دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

جناب محمدحسین هر وقت حوصلتون شد و تایم آزاد داشتید یه نگاه به فملی می ندازید؟؟؟
    انتظار داشتم دیروز مثبت بشه. اما امروز هم مثبت شد بستنش باز که شد منفی شد.
    نمی دونم کی حرکت می کنه.
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

جناب محمدحسین من دیدم جناب وحید20 از خصدرا خارج شدن منم خارج شدم.
      اخه من از رو دست ایشون خریده بودم.
      گفتم بهتون بگم چون گفتم فک نکنم مشکلی باشه و اینا

نظر

• ms. mousavi
        ستاره دار (1)
        • Nov 2018
        • 129

جالبه من برای دارا یکم سفارش روی حداقل قیمت +1 گذاشتم تو زمان سفارش گیری
        الان رو حداقل معامله شده ولی به من ندادن
        /.:blinksmiley.:/

نظر

• ms. mousavi
          ستاره دار (1)
          • Nov 2018
          • 129

یه سهم دارم تو یه روز 110 درصد سود داده /:.yead.:/

پ.ن الان اعصابم خورده نیاز به دلخوشی دارم
          یه همسایه بی منطق داریم 5 ماهه نخاله ساختمانی ریخته در خونه ما و جمع نمیکنه الان رفتم باهاشون دعوا کردم :(fight)

نظر

• دیباج
            ستاره‌دار (۹)
            • Aug 2018
            • 855

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            • سلام.
            • صبح همگی به خیر.
            • امیدوارم روز خوبی داشته باشید.
            • یکی از کاربران گفته بود از دیروز تا پنجشنبه وارد قمر در عقرب هستیم. و گفته می‌شود در این روزها کارهای مهم انجام نشود و بنیان کارهای مهم گذاشته نشود بهتر است. کارهایی مانند ازدواج.
            • دوستان کسی از پیام‌رسان‌های داخلی استفاده کرده؟ تماس صوتی و احیانا تصویری آنها چگونه است؟ (این واتس‌آپ مدام قطع و وصل می‌شود و کیفیتش بالا نیست و گاهی صدای خود آدم شنیده می‌شود. تلگرام هم که فیلتر است. و البته خارجی‌ها هزینه‌ی بیشتری دارند. و داخلی‌ها از اینترنت با قیمت یک دوم یا یک چهارم استفاده می‌کنند.)
            با سلام : از Google Duo برای تماس هایم ( صوتی و تصویری)استفاده میکنم - هزینه بسیار بسیار پایین و کیفیت بسیار بالا داره - البته مواظب باش خبرش درز نکنه وگر نه مخابرات درش رو تخته میکنه- تماس بین المللی هم میشه گرفت که دیگه نگم از خوبیاش
            روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
              جناب محمدحسین من دیدم جناب وحید20 از خصدرا خارج شدن منم خارج شدم.
              اخه من از رو دست ایشون خریده بودم.
              گفتم بهتون بگم چون گفتم فک نکنم مشکلی باشه و اینا
              بسیار سپاسگزارم که گفتید. نه من هستم با آن. فردا اگر منفی پنج هم بخورد تا ساعت ۱۲ دست به آن نمی‌زنم. (ولی بعد یک نگاه می‌اندازم و دوباره بررسی‌اش می‌کنم.)
              ------------------------------------
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

اگر یک نفر حوصله داشته باشد می‌تواند برود تو کار سرخطی زدن برای عرضه‌اولیه‌ها...
                برخی دارند خوب راه می‌دهند... مثلا به اندازه‌ی ۵ درصد از صف خرید را می‌دهند...
                (خاک تو گور شاپور دانا و اسلافش بابت قانون زنبیل‌به‌دستی و صف‌نشینی.)
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

بدون شک دیدگاه من در میان‌مدت روی خودرویی‌ها (خودرویی‌ها که نه... منظورم خساپا است) مثبت است. ولی در کوتاه‌مدت دارند قر می‌آیند... باید ببینیم چند روز کارشان طول می‌کشد... البته جنس خوب با شرایط مشابه خساپا هم این روزها در بازار زیاد (تاکید می‌کنم زیاد) پیدا می‌شود... ولی خوب... خساپا یک چیز دیگر است...
                  فعلا به این هم مانند فخوز و خصدرا و خیلی‌های دیگر یک تکانه وارد شده... باید دید با اثر آن چه می‌کند. تنها مسئله این است که چه دیدت کوتاه‌مدت باشد چه بلند مدت... حواست باشد می‌خروفوشی نکنی.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سلام و صبح به خیر دوستان.

می‌دانید حالم دقیقا شبیه چه کسانی است؟
                    شبیه کسانی است که چند روز پیش قشکرشان را فروخته‌اند و اکنون بدون شکر شده‌اند. /:.weirdsmiley.:/
                    (قچار هم می‌خواسته‌اند بخرند و نخریده‌اند...)

پی‌نوشت: برخی مواقع آدم خجالت می‌کشد اینها را بگوید... با این همه تجربه... وقتی گول بخوری و پیاده‌ات کنند وسط راه... بلکه برای قشکر اول راه... خیلی حرف است... /:.weirdsmiley.:/ پیش‌تر هم گفتم... ده بار وسط راه وگردش گولم زدند و پیاده‌ام کردند... حالتی شبیه دیروز خصدرا پیدا کرده بود که من پیاده شدم...

واقعا چگونه می‌توان فهمید یک جا که بدجور دارند خالی می‌کنند و حتی قیمت را هم (هم‌آن روز و هم یکی دو روز بعدش) نوسانی بلکه رو به پایین بلکه صف فروش می‌کنند، زمان فروش است یا نه؟
                    :-/
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

سلام و صبح به خیر دوستان.

می‌دانید حالم دقیقا شبیه چه کسانی است؟
                      شبیه کسانی است که چند روز پیش قشکرشان را فروخته‌اند و اکنون بدون شکر شده‌اند. /:.weirdsmiley.:/
                      (قچار هم می‌خواسته‌اند بخرند و نخریده‌اند...)

پی‌نوشت: برخی مواقع آدم خجالت می‌کشد اینها را بگوید... با این همه تجربه... وقتی گول بخوری و پیاده‌ات کنند وسط راه... بلکه برای قشکر اول راه... خیلی حرف است... /:.weirdsmiley.:/ پیش‌تر هم گفتم... ده بار وسط راه وگردش گولم زدند و پیاده‌ام کردند... حالتی شبیه دیروز خصدرا پیدا کرده بود که من پیاده شدم...

واقعا چگونه می‌توان فهمید یک جا که بدجور دارند خالی می‌کنند و حتی قیمت را هم (هم‌آن روز و هم یکی دو روز بعدش) نوسانی بلکه رو به پایین بلکه صف فروش می‌کنند، زمان فروش است یا نه؟
                      :-/
                      جناب آباد میگن: یه تریدر حرفه ای میدونه که تمام سودهای بازار واسه اون نیست.
                      جناب محمدحسین شما خودتون حرفه ای هستید.
                      جسارت می کنم من چیزی می گم.
                      اما به نظر من قرار نیست با تمام رشد یک سهم همراه باشیم.
                      همین که بخشی از سود یک سهم هم از آن ما باشد خوب است.
                      اگه همه ی سود باشد که عالی است.
                      اما خودتون می دونید که این خیلی عملی نیست.

نظر

• Elyk
                        عضو عادی
                        • May 2020
                        • 102

اره ادم گول میخوره مخصوصا وقتی هرروز سهمو نگا کنی بدتر وسوسه میشه من انلا ۵۰ درصد سودام کم شده اما مجبورم فقط نگاه کنم

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

بالاخره از دست آینده خلاص شدم. با یک زیان زیاد و گیر کردن در صف فروش چند روزه.
                          احتمالش هم هست که امروز برگردد. ولی مهم نیست. من تنها باید چیزی بخرم که با راهبردم جور است.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

جناب آباد میگن: یه تریدر حرفه ای میدونه که تمام سودهای بازار واسه اون نیست.
                            جناب محمدحسین شما خودتون حرفه ای هستید.
                            جسارت می کنم من چیزی می گم.
                            اما به نظر من قرار نیست با تمام رشد یک سهم همراه باشیم.
                            همین که بخشی از سود یک سهم هم از آن ما باشد خوب است.
                            اگه همه ی سود باشد که عالی است.
                            اما خودتون می دونید که این خیلی عملی نیست.

سلام.
                            ببینید... من به خاطر سودش ناراحت نیستم... (اصلا ناراحت نیستم! /:.smilingsmiley.://.:biggrinsmiley.:/:D... حقیقتش...)
                            فقط بعضی وقت‌ها آدم نگاه می‌کند شونصد سال است در بورس است ولی خیلی آسان گول می‌خورد... اینجا یک مقدار به خودش می‌گوید پس تو آن شونصد سال داشتی چه کار می‌کردی؟ این‌اش است که اذیت می‌کند...
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

سلام.
                              ببینید... من به خاطر سودش ناراحت نیستم... (اصلا ناراحت نیستم! /:.smilingsmiley.://.:biggrinsmiley.:/:D... حقیقتش...)
                              فقط بعضی وقت‌ها آدم نگاه می‌کند شونصد سال است در بورس است ولی خیلی آسان گول می‌خورد... اینجا یک مقدار به خودش می‌گوید پس تو آن شونصد سال داشتی چه کار می‌کردی؟ این‌اش است که اذیت می‌کند...
                              یکی باید این و به خودم بگه
                              ولی به نظرم بهترین راهکار در اینجور مواقع اینه که حداقل خودتون رو سرزنش نکنید
                              چون با سرزنش خودتون اعتماد به نفستون شدید میاد پایین و این باعث میشه دوباره تصمیمات اشتباه بگیرید.
                              به خودتون حق بدید که من هم با شونصد سال سابقه ی بورسی ممکن هست که اشتباه کنم و ایرادی هم نداره.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

یکی باید این و به خودم بگه
                                ولی به نظرم بهترین راهکار در اینجور مواقع اینه که حداقل خودتون رو سرزنش نکنید
                                چون با سرزنش خودتون اعتماد به نفستون شدید میاد پایین و این باعث میشه دوباره تصمیمات اشتباه بگیرید.
                                به خودتون حق بدید که من هم با شونصد سال سابقه ی بورسی ممکن هست که اشتباه کنم و ایرادی هم نداره.

بلی.
                                دقیقا.
                                من هم اصلا خودم را سرزنش نمی‌کنم.
                                فقط دنبال راه چاره‌ام.
                                راه چاره‌ای که مدت‌ها هم هست دنبالش هستم و دقیق هم نمی‌دانم چیست.
                                حقیقتش در وساپا هم گولم زدند و با اختلاف زیادی نسبت به قله فروختم. (البته برای برخی عزیزان را دقیقا در قله فروختم! بماند. /:.winksmiley02.:/ ولی برای خودم را ده پانزده درصد پایین‌تر فروختم.)
                                خیلی جاها این‌گونه وسط بازی پیاده شده‌ام...
                                و اینکه...
                                چگونه باید وسط بازی را از انتهای آن تشکیل داد...
                                و من با این همه پژوهش روی این موضوع چرا هنوز به آن نرسیده‌ام...
                                (باید برسم.)
                                چه روش‌هایی برای شناسایی وسط بازی از انتهای بازی وجود دارد؟؟؟
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X