دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط kh25 پست شده است View Post
    حرص نخور
    سود نخورده زیاده
    مقایسه نکن الا کلنگی هست قرار نیتس همه سودها مال ما باشه
    ✔????????
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

عجیبی بازار به چیست؟؟؟؟
      به این که همزمان هم آنهایی که صف خرید بودند دارند صفشان را می‌دهند و هم آنهایی که صف فروش بودند دارند صفشان را جمع می‌کنند!

و عجیب دیگر این که در آغاز صبح هم حجم زیاد داشتیم و هم مثبت زیاد. (که این هم باز از موارد کم‌یاب (نادر) است...)
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

خدایا شکرت
        انگار داره اتفاقای خوبی واسه سبد من میوفته و من خبر ندارم
        من زوم کرده بودم رو سهمی که میخواستم بخرم
        غافل از اینکه سهام خودم همه اوکی شدن /.:biggrinsmiley.:/
        اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

زندگی زیباست کو چشمی که زیبایی ببیند
          شب گل نرگس را در سقف مینایی ببیند

گفتم نرگس... یاد دوست جدیدم افتادم /.:biggrinsmiley.:/ من بهش میگم نرگسی:D

نظر

• ms. mousavi
            ستاره دار (1)
            • Nov 2018
            • 129

با اینکه حال سبدم خوبه ولی بازم حال من خوب نشد
            دیروز از دومین جایی که درخواست هیئت علمی دادم بهم زنگ زدن گفتن باید مدرک تحصیلی داشته باشی /:.rolleyessmileyani
            و من هنوز منتظر مقاله و دفاع، فرصت هام را از دست میدم /:.negaran.:/

نظر

• sooroosh1315
              ستاره‌دار (۲)
              • Oct 2019
              • 5358

در اصل توسط ms. mousavi پست شده است View Post
              با اینکه حال سبدم خوبه ولی بازم حال من خوب نشد
              دیروز از دومین جایی که درخواست هیئت علمی دادم بهم زنگ زدن گفتن باید مدرک تحصیلی داشته باشی /:.rolleyessmileyani
              و من هنوز منتظر مقاله و دفاع، فرصت هام را از دست میدم /:.negaran.:/
              سلام
              امکانش هست بصورت ساده و کاربردی توضیح بدین که
              چطور میشه تو دی ان ای موجودات دست برد و تغییر ایجاد کرد ؟ ( چه وسایلی لازم هست ؟ )
              جدی پرسیدم :|
              از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                سلام
                امکانش هست بصورت ساده و کاربردی توضیح بدین که
                چطور میشه تو دی ان ای موجودات دست برد و تغییر ایجاد کرد ؟ ( چه وسایلی لازم هست ؟ )
                جدی پرسیدم :|
                برادر جان، می‌خواهی دست ببری؟
                /:.ohno-smiley.://.:biggrinsmiley.://:.ph34r-smiley.:/laughingsmiley
                (خیلی تخصصی پرسیدید.)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Oct 2019
                  • 5358

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                  برادر جان، می‌خواهی دست ببری؟
                  /:.ohno-smiley.://.:biggrinsmiley.://:.ph34r-smiley.:/laughingsmiley
                  (خیلی تخصصی پرسیدید.)
                  آری/:.ph34r-smiley.:/

جالب بنظر می رسد

از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

آری/:.ph34r-smiley.:/

جالب بنظر می رسد

این چه تصویری است تو را به خدا...
                    ریش ریش شد دلم...
                    ----------------------
                    عجب کارهایی که نمی‌کنند. جل الخالق...
                    ---------------------
                    تمام بازار ماشاءالله گل و بلبل شده!
                    از فردا هر تازه‌کاری سیگنال فروشی می‌کند و استاد استاد زیاد می‌شود در انجمن‌ها و گروه‌های تلگرامی و از همه بدتر : دیدی‌گفتم‌ها!
                    دیدی‌گفتم‌هایی که یک مدت از دست آنها راحت بودیم...
                    /:.mellowsmiley.:/
                    (شوخی می‌کنم... من خیلی هم از این دیدی گفتم‌های اساتید تازه‌کار خوشم می‌آید! نمی‌دانم چرا؟ یک حس خوبی به من دست می‌دهد... احساس می‌کنم دوران خوشکسالی تمام شده و همه جا دوباره دارد گل و بلبل می‌شود... هش‌تگ: موج پنج کبیر...)
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Oct 2019
                      • 5358

این چه تصویری است تو را به خدا...
                      ریش ریش شد دلم...
                      ----------------------
                      عجب کارهایی که نمی‌کنند. جل الخالق...
                      ---------------------
                      تمام بازار ماشاءالله گل و بلبل شده!
                      از فردا هر تازه‌کاری سیگنال فروشی می‌کند و استاد استاد زیاد می‌شود در انجمن‌ها و گروه‌های تلگرامی و از همه بدتر : دیدی‌گفتم‌ها!
                      دیدی‌گفتم‌هایی که یک مدت از دست آنها راحت بودیم...
                      /:.mellowsmiley.:/
                      (شوخی می‌کنم... من خیلی هم از این دیدی گفتم‌های اساتید تازه‌کار خوشم می‌آید! نمی‌دانم چرا؟ یک حس خوبی به من دست می‌دهد... احساس می‌کنم دوران خوشکسالی تمام شده و همه جا دوباره دارد گل و بلبل می‌شود... هش‌تگ: موج پنج کبیر...)
                      خودمم بعد که قرارش دادم دلم ریش ریش شد مخصوصا جای بخیه ها رو که دیدم

فکر کنم علمش جای برای پیشرفت زیاد داشته باشد و هرکسی دست ببرد داخل یک چیزی نصیبش بشود (شبیه امریکا که به هر طرفش می رفتی، سرزمینی برای تسخیر داشت )

الان به بازار امیدوار باشیم؟ موقت نیست ؟ کاش بازار پر باشد از دیدی گفتم های صعودی ، دیدی گفتم های نزولی افسردگی حاد بگیرند.:D

سبد من چرا در سود نمی باشد /:.ohno-smiley.:/

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

یه وقتایی حالم خوبه ته دلم یه چیزی هست که نگرانم میکنه
                        یه وقتایی حالم بده ته دلم یه چیزی هست که آرومم میکنه
                        الان حالم خوبه یه ذره عقب تر دلم یه چیزی هست که نگرانم می کنه یه ذره عقب ترترش یه چیزی هست که آرومم می کنه/.:biggrinsmiley.:/
                        اینجور مواقع دلم میخواد بگم زندگی خر است

اصن کلا نمی تونم حال امروزم و وصف کنم
                        آدم یه وقتایی یه کارایی می کنه که خیلی ساده است و نتیجه میده
                        از تعجب شاخاش در میاد
                        از اون طرف از اینکه کارش نتیجه داده و اینقد زود باید تصمیم بگیره از کرده خودش پشیمون میشه
                        اینجور مواقع است که باید خودت بسپری به اونی که عقب ترتره دلت هست... خدا.... همه چی و بسپاری به خودش
                        چی چی گفتم=)):))
                        کلا هنگم این روزا
                        من یه دوره یک ماهه یه سری کارایی که توی دین و توی قانون جذب هست رو نان استاپ انجام دادم
                        یعنی مثلا هر روز مثه وقتی که شب امتحان هست چجوری درس میخونی اینجوری انجامشون میدادم :))
                        و الان از در و دیوار جواب اون خواسته ای که داشتم داره برام می باره.... هر جا پا میزارم یه پاسخ ..... اصن افتادم توش نمی دونم کدومش و بردارم =))
                        به قرآن خودم هم خندم می گیره.... مگه دااااااااااریم؟؟؟ مگه میشه؟؟؟؟=))
                        حالا که شده
                        اما بازم خوشحال نیستم
                        چون ته ته دلم یه چیز دیگه میخواست که به خاطر اینکه میگن چیز خاصی رو از خدا نخوایین ازش نخواستم
                        یه درخواست کلی کردم از خدا
                        خدایا خودت همه ی نگرانی ها رو از دلم دور کن و حال دلم و خوب کن...:x
                        شاید باید خدا کمکم کنه که زندگی رو یه کم جدی تر نگاه کنم... ولی حس می کنم جدی تر نگاه کردن یعنی پا روی دلت گذاشتن
                        از طرفی نخوام پا رو دلم بزارم چی میشه مثلا؟؟؟ =(( همش گریه... همش اشک... همش انتظار الکی...
                        کاش یه دنیای دیگه ای غیر از این دنیا بود که میشد آسون تر زندگی کرد... زندگی و جدی نگرفت... کسی هم کاری به کارت نداشت
                        آیا مرگ آدم و به اون زندگی ای که الان ازش حرف زدم میرسونه؟؟؟؟ :p
                        یاد حرفای استاد شریفی افتادم یهو
                        خدایا هر کاری خودت میخوای بکن ... فقط من حسم در هر شرایطی خوب باشه. خیلی خوب باشه.
                        حس خوب همه چیزه ... همه چییییییز

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

خودمم بعد که قرارش دادم دلم ریش ریش شد مخصوصا جای بخیه ها رو که دیدم

فکر کنم علمش جای برای پیشرفت زیاد داشته باشد و هرکسی دست ببرد داخل یک چیزی نصیبش بشود (شبیه امریکا که به هر طرفش می رفتی، سرزمینی برای تسخیر داشت )

الان به بازار امیدوار باشیم؟ موقت نیست ؟ کاش بازار پر باشد از دیدی گفتم های صعودی ، دیدی گفتم های نزولی افسردگی حاد بگیرند.:D

سبد من چرا در سود نمی باشد /:.ohno-smiley.:/
                          آری!!! چرا اکنون جای بخیه وجود دارد؟ مگر نباید بعد از برداشتن گوش جای بخیه به وجود بیاید؟؟؟؟
                          حالا جالبی‌اش می‌دانید کجاست؟ این که بنده خدا بعد از این که گوش را از توی دستش درآوردند همین‌جور هر سال یک گوش همان‌جا در بیاورد! :D
                          -----------------------------------
                          آری داداش... گمان کنم موج پنج کبیر آغاز شده و ادامه دارد... من که خوش‌بینم...
                          شما اگر اشتباه نکنم در این بازار رفته‌اید سراغ راهبردای مخصوص بازار نوسانی/کاهشی. درست است؟ این بازار راهبرد خرید در روند می‌طلبد.
                          (البته خودم هم به اشتباه امروز و دیروز یک عالم نماد در کف خریدم! اشتباه کردم. و دقیقا همان‌ها هم منفی‌ترین نمادهای سبدم شده‌اند.)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Oct 2019
                            • 5358

آری!!! چرا اکنون جای بخیه وجود دارد؟ مگر نباید بعد از برداشتن گوش جای بخیه به وجود بیاید؟؟؟؟
                            حالا جالبی‌اش می‌دانید کجاست؟ این که بنده خدا بعد از این که گوش را از توی دستش درآوردند همین‌جور هر سال یک گوش همان‌جا در بیاورد! :D
                            -----------------------------------
                            فکر کنم گوش را برداشته اند و بخیه زده اند ، ان نقش ، نقش بر روی پوست است ،
                            خط تولید گوش میشه :D شبیه فیلم هیچ ، که طرف ماهی یک کلیه میساخت /:.yead.:/

آری داداش... گمان کنم موج پنج کبیر آغاز شده و ادامه دارد... من که خوش‌بینم...
                            شما اگر اشتباه نکنم در این بازار رفته‌اید سراغ راهبردای مخصوص بازار نوسانی/کاهشی. درست است؟این بازار راهبرد خرید در روند می‌طلبد.
                            (البته خودم هم به اشتباه امروز و دیروز یک عالم نماد در کف خریدم! اشتباه کردم. و دقیقا همان‌ها هم منفی‌ترین نمادهای سبدم شده‌اند.)

ان شاءالله که اشتباه نکردین و سود های خوبی نصیبمون میشه@};-

نظر

• sooroosh1315
                              ستاره‌دار (۲)
                              • Oct 2019
                              • 5358

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                              یه وقتایی حالم خوبه ته دلم یه چیزی هست که نگرانم میکنه
                              یه وقتایی حالم بده ته دلم یه چیزی هست که آرومم میکنه
                              الان حالم خوبه یه ذره عقب تر دلم یه چیزی هست که نگرانم می کنه یه ذره عقب ترترش یه چیزی هست که آرومم می کنه/.:biggrinsmiley.:/
                              اینجور مواقع دلم میخواد بگم زندگی خر است

اصن کلا نمی تونم حال امروزم و وصف کنم
                              آدم یه وقتایی یه کارایی می کنه که خیلی ساده است و نتیجه میده
                              از تعجب شاخاش در میاد
                              از اون طرف از اینکه کارش نتیجه داده و اینقد زود باید تصمیم بگیره از کرده خودش پشیمون میشه
                              اینجور مواقع است که باید خودت بسپری به اونی که عقب ترتره دلت هست... خدا.... همه چی و بسپاری به خودش
                              چی چی گفتم=)):))
                              کلا هنگم این روزا
                              من یه دوره یک ماهه یه سری کارایی که توی دین و توی قانون جذب هست رو نان استاپ انجام دادم
                              یعنی مثلا هر روز مثه وقتی که شب امتحان هست چجوری درس میخونی اینجوری انجامشون میدادم :))
                              و الان از در و دیوار جواب اون خواسته ای که داشتم داره برام می باره.... هر جا پا میزارم یه پاسخ ..... اصن افتادم توش نمی دونم کدومش و بردارم =))
                              به قرآن خودم هم خندم می گیره.... مگه دااااااااااریم؟؟؟ مگه میشه؟؟؟؟=))
                              حالا که شده
                              اما بازم خوشحال نیستم
                              چون ته ته دلم یه چیز دیگه میخواست که به خاطر اینکه میگن چیز خاصی رو از خدا نخوایین ازش نخواستم
                              یه درخواست کلی کردم از خدا
                              خدایا خودت همه ی نگرانی ها رو از دلم دور کن و حال دلم و خوب کن...:x
                              شاید باید خدا کمکم کنه که زندگی رو یه کم جدی تر نگاه کنم... ولی حس می کنم جدی تر نگاه کردن یعنی پا روی دلت گذاشتن
                              از طرفی نخوام پا رو دلم بزارم چی میشه مثلا؟؟؟ =(( همش گریه... همش اشک... همش انتظار الکی...
                              کاش یه دنیای دیگه ای غیر از این دنیا بود که میشد آسون تر زندگی کرد... زندگی و جدی نگرفت... کسی هم کاری به کارت نداشت
                              آیا مرگ آدم و به اون زندگی ای که الان ازش حرف زدم میرسونه؟؟؟؟ :p
                              یاد حرفای استاد شریفی افتادم یهو
                              خدایا هر کاری خودت میخوای بکن ... فقط من حسم در هر شرایطی خوب باشه. خیلی خوب باشه.
                              حس خوب همه چیزه ... همه چییییییز

مثبت و منفی سبد شما چجوریه ؟ همه صف خرید هستن؟

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

مثبت و منفی سبد شما چجوریه ؟ همه صف خرید هستن؟
                                5 تاش صف خریده.
                                دوتاش مثبته
                                یکیش منفیه
                                سبد مامان و بابام هم که صف خریده

نظر

در حال کار...
                                X