دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
    نه نقد بودن که اصلا توصیه خوبی نیست، من هم خودم سهام صندوق ها با پشتوانه طلا دارم تو این مقطع.

به نظرم فقط در صورت اینکه داروی مقابله با ویروس کشف بشه (که احتمالش بسیار بسیار پایین هست و ممکنه هیچ وقت هم کشف نشه مثل بقیه ویروس های سرماخوردگی معمولی) شخصا در پیش بینی ها تجدید نظر میکنم و متناسب با اون تغییر میدم سبدم رو در غیر اینصورت دومینو وار اتفاقاتی که قابل پیش بینی هم هست رقم میخوره وگرنه بازار دو روز مثبت هم باشه تغییری در واقعیت و رخداد نهایی ایجاد نمیکنه.

گسترش ویروس در ابتدا به کشور های اطراف، ژاپن، کره، سنگاپور و سقوط بازارهاشون، بعد سقوط بازارهای اروپایی و در نهایت هم سقوط بازار امریکا.

اما در مورد شرایط داخلی، طبیعتا یکی دو ماهی کمبودی و اختلالاتی ایجاد میشه، رشد دلار و مخصوصا طلا و بعدش دوباره شرایط تحت کنترل قرار میگیره حدود تابستون.

تا اون زمان هم فکر میکنم در بورس قیمت ها افت خوبی کرده باشن و چه بسا به زیر ارزش ذاتی هم رسیده باشه سهام خیلی از شرکتها فرصت خوبی میتونه باشه برای تبدیل مجدد طلا به سهام.
    خوب. پرسش من از حالت ابطال پیشبینی بود. اینکه در چه حالی شما پیشبینی‌تان را ابطال می‌کنید و می‌گویید اشتباه بوده. که گویا پاسختان این است که در هیچ حالتی این کار را انجام نمی‌دهید. حتی اگر یک هفته یا یک ماه بازار افزایشی باشد.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mohsen ho
      ستاره دار(1)
      • Feb 2013
      • 11250

سلام برهمه عزیزان بورسی چند خطی در وصف بازار
      به واسطه این که دلالی و خرید وفروش هرکالایی باتوجه به وضع تحریم در ایران رسمیت پیدا کرده
      اکثر شرکت هایی که درگذشته فروش صادراتی داشتند ودرامدشون وابسته به روابط بین المللی بود این روزها به خاطر تحریم ها و تغییر سبک تفکر درایران از هر تهدیدی به دور هستند
      برای مثال فولاد مبارکه تاسال89-90 ..38درصد فروشش صادراتی بود که این مقدار طی 2سال اخیر به زیر11درصد رسیده و هم اکنون با کمبود عجیب ورق در بورس کالا احتمالا کل فروشش داخلی خواهد شد
      این صرفا یک مثال بود تا عزیزان نگاهشون را اپدیت کنند .
      لذا دوستانی که ویروس کرونا و سایر مسایل را باعث ریزش بازارمیدونند . این دیدگاه صرفاکوتاه مدتی است و صدالبته به دیدشخصی حتی کوتاه مدت هم بعیده چنین اتفاقی بیفته!
      نگاه جامعه ما خریدکالاهایی است که نقدشوندگی بالایی داشته باشه و بازدهی اش بالاتر از دلار باشه .لذا بازارسهام تا تابستان سقف های متعددی را خواهد شکست
      موفق وسلامت باشید

نظر

• علیرضا حسنی
        عضو فعال
        • Mar 2019
        • 1642

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        خوب. پرسش من از حالت ابطال پیشبینی بود. اینکه در چه حالی شما پیشبینی‌تان را ابطال می‌کنید و می‌گویید اشتباه بوده. که گویا پاسختان این است که در هیچ حالتی این کار را انجام نمی‌دهید. حتی اگر یک هفته یا یک ماه بازار افزایشی باشد.
        بله دقیقا، فقط انصافا اگه انقدر انحراف معیار در دقت تحلیل داشته باشم که بورس حالا یک هفته نه ولی اگه یک ماه آینده هر روز مثبت باشه کلا بورس رو میبوسم میزارم کنار.

چه طور میشه در بازاری فعالیت کرد که انقدر اشتباه پیش بینی کنم، اگهخودمم نخوام و اصرار به فعالیت داشته باشم هم باز دیر یا زود سرمایه م رو از دست میدم با این چنین انحراف از معیاری در صحت تحلیل و پیش بینی.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

جستار مخصوص کرونا:
          http://forums.boursy.com/showthread.php?t=4091&goto=newpost
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• علیرضا حسنی
            عضو فعال
            • Mar 2019
            • 1642

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
            سلام برهمه عزیزان بورسی چند خطی در وصف بازار
            به واسطه این که دلالی و خرید وفروش هرکالایی باتوجه به وضع تحریم در ایران رسمیت پیدا کرده
            اکثر شرکت هایی که درگذشته فروش صادراتی داشتند ودرامدشون وابسته به روابط بین المللی بود این روزها به خاطر تحریم ها و تغییر سبک تفکر درایران از هر تهدیدی به دور هستند
            برای مثال فولاد مبارکه تاسال89-90 ..38درصد فروشش صادراتی بود که این مقدار طی 2سال اخیر به زیر11درصد رسیده و هم اکنون با کمبود عجیب ورق در بورس کالا احتمالا کل فروشش داخلی خواهد شد
            این صرفا یک مثال بود تا عزیزان نگاهشون را اپدیت کنند .
            لذا دوستانی که ویروس کرونا و سایر مسایل را باعث ریزش بازارمیدونند . این دیدگاه صرفاکوتاه مدتی است و صدالبته به دیدشخصی حتی کوتاه مدت هم بعیده چنین اتفاقی بیفته!
            نگاه جامعه ما خریدکالاهایی است که نقدشوندگی بالایی داشته باشه و بازدهی اش بالاتر از دلار باشه .لذا بازارسهام تا تابستان سقف های متعددی را خواهد شکست
            موفق وسلامت باشید
            البته فولاد به خاطر مافیا و بازار داخلی که در قدرت خودش دا ه شرایطش باید تحلیل بنیادی جداگانه بشه، اینکه اونایی که محصولات فولاد رو داخلی میخرن آیا صادر میکنن، چه میزان صادرات به چین بوده که مختل شده، دولت آیا مواجهه خواهد داشت با این مافیا در شرایط بحران یا خیر.

اینا سوالاتی هست که اونایی که تخصصی تو حوزه فولاد فعال هستن باید جواب بدن، اما در مورد پترویی ها که اختلال عملکردشون واضح و صد درصدی هست.

معمولا روانشناسی بازار میگه اگه کلیت بورس اصلاحی و یا ریزشی بشه دیگه خیلی فرقی بین سهام خوب و بد نمیزاره و کما بیش همه اصلاح میکنن حالا یکی کمتر یکی بیشتر.

حالا سهامداری فولاد شاید بهتر از سهامداری زاگرس و کرماشا ولی اگه حکم بر ریزش باسه اصولا حتی چرا سهامداری فولاد، چرا طلا نه؟

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

از تلگرام
              =====

یادداشتهای تحلیلی ذوالفقاری و سپیانی, [۰۷.۱۱.۱۷ ۱۲:۰۱]استاد!

خریدار برای خرید طوطی به پرنده فروشی رفت. قیمت طوطی را سؤال کرد. فروشنده گفت ۵ میلیون تومان! خریدار گفت چه خبره! چقدر گران! مگر این طوطی چه می‌کند! جواب شنید که او دیوان حافظ را از حفظ دارد! خریدار گفت خوب آن طوطی دیگر چقدر می‌ارزد؟ پاسخ شنید آن هم ده میلیون قیمت دارد، چون دیوان مولوی را حفظ کرده!
              خریدار که دیگر مأیوس شده بود از قیمت طوطی سوم سؤال کرد و پاسخ شنید ۲۰ میلیون تومان! سؤال کرد این یکی، دیگر چه هنری دارد؟
              پاسخ شنید این طوطی هیچ هنری ندارد! فقط دو طوطی دیگر به او می‌گویند استاد!!

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
              د.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mohsen ho
                ستاره دار(1)
                • Feb 2013
                • 11250

البته فولاد به خاطر مافیا و بازار داخلی که در قدرت خودش دا ه شرایطش باید تحلیل بنیادی جداگانه بشه، اینکه اونایی که محصولات فولاد رو داخلی میخرن آیا صادر میکنن، چه میزان صادرات به چین بوده که مختل شده، دولت آیا مواجهه خواهد داشت با این مافیا در شرایط بحران یا خیر.

اینا سوالاتی هست که اونایی که تخصصی تو حوزه فولاد فعال هستن باید جواب بدن، اما در مورد پترویی ها که اختلال عملکردشون واضح و صد درصدی هست.

معمولا روانشناسی بازار میگه اگه کلیت بورس اصلاحی و یا ریزشی بشه دیگه خیلی فرقی بین سهام خوب و بد نمیزاره و کما بیش همه اصلاح میکنن حالا یکی کمتر یکی بیشتر.

حالا سهامداری فولاد شاید بهتر از سهامداری زاگرس و کرماشا ولی اگه حکم بر ریزش باسه اصولا حتی چرا سهامداری فولاد، چرا طلا نه؟

درود به نظرم درتحلیل هاتون یک بازنگری انجام بدید شما نزدیک به13روز قبل هم بازار را فرصت فروش میدونستید دراین که هر روندی روزی به پایان میرسه درآن شکی نیست
                اما این که از ترس روزگاری بازدهی های خیره کننده پیش رو را از دست بدیم منطقی نیست

مارکت ایران بسیار متفاوت ازداده های جهانی است و نیازی به محاسبات پیچیده کلان نیست!
                به نظر چند روز اینده آخرین فرصت های خروج از بازار سهام باشه.
                پیشنهادم به دوستان تبدیل سهام و احیانا نقدینگی موجود در بانک به طلا هستش. باز به دلایلی من شخصا سرمایه گذاری در صندوق های پشتوانه طلای بورسی (عیار و طلا) رو پربازده تر و امن تر از خرید طلای فیزیکی میدونم.
                موفق باشید.
                پست شما حدودا2هفته قبل
                میانگین رشد شرکت های کوچک27درصد . میانگین رشد شرکت های بزرگ13درصد . شاخص کل از سطح 427000تا به امروز به سطح 478000 رسیده
                طبیعتا طی این مدت بازدهی سهام به مراتب بالاتر بوده
                قیمت ها را یادداشت کنیم برای یک ماه اتی . طبیعتا هر اصلاحی در بازار سرمایه فرصت خریدی است و سقف های متعددی زده خواهد شد تا تابستان 99

نظر

• علیرضا حسنی
                  عضو فعال
                  • Mar 2019
                  • 1642

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                  [SIZE=4][B]
                  درود به نظرم درتحلیل هاتون یک بازنگری انجام بدید شما نزدیک به13روز قبل هم بازار را فرصت فروش میدونستید دراین که هر روندی روزی به پایان میرسه درآن شکی نیست
                  اما این که از ترس روزگاری بازدهی های خیره کننده پیش رو را از دست بدیم منطقی نیست

مارکت ایران بسیار متفاوت ازداده های جهانی است و نیازی به محاسبات پیچیده کلان نیست!

پست شما حدودا2هفته قبل
                  میانگین رشد شرکت های کوچک27درصد . میانگین رشد شرکت های بزرگ13درصد . شاخص کل از سطح 427000تا به امروز به سطح 478000 رسیده
                  طبیعتا طی این مدت بازدهی سهام به مراتب بالاتر بوده
                  قیمت ها را یادداشت کنیم برای یک ماه اتی . طبیعتا هر اصلاحی در بازار سرمایه فرصت خریدی است و سقف های متعددی زده خواهد شد تا تابستان 99
                  بله طبیعتا فرصت فروش باید در مثبت ها و نزدیک به سقف اعلام بشه و فرصت خرید نزدیک به کف.

بله افتخارم اینه که ۱۰ روز پیش اعلام فروش سهام و خرید طلا کردم. الان بیان فرصت فروش سهام روز شنبه که بازار صف فروشه و اخبار و اطلاعات مربوط به کرونا رو دیگه بقال ها هم میدونن و تاثیراتش رو گزاشته چه اهمیتی داره؟

یا بیان فرصت خرید طلا وقتی حتی دیگه نمیتونید براحتی سهامتون رو نقد کنید که بتونید با پولش طلا بخرید؟

اون چیزی که مد نظر شماست جادوگری هست نه تحلیل، که من چهار شنبه میگفتم سهام رو بفروشید و طلا بخرید. متاسفانه یا خوشبختانه من جادوگر نیستم دوست عزیز، شاید شما باشید.
                  آخرین ویرایش توسط علیرضا حسنی؛ 2020/02/20, 16:06.

نظر

• mohsen ho
                    ستاره دار(1)
                    • Feb 2013
                    • 11250

بله طبیعتا فرصت فروش باید در مثبت ها و نزدیک به سقف اعلام بشه و فرصت خرید نزدیک به کف.

بله افتخارم اینه که ۱۰ روز پیش اعلام فروش سهام و خرید طلا کردم. الان بیان فرصت فروش سهام روز شنبه که بازار صف فروشه و اخبار و اطلاعات مربوط به کرونا رو دیگه بقال ها هم میدونن و تاثیراتش رو گزاشته چه اهمیتی داره؟

یا بیان فرصت خرید طلا وقتی حتی دیگه نمیتونید براحتی سهامتون رو نقد کنید که بتونید با پولش طلا بخرید؟

اون چیزی که مد نظر شماست جادوگری هست نه تحلیل، که من چهار شنبه میگفتم سهام رو بفروشید و طلا بخرید. متاسفانه یا خوشبختانه من جادوگر نیستم دوست عزیز، شاید شما باشید.
                    هیجان در پستتون کاملا مشخص است واز اصول اولیه مارکت نگاه بدون دربرگیرنده شرایط شخصی است! که شما را فاقد اون میبینم
                    بنده با شنبه کاری ندارم چون دیدگاه های هیجانی شبیه شما دربازار به وفور دیده میشه ولی نرخ شاخص کل و گرم18را داشته باشید 1-2ماه بعد مرور میزنیم!!!
                    طبیعتا با اختلاف تفاوت را خواهیم دید
                    البته اگر اون موقع هم باز بهانه جدید نیاورید!
                    بگذریم..............

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

سلام دوستان.
                      دوستانی که با تجربه هستند یه درخواست مشاوره ازتون دارم.
                      لطفا باتوجه به تجربیاتی که دارید من و راهنمایی بفرمایید.
                      خواهرم میدونه من بورس کار میکنم و تا حالا چندین مرتبه بصورت غیرمستقیم ازم خواسته که رو پولشون کار کنم.
                      همکاراش هی بهش میگن تو بورس سرمایه گذاری کن و اونم میآد بهم میگه همکارام اینو گفتن و منم گفتم خواهرم بورس کار میکنه.
                      منم با توجه به مشورتی که با جناب آباد کردم ایشون میگن پول هیچ کس رو قبول نکنم.
                      امروز دوباره خواهرم گفت میخوام واسه آرش (پسر 14 ماه اش ) سرمایه گذاری کنم. تا حالا هیچ کاری برا آیندش نکردم. میخواستم بیمه عمرش کنم( نمیدونم چی دقیق. پاسارگاد بود نمیدونم چی بود) بعد گفت همکارام گفتن بیمه خوب نیست سهم واسش تو بورس بخر و منم گفتم اتفاقا خواهرم تو بورسه
                      منم گفتم آبجی من واقعا نمیتونم چنین مسئولیتی قبول کنم.
                      اما بهت یاد میدم که بری کد بورسی بگیری و واسش سهم بخری و کاری بهش نداشته باشی و قطعا رشد میکنه
                      این و که گفتم گفت من که بلد نیستم. ولش کن. یه کار دیگه میکنم.
                      حالا من نمیدونم واقعا چیکار کنم. دلم میخواد کمکش کنم از طرفی از نظر افراد با تجربه کار اشتباهی هست این کارم.
                      دلم خیلی میسوزه. بنظرتون چیکار کنم؟؟؟
                      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• iligal
                        مدیر(ستاره دار 11)
                        • Sep 2012
                        • 4103

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                        سلام دوستان.
                        دوستانی که با تجربه هستند یه درخواست مشاوره ازتون دارم.
                        لطفا باتوجه به تجربیاتی که دارید من و راهنمایی بفرمایید.
                        خواهرم میدونه من بورس کار میکنم و تا حالا چندین مرتبه بصورت غیرمستقیم ازم خواسته که رو پولشون کار کنم.
                        همکاراش هی بهش میگن تو بورس سرمایه گذاری کن و اونم میآد بهم میگه همکارام اینو گفتن و منم گفتم خواهرم بورس کار میکنه.
                        منم با توجه به مشورتی که با جناب آباد کردم ایشون میگن پول هیچ کس رو قبول نکنم.
                        امروز دوباره خواهرم گفت میخوام واسه آرش (پسر 14 ماه اش ) سرمایه گذاری کنم. تا حالا هیچ کاری برا آیندش نکردم. میخواستم بیمه عمرش کنم( نمیدونم چی دقیق. پاسارگاد بود نمیدونم چی بود) بعد گفت همکارام گفتن بیمه خوب نیست سهم واسش تو بورس بخر و منم گفتم اتفاقا خواهرم تو بورسه
                        منم گفتم آبجی من واقعا نمیتونم چنین مسئولیتی قبول کنم.
                        اما بهت یاد میدم که بری کد بورسی بگیری و واسش سهم بخری و کاری بهش نداشته باشی و قطعا رشد میکنه
                        این و که گفتم گفت من که بلد نیستم. ولش کن. یه کار دیگه میکنم.
                        حالا من نمیدونم واقعا چیکار کنم. دلم میخواد کمکش کنم از طرفی از نظر افراد با تجربه کار اشتباهی هست این کارم.
                        دلم خیلی میسوزه. بنظرتون چیکار کنم؟؟؟
                        سلام و شب به خیر بهترین کار خرید سهام به دید ۱۰ /۱۵ ساله دیگه هستش زمانی که بخواد بره دانشگاه یا بعدش سربازی و تشکیل زندگی ،نظر منم سهمیه که آیندش رو تضمین میکنه ،سهام فراکاب بهترین گزینه هستن(انرژی-بورس-فرابورس-کالا)
                        من تمام عرضه های اولیه که برای عسل خریدم بعد از چن ماه میفروشم و برای آینده اش شده ۱۰۰۰ سهم انرژی میخرم
                        بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• sooroosh1315
                          ستاره‌دار (۲)
                          • Oct 2019
                          • 5358

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                          سلام و شب به خیر بهترین کار خرید سهام به دید ۱۰ /۱۵ ساله دیگه هستش زمانی که بخواد بره دانشگاه یا بعدش سربازی و تشکیل زندگی ،نظر منم سهمیه که آیندش رو تضمین میکنه ،سهام فراکاب بهترین گزینه هستن(انرژی-بورس-فرابورس-کالا)
                          من تمام عرضه های اولیه که برای عسل خریدم بعد از چن ماه میفروشم و برای آینده اش شده ۱۰۰۰ سهم انرژی میخرم
                          آره پیشنهاد خیلی خوبیه + یکمم فملی یا ومعادن مثلا
                          خود خواهرتونم می تونه صندوق بخره، صندوق ها هم فکر کنم کمترینش 200-300 درصد دادن
                          از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

خب مسئله اینه که وقتی میگم خودت برو کد بورسی بگیر میگه پس بیخیال
                            انتظار داره من با کد خودم واسه اونم سهم بگیرم و کاری بهش نداشته باشم.
                            من میگم با سبد خودم مسئولیت قبول نمی کنم.

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                              آره پیشنهاد خیلی خوبیه + یکمم فملی یا ومعادن مثلا
                              خود خواهرتونم می تونه صندوق بخره، صندوق ها هم فکر کنم کمترینش 200-300 درصد دادن
                              صندوق چیه جناب سروش ؟؟؟

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

چه مشاوره‌خواهی و مشاوره‌دهی خوبی.
                                ================
                                می‌خواستم بگویم پتروشیمی‌ها (تا زمانی که در ایران تورم وجود دارد)... که دیدم این پیشنهاد صندوق بهتر است... انصافا...
                                ================
                                کوتاه‌مدتی دوستان چه پیشنهاد می‌دهند؟ یک چیزی که بتوان خرید (صف نباشد).
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X