دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر محمد ۲
    عضو فعال
    • Jun 2019
    • 789

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

محمد حسین عزیز

نبینم پکر باشی

دوست عزیز توکل برخدا کن
    خدا بهتر از ما ...از احوالمون باخبره
    یامن بیده ناصیتی
    یا علیمأ بضری و مسکنتی
    یا خبیرأ به فقری وفاقتی

دوستت دارم/:.Heart.://:.Heart.:/

نظر

• arad700
      ستاره دار (1)
      • Jul 2013
      • 3237

به دست نیاوردن سرمایه از یک طرف و درگیری از طرف دیگر که خود این درگیری باعث عدم تمرکز روی بورس میشه که این هم به نوبه خودش میتونه باعث جلوگیری از بررسی سهام شرکتها و از دست دادن سود در بورس بشه. واقعا برخی اشتباه ها بیشتر شبیه حماقت است تا اشتباه و من متاسفانه مرتکب چنین حماقتی شدم.توصیه می کنم دوستان در این مورد بیشتر احتیاط کنند.
      Honesty is the best policy

نظر

• کریس گاردنر
        ستاره‌دار (۱۰)
        • Jan 2013
        • 2905

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
        شاید دونستن و یادآوری برخی چیزها مفید باشه. مثلا من می دونستم‌ ضمن اینکه نیکوکاری و کمک به دیگران کار پسندیده ای است ولی این لطف باید حساب و کتاب داشته باشه و به شکلی نباشه که طرف مقابل گستاخ بشه و فکر کنه لطفی که درحقش می کنی وظیفه تو است.متاسفانه هرچند من این را می دونستم ولی در عمل این تجربه را لمس نکرده بودم که متاسفانه بعد از اینکه یک لطف بسیار بزرگ که حتی اقوام درجه یک طرف مقابلم در حق این فرد انجام نداده بودند من با کمال نادانی این لطف را کردم که منجر به گستاخی بی حد و حساب این فرد شد و چند ماهی درگیر بودم که بتونم دارایی خودم را از این فرد پس بگیرم که تا امروز موفق نشدم.
        توصیه من اینه که لطف در حق دیگران خوب است ولی حتما با حساب کتاب و به صورت حساب شده باید انجام بشه چون در غیر این صورت ممکنه جز پشیمانی و از دست دادن سرمایه چیزی عاید شما نشود.
        منم یه لطفی به کسی کردم..لپ تاپم را بالا کشید..
        هر چقدر هم به خودم فحش میدم که دیگه کمک نکنم یا لطفی نکنم باز نمی تونم
        دیگه زمانه گرگ بازار شده تنبان خودمان را بکشیم بالا شق القمر کردیم..
        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کریس گاردنر
          ستاره‌دار (۱۰)
          • Jan 2013
          • 2905

متاسفانه رمز کاربریم یادم رفته اگر خدای نکرده بخوام ویندوز عوض کنم آیدی را از دست میدم..
          کاری نمیشه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• علیرضا حسنی
            عضو فعال
            • Mar 2019
            • 1642

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
            متاسفانه رمز کاربریم یادم رفته اگر خدای نکرده بخوام ویندوز عوض کنم آیدی را از دست میدم..
            کاری نمیشه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
            اگه ایمیلتون رو هم از دست دادید خیر چون برای تغییر ایمیل هم رمز فعلی رو میخواد. اما اگه به ایمیلتون دسترسی دارید گزینه فراموشی رمز رو بزنید و رمز جدید دریافت کنید.
            بهتر اینه احتیاط کنید و با یه سیستم دیگه اینکار رو انجام بدید و از حساب فعلیتون لاگ اوت و خروج نکنید که اگه به هر دلیلی موفق نبود اینم نپره.

نظر

• کریس گاردنر
              ستاره‌دار (۱۰)
              • Jan 2013
              • 2905

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
              اگه ایمیلتون رو هم از دست دادید خیر چون برای تغییر ایمیل هم رمز فعلی رو میخواد. اما اگه به ایمیلتون دسترسی دارید گزینه فراموشی رمز رو بزنید و رمز جدید دریافت کنید.
              بهتر اینه احتیاط کنید و با یه سیستم دیگه اینکار رو انجام بدید و از حساب فعلیتون لاگ اوت و خروج نکنید که اگه به هر دلیلی موفق نبود اینم نپره.
              ایمیل مال 7 سال پیشه اصلا یادم نیست
              مدیریت سایت نمی تونه کاری بکنه؟؟؟

نظر

• علیرضا حسنی
                عضو فعال
                • Mar 2019
                • 1642

شدن که حتما مدیر میتونه، اگه ملاحضات امنیتی خاصی نداشته باشه و مطمئن باشه که شما حتما خودتون هستید چرا که نه /:.winksmiley02.:/

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

سلام. مدیریت می‌تواند ولی من نمی‌توانم. من اسما مدیر هستم ولی این اختیارات را ندارم. اختیارات من مانند دیگر سبز پوشان نیست. (گفتم یک وقت نگویید توانست و نکرد.) (برخی مواقع دوستان یک چیزهایی از من می‌خواهند که نمی‌توانم... از نخواستنم نیست.)
                  کاری نمیشه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
                  بروید در تنظیمات مرورگر، در همان بالا قسمت جستجوی درون تنظیمات، بزنید: password
                  دانه دانه نام‌های‌کاربری و رمزهای‌عبور همه چیز آنجا ثبت شده و هست. بروید دنبال Boursy.com و ببینید نام‌کاربری و رمزعبورتان چیست.
                  «محمد حسین» هستم.
                  امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• arman36
                    ستاره دار(3)
                    • Jan 2014
                    • 962

دوستان قشیر لطف کنید نمودارشو بزارید ببینم تا کجا جا داره بره بالا؟ممنون

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                      شاید دونستن و یادآوری برخی چیزها مفید باشه. مثلا من می دونستم‌ ضمن اینکه نیکوکاری و کمک به دیگران کار پسندیده ای است ولی این لطف باید حساب و کتاب داشته باشه و به شکلی نباشه که طرف مقابل گستاخ بشه و فکر کنه لطفی که درحقش می کنی وظیفه تو است.متاسفانه هرچند من این را می دونستم ولی در عمل این تجربه را لمس نکرده بودم که متاسفانه بعد از اینکه یک لطف بسیار بزرگ که حتی اقوام درجه یک طرف مقابلم در حق این فرد انجام نداده بودند من با کمال نادانی این لطف را کردم که منجر به گستاخی بی حد و حساب این فرد شد و چند ماهی درگیر بودم که بتونم دارایی خودم را از این فرد پس بگیرم که تا امروز موفق نشدم.
                      توصیه من اینه که لطف در حق دیگران خوب است ولی حتما با حساب کتاب و به صورت حساب شده باید انجام بشه چون در غیر این صورت ممکنه جز پشیمانی و از دست دادن سرمایه چیزی عاید شما نشود.
                      آراد عزیز،
                      من هم این‌گونه شده‌ام...
                      اینها خیلی‌شان از نداری گستاخ می‌شوند.
                      می‌گویند فقر مادر یک دست از مفاسد است...

دقت کرده باشید خیلی وقت‌ها مستاجرها هم از این کارها می‌کنند... طرف همین‌جور طبق روال دارد پول ماهیانه‌اش را می‌دهد تا اینکه یک وقت به مضیقه می‌خورد... قول ماه بعد را می‌دهد و ماه بعد هم قول ماه بعد و ... یک بار سرش را جلوی صاحب‌خانه کج می‌کند... دو بار کج می‌کند... بار سوم می‌بیند اگر سرش را کج کند صاحبخانه می‌اندازدش بیرون... این می‌شود که دست پیش را می‌گیرد که پس نیافتد... می‌ایستد تو روی صاحب‌خانه... با اینکه خودش می‌داند حق با او نیست... ولی از ناتوانی دست به این کار می‌زند...

.
                      .
                      .

ناامنی (و جنگ) که پدیدار شود بیماری‌هایی مانند وبا و طاعون شیوع پیدا می‌کنند.
                      بدن که ضعیف شود به هر ویروسی گرفتار می‌شود.
                      وضع اقتصاد که خراب می‌شود آمار چک‌های برگشتی و زندانی‌ها زیاد می‌شود.
                      وضع اقتصاد که زیادی خوب می‌شود اصراف و از خود بی‌خود شدن و تن‌پروری و فساد بالا می‌گیرد.

یک دست چیزها با یک دست چیزهای دیگر همراه می‌شود... این‌گونه نیست که هر کسی که فقیر شد دزد شود. ولی اگر طرف ۳۰ درصد دزدی تو خونش باشد زمانی که به یک مقدار فقر می‌رسد این دزدی‌اش می‌زند بالا. یک نفر دیگر ۲۰ درصد گرایش به دزدی دارد و آستانه‌ی تحمل فقرش بالاتر است... برخی هم اصلا دزدی تو خونشان و خانواده‌شان نیست که نیست... حتی اگر به فقر مطلق و نزدیک به مرگ هم برسند به دزدی اصلا فکر هم نمی‌کنند.

خلاصه منظور اینکه این مشکلات به وضع کنونی اقتصاد بر می‌گردد...
                      چه کار می‌شود کرد؟
                      کاری‌اش هم زیاد نمی‌شود کرد...
                      خیلی وقت‌ها شکایت هم بکنی چیزی هم گیرت نمی‌آید... طرف ندارد...
                      «محمد حسین» هستم.
                      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Post
                        محمد حسین عزیز

نبینم پکر باشی

دوست عزیز توکل برخدا کن
                        خدا بهتر از ما ...از احوالمون باخبره
                        یامن بیده ناصیتی
                        یا علیمأ بضری و مسکنتی
                        یا خبیرأ به فقری وفاقتی

دوستت دارم/:.Heart.://:.Heart.:/
                        /:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/
                        خیلی عزیزید.
                        ممنونم.
                        انگار دنبال همچنین چیزی بودم.
                        باز هم متشکرم.
                        /:.Heart.:/
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                          خیلی پکر هستم.
                          نمی‌دانم چرا؟
                          شاید بخشی‌اش به خاطر بورس باشد.
                          این دو سه روزه ناخودآگاه مقداری نقد شدم.
                          ناخودآگاه، منظورم این است که آمدم یک چیزهایی را تبدیل به چیزهای دیگر بکنم که این وسط فروش‌هایم را انجام دادم ولی خریدها نمی‌دانم چرا نشد...
                          اکنون مقدار زیادی نقد دارم و... یک سری نماد که همه در دیده‌بان هستند و همه صف هستند و همین‌جور صف‌هایشان ادامه دار...
                          نمی‌دانم برای این است... یا برای چیز دیگر... (که ناراحتم.)
                          برخی مواقع آدم دلش می‌گیرد.
                          اکنون از آن زمان‌های من است.

پی‌نوشت: دوستان ببخشند مرا که هر بار ناراحتی‌ای دارم می‌آیم اینجا اعلام می‌کنم...
                          منم امروز اینجوری بودم. هر کاری میکردم حالم و خوب کنم نمیشد. تا اینکه الان رفتم واسه خودم گل خریدم یه کم بهتر شدم. الانم دارم به گلم نگاه می کنم. جدیدا دارم تمرین تجسم خلاق می کنم.
                          اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                          شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                            لینک دوم نمی آید

6-7 سال پیش به ذهنم رسید یک تعداد کلید و پریز بلوتوث بسازم ، تحقیق کردم یک ماژل بلوتوث می خواست یک رله ، بعد زنگ زدم به یکی از دوستان که مهندس برق بود مشورت کنم ، قیمتش هم حدودا 35-40 هزار تومن میوفتاد ، باهاش اومدم صحبت کنم یهو یک عکس فرستاد از همین کلید پریز ها ، گفت عمده تازه وارد کردم ، تکی 30 تومن دوتایی 25 تومن

بعد فهمیدم کار من نیست

بهترین کار برای اینگونه ایده ها فروششون بصورت طرح توجیحی هست
                            مثلا یکی از دوستان بوشهری طرح تبدیل خرما به الکی را داشت

طرح را بصورت کامل ثبت کرده بود بعد فروخته بود به یک نخلستان ار بزرگ ، 15 میلیون تومن سال 85

خرما هم اون موقع ارزان بود بی کیفیت هایش را اگر الکل می کردن سود خوبی داشت و طرح را راحت فروخته بود

مثلا همان طرح را الان هیچکس نمی خره ، قیمت خرما کشیده بالا و مقرون بصرفه نیست
                            مرسی از توضیحات تون. الان حضرت گوگل وصل شد. سرچ میکنم ببینم نمونه اش هست یا نه.
                            اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                            شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• 20reza
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 310

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                              نه. نمی‌دانم. کاش می‌نوشتید در چه مورد است.
                              در مورد وضعیت فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی کشور
                              اگر از اون لینک قابل دانلود نیست از اینجا دانلود کنید
                              این تالار گفتگو تنها سایت باقی مانده از تالارهای قدیمی بورسی و مالی است
                              لطفا این خانه قدیمی را حفظ و نگهداری کنید .

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                                منم امروز اینجوری بودم. هر کاری میکردم حالم و خوب کنم نمیشد. تا اینکه الان رفتم واسه خودم گل خریدم یه کم بهتر شدم. الانم دارم به گلم نگاه می کنم. جدیدا دارم تمرین تجسم خلاق می کنم.
                                عکسش را هم می‌گذاشتید ببینیم.
                                (گلدان یا گل؟)
                                ==============
                                چند وقت پیش تولد مادرم بود رفته بودم برایش گل (گلدان) بخرم. خودم این‌قدر حال کردم که نگو...
                                یک گل و گیاه فروشی بسیـــــــــــــــــــــــار بزرگ بود (بیشتر گلخانه بود تا گیاه‌فروشی) که یک عالم گل و گیاه داشت.
                                احساس می‌کردم رفته‌ام در یک یتیم‌خانه/مهدکودک و یک عالم بچه آنجا هستند... به تک تک‌شان احساس خوب داشتم...
                                این‌قدر خوشم آمد که نگو...
                                با خودم گفتم از این به بعد بروم آنجا پیاده روی کنم و دور بزنم...

این گلی که برای مادرم گرفته بودم هم... خیلی خوب بود... تقریبا غنچه بود زمانی که گرفتم... بعد هربار که برگهایش را نوازش می‌کردم یک مقدار گل می‌داد... /:.rolleyessmileyani (دیگر این‌قدر گل داد که خسته شدم...)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X