دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • matin
    ستاره دار (14)
    • Mar 2013
    • 650

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط navasan پست شده است View Post
    شنبه عصر واریز میشه
    ولی اگر منصرف شدین و در انلاین هم امکان کنسل ندارین ، شنبه صبح زنگ بزنید و کنسلش کنید ، همون لحظه تو حسابتون هست
    قبل9 یا حتی قبل 8:30

حالا چرا اگاه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مبین ، اگاه، مفید، فارابی ، کارگزاری ها بزرگ با مشتریان زیادی هستند
    کارگزاری ، هز چه کوچکتر و کم مشتری تر باشه بهتره
    کدوم کارگزاری رو پیشنهاد می دید؟
    من فارابی کار میکنم. آگاه هم دارم ولی خوشم نیومد از سامانه اش.
    إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی‌ دَارٍ
    "ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

رئیس کل بانک مرکزی: بالاترین تنش خاورمیانه هم نتوانست قیمت دلار را افزایش دهد
      ������ تصویب واگذاری ۱۵ هزار میلیارد تومان نفت خام به طلبکاران دولت در کمیسیون تلفیق بودجه
      تماس تلفنی رئیس شورای اروپا با روحانی درباره برجام و منطقه
      ������ما در این عملیات دنبال کشتن کسی نبودیم, اگر چه حتما ده ها نفر کشته و زخمی شده اند.

������ائتلاف آمریکا در عراق، فعالیت نظامی خود را تعلیق کرد
      در جلسه سازمان بورس بازگشت #دامنه نوسان ۵ درصدی از معاملات روز شنبه تصویب شد.
      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/01/09, 16:33.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• noori
        عضو عادی
        • Oct 2012
        • 206

???
        ازبين رفتن مسافران پرواز كيف را به همه عزيزان تسليت ميگم
        كشته شدن ٥٩ انسان را بر اثر ازدحام جمعيت تسليت ميگم
        كشته شدن مسافران اتوبوس سوادكوه را هم تسليت ميگم
        چقدر خبر مرگ شنيديم اين روزها و چه گلچين شده تسليت گفتيم

نظر

• کریس گاردنر
          ستاره‌دار (۱۰)
          • Jan 2013
          • 2905

در اصل توسط noori پست شده است View Post
          ???
          ازبين رفتن مسافران پرواز كيف را به همه عزيزان تسليت ميگم
          كشته شدن ٥٩ انسان را بر اثر ازدحام جمعيت تسليت ميگم
          كشته شدن مسافران اتوبوس سوادكوه را هم تسليت ميگم
          چقدر خبر مرگ شنيديم اين روزها و چه گلچين شده تسليت گفتيم
          از قدیم الایام یک ضرب المثل و خرافات حال بهم زن در منطقه ما وجود دارد...نمی دانم سایر اقوام و ایالت هم چنین هستند یا نه؟
          به کسی که از ته دل شاد و خندان باشد..میگویند تاوان این شادی را میدهی..
          حالا شده حال و روز ما....
          دیروز دو بار شادی کردیم یکی حمله موشکی و دیگری سخنان نرم ترامپ...امروز هم دارند مسئله سقوط هواپیما را بزرگ می کنند...
          بقول معروف شادی به ما نیامده
          آخرین ویرایش توسط کریس گاردنر؛ 2020/01/09, 23:24.
          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
          وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
            از قدیم الایام یک ضرب المثل و خرافات حال بهم زن در منطقه ما وجود دارد...نمی دانم سایر اقوام و ایالت هم چنین هستند یا نه؟
            به کسی که از ته دل شاد و خندان باشد..میگویند تاوان این شادی را میدهی..
            حالا شده حال و روز ما....
            دیروز دو بار شادی کردیم یکی حمله موشکی و دیگری سخنان نرم ترامپ...امروز هم دارند مسئله سقوط هواپیما را بزرگ می کنند...
            بقول معروف شادی به ما نیامده
            در این مورد، مخصوصا این قضیه‌ی مراسم کرمان و هواپیمای اوکراینی را بزرگ می‌کنند که در برابر آن شکست بزرگ ترامپ و آمریکا باشد. (که در پنجاه شصت سال اخیر کسی به پایگاهشان حمله نکرده بود و بدتر اینکه جوابی ندادند)
            متاسفانه برخی داخلی‌ها هم نادانسته یا بدتر: دانسته این را بزرگ می‌کنند.
            ==================================
            کلا این موضوع یک بخش از سیاست رسانه است. زمانی که می‌خواهی یک اتفاق سیاسی مهم را بپوشانی اتفاقات دیگر را بزرگ کن.
            و البته بازار ارز و بازار بورس روز کاری پیش و روز کاری آینده نشان می‌دهد که چقدر این موضوع‌های ثانویه در برابر حمله‌ی ایران به پایگاه نظامی آمریکا مهم است!
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

دوستانی که از بررسی دستی بنیادی سر در می‌آورند،
              یادداشت‌های همراه صورت‌های مالی را از کجا می‌توان گرفت؟
              (در کدال پیدا نکردم.)
              پیدا کردم. باید دکمه‌ی پیوست را می‌زدم.
              /.:blushsmiley:./
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

از تلگرام:

*کانال بزرگ خبرهای موثق در بورس*, [۰۸.۰۱.۲۰ ۲۲:۱۹]
                بوروسلی های عزیز
                همه الان فول سهم هستن
                تا یک ساعت قبل همشون ۷۰درصد نقد بودن ها
                اما الان فول سهم و فول اعتبار هستن
                این است رسم بازار بورس ما
                اما سود از ان کسی است که بوروسلی نیست

*کانال بزرگ خبرهای موثق در بورس*, [۱۰.۰۱.۲۰ ۰۰:۲۱]
                اونایی که نقد هستن رو کامل میشه دید
                بخاطر تسلی روح خودشون هر پیام منفی رو با بزرگ نمایی میفرستن تو گروها
                حالا هم هی پیام جعلی سقوط هواپیمای اوکراینی رو دارن میفرستن
                خود ترامپ هم انقد رو این هواپیما مانور نمیده که اینا میدن

:D:D:D
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Oct 2019
                  • 5358

سلام

آقا محمد حسین، کاش کارگاه مدیریت سرمایه هم داشتیم،
                  مطلب زیاد هست در مورد مدیریت سرمایه، ولی هیچکدوم پژوهشی و جوری نیست که وارد ناخودآگاه بشه

یک مشت جمله و متن و نوشته هستن.
                  مدیریت سرمایه چیست؟
                  مدیریت سرمایه امری کاملا شخصی است و با توجه به شخصیت، روحیات و اهداف شخص می‌تواند متفاوت باشد. این امر شدیدا به خود شناسی نیازمند است . اینکه او در چه سنی قرار دارد و چه زمانی به چه چیزی می‌خواهد برسد، امری کاملا ضروری در تعیین اهداف سرمایه گذاری های اوست.

مدیریت سرمایه، علمی است که نه تنها به بقای سرمایه شما کمک خواهد کرد. بلکه اگر به نحو درست مدیریت شود قطعا باعث افزایش سرمایه شما خواهد شد. پس هر شخصی بایستی سرمایه خود را در جهت درست مدیریت نماید که با توجه به مدل‌های سرمایه گذاری شخص، بازدهی سرمایه او می‌تواند متفاوت باشد.
                  از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• meisam317
                    ستاره دار(6)
                    • Mar 2013
                    • 639

مدیریت سرمایه واسه من یعنی بیشتر از پنجاه درصد بازارپایه نخرم البته موردهایی مثل وشهر شپترو پارتا استثناست اینا گل هستند :D/:.tonguesmiley:./
                    حداقل ۴ سهم تو سبد داشته باشم حداقل ۳ گروه مختلف
                    اعتبار بیشتر از ۶۰ درصد ریسکه

نظر

• ebiman
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 2071

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                      در این مورد، مخصوصا این قضیه‌ی مراسم کرمان و هواپیمای اوکراینی را بزرگ می‌کنند که در برابر آن شکست بزرگ ترامپ و آمریکا باشد. (که در پنجاه شصت سال اخیر کسی به پایگاهشان حمله نکرده بود و بدتر اینکه جوابی ندادند)
                      متاسفانه برخی داخلی‌ها هم نادانسته یا بدتر: دانسته این را بزرگ می‌کنند.
                      کلا این موضوع یک بخش از سیاست رسانه است. زمانی که می‌خواهی یک اتفاق سیاسی مهم را بپوشانی اتفاقات دیگر را بزرگ کن.
                      و البته بازار ارز و بازار بورس روز کاری پیش و روز کاری آینده نشان می‌دهد که چقدر این موضوع‌های ثانویه در برابر حمله‌ی ایران به پایگاه نظامی آمریکا مهم است!
                      از تلگرام:

*کانال بزرگ خبرهای موثق در بورس*, [۰۸.۰۱.۲۰ ۲۲:۱۹]
                      بوروسلی های عزیز
                      همه الان فول سهم هستن
                      تا یک ساعت قبل همشون ۷۰درصد نقد بودن ها
                      اما الان فول سهم و فول اعتبار هستن
                      این است رسم بازار بورس ما
                      اما سود از ان کسی است که بوروسلی نیست

*کانال بزرگ خبرهای موثق در بورس*, [۱۰.۰۱.۲۰ ۰۰:۲۱]
                      اونایی که نقد هستن رو کامل میشه دید
                      بخاطر تسلی روح خودشون هر پیام منفی رو با بزرگ نمایی میفرستن تو گروها
                      حالا هم هی پیام جعلی سقوط هواپیمای اوکراینی رو دارن میفرستن
                      خود ترامپ هم انقد رو این هواپیما مانور نمیده که اینا میدن

:D:D:D
                      با سلام
                      جناب محمدحسین خوشم میاد همیشه حرف حق را می زنید نه مثل برخی از افراد که متاسفانه تعدادشان هم کم نیست با توجه به نقد بودن یا سهامدار بودنشان موضع شان فرق کند .
                      واقعا حضور افرادی نظیر شما در بورس که چه عرض کنم در جامعه غنیمت است . ممنون که هستی /:.grlim:./
                      آخرین ویرایش توسط ebiman؛ 2020/01/10, 21:04.
                      سلام

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                        سلام

آقا محمد حسین، کاش کارگاه مدیریت سرمایه هم داشتیم،
                        مطلب زیاد هست در مورد مدیریت سرمایه، ولی هیچکدوم پژوهشی و جوری نیست که وارد ناخودآگاه بشه

یک مشت جمله و متن و نوشته هستن.
                        مدیریت سرمایه چیست؟
                        مدیریت سرمایه امری کاملا شخصی است و با توجه به شخصیت، روحیات و اهداف شخص می‌تواند متفاوت باشد. این امر شدیدا به خود شناسی نیازمند است . اینکه او در چه سنی قرار دارد و چه زمانی به چه چیزی می‌خواهد برسد، امری کاملا ضروری در تعیین اهداف سرمایه گذاری های اوست.

مدیریت سرمایه، علمی است که نه تنها به بقای سرمایه شما کمک خواهد کرد. بلکه اگر به نحو درست مدیریت شود قطعا باعث افزایش سرمایه شما خواهد شد. پس هر شخصی بایستی سرمایه خود را در جهت درست مدیریت نماید که با توجه به مدل‌های سرمایه گذاری شخص، بازدهی سرمایه او می‌تواند متفاوت باشد.
                        سلام عزیز،
                        @};-
                        آخر مطلب کمی در این ارتباط هست.
                        من هیچ عنوان کتاب یا مقاله یا حتی متن درست درمانی در این خصوص در عمرم ندیده‌ام. و احساس می‌کنم خود مطلب هم کم و کوتاه است.
                        با اینکه همه می‌گویند مهمتر از همه چیز است. حتی مهمتر از پیشنهاد خرید و فروش:
                        [IMG]https://miro.medium.com/max/2048/1*L--ZKcorKonc97nykHXKXQ.jpeg[/IMG]
                        (در بالا منظور از روانشناسی هم روانشناسی بازار نیست. منظور روانشناسی شخصی است. ترس و طمع و عجله و ...)
                        (همان‌گونه که دیده می‌شود خود مهارت‌های فنی (نمودارکاری و پیشنهادگیری) به گفته‌ی بسیاری از بزرگان تنها بخش کوچکی از کار است و بیشتر کار با مدیریت سرمایه و کنترل نفس پیش می‌رود.)
                        ولی جالب است که در این خصوص مطلبی نیست.
                        آدم می‌خواهد پژوهش هم بکند می‌بیند چیز خاصی انگار ندارد.

پس از مدت‌ها بود که من یک مطلب در این مورد خواندم. یک ایده. که در کتاب آقای فررا بود و در اینجا هم قرار دادم. که پول‌ها را (با خرید و فروش کوتاه‌مدت) در یک حساب جمع کنید و در حساب دیگر (بلند مدت) پس‌انداز کنید.

غیر از این دیگر چند ایده و چند مطلب امسال خوانده‌ام و به ذهنم رسیده؟ گمان کنم هیچ.

این یک موضوع.

موضوع دیگر اینکه ما اگر بتوانیم برویم به سوی ماشین، هرچقدر که در این مسیر بررسی ماشینی داده‌های آماری حرکت کنیم از آن دو بخش دیگر (مدیریت سرمایه و روانشناسی شخصی) می‌توانیم فاصله بگیریم! عملا ماشین خودش مدیریت سرمایه انجام می‌دهد و عملا ماشین به هیچ وجه دچار ترس و طمع و ... نمی‌شود.
                        در دنیا کدها (Expertها - TSها - ATSها) خرید و فروش انجام می‌دهند و دیر و زود در ایران هم همین‌گونه خواهد شد (نشود هم خارج هست). و عملا می‌توان وقتی که برای یادگیری مدیریت سرمایه و روانشناسی شخصی نیاز داریم را اگر بگذاریم پای تربیت فرزندانمان بهتر از زمان استفاده کرده‌ایم. نه؟ ????
                        پی‌نوشت: شکلک برای تفکر در خود انجمن نداریم؟ (یونیکد ایموجی نباشد.) خیلی استفاده می‌کنم از این شکلک و هر دفعه که می‌خواهم استفاده کنم باید پنج شش کلیک کنم.
                        پی‌نوشت: البته همین یادگیری مدیریت سرمایه و روانشناسی شخصی هم یک‌جورهایی می‌تواند در بهبود کدها کمک کند. یک جاهایی ترس خوب است! و به صورت منطقی باید از این احساس استفاده کرد! ;) یا برای نمونه همین روش آقای فررا را می‌توان با کد پیاده کرد. برای بالا بردن حالت ایمنی و بیمه‌ی سرمایه.
                        پی‌نوشت: می‌خواستم پیش‌تر بگویم. این آقای فررا آدم بددهنی است. زیاد با ادب نیست... مهمترین پندی که از پدرش گرفته چیست؟ این است که بابایش به او گفته: son! Idea is like asshole! everyone has one! :|
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                          ستاره‌دار (۲)
                          • Oct 2019
                          • 5358

در واقع ی چیز شخصی هست مدیریت سرمایه برای هر شخصی! گاها خود شما آقا محمد حسین که اکانت کارگزاری دیگران دستتان هست، بر اساس نوع شناختتون از صاحب اکانت براشون ترید می کنید، سود و زیان هایشان هم متفاوت می شود.
                          بحث جالبیه این مدیریت سرمایه، تا چند وقت پیش فکر می کردم هیچی بلد نیستم بجز مدیریت سرمایه ? شایت بخاطر بازی های قمار گونه با پول های مجازی و غیر واقعی که اکثرا برنده میشدم بخاطر مدیریت سرمایه درست.
                          ولی تو واقعیت داستان متفاوت هست، مدیریت سرمایه واقعا کار بزرگیه

رویا خانم شما چطور مدیریت سرمایه می کنید؟ اینکه چقدر نقد می مانید، چقدر سهام امنیت دار و آهسته رو می خرید، چقدر سهام رشدی، چقدر سهام پر ریسک؟ بنظرم مدیریت سرمایه خوبی دارین.
                          از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

یک دست از بورسی‌ها (بورس‌بازان) که نقد هستند در فجازی بحث هواپیما را دارند بزرگ می‌کنند و حمله‌ی واقعی تنها کشور جهان به آمریکا را کوچک... جوری که خود ترامپ و بی‌بی‌سی هم جلویشان این‌جوری شده‌اند: /.:blinksmiley.:/
                            برخی از دوستان هم که تمام‌سهام هستند روی پایان یافتن جنگ و پیروزی ایران و اینکه آمریکا چیزی نگفت و روی اینکه دلار و زر و نفت و ... کوتاه‌آمده‌اند دارند مانور می‌دهند.
                            ما که یک مقدار فروخته‌ایم و یک مقدار نفروخته‌ایم هم این‌گونه‌ایم: /:.mellowsmiley.://:.hmmsmiley.://:.mellowsmiley.://:.rolleyessmileyani/:.zzzzzz.://.:biggrinsmiley.://:.ohno-smiley.://:.mellowsmiley.://:.hmmsmiley.://:.mellowsmiley.:/

ولی به شخصه... چه بگویم؟... بگذار این‌گونه بگویم... گمان کنم این قدر
                            وجدان داشته باشم که اگر کامل نقد کرده باشم نیایم با حرف‌هایم بخواهم دیگران را تشویق کنم خرید نکنند تا اندک منافع اقتصادی‌ای (اندکی بهتر) برای من حفظ شود! آن هم چگونه؟ با کم‌ارزش نشان دادن دستاوردهای مملکتم و تکرار کردن حرف‌های دشمن. دشمن نادانی که خودش هم در کشورش حرفش خریدار ندارد!

X-(
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• iligal
                              مدیر(ستاره دار 11)
                              • Sep 2012
                              • 4103

یک دست از بورسی‌ها (بورس‌بازان) که نقد هستند در فجازی بحث هواپیما را دارند بزرگ می‌کنند و حمله‌ی واقعی تنها کشور جهان به آمریکا را کوچک... جوری که خود ترامپ و بی‌بی‌سی هم جلویشان این‌جوری شده‌اند: /.:blinksmiley.:/
                              برخی از دوستان هم که تمام‌سهام هستند روی پایان یافتن جنگ و پیروزی ایران و اینکه آمریکا چیزی نگفت و روی اینکه دلار و زر و نفت و ... کوتاه‌آمده‌اند دارند مانور می‌دهند.
                              ما که یک مقدار فروخته‌ایم و یک مقدار نفروخته‌ایم هم این‌گونه‌ایم: /:.mellowsmiley.://:.hmmsmiley.://:.mellowsmiley.://:.rolleyessmileyani/:.zzzzzz.://.:biggrinsmiley.://:.ohno-smiley.://:.mellowsmiley.://:.hmmsmiley.://:.mellowsmiley.:/

ولی به شخصه... چه بگویم؟... بگذار این‌گونه بگویم... گمان کنم این قدر
                              وجدان داشته باشم که اگر کامل نقد کرده باشم نیایم با حرف‌هایم بخواهم دیگران را تشویق کنم خرید نکنند تا اندک منافع اقتصادی‌ای (اندکی بهتر) برای من حفظ شود! آن هم چگونه؟ با کم‌ارزش نشان دادن دستاوردهای مملکتم و تکرار کردن حرف‌های دشمن. دشمن نادانی که خودش هم در کشورش حرفش خریدار ندارد!

X-(
                              سلام خدمت برادر عزیز و دوست داشتنی محمد حسین عزیز همانطور که قبلا گفته بودم بدلیل مسائل رخ داده قصد شرکت در این تاپیک نداشتم و صرفاٌ بیننده بودم
                              ولی خب خواستم بیام بگم ترس به دلت راه نده بازار و سهام سقف قبلی رو پس میگیرن و براحتی آب خوردن ردش میکنن و یکی از دلایلش هم تصویب افزایش سرمایه از تجدید هست و حمایت حقوقی ها از بازار و نشان دادن قدرت ایرانی به جهانیان!!!
                              پس فردا اول وقت سهام خوب رو از صف فرش بردار و خریداتو تکمیل کن که زمستون بهاری در راهه و وقته چیدن میوه تو بهار باش نه اینکه بخوای خواب زمستونی بری
                              یا علی موفق و پر سود باشی برادر
                              بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• sooroosh1315
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Oct 2019
                                • 5358

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                                در واقع ی چیز شخصی هست مدیریت سرمایه برای هر شخصی! گاها خود شما آقا محمد حسین که اکانت کارگزاری دیگران دستتان هست، بر اساس نوع شناختتون از صاحب اکانت براشون ترید می کنید، سود و زیان هایشان هم متفاوت می شود.
                                بحث جالبیه این مدیریت سرمایه، تا چند وقت پیش فکر می کردم هیچی بلد نیستم بجز مدیریت سرمایه ������ شایت بخاطر بازی های قمار گونه با پول های مجازی و غیر واقعی که اکثرا برنده میشدم بخاطر مدیریت سرمایه درست.
                                ولی تو واقعیت داستان متفاوت هست، مدیریت سرمایه واقعا کار بزرگیه

رویا خانم شما چطور مدیریت سرمایه می کنید؟ اینکه چقدر نقد می مانید، چقدر سهام امنیت دار و آهسته رو می خرید، چقدر سهام رشدی، چقدر سهام پر ریسک؟ بنظرم مدیریت سرمایه خوبی دارین.
                                آقا محمد حسین...به برنامه ای فکر کردین که خودش اتوماتیک مدیریت سرمایه رو انجام و در لحظات مختلف بازار رو رصد کنه و بهتون بگه چند درصد سرمایه در سبد اول باشه چند درصد سبد دوم چند درصد سبد سوم؟

نظر

در حال کار...
                                X