دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
    سلام محمد حسین عزیز
    تقریبا 3 ال پیش گوشی موبایلم را زدند(البته از جیبم کش رفته بودند و متوجه نشدم)زنگ زدم بعد چند بوق کلا گوشی خاموش شد....به کلانتری مراجعه کردم و شکایت..باور بفرمایید جوری با آدم برخورد می کنند انگار دزد من هستم برای اعتراف رفته ام...هنوز هم خبری نشد....
    برای همین گفتم بی خیال شوند...
    مالت رفت
    برای شکایت هم پول خرج میکنی کلان
    برخورد تحقیرانه ای هم با آدم می کنند....بنظر خودم ارزش پیگیری نداره
    سلام.
    درست است.
    حالم از همه اینها به هم می‌خورد.
    دقیقا می‌دانم چه می‌گویید.
    برای همین هم گفتم: در حد توانم...
    آدم بالاخره یک مقدار تلاشش را بکند. در حد اینکه بعدا پیش خودش بگوید من آن قدر که لازم بود تلاشم را کردم.
    =======================
    در مورد رفتار پلیس و بقیه دستگاه‌های دولتی و حکومتی... خیلی از این مشکلات به خاطر این است که رفتار و عملکرد کارمندان هیچ ربطی به دریافتی‌شان ندارد!
    همه جاهای دولتی هم این چیزها هست... طرف تو اداره چه پایش را بیاندازد روی پایش و با موبایلش بازی کند و چه انسان شریف و بسیار سخت‌کوشی باشد تقریبا روی خروجی و درآمدش تاثیری ندارد. چه ارباب رجوع راضی باشد چه نباشد برایشان فرقی نمی‌کند. حتی در برخی اداره‌ها رضایت مدیر شرکت هم مهم نیست... برای همین است که از آبدارچی تا مدیرعامل همه یک جور و در یک سطح هستند و گاهی آبدارچی حرف مدیرعامل را که گوش نمی‌کند هیچ برایش خط و نشان هم می‌کشد!... خیلی وقت‌ها دزدی‌ها را در ادارات می‌بینند ولی کسی به آنها کاری ندارد... برای اینکه اعلام آن فساد هزینه دارد ولی ادامه‌ی آن فساد هزینه‌ای ندارد...
    اگر درآمد به کیفیت کار ربط داشت به شما می‌گفتم یک ساله چه اتفاقی می‌افتاد... تمام کارمندان بانک‌های دولتی مانند کارمندان بانک خصوصی خوشرو و مودب و موقر می‌شدند... بازده چند برابر می‌شد... همه «آدم» می‌شدند/می‌شدیم. خدا پیغمبر حالی‌مان می‌شد... پارتی و رابطه خود به خود (مقداری) تبدیل می‌شد به ضابطه و وجدان و انصاف و و و

=======================
    منظورم از این در حد خودمان تلاش کردن:
    منظورم حتی چیزی شبیه همین کاری است که اکنون شما و خانم رویا کردید.... مثلا حتی اگر نمی‌توانیم برویم شکایت کنیم به خاطر رفتار اشتباه خود پلیس... می‌توانیم اندکی از خود پلیس شکایت کنیم.
    مانند کاری که من با سازمان بورس می‌کنم. مانند کاری که شما با پلیس کردید. مانند کاری که خانم رویا با فرزین ظهوری کرد.
    شاید به چشم (در نگاه نخست) کم اهمیت و کم اثر برسد. ولی همین‌ها خیلی کار ساز می‌تواند باشد.
    برای شخص: یک نفر شاید بخواهد با فرزین ظهوری مثلا ازدواج کند یا شراکت کاری داشته باشد یا بخواهند استخدامش کنند... اگر بزند تو اینترنت این نوشته‌ی خانم رویا هم می‌آید...
    (این نه تنها روی ادامه‌ی این‌جور فعالیت‌های فرزین ظهوری را می‌گیرد... بلکه یک تاثیر هم دارد روی فرزین ظهوری‌های بعدی... در کسانی که بازخورد این موارد را در اجتماع می‌بینند و دیگر فرزین ظهوری نمی‌شوند.)
    برای یک اداره/ارگان: نفرات بالادستی زمانی که بازخوردهایی این‌چنین از رسانه‌ها و اینترنت از اداره‌های پایین‌دستی می‌بینند ممکن است به فکر اصلاح بیافتند. چه با اکراه و چه با اختیار.
    چیزی شبیه این قوانین من‌درآوردی بورس. زمانی که صداها زیاد باشد و قوی باشد افراد بالادستی (یا کسانی که نیاز به رای مردم دارند) شاخک‌هایشان تیز می‌شوند و (چه به اکراه و چه به اختیار) به فکر اصلاح می‌افتند. (البته در مورد بورس... هم سهامداران الان خیلی راضی و در سود هستند و هم اینکه کلا جماعت بورسی یک جماعت محکم و هم‌پیمان نیست کلا! برای همین اگر اتفاق عجیب غریبی نیافتد زیاد کسی صدایش در نمی‌آید یا اگر در بیاید پس از یک مدت دیگر پی‌اش را نمی‌گیرند.)

=======================
    در کل...
    این تلاش‌های ما در جهت استیفای حقوق شخصی‌مان... (علاوه بر نفس امر که یک موضوع درستی است،) یک جور امر به معروف و نهی از منکر هم هست... یک هشدار (Alarm) اجتماعی است... مانند «تب» در بدن انسان است... اگر در بدن «تب» و «درد» وجود نداشته باشد به هیچ وجه امکان اصلاح و درمان بیماری توسط خود شخص نیست!
    می‌گویند «درد» یکی از بزرگترین نعمت‌های خداست.... اگر درد وجود نداشته باشد شخص پس از اینکه بخشی از بدنش کامل از بین رفت می‌فهمد چه شده!
    می‌گویند اگر امر به معروف و نهی از منکر نباشد جامعه به عذاب خدا دچار می‌شود (که البته اکنون بررسی‌اش کردیم.)

اذا امتی تواکلوا الامر بالمعروف و النهی عن المنکر فلیاذنوا بوقاع من الله
    لتأمرن بالمعروف و لتنهن عن المنکر او لیسطن الله شرارکم علی خیارکم فیدعو خیارکم فلا یستجاب لهم
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• sooroosh1315
      ستاره‌دار (۲)
      • Oct 2019
      • 5358

استفاده از بازار دو طرفه به چه شکله ؟

الان قابل استفاده اس ؟ نیاز به کد جدید یا امضا قرارداد جدید داره ؟
      از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• ریچارد
        Banned
        • Feb 2016
        • 72

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post

دادگاه که رفتم یه وکیلی اونجا بود ازش واسه پر کردن فرم شکایت سوال پرسیدم.
        جوری که راهنماییم کرد فهمیدم کار بیخودیه. فرم هایی که پول داده بودم خریده بودم هم پاره کردم اومدم خونه.
        ..
        اشتباه کردید.

یا آن وکیل غرض داشته یا پول و چیز دیگر میخواسته که نداده اید پس شما را برعکس راهنمایی کرده است.

اتفاقا به خاطر هر مبلغی می توان طوری طرف مقابل را بارها به دادگاه کشاند که طرف از کار و زندگی بیفتد و راضی شود عطای پول شما را به لقای چند باره دادگاه و دردسرهایش ببخشد.

برخی کلاهبردارهای آفتابه دزد مانند همین کیس که گفتید سیستم شان همینطور است ؛ با خود می گویند سر 10 نفر کلاه می گذارم . احتمالا 9 نفرشان وقت ندارند پیگیر شکایت باشند و 1 نفر هم که وقت دارد راضی اش می کنم و باز 90 درصد سود می کنم.

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

در اصل توسط ریچارد پست شده است View Post
          اشتباه کردید.

یا آن وکیل غرض داشته یا پول و چیز دیگر میخواسته که نداده اید پس شما را برعکس راهنمایی کرده است.

اتفاقا به خاطر هر مبلغی می توان طوری طرف مقابل را بارها به دادگاه کشاند که طرف از کار و زندگی بیفتد و راضی شود عطای پول شما را به لقای چند باره دادگاه و دردسرهایش ببخشد.

برخی کلاهبردارهای آفتابه دزد مانند همین کیس که گفتید سیستم شان همینطور است ؛ با خود می گویند سر 10 نفر کلاه می گذارم . احتمالا 9 نفرشان وقت ندارند پیگیر شکایت باشند و 1 نفر هم که وقت دارد راضی اش می کنم و باز 90 درصد سود می کنم.
          نه آدم بدی نبود. پول هم نمیخواست وکیله.
          من رفتم نشستم فرم ها رو پر کنم نمی دونستم چی باید بنویسم.
          دیدم یه آقایی اونجا نشسته.
          همینجوری ازشون پرسیدم یهویی وکیل از آب در اومدن.
          مشکلم و مطرح کردم. روند رو برام توضیح داد که اینجوری بود که آگهی میشه توی روزنامه
          اگه پیداش نکردن میگن دوباره روزنامه کن و از این مسائل
          چون اون اقا تهران بود و من شیراز
          آدرس و شماره خونه شون رو هم از طریق آقاهه که مسئولمون بود (توی ماهان نت) پیدا کردم.
          زنگ زدم . باباش برداشت گفت پسرم اصلا خونه نمیاد و کلا یه بابای بی ادب داشت و سربالا جواب میداد.
          گویا که دلشون ازش خون بود. می گفت برو شکایتش و کن هر کاری میخوای بکن. یا اینکه خودشم یه بزهکار بود مثه پسرش

اون خانم محمدی هم که تهران بود و حسابی با باباش پیگیر شده بودن و در خونشون رفته بودن نتیجه ای نگرفته بود.
          می گفت گویا اصلا خونه نمیاد. خانم محمدی و پدرش میرفتن نزدیکی های خونشون تعقیب می کردن که بیاد نمی یومده گویا

من جز یه شماره تماس و یه آدرس خانواده پدریش چیزی ازش نداشتم.
          من واقعا دیدم باید کلی وقت و هزینه کنم و اعصابم خورد بشه. بیخیال شدم.

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
          شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

سلام دوستان.
            نماد کرونا۱ و کرونا۲ را فراموش نفرمایید.
            یک عدد برگه (سهم) هم می‌توان خرید.
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

تامین مالی جمعی به منظور حمایت از پیشگیری بیماری کرونا

11:27:08 1398/12/27

مشتریان گرامی
              در صورتی که علاقه مند به شرکت در طرح کمک به وزارت بهداشت جهت تامین مالی مبارزه با ویروس کرونا دارید ، به موارد زیر توجه نمایید:

1. این طرح در دو نماد کرونا1 و کرونا2 در فرابورس ایران اجرا میشود.
              در نماد کرونا1 اصل مبلغ سرمایه‌گذاری به همراه سود حاصل از آن برای مصارف مربوطه به وزارت بهداشت اختصاص داده می‌شود اما در نماد کرونا2 اصل مبلغ سرمایه‌گذاری قابل استرداد است و تنها سود حاصل از آن به عنوان عایدی به وزارت بهداشت اختصاص می‌یابد.

2. زمان جمع آوری وجوه از تاریخ 98/12/27 تا تاریخ 99/1/31

3. ارزش اسمی هر ورقه گواهی نیکوکاری : 10.000 ریال و حداقل مبلغ حمایت 1 ورقه گواهی میباشد و حداکثر آن نامحدود میباشد.

4. گزارش مصرف این وجه توسط وزارت بهداشت به صورت ماهانه در سامانه کدال اطلاع رسانی خواهد شد

5. کارمزد کلیه ارکان در این طرح صفر میباشد

برای اطلاعات بیشتر به اطلاعیه فرابورس به نشانی زیر مراجعه نمایید.

https://www.ifb.ir/GetFiles/GetAnnou...aspx?file=7017
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                ستاره‌دار (۲)
                • Oct 2019
                • 5358

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                سلام دوستان.
                سلام و روز بخیر
                در کارگزاری مفید این نماد را ندارد
                از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

سلام دوستان.
                  من حتما میخرم. اما فروردین ماه
                  الان تا پول بزنم به حساب کارگزاریم میره به حساب بدهکاری اعتبارم. /.:biggrinsmiley.:/
                  باید اول اعتبارم و تسویه کنم.

نظر

• meisam317
                    ستاره دار(6)
                    • Mar 2013
                    • 639

من حتما میخرم. اما فروردین ماه
                    الان تا پول بزنم به حساب کارگزاریم میره به حساب بدهکاری اعتبارم. /.:biggrinsmiley.:/
                    باید اول اعتبارم و تسویه کنم.
                    کدوم کارگزاری هستید رویا خانوم ، شرایط اعتبار دهی مناسبی دارند ؟!

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

در اصل توسط meisam317 پست شده است View Post
                      کدوم کارگزاری هستید رویا خانوم ، شرایط اعتبار دهی مناسبی دارند ؟!
                      من کارگزاری آگاه هستم.
                      کارگزاری آگاه خیلی اعتبارهای رقم درشتی نمیده کلا.
                      نهایت اعتباری که میده 50 میلیون تومان است.
                      سقف اعتبار از دو میلیون تا 50 میلیون هست و از یک ماهه تا 12 ماهه هست.
                      و سقف اعتبار یک ماهه هم 20 میلیون تومان هست.
                      یه وام فرض الحسنه هم داره که من اون هنوز چون شاملم نشده ازش زیاد خبر ندارم.
                      اما مدل اعبتارش به این صورت هست.
                      شما یه سایت هست به نام باشگاه کارگزاری آگاه. اونجا ثبت نام می کنید.
                      حالا هر چی که ترید کردید از اون 1.5 درصد سود کارگزاری بسته به امتیازی که دارید
                      سطح بندی میشید و بر اساس سطوحی که هستید کارگزاری بین 10 تا 25 درصد از اون سود رو به عنوان هدیه به حساب باشگاهتون واریز می کنه.
                      مثلا من الان سطح تفتان یعنی سطح 6 هستم و 17 درصد از کارمزد کارگزاری بعنوان هدیه به حسابم باشگاهم میاد.
                      حالا این سطوح رو چطوری افزایش میدید: با شرکت در مسابقات و امتیازاتی که میگیرید. با سر زدن روزانه به باشگاه و همینطور امتیازهایی که بابت خرید و فروش هاتون دارید.

این سود رو می تونید انتقال بدید به حسابتون باهاش سهم بخرید
                      یا میتونید از امتیاز اعتبار استفاده کنید.
                      مثلا دو میلیونی یک ماهه 37 هزارتومن، سه ماهه 105 هزار تومن، 6 ماهه 200 هزار تومن و یک ساله 360 هزارتومن از سود باشگاهتون رو میگیره.
                      یا سه میلیون به ترتیب 55 هزار تومان، سه ماهه 157.500 تومان، 6 ماهه 300 هزار، یک ساله 540 هزار تومان
                      پنج میلیون به ترتیب 92 هزار تومان، سه ماهه 262.500 تومان، 6 ماهه 500 هزار، یک ساله 900 هزار تومان
                      دیگه ده تومنی و بیست تومنی و پنجاه تومنی هم داره. سختمه این همه بنویسم.
                      اگه واستون جذابه هر کدوم و که سوال داشتید بگید میگم بهتون.

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

تغییر مالکت حقوقی به حقیقی در نماد شپنا در پایان روز معاملاتی 12 اسفند به چه صورت بوده است؟
                        جواب این سوال رو از کجا میتونم پیدا کنم. توی tsetmc جایی هست که این سوابق باشه؟؟؟

خودم جوابش و پیدا کردم. توی tsetmc قسمت حقیقی حقوقی هست همش

چقدر مسابقات باشگاه خوبه. کلی به اطلاعاتم و یادگیری هام افزوده میشه.

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

یه سوال دیگه

در شش ماه دوم سال 98 بیشترین سهام نماد "فملی" در اختیار کدام سهامدار عمده بوده است؟

الان من توی tsetmc قسمت سهامداران که میرم سهامداران و میزان سهامشون رو به تاریخ امروز میزنه.
                          من واسه شش ماهه دوم رو چطوری می تونم پیدا کنم؟؟
                          البته کنارشون منوی کشویی داشت زدم تاریخ رو از برج 8 نشون میداد. بازم شش ماهه دوم نیست.

نظر

• کریس گاردنر
                            ستاره‌دار (۱۰)
                            • Jan 2013
                            • 2905

با ctrl-X زبانش انگلیسی می‌شود؟ یا زیرنویسش؟
                            محمد حسین عزیز خیلی شرمنده برادر..
                            داشتم تاپیک رو برای یک موضوعی مرور می کردم این پست شما را دیدم....
                            بله زبانش انگلیسی می شود..
                            باز هم عذرخواهی می کنم..ندیده بودم پست را
                            از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                            وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

سلام دوستان.
                              یه سوال. وقتی با لپ تاپ از اینستا استفاده کنم لایوها رو نمی تونم ببینم؟؟؟

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

سلام دوستان.
                                یه سوال. وقتی با لپ تاپ از اینستا استفاده کنم لایوها رو نمی تونم ببینم؟؟؟
                                story را که می‌توان دید.
                                ولی لایو اصلا نمی‌دانم چیست که بگویم می‌شود یا نه؟
                                از این ویدیوهای بالای یک دقیقه (که ادامه‌ی همان یک دقیقه می‌باشد) هم می‌توان دید. به تازگی افزوده شده. نمی‌دانم نام این چیست؟ گمان کنم IGBTV باشد.
                                پیام خصوصی هم پیش از این وجود نداشت که تازگی‌ها افزوده شده.
                                (نسخه‌ی HTML منظورم است. یعنی :
                                https://www.instagram.com/)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X