دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
    چطور در تاپیک دنبال واژه بگردیم؟
    تاپیک کاربردی هم پیدا نکردم :|
    نمی‌شود!
    خودکار نمی‌شود...
    البته این واژه کوانتوم که من اشاره کردم گمان نکنم جاهای زیادی از انجمن باشد. پس بنابراین انجمن را که جستجو کنیم احتمالا می‌آورد.
    ------------------
    راه بهتر این است که همان گونه در گوگل جستجو کنیم و بخش‌هایی از نام جستار مورد نگر را هم در کنارش بیاوریم... مثلا کوانتوم فلسفی عرفانی... شاید...
    --------------------
    راه درست این است که جستار را باز کنیم (ترجیحا قرار بدهیم روی ۴۰ نوشته در هر برگه نه پیش‌فرض که ده تا است). و سپس دکمه‌ی محترم Ctrl+f را زده... سپس واژه‌ی کوانتوم را نوشته و اینتر بزنیم...
    و اگر نیافت دوباره برویم یک برگه عقب‌تر و دوباره جستجو کنیم...
    ---------------------
    اکنون که دارم می‌اندیشم... احساس می‌کنم در انجمن فلسفی در مورد کوانتوم زیاد نگفتیم... یک مقدار در خصوصی گفته بودم و یک مقدار هم در جستار یادگیری ماشین...
    بگذار تا دیر نشده بروم آنجا کپی پیست کنم...
    ---------------------
    پی‌نوشت: در انجمن که می‌خواهیم دستی جستجو کنیم باید حواسمان باشد... برخی کیبوردهایشان پارسی است و برخی عربی و نیمه‌پارسی! بنابراین واژه‌های ک و ی را ممکن است برخی متفاوت از جستجوی ما وارد کرده باشند. بنابراین مثلا بجای جستجوی کوانتوم بهتر است «وانتوم» را جستجو کنیم.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• دکترزیبایی عروق
      ستاره‌دار(9)
      • Sep 2020
      • 630

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      سلام.
      این اصلا عشق من است...
      شیطنت و متانت را توامان دارد.
      هم انگار دارد می‌خندد و هم انگار دارد با تعجب نگاه می‌کند....
      کلا خیلی دوستش دارم.
      جالب است... به عکسش که نگاه می‌کنم می‌بینم بچه بنده خدا از همین سن و سال کچلی گرفته! :D مثل خودم... پیشانی‌اش دارد بلند می‌شود! /:.yead.:/ از گوشه‌ها... /.:biggrinsmiley.:/
      ---------------------------
      کچل اعظم هم فقط این:
      عذرخواهی میکنم استاد. - که دیر جواب دادم
      یکی از بزرگترین مشکلات این سایت پر محتوا و عالی این است که زنگوله ندارد منظورم سیستم هشدار و خبر ه
      حتما شما که مدیر این سایت خوب هستید فکری به حال زنگوله آن بکنید.مرسی

[COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• دکترزیبایی عروق
        ستاره‌دار(9)
        • Sep 2020
        • 630

ضمنا استاد یادم رفت بگویم آمده بودم بگویم پسرتان یا همون عشقتان که تصویرش را در پرفایل خودتان گذاشتید
        خداوند حفظشان کند خیلی شیطون و البته شبیه بوریس جانسون نخست وزیر بریتانیا هستند
        البته موهایشان را عرض کردم .
        ایشالا یه روز مثل بوریس جانسون نه نخست وزیر که پاشاه بریتانیا کبیر شوند.
        [COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• 2FAN
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 1051

سلام
          ببخشید نمیدانم اتاق را درست امدم
          دنبال ویروس کش کامپیوترم که رایگان و قابل اپدیت رایگان و در عین حال سبک که سرعت زیاد نگیرد ممنونم دوستان کمکم کنن لینک دانلودش بگذارند.
          https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• Sweety
            عضو عادی
            • Oct 2020
            • 131

درود. وقت بخیر. دوستان کسی از علت مشکل بروزرسانی همراه بانک ملت اطلاع داره؟ میخوام انتقال وجه بدم، همش خطای عدم بروز بودن اپلکیشن رو میده. ورژن به اصطلاح آپدیت! رو هم از بازار گرفتم، نشد. رو گوشی دیگه هم از نو نصب کردم، نشد??

نظر

• دکترزیبایی عروق
              ستاره‌دار(9)
              • Sep 2020
              • 630

در اصل توسط 2FAN پست شده است View Post
              سلام
              ببخشید نمیدانم اتاق را درست امدم
              دنبال ویروس کش کامپیوترم که رایگان و قابل اپدیت رایگان و در عین حال سبک که سرعت زیاد نگیرد ممنونم دوستان کمکم کنن لینک دانلودش بگذارند.
              خیر قربان اتاق را اشتباه اومدی
              اتاق تشخیص ویروسها دو اتاق بالاتره. اتاق شماره 19 کوید 19 است
              اینجا مطب و ملک خصوصی دکتر زیبایی عروق است
              در زمینه زیبایی عروق سوالی بود درخدمتیم

نظر

• دکترزیبایی عروق
                ستاره‌دار(9)
                • Sep 2020
                • 630

در اصل توسط Swetty پست شده است View Post
                درود. وقت بخیر. دوستان کسی از علت مشکل بروزرسانی همراه بانک ملت اطلاع داره؟ میخوام انتقال وجه بدم، همش خطای عدم بروز بودن اپلکیشن رو میده. ورژن به اصطلاح آپدیت! رو هم از بازار گرفتم،نشد. رو گوشی دیگه هم از نو نصب کردم، نشد������������
                قربان ببخشید من جواب میدهم یکی بامرام تو کل سایت. با 2000 نفر جمعیت عاقل و بالغ و البته تحصیلکرده و فوق تخصص. پیدا نشده جواب سرکار را بدهند بگذریم اما جواب شما در تخصص اینجانب نیست اما برای اینکه جواب داده باشم :
                نشد که . نشد حرف. لطفا بیشتر تلاش کنید. موفق باشید

نظر

• دکترزیبایی عروق
                  ستاره‌دار(9)
                  • Sep 2020
                  • 630

الهی

الهی

الهی
                  .
                  .
                  .

نظر

• دکترزیبایی عروق
                    ستاره‌دار(9)
                    • Sep 2020
                    • 630

در اصل توسط دکترزیبایی عروق پست شده است View Post
                    الهی

الهی

الهی
                    .
                    .
                    .

اقا اصلا نترسید
                    هیچ خبری نیست
                    داشتم دوست و میهمان عزیزم دکتر الهی قمشه ای را صدا میزدم
                    دو ساعته رفته تو باغ نشسته
                    گفتم صداش کنم بیاید چایی بخورد

نظر

• manmehdiam
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2011
                      • 1623

در اصل توسط دکترزیبایی عروق پست شده است View Post
                      اقا اصلا نترسید
                      هیچ خبری نیست
                      داشتم دوست و م...[/img][/url]
                      یک زمانی در اوان جهالت جوانی! و در یک برهه ای از زندگی! از این الهی اهل قمشه، چقدر خوشم میامد! حرفهای تو دل بروی هپروتی ه خوبی میزنه ..خدا حفظ اش کنه!

بالاخره در این مسیر بسیارانی هستیم که از تربیت سنتی مذهبی خانواده برآمدیم! با عقل ستیزبودن این باورها آشنا شدیم و از فرار از این بی عقلی های مسلم! هر بار با یکی از این قماش آدمها برخوردیم! با این جماعت هر روز تصور کردیم که آها!!! این داره راست میگه!!! یک روز شریعتی...یک روز سروش...اینها هم که نشد، بزنیم به عرفان...که عجب رازهایی داره برملا میکنه این الهی ه اهل قمشه!....تا اینکه دوزاری مون جا افتاد که نه بابا همه اینها از یک قبیله اند! قبیله متوهمان دلخوش فریبکار! که احیانا خودشون در خبر ندارند که مهمل میبافند!

ارسطو علیه الرحمه فرمودند که من تنها از چیزهایی میترسم که بدانم بواقع برای من زیان آور هستند!
                      لذا عرض کردیم ای جماعت هپروتی! مهملات را برای خودتان تعریف کنید! ما را نمیترساند...و دلخوشیهای نشئه وار بی سر و ته شما هم دیگر جذابیتی برایمان نخواهد داشت!
                      راه در جهان یکی است و آن راستی است!
                      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

کی اینستا رو خیلی خوب و حرفه ای بلده؟؟؟
                        من یه سوال دارم....
                        خیلی خیلی مهمه برام سوالم.
                        اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• manmehdiam
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2011
                          • 1623

راستش ما بعدها! فهمیدیم که نامردا مولوی و حافظ و سعدی را هم عوضی به ما معرفی کرده بودند. حتی حضرت فردوسی را!
                          باز هم دم هم شهریه خودم گرم. خیام بزرگ! هیچ مزخرف گویی نتوانست و نتوانسته این بشر را عوضی معنی کند! خیام عاقل ترین عاشق دنیاست! سرگذشت و بیوگرافی اش هم این را نشان میدهد! نازنین آدم و هم دمی بوده این خیام! پس معنویت را خیام در اوجش هم داره. رباعیتاتش و بیوگرافی اش این رو میگه! بیخود نیست که معنویتی به عظمت عطار هم همنشین ابدی اش هست! ولی مرز مشخصی میان معنویت و هپروت را خیام برای ما ترسیم میکند! آنچه هست را همچین لخت و عریان ارائه میده که اینه داداش! حقیقت اینه! خوشت بیاد یا نیاد اول باید ببینی حقیقت چی هست؟ گیرم که خیلی تلخ باشه! ولی واقعیت و حقیقت مستقل از دلبخواه هاست. اینجاست که تعقل به کار می اید. خلاصه اینکه خیام دژ استوار تعقل ما ایرانی هاست. و البته که حضرت فردوسی نماد ایرانیت ما ایرانی هاست!
                          و معنویت را هم ما به اوج رسانده ایم! سعدی هست....حافظ هست و البته که مولوی بزرگ! که تمام پیغمبران تمام ادیان پیشش باید درس معنویت بیاموزند.

به جز اینها شما چی کم دارین برادر من خواهر من! شعور کیهانی در ماورای اتمهایی که انرژیهای مثبت را به سمت شما گسیل میداره؟!!! خوب شما از ردیف اون ادم بالایی ها هم بالاتری؟ معنوی تری؟ فیلسوف تری؟ چی چی هستی؟
                          خوب معنویت پس تکلیفش مشخصه پدر جان! معنویت ربطی به دین..ربطی به هپروت ربطی به دنیاهای موهومه بی معنی که شواهدی پشتش نیست! ربطی به اینها نداره !
                          چقدر خوب هست که ما معنوی باشیم! معنویت هم یعنی در جستجوی امر متعالی بودن! اگر رازآلودگی هم در این داستان هست در مصداق امر متعالی هست! در خود خواستن این امر متعالی شکی نیست! به این میگن معنویت! با اخلاق آمیخته هست. اوج اخلاق میشه اوج انسان معنوی..یعنی باید اخلاق مدارترین ادم دنیا باشی تا که معنوی بشی. ربطی به دینداری نداره!
                          این معنویت منافاتی با عقل نداره! چون عاقلانه ترین کار هست. پس تکلیف این مشخص شد!
                          اما هر آینه ما باید عاقل باشیم! اگر در این قرن و با این زار و زندگی دنیا ما هنوز نفهمیدیم که باید عاقل باشیم خوب کارمان زار است.
                          خوب ببینیم عاقلان دنیا چه کردند ما هم اقلا تقلید بکنیم دیگه!!! عاقلان دنیا به عاقل ترین ها گوش دادند! عصر روشنگری شد...رنسانس شد و بشر این رو فهمید که خدا و مسیح و به طور کلی دین و این داستانها فقط کلیسا! عقل مبناست! بشر عاقل شد خلاصه! شواهد علمی مبنا شد. بشر از آسمان و اوهام دیدش رو برگرداند به زمین! طبیعت و هرآنچه واقعا هست! و علم این کار را کرده! کسی شریکش نیست! علم و خردمندی!
                          عاقلانه ترین کار این هست که ما چیزهایی را قبول کنیم که واقعا هستند! شواهد علمی آنها را پشتیبانی میکند.
                          شواهد تنها چیزی هستند که داریم و البته بهترین چیزی هستند که داریم! شواهد معمولا با اندازه گیری سرکار دارند لذا خطا همیشه هست! منتهی اساس کار ایرادی ندارد. اینکه شواهد مبناست.
                          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• Davar
                            عضو فعال
                            • May 2017
                            • 3098

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

راستش ما بعدها! فهمیدیم که نامردا مولوی و حافظ و سعدی را هم عوضی به ما معرفی کرده بودند. حتی حضرت فردوسی را!
                            باز هم دم هم شهریه خودم گرم. خیام بزرگ! هیچ مزخرف گویی نتوانست و نتوانسته این بشر را عوضی معنی کند! خیام عاقل ترین عاشق دنیاست! سرگذشت و بیوگرافی اش هم این را نشان میدهد! نازنین آدم و هم دمی بوده این خیام! پس معنویت را خیام در اوجش هم داره. رباعیتاتش و بیوگرافی اش این رو میگه! بیخود نیست که معنویتی به عظمت عطار هم همنشین ابدی اش هست! ولی مرز مشخصی میان معنویت و هپروت را خیام برای ما ترسیم میکند! آنچه هست را همچین لخت و عریان ارائه میده که اینه داداش! حقیقت اینه! خوشت بیاد یا نیاد اول باید ببینی حقیقت چی هست؟ گیرم که خیلی تلخ باشه! ولی واقعیت و حقیقت مستقل از دلبخواه هاست. اینجاست که تعقل به کار می اید. خلاصه اینکه خیام دژ استوار تعقل ما ایرانی هاست. و البته که حضرت فردوسی نماد ایرانیت ما ایرانی هاست!
                            و معنویت را هم ما به اوج رسانده ایم! سعدی هست....حافظ هست و البته که مولوی بزرگ! که تمام پیغمبران تمام ادیان پیشش باید درس معنویت بیاموزند.

به جز اینها شما چی کم دارین برادر من خواهر من! شعور کیهانی در ماورای اتمهایی که انرژیهای مثبت را به سمت شما گسیل میداره؟!!! خوب شما از ردیف اون ادم بالایی ها هم بالاتری؟ معنوی تری؟ فیلسوف تری؟ چی چی هستی؟
                            خوب معنویت پس تکلیفش مشخصه پدر جان! معنویت ربطی به دین..ربطی به هپروت ربطی به دنیاهای موهومه بی معنی که شواهدی پشتش نیست! ربطی به اینها نداره !
                            چقدر خوب هست که ما معنوی باشیم! معنویت هم یعنی در جستجوی امر متعالی بودن! اگر رازآلودگی هم در این داستان هست در مصداق امر متعالی هست! در خود خواستن این امر متعالی شکی نیست! به این میگن معنویت! با اخلاق آمیخته هست. اوج اخلاق میشه اوج انسان معنوی..یعنی باید اخلاق مدارترین ادم دنیا باشی تا که معنوی بشی. ربطی به دینداری نداره!
                            این معنویت منافاتی با عقل نداره! چون عاقلانه ترین کار هست. پس تکلیف این مشخص شد!
                            اما هر آینه ما باید عاقل باشیم! اگر در این قرن و با این زار و زندگی دنیا ما هنوز نفهمیدیم که باید عاقل باشیم خوب کارمان زار است.
                            خوب ببینیم عاقلان دنیا چه کردند ما هم اقلا تقلید بکنیم دیگه!!! عاقلان دنیا به عاقل ترین ها گوش دادند! عصر روشنگری شد...رنسانس شد و بشر این رو فهمید که خدا و مسیح و به طور کلی دین و این داستانها فقط کلیسا! عقل مبناست! بشر عاقل شد خلاصه! شواهد علمی مبنا شد. بشر از آسمان و اوهام دیدش رو برگرداند به زمین! طبیعت و هرآنچه واقعا هست! و علم این کار را کرده! کسی شریکش نیست! علم و خردمندی!
                            عاقلانه ترین کار این هست که ما چیزهایی را قبول کنیم که واقعا هستند! شواهد علمی آنها را پشتیبانی میکند.
                            شواهد تنها چیزی هستند که داریم و البته بهترین چیزی هستند که داریم! شواهد معمولا با اندازه گیری سرکار دارند لذا خطا همیشه هست! منتهی اساس کار ایرادی ندارد. اینکه شواهد مبناست.
                            سپاس بابت این متن.

عالی بود.
                            .

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

https://nex1music.ir/%D8%A2%D9%87%D9%86%DA%AF-%D8%B9%D9%84%DB%8C-%D8%B2%D9%86%D8%AF-%D9%88%DA%A9%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%86%D9%82%D8%A7%D8%A8/

آهنگ نقاب از علی زندوکیلی
                              اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                              شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

اینترنت داغان‌مان کرد...
                                تارنماهای داخلی چرا مشکل دارند؟ اینها که دیگر ربط به آذربایجان و ارمنستان و ترکیه و غیره ندارند.
                                /:.offtopic.:/
                                «محمد حسین» هستم.
                                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

در حال کار...
                                X