کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام برهمه عزیزان بورسی چند خطی در وصف بازار
به واسطه این که دلالی و خرید وفروش هرکالایی باتوجه به وضع تحریم در ایران رسمیت پیدا کرده
اکثر شرکت هایی که درگذشته فروش صادراتی داشتند ودرامدشون وابسته به روابط بین المللی بود این روزها به خاطر تحریم ها و تغییر سبک تفکر درایران از هر تهدیدی به دور هستند
برای مثال فولاد مبارکه تاسال89-90 ..38درصد فروشش صادراتی بود که این مقدار طی 2سال اخیر به زیر11درصد رسیده و هم اکنون با کمبود عجیب ورق در بورس کالا احتمالا کل فروشش داخلی خواهد شد
این صرفا یک مثال بود تا عزیزان نگاهشون را اپدیت کنند .
لذا دوستانی که ویروس کرونا و سایر مسایل را باعث ریزش بازارمیدونند . این دیدگاه صرفاکوتاه مدتی است و صدالبته به دیدشخصی حتی کوتاه مدت هم بعیده چنین اتفاقی بیفته! نگاه جامعه ما خریدکالاهایی است که نقدشوندگی بالایی داشته باشه و بازدهی اش بالاتر از دلار باشه .لذا بازارسهام تا تابستان سقف های متعددی را خواهد شکست موفق وسلامت باشید
این بازار اعداد بالایی را تا تابستان99 ثبت خواهد کرد . بازدهی هیچ بازاری به گرد بورس نخواهد رسید
موفق باشید
گمان کنم همین نتایجی که تا ساعت ۱۹ دیروز اعلام شده تقریبا قطعی باشد.
نامزدهای این دوره یک وجه مشترکی با هم و با انتخابات پیشین داشتند.
همانگونه که دورههای قبل در تبلیغات تلاش میکردند با فاصلهگرفتن از احمدینژاد و اظهار بیگانگی و مخالفت با او رای جمع کنند الان همه همین کار را با روحانی کردند. (شیوهی خود روحانی هم بود... اصلا شعارش بود... به عقب باز نمیگردیم... برخی مواقع احساس میکنم هر چیزی که روحانی در مورد احمدینژاد میگفت عینا برای خودش پیاده شد.)
به هر روی...
امیدوارم هر کسی بیاید بالا وضع بهتر شود. وضع اقتصادی و نیز فساد اقتصادی خیلی بد است.
امروز بازار مثبت پنج خورده.
این در حقیقت خوب نیست. اصلا خوب نیست.
نشان از ترس مردم است.
نشان از هفت سال بیتدبیری طیبنیا و نیلی و ... است که در بانکها تورم واقعی تولید میکردند و تورم مصنوعی را زیر ۱۰ درصد نگه داشته بودند.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
یک ویدیویی در فجازی دارد دست به دست میشود... یک دختر است که با دستمال توالت برای خودش ماسک درست میکند...
مردم انگار این را جدی گرفتهاند...
در حالی که مدل فیلم قشنگ حالت طنز دارد...
از سوی دیگر ماسکهای ارزان قیمت که از این کارایی بیشتری دارند.
و از سوی دیگر اصلا گفتهاند اینها زیاد جلوی این ویروس را نمیگیرد. چون هم چشم را نمیپوشاند و هم اطرافش باز است و هم اینکه ذرات نانومتری (ویروس کرونا) را از خودش عبور میدهد...
یک عده هم رفتهاند با شورت و جوراب و چیزهای دیگر برای خودشان ماسک درست کردهاند انگار...
/.:blinksmiley.:/
احمدی نژاد هم پای صندوق رای داره همین را اموزش میده/:.yead.:/
ولی کلا ماسک بیتاثیر است.
چون هم چشم را نمیپوشاند و هم ذرات نانویی را (اینهایی که زیر ۳۰ هزار تومان هستند) از خود عبور میدهند. (دیگر دستمال توالت و جوراب و اینچیزها که جای خود دارد.) و هم اینکه کل فضای دهان و بینی را از اطراف نمیپوشاند. و اینکه اگر درآوریاش، آلودگی میتواند آن ورش هم بنشیند و عملا اینها یک بار مصرف هستند (حتی گرانهایش).
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
ولی کلا ماسک بیتاثیر است.
چون هم چشم را نمیپوشاند و هم ذرات نانویی را (اینهایی که زیر ۳۰ هزار تومان هستند) از خود عبور میدهند. (دیگر دستمال توالت و جوراب و اینچیزها که جای خود دارد.) و هم اینکه کل فضای دهان و بینی را از اطراف نمیپوشاند. و اینکه اگر درآوریاش، آلودگی میتواند آن ورش هم بنشیند و عملا اینها یک بار مصرف هستند (حتی گرانهایش).
کسی تا حالا در خوزستان و بوشهر و هرمزگان ..کرونا گرفته ؟ نه ....هوای گرم غشای لیپیدی ویروس را از بین می بره
(شرکت گردشگری جنوب ):D
از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
عزیزان تهرانی،
تهران چه دارد؟ چیزی دارد؟ برای رفتن و دیدن؟
=============================================
یک بار یک عزیزی از جنوب کشور تشریف آورده بودند تهران، گفتیم یک جایی با هم قرار بگذاریم... گفتم کجا باشد که ایشان هم یک جای دیدنی از تهران را ببینند... گفتم آهان! دریاچهی مصنوعی چیتگر خیلی خوب است. (گوگل)
برای خودم که خیلی عالی است. من برخی وقتها میروم آنجا پیادهروی میکنم، کلا عاشق آب و دریا و دریاچه هستم و اصلا میروم همینجوری به آرامشی که از موجهای کوچک آنجا به آدم منتقل میشود استفاده میکنم... گاهی هم قایق سوار میشوم... خلاصه عاشق آنجا هستم... یعنی اصلا یک وضعی... یعنی آنجا را که میبینم اصلا یک جوری میشوم... اینجوری: /:.wubsmiley.:/ به خصوص اینکه ما از دریا و آب و شمال دور هستیم و آن سالی یک بار که میرویم شمال یک دنیا عشق است برایمان.
بعدا رفتیم آنجا... دیدم ایشان اصلا با فضا انگار حال نمیکنند... حتی به آب نگاه هم نمیکنند!!!/:.ph34r-smiley.://.:blinksmiley.:/ پیشنهاد قایقسواری دادم زیاد استقبال نکردند... (خیلی عجیب بود برایم.)
آقا/خانمی که شما باشید بعدا فهمیدم ایشان اصلا تمام زندگیشان در کنار دریا است... :D در یک شهری بندری! خلاصه اینکه حواسمان نبود و یک کرمانی را برده بودیم به زیره فروشی...
حالا، عزیزان تهرانی، غیر از دریاچه چیتگر تهران جای دیدنی کجا دارد؟
برج آزادی؟ (من تا حالا نرفتهام تویش! همهاش هم همین است که هست...)
برج میلاد؟ (این را هم من نرفتهام تا به حال. خوب همین است که هست دیگر. چیز از نزدیک دیدنی یا لمس کردنی نیست که.)
باغ پرندگان؟ (نمیدانم هنوز هست یا نه؟ مادرم رفته بودند میگفتند خوب است. البته خیلی وقت پیش. یکی دو سال پیش اگر اشتباه نکنم. البته چند شهر دیگر هم از اینها دارند.)
باغ وحش؟ (سلیقهای است و خیلیها مانند من برایشان یک چیز معمولی است. چون تو تلویزیون مهمترین قسمتهایش را داریم میبینیم دیگر...)
موزه؟ (این گمان کنم خوب باشد. من در بچگیام چند تا موزه رفتم. فوقالعاده بود.)
پارک؟ (پارک که همه جا هست.)
دیگر چه؟
کلا با گسترش پیدا کردن اینترنت جذابیت خیلی چیزها از بین رفته. از همینجا آدم میتواند زیر و روی تختجمشید را وارسی کند و اطلاعاتی بیشتر از اطلاعاتی که آنجا ارایه میشود را بخواند و تصاویری ببیند که آنجا هم نمیتوان دید... آدم میتواند جک و جانور ها را در خاصترین و جالبترین حالاتشان ببیند و خیلی طبیعیتر و بهتر از زمانی که پشت قفس دارند تو چشمهایت نگاه میکنند و خمیازه میکشند...
پینوشت: آن عزیزی که از جنوب کشور آمده بودند پیش ما الان در انجمن هستند.
سلام یادش به خیر ،آخه من خودم بچه جنوب هستم و به قول شاعر
چه تلخ است قصه عادت((ساکنان دریا پس از مدتی به صدای دریا عادت میکنند و براشون اهمیتی نداره)))
ولی خب هدف دیدن و ملاقات بود که از نزدیک دیدمت ایشالله سری بعد اومدم تهران یه میتینگ بزرگتر با همه دوستان میذاریم!!!
بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
بسیار متشکر. یک دور در اینترنت زدم و مطالب زیر را پیدا کردم گفتم برای دوستان هم بگذارم. ==================================================== آیا شیوع ویروس کرونا با گرمتر شدن هوا فروکش میکند؟ (در بالا گفته کاهش پیدا میکند ولی به خاطر این است که ذرات بخار در هوای گرم و مرطوب کمتر منتشر میشوند.) ==================================================== ترامپ: ویروس کرونا با گرم شدن هوا در آوریل نابود میشود (این هم که... طرف دیوانه است... حالا یک حرف درست هم بزند آدم میگذارد رو حساب همان دیوانگیاش.) ==================================================== چقدر باید از کرونا بترسیم؟!
با این توصیفها لازم شد همگی دستجمعی بلند شویم برویم عسل خانم را ببینیم... نزد جناب علیرضا جنوب... هم گرم است و هم مرطوب.
«محمد حسین» هستم.
سلام بر دوستان عزیز
محمد حسین عزیز و رویا خانم قبلا یک پروکسی اینجا درخواست کردم توی تاپیک گذاشتید حالا هر چی می گردم پیدا نمی کنم
لطف می کنید دوباره بزاریدش اینجا
ارادت
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
نظر