دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sooroosh1315
    ستاره‌دار (۲)
    • Oct 2019
    • 5358

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

چقدر زیاد امروز پست زدم

بنظرم شنبه و یکشنبه شاخص کمتر از 2000 واحد افت کند ، داستان ریزش تمام می شود و یکشنبه ممکن است فرصت خرید هم باشد

اگر شنبه یا یکشنبه بیش از 2000 واحد بریزد روند نزولی است و باید خروج زد.
    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• eps
      ستاره دار(2)
      • Feb 2019
      • 435

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post

سلام.
      شما لطف دارید.
      از لطف شما هم سپاسگزارم.
      ولی:
      ۱- اینها خیلی بگیر نگیر دارند.
      ۲- من خودم خیلی از اینهایی را که معرفی می‌کنم و کرده‌ام با ۵ درصد سود یا حتی با زیان رد کرده‌ام رفته!
      ۳- از قضا آن را که معرفی می‌کنم بدتر عمل می‌کند و از قضا آن را که خودم می‌خرم هم بدتر می‌شود. دیگر این وپارس مشهود است دیگر! سه تا معرفی کردیم (ونوین و وپارس و دی) این یکی گند زد و آن دوتای دیگر عالی کار کردند. (ونوین دو بار معرفی شد و هر بار قشنگ مانند آدم سود یک شبه داد! دی هم که صف خرید است... ولی این چلغوز را زمانی که بازار ۵ درصد رشد داشت با سود ۱ درصد فروخته‌ام... و فردا هم احتمالا باقی‌مانده‌اش را می‌فروشم. فردای کاری.)
      ۴- اینهایی که من معرفی می‌کنم معلوم نیست کدام وپارس باشد و همه‌اش ۵ درصد داشته باشد و کدام مثلا شصفها بشود... اگر یک نفر پیدا می‌شد می‌گفت اینهایی که من معرفی می‌کنم چقدر پتانسیل رشد دارد خیلی عالی می‌شد. (من احتمالش را معین می‌کردم و یک نفر میزانش را.)
      ۵- اگر چیز خوبی پیدا کردم به خاطرم می‌سپرم که خدمتتان معرفی کنم.
      یا علی.
      باز هم تشکر ویژه و خداقوت به شما

و ممنون از محبت همیشگی تون به بنده و دیگر کاربران این تالار و تالار همسایه

انصافا وجود اساتید بزرگوار و بی ادعایی همچون شما و دیگر اساتید این فروم از نعمت هایی هست که بنده تازه وارد و دیگر کاربران مبتدی باید قدرش رو بدونیم

هیچ کس توقع نداره که تمامی نمادهای معرفی شده توسط شما سود های آنچنانی بدن

همین که از هر 10 نماد معرفی شده توسط شما حداقل 5 تاشون بالای 20 درصد سود دادند و هنوز هم صف خرید محکم دارن نشون دهنده اینه که کار شما وسامانه شما خیلی خیلی درسته

البته در مورد بعضی از نمادها هم سامانه شما وشما درست تشخیص میدهید و موقع خرید است ولی بازیگر نماد میخواهد کمی دیگر اذیت کند و به اصطلاح بازی در بیاورد که با کمی صبر و اطمینان به سهم می توان ازآن بازدهی خوبی گرفت

پس اگر بنده عجول هستم و نمادهای معرفی شده توسط شما و دیگر اساتید این تالار را زود می فروشم یا نمیخرم این مشکل من است نه مشکل اساتیدی مثل شما

بنده بازهم از زحمات بی مزد و منت شما و تمامی اساتید بزرگوار این فروم تشکر ویژه دارم

ایشالا همیشه موفق و موید و سربلند و سلامت باشید

نظر

• ارادت
        عضو فعال
        • Jul 2017
        • 2268

عراق 2 ایران 1
        ایران خیلی شانس آورد بیشتر نخورد...از دقیقه 5 بازی خداخدا میکردن بازی تموم بشه...انگار به ساق بازیکنان وزنه 5 کیلو بسته بودن...ارنج تیم کاملا اشتباه...آزمون در بازی بحرین و امروز بدترین بازیکن...حضور شجاعی در زمین واقعا جای تعجب داشت....حضور شجاعی در تیم ملی جای سواله ..همینطور کنعانی زادگان و آزمون.....با اینکه پرسپولیسی هستم اما استقلال الان مقابل عراق بهتر بازی میکرد تا تیم ملی ایران....
        در مورد تیم ملی چند ساعت میشه حرف زد...اگر جام جهانی جای بزرگانه بهتره عراق مسافر باشه.......حتی اگه ایران تمام بازیهای برگشت رو ببره با خیرات و دعا و......گفتن ....تیم ملی نیاز به خونه تکونی داره........و......

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

??????????
          میلاد بزرگترین و زیباترین جلوه‌ی خدا، حبیب ما، معلم ما، پدرمان (پدر امت)، عزیز ما، افتخارمان، اسوه‌ی اخلاق و خلقت محمد مصطفی صل‌الله‌علیه‌وآله بر بورسی‌های عزیز مبارک.
          میلاد پیشوا و آموزگار بسیار پربرکتمان حضرت امام جعفربن محمد صادق(ع) بر بورسی‌های عزیز مبارک.
          ??????????
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

«محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• sooroosh1315
              ستاره‌دار (۲)
              • Oct 2019
              • 5358

?
              ?
              ?

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ. وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
              آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2019/11/14, 22:14.
              از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

بنزین شد (برای سواری معمولی) ماهی ۶۰ لیتر و لیتری ۱۵۰۰۰ ریال. (بیشتر از ۶۰ لیتر: لیتری ۳۰۰۰۰ ریال.)
                تاکسی: ۳۰۰ لیتر (اگر اشتباه نکنم.)
                ===================
                افزایش یارانه‌ی ۶۰ میلیون نفر: ماهی ۴۰۰ - ۵۰۰ هزار ریال.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• linux_linda
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 3356

تاثیر قیمت بنزین بر سهام ریالی چطوره؟

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

آدم بایست بگردد گاوهای شیری/گوشتی را پیدا کند.
                    (البته این برای هر کسی یک معنا دارد. زیبایی‌اش هم به همین است.)
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

انسان‌های بزرگ درباره‌ی ایده‌ها می‌اندیشند و گفتگو می‌کنند.
                      انسان‌های متوسط درباره‌ی وقایع.
                      انسان‌های کوچک درباره‌ی اشخاص.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• arad700
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2013
                        • 3237

شاید اگر خیلی از حکمرانان وطن پرست بودند شرایط کشور به این صورت نبود متاسفانه نداشتن علاقه به ایران و ایرانی در خیلی جاها فراگیر شده.نمونه روشن این ماجرا همین فوتبال ایران عراق بود که دیدیم عراقی ها از دل و جان بازی می کردند و جنگیدند ولی تیم ایران پرتلاش نبود عراق که یک کشور ویران و جنگ زده است تونست ۲ بر یک ایران را ببرد و ما همه می دانیم تک گل ایران هم اتفاقی بود. بازی دیشب در کنار برخی بازی ها مانند بازی جام جهانی با ژاپن که اون افتضاح به بار اومد نشان داد این مملکت بیش از هر چیزی نیاز به کار فرهنگی داره.
                        Honesty is the best policy

نظر

• ارادت
                          عضو فعال
                          • Jul 2017
                          • 2268

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                          شاید اگر خیلی از حکمرانان وطن پرست بودند شرایط کشور به این صورت نبود متاسفانه نداشتن علاقه به ایران و ایرانی در خیلی جاها فراگیر شده.نمونه روشن این ماجرا همین فوتبال ایران عراق بود که دیدیم عراقی ها از دل و جان بازی می کردند و جنگیدند ولی تیم ایران پرتلاش نبود عراق که یک کشور ویران و جنگ زده است تونست ۲ بر یک ایران را ببرد و ما همه می دانیم تک گل ایران هم اتفاقی بود. بازی دیشب در کنار برخی بازی ها مانند بازی جام جهانی با ژاپن که اون افتضاح به بار اومد نشان داد این مملکت بیش از هر چیزی نیاز به کار فرهنگی داره.
                          سلام..در کمال احترام...گل احمد نوراللهی زیباترین گل بازی بود..وبرمیگرده به نبوغ خود بازیکن نه کار تاکتیکی.....قبل از دعا کردن برای بردن همه بازیها در دور برگشت اول باید دعا شود که عراق نتونه بحرین رو ببره ..........اگر دست من بود با شرایط حاضر برانکو یا امیر قلعه نوعی را جانشین ویلموتس میکردم.....رییس فدراسیون شخصی مثل علی دایی را میخواد........حرف زیاده........

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در گروه‌های تلگرامی دارند فضا را برای تشنج و تنش آماده می‌کنند. دارند کار می‌کنند روی یک شورش.
                            خیلی نام‌های کاربری فعال شده‌اند که پیش از این اصلا وجود نداشتند یا فعال نبودند.
                            (حالا کاری نداریم به اینکه حق با که بوده و با که نبوده و همه‌اش کار مردم است یا یک دستی دارد این پشت مردم را تحریک می‌کند و بخشی‌اش کار احساسات مردم است و بخشی‌اش تحریک آن دست و اگر دست هست دست کیست؟ کار کار انگلیس است؟ یا مخالفین روحانی؟ یا اصلا خود روحانی؟ اینها مهم نیست. اصلا بحث ما نیست. جایش هم اینجا نیست.)

مهم این است که احتمال دارد یک مقدار مشکل به وجود بیاید.

احتمال دارد یک مقدار روی بورس تاثیرگذار باشد.
                            بعید نیست بالا رفتن دلار هم این چند روزه به خاطر همین بوده باشد. که یک عده می‌دانستند قرار است این تشنج‌ها به وجود بیاید و رفته بودند دلار خریده بودند.

خدا کند روی بورس تاثیر زیادی نگذارد.

پی‌نوشت: باز دم دولت گرم که هر کاری می‌خواهد بکند می‌گذارد روزهای تعطیل...
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

۲۰ درصد مصرف لبنیات آمده بود پایین.
                              حالا با این گران شدن بنزین و پرداخت یارانه آیا آن ۲۰ درصد بر می‌گردد سر جایش؟

شاید دارویی‌ها هم یک حرکتی بزنند... روی این خیال که حالا که بنزین گران شده ممکن است دارو هم گران شود.

نمی‌دانم...

شنبه را نگاه کنیم بهتر می‌توان فهمید چه می‌شود.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• تیدی آلفا
                                Banned
                                • Jul 2013
                                • 2540

پاسخ : جــــو بــــازار

احتمال برگشت قیمت بنزین به روال سابق

پیشنهاد افزایش قیمت سوخت در مجلس رد شده بود!

کمالی‌پور، نایب رییس کمیسیون قضائی مجلس:

بنده به عنوان نماینده مجلس تا دیشب از این افزایش قیمت اطلاعی نداشتم و جالب اینجاست که نمایندگان مجلس به این لایحه رای نداده و این پیشنهاد افزایش قیمت سوخت در مجلس رد شده بود.

معتقدم دولت باید مردم را محرم بداند و اینکه بدون اطلاع و شبانه چنین کاری را انجام دهند، کار درستی نبود و نهایتا در این شرایط و در این وضعیت وارد کردن شوک به مردم و افزایش قیمت بنزین از ۱۰۰۰ تومان به ۳۰۰۰ تومان، اصلا قابل پذیرش نیست.

نظر

در حال کار...
                                X