کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تمام کارمندان (دولتی بیشتر) کارهایشان را ول کردهاند افتادهاند دنبال بورس!
?????? ?
داستان جالبیه ۷/۸ سال پیش کلی مسخره میکردن و میگفتن بازار مکاره هست و پولتون رو به باد فنا میدین ولی از پارسال تا الان ورق برگشته و به قول خودت همه کارمندا رو آوردن به بورس،ولی خب ما اولویتمون کار اداریه و در خلالش به بورس هم میرسیم الان دماغم دراز میشه/.:biggrinsmiley.:/
بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
تمام کارمندان (دولتی بیشتر) کارهایشان را ول کردهاند افتادهاند دنبال بورس!
������������������������������������ ������
من خودم اولین نفر بودم تو اداره وارد بورس شدم و چند تا همکارها بورسی کردم وچون تو اتاقم تجمع می کردن دوستان یک گروه کوچک 6-7 نفره بورسی در واتساپ زدم که اونجا هماهنگ کنیم برا خرید بعد از 8 ماه گروه 50 نفر عضو دارد( شما نمی دانید یک کارمند اگر ماهیانه 1 یا 2 تومان بر درامدش اضافه گردد چه هدیه بزرگ و ارزشمندی برایش محسوب می شود) ،فقط مدیر و مسول حراست رو عضو نکردم /:.yead.:/ مثل کرونا همه را آلوده کردیم جالبه همه برا همسرو فرزندانشون و اقوامشون کد گرفته اند حدودا سر منشا 200 نفر کد بورسی بود ه ام نا گفته نماند بخاطر اینکه گاهی فرصت نمی کنیم حتی تا ساعت 10 صبح کارگزاری رو باز کنم تمام سهام را بلند مدت نگاه می کنیم حتی انهایی که به دیدی میان مدت خریده ایم در این بازار خوب تبدیلش کرده ایم به بلند مدت
[COLOR=#0000ff][B]هر کجا هســـتم باشـــم، آسمان مال من است[/B][/COLOR]
شیرازی ها اکتیو بودن تو سایت، چشم خوردن /.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.:/
من که مشغول خدمت به مادرم هستم. جناب سروش را نمیدانم...
چقدر این روزها مادرم دوسم داره /.:biggrinsmiley.:/
مادرم رو ظرفاش خیلی حساسه
دیشب گفت اگه همه ظرفام و هم بشکنی هیچی بهت نمیگم :D
گفت حالا شناختمت که چی هستی /:.tonguesmiley:./
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
من که مشغول خدمت به مادرم هستم. جناب سروش را نمیدانم...
چقدر این روزها مادرم دوسم داره /.:biggrinsmiley.:/
مادرم رو ظرفاش خیلی حساسه
دیشب گفت اگه همه ظرفام و هم بشکنی هیچی بهت نمیگم :D
گفت حالا شناختمت که چی هستی /:.tonguesmiley:./
این چیزها ارزشش از صدتا بورس بیشتر است.
درود بر شرفت.
@};-
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
من خودم اولین نفر بودم تو اداره وارد بورس شدم و چند تا همکارها بورسی کردم وچون تو اتاقم تجمع می کردن دوستان یک گروه کوچک 6-7 نفره بورسی در واتساپ زدم که اونجا هماهنگ کنیم برا خرید بعد از 8 ماه گروه 50 نفر عضو دارد( شما نمی دانید یک کارمند اگر ماهیانه 1 یا 2 تومان بر درامدش اضافه گردد چه هدیه بزرگ و ارزشمندی برایش محسوب می شود) ،فقط مدیر و مسول حراست رو عضو نکردم /:.yead.:/ مثل کرونا همه را آلوده کردیم جالبه همه برا همسرو فرزندانشون و اقوامشون کد گرفته اند حدودا سر منشا 200 نفر کد بورسی بود ه ام نا گفته نماند بخاطر اینکه گاهی فرصت نمی کنیم حتی تا ساعت 10 صبح کارگزاری رو باز کنم تمام سهام را بلند مدت نگاه می کنیم حتی انهایی که به دیدی میان مدت خریده ایم در این بازار خوب تبدیلش کرده ایم به بلند مدت
?????
این دید بلند مدت خیلی عالی است.
من که بیست و چهار ساعته اینجا هستم گاهی اوقات از همین سوراخ نیش میخورم!
کوتاهمدت کار کردن شمشیر دولبه است.بیشتر هم لبهی سمت خودیاش تیز است.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
/:.tonguesmiley:./
جالب است... هر چند وقت یک بار آدم یک نگاه میکند میبیند افراد یک شهر دور و اطرافش خیلی زیاد شدهاند...
نمیدانم چه حسابی است...
یک زمانی میبینی مازنیها کلی دور و اطرافت هستند...
یک زمانی اصفهانیها...
یک زمانی تبریزیها...
جالب است یک زمانی دووووووور و اطراف ما «نیارکی» ها پر بودند! (حالا نیارک خودش یک جای کوچکی استها...)
اکنون هم چند وقتی است در انجمن بورسی شیرازیها پرچمشان بالا است...
شیرازیها آدمهای خیلی خوبی هستند...
من هیچ وقت ازشان بدی ندیدم انصافا...
درود بر همهتان...
?
«محمد حسین» هستم.
جالب است... هر چند وقت یک بار آدم یک نگاه میکند میبیند افراد یک شهر دور و اطرافش خیلی زیاد شدهاند...
نمیدانم چه حسابی است...
یک زمانی میبینی مازنیها کلی دور و اطرافت هستند...
یک زمانی اصفهانیها...
یک زمانی تبریزیها...
جالب است یک زمانی دووووووور و اطراف ما «نیارکی» ها پر بودند! (حالا نیارک خودش یک جای کوچکی استها...)
اکنون هم چند وقتی است در انجمن بورسی شیرازیها پرچمشان بالا است...
شیرازیها آدمهای خیلی خوبی هستند...
من هیچ وقت ازشان بدی ندیدم انصافا...
درود بر همهتان...
������
اکنون که دارم میاندیشم... میبینم یک زمانی انسانهای خوب دور و اطراف آدم پر میشوند... یک زمانی انسانهای نه چندان خوب...
آدم خیلی وقتها اینها را نسبت میدهد به چشمش... (این که درست است...) ولی گاهی هم انصافا اینگونه نیست...
انگار یک موج خباثت یا یک موج حسن و نیکی میآید روی جامعه...
یعنی گاهی آدمهای خبیث پرکارتر میشوند و آدمهای پاک و ملایم میروند تو پستو... گاهی هم یک موج خوبی و نیکرویی و ملاطفت میآید که مردم نیک را به فعالیت بیشتر وا میدارد و بیشتر در سطح جامعه ابراز وجود میکنند... و همین باعث میشود آدمهای با گوهر وجودی نهچندان جالب شرارتشان را پنهان کنند...
«محمد حسین» هستم.
جناب محمدحسین گاهی نقل قول واسه من کار نمی کنه.
نمی دونم چرا... :-??:-??
مرسی از نظر لطفی که به شیرازی ها دارید.
خوبی از خودتونه :)
من ذهنیت مثبتی نسبت به تهرانی ها نداشتم x_xx_xx_x
اما تهرانی های سایت هم انصافا خیلی عالی هستند. ;;)
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
جناب محمدحسین گاهی نقل قول واسه من کار نمی کنه.
نمی دونم چرا... :-??:-??
مرسی از نظر لطفی که به شیرازی ها دارید.
خوبی از خودتونه :)
من ذهنیت مثبتی نسبت به تهرانی ها نداشتم x_xx_xx_x
اما تهرانی های سایت هم انصافا خیلی عالی هستند. ;;)
تهرانی معنی ندارد.
تهرانی یک بخشیاش شیرازی است یک بخشیاش تبریزی یک بخشیاش اردبیلی یک بخشیاش مازنی یک بخشیاش فلانجایی... (یک جورهایی مانند آمریکا است... در آمریکا هم هیچ کسی واقعا آمریکایی نیست... آمریکایی اصیل مرحوم سرخپوست بود که اکنون دیگر نیست.)
در تهران نگاه میکنی... یک کسی یک سال است آمده یک کسی ده سال یک کسی صد سال (یعنی پدرانش)...
ولی کمتر پیدا میکنی که بیشتر از آن مقیم باشند...
از هر ده بیست نفر یک نفر تا نسل پنجم ششمش مقیم تهران بودهاند (طبق آمار اگر اشتباه نکنم)... باقی همه مهاجر هستند... تازه از اینهایی که نسل پنجم ششمشان تهرانی بودهاند هم باز بیشتر مال لواسانات و شهرری و اطراف تهران هستند نه خود تهران...
----------------------
در مورد نقل قول من اطلاعی ندارم. نمیفهمم مشکل از کجا ممکن است باشد.
«محمد حسین» هستم.
تهرانی معنی ندارد.
تهرانی یک بخشیاش شیرازی است یک بخشیاش تبریزی یک بخشیاش اردبیلی یک بخشیاش مازنی یک بخشیاش فلانجایی... (یک جورهایی مانند آمریکا است... در آمریکا هم هیچ کسی واقعا آمریکایی نیست... آمریکایی اصیل مرحوم سرخپوست بود که اکنون دیگر نیست.)
در تهران نگاه میکنی... یک کسی یک سال است آمده یک کسی ده سال یک کسی صد سال (یعنی پدرانش)...
ولی کمتر پیدا میکنی که بیشتر از آن مقیم باشند...
از هر ده بیست نفر یک نفر تا نسل پنجم ششمش مقیم تهران بودهاند (طبق آمار اگر اشتباه نکنم)... باقی همه مهاجر هستند... تازه از اینهایی که نسل پنجم ششمشان تهرانی بودهاند هم باز بیشتر مال لواسانات و شهرری و اطراف تهران هستند نه خود تهران...
----------------------
در مورد نقل قول من اطلاعی ندارم. نمیفهمم مشکل از کجا ممکن است باشد.
مثلا الان درست بود نقل قولش
شیراز هم الان همچین وضعیتی داره.
خیلی از اطراف وارد شیراز شدن.
من خودم هم شیرازی اصیل نیستم.
شیراز زندگی می کنیم.
ولی در کل محیط زندگی کمی آدم ها رو مدل خاصی می کنه.
البته ذات تغییر نمی کنه.
ولی مثلا زندگی توی تهران آدم رو مدل تهرانی ها میکنه.
یا زندگی توی آمریکا یه مدل دیگه.
تهرانی ها رو که من دیدم خیلی خیلی خیلی درگیر کار بودند.
و از نظر احساسی خیلی خشک تر از شیرازی ها بودند.
به راحتیه شیرازی ها نمی شد درشون نفوذ کنی.
من به عنوان یک بازاریاب این برداشت رو کردم.
از منظرهای دیگر نمی دانم.
شاید هم من به عنوان یک شیرازی قلق یک تهرانی رو نمی دونستم.
اونقدری که توی شیراز می فروختم تهران نتونستم بفروشم.
دوستان،
میخواهم به دیوار اتاق اشعاری بچسبانم که یاد خدا را در دلم زنده کند... شعری با مفهوم «لا حول و لا قوة الا بالله»...
دوستان ایدهای به ذهنشان میرسد؟
فک کنم از ارومیه تو این سایت فعلا منم البته من اصالتا خویی هستم همشهری مرحوم ایت الله خویی/:.smilingsmiley.:/
یه آقای دکتری بودن هم رشته ای من بودن
دانشجوی دکتری شریف بودن یعنی
ارومیه ای بودن
تو پایان نامه ی من خیلی بهم کمک کردند. خیلی زیاد
فوق العاده باهوش بودن و مشکلی که سه ماه بود توش گیر کرده بودم
و از هر کی مشاوره گرفتم نتونست متوجه مشکل بشه و ایشون با نیم ساعت توضیح در مورد مدلم متوجه شدند و حلش کردند.
همیشه یه ذهنیت مثبت از ارومیه ای ها توی ذهنم مونده
نظر