دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کریس گاردنر
    ستاره‌دار (۱۰)
    • Jan 2013
    • 2905

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

ماشالله به محمد حسین و رویا خانم..
    چه حوصله ای دارید شما..
    پستها تون انگار طومار هست..
    ماشالله
    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
    وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
      ماشالله به محمد حسین و رویا خانم..
      چه حوصله ای دارید شما..
      پستها تون انگار طومار هست..
      ماشالله
      =))=))=))=))=))=))=))

والا من یکی از اهداف بزرگم یعنی بزرگترین هدف زندگیم اینه که سخنران بشم. رسالتم توی زندگی هست.
      من رسالتم رو شکر خدا پیدا کردم و دارم در راستاش تلاش می کنم که به هدف بزرگم برسم. واسه اینه شاید که خیلی حرف می زنم. :D
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• کریس گاردنر
        ستاره‌دار (۱۰)
        • Jan 2013
        • 2905

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
        =))=))=))=))=))=))=))

والا من یکی از اهداف بزرگم یعنی بزرگترین هدف زندگیم اینه که سخنران بشم. رسالتم توی زندگی هست.
        من رسالتم رو شکر خدا پیدا کردم و دارم در راستاش تلاش می کنم که به هدف بزرگم برسم. واسه اینه شاید که خیلی حرف می زنم. :D
        اینکه سخنرانی نبود..اسمش نویسندگی بود:.thumbsupsmileyanim
        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

جناب امیر حسین..
          گریه در ایام محرم..اینکه میگویید یه حالی داره!!!
          چه حالی میتونه داشته باشه؟؟؟
          اینها تلقین هست..و الا گریه و سر و دست زدن حالی نداره هیچ حال آدم را هم خراب می کنه..
          گریه با وعده بهشت و حاجت فریب دادن خود هست و لا غیر
          نظر و عقیده ی شما کاملا قابل احترام هست جناب کریس...
          هم به شما و هم به خودم باید بگم به عقاید دیگران احترام بزاریم.
          من فک می کنم. هیچ وقت در مورد هیچ جیز نباید با قطعیت نظر داد.
          چون همه چیز نسبی است. شاید روزی نظر شما یا شاید روزی نظر جناب محمد حسین عوض شه.
          به ده سال قبل خودتون برگردید.... آیا تمام عقایدتان مثل الان بود یا خیلی نسبت به اون زمان تغییر کرده
          قطعا تغییر کرده. چون شما اون کریس 10 سال قبل نیستید.
          پس به خاطر همین تغییراتی که در عقایدتون رخ داره هیچوقت با قطعیت در مورد عقایدتون نگید بهتره به نظرم. اینطور نیست جناب کریس؟
          و بعلاوه اینکه نمیشه گفت اونی که گریه می کنه به خاطر بهشت یا حاجت گریه می کنه.
          شاید اون شخص به چیزی ارزشمند دست یافته که ما دست نیافتیم. اینها همه احتمالات هست. نیست؟؟؟

نظر

• کریس گاردنر
            ستاره‌دار (۱۰)
            • Jan 2013
            • 2905

نظر و عقیده ی شما کاملا قابل احترام هست جناب کریس...
            هم به شما و هم به خودم باید بگم به عقاید دیگران احترام بزاریم.
            من فک می کنم. هیچ وقت در مورد هیچ جیز نباید با قطعیت نظر داد.
            چون همه چیز نسبی است. شاید روزی نظر شما یا شاید روزی نظر جناب محمد حسین عوض شه.
            به ده سال قبل خودتون برگردید.... آیا تمام عقایدتان مثل الان بود یا خیلی نسبت به اون زمان تغییر کرده
            قطعا تغییر کرده. چون شما اون کریس 10 سال قبل نیستید.
            پس به خاطر همین تغییراتی که در عقایدتون رخ داره هیچوقت با قطعیت در مورد عقایدتون نگید بهتره به نظرم. اینطور نیست جناب کریس؟
            منظور بنده را بد متوجه شدید..
            خودم حسینی هستم..
            ولی حزن و اندوه و گریه را باید بدونیم برای چی هست..
            شما اشاره کردید که مداح میگه گریه کنید گریه کنید تا بهشتی شوید..
            منظورم این هست گریه برای بهشتی شدن یا گریستن بحال کسی اصلا ارزش ندارد..
            شناختی که گاندی از امام حسین دارد ما خودمان نداریم..
            ببینید گاندی هندی امام حسین را الگوی هدفی که در زندگی داره قرار میده..
            اما ما فقط ۱۰ روز محرم حزن و اندوه و خود زنی می کنیم برای حاجت و نیاز خودمان...
            تنها شناختی که از امام حسین به ما آموختند تشنگی اش بوده..
            کدام مداحی از برنامه امام حسین و علت تسلیم نشدنش مداحی کرده؟؟؟؟؟
            با حسین و یا حسین فقط یک نقطه داره اما همین یه نقطه خیلی حرف توش هست...

نظر

• roya123
              ستاره‌دار(3)
              • Apr 2014
              • 5587

منظور بنده را بد متوجه شدید..
              خودم حسینی هستم..
              ولی حزن و اندوه و گریه را باید بدونیم برای چی هست..
              شما اشاره کردید که مداح میگه گریه کنید گریه کنید تا بهشتی شوید..
              منظورم این هست گریه برای بهشتی شدن یا گریستن بحال کسی اصلا ارزش ندارد..
              شناختی که گاندی از امام حسین دارد ما خودمان نداریم..
              ببینید گاندی هندی امام حسین را الگوی هدفی که در زندگی داره قرار میده..
              اما ما فقط ۱۰ روز محرم حزن و اندوه و خود زنی می کنیم برای حاجت و نیاز خودمان...
              تنها شناختی که از امام حسین به ما آموختند تشنگی اش بوده..
              کدام مداحی از برنامه امام حسین و علت تسلیم نشدنش مداحی کرده؟؟؟؟؟
              با حسین و یا حسین فقط یک نقطه داره اما همین یه نقطه خیلی حرف توش هست...
              ببخشید... درست می گید...
              اره ... ما مداحامون خیلی بیسوادن. چون مداحی شده یه شغل پر درآمد
              یه مشت خزعبلات تحویل ملت میدن
              هیچ کدوم امام حسین رو نمی شناسن .... فقط یه مشت شعر و با یه ریتم خاصی می خونن و هی میگن گریه کن.
              بعضیاشون کم مونده چماق بگیرن بالا سرت. میگن دست خالی از مجلس نری هاااااااااا. امشب باید گریه کنی. خدایی من که اصلا گریه ام نمیگیره.

نظر

• sooroosh1315
                ستاره‌دار (۲)
                • Oct 2019
                • 5358

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                گریه
                ===

بسیاری (تقریبا همه) احساس می‌کنند گریه چیز بدی است و غم با خودش می‌آورد و کلا این بد است که انسان اهل گریه باشد.
                خوب...
                من هم این‌گونه گمان می‌کردم...
                ولی زمانی که درست به موضوع نگاه کردم دیدم حقیقت صد و هشتاد درجه برعکس است.
                شما زمانی که گریه می‌کنی غم پیدا نمی‌کنی. بلکه زمانی که غم داری گریه می‌کنی! و این گریه است که شما را خالی می‌کند و احساس بد شما را دفع می‌کند.
                گریه برای جذب غم نیست! گریه دفع غم است!
                (این را عموما نمی‌دانیم.)

البته گریه داریم تا گریه...
                * یک گریه در زمان رفع ناراحتی است. (مثلا از دست دادن یک عزیز)
                * و یک گریه در زمان وصال. (لذت/شوق)

* (یک گریه در زمان فراغ. که این مورد در حقیقت بین دو مورد بالا است. پس از این می‌گذریم.)
                * (یک گریه هم داریم: اشک تمساح و خود را الکی به غم زدن و گریه کردن بی‌دلیل و زور زدن بی‌جا (بدون تمنای دل) و حالت مصنوعی. که از این هم می‌گذریم.)

در مورد این آخری...
                تقریبا از هر کسی بپرسی بهترین زمان‌های عمرت کدام‌ها بوده هیچ کس خاطراتی را تعریف نمی‌کند که با خنده‌های قهقهه یا با رقص میانه‌ی میدان ثبت شده باشد! (مثلا کسی بگوید یک جوک در بچگی‌ام شنیدم که خیلی بلند بلند خندیدم و آن لحظه بهترین لحظه‌ی عمرم بود... یا مثلا پای فلان فیلم کمدی که دیدم و قهقه زدم بهترین زمان عمرم را ثبت کردم...) معمولا بهترین دوران عمر را انسان‌ها زمانی ثبت می‌کنند که با اشک شوق ثبت شده. (و البته برخی هم هستند که دوران فراغ برایشان لذت‌بخش‌تر است... که این تخصص شعرا است و مجنون و لیلی... که بماند.)

نمی‌خواهم حرف‌های فلسفی بزنم که برخی بگویند متوجه نمی‌شویم... نمونه‌ی بارزش ایام محرم... برخی که اهل دل هستند و می‌توانند دل بدهند و چشمه‌ی چشمشان خشکیده نیست می‌دانند چه می‌گویم...
                گاهی اوقات حالی به آدم دست می‌دهد که اصلا عجیب است.
                آدم می‌ماند... با خودش می‌گوید من اکنون این همه گریه کردم... پس این حال زیبا که همزمان آرامش و شادی با خودش دارد چگونه و از کجا آمده؟
                این چیزی است که دیگر همه‌ی ما تجربه کرده‌ایم و یک سخن منطقی نیست. یک تجربه است. هر کسی که اهل دل باشد می‌داند جنس آن صفا و آن حالت آرامش و شادی چیزی است که اصلا به هیچ وجه حتی «قابل» مقایسه با شادی‌های ناشی از خنده و دست و کف و قهقهه نیست.
                بهترین نوع گریه وقتیه که ادم توبه میکنه ، گریه اش میگیره و دلش به رحمت بخشش خدا یهو خیلی گرم میشه میگن ذکر استغفار از بهترین ذکرها هست

انیمیشن زیبا اینساید اوت (بیرون درون ؟ ) هم خالی از لطف نیست تماشا کردنش ، فکر کنم سری دومش هم امسال تولید میشه یا شده. دیدگاه و زاویه دید جالبی میده که تا سال ها یادتون می ماند.

پ.ن اینترنت اینجا وصل نشده و تصاویر کارگاه حجم ندارم متاسفانه

احتمالا فردا کلی چیز یاد بگیرم
                از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                  بهترین نوع گریه وقتیه که ادم توبه میکنه ، گریه اش میگیره و دلش به رحمت بخشش خدا یهو خیلی گرم میشه میگن ذکر استغفار از بهترین ذکرها هست

انیمیشن زیبا اینساید اوت (بیرون درون ؟ ) هم خالی از لطف نیست تماشا کردنش ، فکر کنم سری دومش هم امسال تولید میشه یا شده. دیدگاه و زاویه دید جالبی میده که تا سال ها یادتون می ماند.

پ.ن اینترنت اینجا وصل نشده و تصاویر کارگاه حجم ندارم متاسفانه

احتمالا فردا کلی چیز یاد بگیرم
                  اگر می‌دانستم با uupload تصاویر را قرار می‌دادم. چون شما تنها مخاطب آنجا هستید.
                  «محمد حسین» هستم.
                  امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

جناب محمدحسین؟؟؟ شما که فنی هستید نمیدونید مراحل ثبت اختراع به چه صورت هست؟؟؟ کلا فرض کنید فقط یه ایده اومده حالا اول میخوای ببینی مثل اون وجود داره یا نه. که بشه بعنوان اختراع ثبتش کرد. و اینکه آیا باید ساخته بشه تا قبول کنن یا فقط ایده باشه ارجاع میدن به جایی که بسازی. حضرت گوگل قطعه که خودم سرچ کنم.
                    از دوستان اگه کسی میدونه و اطلاعاتی داره راهنمایی کنه لطفا...

نظر

• 20reza
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 310

قسمتی از سخنرانی دو سال قبل دکتر فاضلی در دانشگاه شهید بهشتی
                      این تالار گفتگو تنها سایت باقی مانده از تالارهای قدیمی بورسی و مالی است
                      لطفا این خانه قدیمی را حفظ و نگهداری کنید .

نظر

• sooroosh1315
                        ستاره‌دار (۲)
                        • Oct 2019
                        • 5358

در اصل توسط 20reza پست شده است View Post
                        http://s6.picofile.com/file/83795101...DB%8C.mp3.html

لینک دوم نمی آید

جناب محمدحسین؟؟؟ شما که فنی هستید نمیدونید مراحل ثبت اختراع به چه صورت هست؟؟؟ کلا فرض کنید فقط یه ایده اومده حالا اول میخوای ببینی مثل اون وجود داره یا نه. که بشه بعنوان اختراع ثبتش کرد. و اینکه آیا باید ساخته بشه تا قبول کنن یا فقط ایده باشه ارجاع میدن به جایی که بسازی. حضرت گوگل قطعه که خودم سرچ کنم.
                        6-7 سال پیش به ذهنم رسید یک تعداد کلید و پریز بلوتوث بسازم ، تحقیق کردم یک ماژل بلوتوث می خواست یک رله ، بعد زنگ زدم به یکی از دوستان که مهندس برق بود مشورت کنم ، قیمتش هم حدودا 35-40 هزار تومن میوفتاد ، باهاش اومدم صحبت کنم یهو یک عکس فرستاد از همین کلید پریز ها ، گفت عمده تازه وارد کردم ، تکی 30 تومن دوتایی 25 تومن

بعد فهمیدم کار من نیست

بهترین کار برای اینگونه ایده ها فروششون بصورت طرح توجیحی هست
                        مثلا یکی از دوستان بوشهری طرح تبدیل خرما به الکی را داشت

طرح را بصورت کامل ثبت کرده بود بعد فروخته بود به یک نخلستان ار بزرگ ، 15 میلیون تومن سال 85

خرما هم اون موقع ارزان بود بی کیفیت هایش را اگر الکل می کردن سود خوبی داشت و طرح را راحت فروخته بود

مثلا همان طرح را الان هیچکس نمی خره ، قیمت خرما کشیده بالا و مقرون بصرفه نیست
                        از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

نه. نمی‌دانم.
                          در اصل توسط 20reza پست شده است View Post
                          http://s6.picofile.com/file/83795101...DB%8C.mp3.html

کاش می‌نوشتید در چه مورد است.
                          «محمد حسین» هستم.
                          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

خیلی پکر هستم.
                            نمی‌دانم چرا؟
                            شاید بخشی‌اش به خاطر بورس باشد.
                            این دو سه روزه ناخودآگاه مقداری نقد شدم.
                            ناخودآگاه، منظورم این است که آمدم یک چیزهایی را تبدیل به چیزهای دیگر بکنم که این وسط فروش‌هایم را انجام دادم ولی خریدها نمی‌دانم چرا نشد...
                            اکنون مقدار زیادی نقد دارم و... یک سری نماد که همه در دیده‌بان هستند و همه صف هستند و همین‌جور صف‌هایشان ادامه دار...
                            نمی‌دانم برای این است... یا برای چیز دیگر... (که ناراحتم.)
                            برخی مواقع آدم دلش می‌گیرد.
                            اکنون از آن زمان‌های من است.

پی‌نوشت: دوستان ببخشند مرا که هر بار ناراحتی‌ای دارم می‌آیم اینجا اعلام می‌کنم...
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                              ستاره‌دار (۲)
                              • Oct 2019
                              • 5358

نمی دانم من بد نگاه می کنم یا واقعا همین است

اکثر سهامی که صف خرید بودن امروز سهام 200-300-400-500 تومنی هستن ---- چنتا هم 1300 تا 1700

در واقع سهام کوچکی که ارزان هستتن و حجم زیاد می خورند
                              آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2019/11/24, 16:58.

نظر

• arad700
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2013
                                • 3237

شاید دونستن و یادآوری برخی چیزها مفید باشه. مثلا من می دونستم‌ ضمن اینکه نیکوکاری و کمک به دیگران کار پسندیده ای است ولی این لطف باید حساب و کتاب داشته باشه و به شکلی نباشه که طرف مقابل گستاخ بشه و فکر کنه لطفی که درحقش می کنی وظیفه تو است.متاسفانه هرچند من این را می دونستم ولی در عمل این تجربه را لمس نکرده بودم که متاسفانه بعد از اینکه یک لطف بسیار بزرگ که حتی اقوام درجه یک طرف مقابلم در حق این فرد انجام نداده بودند من با کمال نادانی این لطف را کردم که منجر به گستاخی بی حد و حساب این فرد شد و چند ماهی درگیر بودم که بتونم دارایی خودم را از این فرد پس بگیرم که تا امروز موفق نشدم.
                                توصیه من اینه که لطف در حق دیگران خوب است ولی حتما با حساب کتاب و به صورت حساب شده باید انجام بشه چون در غیر این صورت ممکنه جز پشیمانی و از دست دادن سرمایه چیزی عاید شما نشود.
                                Honesty is the best policy

نظر

در حال کار...
                                X