دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen kaveh
    عضو فعال
    • May 2011
    • 474

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
    بیت کوین ۱۰ هزار بود، یه عزیزی هم میخواست بعد از اصلاح تکنیکالی رو ۸۵۰۰ بیت کوین بخره.
    فقط لاگین کردم که بگم امیدوارم این کار رو نکرده باشه.

یکی از آفت های سال هایی مثل سال گذشته بورس که بازار یکپارچه گاوی بوده همینه که متاسفانه هر ننه قمری خودش رو کارشناس بورسی تصور میکنه، حالا یا کانال میزنه یا تو سایتا چارت تکنیکال میزاره و کارشناسی میکنه.

بقیه هم که یک شبه اومدن میخواستن ره صد ساله رو برن. نمیتونم بگم از نابود شدن این طور افراد ناراحت میشم چون در اونصورت کلامم صادقانه نیست. ولی امیدوارم رویداد های این روزها تجربه ای باشه برای هر کسی در هر سطحی که خودش رو کارشناس میدونسته و بدون نیاز به توجه و گوش دادن به دانش و تجربه دیگران.
    یعنی اینقدر این مطلب که تو تاریخ 12/3نوشته شده ذهنتو درگیر کرده بود که اومدی لاگین بشی این مطالب رو بگی وبری ./:.nono.:/
    من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

هاااااااااااااااااااااااای
      حالم خوبه. همینجوری الکی :p
      چقدر من پرقدرتم.
      جدیدا خیلی زود می تونم حالم و خوب کنم.
      یوهووووووووووووووووووو
      دارم به قدرت های باورنکردنی ای دست پیدا می کنم.
      /.:biggrinsmiley.:/
      در واقع دارم به قدرت های فوق العاده ی درونم پی می برم.
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• iligal
        مدیر(ستاره دار 11)
        • Sep 2012
        • 4103

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
        به به به
        ایولللللللللل به مدیر فیلسوف تالار
        جناب ایلیکال عزیز فیلمی معرفی کردید در حد المپیک....به قول محمد حسین عزیز بابا ماشالله شما هم دستی بر آتش داشتید وما نمی دانستیم/:.rolleyessmileyani
        این یک فیلم فلسفی هست اقتباسی از فلسفه روسو...
        مدیر عزیز فیلمی در این رده سراغ دارید لطفا به اشتراک بگذارید...
        سلام به کریس عزیز

یه 30 40 تا فیلم دانلود کردم بشینم ببینم هر کدوم قشنگ بود باز اعلام میکنم

خودم که باهاش حال کردم از دیشب زندگی eshan جلوی چشمامه و دارم انرژیمو تقویت میکنم و سعی کنم سر خرید و فروشهام عصبانی نشم و به آینده فکر کنم!!!
        بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

یا امشب یا فردا توی تاپیک انرژی مثبت پست میزارم براتون.
          همون مباحثی که قرار بود روشون کار کنیم.
          وای.... ولی خودم دارم به چه نتایج عالی ای میرسم.
          هر چی نتیجه خودم گرفتم در اختیار دوستان هم میزارم.
          خیلی عالیه این چیزا
          خیلی
          جدیشون بگیرید.

نظر

• کریس گاردنر
            ستاره‌دار (۱۰)
            • Jan 2013
            • 2905

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
            سلام به کریس عزیز

یه 30 40 تا فیلم دانلود کردم بشینم ببینم هر کدوم قشنگ بود باز اعلام میکنم

خودم که باهاش حال کردم از دیشب زندگی eshan جلوی چشمامه و دارم انرژیمو تقویت میکنم و سعی کنم سر خرید و فروشهام عصبانی نشم و به آینده فکر کنم!!!
            سلام مدیر عزیز
            خوشحالم که در حال تقویت انرژی هستید...رویا خانم که ماشالله لبریز از انرژی شده/:.tonguesmiley:./....یک فیلمی هم از روی همین فیلم در سال فکر کنم 2016 نسخه امریکایی اش ساخته شده البته حضور ذهن ندارم...پیداش کردم /:.smilingsmiley.:/

خیلی زیباست...مثل همان فیلم هندی.....
            اطمینان میدهم انرژیتان را به توان دو بکند
            از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
            وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کریس گاردنر
              ستاره‌دار (۱۰)
              • Jan 2013
              • 2905

دوستان یه سوالی دارم لطفا همگی مشارکت داشته باشید...ممنون

همه ما نوزاد بدنیا می آییم و پیر از دنیا می رویم....حالا چی میشد پیر بدنیا بیاییم و نوزاد از دنیا برویم؟/.:blinksmiley.://.:blinksmiley.:/

بحث جالبی هست..
              از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• sooroosh1315
                ستاره‌دار (۲)
                • Oct 2019
                • 5358

همه ما نوزاد بدنیا می آییم و پیر از دنیا می رویم....حالا چی میشد پیر بدنیا بیاییم و نوزاد از دنیا برویم؟/.:blinksmiley.://.:blinksmiley.:/

بحث جالبی هست..
                اینم فیلم بدساختی هست با اینکه جایزه زیاد برده، ?(البته تماشاش خالی از لطف نیست)
                از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

بحث جالبی هست..
                  خب انسان و هدف از آفرینش انسان رسیدن به تکامل هست.
                  نمیشه که از تکامل به سمت پایین تر بیاییم.
                  باید رشد صورت بگیره نه برعکس اون.
                  درسته؟؟
                  اگه منظورتون از نظر ظاهری بود که خب یه چهره پخته اما عقل کودک مضحک بود. نه؟؟؟
                  من همین اندازه به ذهنم رسید.
                  البته از بحثتون خوشم اومد. این جور بحث ها و اینجور فک کردن های خارج از چارچوب
                  که کلا باعث شکستن تمامی چارچوب های ذهنی میشه خلاقیت رو زیاد می کنه.
                  توی بحث خلاقیت که رسیدیم بیشتر در موردش صحبت می کنیم.

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

دوستان یه سوال تخصصی بورسی
                    یکی از دوستان من میخواد سهمی رو بخره که علاوه بر اینکه خب رشد می کنه dps خوبی هم بده.
                    می تونید از این گونه سهام بهم معرفی کنید؟؟؟
                    یا اینکه بهم یاد بدید چطوری میتونم این جور سهام رو شناسایی کنم؟؟؟
                    مثلا قبلا خودم تیپیکو رو داشتم به نظرم خوب بود از این نظر.

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

جناب سروش شما چه محدودیتی گذاشتید که من نمی تونم به پست های شما ریپلی بزنم؟؟؟
                      میخواستم بگم مگه اونی که جناب کریس گفتن و شما نوشتید فیلم بدساختی است مگه فیلم بود؟؟؟
                      من فک کردم همینجوری یه سوالی از خودشون گفتن./.:biggrinsmiley.:/

نظر

• sooroosh1315
                        ستاره‌دار (۲)
                        • Oct 2019
                        • 5358

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                        جناب سروش شما چه محدودیتی گذاشتید که من نمی تونم به پست های شما ریپلی بزنم؟؟؟
                        میخواستم بگم مگه اونی که جناب کریس گفتن و شما نوشتید فیلم بدساختی است مگه فیلم بود؟؟؟
                        من فک کردم همینجوری یه سوالی از خودشون گفتن./.:biggrinsmiley.:/
                        سلام، عرض ادب، محدودیتی نگذاشتم، سرور سایت و سرعت اینترنت و اینچیزهاس سایت بالا نمی آید درست

فکر کنم منظور فیلم
                        زندگی عجیب بنجامین باتن هست
                        مورد عجیب بنجامین باتن یا سرگذشت غریب بنجامین باتن[۱] (به انگلیسی: The Curious Case of Benjamin Button) فیلمی آمریکایی محصول سال ۲۰۰۸ به کارگردانی دیوید فینچر است. شخصیت اصلی این فیلم الهام گرفته از یک داستان کوتاه اثر اف. اسکات فیتزجرالد است. فیلم‌نامه این فیلم را اریک راث نوشته است و برد پیت و کیت بلانشت بازیگران اصلی آن هستند. این فیلم با بازخورد مثبت منتقدین نیز روبرو شد.

بنجامین در روز پایان جنگ جهانی اول (آتش‌بس ۱۱ نوامبر ۱۹۱۸) و در سن ۸۰ سالگی به دنیا آمده و با گذشت زمان، در حالی که دیگران پیرتر می‌شوند، او جوان‌تر می‌شود. او در کهنسالی عاشق دختری می‌شود که در سنین کودکی به‌سر می‌برد. اما در طی سال‌ها در حالی که دخترک بزرگ‌تر می‌شود، او در روندی وارونه به سوی جوانی و خردسالی پیش می‌رود
                        از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                          دوستان یه سوال تخصصی بورسی
                          یکی از دوستان من میخواد سهمی رو بخره که علاوه بر اینکه خب رشد می کنه dps خوبی هم بده.
                          می تونید از این گونه سهام بهم معرفی کنید؟؟؟
                          یا اینکه بهم یاد بدید چطوری میتونم این جور سهام رو شناسایی کنم؟؟؟
                          مثلا قبلا خودم تیپیکو رو داشتم به نظرم خوب بود از این نظر.
                          این سوالم و بیارم تو صفحه جدید که جا نمونه. /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• کریس گاردنر
                            ستاره‌دار (۱۰)
                            • Jan 2013
                            • 2905

دوستان برای بنده سایت بالا نمیاد یا اگر هم بیاد طول می کشه...حتی ارسال پاسخ هم با کندی صورت میگیره/:.wacsmiley.://:.wacsmiley.://:.mellowsmiley.:/

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

آزمون مهارت تصمیم گیری

در بالا یک آزمونی قرار داده شده که مهارت تصمیم‌گیری مرا بسنجد.
                              امتیاز من شده:
                              امتیاز شما 64 از 90 است، (71.11%)
                              گفته:
                              امتیاز ۴۳ تا ۶۶

مهارت تصمیم گیری شما خوب است. شما درک خوبی از مفاهیم پایه دارید اما باید این مهارت را بهبود ببخشید و بازدهی خود را افزایش دهید. بر پیدا کردن گزینه های بیشتر تمرکز کنید و تا آنجا که می توانید خطرات و گزینه های مختلف را بررسی کنید. بر نقاطی تمرکز کنید که در آنها امتیاز پایین تری کسب کرده اید. در مقاله روش تصمیم‌گیری بیشتر در این مورد صحبت خواهیم کرد.
                              نمی‌دانم آزمون بالا چقدر درست است... گمان کنم زیاد جالب نباشد چون امتیاز من بالاتر از واقعیت است! من واقعا در تصمیم‌گیری ضعف دارم.
                              می‌خواهم فردا را به این موضوع اختصاص دهم. یعنی به بهبود مهارت تصمیم‌گیری.
                              (در جستار انرژی مثبت هم شاید یک مقدار از جستجوهایم را قرار دادم.)

پی‌نوشت: تشکر از جناب Mehdi1400 و abed که در جستار راهبرد (اینجا) مطالب خوبی در این مورد قرار دادند. از این بخش به خصوص خیلی خوشم آمد:
                              ...افرادی که از قدرت واقعی کمتری برخوردارند...دوست دارند در حالت بین گزینه ها تعلل کنند و زمان بیشتری به هر دلیلی که بهانه بیاورند برای تصمیم گیری بگذارند....نتیجه اینکه شخصی که از قدرت واقعی بیشتری برخوردار است سریعتر از بقیه تصمیم گیری میکند
                              «محمد حسین» هستم.
                              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                                آزمون مهارت تصمیم گیری

در بالا یک آزمونی قرار داده شده که مهارت تصمیم‌گیری مرا بسنجد.
                                امتیاز من شده:
                                امتیاز شما 64 از 90 است، (71.11%)
                                گفته:

نمی‌دانم آزمون بالا چقدر درست است... گمان کنم زیاد جالب نباشد چون امتیاز من بالاتر از واقعیت است! من واقعا در تصمیم‌گیری ضعف دارم.
                                می‌خواهم فردا را به این موضوع اختصاص دهم. یعنی به بهبود مهارت تصمیم‌گیری.
                                (در جستار انرژی مثبت هم شاید یک مقدار از جستجوهایم را قرار دادم.)

پی‌نوشت: تشکر از جناب Mehdi1400 و abed که در جستار راهبرد (اینجا) مطالب خوبی در این مورد قرار دادند. از این بخش به خصوص خیلی خوشم آمد:
                                نتیجه اینکه شخصی که از قدرت واقعی بیشتری برخوردار است سریعتر از بقیه تصمیم گیری میکند
                                آقای مهندس محمدحسین؟؟؟
                                اتفاقا من فردا میخوام در مورد تصمیم گیری صحبت کنم. توی تاپیک انرژی مثبت /.:biggrinsmiley.:/
                                مطالب خوبی رو بهتون میگم. و تمرین هم میدم بهتون. یکیش رو قبلا تو پی وی به شما گفتم. :p

نظر

در حال کار...
                                X