دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

چقدر حاج قاسم را دوست دارم...
    بوی انسانیت می‌دهد...
    بوی اسلام ناب می‌دهد...
    بوی بهشت می‌دهد...
    بوی پیامبر ص...
    بوی خدا...

خیلی خوشم می‌آید ازش.
    کم پیش می‌آید یک نفر این‌گونه باشد.
    کم پیش می‌آید مجذوب کسی باشم. (به خاطر شخصیت نسبتا مغروری که دارم.)
    فیلم‌هایی که از او هست... واقعا شخصیتی مجذوب کننده‌ای را منعکس می‌کند.
    یک مرد...
    یک مرد واقعی.

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

بسمه تعالی.
        سلام.
        صبح به خیر.
        ??????
        بازار امروز احتمالا «عالی» خواهد بود. به خاطر اخبار خوب دیشب. از نتیجه توقیف کشتی و خروج آمریکا از عراق و جبهه‌گیری محکم بر علیه وزیر صمت (که برای فلزاتی‌ها خوب می‌شه) و در نهایت هم کوتاه اومدن عربستان و رشد عالی نفت...
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

تا الان خواب بودم
          خواب تا لنگ ظهر بسی مفیدتر از نشستن پای این بازاره
          خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :((:((:((
          اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
          شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

همیشه با سرچ کردن توی گوگل مشکل دارم
            نمی دونم دقیقا چه جمله ای بنویسم
            من میخوام این مشکلم و از طریق گوگل حل کنم. باید چی به گوگل بگم؟؟
            من یه سری کلیپ هایی توی پریمیز ساخته بود اما خروجی نگرفته بودم.
            بعد به خاطر پر شدن درایو دی یه سری از فیلم هام رو به درایو ای انتقال دادم.
            که اون فیلم ها فیلم هایی بودن که ازشون توی پریمیر برش هایی زده بودم واسه ساخت کلیپ
            حالا که اونا انتقال پیدا کردن جای دیگه کلیپ های پریمیر هم نشون نمیده. چطوری این سوالم و از گوگل بپرسم
            که جواب مشکلم و بهم بگه؟؟؟
            اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
            شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

یک بنده خدایی حرف جالبی زده بود.
              گفته بود بورس مانند کشتزار است. باید صبر کنی تا موقع برداشت شود.
              -------------------------------------
              واقعا تشبیه زیبایی است...
              باید دانه پیدا کنی...
              در جای درست (زمان درست) بکاری‌اش...
              آبیاری‌اش کنی... (پول بیشتر پایش بریزی و میانگین کم کنی)
              صبر کنی...
              و برداشت کنی...
              اگر به‌هنگام برداشت نکنی و زیادی درنگ کنی نه تنها محصولت بیشتر و بهتر نمی‌شود بلکه پوسیده می‌شود.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

آهان... راستی یادم رفت امروز بگویم...
                عجب روز عجیبی بود!!!
                /:.tonguesmiley:./
                در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                سهامدارانشان تا ابد بگل میشنن ؟
                الان نگاهم خورد فهمیدم منظورتان چه بود. جالب است دیروز پریروز صد بار نگاهش کردم و هر بار خواندمش بَــگَــل میــشَــنَــن.:D
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Oct 2019
                  • 5358

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                  آهان... راستی یادم رفت امروز بگویم...
                  عجب روز عجیبی بود!!!
                  /:.tonguesmiley:./

الان نگاهم خورد فهمیدم منظورتان چه بود. جالب است دیروز پریروز صد بار نگاهش کردم و هر بار خواندمش بَــگَــل میــشَــنَــن.:D
                  سلام آقا محمد حسین جان:D

بلی همچو کشتی به قعر گل فرو رفته میشن

سوالی که دارم اینه مثلا 15 درصد بوعلی فرض کنیم سهام دولت بوده

بعد دولت این 15 درصد را گذاشته تو صندوق ، صندوق رو فروخته به ملت

دیگه در این صندوق باز نمیشه درسته ؟ منظورم اینه که صندوق و بوعلی ربطی به هم ندارن

مثلا ممکنه صندوقه بشه 1 ریال ، ولی چیزی از حجم 15 درصدی بوعلی که داخلشه خارج نمیشه

یعنی این 15 درصد تا ابد شناور نمیشه
                  از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                    سلام آقا محمد حسین جان:D

بلی همچو کشتی به قعر گل فرو رفته میشن

سوالی که دارم اینه مثلا 15 درصد بوعلی فرض کنیم سهام دولت بوده

بعد دولت این 15 درصد را گذاشته تو صندوق ، صندوق رو فروخته به ملت

دیگه در این صندوق باز نمیشه درسته ؟ منظورم اینه که صندوق و بوعلی ربطی به هم ندارن

مثلا ممکنه صندوقه بشه 1 ریال ، ولی چیزی از حجم 15 درصدی بوعلی که داخلشه خارج نمیشه

یعنی این 15 درصد تا ابد شناور نمیشه
                    سلام و عرض ادب و احترام و ارادت @};-@};-@};-
                    صندوق مدیر و سبدگردان دارد.
                    یک دارایی خشک و ثابت نیست. یک دارایی متغیر می‌تواند باشد. امروز فلان و بهمان دارد. فردا می‌تواند بهمان نداشته باشد و یک چیز دیگر داشته باشد.
                    مگر این که در اساسنامه‌اش ذکر شده باشد که قابل تغییر نیست.
                    ---------------------------
                    ولی در کل گمان کنم این چیزی که شما فرمودید نکته‌ی به غایت زیبایی است...
                    چون اگر هم قابلیت فروش داشته باشد احتمالا تا سال‌ها نمی‌فروشند.
                    ولی (!) از سوی دیگر... این‌قدر اینها بزرگ هستند و شناوری دارند که چه این صندوق‌ها بسته (منجمد/Freeze) شده باشند چه نشده باشند تاثیری ندارد.
                    تا پیش از این در همین شرکت‌ها مثلا سرمایه‌گذاری‌های استانی سهامدار بودند (سهام عدالت). یک قران هم نمی‌فروختند و اصلا نمی‌توانستند بفروشند و حتی در مجامع که من شرکت می‌کردم به وضوح می‌گفتند ما حتی نمی‌توانیم در افزایش سرمایه‌ها شرکت کنیم چون مال مردم است و ما نباید اصلا به هیچ چیزی دست بزنیم! (برای همین همیشه به افزایش سرمایه رای منفی می‌دادند!!!)
                    خلاصه این که پیش از این هم در اینها (مثلا در شبندر) این موضوع بود و این بخش از شناوری خشک بود. ولی باز این‌قدر شناوری بالا بود که بدون این هم هیچ گاه حالت خشک شدن نسبی به وجود نمی‌آمد. حتی زمانی که حقوقی‌های بزرگ حمله‌ور می‌شدند و یک عالم می‌خریدند!
                    نتیجه‌گیری: در مورد شرکت‌های کوچک که بخش بزرگی از آنها با این حالت قفل می‌شوند می‌توان به این موضوع اندیشید.

@};-
                    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2021/01/10, 09:55.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

آهان!
                      تا یادم نرفته بگم که امروز عجب روز عجیبی شده!!!
                      /:.happysmiley:./
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

سلام به دوستان گرامی.
                        تا یادم نرفته بگویم امروز عجب بازار عجیبی است ها...
                        دوستان حرف جالبی می‌زدند (یادم نمی‌آید که بود می‌گفت) می‌گفتند این نمادهای گنده‌الکی فقط دردسرشان برای بازار است... (البته کم‌لطفی می‌کردند انصافا مثبت شدنشان هم به سود بازار هست. ولی بیشتر به درد مردم عادی می‌خورد تا حرفه‌ای‌ها.)
                        چیز دیگری که یادم است دوستان می‌گفتند این بود که نباید بازار وابسته به این نماد و آن نماد باشد. ... که خوب... ؟ ... حالا که هست! :D نمی‌شود به او بگوییم نباش که! :D انصافا کاسه کوزه‌ی ما را هم ریخته‌اند به هم... یک روز وقتی آنها مثبت می‌شوند پول از نمادهای ما در می‌رود می‌رود در نمادهای شاخص‌باز/شاخص‌ساز... روز دیگر هم که منفی می‌شوند باز دوباره نمادهای ما از بازار جو می‌گیرند و می‌آیند پایین.
                        داستانی شده‌ها!
                        (ولی اگر قفل شوند در صف خرید عالی می‌شود و تمام بازار را با خودشان بالا می‌کشند.)
                        حالا امروز البته داستانش بدتر شده...
                        خساپا هی می‌رود روی مثبت ۲.۵ (پول از نمادهای ما بیرون می‌رود) و باز هی می‌آید روی منفی ۲.۵ (باز دوباره پول از نمادهای ما در می‌آید).
                        اسیری شده‌ایم بوخودا...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                          ستاره‌دار (۲)
                          • Oct 2019
                          • 5358

های وب هم پول های ما رو برداشته ، تبلیغ زده رو اس اس و پس پس ، خودشونو شکافتن ، فقط 3.5 میلیون نفر اس ام اس زدن ، در بورس یک عرضه اولیه می شود 6 میل نفر شرکت می کنند.

پاشو بیا با پولا سهم خودتو باد کن 100 برابر بیشتر تبلیغ می شود برات /:.yead.:/

قبلا 4 تا دونه سهم غگلپا داشتم ، کلا پنیر گلپایگان می خریدم ، همه جا هم تبلیغش می کردم مویرگی /.:biggrinsmiley.:/
                          از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

?گوشت مصنوعی به ژاپن رسید

شرکت میتسوبیشی ژاپن از برنامه‌ریزی برای تولید گوشت آزمایشگاهی در این کشور خبر داده است. برای تولید این نوع گوشت مصنوعی از کشت سلول‌های بدن حیوانات استفاده می‌شود.

در سال‌های اخیر ناگت مرغ و همبرگر با استفاده از سلول‌های گوشت در آزمایشگاه تولید شده و فروش این نوع گوشت در سنگاپور نیز آغاز شده است.

:-&:-&:-&
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                              ستاره‌دار (۲)
                              • Oct 2019
                              • 5358

خاطرات خردسالی /.:biggrinsmiley.:/

اولین معامله ام ، در 7 سالگی (کلاس اول) بود ، دیدم چند نفر دارن با هم چاپ (عکس فوتبالیستا) رو معامله می کنن، پاشا زاده 10 تومن عابد زاده 15 تومن علی دایی 50 تومن و.... رو نیما نکیسا هم که نمیشد قیمت گذاشت /.:biggrinsmiley.:/
                              منم ی عالمه از این عکس های فوتبالیستا که داخل آدامس ها بود داشتم ، فردا همه اش بردم مدرسه که نقد کنم /:.yead.:/ عقلی هم کردم 5 تاشو گذاشتم جیبم بقیه اش تو کیفم که ازم نزنن ، رفتم قسمت مافیا چاپ بخر و بفروش مدرسه ، طرف دنبال مهرداد میناوند بود (اینو دقیق یادمه) بعد من هیچیو از هیچی تشخیص نمیدادم ، یکی از عکسا رو دادمش گفت این بازیکن خارجی هست :| میناوند نیست ( تشخیص نمیدادم خارجی و ایرانی ، فوتبالیست با عکس هواپیما جنگی و... /:.yead.:/ فقط میدیدم ی بیزینسی هست ، ی چیزایی خرید و فروش و مبادله می کنن ، مثلا 3 تا علی دایی میده ی نکیسا +50 تومن میگیره

خلاصه 5 تا عکسو رو کردیم 5 تاش خارجی بود ، رفتم از تو کیفم 200-300 تا چاپ آوردم ببینم کدومشون کی به کیه ، که نگو طرف که خریدار بود ستون پنجم اطلاعاتی ناظم مدرسه بود ، حجم چاپ رو که دید ، ما رو برد فروخت به ناظم و کل سرمایه ام رو مصادره کردن /:.hmmsmiley.:/
                              ========
                              یبارم رفته بودم استادیوم ، بازی تیم شهرمون بود با پرسپولیس ، بعد کلا به کل بازیکن ها ، یک صدا فحش میدادن ، ی بنده خدایی بود گفت غلامرضا رضایی ، بچه محلمون هست فحشش ندین /:.yead.:/

بعد اول تایید کردن جماعت حاظر ، یهو یکی گفت اگر بشهرش و محلش عرق داشت نمیرفت قاطی این لنگیا /.:biggrinsmiley.:/ بعد همه با ی شور و حرارت بیشتر اینو تایید کردن ، اون نفر اولیه اومد ی چیزی بگه ، یهو گرفتن کتکش زدن ، بعد خیلی جالبه ، تو جو که هستی ، ناخودآگاه هماهنگ میشی با جوو ، یهو کل استادیوم این طرفو گرفتن به کتک زدن ( هرچی میگفت غلط کردم و خودشم فحش اونا میدادن هیچی به هیچی ی نفر جدید میرسید میدید گوشت قربونی هست ی چی هم او میزد

جوو خیلی مهمه ، وقتی همه دارن میخرن ، و بازار صف خرید شده ، باید خرید ( البته اشتباه هست ، ولی لذت جوو زدگی چی میشه پس)

نمی دونم تا حالا امتحان کردین یا نه ، تو سلف غذا خوری دانشگاه ، چندبار امتحان کردم با چنتا از دوستان قاشق می کوبیدیم تو سینی ، چند ثانیه بعد یهو کل سالن شروع می کرد به قاشق کوبیدن(بدون هیچ دلیل بنیادی یا تکنیکالی)

===================================

کافیه چنتا سرمایه دار درشت بریزن تو بازار و جوو خرید درست کنن تا بازار شعله بکشه (البته حقوقی های بیشرف ، شیر رو باز می کنن و آتیش خاموش میشه)

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

:.thumbsupsmileyanim

زمان بچگی ما یک مدت کارتون فوتبالیست‌ها مد شده بود.
                                دوستم نقاشی‌اش رو می‌کشید می‌فروخت!
                                من هم دیدم می‌شود این کار را کرد من هم کشیدم فروختم. :D تو دلم می‌گفتم اینهایی که از من می‌خرند چقدر چیز (ناتوان ذهنی) هستند! :D
                                بعدا نمی‌دانم چه شد ولش کردم... احساس کردم دارم سرشان کلاه می‌گذارم... یا شاید یکی از والدینم گفت نکن...

نتیجه اخلاقی داستان ما هم این است:
                                آدمی که چشم بسته تو هر قیمتی یک چیزی خرید بکند زیاد است. (همه از روی درایت خرید نمی‌کنند.)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X