دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amir no.7
    عضو عادی
    • Apr 2020
    • 79

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    سلام. امیدوارم حالتان خوب باشد.
    دیشب من داشتم یک جایی پیاده روی می‌کردم که خبری نبود... (معمولا می‌خواهند شلوغ کنند می‌روند آنجا)
    دیروز هم قرار بود یک کارهایی بکنند...
    بار گذشته هم که خیلی شلوغ شده بود (و من به عینه دیدم و خیلی هم خشونت بالا بود به طوری که یک عده زمین را می‌کندند و سنگ‌هایش را در می‌آوردند و می‌زدند تو شیشه ساختمان‌ها یا می‌زدند به خودروها و می‌زدند به پلیس‌ها) چندان تاثیر منفی‌ای بر بازار نداشت!!! (اگر اشتباه نکنم زمان شهادت سردار سلیمانی بود. به خاطر هواپیما. و اینکه منفی شدن بازار هم به خاطر حمله آمریکا بود نه اغتشاش و تظاهرات و این چیزها...)
    در کل باید ببینم شلوغی چگونه می‌تواند تاثیرگذار باشد. شلوغی به خودی خود که تاثیر مستقیم ندارد... این‌گونه تاثیر دارد که یا منجر به تغییر حکومت شود. یا منجر به فلج شدن بخشی از اقتصاد شود و آن گروه صنعتی بورس منفی شوند. یا منجر به هزینه‌ی زیاد برای دولت شود که دولت مجبور به جبران آن از طرق دیگر شود که هم این طرق دیگر تاثیر می‌گذارد روی بورس و هم تورم ناشی از آن...
    این تاثیرات بیشتر مال شلوغی‌های بزرگ است. و البته یک تاثیر بدتر از این تاثیرها هم می‌آید رویش و آن «ترس» است. که مانند این می‌شود که گله‌ی سهامداران رم کرده باشند. که حتی اگر آن مورد که از آن ترسیده باشند کوچک باشد و زیاد ترسناک نباشد همین رم کردن رمه «بسیار» ترسناک است.
    ولی...
    این شلوغی‌هایی که من شنیده‌ام می‌خواهند برگزار کنند در آن حد و ابعادی نیست که مسئله‌ای ایجاد کند احتمالا. چون کم است حتی تاثیر کم هم ندارد احتمالا.
    و اینکه اگر می‌خواست تاثیر بگذارد باید همین امروز می‌گذاشت...
    که دیدیم که...
    بازار مثبت بود...
    ممنون از توضیحات جناب بورسی
    خیلی ادبیات ادبیبانه دارید..
    آدم یاد مستند های تاریخی از شعرا می افته /:.smilingsmiley.:/

نظر

• sooroosh1315
      ستاره‌دار (۲)
      • Oct 2019
      • 5358

بنظرتان بخواهیم در بورس و اوراق

1-در شرایط رکودی از سود ثابت سپرده ها جلو بزنیم راحت تر هست ؟
      2- یا در شرایط تورمی از تورم جلو بزنیم راحت تر هست ؟
      از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

سلام دوستان
        امروز توی بنگاه بودم. یه چند نفری توی بنگاه بودن
        داشتن صحبت می کردن منم شنیدم صحبت هاشون رو
        میگفتن تا دوماه دیگه همه چی ارزون میشه.
        به خصوص قیمت ملک و ماشین خیلی میاد پایین.
        حتی قیمت ملک ممکنه نصف هم بشه.
        به نظرتون همچین چیزی ممکنه؟؟؟
        اگه ممکنه به چه دلیل میتونه همچین اتفاقی بیوفته؟؟؟
        اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• رادین1
          عضو فعال
          • Dec 2018
          • 4718

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
          سلام دوستان
          احتمال زیاد آرزوهایشان را گفته اند! همچین اتفاقی نخواهد افتاد! اوضاع بهتر از آنچه اکنون هست نخواهد شد . سال دیگه احتمال زیاد حسرت این روزهای خوب را خواهیم خورد !/.:blinksmiley.:/

نظر

• sooroosh1315
            ستاره‌دار (۲)
            • Oct 2019
            • 5358

سلام دوستان
            سلام

دنیا گل و بلبل بشه .... ترامپ پول های بلوکه شده رو پس بده

چین و هند و اروپا بیان سرمایه گذاری کنند ..... سویفت وصل بشه .... از تحریم ها خارج بشم

یا خدایی نکرده جنگ و اینا به که نمیشه (البته بدون جنگ هم میشه .... کرونا نسل بشر منقرض کنه 7 میلیارد جمعیت بشه 100 میلیون .... منابع زیاد و مفت بشه )

این هفته دس به ماشه دلار رو رصد کنید.... حالا از آقا محمد حسین هم پرسیدم ببینم نظرشون چیه کلا هفته ی مهمی هست این روز ها تا اواسط مرداد تکلیف دلار مشخص میشه

البته اینا چیزایی که به ذهن منفیم میرسه .... و معمولا اتفاقات زیباتر رخ می دهد. /:.ph34r-smiley.:/
            از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

سلام دوستان
              قانون مالیات بر خانه خالی هست...
              (من خیلی به آن دل بسته‌ام... نمی‌دانم چرا... دوستان می‌گویند در این مملکت هیچ گاه چنین چیزی نمی شود... ولی به نگر من مجلس افتاده دنبالش .... (از خیلی وقت پیش من این طرح را دنبال می‌کردم... پیش از این مجلس حتی... در صحبت‌های قالیباف بود...))
              هم‌زمان با همین یک طرح هم دارند می‌دهند برای خودرو دومی‌ها... (خودروهای خالی! :D) و مالیات بر دلالی... (در جستار اخبار گذاشتم خبرش را...)
              این دو تا جور بشود (به امید حق علیه باطل) بسیاری از انگیزه‌های سوداگرانه (سرمایه‌گذاری) از خانه و خودرو رخت بر می‌بندد...
              یا می‌آید در ارز یا زر یا بورس...
              اکنون هر سه تای اینها بالا است. بسیار بالا.
              و اینکه اگر در ارز و زر برود یک اثر منفی دوباره روی تورم می‌گذارد! یعنی از یک سو این کار تورم را حذف می‌کند و از سوی دیگر تورم می‌زاید.
              اگر دولت جربزه داشته باشد پول را می‌آورد در همین بورس و سرش را می‌برد جوری که هم دولت راضی شود و هم ملت و هم آن پولی که اینجا قرار است سرش بریده شود (چون به جایش دو قران پول حلال بیشتر هم گیرش می‌آید! آن هم غیر تورمی!).
              (البته همه چیز به دولت بر می‌گردد... به محض اینکه مجلس مالیات را تصویب کند یک موج فروش در خانه و خودرو راه می‌افتد... حالا از اینجا به بعد می‌افتد دست دولت... که قانون را اجرا کند یا دور بزند؟ و اگر اجرا می‌کند قشنگ جنم داشته باشد و پشت قضیه را بگیرد و راه‌های خروج پول را مسدود کند و پول‌ها را به بهترین قتلگاهش یعنی اینجا بکشاند...)

جمع‌بندی: بستگی به قانون مالیات دارد. اگر دولت عرضه داشته باشد بورس در موج بلند مدت افزایشی‌اش تثبیت می‌شود...
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

قانون مالیات بر خانه خالی هست...
                (من خیلی به آن دل بسته‌ام... نمی‌دانم چرا... دوستان می‌گویند در این مملکت هیچ گاه چنین چیزی نمی شود... ولی به نگر من مجلس افتاده دنبالش .... (از خیلی وقت پیش من این طرح را دنبال می‌کردم... پیش از این مجلس حتی... در صحبت‌های قالیباف بود...))
                هم‌زمان با همین یک طرح هم دارند می‌دهند برای خودرو دومی‌ها... (خودروهای خالی! :D) و مالیات بر دلالی... (در جستار اخبار گذاشتم خبرش را...)
                این دو تا جور بشود (به امید حق علیه باطل) بسیاری از انگیزه‌های سوداگرانه (سرمایه‌گذاری) از خانه و خودرو رخت بر می‌بندد...
                یا می‌آید در ارز یا زر یا بورس...
                اکنون هر سه تای اینها بالا است. بسیار بالا.
                و اینکه اگر در ارز و زر برود یک اثر منفی دوباره روی تورم می‌گذارد! یعنی از یک سو این کار تورم را حذف می‌کند و از سوی دیگر تورم می‌زاید.
                اگر دولت جربزه داشته باشد پول را می‌آورد در همین بورس و سرش را می‌برد جوری که هم دولت راضی شود و هم ملت و هم آن پولی که اینجا قرار است سرش بریده شود (چون به جایش دو قران پول حلال بیشتر هم گیرش می‌آید! آن هم غیر تورمی!).
                (البته همه چیز به دولت بر می‌گردد... به محض اینکه مجلس مالیات را تصویب کند یک موج فروش در خانه و خودرو راه می‌افتد... حالا از اینجا به بعد می‌افتد دست دولت... که قانون را اجرا کند یا دور بزند؟ و اگر اجرا می‌کند قشنگ جنم داشته باشد و پشت قضیه را بگیرد و راه‌های خروج پول را مسدود کند و پول‌ها را به بهترین قتلگاهش یعنی اینجا بکشاند...)

جمع‌بندی: بستگی به قانون مالیات دارد. اگر دولت عرضه داشته باشد بورس در موج بلند مدت افزایشی‌اش تثبیت می‌شود...
                جناب محمدحسین با این توضیحاتی که شما فرمودید
                نتیجه گیری من این شد که اکنون بدترین زمان برای خرید خانه است.
                درسته؟؟؟

صابخونمون میخواد بلندمون کنه.
                فکر اینکه دوباره بریم یه جا رو اجاره کنیم هم دیوونم می کنه.
                تو فکر خرید خونه ی کوچیک (نهایت 100متری) هستم.
                از طرفی میگم زمان مناسبی نیست.

نظر

• sooroosh1315
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Oct 2019
                  • 5358

درسته؟؟؟

دوتا حرکت میشه انجام داد، یکی با کل پولتون ی خونه بگیرین
                  یکی با قسکتی از پولتون علی الحساب ی خونه بخرین

آینده رو کسی نمی دونه، ولی خونه واجبه، حتی اگر بعدم خونه ارزان بشه،

نظر

• Emad.Sh
                    عضو عادی
                    • Mar 2020
                    • 46

انشالله که قیمت ها افت کنه ولی من که چشمم آب نمیخوره
                    توی این مملکت هرکاری رو یک روز زودتر انجام بدین جلوترین
                    متاسفانه هرچیزی که میره بالا برگشتش محاله مگر اینکه موقتی
                    با آرزوی صاحبخونه شدن تمامی هموطنان

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

درسته؟؟؟

سلام به هم‌انجمنی‌های عزیز.
                      نتیجه این شد که احتمال دارد قیمت خانه افت کند. (بستگی دارد به تصویب کردن مجلس و سرپیچی نکردن دولت از قانون.)
                      «محمد حسین» هستم.
                      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

سلام به هم‌انجمنی‌های عزیز.
                        نتیجه این شد که احتمال دارد قیمت خانه افت کند. (بستگی دارد به تصویب کردن مجلس و سرپیچی نکردن دولت از قانون.)
                        امروز با پدرم صحبت کردم. راضیش کردم که یه آپارتمان دوخوابه بخریم.
                        بعدا که پولمون بیشتر شد خونه ویلایی بخریم.
                        با این کار اگه خونه بیاد پایین که ما بخواییم با ویلایی جابجا کنیم که ضرر نکردیم.
                        اگه هم بره بالا که بازم ضرر نکردیم در هر صورت

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در این بازار اگر سودی است با درویش خرسند است خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• meisam317
                            ستاره دار(6)
                            • Mar 2013
                            • 639

.

چی کار می‌کنی ؟
                            دارم میخروفوشم

#میخروفوشیدن ، حالتی است دوان ،دوان، هروله کنان، مابین صفهای خرید و فروش

فروختن فقط به این دلیل که صف فروش است
                            و خریدن ، فقط به آن دلیل که صف خرید است ...

سایپا دیروز منفی پنج
                            سایپا امروز مثبت پنج
                            و در هر دو حالت ،صف میلیاردی .....

@hajme_sabzzz

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

سلام بر دوستان.
                              قند - پس از شوک - از کف کانال یک مقدار فاصله گرفته - حالت سقف دوقولو هم می‌تواند باشد - تردید در نمودار وجود دارد. در بررسی ما نیز - ناآشکار. و البته دور ماندن بهتر از خرید است.
                              چندرشته‌ای - این هم حجم بزرگ زده احتمالا می‌رود در شوک - ناآشکار
                              نیروگاهی (تامین آب...) - مقداری از کف پایین‌تر آمده - نمی‌شود گفت شکسته - کاملا ناآشکار
                              ----------------------------------------------------------------------------------
                              کلیت بازار این روزها
                              ----------------------
                              ببینید...
                              دوستان...
                              یک حجم بسیار بزرگ در کل بازار زده شده.
                              این از این.
                              در جاهای مختلف بازار حالت خوردن به سقف (سرش کوبیده شده به طاق) و سرگیجه داریم...
                              همین کار را ناآشکار و آشکار می‌کند.
                              ناآشکار از این جهت که حالت سرگیجه در بازار وجود دارد و طبیعتا باید به بررسی‌های ما هم منتقل شود.
                              آشکار برای اینکه بسیار آسان هر گاه از روی این حالت و این خط و قیمت رد شدیم همه‌چیز دوباره احتمالا گل و بلبل می شود... به خصوص اگر کوتاه‌مدت این کار انجام شود.
                              تکلیفمان مشخص است. هر چند این تکلیف فعلا ناآشکاری باشد.
                              اما در مورد اینکه چه باید کرد...
                              خوب...
                              افراد کم خطر باید فوری نقد کنند. افراد پرخطر باید سبدشان تمام‌سهام/تمام‌نماد باشد.
                              (ولی افرادی مانند من که خطر میانه دارند و اکنون هم چیزی نفروخته‌اند چه؟)
                              ببینید...
                              یک فرضیه این است که به ازای پول‌هایی که از فروش خساپا و شپنا و غیره آزاد می‌شود پولی نمی‌تواند وارد آنها بشود... پس یک مقدار پول به بازار تزریق می‌شود. به خصوص اینکه یک دست نماد داشتیم که رشد نکرده بودند (نمادهای کوچک غیر دولتی) و یک دست شاخص هم که اینجا... دیدید که.... در کف بودند...پول می‌تواند بیاید تو اینها... (یعنی در غیاب بزرگان بازار سبز سبز خواهد بود.)
                              یک فرضیه این است که با جوی که روی رهبران بازار شکل گرفت پیروان هم درگیر خواهد شد و جو بفروش بفروش در بازار راه خواهد افتاد... (یعنی بازار خونین تر از پیش خواهد شد... مادر بگرید...)
                              ولی محتمل‌ترین گزینه احتمال/فرضیه سوم است که بازار گیج خواهد زد... شاخص‌ها/نمادهایی که در کف بودند در همان کف بازی خواهند کرد و شاخص‌هایی که کله‌شان به طاق کوبیده شده زیر همان سقف تلو تلو خواهند خورد.
                              پس: بازار ناآشکار است با احتمال نوسانی بودن بیشتر و یک مقدار هم رو به پایین. و نیز اینکه باید خیلی محتاطانه عمل کرد... می‌شود نوسان گرفت ولی بچه‌زرنگ‌ها در این بازار زیاد پیش آمده که نوسان می‌دهند! پس باید حواس جمع باشد که کجا آدم دست به خرید و «کجا» دست به فروش می‌زند. (در بالای نسبی باید فروخت و در پایین نسبی باید خرید...) (در جو مثبت بازار باید در بالا خرید!;) )
                              در نمادهای خطرناک بهتر است آدم احتیاط کند. در همین مدت که بازار درجا (ممکن است) بزند اینها می‌توانند قشنگ اصلاح خودشان را انجام دهند. پس در اینها باید مراقب بود.
                              یک دست نمادها تازه اینجا می‌شود آغاز حرکتشاااااان!!!!! ..... آهااااان.... این قسمت جالب قضیه است... (ممکن است چافست کوفتی لعنتی مثلا یکی از آنها باشد... یا شدوص... نگاه نکرده‌ام... ولی می‌تواند)
                              پیشنهاد کلی من این است که به محض اینکه یک جا مقداری ترسیدیم بفروشیم برود... گاهی حتی با هر قیمتی!... ولی حواسمان به آن موضوع بچه‌زرنگ‌بازی هم باشد... هر چیزی را هر جایی ندهیم! «جایش» مهم است... وقتی نسبت به نماد آدم یک احساس «امنیت» و «اطمینان» دارد و احساس می‌کند در جایی قرار دارد که زیر پایش سفت است نباید آن را در منفی فروخت و در مثبت خرید و به بازار نوسان داد!

-----------------------------------------------------------------------------------
                              متاسفانه باز هم وقت نشد بیشتر بررسی کنم...
                              (چیزهایی که مانده: (اگر رسیدم البته) باقی گروه‌ها + نمادهای منتخب از گروه‌ها + تصمیم‌گیری نهایی در مورد بازار در شبنه)
                              من حالم خوب نیست. (گیج شده‌ام.)
                              بازار هم حالش خوب نیست.
                              دارد گیج می‌زند.
                              ?
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

فعلا دور دوره سهام حسن کلیده...
                                هیچی گیج نمی زنه.
                                همه سهما درجا میزنن.
                                سهام حسن کلید فقط میره بالا...
                                دولت پاش و توی بورس گذاشت بورس و هم به گند کشید.
                                کلا هر جا میرن به گند می کشن فقط...

نظر

در حال کار...
                                X