دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

اگه دارید تست ها رو می زنید لطفا اون انرژی هرمس رو اگه کسی در موردش چیزی می دونه بگه.
    یا اگه از تو سایت چیزی در موردش متوجه شدید بهم بگید.
    من 87 شدم. اما اصلا نمی دونم این خوبه یا بده.
    یه کمی نگران شدم که بالا بود.

فک کنم نگرانی نداشت.
    همه گزینه هاش و خوندم. این سالم ترین حالتش بود فک کنم.
    /.:biggrinsmiley.:/

آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/03/16, 02:02.
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
      خواهر
      همان هم برای من زیادی بود...دیگر بیشتر از این شرمنده نکنید....
      وقتی یه نفر ازتون تعریف می کنه
      بگید متشکرم. خیلی شیک و مجلسی
      نگید از سرم زیاده.
      اوکی؟؟؟
      :D
      این یه دستوره ها.... /.:biggrinsmiley.:/
      آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/03/16, 02:30.

نظر

• sooroosh1315
        ستاره‌دار (۲)
        • Oct 2019
        • 5358

سلام دوستان

چه تفاوتی بین فرابورس و بورس هست ؟ شرکت های فرابورسی یا بورسی

رایط پذیرش بازار بورس بازار فرابورس
        تابلوی اصلی بازار اول تابلوی فرعی بازار اول بازار دوم بازار اول بازار دوم
        حداقل سرمایه ثبت شده شرکت ۱۰۰ میلیارد تومان ۵۰ میلیارد تومان ۲۰ میلیارد تومان یک میلیارد تومان ۱۰۰ میلیون تومان
        حداقل سهام شناور ۲۰ درصد ۱۵ درصد ۱۰ درصد ۱۰ درصد پنج درصد
        حداقل تعداد سهام‌داران هزار نفر ۷۵۰ نفر ۲۵۰ نفر ۲۰۰ نفر
        حداقل سابقه فعالیت شرکت در صنعت مربوطه سه سال سه سال دو سال حداقل دو سال از زمان بهره‌برداری با ارائه خدمات گذشته باشد حداقل یک سال از تاسیس آن گذشته باشد
        زیان انباشته نداشته باشد نداشته باشد نداشته باشد نداشته باشد برنامه عملیاتی مناسبی برای خروج از زیان داشته باشد
        نسبت حقوق صاحبان سهام به کل دارایی‌ها ۳۰ ۲۰ ۱۵ ۱۵
        سودآوری سه دوره منتهی به پذیرش سودآور باشد دو دوره منتهی به پذیرش سودآور باشد یک دوره منتهی به پذیرش سودآور باشد یک دوره منتهی به پذیرش سودآور باشد
        آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2020/03/16, 13:05.
        از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• علیرضا حسنی
          عضو فعال
          • Mar 2019
          • 1642

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
          اگه الان تو این مقطع از این قیمت تا ۸ هزار دلار پایین بیاد که تا زیر هزار دلارم میره، اگه بنا بر رشد باشه باید از همینجا رشدش رو شروع کنه.
          شوخی شوخی داره میره به سمت هزار دلار. :.thumbsupsmileyanim

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

از برکات کرونا برای کلاهبرادارن
            احتمالا این روزها عده ای از کاسبان کارتخوان رو در اختیار مشتری ها قرار میدن که خودشون بزنن.
            هر چند این کار اشتباهه. باید مشتری فقط کارت بکشه و خود فروشنده تنها کسی باشه که به دکمه های دستگاهش دست میزنه.
            امروز با وجود غدغن های زیاد مامانم اما بابام اخرین فروشش رو مشتری خودش کارت کشیده و همه کارش و کرده.
            طبق معمول همیشه بابام ازم میخواد که تراکنش اون روز رو براش رسید بگیرم.
            وقتی رسید گرفتم شد 259.500 تومن.
            بابا گفت چی داری میگی؟؟؟ سیصد تومن فقط یه جا فروختم.
            تک تک رسیدهاش رو بهم نشون داد.
            دیدم دوتا 110 تومن تاریخ 24 ام بود. و یه 73 تومنی هم بود که شماره پیگیرش با یه رسید 73 تومنی دیگه یکی بود.
            متوجه شدم که اونها فقط از روی تراکنش های قبلی بابا یه رسید گرفتن دادن بهش و عملا هیچ راه پیگیری وجود نداره.
            رفتم سرجمع روز 24 ام رو هم با شماره پیگیری هاشون رسید کشیدم. دیدم اون دوتا 110 تومنی هم با یکی از رسیدهای روز 24 ام شماره پیگیری هاش یکی بود.
            اما یه مسئله ای وجود داره. تنها رسیدی که میشه گرفت رسید تراکنش اخر و رسید سرجمع هر روز یا هر ساعتی که بخوایید هست
            که اونم تنها خودمون رمز کارتخوانمون رو داریم.
            بابا می گفت دو نفر بودن. یکیش کارت می کشید اون یکی می رفت تو ماشین.
            نمی دونم چطوری تونستن این کار و بکنن.
            جالبیش اینجاست که اندازه 300 تومنش هم جنس نبردن. 125 تومن هم پول نقد از بابام گرفتن.
            یعنی 175 تومن جنس برداشته و گفته 300 می کشم 125 هم پول بهم بده لازم دارم.
            اگه جنس بود ضررش کمتر بود. ضررش فقط مایه بود.
            اما پول نقد دیگه خیلی زور داشته.

نظر

• roya123
              ستاره‌دار(3)
              • Apr 2014
              • 5587

رازش و کشف کردم.
              تمامی روش هایی که میشه رسیدهای قبلی رو کشید بررسی کردم.
              از طریق شماره مرجع و شماره پیگیری میشه همون رسید رو دوباره بالا آورد.
              این اقا اول به بابام گفته میتونم یه موجودی بگیرم.
              اما در واقع موجودی نگرفته. یه تراکنش واسه چند روز کاری رو گرفته. مثلا برای سه روز کاری اومده گرفته احتمالا.
              و دسترسی به شماره های پیگیری و شماره های مرجع تراکنش های قبلی پیدا کرده.
              و بعد بر اساس شماره های مرجعی که کنار هر کدوم هست وارد می کرده و رسیدهای قبلی رو میاورده بالا و بعنوان رسید امروز میداده بابام.
              بابام هم غافل از همه چیز به تاریخ و ساعتشون نگاه نمی کرده و فقط به مبلغ نگاه می کرده.
              و حالا میمونه اینکه رمز پذیرنده رو از کجا داشته که این گزارشات رو گرفته.
              تمام دستگاه های پوزی که یه شکل هستن و واسه یه شرکت هستن همه شرکت یه رمز پذیرنده میزاره روشون
              و ما اون رو عوض نکرده بودیم.
              که امروز من عوضش کردم.
              احتمالا اون شخص یکی از این دستگاه ها داشته و رمز رو میدونسته.
              خلاصه خانم مارپلی شدم واسه خودم راز کلاهبرداری رو کشف کردم.
              نکته اخلاقی:
              اگه کاسب هستید و دستگاه پوز دارید.
              اولا رمز پذیرنده رو عوض کنید. اونی که شرکت روش گذاشته نباشه.
              دوما: خودتون کار پول کشیدن رو انجام بدید و دستگاه رو در اختیار مشتری نزارید.
              سوما: اگه هم دستگاه رو در اختیار مشتری گذاشتید به ساعت و تاریخ رسید نگاه کنید. (علاوه بر قیمت)

آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/03/16, 20:01.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                از برکات کرونا برای کلاهبرادارن
                احتمالا این روزها عده ای از کاسبان کارتخوان رو در اختیار مشتری ها قرار میدن که خودشون بزنن.
                هر چند این کار اشتباهه. باید مشتری فقط کارت بکشه و خود فروشنده تنها کسی باشه که به دکمه های دستگاهش دست میزنه.
                امروز با وجود غدغن های زیاد مامانم اما بابام اخرین فروشش رو مشتری خودش کارت کشیده و همه کارش و کرده.
                طبق معمول همیشه بابام ازم میخواد که تراکنش اون روز رو براش رسید بگیرم.
                وقتی رسید گرفتم شد 259.500 تومن.
                بابا گفت چی داری میگی؟؟؟ سیصد تومن فقط یه جا فروختم.
                تک تک رسیدهاش رو بهم نشون داد.
                دیدم دوتا 110 تومن تاریخ 24 ام بود. و یه 73 تومنی هم بود که شماره پیگیرش با یه رسید 73 تومنی دیگه یکی بود.
                متوجه شدم که اونها فقط از روی تراکنش های قبلی بابا یه رسید گرفتن دادن بهش و عملا هیچ راه پیگیری وجود نداره.
                رفتم سرجمع روز 24 ام رو هم با شماره پیگیری هاشون رسید کشیدم. دیدم اون دوتا 110 تومنی هم با یکی از رسیدهای روز 24 ام شماره پیگیری هاش یکی بود.
                اما یه مسئله ای وجود داره. تنها رسیدی که میشه گرفت رسید تراکنش اخر و رسید سرجمع هر روز یا هر ساعتی که بخوایید هست
                که اونم تنها خودمون رمز کارتخوانمون رو داریم.
                بابا می گفت دو نفر بودن. یکیش کارت می کشید اون یکی می رفت تو ماشین.
                نمی دونم چطوری تونستن این کار و بکنن.
                جالبیش اینجاست که اندازه 300 تومنش هم جنس نبردن. 125 تومن هم پول نقد از بابام گرفتن.
                یعنی 175 تومن جنس برداشته و گفته 300 می کشم 125 هم پول بهم بده لازم دارم.
                اگه جنس بود ضررش کمتر بود. ضررش فقط مایه بود.
                اما پول نقد دیگه خیلی زور داشته.
                سلام.
                دیگر این آخرین شیوه‌ی دزدی است که شنیده‌ام. /:.mellowsmiley.://:.ohno-smiley.:/
                به پلیس اطلاع دادید؟ هرچه سریع‌تر اطلاع بدهید. دست کمش این است که با افراد دیگر کمتر این کار را انجام می‌دهند.
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                  سلام.
                  دیگر این آخرین شیوه‌ی دزدی است که شنیده‌ام. /:.mellowsmiley.://:.ohno-smiley.:/
                  به پلیس اطلاع دادید؟ هرچه سریع‌تر اطلاع بدهید. دست کمش این است که با افراد دیگر کمتر این کار را انجام می‌دهند.
                  بابام گفت حتما اطلاع میدم.
                  هم به خاطر اینکه با کسی دیگه این کارو نکنن و هم اگه گیر افتاد ما شکایت کرده باشیم بهمون شاید اطلاع بدن.
                  اما گفتم بزار ببینم میشه تلفنی شکایت کرد اگه کتبی باشه فعلا باید بیخیال شیم.
                  اگه قرار باشه بره بیرون ثبت شکایت کنه نره بهتره فعلا.
                  اصلا کجا باید شکایت کنیم؟؟؟
                  کلانتری؟؟؟
                  من قبلا واسه یه کاری کلانتری رفتم. اصلا مزخرفه. رسیدگی نمی کنن که.

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

چه جالب. تمام حدسیاتم درست بوده.
                    الان تو نت سرچ کردم ببینم کجا باید شکایت کنیم.
                    به این مورد مشابه رسیدم.
                    دقیقا همون اتفاقی که برای بابای من افتاده.
                    اینا هم دوتا بودن .

کلاهبرداری از کسبه با استفاده از دستگاه کارتخوان

ايسنا : رئیس پایگاه نهم پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری دو کلاهبردار حرفه‌ای که تحت پوشش خریدار با استفاده از دستگاه کارتخوان از کسبه کلاهبرداری کرده بودند، خبر داد.
                    سرهنگ کارآگاه کرم یوسف وند درباره جزئیات دستگیری این دو کلاهبردار حرفه‌ای اظهار کرد: اواخر اردیبهشت امسال خانمی جوان با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس و کلانتری شهر ری، شکایتی درباره کلاهبرداری دو مرد دریافت کرد که در ادامه پرونده‌ای تشکیل شد که دستور شناسایی و دستگیری متهمان به پایگاه نهم پلیس آگاهی ارجاع شد.
                    رئیس پایگاه نهم پلیس آگاهی در ادامه به حضور شاکی پرونده در پایگاه نهم اشاره کرد و درباره اظهارات وی گفت: این خانم با حضور در پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران ادعا کرد که روز بیستم اردیبهشت سال جاری دو مرد جوان حدوداً ۳۵ ساله که یکدیگر را «بهروز» و «رامین» صدا می‌کردند به مغازه تزئیناتی او مراجعه و کاغذ دیواری را به ارزش یک و نیم میلیون تومان سفارش دادند. وی پس از خرید از آن‌ها درخواست کرده که کارت بانکیشان را بدهند تا مبلغ را با استفاده از دستگاه پوز برداشت کند اما فردی که رامین نام داشته درخواست می‌کند که خودش کارت بکشد؛ این خانم نیز دستگاه کارتخوان را در اختیار رامین می‌گذارد اما در این حین بهروز به بهانه پرسیدن قیمت کالاهای دیگر با این خانم صحبت می‌کند و کمی بعد رامین می‌گوید که مبلغ دو میلیون تومان کارت کشیده و این خانم باید ۵۰۰ تومان را به صورت نقد پس بدهد.
                    وی افزود:‌ این خانم اظهار می‌کرد که پس از مشاهده رسید دستگاه کارتخوان‌، ادعای وی را باور کرده و پس از تحویل دادن کالاهای خریداری شده، مبلغ ۵۰۰ هزار تومان نیز به وی پرداخت کرده است؛ تا اینکه چند روز پس از این اتفاق این خانم در حال حساب و کتاب بوده که متوجه یک کسری مالی شده و با بررسی دقیق تر متوجه می‌شود دو پرینت یکسان از دستگاه کارت خوان در اختیار دارد و رامین به جای کشیدن مبلغ، پرینت قبلی کارتخوان را به وی تحویل داده است.
                    سرهنگ یوسف وند با بیان اینکه بر اساس اظهارات شاکی، دستگیری دو کلاهبردار در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت و در همین زمان پرونده های مشابه دیگری نیز به این پایگاه ارجاع شد گفت: در تحقیقات میدانی متهمان و مخفیگاه آنان در شهر ری شناسایی شد؛ همچنین نتیجه تحقیقات انجام شده در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت و با دستور بازپرس شعبه نهم دادسرای شهر ری، متهمان روز سی‌ام تیر ماه در یک عملیات پلیسی دستگیر شدند.
                    بر اساس اعلام پلیس و به گفته وی، هر دو متهم با پذیرش جرم ارتکابی به هفت فقره کلاهبرداری دیگر اعتراف کردند و اظهار داشتند که تا کنون مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال از فروشندگان کلاهبرداری کرده‌اند. همچنین این دو نفر به مواد مخدر اعتیاد دارند.
                    سرهنگ یوسف وند با اعلام این موضوع از شهروندانی که به این شیوه از آنان کلاهبرداری شده است، دعوت کرد تا برای شناسایی متهمان و طرح شکایت به پایگاه نهم پلیس آگاهی واقع در میدان هادی ساعی خیابان آستانه مراجعه کنند.
                    رئیس پایگاه نهم پلیس آگاهی در پایان با بیان اینکه کسبه‌ای که از دستگاه پوز بانکی برای دریافت وجه کالای فروخته شده استفاده می کنند باید از یک دستگاه مکمل ورود رمز در کنار دستگاه اصلی پوز استفاده کنند، گفت: این افراد باید از در اختیار گذاشتن دستگاه پوز به سایر افراد خودداری کنند. همچنین به محض دریافت دستگاه پوز از بانک بلافاصله رمز اولیه آن را تغییر دهند و کلیه برنامه‌های دستگاه کارت خوان را فرا بگیرند تا با کد گذاری مناسب از وقوع جرائم مشابه جلوگیری کنند.

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

ولی خدا برکت بده پول بورس و
                      بابام ناراحت بود. خیلی ناراحت
                      گفتم بابا غصه نخور من یه ثانیه که بشینم پای سیستم چار تا کلیک کنم این پول و در میارم./.:biggrinsmiley.:/
                      گفت چقدر بزارم که این دربیاد.
                      گفتم یه بار که یه سهمم حرکتش شروع شد. ی تومن بزار. دو هفته بعد 1.300 بهت میدم. :D
                      برج 5 امسال که دنبال خونه بودیم یه خونه رفتم دیدم قرارداد و بستم وقتی خونه خالی شد
                      رفتیم دیدیم خونه نم داره. گفتیم نمیخواییم. کلا یه نصف روز گذشته بود از قرارداد.
                      خانومه یه خانوم خیلی عوضی بود. گفت من فسخ نمی کنم.
                      چکم دستش بود. رفت چکم و برگشت زد.
                      بعدش اومد بنگاه و گفت 500 حق فسخ می گیرم چکت و میدم.
                      و این پول و گرفت.
                      خیلی دلم سوخت که همچین ضرری به بابام زدم. حتی گریه کردم.
                      بابام گفت صدقه سرت . اصلا ناراحت نباش.
                      اولاش بود که توی بورس بودم.
                      وقتی خونه جدیدمون رو قولنامه کردیم. 25 تومن از پول پیش و اول دادیم. موند 25 تومن دیگه.
                      خونه اول برج 6 خالی میشد.
                      دیدم این 25 تومن تو کارت مونده. منم اون زمان بازار پایه ده درصدی بود.
                      یه کفرآور امروز خریدم. فردا یا پس فردا فروختم. سه و نیم میلیون نوسان بهم داد. :.thumbsupsmileyanim
                      500 و دادم به بابام و سه تومنش و گذاشتم جیبم. :D

آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/03/16, 21:05.

نظر

• کریس گاردنر
                        ستاره‌دار (۱۰)
                        • Jan 2013
                        • 2905

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                        بابام گفت حتما اطلاع میدم.
                        هم به خاطر اینکه با کسی دیگه این کارو نکنن و هم اگه گیر افتاد ما شکایت کرده باشیم بهمون شاید اطلاع بدن.
                        اما گفتم بزار ببینم میشه تلفنی شکایت کرد اگه کتبی باشه فعلا باید بیخیال شیم.
                        اگه قرار باشه بره بیرون ثبت شکایت کنه نره بهتره فعلا.
                        اصلا کجا باید شکایت کنیم؟؟؟
                        کلانتری؟؟؟
                        من قبلا واسه یه کاری کلانتری رفتم. اصلا مزخرفه. رسیدگی نمی کنن که.
                        سلام بر دوستان عزیز
                        بنظرم بنده بی خیال بشوید بهتر هست...داماد خودمان کارت بانکیش گم شد....450 هزار تومان از یک فروشگاه خریده زده بودند....با استفاده از کد تراکنش فروشگاه را پیدا کردند و سارقین هم از طریق دوربین مداربسته شناسایی شدند....این داماد ما هم چیزی حدود 280 هزار تومان هزینه تمبر و شکایت نامه کرد بماند که دو روز هم مرخصی گرفت...آخرش هم هنوز منتظر خبری از کلانتری هستند..
                        همین 280 هزار تومان را وثنو می خریدند دو سه برابر پولش برمی گشت..
                        قضیه زور آمدن را هم بی خیال بشوید...همانطور که مستحضر هستید اکثر مردم یا زورگو هستند یا زور پذیر..
                        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

سلام بر دوستان عزیز
                          بنظرم بنده بی خیال بشوید بهتر هست...داماد خودمان کارت بانکیش گم شد....450 هزار تومان از یک فروشگاه خریده زده بودند....با استفاده از کد تراکنش فروشگاه را پیدا کردند و سارقین هم از طریق دوربین مداربسته شناسایی شدند....این داماد ما هم چیزی حدود 280 هزار تومان هزینه تمبر و شکایت نامه کرد بماند که دو روز هم مرخصی گرفت...آخرش هم هنوز منتظر خبری از کلانتری هستند..
                          قضیه زور آمدن را هم بی خیال بشوید...همانطور که مستحضر هستید اکثر مردم یا زورگو هستند یا زور پذیر..
                          ایول جناب کریس. وثنو رو خیلی خوب اومدین. :))
                          خوشمان آمد.
                          عالی گفتید. :p
                          موقعی که یارانه به ما تعلق نگرفته بود هم مامانم ناراحت بود.
                          داشتم با دوستم حرف میزدم که مامانم ناراحته.
                          دوستم می دونست یه سهمی دارم به اسم حبندر که خیلی رشد می کنه.
                          به دوستم می گفتم خدا برکت بده به حبندر
                          بعد دوستم بحثش می شد به شوخی می گفت آره تو هر روز شغندرت:D اندازه کلی یارانه داره سود می کنه.
                          خلاصه.... "خدا برکت بده به این شغندرت" شده بود تکیه کلام ما ... /.:biggrinsmiley.:/
                          بعدها واسه خودشم حبندر خریدم.
                          بهش گفته بودم که جناب آباد میگن حبندر شاه بندر
                          دیگه هر وقت حبندر رشد می کرد پیام میداد بهم حبندر شاه عمم =))
                          آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/03/17, 00:13.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

سلام بر دوستان عزیز
                            کریس جان،
                            آخر رقم دزدی یک مسئله است،
                            خود دزدی یک مسئله‌ی دیگر.
                            (در مورد دومی باید آدم تلاشش را بکند. البته تا حدی.)

من بارها شده برای یک دزدی ده هزار تومانی هزینه‌ی بسیار زیادی از زمان و انرژی و اعصاب و ریال گذاشته‌ام ولی از خیر آن دزدی نگذشته‌ام. (البته نه دیگر «خیلی» زیاد. ولی تلاش خودم را کرده‌ام.)

این‌گونه می‌گویم با خودم که:
                            من مسئولم. اگر دزدی که امروز جیب من را می‌زند فردا برود جیب یکی دیگر را بزند، من هم مسئولم. در برابر او مسئولم.
                            در برابر خودم و خدا و وظیفه‌ی اجتماعی‌ام مسئولم.
                            (تفسیر «خود»: من اجازه ندارم زمانی که یک نفر به حقوقم تجاوز کرد ساکت بمانم. نه به حقوق بدنم و دنیایم و نه به حقوق روحم و آخرتم. ممکن است توانم کم باشد و احتمال استیفای حقوقم کم باشد، ولی باید در همان حد توانم تلاش بکنم و از حق خودم دفاع کنم.)
                            (تفسیر اجتماع: یکی از علل گسترش دزدی و جرایم دیگر همین نادیده انگاشتن جرایم است. به خصوص جرایم کوچک. گسترش هم به معنی همه‌گیری و رواج و شیوع، هم به معنی بزرگ شدن ابعاد هر بزه.)
                            «محمد حسین» هستم.
                            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• کریس گاردنر
                              ستاره‌دار (۱۰)
                              • Jan 2013
                              • 2905

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                              کریس جان،
                              آخر رقم دزدی یک مسئله است،
                              خود دزدی یک مسئله‌ی دیگر.
                              (در مورد دومی باید آدم تلاشش را بکند. البته تا حدی.)

من بارها شده برای یک دزدی ده هزار تومانی هزینه‌ی بسیار زیادی از زمان و انرژی و اعصاب و ریال گذاشته‌ام ولی از خیر آن دزدی نگذشته‌ام. (البته نه دیگر «خیلی» زیاد. ولی تلاش خودم را کرده‌ام.)

این‌گونه می‌گویم با خودم که:
                              من مسئولم. اگر دزدی که امروز جیب من را می‌زند فردا برود جیب یکی دیگر را بزند، من هم مسئولم. در برابر او مسئولم.
                              در برابر خودم و خدا و وظیفه‌ی اجتماعی‌ام مسئولم.
                              (تفسیر «خود»: من اجازه ندارم زمانی که یک نفر به حقوقم تجاوز کرد ساکت بمانم. نه به حقوق بدنم و دنیایم و نه به حقوق روحم و آخرتم. ممکن است توانم کم باشد و احتمال استیفای حقوقم کم باشد، ولی باید در همان حد توانم تلاش بکنم و از حق خودم دفاع کنم.)
                              (تفسیر اجتماع: یکی از علل گسترش دزدی و جرایم دیگر همین نادیده انگاشتن جرایم است. به خصوص جرایم کوچک. گسترش هم به معنی همه‌گیری و رواج و شیوع، هم به معنی بزرگ شدن ابعاد هر بزه.)
                              سلام محمد حسین عزیز
                              تقریبا 3 ال پیش گوشی موبایلم را زدند(البته از جیبم کش رفته بودند و متوجه نشدم)زنگ زدم بعد چند بوق کلا گوشی خاموش شد....به کلانتری مراجعه کردم و شکایت..باور بفرمایید جوری با آدم برخورد می کنند انگار دزد من هستم برای اعتراف رفته ام...هنوز هم خبری نشد....
                              برای همین گفتم بی خیال شوند...
                              مالت رفت
                              برای شکایت هم پول خرج میکنی کلان
                              برخورد تحقیرانه ای هم با آدم می کنند....بنظر خودم ارزش پیگیری نداره
                              از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                              وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

منم با جناب کریس موافقم.
                                جناب محمدحسین خیلی دلایلشون درسته ها.
                                به لحاظ مسئولیت اجتماعی به خصوص
                                اما منم میگم آدم آرامش خودش از هر چیزی مهم تره.
                                من خودم باشم اینجور مواقع فقط میگم واگذارش با خدا
                                سال 95 یه پسر تهرانی به اسم فرزین ظهوری 1.5 میلیون پول من و خورد.
                                (آقای محمدحسین اگه می شناسیش پولم و ازش بگیر =)))
                                من واسه مصاحبه کاری (بازاریابی فروش آنتی ویروس شرکت ماهان نت) اومدم تهران
                                یه هفته هم آزمایشی کار کردم.
                                این اقا هم توی گروه بودن.
                                بعدا من اومدم شیراز و یه مدت واسه ماهان نت آنتی ویروس هایی که ارسال می کردن و می فروختم
                                ماهان نت هم خیلی تعریف من و پیش بچه های گروه کرده بودن که داره تو شیراز می ترکونه.
                                فرزین ظهوری با ماهان نت مشکل پیدا می کنه.
                                منم همینطور
                                تو یه گروه تلگرامی ما رو عضو کرده بود مسئولمون و هی اطلاعات بازاریابی بهمون تزریق می کرد.
                                فرزین ظهوری اومد پی وی من که شنیدم شما با ارشاد مشکل پیدا کردین
                                منم باهاش مشکل پیدا کردم.
                                گفتم آره اینجوری شده.
                                اما الان تو شیراز خودم دارم میخرم و میفروشم و سود خوبی هم می کنم.
                                خیلی بیشتر از اون چیزی که ماهان نت بهم میداد دارم سود می کنم.
                                آقا اینم از سودهای من باخبر شد گفت خیلی گرون میخرین آنتی ها رو
                                تهران یه دوستی دارم فلان قیمت هر چی بخوای براتون می فرستم.
                                قیمته اونقد وسوسه برانگیز بود که من اصلا فکر نکردم.

یه مقداری خودم پول داشتم یه مقداری هم از پول داداشم برداشتم و واسش فرستادم.
                                آنتی ویروس ها هنوز نرسیده دستم.
                                :)):)):))
                                همون موقع رفتم دادگاه شکایت کنم که یه جوری پولم و ازش بگیرم.
                                دادگاه که رفتم یه وکیلی اونجا بود ازش واسه پر کردن فرم شکایت سوال پرسیدم.
                                جوری که راهنماییم کرد فهمیدم کار بیخودیه. فرم هایی که پول داده بودم خریده بودم هم پاره کردم اومدم خونه.
                                بعدها یه دختر دیگه توی گروه بهم پیام داد اون بیچاره هم دانشجو بود 4 تومن از پولای اونم بالا کشیده بود.

ولی چقدر من اون سال گریه کردم واسه 1.5 پوله. :))
                                خیلی زیاد .... اووووووووه تا یکی دو هفته گریه می کردم.

نظر

در حال کار...
                                X