دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sooroosh1315
    ستاره‌دار (۲)
    • Oct 2019
    • 5358

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

خود رکودهایی که در دنیا به وجود میان هم خیلی چیزای باحالی هستن ، فرض کنیم یک منبع آب 100 لیتری داریم که ثانیه ای 1 لیتر آب وارد میشه ، در انتهای منبع هم یک موتور گذاشتیم که 25 لیتر در ثانیه اب خارج میکنه

4 ثانیه که موتور رو روشن کنیم 100 لیتر اب خارج میکنه و دیگه ابی تو منبع نیست ( 4 لیتر !) اینجا اونجایی هست که وارد فاز رکود میشیم سرمایه دارها صبر می کنند تا دوباره منبع پر بشه و بعد 4 ثانیه موتور رو روشن کنن و تمام اب رو برای خودشون بکشن
    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      تئوری داو
      می‌گوید بازار در روند افزایشی قرار دارد اگر یکی از شاخص‌هایش (میانگین‌های بازارش) بتواند به بالای یکی از قله‌های مهم پیشینش صعود کند و پس از آن شاخص مشابه دیگری نیز رفتار مشابهی از خود بروز دهد. (مثلا اگر Dow Jones Industrial Average رفت بالای قله‌ی متوسطش، Dow Jones Transportation Average هم انتظار می‌رود که در یک دوره‌ی معقولی از زمان همین کار را بکند.)
      ادامه:
      اصول تئوری:
      ۱- بازار به همه چیز تخفیف می‌دهد. (که نفهمیدم منظورش چیست.)
      ۲- بازار سه گونه روند دارد. روندهای اصلی که یک سال یا بیشتر طول می‌کشند. که گاوی یا خرسی هستند. روندهای مخالف روند اصلی که سه هفته تا سه ماه طول می‌کشند. اغتشاش‌ها (نویزها).
      ۳- روندهای اصلی سه فاز دارند: جمع‌آوری (که سهام را از دست ملت در آورند). مشارکت همگانی. و فاز افراط.
      ۴- شاخص‌ها باید همدیگر را تایید کنند. (برای یک روند افزایشی نمی‌شود که یکی کاهشی باشد و یکی افزایشی! همه باید افزایشی باشند.) (دو شاخصی که داو مثال زد: شاخص صنعتی و شاخص حمل و نقل. ادعای داو این بود که نمی‌شود که صنعت رونق گرفته باشد ولی اثرش در حمل و نقل ظاهر نشده باشد! اگر به واقع شاخص صنعتی حالت افزایشی بلند مدت به خودش گرفته باشد شاخص حمل و نقل هم باید حالت افزایشی گرفته باشد. چرا که خود حمل و نقل هم باید رونق گرفته باشد. همچنین برعکس.)
      ۵- حجم در جهت روند افزایش می‌یابد در خلاف آن کاهش. (توجه! اینجا ایران است. حرف درست است و تا حدودی در ایران کنونی ما هم صادق. ولی اینجا شاپور دانا و پیشینیان و پسینیان او قانون زنبیل به دستی را گذاشته‌اند که به شدت روی داده‌های حجم تاثیر می‌گذارد. و نیز قیمت واقعی را به ما نمی‌دهد. حرف درست است ولی روی نمودار باید این را هم ببینیم.) اگر در بازگشت‌های اصلاحی (پول بک) افزایش حجم را دیدیم می‌تواند نشانه‌ی تغییر روند باشد.
      ۶- تا زمانی که به آشکارا علائم تغییر روند را حس نکرده‌ایم می‌گوییم روند پیشین ادامه دارد.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

ادامه:
        اصول تئوری:
        ۱- بازار به همه چیز تخفیف می‌دهد. (که نفهمیدم منظورش چیست.)
        ۲- بازار سه گونه روند دارد. روندهای اصلی که یک سال یا بیشتر طول می‌کشند. که گاوی یا خرسی هستند. روندهای مخالف روند اصلی که سه هفته تا سه ماه طول می‌کشند. اغتشاش‌ها (نویزها).
        ۳- روندهای اصلی سه فاز دارند: جمع‌آوری (که سهام را از دست ملت در آورند). مشارکت همگانی. و فاز افراط.
        ۴- شاخص‌ها باید همدیگر را تایید کنند. (برای یک روند افزایشی نمی‌شود که یکی کاهشی باشد و یکی افزایشی! همه باید افزایشی باشند.) (دو شاخصی که داو مثال زد: شاخص صنعتی و شاخص حمل و نقل. ادعای داو این بود که نمی‌شود که صنعت رونق گرفته باشد ولی اثرش در حمل و نقل ظاهر نشده باشد! اگر به واقع شاخص صنعتی حالت افزایشی بلند مدت به خودش گرفته باشد شاخص حمل و نقل هم باید حالت افزایشی گرفته باشد. چرا که خود حمل و نقل هم باید رونق گرفته باشد. همچنین برعکس.)
        ۵- حجم در جهت روند افزایش می‌یابد در خلاف آن کاهش. (توجه! اینجا ایران است. حرف درست است و تا حدودی در ایران کنونی ما هم صادق. ولی اینجا شاپور دانا و پیشینیان و پسینیان او قانون زنبیل به دستی را گذاشته‌اند که به شدت روی داده‌های حجم تاثیر می‌گذارد. و نیز قیمت واقعی را به ما نمی‌دهد. حرف درست است ولی روی نمودار باید این را هم ببینیم.) اگر در بازگشت‌های اصلاحی (پول بک) افزایش حجم را دیدیم می‌تواند نشانه‌ی تغییر روند باشد.
        ۶- تا زمانی که به آشکارا علائم تغییر روند را حس نکرده‌ایم می‌گوییم روند پیشین ادامه دارد.
        ادامه:
        زمانی که قیمت در یک محدوده‌ی قیمتی (به صورت افقی در نمودار) دارد نوسان می‌کند ما نباید کاری کنیم تا مطمئن شویم از کدام طرف قرار است بشکند. این حالت (نوسان افقی) را داو به عنوان تثبیت قیمت در آن محدوده نگاه می‌کند.
        روند تغییر نمی‌کند مگر این که یک نیروی بزرگی به آن وارد شود تا تغییر در روند را بتواند رقم زند. چیزی مانند تغییر شرایط فعالیت اقتصادی (آن صنعت یا کل اقتصاد).
        تغییر روند زمانی احساس/بیان می‌شود که بازار مثلا افزایشی نمی‌تواند یک قله‌ی بالاتر (از قله‌های پیشین) یا یک کف بالاتر بسازد و برعکس یک قله‌ی پایین‌تر یا دره‌ی پایین‌تر می‌سازد.

پایان.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

Retracement vs. Reversal: What's the Difference?

این مطلب را هم بگذاریم در فهرست «برای مطالعه» که کلی چیزهای دیگر هم داخلش است...
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

و باز هم مانده‌ام این نوشته‌های بورسی (و نه غیر بورسی) را کجا بگذارم... ?
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• Senator1989
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 2577

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
              خلاصه متن زیر: ( چرا شرکت اینتل باید برای من سی پی یو بسازه یا چرا مالک ثروتمند کوکاکولا باید برای من نوشیدنی بسازه و دقت کنه که خوشمزه باشه و من طعمش رو دوست داشته باشم ؟ این خیلی فوق العاده و فانتزی و زیباس در حد خونه شکلاتی )

چنتا حسن و مشکل دارند بنظرم
              1- اول اینکه باید باشند ، فرضا اگر قرار بود بجای خودرو سازها مکانیکی ها اقدام به ساخت خودرو کنند نهایت موتور 3 چرخه رو می توانستند تولید کنند ( پس برای پیشرفت بالا رفتن کیفیت نیازه که پول ها در کمپانی های بزرگ یکجا جمع بشود و یکجا فق مسول توسعه و پیشرفت باشد

2- مشکلی که ایجاد می کنند قدیما هر منطقه و روستا و شهر کوچک و.... یک ارباب داشت ، بعد شما هرچقدر که فاصله ات تا خونه ی ارباب کمتر بود (به ارباب نزدیکتر بودی حتی فاصله فیزیکی ) به همون میزان از بوی کبابی که ارباب راه مینداخت و احیانا گوشت کبابش بیشتر برخوردار می شدی ، مثلا ارباب پول میداد تیر برق میکشید از سر جاده تا خونه خودش ، خونه شما هم که نزدیک ارباب بود ی سیم برق مینداختی روش و استفاده میکردی یا درمانگاهی و پزشکی که ارباب برای خودش میاورد به بقیه ام میرسید یا خط لوله اب و....

حالا تصور کنید که ارباب ها جمع بشن و یک حکومت مرکزی مستقر بشه ، حکومت مرکزی قطعا پیشرفته تر هست ، اگر ارباب سیم برق و لوله اب کشیده بود ، حکومت مرکزی برای خودش سیم تلفن و کارخونه نوشیدنی میسازه با با شعاع فاصله بیشتر (مثلا ارباب تا 10 متریش بو کباب میومد اینا تا 1000 متریشون بو کباب میاد )

منتها باید نزدیکشون باشی دیگه ، و این نزدیک شدنه رقابتی تر میشه و تمام اون روستاها که قبلا بودن حذف میشن (فرضا آب یا برق ی روستا قطع بشه اربابی وجود نداره که بره پیگیری کنه ، ارباب ها خودشون فروختن رفتن پایتخت نشین شدن )

3- ی مشکل اصلی که دارن و بنظرم شاید مفسده کار باشه اینه که (افراد چرا کار می کنند ؟ برای اینکه بیشتر داشته باشند ) فروشگاه های افق کوروش برای چی به وجود اومدن ؟ اومدن که ثروت خودشونو زیادتر کنند ، ثروت خودشونو چطور زیادتر می کنند با جمع کردن ثروت مناطق کوچیک ، ارباب هم همینکارو می کرد اما خونه ارباب هم تو همون روستا بود ، ولی حکومت مرکزی خونه خودش تو اون روستا نیست ، صرفا قصدش اینه منابع اون روستا رو جمع کنه ، حالا جاش خروس قندی هم بده بهشون ، از ی جایی به بعد منابع اون روستا اینقدر بی ارزش میشه که صرفه اقتصادی نداره که بخوای بری منابعشون رو جمع کنی و اهالی اون روستا از خروس قندی هم بی بهره میشن

مثلا فلان روستا اب نداشته باشه یا تمام مردمش هم بمیرن شرکت اینتل ککش هم نمی گزه

و انقدر این مهاجرت ها زیاد میشه تا بالاخره فقط یک ارباب قوی بمونه و یک پایتخت ،

ی چیز دیگه می خواستم بگم کلا شاید بعد یادم اومد
              اگر مفسده‌ای وارد نباشد، سهامداری کارتل‌ها، به نگر من، اشکالی ندارد.
              چه اشکالی دارد؟
              احتمالا در آینده نوع کسب و کار عوض خواهد شد و همه چیز را کارتل‌ها و شرکت‌های بزرگ همه جا را خواهند گرفت.
              این به خودی خود بد نیست اگر مفسده‌ای وارد نباشد.
              اسنپ و تپسی آمدند و آژانس‌های مسافرکشی بساطشان برچیده شد.
              این خوب یا بد نیست.
              باید این‌گونه می‌شد.
              طبیعت این‌گونه حکم می‌کرد/می‌کند.
              دیجی کالا و افق کوروش و هایپر و سوپرمارکت تلفنی/اینترنتی دارند می‌آیند و دیر یا زود بقالی‌ها باید بروند. باید بروند.

اگر حقه‌بازی در کار دیجی کالا نباشد، اگر زورگویی نکنند، اگر دزدی نکنند... خودشان مشکلی ندارند.
              سهامدار افق کوروش هم می‌شوم.
              اشکالی ندارد.

در دنیای امروز اصلا دیگر جایی برای بقالی‌ها نیست!
              اینها باید بروند. نمی‌توانند نروند.
              ماهیت توسعه یافتن کشور این را اقتضاء می‌کند که بقالی نباشد دیگر.
              (حالا اگر درهای کشور باز بود می‌گفتیم حتی «لزوم» دارد که زودتر بروند. تا زودتر افق بیاید. که اگر نیاید هایپرهای چند ملیتی می‌آیند و دیگر آن زمان نیروهای داخلی (افق) توان رقابت با خارج را ندارند و هر دو تلف می‌شوند (هم بقالی و هم افق). پس لازم است که افق بیاید و بقالی‌ها را ببلعد.)
              هر چی صنایع آلودگی زا و مسمومیت زا و سرطان زا هست و ایضا دارای ریسک جانی کار کردن هست کشور عزیزمون در خدمتگزاری هست برای تولید با نازلترین قیمت ها برای صادرات به کشورهای عاقبت اندیش و عافیت طلب.

نظر

• ADLER
                Banned
                • Jan 2020
                • 216

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                یه سوال
                چرا سهمی که توی ضرر بودم با اینکه دیروز 4.83 درصد خورده و امروز هم صف خریده
                اما بازم نسبت به دیروز 5 درصد از ضررم کم نشده؟؟؟
                از 38 درصد دیروز رسیدم به 34 درصد امروز 32 درصد. خیلی عجیبه برام.
                سلام.
                درصد سود و زیان از قیمت خرید محاسبه میشه. در رشد ها هم همینطوره. یک مثال ساده: اگر شما سهمی رو 100 تومن خریده باشید و قیمت سهم به 200 تومن رسیده باشه شما 100% تو سود هستید. حال اگر اون سهم یک مثبت 5 دیگه بخوره قیمتش میشه 210 تومن و شما نسبت به قیمت خریدتون 110% تو سود هستید(بجای 105%)... برعکسشم اینطوریه که وقتی تو ضرر هستید با هر مثبت 5 مقدار کمتری از ضررتون جبران میشه. یک مثال ساده: اگر سهمی که 100 تومن خریدید بشه 50 تومن شما 50% تو ضررید(زبانم لال). حالا اگه اون سهم یک مثبت 5 بخوره قیمتش میشه 52.5 تومن و ضرر شما میشه 47.5%... تو منفی خوردنها هم همینطوره. وقتی مثلا" 150% تو سود باشید با یک منفی 5 دقیقا" 12.5% سودتون کم میشه. یک مثال دیگه: اگر سهمی که 100 تومن خریدید بشه 50 تومن یعنی 50% ضرر (بازم زبانم لال)، و بعدش از اونجا یک منفی 5 دیگه بخوره قیمتش میشه 47.5 تومن و ضرر شما میشه 52.5% (بجای 55%)....
                خلاصه مبنای محاسبه سود و ضرر، قیمت خرید(سر به سر) میباشد.

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

نمی دونم هوا گرمه یا من کرونا گرفتم اینقدر گرممه/.:biggrinsmiley.:/
                  حس می کنم کولر اتاقم نقش یه تولید کننده ی صدا رو داره فقط
                  شایدم به خاطر اینکه امروز تاسوعا بود اینقدر هوا گرمه
                  نمی دونم زمین امروز داره با دور تندتر میچرخه
                  یا سر من داره گیج میره
                  اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                  شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• sooroosh1315
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Oct 2019
                    • 5358

وبصادر
                    فملي
                    وآتوس
                    زشگزا
                    لوتوس
                    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• sooroosh1315
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Oct 2019
                      • 5358

رویا خانم چیکار کنیم بنظرتان ؟ منم امروز بد ضرر کردم 10 درصد نقد کرده بودم که دستم خالی نباشه اونم تو افت امروز خرجش کردم بقصد نوسانگیری که صف فروش قفل شد رفت

چه کنیم ؟ بازار رو هم نگاه می کنم می بینم 35 روزه دارن خالی می کنند احتمالا اواخر خالی کردنشون هست بعدش بازار ول میشه علی الحساب فکر کنم رفتیم برا 1400 هزار واحد

باید بقول اقا محمد حسین ی فکر و اندیشه ای بخرج بدیم

بنظرتان مشخصه سهام زیر چی هست ؟

نوسانات مثبت امروز 1- گكوثر 2- غفارس 3- ومعلم 4- غالبر 5- ونيكي 6- سدبير 7- تكشا 8- فرآور 9- كحافظ

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

سلام.
                        امروز خیلی فشار روحی دارد از سوی بازار به من وارد می‌شود. به خصوص از جانب آن نمادی که مدت‌های زیادی است در صف فروش قفل شده و نمی‌توانم حتی اندیشه‌ی فروشش را هم به سرم راه بدهم.
                        یک مقدار اینجا برای خودم می‌نویسم (بلند بلند می‌اندیشم) تا اندیشه‌هایم تنظیم شود.

باید روحیه را مدیریت کرد. وگرنه اگر احوالت را به حال خودش رها کنی حالت را می‌گیرد. /:.happysmiley:./
                        بهترین کار در بورس مصمم بودن و قاطع بودن است.
                        که این مستلزم تشخیص دقیق بازار است.
                        و این را خوب... هیچ کس نمی‌تواند انجام دهد. چون کسی خدا نیست.
                        پس در نتیجه باید در همان تشخیص ناقصی که داریم مصمم و دقیق باشیم.
                        باید رو راست باشیم.
                        دقیق (با بهترین دقت خودمان) بازار را بخوانیم و دقیق نتیجه‌گیری کنیم.
                        ۱- آیا اصلا می‌توان به فروش یا خرید اندیشید؟ (صف فروش یا خرید باشد که نمی‌توان! مانند برخی نمادهای من که امروز قفل بود.) (جایی هم که نتوان کاری کرد اصلا اندیشه‌ای ندارد! <- یک مقدار به این بیاندیش. خیالت آسوده می‌شود...) (پس جایی که قفل است را کلا کاری نداریم. نه نگرانیم. نه درباره‌اش می‌اندیشیم. هرگاه توانایی فروش/خرید وجود داشت به آن می‌اندیشیم.)
                        ۲- آیا فردا احتمال دارد قیمت سهام (این چیزی که داریم یا می‌خواهیم بخریم) منفی سنگین بخورد؟ چقدر احتمال دارد؟ صریح بگو. به خودت.
                        ۳- آیا فردا دارد قیمت این سهام مثبت سنگین بخورد؟ چقدر احتمال دارد. (صریح و دقیق.)
                        (خوب... تا اینجای کار صورت مسئله نوشته شد. بخش بزرگ کار انجام شد. همین بود. همین. باقی دیگر آسان می‌شود. تکلیفمان با خودمان روشن شد. فهمیدیم دیدمان نسبت به چیزهایی که داریم یا می‌خواهیم بخریم چگونه است.)
                        ۴- اگر خطر بسیار زیاد بود و پاداش هر چه بود باید یا همه را یا بخشی‌اش را به سرعت فروخت. (باز هم می‌گویم. در بخش بینش باید با دقت و صراحت میزان پاداش و خطا را با همین علم (ناقص) خودمان تخمین زده باشیم. بسیار دقیق و بسیار صریح. تکلیفمان را با بینشمان نسبت به سهام‌مان باید روشن کرده باشیم.)
                        ۵- اگر خطر بسیار کم بود اصلا لازم نیست فروش انجام شود.
                        ۶- اگر خطر متوسط بود ولی پاداش بسیار محتمل و بزرگ بود اینجا ناآشکاری وجود دارد و باید طبق بخش «ناآشکاری» در برگه‌ی راهبرد شخصی عمل کرد. شخصا در این مواقع اندکی می‌فروشم! یا گاهی همه‌اش را می‌فروشم.

پی‌نوشت: چرا این راهکار را ارایه دادیم؟ برای این که بیشتر مواقع احساسات می‌آید وسط مداخله می‌کند و نمی‌گذارد انسان تصمیم درست را بگیرد. گاهی انسان می‌داند تصمیم درست در فروش است ولی به خاطر دو سه جمله احساسی خودش را از انجام کار درست باز می‌دارد. جمله‌هایی مانند این که: اگر من امروز فروختم و فردا مثبت شد چه؟ یا اگر امروز بفروشم زیانم را تثبیت کرده‌ام ولی اگر نگه دارم زیانم حساب نمی‌شود!!!!!!!! /.:blinksmiley.:/ /:.happysmiley:./ یا این که من مطمئن نیستم که صد در صد فردا سهامم منفی می‌خورد. (و برعکس همین موارد در هنگام خرید.) - این شیوه از بررسی باعث می‌شود احساسات عقب برود و عقل خودش بدون دست‌پاچگی تصمیم بگیرد.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                          رویا خانم چیکار کنیم بنظرتان ؟ منم امروز بد ضرر کردم 10 درصد نقد کرده بودم که دستم خالی نباشه اونم تو افت امروز خرجش کردم بقصد نوسانگیری که صف فروش قفل شد رفت

چه کنیم ؟ بازار رو هم نگاه می کنم می بینم 35 روزه دارن خالی می کنند احتمالا اواخر خالی کردنشون هست بعدش بازار ول میشه علی الحساب فکر کنم رفتیم برا 1400 هزار واحد

باید بقول اقا محمد حسین ی فکر و اندیشه ای بخرج بدیم

بنظرتان مشخصه سهام زیر چی هست ؟

نوسانات مثبت امروز 1- گكوثر 2- غفارس 3- ومعلم 4- غالبر 5- ونيكي 6- سدبير 7- تكشا 8- فرآور 9- كحافظ
                          جناب سروش نمیدونم
                          من الان حس میکنم نه بورس بلدم
                          نه بازار و می شناسم
                          و نه بلدم تصمیم درستی بگیرم
                          الان فقط تنها کاری که میتونم بکنم گریه کردنه
                          و اگه بخوام به خودم بیشتر لطف کنم استراحت کردن
                          که صبح گریه هام و کردم
                          و الان میخوام استراحت کنم. همین

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

گاهی روزها خدا به آدم خیر می‌رساند...
                            گاهی روزها خدا به انسان بدی و سوء وارد می‌کند...
                            نه! (کَلّا!)
                            خدا در هر حال خیر می‌رساند.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

گاهی روزها خدا به آدم خیر می‌رساند...
                              گاهی روزها خدا به انسان بدی و سوء وارد می‌کند...
                              نه! (کَلّا!)
                              خدا در هر حال خیر می‌رساند.
                              هر چه از جانب خداست خیر است جناب محمدحسین
                              بدی ها رو خودمون به خودمون میرسونم
                              خداوند خیرمطلق است

نظر

• sooroosh1315
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Oct 2019
                                • 5358

ی مطلبی از دکتر دژپسند خوندم چقدر امید داره به بورس و خوشش اومده از بورس ، مردم هم بورس رو دوس دارن ، بنظرم بورس خیلی از مشکلات کشور رو حل میکنه ، فقط ی مشکل بزرگ داره

همه ما از ریزش بورس می ترسیم ، می خوایم تو اون ریزش نباشیم ، بزرگترین مشکل کشور ما هم خروج سرمایه از کشور هست

باید یک شبه دلار را 1000 برابر کنن و اجازه خروج ارز از کشور ندن مگر بقصد واردات کالای ضروری اندکی هم کالای غیر ضروری با ضرایب یارانه ای متفاوت

اون وقت بورس میشه ارزان ترین جا ، با پولی که وارد شده می تونن تولید رو رونق بدن

الان بدون سویفت و تحریم و.... چطور صادرات و تبادل مالی کالایی صورت میگیره ؟/:.ph34r-smiley.:/

نظر

در حال کار...
                                X