دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • 2FAN
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 1051

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

سلام وصبح قشنگتان بخیر.
    دوستان اول بگم سوالم بورسی هست ولی چون نمیدونستم تو کدوم اتاق باید بگم مجبور شدم تو این اتاق بگم(خخخخخخخ) چی گفتم؟؟؟
    اما سوال من:
    من تو پلاتفرم نمودار سهمی میکشم و واسش کلی اندیکاتور مووینگ تعریف میکنم .ولی بعد که دوباره یه سهام دیگه می آورم . همه اون اندیکاتورها از بین میره و دوباره باید واسش تعریف کنم
    میخواستم کمکم کنید بگید چیکار کنم که اندیکاتورم واسه هر سهمی که میارم رو پلاتفرم .همیشه باشه یعنی چطوری باید سیو بشه؟؟
    مرسی .لطفا آروم آروم واسم توضیح بدین که گیج نشم(خخخخخخخ)
    https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

:(:(:(:(:(:(
      :((:((:((:((:((
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• sooroosh1315
        ستاره‌دار (۲)
        • Oct 2019
        • 5358

امروز هم روز عجیبی هست

عجیب تر از هر روز دیگه ای

صف ها جمع میشه ، اما حرکت رو به بالا خیر :|
        از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

کلا امروز و دیروز نداره اقای محمدحسین
          بورس از برج 5 که داغون شده همچنان داغونه
          حداقل سبد من که این شکلیه.
          هر روز هم میگیم امروز جمع میشه
          فردا جمع میشه
          امروز حرکت می کنه
          فردا حرکت می کنه
          ولی هیچی به هیچ جا
          بیچاره شدیم رفت.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

اعصاب معصاب آدم را می‌زنند خراب می‌کنند.
            دیروز یک عده (احتمالا حقیقی) هماهنگ شده راس ساعت ۱۲ زدند کاسه کوزه ما را شکستند.
            امروز هم حقوقی‌ها زحمت نکشیدند صف ۲۵۰ میلیونی خساپا را جمع کنند که اگر صف شپنا و خساپا و دو تای دیگر را جمع می‌کردند بازار دوباره عالی می‌شد. ولی نکردند. نخواستند جمع بکنند.
            هیچ چیز دیگر...
            برویم بنشینیم گریه‌مان را بکنیم... ?
            ?????

ولی انصافا هیچ چیز در این شرایط نمی‌تواند تسلای خاطر من باشد جز این که می‌بینم شاخص (شاخص‌شان) هم ۳ درصد ریخته. /.:biggrinsmiley.:/:->
            ?
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• sooroosh1315
              ستاره‌دار (۲)
              • Oct 2019
              • 5358

الان بفنا رفتم باید حد ضرر فعال کنم یا هنوز زوده ؟/:.ph34r-smiley.:/

بجر فلات که چند ماهه در سبد هست بقیه تقریبا زیر یکماه بفنام دادن /:.negaran.:/

قشنگ مشخصه ی عده با بازار کج افتادن (احتمالا همان ها که قرار بود از فولاد ها رانت کسب کنند و اعتراض مردم مانعش شد ، حالا قصد انتقام دارن.)
              از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• belle fille
                عضو عادی
                • Jun 2020
                • 188

علت قطعی برق در تهران چیست؟

سخنگوی صنعت برق گفت: در برخی از مناطق کشور محدودیت موقتی بدنبال موضوع محدودیت سوخت نیروگاه‌ها اعمال شده است که باعث شد در برخی مناطق خاموشی مقطعی داشته باشیم.
                مصطفی رجبی مشهدی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به قطع برق در برخی منازل در مناطق ۲، ۳، ۶، ۹، ۱۱،۱۳ و ۱۴ تهران اظهار کرد:در برخی از مناطق کشور محدودیت موقتی بدنبال موضوع محدودیت سوخت نیروگاه‌ها اعمال شده است که باعث شد در برخی مناطق خاموشی مقطعی داشته باشیم.
                وی با بیان اینکه با توجه به اینکه خاموشی مقطعی بود و امکان اطلاع رسانی نداشتیم، گفت: به محض اینکه مشکل سوخت و محدودیت تامین گاز برطرف شود، خاموشی نخواهیم داشت.
                او افزود: اگر مردم ۱۰ درصد در مصرف گاز صرفه جویی کنند مشکل قطعی برق نخواهیم داشت.
                رجبی مشهدی درباره مذاکره با وزارت نفت برای تامین بیشتر سوخت گفت: با تامین گاز خانگی است که امیدواریم با صرفه جویی این موانع برطرف شود.
                او از هموطنان خواست که در راستای کمک به حفظ پایداری شبکه برق و تامین گاز همه مناطق، با خاموش کردن لامپ‌های اضافی در منزل و محل کار، پوشیدن لباس گرم در منزل و کاهش یک درجه ای دمای هوای منزل و محل کار، در این اقدام به دست اندرکاران صنعت برق و گاز همکاری کنند. همچنین اطلاعات بیشتر در این باره اعلام خواهد شد.
                شرکت توانیر در اطلاعیه ای اعلام کرده به دلیل افزایش مصرف برق و گاز در بخش خانگی و تجاری و محدودیت سوخت تحویلی به تعدادی از نیروگاه ها، خاموشی های پراکنده در برخی مناطق اعمال شده است. از این رو از هموطنان همیشه همراه خواهشمندیم با کاهش حداقل1 تا 2 درجه از دمای منازل و محل کار و مدیریت مصرف گاز و برق ، امکان استمرار تأمین انرژی را برای همه هموطنان فراهم آورند.

صادرات گاز ایران به عراق ازسرگرفته می‌شود

سخنگوی وزارت برق عراق اعلام کرد ایران پس از این که روز سه شنبه در خصوص بدهیهای معوق با بغداد به توافق رسید، جریان معمول صادرات گاز به عراق را از روز چهارشنبه ازسرمی گیرد.
                به گزارش ایسنا، شرکت گاز ایران روز دوشنبه اعلام کرده بود عرضه گاز به عراق را در پی عدم پرداخت بیش از ۶ میلیارد دلار بدهی، کاهش داده است. وزارت برق عراق اعلام کرده بود که این کاهش بغداد و سایر شهرهای عراق را در معرض خطر کمبود برق و خاموشی قرار می دهد. احمد موسی، سخنگوی وزارت برق عراق به رویترز گفت: این توافق در دیدار میان رضا اردکانیان، وزیر نیروی ایران و مجید مهدی، همتای عراقی وی در بغداد برای ازسرگیری صادرات گاز در سطح معمول از بعدازظهر روز چهارشنبه حاصل شد. طبق بیانیه دفتر نخست وزیر عراق، وزیر نیروی ایران با مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق هم دیدار کرد و قول دولت ایران برای ازسرگیری فوری صادرات گاز که اخیرا به دلیل مشکلات فنی کاهش پیدا کرده بود را ابلاغ کرد.

سلام
                در تمام مشکلات و مسائل ما مردم تاثیر داریم، بالا رفتن مبتلایان کرونا، قطع برق، آلودگی هوا و... چقدر در تمام زمینقدرتمند بودیم و خبر نداشتیم!! چقدر توقعمون از مسوولین زیاده که تو نیروگاه ها مازوت نسوزونن. واکسن خوب رو به موقع بخرن در حالی که در سرمای زمستون مردم با قطعی برق مواجهند در صادرات گاز به عراق رفاه مردم رو در نظر بگیرند...

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در مورد سخن می‌گویند تا زمانی که واژه از زبان تو بیرون نیامده است واژه اسیر تو است. اما زمانی که آن را بیان کردی تو اسیر واژه هستی.
                  پس مراقب باش چه سخنی از زبانت بیرون می‌آید.

تو بورس هم باید مشابه همان را بگویند. تا زمانی که پول در دست تو است پول اسیر تو است، اما زمانی که تبدیل به سهام شد تو اسیر سهام هستی!
                  پس مراقب باش کجا و چگونه پولت را خرج می‌کنی.

:-?
                  «محمد حسین» هستم.
                  امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

احساس می‌کنم اگر بچه‌های بازار جمع شوند یک پولی بدهند به فروشندگان شستا که نفروشند همه بیشتر منفعت کنیم!

کارمان هم درآمده... باید همین‌جور بنشینیم ببینیم شستا صف شد؟ سنگین شد؟ نشد؟ مثبتش کم شد؟ چه شد؟
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

خدایا خودت زندگی هامون رو قشنگ کن....:x
                        بورس و بالارفتن و هیچی نخواستیم.
                        کمی حال خوب
                        کمی حس خوب
                        کمی آرامش
                        تامام (به قول ترک ها):)

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

کاش می‌شد این مسابقه‌های هفتگی نتایجش واقعی بود و می‌آمد توی کارنامه آدم...
                          من اکنون در مسابقه هفتگی اصلی با این که ۲۰ام شده‌ام ۲.۵ درصد سود کرده‌ام مثلا این هفته. در مسابقه بازار پایه ۷درصد سود کرده‌ام! در مسابقه ماهانه هم نخست شده‌ام!
                          ولی اینها روی کاغذ بود.
                          تو واقعیت تنها همین امروز ۳ و دو دهم درصد زیان کردم.
                          ای خــــــِـــــــــدا....

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

تلگرام بدون پیامک! چگونه؟
                            -------------------------------

سلام.
                            می‌گویم...
                            دیروز تو تلگرام دیدم پدرم عضو تلگرام شده!
                            سلام کردم و تبریک گفتم...
                            دیدم جواب نیامد...
                            ولی علامت دیده‌شده (Seen) خورد.
                            به پدرم گفتم، گفتند نه، من نصب نکرده‌ام...
                            بعدا دیدم عکس یک خانم با پوشش نه چندان جالب به حساب پدرم افزوده شد. بعد شد دو تا عکس.
                            امروز پدرم می‌گوید از قزوین و اهواز و جاهای دیگر یک سری (از مردهای ساده‌لوح و احتمالا شهوت‌ران) تماس می‌گیرند با شماره‌اش! /:.yead.:/
                            گفتم بروم در تلگرام ایشان و حساب آن یارو گلابی را پاک کنم (نشست او را حذف کنم) و رمز عبور دوتایی بگذارم...
                            دیدم پیامک تلگرام نمی‌آید (یادم آمد تلگرام را ایران فیلتر پیامکی کرده).

حالا این که چگونه از شر این ماجرا خلاص شوم یک مسئله است.
                            ولی مسئله‌ی جالب‌تر این است که آن یارو گلابی چگونه توانسته با شماره پدر من ثبت نام کند در تلگرام و از آن استفاده کند؟ (پدرم می‌گوید پیامکی این چنین برایش نیامده و اصلا ممکن هم نیست بیاید چون از طرف تلگرام پیامک نمی‌آید.)

ای آذری جهرمی... کار کار تو است... ناقلا! :D/:.nono.:/
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                              تلگرام بدون پیامک! چگونه؟
                              -------------------------------

سلام.
                              می‌گویم...
                              دیروز تو تلگرام دیدم پدرم عضو تلگرام شده!
                              سلام کردم و تبریک گفتم...
                              دیدم جواب نیامد...
                              ولی علامت دیده‌شده (Seen) خورد.
                              به پدرم گفتم، گفتند نه، من نصب نکرده‌ام...
                              بعدا دیدم عکس یک خانم با پوشش نه چندان جالب به حساب پدرم افزوده شد. بعد شد دو تا عکس.
                              امروز پدرم می‌گوید از قزوین و اهواز و جاهای دیگر یک سری (از مردهای ساده‌لوح و احتمالا شهوت‌ران) تماس می‌گیرند با شماره‌اش! /:.yead.:/
                              گفتم بروم در تلگرام ایشان و حساب آن یارو گلابی را پاک کنم (نشست او را حذف کنم) و رمز عبور دوتایی بگذارم...
                              دیدم پیامک تلگرام نمی‌آید (یادم آمد تلگرام را ایران فیلتر پیامکی کرده).

حالا این که چگونه از شر این ماجرا خلاص شوم یک مسئله است.
                              ولی مسئله‌ی جالب‌تر این است که آن یارو گلابی چگونه توانسته با شماره پدر من ثبت نام کند در تلگرام و از آن استفاده کند؟ (پدرم می‌گوید پیامکی این چنین برایش نیامده و اصلا ممکن هم نیست بیاید چون از طرف تلگرام پیامک نمی‌آید.)

ای آذری جهرمی... کار کار تو است... ناقلا! :D/:.nono.:/
                              وای این که غیر ممکنه
                              من یه حدسی می زنم
                              شاید پدرتون جایی کارمند هستن و یه موقع گوشیشون رو گذاشتن رو میز رفتن از اتاق بیرون
                              یه شخصی از همکارای پدرتون گوشی پدرتون رو برداشتن و تلگرام رو با خط ایشون نصب کردن و پیامکی که رمز میاد و هم پاک کن
                              و حالا دارن سواستفاده می کنن ازش
                              شاید اصلا اون شخص آقا هم باشه و الکی عکس یه خانوم رو گذاشته و هدف خاصی دارن
                              به نظر من برید پلیس فتا پیگیری کنید.
                              چون تلگرام غیر ممکن هست که بشه هکش کرد.

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

یه کاری می خوام بکنم اما نمی دونم استارت سرچ رو از کجا بزنم.
                                یه کم توی گوگل سرج کردم اما نتیجه ی خاصی نداشت
                                سوال اولم
                                آیا توی شیراز کارخانه ی تولید دفتر و پاپکو و کلا لوازم التحریرهای این شکلی هست یا نه
                                اکه هست چطوری می تونم پیداشون کنم.
                                همینطور آیا توی شیراز کارخانه ی تولید تی شرت و تاپ زنانه و مردانه هست یا نه؟
                                اگه هست چطوری می تونم پیداشون کنم
                                و اگه توی شیراز نیست
                                سوال دومم: توی تهران هست ؟؟؟ قطعا هست
                                چطوری می تونم پیداشون کنم؟؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X