دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
    جناب محمدحسین واقعا بسیار مؤدب و متشخص هستند.
    و این ویژگی شخصیتی ایشان ستودنی است.

من خودم وقتی عصبانی میشم ممکنه یه چیزایی بگم که بی ادبانه باشه
    ولی این که ایشون تحت هر شرایطی مودب هستند به نظرم عالی است.
    مهم نیست مخاطبشان چقدر آشغال باشد. مهم رفتار خود آدم هست.

کاش ما هم بتونیم مثل ایشون باشیم.

بسیار بسیار سپاسگزارم از نظر لطفتان.
    @};-@};-@};-@};-@};-@};-
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

چقدر این کروکدیل زیر ملوس است!

به خصوص آن صحنه‌ی اول که یک چشمی دارد طعمه را می‌پاید! با آن پاهایش!

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

چقدر این کروکدیل زیر ملوس است!

به خصوص آن صحنه‌ی اول که یک چشمی دارد طعمه را می‌پاید! با آن پاهایش!
        چرا فسیل شد ؟؟؟؟!!!!!!!!!/.:biggrinsmiley.:/
        اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• sooroosh1315
          ستاره‌دار (۲)
          • Oct 2019
          • 5358

سلام
          آقا محمد حسین شما هنوزم رو برنامه اتون کار می کنید ؟ (کد نویسی؟)

دارم به نوشتن ی برنامه پایش بنیادی (خیلی بنیادی فکر می کنم جوری که مثلا قیمت اجناس مختلف در مناطق مختلف پیدا کنه بعد از جز به کل برسه و ی تحلیل ادراکی بیان کنه .... البته نه سواد من میرسه نه همچین سیستمی دارم و نه همچین وقتی برای همین باید ی قسمت هایش را تجربی بخوردش بدیم که نخواد حساب کنه (ی سری ضرایب )

تا اینجا اینو متوجه شدم که اولین کامودیوتی انرژی هست و تمام قصه از همین انرژی شروع میشه

می خواستم ی چیز دیگه بپرسم یادم رفت :(

یک سوال حاشیه ای چی میشه که یک شرکت تولیدش رو افزایش میده یا کاهش میده ؟

آها سوالم یادم اومد

این ارزش معاملات کل یا خرد یا حتی یک تک سهم از کجا معلومه که پول جدید هست ، یا مثلا من فلان سهمو داشتم فروختم رفتم ی سهم دیگه خریدم دوباره فروختمش باز همون سهمو خریدم و....
          در واقع اصلا معلوم نمیشه چه اتفاقی افتاده ؟ (دارم درست فکر می کنم ؟)

چطور متوجه بشیم چقدر پول وارد یا خارج شد و مثلا ی نفر به خودش نمیفروخوشه ؟
          از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• sooroosh1315
            ستاره‌دار (۲)
            • Oct 2019
            • 5358

بزرگترین برتری که تحلیل بنیادی نسبت به تحلیل تکنیکال داره بنظرم اینه که بنیادی مثل این میمونه بری پیش ی خیاط تا فیکس تنت بدوزه برات (اخر سر هم تو تنت یکم کم و زیادش کنه )

ولی تحلیل تکنیکال شبیه لباس سری دوز شده است (صد البته که تنوع بیشتری داره )
            از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
              چرا فسیل شد ؟؟؟؟!!!!!!!!!/.:biggrinsmiley.:/
              از صبر زیاد!
              این را به خاطر دوستان که جستار کروکودیل زده بودند از دل بخش‌های خاک خورده‌ی انجمن بیرون کشیدم.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                سلام
                آقا محمد حسین شما هنوزم رو برنامه اتون کار می کنید ؟ (کد نویسی؟)

دارم به نوشتن ی برنامه پایش بنیادی (خیلی بنیادی فکر می کنم جوری که مثلا قیمت اجناس مختلف در مناطق مختلف پیدا کنه بعد از جز به کل برسه و ی تحلیل ادراکی بیان کنه .... البته نه سواد من میرسه نه همچین سیستمی دارم و نه همچین وقتی برای همین باید ی قسمت هایش را تجربی بخوردش بدیم که نخواد حساب کنه (ی سری ضرایب )

تا اینجا اینو متوجه شدم که اولین کامودیوتی انرژی هست و تمام قصه از همین انرژی شروع میشه

می خواستم ی چیز دیگه بپرسم یادم رفت :(

یک سوال حاشیه ای چی میشه که یک شرکت تولیدش رو افزایش میده یا کاهش میده ؟

آها سوالم یادم اومد

این ارزش معاملات کل یا خرد یا حتی یک تک سهم از کجا معلومه که پول جدید هست ، یا مثلا من فلان سهمو داشتم فروختم رفتم ی سهم دیگه خریدم دوباره فروختمش باز همون سهمو خریدم و....
                در واقع اصلا معلوم نمیشه چه اتفاقی افتاده ؟ (دارم درست فکر می کنم ؟)

چطور متوجه بشیم چقدر پول وارد یا خارج شد و مثلا ی نفر به خودش نمیفروخوشه ؟
                سلام بر برادر عزیزم.

شما از دید خودتان نوشتید... نه برای مخاطب (یعنی من)...
                ذهنیات خام است... پروسس شده (فرآوری شده - پرورده شده) نیست... برای گوش مخاطب...
                ---------------
                در مورد بخش نخست: انرژی مخصوص ایران است. (اگر درست منظورتان را متوجه شده باشم.) و مخصوص ایران «کنونی» است. مطمئن باشید در آمریکا یا اروپا یا کروه یا چین یا آفریقا یا افغانستان متغیرهای دیگر هم می‌آیند یا به کل این متغیر کم رنگ می‌شود...
                فناوری و بازدهی و نیروی کار متخصص و برند و بسیاری چیزهای دیگر می‌آیند داخل...
                (در ایران هیچ شرکت برنامه‌نویسی درست درمان (در سطح گوگل منظورم است) نداریم که از برنامه‌نویسی واقعی امرار معاش کند... آپ و سپ و رانفور و دیجی کالا و شبیه اینها هستند... ولی اینها بیشتر بازار انحصاری‌شان باعث شده گل کنند. البته همین‌ها هم نمونه‌های خوب و نقیضی برای انرژی هستند.)

در مورد بخش دوم...
                چیزی به ذهنم نمی‌رسد.
                میزان خرید مساوی است با میزان فروش.
                البته! این کاری که می‌کنند بد نیست... جالب است... می‌آیند میزان خرید و فروش حقیقی‌ها را جمع می‌زنند و می‌گویند میزان ورود پول حقیقی! زیاد چرت هم نیست! (البته در ایران «کنونی»!) به خاطر این که اکنون در ایران بازار دست حقوقی بوده که حقیقی یواش یواش دارد می‌آید جلو و حقوقی دارد می‌فروشد و پول بیرون می‌کند (مثلا تامین بودجه مصرفی دولت) و حقیقی دارد پول از بانک خارج می‌کند و وارد بازار سرمایه می‌کند پس (در ایران کنونی) می‌توان گفت هرچقدر که خرید حقیقی بیشتر از فروشش باشد همان‌قدر تقریبا پول وارد بازار شده. (با یک عالم تسامح!/.:biggrinsmiley.:/ :Dولی تسامح قابل قبول.)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Oct 2019
                  • 5358

سلام بر برادر عزیزم.

---------------
                  در مورد بخش نخست: انرژی مخصوص ایران است. (اگر درست منظورتان را متوجه شده باشم.) و مخصوص ایران «کنونی» است. مطمئن باشید در آمریکا یا اروپا یا کروه یا چین یا آفریقا یا افغانستان متغیرهای دیگر هم می‌آیند یا به کل این متغیر کم رنگ می‌شود...
                  (در ایران هیچ شرکت برنامه‌نویسی درست درمان (در سطح گوگل منظورم است) نداریم که از برنامه‌نویسی واقعی امرار معاش کند... آپ و سپ و رانفور و دیجی کالا و شبیه اینها هستند... ولی اینها بیشتر بازار انحصاری‌شان باعث شده گل کنند. البته همین‌ها هم نمونه‌های خوب و نقیضی برای انرژی هستند.)

در مورد بخش دوم...
                  چیزی به ذهنم نمی‌رسد.
                  البته! این کاری که می‌کنند بد نیست... جالب است... می‌آیند میزان خرید و فروش حقیقی‌ها را جمع می‌زنند و می‌گویند میزان ورود پول حقیقی! زیاد چرت هم نیست! (البته در ایران «کنونی»!) به خاطر این که اکنون در ایران بازار دست حقوقی بوده که حقیقی یواش یواش دارد می‌آید جلو و حقوقی دارد می‌فروشد و پول بیرون می‌کند (مثلا تامین بودجه مصرفی دولت) و حقیقی دارد پول از بانک خارج می‌کند و وارد بازار سرمایه می‌کند پس (در ایران کنونی) می‌توان گفت هرچقدر که خرید حقیقی بیشتر از فروشش باشد همان‌قدر تقریبا پول وارد بازار شده. (با یک عالم تسامح!/.:biggrinsmiley.:/ :Dولی تسامح قابل قبول.)
                  بلی بلی

دیجی کالا ی دستگاه اورد پرینتر چاپ رو فوم قهوه 19.5

در مورد بخش دوم خیلی بد نوشتم ، منظور حقیقی حقوقی نیست ، منظور میزان فروشنده است ، مثلا سهم ایکس امروز صف خرید بود و 10 میلیارد تومان معامله شده ، این یعنی چی ؟ یعنی در این قیمت و این تاریخ و این جوو بازار این سهم 10 میلیارد تومان فروشنده داشته ؟ ولی متاسفانه این را هم نمی توانیم بگوییم ممکنه فقط 5 میلیارد تومان فروشنده داشته ! بعد یک نفر سرخطی خرید زده و خودش به خودش فروخته که مثلا حجم مبنا را پر کند در واقع ارزش معاملات سهم 5 میلیارد بود که اون شخص پارازیت فرستاده تو اطلاعات ما و گند زده به همه چی :|

شرکت های دارویی داخلی هم تکنولوژی بیس هستن ؟

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

بلی بلی

دیجی کالا ی دستگاه اورد پرینتر چاپ رو فوم قهوه 19.5

در مورد بخش دوم خیلی بد نوشتم ، منظور حقیقی حقوقی نیست ، منظور میزان فروشنده است ، مثلا سهم ایکس امروز صف خرید بود و 10 میلیارد تومان معامله شده ، این یعنی چی ؟ یعنی در این قیمت و این تاریخ و این جوو بازار این سهم 10 میلیارد تومان فروشنده داشته ؟ ولی متاسفانه این را هم نمی توانیم بگوییم ممکنه فقط 5 میلیارد تومان فروشنده داشته ! بعد یک نفر سرخطی خرید زده و خودش به خودش فروخته که مثلا حجم مبنا را پر کند در واقع ارزش معاملات سهم 5 میلیارد بود که اون شخص پارازیت فرستاده تو اطلاعات ما و گند زده به همه چی :|

شرکت های دارویی داخلی هم تکنولوژی بیس هستن ؟
                    اگر اشتباه نکنم کسی نمی‌تواند به خودش بفروشد. جرم است و ناظر (اگر واقعا ناظر باشد) جلویش را می‌گیرد.
                    البته این کار را «گروهی» به آسانی می‌تواند انجام داد. یعنی من به شما بفروشم و شما فردا به من بفروشید. که اگر اشتباه نکنم در خاطر دارم که چند بار سازمان بورس (ناظر) جلوی این کارها را هم گرفته و اخطار داده. (دقیق خاطرم نیست.)
                    ولی به هر روی... هرچقدر بیاندیشیم از این موارد بالاخره باید باشد... به قول شما اغتشاش در داده‌های ورودی...
                    و اگر مقداری بیاندیشیم... نامش ممکن است اغتشاش هم نباشد... بلکه اینها هم خوب داده هستند... تازه! طرف پول کارمزد کارگزاری و مالیاتش را هم داده!
                    باید سر کرد دیگر! کاری‌اش نمی‌شود کرد! جزء داده‌ها است... احتمالا همه‌جای دنیا هم همین است... سامانه‌ای (سیستماتیک) است.
                    --------------------------
                    در مورد دارویی‌ها اطلاع ندارم.
                    ولی اگر اشتباه نکنم بسیاری از شرکت‌های دارویی عملا می‌روند مواد خارجی را می‌آورند و تنها اینجا بسته‌بندی‌اش می‌کنند! encapsulation.
                    (من مشکل اصلی‌ام با آقای روحانی (یعنی طیب‌نیا و نیلی) همین است... که شش هفت سال تورم را مصنوعی پایین نگه داشتند و باعث شدند تولید در این مملکت از بین برود... در کنارش مسئله‌ی تورم هم بود که این مسئله آن قدر برای من اهمیت نداشت که مسئله‌ی از بین رفتن بنگاه‌های تولیدی اهمیت داشت.)
                    خوب... دستگاه‌های بسته‌بندی (سرم‌سازی - کپسول‌سازی) هم که خارجی است.
                    دیگر چه فناوری‌ای می‌خواهد؟
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Oct 2019
                      • 5358

سلام بر برادر عزیزم.

---------------

در مورد بخش دوم...
                      چیزی به ذهنم نمی‌رسد.
                      سلام و عرض ادب مجدد آقا محمد حسین جان

من باز رفتم 1-2-3 ساعت پیاده روی کردم و ی مقدار افکار آشفته جمع کردم آوردم با کلی سوال امیدوارم بهتر بنویسم برای مخاطب

داشتم به انقلاب صنعتی فکر می کردم ، وقتی که ماشین آلات اومدن به کمک نیروی انسانی حیوانی و سرعت تولید بالا رفت ، (احساس می کنم باز بد دارم توضیح میدم قسمت هیاش را که همه می دانیم می نویسم و قسمتی که نظرم هست به قلم درنمیاد )

امروزه همه چیز با انرژی کار میکنه آپ اپل بلندگوهای هیت ها همه چیز حتی اگر هیچ چیزی با انرژی کار نکنه خود ما انسان ها که از همه چیز مهمتر هسیم با انرژی زنده هسیم تامین غذای 7 میلیارد نفر انسان کره خاکی بدون کود های شیمیایی که از منابع گازی تولید میشه امکان پذیر نیست

خوب انرژی فسیلی و اتمی و تجدید پذیر وجود دارند از ان طرف تکنولوژی و هوشمند سازی اتوماتیک سازی و صنعتی سازی هم وجود داره ، بنحوی دیگر نیازی به نیروی انسانی معمولی نیست ، صرفا به افراد محدودی نیاز هست که در حوزه تکنولوژی و انرژی و چند مورد انگشت شمار دیگر به فعالیت بپردازند

مثلا کشوری مثل پاکستان با 250 میلیون نفر جمعیت پشیزی ارزش ندارد ، اما کشوری مثل امریکا بخاطر داشتن دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی پژوهشی (و تامین بودجه این مراکز و جمع آوری نخبگان) بسیار ارزشمند است

چی داشتم می گفتم ؟ آها ، اینکه خیلی ژن ها زیادی هستن و نیازی بهشون نیست و قابل حذف هستن ، مثلا همین مردم ایران (خودمان ) چه ارزشی داریم بقول وزیر نفت و انرژی خودمان بشدت اسراف کار هسیم و گاز و برق و آب و... مصرف می کنیم و هیچ حاصلی هم نداریم ، فکرشو بکن با حذف ما چقدر منابع با ارزش کمتر اسراف و مصرف میشه ؟

بنظرم داستان ژن خوب یک داستان اصلی هست

به خیلی ها دیگر نیازی نیست ! این را قبول دارین ؟ بنظرتون باید منتظر نسل کشی گسترده باشیم ؟ بعضا اگر ما و کشور های شبیه ما نباشند دیگر حتی نیازی به چین هم نیست و چین هم خود به خود نابود میشود !

======================
                      از این ها بگذریم ونزولا چه مرگشه با امپریالیسم در افتاده ؟ و این در افتادن بنظرتان تا کجا ادامه خواهد داشت ؟ چرا کنار نمیان دعوا سر چیه ؟

نظر

• sooroosh1315
                        ستاره‌دار (۲)
                        • Oct 2019
                        • 5358

نمی دونم گفتن این مطالب هم لازم هست یا نه

مثلا پرینتر قهوه ای که دیشب لینکشو گذاشتم ، نظرم با 500-600 هزار تومن میشه ساختش اگر بلد باشی (دوتا مارپیچ داره دوتا روتور داره ی ریز پردازنده داره ی پمپ هوا ) اما ساخت اولین نمونه اش شاید 30 میل هزینه ببره بخاطر تحقیقی پژوهشی بودن

قطعا خرید یدونه اش بدون دردسر و راحت و تر و تمیز بصرفه تر از هزینه کردن برای رسیدن به تکنولوژیش هست
                        ========
                        یک برنامه ای میدیدم یک صنعتگر و تاجر بود می گفت ماشین آلات فعلی کشور نسل 3 هستن در دنیا ماشین پالات نسل 4 داره استفده میشه و اون ماشین آلات کیفیت ساخت محصولشون خیلی بالاتر از نسل 3 ای هست که ما داریم ، بعد خیلی از شرکت های ما هم جدیدا رفتن و این ماشین آلات نسل 4 را وارد کردن و با کیفیت نسل 4 دارن تولید می کنند ( حالا اینکه چقدر باید تولید و فروش داشته باشن با این ماشین آلات نسل چهار که بتونن وام هایی که باهاش نسل 4 خریدن صاف کنند و سر به سر بشن که بعد به سود دهی برسن خودش جای سوال هست و اینکه اون زمان که اول سود دهیشون با ماشین الات نسل 4 رسیده از کجا معلوم که در دنیا ماشین الات نسل 5 نیومده باشه )

سوالم اینه که چرا اون کشور یا مجموعه ای که در بالای هرم هست میاد و تکنولوژی خودشو میفروشه ؟ ( 2 تا دلیل می تونه داشته باشه یکی تامین سرمایه کنه برای تحقیق پژوهش تولید نسل بعدی ، دوم اینکه اگر نفروشه مشتریا خودشون هزینه می کنن تا به اون تکنولوژی برسن ، پس بنفعش هست اون محصول را با قیمت مناسب ارایه بده )

و البته برخی از تکنولوژی ها که بشدت انحصاری نگهشون میدارن و کس دیگه ای هم نمی تونه به اون تکنولوژی ساخت برسه (نمونه اش اینتل و ای ام دی) احتمالا چون هزینه تحقیق و پژوهش اش انقدر بالاس که مطمن هستن کسی از پس پرداخت این هزینه تحقیق و پژوهش برنمیاد

بنظرم از یک جایی به بعد شرکت ها دیگه محصولاتشون را نخواهند فروخت ، فقط برای استفاده شخصی تولید خواهند کرد ، شاید جایی که مطمن بشن شما توان هزینه تحقیق و توسعه برای داشتن ان محصول را از دست دادین

ی بحث دیگه ام اینکه تقریبا اکثر تکنولوژی ها ابتدا برای استفاده نظامی خلق شدن بعد کم کم به زندگی عادی وارد شدن ؟

بگذریم

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

سلام و عرض ادب مجدد آقا محمد حسین جان

من باز رفتم 1-2-3 ساعت پیاده روی کردم و ی مقدار افکار آشفته جمع کردم آوردم با کلی سوال امیدوارم بهتر بنویسم برای مخاطب

داشتم به انقلاب صنعتی فکر می کردم ، وقتی که ماشین آلات اومدن به کمک نیروی انسانی حیوانی و سرعت تولید بالا رفت ، (احساس می کنم باز بد دارم توضیح میدم قسمت هیاش را که همه می دانیم می نویسم و قسمتی که نظرم هست به قلم درنمیاد )

امروزه همه چیز با انرژی کار میکنه آپ اپل بلندگوهای هیت ها همه چیز حتی اگر هیچ چیزی با انرژی کار نکنه خود ما انسان ها که از همه چیز مهمتر هسیم با انرژی زنده هسیم تامین غذای 7 میلیارد نفر انسان کره خاکی بدون کود های شیمیایی که از منابع گازی تولید میشه امکان پذیر نیست

خوب انرژی فسیلی و اتمی و تجدید پذیر وجود دارند از ان طرف تکنولوژی و هوشمند سازی اتوماتیک سازی و صنعتی سازی هم وجود داره ، بنحوی دیگر نیازی به نیروی انسانی معمولی نیست ، صرفا به افراد محدودی نیاز هست که در حوزه تکنولوژی و انرژی و چند مورد انگشت شمار دیگر به فعالیت بپردازند

مثلا کشوری مثل پاکستان با 250 میلیون نفر جمعیت پشیزی ارزش ندارد ، اما کشوری مثل امریکا بخاطر داشتن دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی پژوهشی (و تامین بودجه این مراکز و جمع آوری نخبگان) بسیار ارزشمند است

چی داشتم می گفتم ؟ آها ، اینکه خیلی ژن ها زیادی هستن و نیازی بهشون نیست و قابل حذف هستن ، مثلا همین مردم ایران (خودمان ) چه ارزشی داریم بقول وزیر نفت و انرژی خودمان بشدت اسراف کار هسیم و گاز و برق و آب و... مصرف می کنیم و هیچ حاصلی هم نداریم ، فکرشو بکن با حذف ما چقدر منابع با ارزش کمتر اسراف و مصرف میشه ؟

بنظرم داستان ژن خوب یک داستان اصلی هست

به خیلی ها دیگر نیازی نیست ! این را قبول دارین ؟ بنظرتون باید منتظر نسل کشی گسترده باشیم ؟ بعضا اگر ما و کشور های شبیه ما نباشند دیگر حتی نیازی به چین هم نیست و چین هم خود به خود نابود میشود !

======================
                          از این ها بگذریم ونزولا چه مرگشه با امپریالیسم در افتاده ؟ و این در افتادن بنظرتان تا کجا ادامه خواهد داشت ؟ چرا کنار نمیان دعوا سر چیه ؟
                          سلام.
                          انرژی هم پس از مدتی احتمالا کنار می‌رود.
                          زمانی که انرژی هسته‌ای رونق کافی بگیرد به کل بحث انرژی پایان می‌پذیرد.
                          حتی بحث کانه‌های فلزی و غیر فلزی هم احتمالا پایان می‌پذیرد. به خاطر اینکه مواد را می‌توانند به هم تبدیل کنند.
                          نیازی هم به کشتن انسان‌ها نیست.
                          کسی که می‌رود آن بالا... اگر انسانیت‌ و دین اصلا حالی‌اش نشود... باز هم به همین هایی که زیر دستش هستند نیاز دارد. برای ارضای احساسات نیمه‌انسانی-نیمه‌حیوانی خودش. یعنی کبر و غرور و برتری جویی و افتخار و ریاست و و و. حتی اگر از این مقدار هم پست‌تر باشد باز به یک باغ وحشی از انسان‌های زیر دست نیاز دارد... صرفا برای نگاه کردن و لذت بردن...
                          ولی حتی همین فرض بعید هم تقریبا غیر ممکن است. چرا که سازمان انسان‌ها و این دنیا کمتر قابلیت به وجود آمدن چنین مواردی را می‌دهد/داده. در تاریخ چند مورد فرعون و هیتلر و اسکندر و داریوش و مغول و سزار و بنی امیه لعنةالله علیهم پیدا می‌شود؟ حتی در زمان همین‌ها هم اگر نگاه کنید اینها غالب بر کل زمین نشدند.
                          پس خیالتان راحت. نسل کشی در این ابعاد که تمام یا بسیاری از مردم زمین را یک نفر پیدا بشود از بین ببرد اتفاق نمی‌افتد احتمالا.
                          نسل کشی در ابعاد کوچکتر هم که... همین دنیای کنونی هر روز دارد می‌بیند!
                          مردم آمریکای شمالی را ساکنین کنونی آن «خوردند»!
                          بسیاری از مردم آفریقا را خوردند...
                          در افغانستان امروزی... می‌بینیم که چه دارد می‌شود...
                          در عراق و سوریه... داعش... چه کرد و چه داشت می‌کرد...
                          از این چیزها زیاد است! فکرش را نکنیم بهتر است.

ولی نسل کشی بسیار گسترده به خاطر انرژی یا به خاطر چیز دیگر بعید است.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط ناظر مسابقات پست شده است View Post
                            با سلام

ستاره کاربران برنده مسابقات این هفته اعمال شد.
                            فکر می‌کردم به خاطر دوم شدن در مسابقات هفتگی ستاره می‌گیرم! چون ۲۱ نفر شرکت کننده داشت.
                            ولی انگار قوانین این جوری نیست.
                            مهم هم نیست حقیقتش. اصلا.
                            -----------------
                            عه! جناب سروش شما شرکت نکردید؟ یادم می‌آید در یک جستاری چندین نماد پیشنهاد داده بودید که!
                            در جستار تست هم که هر روز پیشنهاد صبح‌گاهی لطف می‌کنید می‌فرستید...
                            چرا شرکت نکردید؟
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                              ستاره‌دار (۲)
                              • Oct 2019
                              • 5358

فکر می‌کردم به خاطر دوم شدن در مسابقات هفتگی ستاره می‌گیرم! چون ۲۱ نفر شرکت کننده داشت.
                              ولی انگار قوانین این جوری نیست.
                              مهم هم نیست حقیقتش. اصلا.
                              -----------------
                              عه! جناب سروش شما شرکت نکردید؟ یادم می‌آید در یک جستاری چندین نماد پیشنهاد داده بودید که!
                              در جستار تست هم که هر روز پیشنهاد صبح‌گاهی لطف می‌کنید می‌فرستید...
                              چرا شرکت نکردید؟
                              گاهی وقت ها امیدی به بازار یا سهام ندارم
                              ان سیگنال های صبحگاهی برای خرید در ساعت 9:10 تا 9:30 دقیقه صبح هستن برای نهایت 3 درصد سود روزانه که می شود 1.5 درصد
                              ===========
                              برای چه دنبال رفع تحریم های تسلیحاتی هستند ؟ قصد خرید اسلحه دارند یا فروش ؟ بعد مثلا می توانند به یمن اسلحه صادرات کنند در روز روشن و علنی ؟

نکات جالب در مورد فرعون های زمانه اینه که پیشرفت تکنولوژی عظیمی صورت میگیره مثلا آمونیاک و تکنولوژی هسته به هیلتر بر میگرده

بذارین جور دیگه ای بگم ، خود شما یک نرم افزار انحصاری و شخصی دارید که اون برنامه رو به من یا شخص دیگه ای نمی دهید حتی حاضر به فروشش هم نیستین

از ان سو خودرو ساز های داخلی سال هاس موفق به بومی سازی برخی قطعات نشدن یا کیفیت داخلیش بسیار بد و گران است

ان خارجی ها چرا ان قطعات یا حتی تکنولوژیش به ما می فروشند ؟ قطعا یک سودی براشان داره

از این سو ما هیچ دست آوردی نداریم ، از ان سو انها مدام تکنولوژی و قطعه به ما می دهند ( چرا اینکار را می کنند ؟ چرا تکنولوژیشان را برای خودشان نگه نمی دارند ؟ )

تنها جواب اینه که تامین سرمایه کنند برای دستیابی به تکنولوژی بالاتر

حالا این تکنولوژی تا کجا بالا خواهد رفت ؟ تا جایی که ما بتوانیم تامین سرمایه اش کنیم

بعد در اون نقطه اوج (جایی که ما نمی توانیم تکنولوژی نسل بعد را تامین سرمایه کنیم ) بازی تمام می شود آنها صاحب آخرین تکنولوژی میشوند که از سرمایه ما حاصل شده ، و قطعا ان تکنولوژی را در اختیار ما قرار نمی دهند و برای خودشان نگه خواهند داشت

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

نمی دونم گفتن این مطالب هم لازم هست یا نه

مثلا پرینتر قهوه ای که دیشب لینکشو گذاشتم ، نظرم با 500-600 هزار تومن میشه ساختش اگر بلد باشی (دوتا مارپیچ داره دوتا روتور داره ی ریز پردازنده داره ی پمپ هوا ) اما ساخت اولین نمونه اش شاید 30 میل هزینه ببره بخاطر تحقیقی پژوهشی بودن

قطعا خرید یدونه اش بدون دردسر و راحت و تر و تمیز بصرفه تر از هزینه کردن برای رسیدن به تکنولوژیش هست
                                ========
                                یک برنامه ای میدیدم یک صنعتگر و تاجر بود می گفت ماشین آلات فعلی کشور نسل 3 هستن در دنیا ماشین پالات نسل 4 داره استفده میشه و اون ماشین آلات کیفیت ساخت محصولشون خیلی بالاتر از نسل 3 ای هست که ما داریم ، بعد خیلی از شرکت های ما هم جدیدا رفتن و این ماشین آلات نسل 4 را وارد کردن و با کیفیت نسل 4 دارن تولید می کنند ( حالا اینکه چقدر باید تولید و فروش داشته باشن با این ماشین آلات نسل چهار که بتونن وام هایی که باهاش نسل 4 خریدن صاف کنند و سر به سر بشن که بعد به سود دهی برسن خودش جای سوال هست و اینکه اون زمان که اول سود دهیشون با ماشین الات نسل 4 رسیده از کجا معلوم که در دنیا ماشین الات نسل 5 نیومده باشه )

سوالم اینه که چرا اون کشور یا مجموعه ای که در بالای هرم هست میاد و تکنولوژی خودشو میفروشه ؟ ( 2 تا دلیل می تونه داشته باشه یکی تامین سرمایه کنه برای تحقیق پژوهش تولید نسل بعدی ، دوم اینکه اگر نفروشه مشتریا خودشون هزینه می کنن تا به اون تکنولوژی برسن ، پس بنفعش هست اون محصول را با قیمت مناسب ارایه بده )

و البته برخی از تکنولوژی ها که بشدت انحصاری نگهشون میدارن و کس دیگه ای هم نمی تونه به اون تکنولوژی ساخت برسه (نمونه اش اینتل و ای ام دی) احتمالا چون هزینه تحقیق و پژوهش اش انقدر بالاس که مطمن هستن کسی از پس پرداخت این هزینه تحقیق و پژوهش برنمیاد

بنظرم از یک جایی به بعد شرکت ها دیگه محصولاتشون را نخواهند فروخت ، فقط برای استفاده شخصی تولید خواهند کرد ، شاید جایی که مطمن بشن شما توان هزینه تحقیق و توسعه برای داشتن ان محصول را از دست دادین

ی بحث دیگه ام اینکه تقریبا اکثر تکنولوژی ها ابتدا برای استفاده نظامی خلق شدن بعد کم کم به زندگی عادی وارد شدن ؟

بگذریم
                                بسیار عالی.
                                تنها این را بگویم که شرکتی مانند اینتل چند سال پیش اندازه‌ی بودجه‌ی یک سال چند کشور هزینه کرده بود که تنها یک خط تولیدش را «ارتقاء» بدهد. که یک مقدار ریز تراشه‌هایش بهتر شوند! (اگر اشتباه نکنم از فناوری ۲۴ نانومتر برود به فناوری ۱۲ نانومتر... یک همچنین چیزی.) (اگر اشتباه نکنم در فلسطین اشغالی.)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X