دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا حسنی
    عضو فعال
    • Mar 2019
    • 1642

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    سلام.
    منظورم همین بود دقیقا.
    ---------------------
    یک افزونه‌ای است به نام web server for chrome من همین را می‌خواهم. فقط با این تفاوت که هر بار نیاز به باز کردن آن نباشد و پس زمینه همیشه کار کند.
    ---------------------
    یا راهی که این گزینه‌ی امنیتی را بردارد و اجازه دسترسی به localhost یا 127.0.0.1 را بدهد.
    همون wamp و اینجور برنامه کارکردن باهاش خیلی خیلی راحت تره و امکانات بیشتری هم در دسترستون قرار میده. هم وب سرور نصب میکنه همزمان هم mysql هم php هم phpmyadmin و خیلی چیزای کاربردی دیگه فقط با چند تا کلیک بعدشم مه قشنگ میتونید تنظیمش کنید به عنوان سرویس هر بار که ویندوز لود شد وب سرورتون هم استارت کنه هیچ بار پردازشی هم نداره رو سیستم انقد سبک هستن. طبیعتا دیگه بعدشم حتما لازم نیست از کروم استفاده کنید هر وب برازری کارتون رو راه میندازه چون وب سرور مستقل هستن.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
      همون wamp و اینجور برنامه کارکردن باهاش خیلی خیلی راحت تره و امکانات بیشتری هم در دسترستون قرار میده. هم وب سرور نصب میکنه همزمان هم mysql هم php هم phpmyadmin و خیلی چیزای کاربردی دیگه فقط با چند تا کلیک بعدشم مه قشنگ میتونید تنظیمش کنید به عنوان سرویس هر بار که ویندوز لود شد وب سرورتون هم استارت کنه هیچ بار پردازشی هم نداره رو سیستم انقد سبک هستن. طبیعتا دیگه بعدشم حتما لازم نیست از کروم استفاده کنید هر وب برازری کارتون رو راه میندازه چون وب سرور مستقل هستن.
      ممنون.
      این wamp حجمش زیاد است. اگر xampp همان کار را (یا بیشتر) انجام می‌دهد احتمالا آن را بگیرم. (حجمش یک سوم است.)
      پس نیاز به کار خاصی ندارد...؟... (یک جا نگاه کردم دیدم انگار برنامه‌نویسی می‌خواهد از خیرش گذشتم... اکنون که شما می‌گویید چند کلیک است احتمالا دوباره بروم یک نگاه به آن بیاندازم.)
      -------------------------
      البته اکنون دارم به این می‌اندیشم که بروم یک افزونه برای کروم بنویسم.
      کار من این بود که یک مقدار توابع جاواسکریپت را به صورت local داشته باشم و روی وبسایت‌های مشخص آنها را اجرا کنم.
      حالا اگر افزونه این کار را برای من بکند دیگر نیازی به سرور ندارم. و این روش بهتر هم هست.
      --------------------------
      شاید هم به همین web server for chrome بسنده کردم. دارد مثل آدم کار می‌کند بنده خدا. فقط لازم است هر بار یک کلیک بکنم. (خسته هم هستم. مانند همیشه. و حوصله ندارم.)

?
      ببینم چه کارش کنم...
      ?

سپاس.
      یا علی.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        ممنون.
        این wamp حجمش زیاد است. اگر xampp همان کار را (یا بیشتر) انجام می‌دهد احتمالا آن را بگیرم. (حجمش یک سوم است.)
        پس نیاز به کار خاصی ندارد...؟... (یک جا نگاه کردم دیدم انگار برنامه‌نویسی می‌خواهد از خیرش گذشتم... اکنون که شما می‌گویید چند کلیک است احتمالا دوباره بروم یک نگاه به آن بیاندازم.)
        -------------------------
        البته اکنون دارم به این می‌اندیشم که بروم یک افزونه برای کروم بنویسم.
        کار من این بود که یک مقدار توابع جاواسکریپت را به صورت local داشته باشم و روی وبسایت‌های مشخص آنها را اجرا کنم.
        حالا اگر افزونه این کار را برای من بکند دیگر نیازی به سرور ندارم. و این روش بهتر هم هست.
        --------------------------
        شاید هم به همین web server for chrome بسنده کردم. دارد مثل آدم کار می‌کند بنده خدا. فقط لازم است هر بار یک کلیک بکنم. (خسته هم هستم. مانند همیشه. و حوصله ندارم.)

������
        ببینم چه کارش کنم...
        ������

سپاس.
        یا علی.
        البته یک روش دیگر هم هست که از آن استفاده کرده‌ام.
        این که در گیت هاب پرونده مورد نظر خودم را بارگزاری کرده‌ام و از آنجا پیوند گرفته‌ام و در جایی که دوست دارم آن را گنجانده‌ام.
        فقط این که... نیمه‌عمومی است.
        یعنی حالت محلی ندارد. و من دوست دارم پرونده‌ام خصوصی باشد. یعنی اگر جایی بارگزاری می‌کنم تنها برای آی‌پی خاصی پرونده بارگیری شود. نه برای همه. (در گیت‌هاب هرچند با خصوصی کردن انبار (Repository)، آن انبار از دید بازدیدکنندگان صفحه‌ام مخفی می‌شود، ولی باز در دسترس همه هست!
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• چلاغعلی خان خانان
          ستاره‌دار(2)
          • Oct 2020
          • 708

چاکر داش محمد حسین گل و گلاب
          داداش موبایل ابوی محترم درست شد
          یارو رو پیدا کردین
          کمک خواستی
          قوچعلی بفرستم کمک
          ====================
          داداش این نظر سنجی کجا باید شرکت کنم هی میگه نظر سنجی شرکت کن
          ما هم بی سواد نمیدونم کجا هست
          بگید کجا هست تا ما شرکت کنیم
          چاره نیست
          مخلصیمممممممممممممم

نظر

• sooroosh1315
            ستاره‌دار (۲)
            • Oct 2019
            • 5358

:D

از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• roya123
              ستاره‌دار(3)
              • Apr 2014
              • 5587

آفتاب از کدوم طرف در اومده مهربون شدی
              امروز هم که بورس مثبته خدا رو شکر

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
              شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط چلاغعلی خان خانان پست شده است View Post
                چاکر داش محمد حسین گل و گلاب
                داداش موبایل ابوی محترم درست شد
                یارو رو پیدا کردین
                کمک خواستی
                قوچعلی بفرستم کمک
                ====================
                داداش این نظر سنجی کجا باید شرکت کنم هی میگه نظر سنجی شرکت کن
                ما هم بی سواد نمیدونم کجا هست
                بگید کجا هست تا ما شرکت کنیم
                چاره نیست
                مخلصیمممممممممممممم
                سلام.
                نمی‌دانم شرمنده.
                در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                :D

وای خدا! خیلی باحال بود...
                من از این تجربه‌ها دارم. هم برای خودم و هم برای دیگران!
                laughingsmiley
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Oct 2019
                  • 5358

سلام آقا محمد حسین جان

نظرتان در مورد تاپیک تست ، و اخرین و ارسالش چیست ؟

در آخر بازار 45 میلیارد تومن زدن زیر شستا (برای چه ؟ ) که شنبه باز هم بخرن ؟ یا این حجم را شنبه بگذارند صف فروش و رعب و وحشت درست کنند؟

راکنش هاي مثبت (ميليون تومان) :

((
                  شستا
                  بدون صف
                  )) (( rsi 18.7 )) (( پول ورودي 45216 )) (( ســـبــــز 657443 )) (( %سقف شکني
                  0.5 )) (( %رشد آخرين 2.1 )) (( 5 )) (( %ريزش صف فروش 100 ))
                  (( خساپا بدون صف )) (( rsi 83.8 )) (( پول ورودي 11264 )) (( ســـبــــز 255684 )) (( %سقف شکني 0 )) (( %رشد آخرين 1.4 )) (( 12 )) (( %ريزش صف فروش 0 ))
                  (( خودرو بدون صف )) (( rsi 0.8 )) (( پول ورودي 7110 )) (( ســـبــــز 196344 )) (( %سقف شکني 0 )) (( %رشد آخرين 0.8 )) (( 11 )) (( %ريزش صف فروش 100 ))
                  (( فملي بدون صف )) (( rsi 5.3 )) (( پول ورودي 6456 )) (( ســـبــــز 108558 )) (( %سقف شکني 0 )) (( %رشد آخرين 1.8 )) (( 28 )) (( %ريزش صف فروش 0 ))
                  (( وبصادر بدون صف )) (( rsi 5.3 )) (( پول ورودي 5825 )) (( ســـبــــز 109767 )) (( %سقف شکني 0 )) (( %رشد آخرين 2.3 )) (( 39 )) (( %ريزش صف فروش 0 ))
                  (( شبندر بدون صف )) (( rsi 14.9 )) (( پول ورودي 4981 )) (( ســـبــــز 195587 )) (( %سقف شکني 0 )) (( %رشد آخرين 0.2 )) (( 4 )) (( %ريزش صف فروش 0 ))
                  (( وبملت بدون صف )) (( rsi 72.6 )) (( پول ورودي 3376 )) (( ســـبــــز 77767 )) (( %سقف شکني 0 )) (( %رشد آخرين 0.5 )) (( 15 )) (( %ريزش صف فروش 100 ))
                  (( فارس بدون صف )) (( rsi 1.8 )) (( پول ورودي 2999 )) (( ســـبــــز 47461 )) (( %سقف شکني 0.3 )) (( %رشد آخرين 1 )) (( 33 )) (( %ريزش صف فروش 100 ))
                  (( ثشاهد بدون صف )) (( rsi 62.2 )) (( پول ورودي 2938 )) (( ســـبــــز 49260 )) (( %سقف شکني 0 )) (( %رشد آخرين 0.5 )) (( 17 )) (( %ريزش صف فروش 100 ))
                  (( وپاسار بدون صف )) (( rsi 93.8 )) (( پول ورودي 2713 )) (( ســـبــــز 75862 )) (( %سقف شکني 0 )) (( %رشد آخرين 0.1 )) (( 4 )) (( %ريزش صف فروش 100 ))
                  (( فولاد بدون صف )) (( rsi 4.2 )) (( پول ورودي 2551 )) (( ســـبــــز 105100 )) (( %سقف شکني 0 )) (( %رشد آخرين 0.1 )) (( 4 )) (( %ريزش صف فروش 0 ))

از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• sooroosh1315
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Oct 2019
                    • 5358

یدونه معما ببینیم ضریب هوشی فعالین اقتصادی در چه حاله

مردی نزد شما آمد و می خواست 8 عدد الماس را به شما بدهد.
                    این الماس ها 7 مورد واقعی هستند و یک قطعه جعلی است، تشخیص دشوار است، زیرا الماس تقلبی شبیه الماس های دیگر هستند. اما کمی سنگین تر است. شما یه ترازو دارید و فقط می توانید از آن دو بار استفاده کنید. آیا شما می توانید جواهر تقلبی را کشف کنید؟

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

من باشم این کار و می کنم
                      اول الماس ها رو به دو دسته تقسیم می کنم.
                      4 تا رو میزارم یه کفه. 4 تای دیگه رو یک کفه.
                      اون کفه ای که سنگین تره یکی از الماساش تقلبیه.
                      حالا اون 4 تا رو به دو دسته تقسیم می کنم.
                      دو تا یک کفه. دو تا یک کفه ی دیگه.
                      اون کفه ای که سنگین تره یکی از الماساش تقلبیه.
                      حالا دو تا الماس دارم که یکیش تقلبیه و دیگه از ترازو هم نمی تونم استفاده کنم.
                      دیگه نمی دونم چیکار کنم. اگه بتونم با دستم اونی که سنگین تره رو تشخیص بدم که دیگه حله.
                      با دست قابل تشخیص هست؟؟؟

نظر

• polan
                        عضو عادی
                        • May 2013
                        • 47

با دو تا دسته سه تایی شروع میکنیم اگر مساوی بودن که دو تای باقیمانده با حرکت باقیمانده بدست میاد اگه مساوی نبودن از دسته سنگینا دو تا انتخاب میکنیم و اگه مساوی بودن مهره سوم تقلبیه و اگه نبودن اون سنگینه تقلبیه

نظر

• کریس گاردنر
                          ستاره‌دار (۱۰)
                          • Jan 2013
                          • 2905

6 تا الماس را برمیدارم...3 تا در هر کفه میگذارم...اگر وزنشان برابر باشد...دو نا باقیمانده را وزن میکنم...تا تقلبی مشخص شود...

حالا اگه سه تای داخل ترازو سنگین تر باشد...دو تا از اون سه تا را وزن میکنم...الماس سنگین مشخص میشه...اگه برابر باشند..الماس سومی..
                          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                          وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• علیرضا حسنی
                            عضو فعال
                            • Mar 2019
                            • 1642

به ۳ قسمت تقسیم میکنیم دو تا ۳ تایی یه دو تایی
                            دو تا دسته ۳ تایی رو با هم مقایسه میکنیم اگه مساوی بود وزنشون که تقلبی بین اون دسته ۲ تایی هاست اونا رو هم با هم مقایسه میکنیم و تمام.

اگه دو تا ۳ تا اول با هم مساوی نبودن پس تقلبی تو اون سنگین ترست دو باره به ۳ تا دسته ۱ دونه ای تقسیم میکنیم و دو تاشون رو وزن میکنیم و به همین ترتیب قبل الماس تقلبی پیدا میشه.

---

الان دیدم دوستمون جواب داده بودن من تقلب نکرده بودم /:.yead.:/

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

چرا به ذهن من نرسید ؟؟؟ :-?
                              من ضریب هوشیم خیلی بالاعه که :p

نظر

• sooroosh1315
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Oct 2019
                                • 5358

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                                چرا به ذهن من نرسید ؟؟؟ :-?
                                من ضریب هوشیم خیلی بالاعه که :p
                                واقعیت اینه که شما باهوش تر هسین ، بقیه دوستان فرض مسله را باور کردن ، یعنی اومدن گفتن حتما یکی از الماس ها سنگین تره ! پس اگر ترازو بار اول و دوم مساوی باشه ، قطعا اونی که بیرونه تقلبی هست ! همینجور وزن نکرده ، همینجور بر اساس فرضیات قضاوت کردن ، بدون وزن کردن

مثل دلار 15 تومنی که شنیدن و بدون وزن کردن فرض راوی را درست در نظر گرفتن

ولی کار درست را شما انجام دادی که 4 تا را گذاشتی این کفه 4 تا رو گذاشتین اون کفه ببینید راوی راست گفته که یکی از الماس ها سنگین تره ، یا می خواسته با این حرفا ذهن ما رو منحرف کنه و از 8 تا الماس قلابیش حداقل 7 تاشو بهمون قالب کنه /.:biggrinsmiley.:/

سنجش فرض مسله یا حل مسله؟ ، قطعا سنجش فرض مسله باعث میشه یک گام عقب بمونیم ، اما با اطمینان بیشتری گام برداریم.

نظر

در حال کار...
                                X