دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    عکسش را هم می‌گذاشتید ببینیم.
    (گلدان یا گل؟)
    ==============
    چند وقت پیش تولد مادرم بود رفته بودم برایش گل (گلدان) بخرم. خودم این‌قدر حال کردم که نگو...
    یک گل و گیاه فروشی بسیـــــــــــــــــــــــار بزرگ بود (بیشتر گلخانه بود تا گیاه‌فروشی) که یک عالم گل و گیاه داشت.
    احساس می‌کردم رفته‌ام در یک یتیم‌خانه/مهدکودک و یک عالم بچه آنجا هستند... به تک تک‌شان احساس خوب داشتم...
    این‌قدر خوشم آمد که نگو...
    با خودم گفتم از این به بعد بروم آنجا پیاده روی کنم و دور بزنم...

این گلی که برای مادرم گرفته بودم هم... خیلی خوب بود... تقریبا غنچه بود زمانی که گرفتم... بعد هربار که برگهایش را نوازش می‌کردم یک مقدار گل می‌داد... /:.rolleyessmileyani (دیگر این‌قدر گل داد که خسته شدم...)
    افرین... خوش بحال مادرتون :)
    گلدون نه. یه شاخه رز زرد
    بعدا که لپ تاپم و روشن کردم عکسش و میزارم. الان با گوشیم.
    میخوام از این به بعد خودم و تشویق کنم و همش به خودم هدیه بدم.
    عکس گل قبلیم و که سه روز پیش واسه خودم خریدم و هم میزارم.:)
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط 20reza پست شده است View Post
      در مورد وضعیت فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی کشور
      اگر از اون لینک قابل دانلود نیست از اینجا دانلود کنید
      تا دقیقه‌ی شانزده‌اش را گوش دادم ولی به دوستان گوش‌ دادنش را پیشنهاد نمی‌کنم.
      - نیمه‌ی خالی لیوان را نشان می‌دهد. (موارد بدی که همین اکنون وجود دارد.)
      - بیشتر به درد مسئولین می‌خورد تا مردم. (به درد ما فعالین اقتصادی هم که تا اینجا که من گوش کردم اصلا نمی‌خورد.)
      - چیزی نیست که پس از گوش دادنش بگویید آهان... فلان بخش از زندگی‌ام بهتر شد یا فلان چیز را که نمی‌دانستم یاد گرفتم یا حتی روحیه گرفتم.
      البته با احترام به دیدگاه جناب رضا۲۰. که حتما دیدگاهشان متفاوت با بنده است.

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

تا دقیقه‌ی شانزده‌اش را گوش دادم ولی به دوستان گوش‌ دادنش را پیشنهاد نمی‌کنم.
        - نیمه‌ی خالی لیوان را نشان می‌دهد. (موارد بدی که همین اکنون وجود دارد.)
        - بیشتر به درد مسئولین می‌خورد تا مردم. (به درد ما فعالین اقتصادی هم که تا اینجا که من گوش کردم اصلا نمی‌خورد.)
        - چیزی نیست که پس از گوش دادنش بگویید آهان... فلان بخش از زندگی‌ام بهتر شد یا فلان چیز را که نمی‌دانستم یاد گرفتم یا حتی روحیه گرفتم.
        البته با احترام به دیدگاه جناب رضا۲۰. که حتما دیدگاهشان متفاوت با بنده است.

حالا که حرفش افتاد بگذارید یک چیزی بگویم... به نگر من همان‌گونه که اگر یک نفر هزار نکته در مورد بورس بداند و بگوید و آموزش بدهد ولی داد و ستدهایش با سود رو برو نباشد بازرگان و بورس‌باز نیست... همان‌گونه اگر یک نفر جامعه‌شناس یا روان‌شناس باشد و نتواند جامعه یا (روح) یک شخص را به زیبایی در کنار خودش جمع کند و آنها را پر از شور و حرارت (مثبت و البته درست) بکند جامعه‌شناس و روان‌شناس نیست.

اکنون... یاد هیتلر افتادم... مسیرش احتمالا اشتباه بود... ولی نکته‌ی مثبتی که داشت... این بود که با کلام کاری می‌کرد کارستان... جامعه را چنان به تکاپو می‌انداخت که هزاران بلکه میلیون‌ها نفر در راه جهاد اقتصادی یا نظامی بسیج می‌شدند و به حرکت در می‌آمدند... من نه سخنان و نوشته‌های هیتلر را گوش کرده‌ام و خوانده‌ام و نه اطلاع دقیقی از کارهایش دارم... ولی چشم‌بسته می‌دانم (مطمئنم) که او یکی از بزرگترین جامعه‌شناسان و روان‌شناسان تاریخ بود.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• sooroosh1315
          ستاره‌دار (۲)
          • Oct 2019
          • 5358

Code:
          *98#
          با هر اپراتور بزنید یک گیگ می دهد گویا ( خودم نگرفتم)
          از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• کریس گاردنر
            ستاره‌دار (۱۰)
            • Jan 2013
            • 2905

بدترین اشتباه من دقیقا از همین روز شروع شد و تمام معاملاتم بهم خورد..سیستم معاملاتی که برای خودم طراحی کرده بود و بعد مدتی بهش پایبند نشدم و همه چیز را به باد دادم..
            میخواستم زرنگی کنم و نوسان بگیرم اما با از دست دادن خنصیر مجبور به خرید خودرو شدم..خنصیر تا 700 رفت و من خودرو را در 395 فروختم..چند دقیقه بعد فروش خودرو به سمت صف خرید تا 420 هم رفت
            و این آغاز بحران من شد..طوری که همین مقدار پول که 15 درصد سرمایه ام می شد..به همه سهم هام رسید..اشتباه پشت اشتباه...

و فروش وثنو دومین اشتباه مرگبار

آخرین اشتباه
            و بعد از آن همه پول را لوتوس خریدم 3600 تومان چند روز بعد با 10 درصد ضرر فروختم...پاسارگاد خرید..با 5 درصد ضرر دادم...
            ضربه ای که خوردم غیر قابل جبران بود..
            خودم را گم کردم نابود شدم..
            با طرح و برنامه ای که داشتم و پیش می رفتم تا الان میتونستم بالای 1000درصد سود کنم...اما بجاش ضرر نصیبم شد
            اینها را برای امثال رویا خانم می گویم که اگر ذره ای خطا کنی و صبر نداشته باشی فرقی نمی کنه آماتور باشی یا فوق حرفه ای چنان ضربه ای میخوری که نگو....
            از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
            وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
              بدترین اشتباه من دقیقا از همین روز شروع شد و تمام معاملاتم بهم خورد..سیستم معاملاتی که برای خودم طراحی کرده بود و بعد مدتی بهش پایبند نشدم و همه چیز را به باد دادم..
              میخواستم زرنگی کنم و نوسان بگیرم اما با از دست دادن خنصیر مجبور به خرید خودرو شدم..خنصیر تا 700 رفت و من خودرو را در 395 فروختم..چند دقیقه بعد فروش خودرو به سمت صف خرید تا 420 هم رفت
              و این آغاز بحران من شد..طوری که همین مقدار پول که 15 درصد سرمایه ام می شد..به همه سهم هام رسید..اشتباه پشت اشتباه...

آخرین اشتباه
              و بعد از آن همه پول را لوتوس خریدم 3600 تومان چند روز بعد با 10 درصد ضرر فروختم...پاسارگاد خرید..با 5 درصد ضرر دادم...
              با طرح و برنامه ای که داشتم و پیش می رفتم تا الان میتونستم بالای 1000درصد سود کنم...اما بجاش ضرر نصیبم شد
              اینها را برای امثال رویا خانم می گویم که اگر ذره ای خطا کنی و صبر نداشته باشی فرقی نمی کنه آماتور باشی یا فوق حرفه ای چنان ضربه ای میخوری که نگو....
              یادآوری:
              همواره ناخدای کشتی‌ات باش.
              اگر یک لحظه یک اشتباه صورت گرفت سریع اوضاع را جمع کن و فرمان را به دست بگیر و کشتی را درست حرکت بده.
              =====================
              یادآوری:
              هرگز به گذشته نگاه نکن مگر برای کسب دانش (تجربه). (با دید احساسی به گذشته نگاه نکن. سود و زیان گذشته را در نیاور.)
              =====================
              من اکنون احساس آن زمان شما را دارم.
              احساس می‌کنم از بازار جا ماندم!
              خودم را جمع و جور کنم.
              بروم (بدون عجله) یک چیزی پیدا کنم فردا بخرم.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• azad.
                عضو فعال
                • Jun 2019
                • 962

جناب کریس گرامی
                انسان های خوش قلب و مهربان مانند شما شایسته آرامش،پیشرفت و موفقیت هستند.خوشحالم که میبینم هر روز فعال هستین و هر روز بهتر از دیروز...........
                آخرین ویرایش توسط azad.؛ 2019/11/25, 00:31.

نظر

• ali_nostro
                  ستاره‌دار (34)
                  • Feb 2017
                  • 863

متاسفانه رمز کاربریم یادم رفته اگر خدای نکرده بخوام ویندوز عوض کنم آیدی را از دست میدم..
                  کاری نمیشه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
                  هزاران روش وجود داره. غصه این و نخورید.
                  راحت ترینش اینه که گوگل کروم یا فایرفاکس رو سینک کنید با اکانت جیمیلتون.
                  من الان همه پسوردهایی که روی PC دارم روی گوشیم هم دارم بدون اینکه واردشون کنم..
                  لینک زیر و ببینید

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

جناب محمد حسین گفتند عکس گلم و بزارم و با حرف الان کاربر آزاد به ذهنم رسید که گلم و تقدیم جناب کریس کنم. چون امروز خیلی بهم کمک کردن و کلا از وقتی اومدم توی این سایت خیلی دلسوزانه به من کمک می کنن.
                    البته باید فردا هم واسه جناب امیرمحمد یه دونه دیگه بگیرم .... :p

از یه زاویه دیگه :p

ببخشید اینجا برعکس آپلود میشه بلد نبودم بچرخونمش. دیگه خودتون بچرخونیدش.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                      جناب محمد حسین گفتند عکس گلم و بزارم و با حرف الان کاربر آزاد به ذهنم رسید که گلم و تقدیم جناب کریس کنم. چون امروز خیلی بهم کمک کردن و کلا از وقتی اومدم توی این سایت خیلی دلسوزانه به من کمک می کنن.
                      البته باید فردا هم واسه جناب امیرمحمد یه دونه دیگه بگیرم .... :p

از یه زاویه دیگه :p

ببخشید اینجا برعکس آپلود میشه بلد نبودم بچرخونمش. دیگه خودتون بچرخونیدش.
                      خیلی عالی.
                      (ما کله‌مان را چرخاندیم! اکنون آرتروز گردن بگیرم پای که حساب می‌شود؟)
                      بسیار زیباست. و شاد.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

آخرین اشتباه
                        جناب کریس مرسی که تجربیاتتون رو در اختیار ما قرار میدید. منم حس می کنم دارم همین عملکرد رو نشون میدم. و به خودم و به شما قول میدم که خیلی سریع خودم و جمع کنم و به روال عادی برگردم.

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

خیلی عالی.
                          (ما کله‌مان را چرخاندیم! اکنون آرتروز گردن بگیرم پای که حساب می‌شود؟)
                          بسیار زیباست. و شاد.
                          فردا رو که میخوام واسه جناب امیر محمد گل بگیرم.
                          پس فردا هم واسه شما میگیرم که ارتروز گردن شما هم خوب شه. اوکیه؟؟؟؟
                          یادم افتاد اگه قرار باشه با گل جبران کنم باید برای جناب آباد یه دشت پر از گل بگیرم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

سلام. صبح به خیر.

خدا را سپاس به خاطر جمیع نعمت‌هایی که به ما داده.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

بیا... یک روز هم ما زود بیدار شدیم همه خوابیده‌اند! (البته به غیر از roya123
                              )
                              خانم رویا... اگر توانستید گاه گاهی جملات مثبت و انگیزشی و سپاس (از خدا) قرار بدهید. استفاده کنیم. می‌دانم از این چیزها زیاد بلدید.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

بیا... یک روز هم ما زود بیدار شدیم همه خوابیده‌اند! (البته به غیر از
                                صبح تون بخیر جناب محمد حسین. بگردین امروز صبح یه شکار خوب کنید. عجب بازار سبزیه امروز

نظر

در حال کار...
                                X