کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
چطور شاخص دارد مثبت ۵ میخورد؟ /.:blinksmiley.:/
برخی نمادها پایانیشان را پر نکردهاند. برخی نمادها بازار پایه (سه درصدی) هستند. برخی نمادها اصلا منفی هستند...
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
چطور شاخص دارد مثبت ۵ میخورد؟ /.:blinksmiley.:/
برخی نمادها پایانیشان را پر نکردهاند. برخی نمادها بازار پایه (سه درصدی) هستند. برخی نمادها اصلا منفی هستند...
سلام آقا محمد حسین بخاطر شستا هستش تو ۳۸ درصد مثبت باز شد
بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
سلام آقا محمد حسین بخاطر شستا هستش تو ۳۸ درصد مثبت باز شد
متشکرم.
یکی از دوستان میگفت شاخص اگر ۵ درصد مثبت بخورد قانون است که بازار را مدتی متوقف کنند!
حالا جالب است که شاخص ۴.۹۹ درصد مثبت شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! /:.winksmiley02.:/
--------------------
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
ای..
این روزها باید خیلی مراقب بود که از شاخص عقب نمانی...
لامذهب... یک دقیقه دیر بجنبی شاخص از رویت رد شده! /:.ph34r-smiley.:/ آن هم نه یک بار و دوبار...
---------------------
«محمد حسین» هستم.
وساپا را چطور روی ۵ درصد باز کردند؟ مگر اینها که ۵۰ درصدی بسته میشدند با دامنه نوسان بیشتر باز نمیشدند؟ (یا نامحدود یا ۱۰ درصد یا دو تا دامنه ۵ درصد... یادم میآید دامنهاش بیشتر بود...)
نمیدانم... یعنی اینها هم اعمال سلیقه شخصی ناظر است؟
/:.ph34r-smiley.:/
«محمد حسین» هستم.
بازار چرا اینگونه شد؟ کسی آه و ناله داشته؟ (آه کشیده؟)
احتمالا به خاطر عرضه اولیه ولپارس بوده. :->
/:.happysmiley:./
همچنان گمان کنم بلند مدت بازار خوب باشد...
یک تئوری هم (تئوریه توطئه) این است که به خاطر اینکه گند شستا و شاخص بالای پنج درصدشان در نیاید همه جا را منفی کردهاند... /:.ph34r-smiley.:/
به هر حال... خدا را شکر که در این روز عالی و سرخ که از همهجا خون میچکد شاخص نیم درصد مثبت است... الحمد لله... (راستی! گمان کنم در مسابقات شاخص برنده شوم!)
«محمد حسین» هستم.
ای..
این روزها باید خیلی مراقب بود که از شاخص عقب نمانی...
لامذهب... یک دقیقه دیر بجنبی شاخص از رویت رد شده! /:.ph34r-smiley.:/ آن هم نه یک بار و دوبار...
---------------------
امروز...
شاخص...
از رویم رد شد.
/:.happysmiley:./
«محمد حسین» هستم.
نظر