دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • manmehdiam
    ستاره دار (1)
    • Jul 2011
    • 1623

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

وضع کنترل کرونا دقیقا وضع ملتها و حکومت هاشون رو نشون میده.

انگلیس و آلمان و اروپای غربی به طور کل بهترین واکسن که فایزر و مدرنا باشه رو شروع کردند به زدن. آمریکا 100میلیون دوز فقط از فایزر خریده الان به دولت گیر دادن که چرا کم خریده!
    این وضع غرب! که البته ایرادات اساسی به مدیریت کرونا در اروپا و امریکا وارد هست ولی بالاخره آخر کار اینا کار درست رو میکنند دیگه.
    این طرف اما روسیه یک واکسن ساخته مثلا! دنیا هم جدی نمیگره اصلا! در خود روسیه دم نقدی فقط به افراد زیر 60 سال میزنن!!!! بماند که واکسن فقط برای بیماران زمینه ای و ضعفا واجب هست در اصل ولی واکسن جناب پوتین واکسنی ساخته که ذر کل به کسایی که بنیه قوی دارن میزنن!!! چین هم اصلا معلوم نیس که چه خبره...کسی نمیدونه چه غلطی میکنن. این هم از وضع شرق دنیا . حالا اینا ادای علم و پیشرفت رو درمیارن یک قمپزی در میکنن. باز چینی ها اقتصادشون رو با غرب! جلو بردند و الان شاخ شدند براش! ولی این جماعت کمونیستها یک دست و پایی میزنند بالاخره!
    بقیه اهالی دنیا هم بجز هند و برزیل و بعضی کشورها که وضع خطرناکی دارند و کارشان سخت است .
    ولی این وسط کشورهایی داریم که دیگه خاص هستند! کشور دوست و برادر کره شمالی...ظاهرا اصلا کرونا جرات نکرده بره اونجا!!! گفتن هرکی که مشکوک به کرونا بود همون اول اعدامش کردن موضوع حل شد! ضمن اینکه کره شمالی اصلا با دنیا ارتباطی نداره که کرونا بگیره! این طرف هم که جمهوری پر برکت اسلامی خودمان هست! هنوز هیچ اقدامی برای واکسن نشده. فقط دارن میگن که تحریمها نمیزاره بخریم! البته واقعا هم به لطف تحریم کار سخت شده..ولی به هر حال نشده دیگه.. همین تمام شد ! واکسن داخلی هم میگن سال دیگه آماده میشه که معلوم نیس بجز تشکیک در کیفیت اش میگن بعضیا که شاید اصلا دروغ هست. همون واکسن روسی رو میخوان بخرن یعنی قول اش رو پوتین داده! ولی اول باید روسیه تموم بشه بعدش بدهند به ایران. که البته بغیر ایران کشور دیگه هم واکسن روسی نمیخره! وضع ما خرابه رفقا!
    ولی بهترین و به نظرم قهرمان این چالش کرونا میدونین کی بود؟ کدوم کشور بود؟ کره جنوبی! واقعا آبروی آسیا هست این کره جنوبی. بهترین مدیریت را داشتند. با بکارگیری پیشرفته ترین تکنولوژی ها در کنترل شگفت انگیز چنین بیماری با این سرایت وحشتناکش...دم شون گرم خدایی!! کمترین مرگ و میر رو داشتند. با اینکه بیشترین ارتباطات رو دارن به عنوان کشور صنعتی. جالبش این هست که 60میلیون جمعیت داره تا الان فقط از مدرنا و فایزر 100میلیون دوز واکسن خریده! لابد برای اطمینان فقط!!! .واکسن تولید خودشان هم در دست ساخته!! خجالت هم نمیکشن اونها که چهل سال قبل کره جنوبی را بلحاظ توسعه اقتصادی باایران مقایسه میکردند..میکنند!
    خبر دارید که! داستان کره را عرض میکنم. یک کشور با یک فرهنگ و تاریخ و منابع و همه چیز دقیقا عین هم! فقط یکی شمالی یکی جنوبی!
    یک کشور بوده این کره! 50 سال قبل بعد از جنگ جهانی، متفقین تقسیم اش کردند. برندگان جنگ جهانی امریکا و انگلیس (غرب) و شوروی بودند. کره شمالی حوزه نفوذ کمونیستها و شوروی شد و الان یک رهبر عزیز دارند سوپرم لیدرشون اون کیم جونگ گامبو! و ملت شون از گرسنگی علف میل میکنند و در ضمن اکثرا هم فکر میکنن خوشبخت ترین انسانهای روی زمین هستند!! چون از دنیا خبر ندارند اصلا. کره جنوبی حوزه نفوذ غرب و آمریکا شد و دموکراسی برقرار شد و الان شده کره جنوبی! که پوز همه کشورهای صنعتی رو هم زده!
    دو سرنوشت یک ملت با آن همه اشتراک و اکنون با این همه اختلاف! یکی با سامسونگ و ال جی با دنیا حرف میزنه و این مدیریت و خدمات اجتماعی و اون طرف رهبر عزیز گامبو! صرفا با زارد و زورد و امتحان فلان موشک لوله بخاری گنده! وسط دریا! یک ملت رو زندان کرده پهلوون! خاک بر سرت ترامپ! آبروی امریکایی ها رو برد با اون اعتباری که به این گامبو مریض روانی تقدیم کرد!
    بله خلاصه که بیشتر مواظب باشید. کرونا برای ما هنوز به اوج اش هم شاید نرسیده. اقلا دو سال دیگه حتما وضعیت بهتر از امروز نمیشه! بچسبید به ماسکها و مواظب باشید خلاصه...
    خداوند عاقبتمان را به خیر گرداناد!
    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
      ستاره دار (1)
      • Jul 2011
      • 1623

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
      سلام دوستان
      نمی دونم تا حالا توی چنین موقعیتی که میخوام بگم قرار گرفتید یا نه.
      توی 10 ماه اخیر بردارم مبالغی از پولش رو توی بازه های زمانی مختلف به من داد که واسش سهم بخرم.
      که 4 ماهش خورد به بازار منفی (که البته حدود 60 پولش رو هم قبل از بازار منفی و حتی توی بازار منفی وارد کرد که زمان بدی بود)
      الان سودش فقط 16 درصد هست.
      حالا شریک کاریش بهش گفته بیا زمین بخریم واسه کارگاه. (داداشم کارگاه سرویس خواب داره (mdf) و ماهی 4 تومن اجاره کارگاه میدن)
      من نمی تونم در مورد تصمیم دیگران نظر بدم.
      اما از طرفی حس می کنم تصمیم غلطی است.
      به نظرم توی این 3 ماه اخر سال بورس دوران خوبی رو در پیش داشته باشه.
      اما از طرفی به خاطر اینکه هنوز هم هی جو منفی میشه می ترسم بهش توصیه کنم صبر کنه.
      شما توی این شرایط باشید چیکار می کنید...
      اخه زمین هم که دیگه رشدش و کرده.... :-s
      ولی خیلی حس بدی داشتم وقتی میخواستم بهش بگم سودت همش همینقدر شده.:((
      البته خیلی هم شانس اورد. ضرر خاصی هم نداد توی بازار منفی. یکی از سهامش البرز بود که ضرر نکرد خدا رو شکر
      یکیش هم فاذر بود که کل بازار منفی بسته بود
      و یه سری هاش توی ضرره.

حالا راهنمایی که میخواستم بهم بکنید این بود.
      پیش بینی تون در مورد بازار بورس تا پایان سال چی هست.
      آیا دوباره داریم میریم توی یه اصلاح دیگه.
      یا اینکه نه این جو منفی زودی جمع میشه و اوضاع خوب میشه؟؟؟؟

شما به نظرم بازم سوال درست رو نپرسیدید! جسارتا من نظر شخصی خودم رو راجع به سوال درست شما که باید همون باشه که زمین برای کار بهتر هست یا شرکت در بازی ه بورس.
      قطعا کل مسئولیت با خودشان است..نباید با شما هم باشد. مسئولیت شخص خودشان است.
      ولی به من باشد خرید زمین را انتخاب میکنم و این کار را نسبتا با اطمینان هم میکنم. یعنی خیلی برای چنین کاری فکر و خیال هم نمیکردم! یک طرف شما سرمایه مورد نیاز برای یک کار و بیزنس را دارید و یک طرف بازیه پر ریسک بورس! به شما اطمینان میدهم هیچ مشاور منصف و با سواد اقتصادی و مالی به ایشان توصیه به بورس نخواهد کرد!
      و البته که به فرض! بورس چند برابر هم بشه و باز به فرض که زمین هم اصلا رشد نکنه! باز هم تصمیم درستی بوده . چون همچنان کارش رشد کرده. حالا! اون طرف داستان اگر بورس بریزه...یا نصف بشه! دیگه تقریبا هیچ انتخابی نمیمونه! شما برادری خواهید داشت که سرمایه مورد نیاز برای کارش رو از دست داده! این به مراتب بدتر از برادر شماست با خوش شانسی تازه!مثلا دو برابر نقدینگی امروزش از بورس داشته باشه که تازه آیا اون موقع میتونه همون زمین رو بخره یا نه...میبینید که با اما و اگر زیادی هم همراهه!
      زمین رو بخره به زندگی اش برسه...بورسبازی مال پول پس انداز هست. پول مازاد که برای ضروریات زندگی زیادی هست! فقط این مدل پول مناسب هست برای انداختن توی ریسک سرمایه گذاری. نه پول خونه و ماشین و وام و سرمایه کار و ...این چیزا. خلاصه اینها مقدمات سرمایه گذاری درست هست! چه برسه بورس ایران که به هیچ صراطی مستقیم نیست. معلومه زمین واسه کارگاه!
      تصمیم درست اینه...ولی بیخیال اینها باشی...وگرنه که خیلی ها هم قمار دوست دارند!
      موفق باشید.
      آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2020/12/09, 02:14.
      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• Sweety
        عضو عادی
        • Oct 2020
        • 131

تو واقعیت هم پیدا میشه به خدا
        من دیدم...:) یکی از مردترین مردهاش و دیدم اتفاقا ...
        از همونایی که پاک و زلالن و فکر می کنی با یه رویا طرفی تا واقعیت

در مورد سریال...
        من کلا شاید ده سال میشد که تلویزیون نمی دیدم.
        اما جدیدا درگیر شدم. شایدم به خاطر کرونا و خونه نشینی هست.
        اما از این سریال هایی که دیدم پشیمون نیستم.
        سریال آقازاده و پدر اعتقادات مذهبی من و محکم تر کرد خوشبختانه.
        حس خیلی خیلی خوبی نسبت به دین و آدمای واقعا مذهبی بهم میده.
        البته من قبلا هم حس خوبی داشتم به اینجور آدما... چون اعتقادم اینه که محکمن و میشه بهشون تکیه کرد
        (نه اونایی که خیلی میرن تو قیافه و ادا در میارناااا... بدم میاد از اونا اتفاقا)
        اونایی که واقعا دین رو به معنای واقعی کلمه اجرا میکنن. قضاوت نمی کنن و مثبتن کلا.... پاکن.... زلااااااااال (خیلی خیلی تو واقعیت کمن اینجور آدما)
        البته توی سریال اتفاقا هر دو مدل مذهبی رو به تصویر میکشه. اونایی که اداش و در میارن... تسبیح دست میگیرن. حرف از دین میزنن اما همین صلاحشون هست واسه هزار جور کثافت کاری
        و برعکسش اوناییشون که واقعا زلالن ... اونقدر پاک اینا رو به تصویر می کشه که استغفرالله آدم فک می کنه یه پیغمبری هستن.
        مثلا اصلا حتی توی فکرشون هم کسی رو قضاوت نمی کنن. همه جور بهایی میدن به خاطر اینکه به اعتقاداتشون پایبند باشن.
        فکر دیگران و قضاوت دیگران هم واسشون مهم نیست. فقط میخوان به اون منبع اصلی وصل باشن.
        چیزایی که توی دوره جذب یاد گرفتم رو توی اینجور شخصیت ها می بینم.

نمی تونم بگم دقیق... باید ببینید.... شخصیت حامد تهرانی قصه و باباش حاج رضا تهرانی خیلی خیلی دوست داشتنی ان.
        خیلی پاک و زلالن ... خیلی قوی هستن .... آدمای قوی رو خیلی دوس دارم. هم آدمای قوی رو هم پاک رو (پاک توی کلام... توی نگاه... توی فکر و اندیشه)

حامد عتقا که با قلمش معجزه میکنه (یه شخصیت های رویایی درست می کنه که آدم عاشقشون میشه...)
        فکر می کنم خودش همچین آدمی هست که می تونه اینجوری این جور شخصیت ها رو در بیاره. (نمیدونم حدس میزنم.)
        حامد عنقا نویسنده و تهیه کننده ی آقازاده و پدر و قلب یخیه.
        قلب یخی رو ندیدم. دو تای دیگه رو دیدم. خیلی دوس داشتم...

اره دیگه کرونا همه رو خونه نشین کرد و پای تلویزیون کشوند.
        خوبه که لذت می بری. خوش باشی

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

در اصل توسط Swetty پست شده است View Post
          اره دیگه کرونا همه رو خونه نشین کرد و پای تلویزیون کشوند.
          خوبه که لذت می بری. خوش باشی
          منم تو خونه بودن و دوس دارم.
          واسه همین کرونا هیچ تاثیری توی روحیه ی من نزاشت. /.:biggrinsmiley.:/
          اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
          شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

چقدر من این آهنگ و دوس دارم

http://dl.mahanmusic.net/Musics/m-pa...%20Man-320.mp3
            واه ... این چرا اشتباهی اومده
            این که خیلی مزخرفه. این و که دوس ندارم
            فردا اونی که دوس دارم و میزارم ?

نظر

• roya123
              ستاره‌دار(3)
              • Apr 2014
              • 5587

این بود اونی که من دوس دارم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سلام.
                معمولا برایم مهم نبوده که در مسابقه‌ای چندم بشوم...
                این بار با تمام وجود دوست دارم در مسابقه ماهانه جزء شرکت‌کنندگان برتر باشم.
                نه به خاطر ستاره... بلکه به خاطر این که ببینم یک بار این خاک بر سر دارد کار می‌کند.
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                  سلام.
                  معمولا برایم مهم نبوده که در مسابقه‌ای چندم بشوم...
                  این بار با تمام وجود دوست دارم در مسابقه ماهانه جزء شرکت‌کنندگان برتر باشم.
                  نه به خاطر ستاره... بلکه به خاطر این که ببینم یک بار این خاک بر سر دارد کار می‌کند.
                  /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

بازار خیلی خراب است.
                    یکی از دوستان زده بود سورپرایز آقای روحانی برای شب یلدا! /.:biggrinsmiley.://:.zzzzzz.:/
                    (احتمالا این انار یا هندوانه‌اش باید باشد!)
                    -----------------
                    در این جور مواقع بیشتر ما می‌آییم می‌رویم در لاک دفاعی و همین موجبات زیان‌های بیشتر را فراهم می‌کند.
                    نمی‌دانم باید چه کرد... ولی می‌دانم این درست نیست.
                    نباید رفت تو لاک دفاعی.
                    -----------------
                    گفتم یک مقدار اینجا بنویسم....
                    همین‌جوری... نمی‌دانم از چه...
                    تو بازار که خبری نیست... این بازار هم که حس و حال کار دیگری برای آدم نمی‌گذارد...
                    -------------------
                    اگر به خاطر گرفته هستید، آهنگ این زمان‌ها بسیار کارآمد می‌باشد.
                    یک آهنگ تکنو یا شش و هشت، در کل یک آهنگ بسیار شاد با ریتم تند می‌تواند (حس) آدم را به کل عوض کند.
                    -------------------
                    این صف‌های بزرگ بازار است:

البته برای نیم‌ساعت پیش بود. اکنون به این جمع ذوب و فولاد و ثشاهد هم افزوده شده‌اند.
                    تا اینها جمع نشوند بازار جایی نمی‌رود.
                    ------------------
                    حقوقی‌ها امروز خیلی عالی می‌خرند.
                    ولی دو تا معنی می‌تواند داشته باشد.
                    ۱- یکی این که گذاشته‌اند نیم ساعت دیگر بازار را جمع کنند.
                    ۲- دیگر این که می‌خواهند بزخری کنند. جوری خرید می‌کنند که صف‌ها جمع نشود!
                    من اسمش را می‌گذارم کثافت. دست‌کاری. نوسان‌گیری با زور. البته سازمان بورس احتمالا اسمش را گذاشته بازارگردانی.
                    به هر روی... ببینیم چه می‌شود. ان‌شاءالله یواش یواش صف‌های فروش جمع شوند و مثبت‌هایی را در پایان بازار شاهد باشیم. (سناریو نخست تایید شود.)
                    -------------------------
                    یکی دو روز پیش (۲۳ ام) پیشنهاد فروش از نشانگرهای بازارم گرفتم...
                    ولی نفروختم...
                    نمی‌دانم چرا؟
                    - شاید به خاطر این که سودی نکرده بودم. (آدم زمانی که روی سود نرفته دستش به فروش نمی‌رود. می‌گوید این نماد همه‌اش ۵ درصد از کف بلند شده! بگذار مانند بقیه ۵۰ درصد رشد کند تا بعد زمان ریزشش برسد! همین در مورد کل سرمایه آدم هم هست.)
                    - شاید به خاطر این بود که با خودم گفتم... این ریزش یکباره و شدید ممکن است نباشد. احتمالا به این صورت خواهد بود که یک دست از نمادها مثبت و یک دست منفی می‌شوند و بازار کج دار و مریز پایین می‌آید.
                    - شاید هم به خاطر این بود که با خودم گفتم اکنون در موج پنج عظیم قرار گرفته‌ایم و اصلاح‌ها کوچک و کوتاه‌مدت خواهد بود. (اکنون هم همان عقیده را دارم البته. احتمالا این یک موج دوم است. دو از پنج. یا دو از یک از پنج. یک همچنین چیزهایی.)
                    تصویرش را هم بگذارم نگویید دروغ گفت.

------------------------------
                    به هر روی...
                    آن چه گذشت اهمیت ندارد. آن‌چه پیش‌رو است مهم است. باید دید عاقلانه‌ترین و سودمندترین کار چیست؟ فروش یا نگهداری؟ یا حتی خرید؟
                    ------------------------------
                    خانم رویا یک روش خیلی عالی معرفی کردند... این که از کائنات (من می‌خوانم ضمیر ناخودآگاه) الهام بگیریم. همان چیزی که برخی از دوستان به آن داد و ستد غریزی یا شهودی می‌گویند. (خیلی عالی است.)
                    احساس می‌کنم این روش بهترین روش است (البته در زمانی که نرم‌افزار دستوری خرید و فروش را ندهد. وگرنه خرید و فروش ماشینی بهتر است).
                    من بروم ببینم ضمیرم به من چه می‌گوید؟
                    ضمیر شما به شما چه می‌گوید؟ (در مورد بازار و فروختن/خریدن)
                    «محمد حسین» هستم.
                    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

برخی حقوقی‌ها و بازیگران واقعا مردند... واقعا!
                      نماد سپ را نگاه کنید. طرف کم نمی‌آورد. مانند شیر پشت نمادش ایستاده.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

آهان...
                        این را می‌خواستم بگویم...
                        نمی‌دانم جریانش چیست که همیشه (تقریبا همیشه) این بد شدن بازار با حال بد من همراه می‌شود. گمان می‌کردم حال بدم باید از بدی حال بازار باید باشد ولی بعدا دیدم گاهی حالم زودتر خراب می‌شود! (احتمالا بدی حال بازار به خاطر بدی حال من است! /.:blushsmiley:./:->:p:D)
                        یعنی تقریبا همیشه همین است... حالا نمی‌دانم جریانش چیست؟ ولی همیشه همین است که : سه‌پلشت آید و زن زاید و مهمان عزیزی برسد...! #:-S حال بدنی و حال روحی و کارهای پژوهشی و وضع بازار همیشه با هم به هم می‌ریزند.
                        بگذریم...
                        (گاهی آدم یک چیزی را می‌داند خرافات است. ولی دوست دارد باور کند! این هم از همان‌ها است. :D ما می‌خواهیم نتیجه را به گردن نگیریم... این‌گونه توجیه می‌کنیم... شما هم به روی ما نیاورید... بگویید آری خرافات تو درست است.)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

یکی دو روز پیش (۲۳ ام) پیشنهاد فروش از نشانگرهای بازارم گرفتم...
                          ولی نفروختم...
                          نمی‌دانم چرا؟
                          - شاید به خاطر این که سودی نکرده بودم. (آدم زمانی که روی سود نرفته دستش به فروش نمی‌رود. می‌گوید این نماد همه‌اش ۵ درصد از کف بلند شده! بگذار مانند بقیه ۵۰ درصد رشد کند تا بعد زمان ریزشش برسد! همین در مورد کل سرمایه آدم هم هست.)
                          - شاید به خاطر این بود که با خودم گفتم... این ریزش یکباره و شدید ممکن است نباشد. احتمالا به این صورت خواهد بود که یک دست از نمادها مثبت و یک دست منفی می‌شوند و بازار کج دار و مریز پایین می‌آید.
                          - شاید هم به خاطر این بود که با خودم گفتم اکنون در موج پنج عظیم قرار گرفته‌ایم و اصلاح‌ها کوچک و کوتاه‌مدت خواهد بود. (اکنون هم همان عقیده را دارم البته. احتمالا این یک موج دوم است. دو از پنج. یا دو از یک از پنج. یک همچنین چیزهایی.)
                          تصویرش را هم بگذارم نگویید دروغ گفت.
                          آهان!
                          در مورد آن چیزی که گفتم...
                          مثلا شما همان چند ماه پیش (گل بازار در اوایل سال) را نگاه کنید... (روی تصویر نوشته Apr - ۱۳۹۹ البته Apr اشتباه است و باید به جایش می‌نوشت برج ۴. ولی به هر روی... منظور ما همان‌جا است.)
                          زمانی که نشانگرها پیشنهاد فروش دادند بازار یکباره نریخت! خیلی نرم و آهسته ریخت. تقریبا یکی دو ماه طول کشید و داشت در جا می‌زد. (نمادهای کوچک می‌ریختند و نمادهای دولتی به رشدشان ادامه می‌دادند) آنجا با انتخاب درست می‌شد سود هم کرد!
                          من با خودم گفتم شاید شبیه آن موقع باشد.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

جناب محمدحسین؟؟؟
                            اقا اجازه ؟ من یه چیزی بگم؟؟؟/.:biggrinsmiley.:/
                            من به ضمیر ناخودآگاه نمی گم کائنات :D
                            تعریفشون کاملا متفاوت هست
                            ضمیر ناخودآگاه هر شخصی برگرفته از تجربیات اون شخص توی تمام دوران زندگیش هست (اون چیزهایی که توی تصمیم گیری هاش اثر میزاره اما خودش خبر نداره... میشه گفت همه کاره هست توی تصمیماتمون... در حالیکه ما فکر می کنیم با خودآگاهمون و فکر کردن و سبک و سنگین کردن و ... داریم تصمیم می گیریم. ولی اینطور نیست. همه کار ضمیر ناخودآگاه هست. به کسی نگیداااااااااااا....... بین خودمون باشه.... ولی واقعا همه کاره اونه.... دل خودمون و خوش کردیم که با خودآگاه تصمیم می گیریم. /.:biggrinsmiley.:/)
                            اما کائنات چیزی خارج از ذهن و فکر شخص است که فکر می کنم هر کسی بسته به ارتعاشاتش ازش دریافت می کنه
                            یکی ارتعاشات منفی داره پس منفی ها رو ازش دریافت می کنه
                            یکی ارتعاشاتش مثبت هست و مثبت ها رو دریافت می کنه.
                            آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/12/15, 11:46.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

برخی حقوقی‌ها و بازیگران واقعا مردند... واقعا!
                              نماد سپ را نگاه کنید. طرف کم نمی‌آورد. مانند شیر پشت نمادش ایستاده.
                              کم نیستند از این نمادهایی که خوب خریدار دارند تو این بازار بد.
                              (برخی از اینها گاهی آینده‌ای درخشان خواهند داشت.)
                              چند نمونه از اینها:
                              وساغربی
                              ثاباد
                              حتوکا
                              کاذر
                              دفارا
                              خلنت
                              شپارس (که ده بار رفت تا صفر تابلو. خواستم بخرم. شیر یا خط انداختم، بد آمد، نخریدم.)

کلا هر چیزی که تو این بازار سرخ تر از سرخ صف فروش نداشته باشد (صف خرید باشد یا یک حمایت عالی گذاشته باشند در کف قیمت و به قولی یکی باشد که در حال حمایت از قیمت سهام باشد) یک علامت بسیار عالی می‌تواند باشد.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

جناب محمدحسین؟؟؟
                                اقا اجازه ؟ من یه چیزی بگم؟؟؟/.:biggrinsmiley.:/
                                من به ضمیر ناخوادآگاه نمی گم کائنات :D
                                تعریفشون کاملا متفاوت هست
                                ضمیر ناخودآگاه هر شخصی برگرفته از تجربیات اون شخص توی تمام دوران زندگیش هست (اون چیزهایی که توی تصمیم گیری هاش اثر میزاره اما خودش خبر نداره... میشه گفت همه کاره هست توی تصمیماتمون... در حالیکه ما فکر می کنیم با خودآگاهمون و فکر کردن و سبک و سنگین کردن و ... داریم تصمیم می گیریم. ولی اینطور نیست. همه کار ضمیر ناخودآگاه هست. به کسی نگیداااااااااااا....... بین خودمون باشه.... ولی واقعا همه کاره اونه.... دل خودمون و خوش کردیم که با خودآگاه تصمیم می گیریم. /.:biggrinsmiley.:/)
                                اما کائنات چیزی خارج از زندگی شخص است که فکر می کنم هر کسی بسته به ارتعاشاتش ازش دریافت می کنه
                                یکی ارتعاشات منفی داره پس منفی ها رو ازش دریافت می کنه
                                یکی ارتعاشاتش مثبت هست و مثبت ها رو دریافت می کنه.
                                اما شاید اینجا ناامید بشیم بگیم خب پس هیچی من که توی ناخوادآگاهم دخیل نبودم.
                                از تجربه های زندگیم حاصل شده و کاریش هم نمی تونم بکنم...
                                اما نگران نباشید. راه حل داره
                                اگه مثلا اون باورهای و طرحواره هایی که توی ضمیر ناخوادآگاه ما شکل گرفته رو مثه یه سری تابلو در نظر بگیریم که یه سری جملاتی روش نوشته شده
                                حالا ما میتونیم یواش یواش با تابلوهای دیگه جاشون رو عوض کنیم. با تابلوها و جملات قشنگ تری که روی تابلوهای جدیدمون نوشته شده میتونیم جایگزینشون کنیم
                                تا از این به بعد تصمیماتمون منتج به نتایج بهتر و زیباتری بشه.
                                که اینا خودش راهکار داره که فعلا از حوصله بحث خارجه

نظر

در حال کار...
                                X