دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

می‌گفتند... انسان در هر دوره‌ای به یک چرت و پرتی (سرگرمی‌ای) مشغول است... در بچگی بازی‌های تخیلی... در نوجوانی شهوت... در جوانی پول (جمع‌کردن)... در میان‌سالگی به بعد هم ریاست طلبی...

پیامبر (ص) فرمودند انسان پیر می‌شود و دو خصلت در او جوان می‌شود... آز و آرزو... (حرص و درازی آرزوها...)

خدایا... پول خوب است...
    تو بهتری...
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      زاهد بودم ترانه گویم کردی

سر فتنهٔ بزم و باده‌جویم کردی

سجاده‌نشین با وقارم دیدی

بازیچهٔ کودکان کویم کردی
      عشقم دادی زاهل دردم کردی
      از دانش و هوش و عقل فردم کردی

سجاده نشین با وقاری بودم
      میخواره و رند و هرزه گردم کردی

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

ناپسندیدن روباه گفتن خر را که راضی ام به قسمت | دکلمه ، شرح و تفسیر ، دفتر پنجم مثنوی معنوی از جلال الدین محمد بلخی در سایت دیدار جان

بسیار عالی....
        پیدایش کردم...
        گفتگوی خر و روباه...
        خیلی عالی است...
        شیوه‌ی استدلال‌های این دو واقعا جالب است...
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

ساعت ۱۰ شب بالاخره یک بار TseTmc به روز رسانی شد...
          چقدر سریع شده!!! روزهای دیگر نزدیک به نیمه‌شب به روزرسانی می‌شد!
          وای خدا من چقدر خوش‌وقتم... همه چیز عالی است...
          سازمان بورس چقدر پیشرفت کرده! همان گونه که بورسمان دارد یکی از بزرگترین بورس‌های دنیا می‌شود سازمان بورسمان هم دارد یکی از به‌روزترین و کارآمدترین سازمان‌های بورس دنیا می‌شود! /:.hmmsmiley.:/
          گمان نکنم در آلمان و آمریکا و ژاپن هم این‌قدر سریع و پیشرفته کار بکنند! /:.ohno-smiley.:/
          فقط ایرادها و نواقص داده‌ها را هم از هزار مورد به نهصد و نود و نه مورد کاهش بدهند دیگر گمان کنم از آمریکا هم جلو می‌زنیم! :^o
          فقط این را نگاه کنید... معتبرترین داده‌ی سازمان بورس! (شاخص کل) :

یک جاهایی از نمودار عین کوهان شتر بالا پایین پریده! یک جایی بالاترین رقم شاخص در روز شده ده میلیون واحد! یک جاهایی کمترین شده ۱۰۰ هزار واحد!
          شاپور دانا دوستت داریم... نیستی ولی آبادانی‌هایی که کرده‌ای با ما هست... درود بر شرفت!!! /:.mellowsmiley.:/

پی‌نوشت: یک کاریکاتور مانندی چند وقت پیش دیدم... خیلی بامزه بود... عکس جهانگیری و چند تا دیگر از اعضای دولت را فتوشاپ کرده بودند جای سربازان در یک پوستر فیلم سینمایی... نامش را هم زیرش نوشته بودند: در جستجو تپه‌ی آباد نشده! :D (البته من یک مقدار سانسورش کردم...)
          آهان... پیدایش کردم...https://i.vgy.me/h8Ly4R.png
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

از مسبب می رسد هر خیر و شر // نیست ز اسباب و وسائط ای پسر
            دیده ای خواهم سبب سوراخ کن // تا سبب را بر کند از بیخ و بن
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
              ساعت ۱۰ شب بالاخره یک بار TseTmc به روز رسانی شد...
              چقدر سریع شده!!! روزهای دیگر نزدیک به نیمه‌شب به روزرسانی می‌شد!
              وای خدا من چقدر خوش‌وقتم... همه چیز عالی است...
              سازمان بورس چقدر پیشرفت کرده! همان گونه که بورسمان دارد یکی از بزرگترین بورس‌های دنیا می‌شود سازمان بورسمان هم دارد یکی از به‌روزترین و کارآمدترین سازمان‌های بورس دنیا می‌شود! /:.hmmsmiley.:/
              گمان نکنم در آلمان و آمریکا و ژاپن هم این‌قدر سریع و پیشرفته کار بکنند! /:.ohno-smiley.:/
              فقط ایرادها و نواقص داده‌ها را هم از هزار مورد به نهصد و نود و نه مورد کاهش بدهند دیگر گمان کنم از آمریکا هم جلو می‌زنیم! :^o
              فقط این را نگاه کنید... معتبرترین داده‌ی سازمان بورس! (شاخص کل) :

یک جاهایی از نمودار عین کوهان شتر بالا پایین پریده! یک جایی بالاترین رقم شاخص در روز شده ده میلیون واحد! یک جاهایی کمترین شده ۱۰۰ هزار واحد!
              شاپور دانا دوستت داریم... نیستی ولی آبادانی‌هایی که کرده‌ای با ما هست... درود بر شرفت!!! /:.mellowsmiley.:/

پی‌نوشت: یک کاریکاتور مانندی چند وقت پیش دیدم... خیلی بامزه بود... عکس جهانگیری و چند تا دیگر از اعضای دولت را فتوشاپ کرده بودند جای سربازان در یک پوستر فیلم سینمایی... نامش را هم زیرش نوشته بودند: در جستجو تپه‌ی آباد نشده! :D (البته من یک مقدار سانسورش کردم...)
              آهان... پیدایش کردم...https://i.vgy.me/h8Ly4R.png
              دکی!
              گمان کنم رکب خوردم.
              احتمالا دیشب به روز رسانی نکرده بودم و آن ساعت ۱۰ داده‌های روز گذشته را داشته به روز رسانی می‌کرده که من ذوق زده شده بودم! /:.offtopic.:/
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

/:.offtopic.:/
                این آف تاپیک یعنی خارج از موضوع...
                ولی من دوست دارم از آن به عنوان «گندش بزنند» یا «جمعش کنید بابا» استفاده کنم.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

خیلی حرف زدم.
                  شهوت کلام.
                  یا علی فعلا.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Oct 2019
                    • 5358

#داستان_کوتاه

ﮐﻔﺶ ﮐﻮﺩکی ﺭﺍ ﺩﺭﯾﺎ ﺑﺮﺩ
                    ﮐﻮﺩﮎ ﺭﻭﯼ ﺳﺎﺣﻞ نوﺷﺖ : ﺩﺭﯾﺎﯼ ﺩﺯﺩ ...

ﺁنطﺮﻑ ﺗﺮ ﻣﺮﺩﯼ ﮐﻪ ﺻﯿﺪ ﺧﻮﺑﯽ ﺩﺍﺷﺖ ﺭﻭﯼ ﻣﺎﺳﻪ ﻫﺎ ﻧﻮﺷﺖ : ﺩﺭﯾﺎﯼ ﺳﺨﺎﻭﺗﻤﻨﺪ ...

ﺟﻮﺍنی ﻏﺮﻕ ﺷﺪ ﻣﺎﺩﺭﺵ ﻧﻮﺷﺖ : ﺩﺭﻳﺎی ﻗﺎﺗﻞ ...

ﭘﻴﺮﻣﺮﺩی ﻣﺮﻭﺍﺭﻳﺪی ﺻﻴﺪ ﻛﺮﺩ ﻧﻮﺷﺖ : ﺩﺭﻳﺎی ﺑﺨﺸﻨﺪﻩ.

ﻣﻮﺟﯽ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺷﺴﺖ.
                    ﺩﺭﯾﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﮔﻔﺖ : ﺑﻪ ﻗﻀﺎﻭﺕ ! ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺍﻋﺘﻨﺎ ﻧﻜﻦ ﺍﮔﺮﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯽ ﺩﺭﯾﺎ ﺑﺎﺷﯽ

بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ...
                    حسرت نخور ؛زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد.
                    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

دوستانی که کارگزاری آگاه هستند میشه یه راهنمایی بکنند؟؟؟
                      من قبلا وقتی سفارش می زاشتم میتونستم ببینم که نفر چندم توی صف هستم.
                      اما الان اون گزینه که شکل یه چشم بود رو نمی بینم و نمی تونم متوجه بشم نفر چندم هستم.
                      آیا من بلد نیستم یا این امکان برداشته شده. میشه راهنمایی کنید لطفا؟؟؟
                      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• sooroosh1315
                        ستاره‌دار (۲)
                        • Oct 2019
                        • 5358

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                        دوستانی که کارگزاری آگاه هستند میشه یه راهنمایی بکنند؟؟؟
                        من قبلا وقتی سفارش می زاشتم میتونستم ببینم که نفر چندم توی صف هستم.
                        اما الان اون گزینه که شکل یه چشم بود رو نمی بینم و نمی تونم متوجه بشم نفر چندم هستم.
                        آیا من بلد نیستم یا این امکان برداشته شده. میشه راهنمایی کنید لطفا؟؟؟
                        ممکنه برای روان شدن معاملات برداشته باشنش.... مال مفید گاهی کار میکنه گاهی کار نمیکنه (جدیدا کمتر پیش میاد کار کنه )
                        از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• sooroosh1315
                          ستاره‌دار (۲)
                          • Oct 2019
                          • 5358

نظر

• sooroosh1315
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Oct 2019
                            • 5358

سنگین ترین باری که حمل می کنید!
                            افکار منفی و ناسالمی است که در سر دارید

اول اول اول افکار منفی و ناسالم را از خود دور کنید

اگر تورم خرگوش وار از رویتان رد شد، لاکپشت وار از رویش رد شوید

(افکار منفی اینه که فکر کنید تورم خسته نمی شود یک جاهایی! البته لامصب تمامی هم ندارد، اکثر درآمد بورسی ها از همین تورم هست،
                            رکود که خودش نابود کننده تولید و کار و جهش است)

نظر

• amir no.7
                              عضو عادی
                              • Apr 2020
                              • 79

با سلام خدمت دوستان گرامی
                              یه سوالی این روزها در جاهای مختلف می شنوم که گفتم در جمع اساتید محترم بگم :
                              بنده در قزوین ساکنم و از اخبار تهران زیاد خبر ندارم ولی خبرهایی میرسه از شلوغ شدن تهران و تجمع های اعتراضی.. نمیدونم چقدر درسته ولی تاثیر اون بر بورس در هفته آینده چطوری خواهد بود؟
                              لطفا دوستان با توجه به شلوغی های قبلا که تجربه شو دارن جواب بدن.
                              چون شنیدم که شاید بازار بورس بخاطر این قضیه نزولی بشه..

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط amir no.7 پست شده است View Post
                                با سلام خدمت دوستان گرامی
                                یه سوالی این روزها در جاهای مختلف می شنوم که گفتم در جمع اساتید محترم بگم :
                                بنده در قزوین ساکنم و از اخبار تهران زیاد خبر ندارم ولی خبرهایی میرسه از شلوغ شدن تهران و تجمع های اعتراضی.. نمیدونم چقدر درسته ولی تاثیر اون بر بورس در هفته آینده چطوری خواهد بود؟
                                لطفا دوستان با توجه به شلوغی های قبلا که تجربه شو دارن جواب بدن.
                                چون شنیدم که شاید بازار بورس بخاطر این قضیه نزولی بشه..
                                سلام. امیدوارم حالتان خوب باشد.
                                دیشب من داشتم یک جایی پیاده روی می‌کردم که خبری نبود... (معمولا می‌خواهند شلوغ کنند می‌روند آنجا)
                                دیروز هم قرار بود یک کارهایی بکنند...
                                بار گذشته هم که خیلی شلوغ شده بود (و من به عینه دیدم و خیلی هم خشونت بالا بود به طوری که یک عده زمین را می‌کندند و سنگ‌هایش را در می‌آوردند و می‌زدند تو شیشه ساختمان‌ها یا می‌زدند به خودروها و می‌زدند به پلیس‌ها) چندان تاثیر منفی‌ای بر بازار نداشت!!! (اگر اشتباه نکنم زمان شهادت سردار سلیمانی بود. به خاطر هواپیما. و اینکه منفی شدن بازار هم به خاطر حمله آمریکا بود نه اغتشاش و تظاهرات و این چیزها...)
                                در کل باید ببینم شلوغی چگونه می‌تواند تاثیرگذار باشد. شلوغی به خودی خود که تاثیر مستقیم ندارد... این‌گونه تاثیر دارد که یا منجر به تغییر حکومت شود. یا منجر به فلج شدن بخشی از اقتصاد شود و آن گروه صنعتی بورس منفی شوند. یا منجر به هزینه‌ی زیاد برای دولت شود که دولت مجبور به جبران آن از طرق دیگر شود که هم این طرق دیگر تاثیر می‌گذارد روی بورس و هم تورم ناشی از آن...
                                این تاثیرات بیشتر مال شلوغی‌های بزرگ است. و البته یک تاثیر بدتر از این تاثیرها هم می‌آید رویش و آن «ترس» است. که مانند این می‌شود که گله‌ی سهامداران رم کرده باشند. که حتی اگر آن مورد که از آن ترسیده باشند کوچک باشد و زیاد ترسناک نباشد همین رم کردن رمه «بسیار» ترسناک است.
                                ولی...
                                این شلوغی‌هایی که من شنیده‌ام می‌خواهند برگزار کنند در آن حد و ابعادی نیست که مسئله‌ای ایجاد کند احتمالا. چون کم است حتی تاثیر کم هم ندارد احتمالا.
                                و اینکه اگر می‌خواست تاثیر بگذارد باید همین امروز می‌گذاشت...
                                که دیدیم که...
                                بازار مثبت بود...
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X