دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
    همونطور که چند پست قبل تر عرض کردم هفته پیش بعد از مَستر ریست گوشی و نصب مجدد تلگرام، SMS مربوط به کُد تایید خیلی سریع و بی دردسر برای من فرستاده شد. موقع درخواست، کد به صورت دیفالت به اکانت تلگرام ارسال میشه ولی اگر (فکر میکنم زیرش باشه) گزینه ارسال با SMS زده بشه، به شماره/خط متصل فرستاده میشه.
    خیلی ممنونم عزیز.
    من بیشتر با پنل وب این کار را می‌کردم و پیامک نمی‌آمد و تماس نمی‌گرفتند.
    با گوشی «خودم» درخواست دادم پیامک آمد.
    و جالب اینجا است که یک باره پیامک‌های آن قبلی‌ها هم آمد...

ولی...

یارو پسورد و ایمیل گذاشته.
    نمی‌شود کاری‌اش کرد.
    درخواست ریست کردن حساب را دادم.
    ولی نمی‌دانم... احتمالا یارو می‌تواند لغوش کند.

تا حالا دیگر این مدلش را ندیده بودیم...
    پسری دله‌دزد که یک زن هرزه‌ی دو زاری هم همزمان باشد!
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

دوست دارم بنویسم...
      نمی‌دانم از چه؟...
      بگذار از این بنویسم...
      گاهی انسان با خویشتن گل‌آویز می‌شود...
      که صد البته یکی‌اش انسان (اصلی‌تر - درون‌تر - ذات‌تر - شدیدتر - جوهرتر) نیست.
      ولی کدام؟
      مانند بحث با آینه است که او هم می‌گوید منم.
      مثلا هنگامی که رگ غضبت گل کرده و محیط را مستعد فوران و به بار نشستن شعله‌های آتش خشم می‌بینی. یکی اندرون می‌گوید بسوزان و بخند.
      یا زمانی که هوس و شهوتی چندین ساله مانند میل به یک صندلی در وجودت ریشه دوانده و خود را در چند قدمی آن می‌بینی و شیطانک‌ها درونت بالا و پایین می‌پرند و شادی پس از رسیدن به وصال مطلوب را پیش‌خور می‌کنند.
      این میل‌ها و خنده‌ها از یک سو است و از سوی دیگر میلی عقلانی/اخلاقی/مذهبی است. میلی عمیق. که گویا از دهان پیری خردپیشه و راست قامت و درست کردار و معتدل و حکیم بیرون می‌آید و هدف این میل هم شادی‌ای زودگذر نیست. بلکه آرامشی ناشی از ملایمت و رفاقت و راستی و مملو بودن از محبت و عشق و دانایی و حکمت است.
      نمی‌دانم. نمی‌دانم که کدام منم. و کدام غریبه. و این چه نبردی است که دشمن تلاشش نه در روبرویی بلکه در همراهی و خویشاوندی است.
      البته اکنون می‌دانم و نیک می‌توان دانست که به که است. ولی به کمین‌گاه که می‌رسی و وارد گود که می‌شوی یکباره ممکن است خودت را ببازی...
      کما این که بارها باخته‌ای و در یک لحظه پیمانت را شکسته‌اند و فهمیده‌ای که شکست خورده‌ای.
      و باز. و باز. و باز...

کله خر گوی چوگان ما است... فکرتش بازی فرزندان ما است...

و نمی‌دانم علاج چیست؟
      واقعا همان گونه است که گفت...
      تجربه گر دارد او با اين همه بشکند صد تجربه زين دمدمه

طرف یک مقدار با خودش راستی گزیده. فهمیده که فلان جا اشتباه می‌کرده... فهمیده که نباید سر اعضای خانواده‌اش داد بزند... فهمیده که زمان افسردگی نباید پرخوری کند... فهمیده که نباید به سیگار و مواد مخدر دیگر لب بزند... فهمیده که در مقابل چشم نامحرم نباید خودنمایی کند... ولی باز سر به زنگاه که می‌رسد ... بشکند صد تجربه زين دمدمه
      وا می‌دهد.
      در یک آن، دوره‌اش می‌کنند و همه چیز (همه پیمان‌هایی که بسته بود و همه‌ی پشیمانی‌های پیشینش و همه‌ی اشتیاق به خدایی (پاک و زیبا) شدنش) از یادش می‌رود و وا می‌دهد.
      (در مورد کسانی که با خودشان راست نیستند و نمی‌فهمند اشتباه خودشان را و تلاش می‌کنند خودشان را «دور» بزنند کاری ندارم. کسانی را می‌گویم که با خودشان رو راست شده‌اند و به اشتباهی پی برده‌اند.)
      و این عذاب می‌آورد.
      این گلاویز شدن هر باره و شکست خوردن (بلکه نفس گلاویز شدن) اذیت و سختی دارد.
      و البته کسی که غلبه کند، و به خاطر خدا از خودش (این خود دروغینش) بگذرد، وعده داده شده.

اما کو مرد؟
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• علیرضا حسنی
        عضو فعال
        • Mar 2019
        • 1642

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        خیلی ممنونم عزیز.
        من بیشتر با پنل وب این کار را می‌کردم و پیامک نمی‌آمد و تماس نمی‌گرفتند.
        با گوشی «خودم» درخواست دادم پیامک آمد.
        و جالب اینجا است که یک باره پیامک‌های آن قبلی‌ها هم آمد...

ولی...

یارو پسورد و ایمیل گذاشته.
        نمی‌شود کاری‌اش کرد.
        درخواست ریست کردن حساب را دادم.
        ولی نمی‌دانم... احتمالا یارو می‌تواند لغوش کند.

تا حالا دیگر این مدلش را ندیده بودیم...
        پسری دله‌دزد که یک زن هرزه‌ی دو زاری هم همزمان باشد!
        پیامک تلگرام فیلتر نیست! وقتی اکانت رو پاک میکنید sms نمیاد؟

How to Delete Telegram Account Permanently (Android, iPhone & Dektop)

یکبار با تلگرام خودتون چک کنید ببینید با تلگرام خودتون sms میاد یا کد رو تلگرام پی ام میزنه بهتون.

اگه واسه خودتون پیامک اومد امکان داره رو گوشی پدرتون بدافزاری چیزی نصب باشه که باعث میشه پیام های از طرف تلگرام رو نمایش نده ، سیم کارتش رو بزارین رو گوشی خودتون (اگه مشکل ریجستری نداره) یا با یه گوشی قدیمی و اکانت رو دی اکتیو کنید.

۹۹ درصد بدافزار نصبه رو گوشی میتونید با انتی ویروس کسپرسکی هم یه تست بزنید، رایگانه دستی هم میتونید پیداش کنید اگه اندرویدی هست تو قسمت تنظیمات و برنامه های مشکوکی که به sms دسترسی دارن رو چک کنید.
        آخرین ویرایش توسط علیرضا حسنی؛ 2021/01/17, 22:20.

نظر

• 2FAN
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 1051

در اصل توسط 2FAN پست شده است View Post
          سلام وصبح قشنگتان بخیر.
          دوستان اول بگم سوالم بورسی هست ولی چون نمیدونستم تو کدوم اتاق باید بگم مجبور شدم تو این اتاق بگم(خخخخخخخ) چی گفتم؟؟؟
          اما سوال من:
          من تو پلاتفرم نمودار سهمی میکشم و واسش کلی اندیکاتور مووینگ تعریف میکنم .ولی بعد که دوباره یه سهام دیگه می آورم . همه اون اندیکاتورها از بین میره و دوباره باید واسش تعریف کنم
          میخواستم کمکم کنید بگید چیکار کنم که اندیکاتورم واسه هر سهمی که میارم رو پلاتفرم .همیشه باشه یعنی چطوری باید سیو بشه؟؟
          مرسی .لطفا آروم آروم واسم توضیح بدین که گیج نشم(خخخخخخخ)
          سلام
          یه ساعته دنبال سوالم هستم
          چرااااااااااااا این همه وقت کسی بهش جواب نداده؟؟؟؟؟؟؟؟
          سوال خیلییییییییی هم سخت نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
          https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط 2FAN پست شده است View Post
            سلام
            یه ساعته دنبال سوالم هستم
            چرااااااااااااا این همه وقت کسی بهش جواب نداده؟؟؟؟؟؟؟؟
            سوال خیلییییییییی هم سخت نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
            سلام.
            برای این که احتمالا کسی پاسخش را نمی‌داند.
            من با نرم افزار شخصی خودم کار می‌کنم.
            جناب سروش هم می‌دانم همین‌طور هستند.
            باقی دوستان هم یا اطلاعاتشان اندازه شما است یا هر کس با یک نرم‌افزار و یا کارگزاری (به قول شما پلتفرم) کار می‌کند.
            اگر بخواهم راهنمایی کنم تنها می‌توانم بگویم که ... مثلا بگردید ببینید دکمه save جایی ندارد؟ در همین حد.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• 2FAN
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 1051

سلام.
              برای این که احتمالا کسی پاسخش را نمی‌داند.
              من با نرم افزار شخصی خودم کار می‌کنم.
              جناب سروش هم می‌دانم همین‌طور هستند.
              باقی دوستان هم یا اطلاعاتشان اندازه شما است یا هر کس با یک نرم‌افزار و یا کارگزاری (به قول شما پلتفرم) کار می‌کند.
              اگر بخواهم راهنمایی کنم تنها می‌توانم بگویم که ... مثلا بگردید ببینید دکمه save جایی ندارد؟ در همین حد.
              سلام
              من دکمه سیو ندیدم
              پلاتفرم کارگزاری نیست
              همین که همه میکشن و تو سایت شما صد تا نمودارش هست
              همه استفاده میکنن
              نمیدونم چرا هیچکی بلد نیست .خیلی لازمه . اینقدر رو یه نمودار کار میکنی بعد سهم که عوض میشه همه چیز از نو
              مرسی
              https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• 2FAN
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 1051

راستی شما و سروش اقا از چه نرم افزاری استفاده میکنید؟؟؟
                اون نمودارها رو سیو میکنه؟؟؟
                مرسی

نظر

• کیمیاگر
                  عضو عادی
                  • Apr 2011
                  • 298

جناب طوفان
                  هیچ راهی ندارد. باید عضو باشید و لاگین کنید. تنها در این صورت است که اندیکاتورها روی نمودار همان سهم باقی می مانند.

اگر هم نمیخواهید عضو شوید، و میخواهید چند سهم را با هم مقایسه کنید، وقتی اندیکاتور را برای یک سهم رسم کردید، سهم دوم را از باکس سرچی که در نوار بالای نمودار وجود دارد سرچ کنید و load کنید. با این کار اندیکاتور ها روی صفحه می مانند و برای سهم دوم رسم میشوند. اما اگر صفحه را بستید و دوباره باز کردید، چون لاگین نیستید، تمام مواردی که load کرده بودید یا خطوطی که کشیده بودید از بین میروند.

نظر

• 2FAN
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 1051

در اصل توسط کیمیاگر پست شده است View Post
                    جناب طوفان
                    هیچ راهی ندارد. باید عضو باشید و لاگین کنید. تنها در این صورت است که اندیکاتورها روی نمودار همان سهم باقی می مانند.

اگر هم نمیخواهید عضو شوید، و میخواهید چند سهم را با هم مقایسه کنید، وقتی اندیکاتور را برای یک سهم رسم کردید، سهم دوم را از باکس سرچی که در نوار بالای نمودار وجود دارد سرچ کنید و load کنید. با این کار اندیکاتور ها روی صفحه می مانند و برای سهم دوم رسم میشوند. اما اگر صفحه را بستید و دوباره باز کردید، چون لاگین نیستید، تمام مواردی که load کرده بودید یا خطوطی که کشیده بودید از بین میروند.
                    سلام
                    مرسی عزیزم
                    آهان باید عضو 365 بشوم
                    باشه میرم عضو بشم ببینم چی میشه
                    عضویتش که رایگانه
                    نه
                    مرسی

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                      عضو فعال
                      • Mar 2014
                      • 1656

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
                      همونطور که چند پست قبل تر عرض کردم هفته پیش بعد از مَستر ریست گوشی و نصب مجدد تلگرام، SMS مربوط به کُد تایید خیلی سریع و بی دردسر برای من فرستاده شد. موقع درخواست، کد به صورت دیفالت به اکانت تلگرام ارسال میشه ولی اگر (فکر میکنم زیرش باشه) گزینه ارسال با SMS زده بشه، به شماره/خط متصل فرستاده میشه.
                      درود
                      همینطور ک گفتید
                      برای من هم که میخواستم یک خطم ازتلگرام لب تاب بزارم روگوشی پیامک نمیومد بعدمتوجه شدم پیامک رو لب تاب و اون تلرامم میومد
                      شما باید بگید تماس بگیره تلگرام بهتون ویا بعدازچندبارپیامک اومد به گوشیم
                      بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• 2FAN
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 1051

در اصل توسط کیمیاگر پست شده است View Post
                        جناب طوفان

سلام آقا کیمیاگر
                        اول مرسی از کمکتون
                        دوم من راه شما رفتم و ثبت نام کردم اما نشد یعنی یکم شد ولی خوب نشد(خخخخخخخ چی میگم من
                        یعنی یه سهم میکشم مثلا وصنا و اندی واسش میزارم
                        بعد یه سهم دیگه میکشم مثلا غپونه همه اون اندی ها پاک میشه و نیست و باید دوباره بگذارم
                        اما جالبه دوباره همون سهم اول وصنا که میارم هر موقع باشه اون اندی ها رو داره
                        خیلی جالب و تعجب برانگیزه
                        ولی به دردم نمی خوره
                        من که نمیتونم هر سهمی میخوام بیارم یه ساعت واسش اندی تعریف کنم
                        این چه وضعش هست کی این برنامه پلاتفرمها رو نوشته و طراحی کرده
                        عصبانی شدم(خخخخخخخخخخخخخ
                        مرسی دیگه. کسی راهشو بلده به ما هم بده

نظر

• کیمیاگر
                          عضو عادی
                          • Apr 2011
                          • 298

سلام...
                          موردی که مدنظر شماست، save template است که 365 آن را برده در نسخه پیشرفته اش که پولی است.

بله. در نسخه عادی ، اندیکاتورها میمانند روی سهم ها. یا خطوطی اگر رسم کرده باشید می مانند. اگر چند سهم محدود را میخواهید کار کنید، یکبار که load کنید برای همه شان اکتفا میکند.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

سلام.
                            --------------------------------
                            چند روز است که یک کار کوچولو با جاواسکریپت دارم. کلافه‌ام کرد. اعصابم را خرد کرد.
                            دارم ۲۴ ساعته رویش کار می‌کنم ولی پاسخ مطلوب را نمی‌گیرم.
                            کسی با سرور شدن گوگل‌کروم یا برنامه Node.js کار کرده؟ آسان است؟
                            با wamp xampp چطور؟

پی‌نوشت: خاک تو سر کروم. تا چند وقت پیش به پرونده‌های محلی اجازه‌ی اجرا می‌داد. اکنون نه.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• علیرضا حسنی
                              عضو فعال
                              • Mar 2019
                              • 1642

سلام.
                              چند روز است که یک کار کوچولو با جاواسکریپت دارم. کلافه‌ام کرد. اعصابم را خرد کرد.
                              دارم ۲۴ ساعته رویش کار می‌کنم ولی پاسخ مطلوب را نمی‌گیرم.
                              کسی با سرور شدن گوگل‌کروم یا برنامه Node.js کار کرده؟ آسان است؟
                              با wamp xampp چطور؟

پی‌نوشت: خاک تو سر کروم. تا چند وقت پیش به پرونده‌های محلی اجازه‌ی اجرا می‌داد. اکنون نه.
                              به نظرم اصلا سوالتون واضح نیست، من کار کردم ولی اصلا سوالتون رو متوجه نشدم. سرور شدن گوگل کروم یعنی چی؟ گروم براوزره که دسترسی به وب سرور رو فراهم میکنه حالا وب سرور شما میتونه لوکال باشه توسط مثلا همون wamp.

مشکل اصلیتون چیه؟
                              کروم هر چند وقت یه بار مکانیزم های امنیتیش رو سخت تر میکنه شاید مثلا این بار هم امکان لود اسکریپت از منابغ غیر https رو محدود کرده باشه، البته من از سوال نامفهومتون نیت خوانی کردم اصلا نمیدونم مشکلتون چی هستش.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                                به نظرم اصلا سوالتون واضح نیست، من کار کردم ولی اصلا سوالتون رو متوجه نشدم. سرور شدن گوگل کروم یعنی چی؟ گروم براوزره که دسترسی به وب سرور رو فراهم میکنه حالا وب سرور شما میتونه لوکال باشه توسط مثلا همون wamp.

مشکل اصلیتون چیه؟
                                کروم هر چند وقت یه بار مکانیزم های امنیتیش رو سخت تر میکنه شاید مثلا این بار هم امکان لود اسکریپت از منابغ غیر https رو محدود کرده باشه، البته من از سوال نامفهومتون نیت خوانی کردم اصلا نمیدونم مشکلتون چی هستش.
                                سلام.
                                منظورم همین بود دقیقا.
                                ---------------------
                                یک افزونه‌ای است به نام web server for chrome من همین را می‌خواهم. فقط با این تفاوت که هر بار نیاز به باز کردن آن نباشد و پس زمینه همیشه کار کند.
                                ---------------------
                                یا راهی که این گزینه‌ی امنیتی را بردارد و اجازه دسترسی به localhost یا 127.0.0.1 را بدهد.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X