دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
    پیشنهاد می دم این تاپیک بسته شود ...
    حتی انتقال از سایر تاپیک ها درست نیست چون کسی که می خواد پیگیر نوشته ای باشه به مشکل می خوره ...
    یعنی باید باید افراد یاد بگیرن که مطالب را در تاپیک خودش بنویسن ... مثلا امام قلی خان درخواست بجایی داشت که مثلا در جو بازار کتاب معرفی نشود یا مطالب عرفانی نوشته نشود نه اینکه اینها اشکال دارد شاید خیلی هم خوب باشه ولی در تاپیک خودش ...خیلی هم خوب است

البته از محمد حسین تشکر می کنم که در نظم دهی تاپیک ها تلاش خوبی انجام داده و انجام می دهند... و این پیشنهاد هم در راستای همین تلاش است ...
    چرا جناب آباد؟ تاپیک خوبیه که. من دوس دارم این تاپیک و :p
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• sooroosh1315
      ستاره‌دار (۲)
      • Oct 2019
      • 5358

حتی انتقال از سایر تاپیک ها درست نیست چون کسی که می خواد پیگیر نوشته ای باشه به مشکل می خوره ...
      یعنی باید باید افراد یاد بگیرن که مطالب را در تاپیک خودش بنویسن ... مثلا امام قلی خان درخواست بجایی داشت که مثلا در جو بازار کتاب معرفی نشود یا مطالب عرفانی نوشته نشود نه اینکه اینها اشکال دارد شاید خیلی هم خوب باشه ولی در تاپیک خودش ...خیلی هم خوب است

البته از محمد حسین تشکر می کنم که در نظم دهی تاپیک ها تلاش خوبی انجام داده و انجام می دهند... و این پیشنهاد هم در راستای همین تلاش است ...
      سلام جناب آباد
      مخالفم خیلی تاپیک خوبیه این (اصلا من برای این تاپیک به این تالار مهاجرت کردم )

بنظرم یک محیط کامل باز و راحت هست این تاپیک برای اعلام نظرها ، چیزی که بهش فکر می کنیم

شاید هیچ حساب و کتابی هم پشتش نباشه و احساسی باشه (قطعا در تاپیک هر نماد بهتره اطلاعاتی که از صحتش مطمن هسیم نوشته بشود.)

اینجا محیطی برای چیزهایی که بهش فکر می کنیم

گاهی اوقات بصوت غیر بورسی به بورس می اندیشیم :D
      از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
        جناب محمدحسین اینها که شما می نویسید اینجا نوشته های غیر بورسی شماست بعد نوشته های بورسی تان چه شکلیه و کجا می نویسید؟! laughingsmiley

سلام و عرض ادب خدمت برادر بزرگوارم. /:.Heart.:/

من هم مخالفم.
        جناب سروش عزیز خیلی از چیزهایی که می‌خواستم بگویم را گفتند.
        علاوه بر سلام صبح‌به‌خیرها...
        علاوه بر حال احوال‌ها...
        علاوه بر نوشته‌های نیمه‌طنزی‌مان...
        علاوه بر گپ و گفت‌های کاملا غیر بورسی...
        علاوه بر داستان‌های زیبای جناب قلی...
        علاوه بر بد و بی‌راه‌هایی که می‌خواهیم به مسئولین بسیار محترم (!) و دانا بدهیم...
        .
        .
        .
        گاهی می‌خواهیم یک مقدار غیر بورسی در مورد بورس حرف بزنیم...
        می‌خواهیم یک اندیشه‌ای را آزمایش کنیم... «همین‌جوری»... ببینیم بعدا می‌شود یا نه...
        اینجا جایش است.
        می‌خواهیم قشنگ لم بدهیم و پاهایمان را بیاندازیم روی پاهایمان و همین‌جوری الکی در مورد بورس صحبت کنیم...
        اندیشه‌های پراکنده...

جایش در جستار جو بازار نیست...
        در نبض بازار هم نیست...
        در تدبیر و امید و احیانا جستارهای دیگری که برای اندیشه‌های کلان (بین‌الملل و یا کشوری) ایجاد شده هم نیست...
        هیچ جایی مناسبش نیست... به غیر از اینجا...
        .
        .
        .
        در ضمن...
        یادآور می‌شوم به همه‌ی دوستان که...
        نوشته‌های جدی و مهم را اینجا ننویسیم.
        این جستار بیشتر برای پاک شدن است...
        برای حرف‌هایی که بعدا نمی‌خواهیم به آن استناد کنیم.
        حرف‌ها و گپ و گفت‌های روزمره.
        نه بررسی‌های اصلی در باره‌ی نمادها و صنعت‌ها و مسائل اقتصادی کلان.
        دوستان این را در خاطر داشته باشند.
        در آن چیزی قرار بدهیم که قرار نیست بعدا بگردیم دنبالش و پیدایش کنیم.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
          خدا روزی رسان هست و شکی درش نیست. اما این که فرمودید (و نه قوانین طبیعت )کمی با باورهای من تناقض دارد. البته گفتم با باورهای من. نه این که بگم شما اشتباه می کنید. شاید من اشتباه می کنم. اما به نظر من خداوند تمامی نعمت هاش رو با قوانینی که در جهان هستی قرار داده به ما میده. وقتی حرف از قانون هست هم یعنی اینجوری نیست که تصادفی باشه یه بار جواب بده یه بار نده. قانون همیشه جواب میده.

مطلب شما کاملا درست است و متضاد با چیزی که عرض کردم نیست.
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
            جناب محمدحسین اینها که شما می نویسید اینجا نوشته های غیر بورسی شماست بعد نوشته های بورسی تان چه شکلیه و کجا می نویسید؟! laughingsmiley
            اینها اندیشه‌های پراکنده‌ی من است.
            نوشته‌های بهتر را در جستارهای مخصوص به خودش قرار می‌دهم.
            چیزهایی که حالت احتمال زیاد برایم دارد را نمی‌گویم... (اگر بخواهم بگویم اینجا می‌گویم...)
            مثلا فردا احتمالا در جستار «دی» می‌گویم خوب است و من نیمی از وپارسم را فروختم و دی خریدم./:.winksmiley02.:/
            (اکنون نه وپارس خاک بر سر شده پنج تا بالا رفت و نه دی معلوم است که فردا پنج تا منفی بشود خرید.)

راستی دوستان...
            بازار دارد یک مقدار بو دار می‌شود...
            کف‌ها احتمالا زیاد خواهد شد...
            هم خوب است و هم بد.
            هم دیگر هر کفی خریدنی نیست. و هم اینکه رونق کف‌ها را خواهیم داشت.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
              سلام جناب آباد
              مخالفم خیلی تاپیک خوبیه این (اصلا من برای این تاپیک به این تالار مهاجرت کردم )

بنظرم یک محیط کامل باز و راحت هست این تاپیک برای اعلام نظرها ، چیزی که بهش فکر می کنیم

شاید هیچ حساب و کتابی هم پشتش نباشه و احساسی باشه (قطعا در تاپیک هر نماد بهتره اطلاعاتی که از صحتش مطمن هسیم نوشته بشود.)

اینجا محیطی برای چیزهایی که بهش فکر می کنیم

گاهی اوقات بصوت غیر بورسی به بورس می اندیشیم :D
              /:.Heart.:/
              دقیقا.
              ===============
              اکنون یادم آمد...
              مثلا همین دتوزیع...
              یک احساسی ته ذهن آدم هست... آدم اینجا می‌گوید... که یک خاطره‌ای ازش ثبت شود (در ذهنش. به وسیله‌ی نوشتن.)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• Mehdi1400
                ستاره دار(19)
                • Jul 2013
                • 2938

ماجراهای دیروز و امروز سایت من را برد به خاطرات پادکست فوق‌العاده علی بندری در رابطه با یکی از بزرگترین رسوایی‌های مالی تاریخ معاملات سهام آمریکا
                شنیدنی است، وقت کردید بشنوید.
                ضمن اینکه دکتر قدوسی نیز در میان این پادکست در باره‌ی بعضی مفاهیم بورس توضیحاتی میدهد که خالی از فایده نیست.

https://channelbpodcast.com/archives/1624

نظر

• abstract
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 1506

آباد جان این صبح بخیر های آقا محمد حسین انرژی بخش تر از دیدن صف خرید سهامه /:.smilingsmiley.:/
                  چرا میخوای تاپیک بسته بشه

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7515

در اصل توسط abstract پست شده است View Post
                    آباد جان این صبح بخیر های آقا محمد حسین انرژی بخش تر از دیدن صف خرید سهامه /:.smilingsmiley.:/
                    چرا میخوای تاپیک بسته بشه
                    با سلام ...
                    اگر دوستان علاقه مند هستن مخالفتی نیست ...
                    نظر من بر اساس نظر دوست مون ebiman بود ...
                    نظر من بیشتر این بود که وقتی از یک تاپیک قسمتی منتقل شود و قسمتی منتقل نشود بررسی و پیگیری از بین می رود و دچار سختی می شود ...
                    در هر صورت یا ما نوشته بورسی داریم که تقسیم می شود به تاپیک های مختلف ...
                    و یا نوشته غیر بورسی داریم که انهم باید تقسیم شود به تاپیک های مختلف ... یعنی موضوعات تقسیم بندی شود
                    فردا اگر تاپیکی بزنیم نوشته های بورسی ما بورسی ها !!! خوب جالب نخواهد بود
                    برای این تاپیک هم میشه عنوان مرتبط پیدا کرد ...
                    ان صبح بخیر های محمد حسین هم می تونه در جو بازار باشه که هم جو دارد و هم بازار ...و یکی از عناصر بازار هم زمان است ...
                    در هر صورت این نوشته و پیشنهاد ما هم نوشته غیر بورسی است شاید ما خیلی جدی گرفتیم ...و من هم موافقم اگر علاقه مندانی دارد چرا ما مخالفت کنیم ؟ ...
                    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

با سلام ...
                      اگر دوستان علاقه مند هستن مخالفتی نیست ...
                      نظر من بر اساس نظر دوست مون ebiman بود ...
                      نظر من بیشتر این بود که وقتی از یک تاپیک قسمتی منتقل شود و قسمتی منتقل نشود بررسی و پیگیری از بین می رود و دچار سختی می شود ...
                      در هر صورت یا ما نوشته بورسی داریم که تقسیم می شود به تاپیک های مختلف ...
                      و یا نوشته غیر بورسی داریم که انهم باید تقسیم شود به تاپیک های مختلف ... یعنی موضوعات تقسیم بندی شود
                      فردا اگر تاپیکی بزنیم نوشته های بورسی ما بورسی ها !!! خوب جالب نخواهد بود
                      برای این تاپیک هم میشه عنوان مرتبط پیدا کرد ...
                      ان صبح بخیر های محمد حسین هم می تونه در جو بازار باشه که هم جو دارد و هم بازار ...و یکی از عناصر بازار هم زمان است ...
                      در هر صورت این نوشته و پیشنهاد ما هم نوشته غیر بورسی است شاید ما خیلی جدی گرفتیم ...و من هم موافقم اگر علاقه مندانی دارد چرا ما مخالفت کنیم ؟ ...
                      خیلی عزیزید. @};-
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

یادآوری حرف یک بنده خدایی (یک بازرگان اوراق در خارج) :
                        شما تا یادنگیرید چگونه زمانی که با ۳۰ درصد پیشبینی درست می‌توان سود کرد نمی‌توانید در بازار کار کنید.

یعنی با مدیریت سرمایه. احتمالا بیشتر منظورش این بوده که در سودها حجم را افزایش دهیم و در زیان‌ها یا در جاهایی که احتمال پیشبینی‌مان ضعیف است حجم سرمایه‌گذاری را کاهش دهیم.

خیلی حرف تاثیرگذاری بود... (اصلش در جستار استراتژی هست اگر اشتباه نکنم. یا در یادآوری)
                        برخی سخنان هست مدتی ذهن آدم را به خودش مشغول می‌کند...

خوب... آدم که خدا نیست... بالاخره اشتباه می‌کند....
                        (در پرانتز: یک بازرگان نامداری می‌گفت بسیاری از بازرگانان فعال در بورس حتی از یک حالت خرید و نگهداری معمولی یا سیستم انتخاب تصادفی (!) هم کمتر سود می‌کنند! /.:blushsmiley:.//.:biggrinsmiley.://:.hmmsmiley.:/)
                        آری... ما بالاخره اشتباه داریم... کم هم نداریم... یکی از چیزهایی که باید یاد بگیریم (علاوه بر بهینه سازی راهبرد داد و ستدی) این است که با مدیریت سرمایه چه کار کنیم که با همین راهبرد سود بیشتر و زیان کمتر داشته باشیم...
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• 20reza
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 310

سلام .... ضمن عذر خواهی از درج این مطلب در این جا .....
                          در نماد وتعاونح یه اتفاق عجیب افتاده ..دوستان اگر اطلاعاتی دارند کمک کنند ..
                          در حراجی از 31 /06 /98 تا 98/07/20 حدود 211 میل تعداد سهم با میانگین قیمت 50 تومان معامله شده .. در آگهی خلاصه وضعیت منتشر شده توسط شرکت تعداد 511 میل سهم بوده که 75 تومن خالص بابت هر سهم شرکت باید واریز کند به حساب صاحبان حق های استفاده نشده ..؟؟؟؟!!!!! تناقض دارد عجیب .
                          این تالار گفتگو تنها سایت باقی مانده از تالارهای قدیمی بورسی و مالی است
                          لطفا این خانه قدیمی را حفظ و نگهداری کنید .

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

سلام.
                            صبح به خیر.
                            به امید خدا.

خدا تا حالا بی‌نهایت نعمت به من داده.
                            چه به واسطه‌ی تلاش من.
                            چه بدون تلاش من.

اوست که حتی پیش از به دنیا آمدن به من لطف کرده.
                            خدای امروزم هم همان خدای دیروز است.
                            بخیل نشده و حکمتش کم نشده.

باز هم روزی می‌دهد.
                            و اگر صلاحت باشد بی‌حد.
                            چون خدا بخیل نیست.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

اعتقاد دارم (یعنی دوست دارم) همواره نمادهای خوب را در سبد نگه دارم.
                              این‌جور بخوانید که شل و شول‌ها و کر و کورها و بدبخت بیچاره‌ها را از سبد اخراج کنم.
                              (جناب نوام یک تعبیر خوبی در این مورد داشت می‌گفت: گوسفندهایی که حسابی گوشتی/شیری نیستند را از گله بیرون کنیم.)

اکنون این وپارس هم یک مقدار مشکوک می‌زند... مثل آدم کله‌اش را نمی‌اندازد پایین برود بالا.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                                اعتقاد دارم (یعنی دوست دارم) همواره نمادهای خوب را در سبد نگه دارم.
                                این‌جور بخوانید که شل و شول‌ها و کر و کورها و بدبخت بیچاره‌ها را از سبد اخراج کنم.
                                (جناب نوام یک تعبیر خوبی در این مورد داشت می‌گفت: گوسفندهایی که حسابی گوشتی/شیری نیستند را از گله بیرون کنیم.)

اکنون این وپارس هم یک مقدار مشکوک می‌زند... مثل آدم کله‌اش را نمی‌اندازد پایین برود بالا.
                                مثل سیمرغ و لابسای من
                                تازه با کمال پررویی کله اش را بالا می گیرد و می رود پایین
                                تصمیم گرفتم سیمرغ رو اونقد نگه دارم تا از رو بره. شایدم من و از رو ببره. معلوم نیست...
                                آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2019/11/11, 10:28.
                                اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                                شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

در حال کار...
                                X