایه میگردد، و خروج ارز از کشور را نیز بهمراه خواهد داشت، بهتر است کلیه سیاستهای کشور از طریق مقام رهبری و وزرات امور خارجه رسانه ی شود ،تا اقتصاد کشور در این شرایط حساس بیش از این دچار بحران نگردد، لطفا از هرگونه پیغام و اظهار نظر احساسی خوداری کنیم تا اقتصاد کشور بیش از این دچار التهاب نگردد! و اندک سرمایه گزاران خارجی هم از ایران خارج نشوند!
      آدم قابل احترامی به نگر می‌رسد جناب صلواتی. @};-
      ولی نقدی که به نوشته‌ی بالا وارد است این است که در آن دلبستگی به دنیا موج می‌زند.
      ما دو جنبه داریم. جنبه‌ی دنیوی و جنبه‌ی اخروی. هر دو در جای خود باید رسیدگی شوند و جنبه‌ی اخروی باید مقدم باشد.
      (این انتقاد را می‌کنم برای اینکه مشابه این حسی که در پشت نوشته‌ی بالا هست در بسیاری از دوستان هم هست و مهمتر اینکه در خودم هم هست.)
      ظاهر نوشته‌ی بالا منطق‌گرایی و دور ماندن از احساسات است. ولی اصلش میل به دنیا و مقدم دانستن آن بر موضوعات ملی مذهبی است.

در من هم این حالت هست. که ای بابا... ولشان کنید... /:.ph34r-smiley.:/ حالا مگر چه شده؟ :D اصلا خود سردار دوست داشت شهید شود. >:) صلوات بفرستید بابا... :D این همه ایرانی هر روز در جاده‌ها می‌میرند... /:.winksmiley02.:/
      ولی حقیقتش این است که پشت اینها «ترس» از دست دادن دو زار پولی است که اینجا (در بورس) کلی انرژی برای جمع کردنش هزینه کرده‌ایم. ترس و طمع نسبت به دنیا. و تنها یک بورسی می‌تواند کامل درک کند ترس و طمع با انسان چه می‌تواند بکند.

خدا در «قرآن» بارها مثال می‌زند... از افرادی که وقت رفتنشان (مرگشان) رسیده ولی آمادگی سفر ندارند... می‌گویند ای بابا... ما همه‌اش هفتاد سال بهره بردیم... چرا این‌قدر زود؟ من هنوز فلان مرحله را رد نکرده‌ام (غولش را نکشته‌ام) و فلان بهره را نبرده‌ام... عین این بچه‌هایی که مادر می‌خواهد از پای پلی‌استیشن بلندشان کند.

پلی‌استیشن می‌توان بازی کرد...
      ولی بازی‌ای مهمتر ورای این بازی هست که باید آن را مقدم دانست.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post

ولی نقدی که به نوشته‌ی بالا وارد است این است که در آن دلبستگی به دنیا موج می‌زند.
        ما دو جنبه داریم. جنبه‌ی دنیوی و جنبه‌ی اخروی. هر دو در جای خود باید رسیدگی شوند و جنبه‌ی اخروی باید مقدم باشد.
        (این انتقاد را می‌کنم برای اینکه مشابه این حسی که در پشت نوشته‌ی بالا هست در بسیاری از دوستان هم هست و مهمتر اینکه در خودم هم هست.)
        ظاهر نوشته‌ی بالا منطق‌گرایی و دور ماندن از احساسات است. ولی اصلش میل به دنیا و مقدم دانستن آن بر موضوعات ملی مذهبی است.

در من هم این حالت هست. که ای بابا... ولشان کنید... /:.ph34r-smiley.:/ حالا مگر چه شده؟ :D اصلا خود سردار دوست داشت شهید شود. >:) صلوات بفرستید بابا... :D این همه ایرانی هر روز در جاده‌ها می‌میرند... /:.winksmiley02.:/
        ولی حقیقتش این است که پشت اینها «ترس» از دست دادن دو زار پولی است که اینجا (در بورس) کلی انرژی برای جمع کردنش هزینه کرده‌ایم. ترس و طمع نسبت به دنیا. و تنها یک بورسی می‌تواند کامل درک کند ترس و طمع با انسان چه می‌تواند بکند.

خدا در «قرآن» بارها مثال می‌زند... از افرادی که وقت رفتنشان (مرگشان) رسیده ولی آمادگی سفر ندارند... می‌گویند ای بابا... ما همه‌اش هفتاد سال بهره بردیم... چرا این‌قدر زود؟ من هنوز فلان مرحله را رد نکرده‌ام (غولش را نکشته‌ام) و فلان بهره را نبرده‌ام... عین این بچه‌هایی که مادر می‌خواهد از پای پلی‌استیشن بلندشان کند.

من نمیدونم این مهندس صلواتی کیه
        ولی خب متشنج کردن جو هم درست نیست جناب محمدحسین
        خب معلومه که سرمایه مون مهمه واسمون
        معلومه که جنگ دوس نداریم و امنیت میخواییم
        اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
          من نمیدونم این مهندس صلواتی کیه
          ولی خب متشنج کردن جو هم درست نیست جناب محمدحسین
          خب معلومه که سرمایه مون مهمه واسمون
          معلومه که جنگ دوس نداریم و امنیت میخواییم
          بلی.
          ولی معمولا ما انسان‌ها اهل کوفه هستیم. یعنی امام و معنویت و دین و عزت و از این جور چیزها را دوست داریم. خیلی هم دوست داریم.
          /:.Heart.:/ ولی تا زمانی که در برابر ارزش‌های دیگرمان چون پول و رفاه و سلامت بدنی قرار نگیرد. اگر قرار بگیرد... خوب... یک نگاه دقیق و باریک‌بینانه (!) می‌اندازیم می‌بینیم همچین... امام هم شاید بر حق نباشد... اصلا برای چه این همه راه آمده کوفه؟ اصلا زمانی که تجهیزات کافی نداشت مگر بی‌کار بود بیاید اینجا؟ اصلا خیلی دینی به این می‌اندیشیم (!) که خدا در قرآن گفته خودتان را با دست خودتان به مهلکه نبرید و می‌نشینیم امام را نصیحت می‌کنیم. به اشتباهی که کرده متوجهش می‌سازیم.
          این امام و این اهل کوفه درون همه‌مان هست.
          من هم که این را نوشتم بیشتر برای خودم نوشتم.
          حالا... ان‌شاءالله که خبری نیست و ما را به آزمون نمی‌گذارند. دست کم اکنون که زیاد آمادگی‌اش را نداریم ان‌شاءالله نگذارند.
          ولی این آزمون قطعا برپا خواهد شد. دیر و زود دارد و سوخت و سوز ندارد.
          خدا کند پیش از آنکه مادر بیاید خودمان (قلبا) دست از پلی‌استیشن کشیده باشیم.
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

از تلگرام
            =====

راستی چرا امروز هستتون سالمه؟
            یا هستتون درست شده
            یا نیازی به قطعی هسته معاملاتی نبوده ?
            [In reply to "یادداشتهای مهدی رباطی"]?https://twitter.com/mahdrobati/statu...637314560?s=21

توییت ریپلای شده چهارشنبه ⏏️

‏? یقیناً کسی اطلاعی از ترور سردار نداشت، ولی بازار شرایطی داشت که آماده تلنگر برای قفل شدن در صف فروش و ورود به اصلاح بود.
            ‏این بهانه با ترور جور شد. مدتی ⁧ #بورس⁩ در اصلاح خواهد بود تا به بهانه‌ای موج صعودی جدید آغاز شود. به‌نظر می‌رسد Bull Market کماکان برقرار است.

©️@m_robatii
            #نکته #صف_فروش

نرفتن در صف‌های فروش بسیار طولانی!

اگر در یک صف فروش منتظر عرضه سهام‌ خود هستید، درحالیکه نوبت شما در اواخر صف قرار دارد، حتما سفارش خود را کنسل نموده و منتظر فرصت بهتری برای معامله مورد نظرتان در آینده باشید!

بعنوان مثال فرض کنید درحال حاضر سهام ایرانخودرو حدودا ۱۰۰ میلیون سهم سفارش فروش باقی‌مانده در صف دارد. این سهم بطور متوسط روزانه ۲۵ میلیون سهم معامله می‌شود. حال اگر نوبت کسی در نیمه دوم این صف قرار داشته باشد، بهترین کار برایش این است که سفارش خود را کلا کنسل نماید.

زیرا برای این شخص، صرفا دو حالت بیشتر وجود نخواهد داشت:

۱- صف فروش تا پایان وقت باقی خواهد ماند و اصلا نوبت به شما نخواهد رسید.

۲- صف فروش بطور کامل جمع خواهد شد و نوبت به شما می‌رسد، ولی بلافاصله بازار تغییرجهت داده و مجددا مثبت می‌شود، درحالیکه شما از بازار خارج شده‌اید!

جمع شدن صفوف بسیار طولانی صرفا در انتهای روند رخ می‌دهند. بنابراین از نوبت گرفتن در انتهای صفوف طولانی، خودداری‌ نمایید!

حضور در صف‌های طولانی، درحالیکه نوبت شخص در نیمه دوم صف قرار دارد، کاملا بی‌معنی است و در هر دو حالت به ضرر فروشنده سهام خواهد بود. در چنین مواقعی بهتر است سفارش خود را کنسل کنید.

درحال حاضر حدود هفتاد درصد از فشار فروش وارد بر بازار در چنین شرایطی قرار دارد!

? کانال پشوتن مشهوری نژاد

@PashootanMashhuriNejad
            [ Photo ]سردار دهقان: پاسخ ایران بر مبنای درایت و منطق خواهد بود

مشاور فرماندهی کل قوا:
            ?پاسخ ایران بر مبنای درایت و منطق و بازدارنده و موثر خواهد بود.
            ?ما وارد جنگ تمام عیار با آمریکا تحت هیچ شرایطی نخواهیم شد و در حد و اندازه حمله آمریکا پاسخ خواهیم داد.
            ?منطقه دیگر برای نیروهای آمریکایی امن نیست.
            @ZarrebinNews
            [ Photo ]?به گزارش رسانه های عربی،استیون تاونسند فرمانده فرماندهی آمریکا در آفریقا کشته شد/اعتمادآنلاین
            @ZarrebinNews
            [ Photo ]شمخانی: پاسخ ایران به ترور سردار سلیمانی حتما نظامی است، اما فقط به اقدامات نظامی محدود نمی‌شود. /فارس
            @ZarrebinNews
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

از تلگرام
              =====
              [ Photo ]سردار دهقان: پاسخ ایران بر مبنای درایت و منطق خواهد بود

مشاور فرماندهی کل قوا:
              ������پاسخ ایران بر مبنای درایت و منطق و بازدارنده و موثر خواهد بود.
              ������ما وارد جنگ تمام عیار با آمریکا تحت هیچ شرایطی نخواهیم شد و در حد و اندازه حمله آمریکا پاسخ خواهیم داد.
              ������منطقه دیگر برای نیروهای آمریکایی امن نیست.
              @ZarrebinNews

قابل توجه رویا خانم.

?سردار آبنوش معاون عملیات سازمان بسیج مستضعفان: مردم با شهادت سپهبد قاسم سلیمانی بی‌تابی نکنند. در زمان و مکان مناسب جواب دندان‌شکنی به آمریکا می‌دهیم.

سردار احمد وحیدی: از این به بعد آمریکایی‌ها باید میلیاردها دلار صرف حفاظت خودشان کنند که دلبستگان مقاومت هر لحظه ممکن است آنها را مورد هجوم قرار دهند

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/01/06, 04:35.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

مهدی نجاران‌‌, [۰۵.۰۱.۲۰ ۰۹:۳۴]
                قطعا با این حمایتی که از بازار شد که در چندین سال گذشته بی سابقه بود نشان داد که بازار بورس تهران برای دولت اهمیت خاصی داره و هنوز برای اون برنامه هست و به حال خودش رها نشده.... نقدینگی خوبی از طریق حقوقی ها و شبه دولتی ها وارد بازار شده.... میشه با درایت و در چند روز اینده بعضی سهام ارزنده را اگر قصد فروش بود بهتر فروخت ولی مثل همیشه سهام پروژه و بی حساب چند برابر شده فرصت فروش و تعویض هست.
                بازار نگران واکنش بعد این ماجراست که بنظر و با توجه به صحبتهای این چند روزه مقامات فعلا تایم واکنش نامعلوم و بصورت غیر مستقیم هست.
                @MehdiNajaran

مهدی نجاران‌‌, [۰۵.۰۱.۲۰ ۱۰:۵۹]
                متاسفانه تنها حرفه و شغلی که از این اتفاقات ضربه مبینه همین بورسه... تموم شغلها بواسطه رشد دلاری که اتفاق میفته نفعم میبرن.. از کار لوازم خانگی گرفته تا سکه و ملک و.....
                و بدی بیشتر اون اینه هر چقدر سهامدار و با زحمت و هزار مکافات در طی چند ماه بدست میاره در عرض دو سه روز بر میگرده سرجای اول خودش... دقیقا بازی مار و پله هست.... فقط اونجاش خیلی دردناکه که هر روز عدد شاخص را بولد کردند و الانم میبینیم از سیصد هزار تا360هزار واحد اومده ولی خیلی از سهامداران به اندازه سود بانکی برد نکردن.... فقط استرس این حرفه را کشیدن.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• meisam317
                  ستاره دار(6)
                  • Mar 2013
                  • 639

امروز یک دست از نمادها ده بار صف فروششان جمع شد...
                  خوب معلوم است می‌خواهند روی این یک پولتیکی بزنند دیگر! نه؟ ;)
                  (نمادهای گنده‌ای که به دستور مقامات جمع شده‌اند را نمی‌گویم‌ها. نمادهای کوچکی را که حقیقی جمع کرده می‌گویم.)
                  لیست شون لطف می کنید بزارید ... /:.rolleyessmileyani

راستی بعضی نماد ها بطور خودجوش ( با لحن فردوسی پوری بخوانید ) بسته شدند ... ایشالله که عمدی نبوده ... البته ما میتونیم قانع نشیم که کاملا عمدی هست
                  آخرین ویرایش توسط meisam317؛ 2020/01/06, 10:30.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط meisam317 پست شده است View Post
                    لیست شون لطف می کنید بزارید ... /:.rolleyessmileyani

راستی بعضی نماد ها بطور خودجوش ( با لحن فردوسی پوری بخوانید ) بسته شدند ... ایشالله که عمدی نبوده ... البته ما میتونیم قانع نشیم که کاملا عمدی هست
                    فهرست که ندارم. کلا من روی نمودار میان‌روزی (قاب زمانی کوچک‌تر از روزانه) کار نمی‌کنم. این هم برداشت شخصی‌ام بود. چند نماد دیدم این‌جوری شدند گفتم. اکنون حضور ذهن ندارم. آهان... زکشت را مثلا به یاد دارم. زکشت دو بار آمد خورد به صف فروش و جمع شد. آهان... ختور هم اگر اشتباه نکنم این‌جوری شد. بگذارید یک نگاه بیاندازم... بلی ختور هم این‌گونه بود:

(دست آخر هم صف فروش بوده... ولی چون صفش همه‌اش ۳۰ هزارتا دانه است مهم نیست و ما می‌گوییم جمع شده (نسبت به ۷٫۷ میلیون سهم حجمی که خورد).)
                    دیگر چه؟ دیگر چیزی یادم نمی‌آید.
                    البته ... ای بابا... این دو تا هر دوتایشان را حقوقی جمع کرده. ولی چون نماد کوچکی هستند و احتمالا دستوری جمع نشده‌اند مهم نیست زیاد. (باید یک نگاه بکنم ببینم سهامداران درصدی‌شان که بوده.)
                    خوب... بگذارید پالایه‌اش را بنویسم...
                    اینها چطور است؟ :

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

چون شمارشان کم است بد نیست یک نگاه به اینها بیاندازیم...
                      نمرینو را شمردم... ۵ بار صف فروش شده! :D نه! شش بار!
                      البته نماد پرپری و دوزاری‌ای است... با باد که نه... با یک فوت این‌ور و آن ور می‌شود.
                      حقوقی درصدی آتیه سپهر قرن که تا دیروز داشته جمع می‌کرده دست روی دست گذاشته و به جایش حقیقی سهم برداشته.
                      درصدی‌های دیگر هم بلااستثناء هیچ فعالیتی ندارند.
                      نمودارش هم خیلی معمولی است و چیز خاصی ندارد.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

دتوزیع که عرضه اولیه است و حساب نیست. باقی‌اش را هم دوستان اگر چیزی به ذهنشان رسید بگویند.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mahyar1357
                          عضو عادی
                          • Jul 2011
                          • 233

سلام
                          جناب محمد حسین
                          تشکر بابت تحلیلها و وقتی که میگذارین
                          برادر شما نفست از جای گرم بلند میشه
                          تنش سیاسی یعنی جهش دلار و گرانی و حتی قحطی
                          البته اقشار متوسط به بالا زیاد آسیبی نمیبینن
                          ولی اقشار ضعیف که همین الان در حال له شدن هستن نابود میشن.صحبت 100 نفر و 1000 نفر و 10000 نفرم نیست تنش سیاسی و گرانی ارز و..دودش به چشم میلیونها ایرانی فقیر میره شما چه جوابی برای اونها داری؟
                          خیلی دغدغه معنویت داری و انگیزه های الهی داری بفرما از خودتون مایه بزارین.اصلا بورس و کار و زندگیتو رها کن برو دنبال تحقق آرمانهای الهی و انتقام خون سردار سلیمانی.
                          [B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]

نظر

• meisam317
                            ستاره دار(6)
                            • Mar 2013
                            • 639

در اصل توسط mahyar1357 پست شده است View Post
                            سلام
                            جناب محمد حسین
                            تشکر بابت تحلیلها و وقتی که میگذارین
                            برادر شما نفست از جای گرم بلند میشه
                            تنش سیاسی یعنی جهش دلار و گرانی و حتی قحطی
                            البته اقشار متوسط به بالا زیاد آسیبی نمیبینن
                            ولی اقشار ضعیف که همین الان در حال له شدن هستن نابود میشن.صحبت 100 نفر و 1000 نفر و 10000 نفرم نیست تنش سیاسی و گرانی ارز و..دودش به چشم میلیونها ایرانی فقیر میره شما چه جوابی برای اونها داری؟
                            خیلی دغدغه معنویت داری و انگیزه های الهی داری بفرما از خودتون مایه بزارین.اصلا بورس و کار و زندگیتو رها کن برو دنبال تحقق آرمانهای الهی و انتقام خون سردار سلیمانی.
                            ایشون هم نظر خودش گفت مثل شما و مثل بقیه ... انگار همه هم مسلک های شما با شمشیر قحطی و ... قصد حذف صداهای مخالف رو دارند نه !

چند روز صبر کنی بازار سبز و صف خریدهای خوشگل میلیونی میبینی

اگه کسی بورس بمونه افراد باسوادی مثل محمدحسین بمونن خیلی بهتر و مفید تر هست نه بادی به هر جهت ها و بیسوادهای هوچی گر ... .

بورس هم وسیله کسب رزق و روزی در جهت تحقق آرمانهای الهی است .

نظر

• ebiman
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 2071

جناب محمدحسین من صحبت های شما را تا حدودی قبول دارم ولی به نظرم شما دیگه خیلی احساسی و عرفانی به این قضیه نگاه کردید . اینکه باید انتقام خون شهید گرفته شود شکی درش نیست ولی جنبه منطقی و عقلانی هم باید در نظر گرفته بشه . نمیشه همه مملکت تعطیل بشه چون ما می‌خواهیم انتقام بگیریم . همانطور که رهبر و سران نظام گفتند به وقتش و با برنامه انتقام گرفته خواهد شد . بالاخره سرمایه های ما در برابر سرمایه های عظیمی که این چند وقته به هر ترتیبی ( چه با تبلیغات چه با وعده ها ) وارد بازار سرمایه شده ناچیز است و باید ترتیبی هم اتخاذ شود که این سرمایه دوباره فرار نکند از بورس که آثار مخربی خواهد داشت که خود شما حتما بهتر می دانید . یکی از همین تصمیمات که شاید می تونست درست باشه تعطیلی چند روزه بورس بود
                              سلام

نظر

• mahyar1357
                                عضو عادی
                                • Jul 2011
                                • 233

در اصل توسط meisam317 پست شده است View Post
                                ایشون هم نظر خودش گفت مثل شما و مثل بقیه ... انگار همه هم مسلک های شما با شمشیر قحطی و ... قصد حذف صداهای مخالف رو دارند نه !

چند روز صبر کنی بازار سبز و صف خریدهای خوشگل میلیونی میبینی

اگه کسی بورس بمونه افراد باسوادی مثل محمدحسین بمونن خیلی بهتر و مفید تر هست نه بادی به هر جهت ها و بیسوادهای هوچی گر ... .

بورس هم وسیله کسب رزق و روزی در جهت تحقق آرمانهای الهی است .
                                من فول سهمم و 40% سرمایم هم اعتباری خرید کردم با اینکه دیروز میتونستم تو صف خرید خمهر بفروشم نفروختم و معتقدم انشاالله هیچ اتفاق ناگواری نمیوفته و انتقام خون سردار سلیمانی هم در وقت خودش و به بهترین شکل ممکن انجام میشه.
                                شخصا تنها چیزی که منو اروم میکنه به درک فرستادن ترامپه که با افتخار گفت دستور ترورشو خودم صادر کردم.
                                [B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]

نظر

در حال کار...
                                X