دورهمی چند نفره
Collapse
X
-
پاسخ : نوشتههای غیر بورسی ما بورسیها
عجیبی بازار به چیست؟؟؟؟
به این که همزمان هم آنهایی که صف خرید بودند دارند صفشان را میدهند و هم آنهایی که صف فروش بودند دارند صفشان را جمع میکنند!
و عجیب دیگر این که در آغاز صبح هم حجم زیاد داشتیم و هم مثبت زیاد. (که این هم باز از موارد کمیاب (نادر) است...)«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
خدایا شکرت
انگار داره اتفاقای خوبی واسه سبد من میوفته و من خبر ندارم
من زوم کرده بودم رو سهمی که میخواستم بخرم
غافل از اینکه سهام خودم همه اوکی شدن /.:biggrinsmiley.:/اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر
-
زندگی زیباست کو چشمی که زیبایی ببیند
شب گل نرگس را در سقف مینایی ببیند
گفتم نرگس... یاد دوست جدیدم افتادم /.:biggrinsmiley.:/ من بهش میگم نرگسی:Dاگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
-
با اینکه حال سبدم خوبه ولی بازم حال من خوب نشد
دیروز از دومین جایی که درخواست هیئت علمی دادم بهم زنگ زدن گفتن باید مدرک تحصیلی داشته باشی /:.rolleyessmileyani
و من هنوز منتظر مقاله و دفاع، فرصت هام را از دست میدم /:.negaran.:/
نظر
-
در اصل توسط ms. mousavi پست شده است View Postبا اینکه حال سبدم خوبه ولی بازم حال من خوب نشد
دیروز از دومین جایی که درخواست هیئت علمی دادم بهم زنگ زدن گفتن باید مدرک تحصیلی داشته باشی /:.rolleyessmileyani
و من هنوز منتظر مقاله و دفاع، فرصت هام را از دست میدم /:.negaran.:/
امکانش هست بصورت ساده و کاربردی توضیح بدین که
چطور میشه تو دی ان ای موجودات دست برد و تغییر ایجاد کرد ؟ ( چه وسایلی لازم هست ؟ )
جدی پرسیدم :|از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Postسلام
امکانش هست بصورت ساده و کاربردی توضیح بدین که
چطور میشه تو دی ان ای موجودات دست برد و تغییر ایجاد کرد ؟ ( چه وسایلی لازم هست ؟ )
جدی پرسیدم :|
/:.ohno-smiley.://.:biggrinsmiley.://:.ph34r-smiley.:/laughingsmiley
(خیلی تخصصی پرسیدید.)«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postبرادر جان، میخواهی دست ببری؟
/:.ohno-smiley.://.:biggrinsmiley.://:.ph34r-smiley.:/laughingsmiley
(خیلی تخصصی پرسیدید.)
جالب بنظر می رسد
از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Postآری/:.ph34r-smiley.:/
جالب بنظر می رسد
ریش ریش شد دلم...
----------------------
عجب کارهایی که نمیکنند. جل الخالق...
---------------------
تمام بازار ماشاءالله گل و بلبل شده!
از فردا هر تازهکاری سیگنال فروشی میکند و استاد استاد زیاد میشود در انجمنها و گروههای تلگرامی و از همه بدتر : دیدیگفتمها!
دیدیگفتمهایی که یک مدت از دست آنها راحت بودیم...
/:.mellowsmiley.:/
(شوخی میکنم... من خیلی هم از این دیدی گفتمهای اساتید تازهکار خوشم میآید! نمیدانم چرا؟ یک حس خوبی به من دست میدهد... احساس میکنم دوران خوشکسالی تمام شده و همه جا دوباره دارد گل و بلبل میشود... هشتگ: موج پنج کبیر...)«محمد حسین» هستم.
نظر
-
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postاین چه تصویری است تو را به خدا...
ریش ریش شد دلم...
----------------------
عجب کارهایی که نمیکنند. جل الخالق...
---------------------
تمام بازار ماشاءالله گل و بلبل شده!
از فردا هر تازهکاری سیگنال فروشی میکند و استاد استاد زیاد میشود در انجمنها و گروههای تلگرامی و از همه بدتر : دیدیگفتمها!
دیدیگفتمهایی که یک مدت از دست آنها راحت بودیم...
/:.mellowsmiley.:/
(شوخی میکنم... من خیلی هم از این دیدی گفتمهای اساتید تازهکار خوشم میآید! نمیدانم چرا؟ یک حس خوبی به من دست میدهد... احساس میکنم دوران خوشکسالی تمام شده و همه جا دوباره دارد گل و بلبل میشود... هشتگ: موج پنج کبیر...)
فکر کنم علمش جای برای پیشرفت زیاد داشته باشد و هرکسی دست ببرد داخل یک چیزی نصیبش بشود (شبیه امریکا که به هر طرفش می رفتی، سرزمینی برای تسخیر داشت )
الان به بازار امیدوار باشیم؟ موقت نیست ؟ کاش بازار پر باشد از دیدی گفتم های صعودی ، دیدی گفتم های نزولی افسردگی حاد بگیرند.:D
سبد من چرا در سود نمی باشد /:.ohno-smiley.:/از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
یه وقتایی حالم خوبه ته دلم یه چیزی هست که نگرانم میکنه
یه وقتایی حالم بده ته دلم یه چیزی هست که آرومم میکنه
الان حالم خوبه یه ذره عقب تر دلم یه چیزی هست که نگرانم می کنه یه ذره عقب ترترش یه چیزی هست که آرومم می کنه/.:biggrinsmiley.:/
اینجور مواقع دلم میخواد بگم زندگی خر است
اصن کلا نمی تونم حال امروزم و وصف کنم
آدم یه وقتایی یه کارایی می کنه که خیلی ساده است و نتیجه میده
از تعجب شاخاش در میاد
از اون طرف از اینکه کارش نتیجه داده و اینقد زود باید تصمیم بگیره از کرده خودش پشیمون میشه
اینجور مواقع است که باید خودت بسپری به اونی که عقب ترتره دلت هست... خدا.... همه چی و بسپاری به خودش
چی چی گفتم=)):))
کلا هنگم این روزا
من یه دوره یک ماهه یه سری کارایی که توی دین و توی قانون جذب هست رو نان استاپ انجام دادم
یعنی مثلا هر روز مثه وقتی که شب امتحان هست چجوری درس میخونی اینجوری انجامشون میدادم :))
و الان از در و دیوار جواب اون خواسته ای که داشتم داره برام می باره.... هر جا پا میزارم یه پاسخ ..... اصن افتادم توش نمی دونم کدومش و بردارم =))
به قرآن خودم هم خندم می گیره.... مگه دااااااااااریم؟؟؟ مگه میشه؟؟؟؟=))
حالا که شده
اما بازم خوشحال نیستم
چون ته ته دلم یه چیز دیگه میخواست که به خاطر اینکه میگن چیز خاصی رو از خدا نخوایین ازش نخواستم
یه درخواست کلی کردم از خدا
خدایا خودت همه ی نگرانی ها رو از دلم دور کن و حال دلم و خوب کن...:x
شاید باید خدا کمکم کنه که زندگی رو یه کم جدی تر نگاه کنم... ولی حس می کنم جدی تر نگاه کردن یعنی پا روی دلت گذاشتن
از طرفی نخوام پا رو دلم بزارم چی میشه مثلا؟؟؟ =(( همش گریه... همش اشک... همش انتظار الکی...
کاش یه دنیای دیگه ای غیر از این دنیا بود که میشد آسون تر زندگی کرد... زندگی و جدی نگرفت... کسی هم کاری به کارت نداشت
آیا مرگ آدم و به اون زندگی ای که الان ازش حرف زدم میرسونه؟؟؟؟ :p
یاد حرفای استاد شریفی افتادم یهو
خدایا هر کاری خودت میخوای بکن ... فقط من حسم در هر شرایطی خوب باشه. خیلی خوب باشه.
حس خوب همه چیزه ... همه چییییییز
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
-
در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Postخودمم بعد که قرارش دادم دلم ریش ریش شد مخصوصا جای بخیه ها رو که دیدم
فکر کنم علمش جای برای پیشرفت زیاد داشته باشد و هرکسی دست ببرد داخل یک چیزی نصیبش بشود (شبیه امریکا که به هر طرفش می رفتی، سرزمینی برای تسخیر داشت )
الان به بازار امیدوار باشیم؟ موقت نیست ؟ کاش بازار پر باشد از دیدی گفتم های صعودی ، دیدی گفتم های نزولی افسردگی حاد بگیرند.:D
سبد من چرا در سود نمی باشد /:.ohno-smiley.:/
حالا جالبیاش میدانید کجاست؟ این که بنده خدا بعد از این که گوش را از توی دستش درآوردند همینجور هر سال یک گوش همانجا در بیاورد! :D
-----------------------------------
آری داداش... گمان کنم موج پنج کبیر آغاز شده و ادامه دارد... من که خوشبینم...
شما اگر اشتباه نکنم در این بازار رفتهاید سراغ راهبردای مخصوص بازار نوسانی/کاهشی. درست است؟ این بازار راهبرد خرید در روند میطلبد.
(البته خودم هم به اشتباه امروز و دیروز یک عالم نماد در کف خریدم! اشتباه کردم. و دقیقا همانها هم منفیترین نمادهای سبدم شدهاند.)«محمد حسین» هستم.
نظر
-
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postآری!!! چرا اکنون جای بخیه وجود دارد؟ مگر نباید بعد از برداشتن گوش جای بخیه به وجود بیاید؟؟؟؟
حالا جالبیاش میدانید کجاست؟ این که بنده خدا بعد از این که گوش را از توی دستش درآوردند همینجور هر سال یک گوش همانجا در بیاورد! :D
-----------------------------------
خط تولید گوش میشه :D شبیه فیلم هیچ ، که طرف ماهی یک کلیه میساخت /:.yead.:/
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postآری داداش... گمان کنم موج پنج کبیر آغاز شده و ادامه دارد... من که خوشبینم...
شما اگر اشتباه نکنم در این بازار رفتهاید سراغ راهبردای مخصوص بازار نوسانی/کاهشی. درست است؟این بازار راهبرد خرید در روند میطلبد.
(البته خودم هم به اشتباه امروز و دیروز یک عالم نماد در کف خریدم! اشتباه کردم. و دقیقا همانها هم منفیترین نمادهای سبدم شدهاند.)
ان شاءالله که اشتباه نکردین و سود های خوبی نصیبمون میشه@};-از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
در اصل توسط roya123 پست شده است View Postیه وقتایی حالم خوبه ته دلم یه چیزی هست که نگرانم میکنه
یه وقتایی حالم بده ته دلم یه چیزی هست که آرومم میکنه
الان حالم خوبه یه ذره عقب تر دلم یه چیزی هست که نگرانم می کنه یه ذره عقب ترترش یه چیزی هست که آرومم می کنه/.:biggrinsmiley.:/
اینجور مواقع دلم میخواد بگم زندگی خر است
اصن کلا نمی تونم حال امروزم و وصف کنم
آدم یه وقتایی یه کارایی می کنه که خیلی ساده است و نتیجه میده
از تعجب شاخاش در میاد
از اون طرف از اینکه کارش نتیجه داده و اینقد زود باید تصمیم بگیره از کرده خودش پشیمون میشه
اینجور مواقع است که باید خودت بسپری به اونی که عقب ترتره دلت هست... خدا.... همه چی و بسپاری به خودش
چی چی گفتم=)):))
کلا هنگم این روزا
من یه دوره یک ماهه یه سری کارایی که توی دین و توی قانون جذب هست رو نان استاپ انجام دادم
یعنی مثلا هر روز مثه وقتی که شب امتحان هست چجوری درس میخونی اینجوری انجامشون میدادم :))
و الان از در و دیوار جواب اون خواسته ای که داشتم داره برام می باره.... هر جا پا میزارم یه پاسخ ..... اصن افتادم توش نمی دونم کدومش و بردارم =))
به قرآن خودم هم خندم می گیره.... مگه دااااااااااریم؟؟؟ مگه میشه؟؟؟؟=))
حالا که شده
اما بازم خوشحال نیستم
چون ته ته دلم یه چیز دیگه میخواست که به خاطر اینکه میگن چیز خاصی رو از خدا نخوایین ازش نخواستم
یه درخواست کلی کردم از خدا
خدایا خودت همه ی نگرانی ها رو از دلم دور کن و حال دلم و خوب کن...:x
شاید باید خدا کمکم کنه که زندگی رو یه کم جدی تر نگاه کنم... ولی حس می کنم جدی تر نگاه کردن یعنی پا روی دلت گذاشتن
از طرفی نخوام پا رو دلم بزارم چی میشه مثلا؟؟؟ =(( همش گریه... همش اشک... همش انتظار الکی...
کاش یه دنیای دیگه ای غیر از این دنیا بود که میشد آسون تر زندگی کرد... زندگی و جدی نگرفت... کسی هم کاری به کارت نداشت
آیا مرگ آدم و به اون زندگی ای که الان ازش حرف زدم میرسونه؟؟؟؟ :p
یاد حرفای استاد شریفی افتادم یهو
خدایا هر کاری خودت میخوای بکن ... فقط من حسم در هر شرایطی خوب باشه. خیلی خوب باشه.
حس خوب همه چیزه ... همه چییییییز
از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Postمثبت و منفی سبد شما چجوریه ؟ همه صف خرید هستن؟
دوتاش مثبته
یکیش منفیه
سبد مامان و بابام هم که صف خریده
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
نظر