کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کاش چهارشنبه خریده بودم.
دیگه خریدش خیلی سخته.
اونم با این سامانه های هنگ.
من راس ساعت اردر گذاشتم میگفت قیمتت مجاز نیست.
در حالیکه من قیمت و درست وارد می کردم.
مجبور شدم 5 درصد دیروز و بزنم که قبول کنه.
که اونم بی فایده بوده خب
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
کاش چهارشنبه خریده بودم.
دیگه خریدش خیلی سخته.
اونم با این سامانه های هنگ.
من راس ساعت اردر گذاشتم میگفت قیمتت مجاز نیست.
در حالیکه من قیمت و درست وارد می کردم.
مجبور شدم 5 درصد دیروز و بزنم که قبول کنه.
که اونم بی فایده بوده خب
سه شنبه یا چهارشنبه دوستان فروختن به ما فقط قراره یک حرکت بزنیم اون هم اینه که چون شستا خیلی زیاد دارم احتمالا اخر هفته یکم بفروشم شپنا بخرم که پرتفوی من متعادل بشه
بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
سه شنبه یا چهارشنبه دوستان فروختن به ما فقط قراره یک حرکت بزنیم اون هم اینه که چون شستا خیلی زیاد دارم احتمالا اخر هفته یکم بفروشم شپنا بخرم که پرتفوی من متعادل بشه
حالا شما هم هی بیایین فخرفروشی کنید
که سبد من پر از شستا و شپنا و همش رشد و
اوکی مبارکتون باشه
شما خوب شما زرنگ شما بنده ی خوبه خدا
حالا شما هم هی بیایین فخرفروشی کنید
که سبد من پر از شستا و شپنا و همش رشد و
اوکی مبارکتون باشه
شما خوب شما زرنگ شما بنده ی خوبه خدا
/.:biggrinsmiley.:/:.thumbsupsmileyanim/.:biggrinsmiley.:/
رویا خانم حالا من کجا فخر فروشی کردم من کلا نظرم رو گفتم مثله بقیه و هنگام خرید یا فروش هم تو تاپیک ها اعلام کردیم حرفا میزنیدا
من امروز از شدت ناراحتی نشستم گریه کردم.
بازار این همه سود داد این 5 ماه
اما سهم من از این سودها ناچیز بود.
خیلی ناراحتم و نمی دونم چیکار باید بکنم که به اهداف مالیم برسم.
کلا ذهنم آشفته شده...
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
کلا ذهنم آشفته شده...
خیلیها این طور بودند.
بیشتر هم قدیمیها بودند این چند ماه.
به خصوص اردیبهشت
به خصوص اینکه رشد بیشتر با شاخص بوده... (شاخص کل حتی از شاخص هموزن هم ۱۰۰ درصد حدودا بیشتر سود کرده!)
من نمیدانم شما چه کار کنید... ولی این را میدانم که دستپاچه شدن... ناراحت شدن... احساسی شدن (بدتر از همه هم ترس و طمع) کار را خراب میکند.
این طور فرض بفرمایید که بازی چند راند بوده... چند راند شما بردهاید و چند راند بازار برده... هر چه بوده تمام شد... راند آخر را بازار برد ولی پروندهاش بسته شد رفت پی کارش... حالا بروید سراغ راند بعدی...
(با تمام چیزهایی که دارید... با تمام استعدادها و دانشها و سرمایهها...) قشنگ حساب شده بروید جلو و سر موقعش یک مشت درست درمان بکوفید (!) تو دهن بازار... و سهم خودتان را از آن بگیرید... (بدون احساس و بدون هیجان... فقط با منطق و با آرامش.)
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
کلا ذهنم آشفته شده...
میدونم واقعا سخته و در کل حق با شماست به قول جناب mhjboursy راند بعدی حق تون رو از بورس با کمی دقت و پسند بازار میتونید بگیرید من خودم هم میدونم دقیقا سهامی که دارم اگه صندوق نبود نگه داشتنشون دل شیر میخواست یا به قول معروف سهم نگرفته بودیم فیل سفید گرفته بودیم ولی خب با روند میریم جلو خیلی ها به این روند بدبین هستن ولی بازار راه خودشو میره متوجه شدم شما از سهام شاخص ساز از گروه فلزات خرید کردین ولی اگه قرار باشه این ریسک رو بکنید بنظرتون بهتر نیست از پالایشی ها شروع کنید اون هم از لیدر بازار ؟
مطمعنا خیلی ها جبهه خواهند گرفت در مورد این سهم و واقعا از حوصله بنده خارجه که بشینم باهاشون بحث کنم روند جوابگوی همه چیز خواهد بود بعنوان مثال همه از ۲۰۰ تومن در مورد خودرو میگفتن ولی الان کجاست بنظرتون تو این قیمت میمونه ؟ من میگم ۱۲۰۰ تومن رو هم میبینه ولی دوستان همچنان خواهند گفت که سهام فلان کارخونه تو فرانسه آلمان و ... ولی در کل برنده چه کسی خواهد بود ؟ تحلیلگر یا سهامدار این سهم ؟
بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر