دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
    خوش به حال شما که پارسال پولتون کمتر و دلتون خوش تر
    و امسال پولتون بیشتر و حالا دلتون خوش نباشه
    من کاشکی پولم بیشتر بود خود به خود دلم خوش تر میشد
    اما من پولم از پارسال کمتره

جدا؟ یعنی پول شما نسبت به ۹۹/۱/۱ کمتر شده؟
    شاخص اینها که دو برابر شده! (از نیم میلیون رسیده به ۱٫۳ میلیون واحد.)
    به هر روی... اگر می‌بینید بازدهی‌تان مطلوب‌تان نیست ناامید نشوید اصلا و یک برنامه بگذارید تا (ان‌شاءالله) بهترین بازدهی‌های بازار را پس از یکی دو سال از آن خود کنید.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      سلام و عرض ادب و احترام خدمت دوستان عزیز.
      امیدوارم حال همه خوب باشد.
      می‌خواستم یک جستار بزنم برای تبریک سال نو، ولی چون هر سال این کار را جناب جمالی انجام می‌دادند گفتم احتمالا امسال هم بخواهند ایشان این کار را بکنند. به هر روی... ان‌شاءالله سالی بسیار میمون و مبارک باشد برای همه‌ی دوستان عزیز.
      @};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
      /:.Heart.:/
      سال 99 سال خیلی بدی برای من بود.... سالی پر از شکست... اما از تمام شسکت هایم پلی می سازم برای پیروزی در سال 1400
      چون در عین حال که بد بود سالی بود که من و هزار سال پخته تر کرد. (نمیگم پیرتر چون حس منفی بهم میده)
      و با کوله باری از تجارب سال 99 میریم به استقبال سال 1400 که بتونیم سال 1400 رو یکی از تاریخی ترین سال های عمرمون از هر نظر بکنیم.
      و در آینده از سال 1400 بعنوان زیباترین سال زندگیمون و شکوفایی مون و تحقق تمام آرزوهامون یاد کنیم.@};-

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• Davar
        عضو فعال
        • May 2017
        • 3120

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
        داور جان!

حالا شما کوتاه بیا و از برای حل مشکل مزه! با سرنوشت شوم گراز های بی نوای مملکت بازی نکن!

مزه اصلی که به خوشمزگی گوشت فلان و فلان نیست. به جمع دوستان است. :D

واقعا به نظرم با این وضع محیط زیست که ما داریم شکار خیلی ستمه!

والا بخدا همان کتف بال مرغ کبابی هم کفایت است.... دیگه خیلی خواستی خلاف کنی دنبلان هم کارسازه:D

به سلامتی...نوش:D
        درود بر مهدی عزیز و دوست داشتنی

از طنزی که توی پست هاتون هست بسیار لذت میبرم

بزرگوار یه جوری گفتی ستم هست!! انگاری که ما کار رو زندگی رو ول کردیم افتادیم دنبال گراز

گوشت جوجه تیغی فقط یه بار اون هم خدمت سربازی، بنده فقط مصرف کننده بودم، شکارچی و کباب پز و ساقی دوستان بودند

اما در خصوص گراز، به علت اینکه به مزارع و درختان میوه آسیب زیادی میزنه

و زاد و ولدش بسیار هست، شکارش توسط کشاورزان، به نوعی توجیه داره

ولی در کل فرمایش شما کاملا درسته، ما نه باغ داریم و نه زمین کشاورزی!

به ما چه مربوطه گراز چی میخوره و چطور میکنه!

همین دنبلان که فرمودید از بهترین ها هست، بنازم تجربه!!!

.

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

جدا؟ یعنی پول شما نسبت به ۹۹/۱/۱ کمتر شده؟
          شاخص اینها که دو برابر شده! (از نیم میلیون رسیده به ۱٫۳ میلیون واحد.)
          به هر روی... اگر می‌بینید بازدهی‌تان مطلوب‌تان نیست ناامید نشوید اصلا و یک برنامه بگذارید تا (ان‌شاءالله) بهترین بازدهی‌های بازار را پس از یکی دو سال از آن خود کنید.
          دقیق نمی دونم. چون خیلی دقیق ثبت نکردم.
          اما با توجه به اینکه میدونم توی سال 99 پول هایی رو اضافه کردم و مبلغ پرتفوی من تقریبا اندازه اواخر سال 98 هست
          پس حدس میزنم که کمتر شدم.
          البته مشکلی نیست.
          فرصت ها همیشه هستند.
          وقتی آدم توی یه بخشی از زندگیش شسکت میخوره خود به خود شسکت های بعدی هم در پی اون میاد.
          به خصوص که اون شکست، عاطفی باشه که مهم ترین سیستم موثر در پیروزی ها و شکست های تو رو هدف قرار بده و اونم احساس هست
          وقتی آدم احساسش به طرز وحشتناکی بد میشه روی تمام جنبه های زندگیش تأثیر میزاره.
          خودم رو سرزنش نمی کنم چون از شکست خیلی بزرگی بیرون اومدم.
          شاید دوس نداشته باشم هیچوقت توی زندگیم سال 99 رو به خاطر بیارم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

فرش شستم پهن کردم تو بالکن دو روز مانده هنوز مقداری بوی نا می‌دهد! :-&
            نمی‌دانم چه کارش کنم؟

یک چیز جالب دیگر... زمانی که فرش را می‌شویی، نخست این که تا دست پنجم ششم همین‌جور از تویش آب کثیف می‌آید... (من نمی‌دانم این همه کثافت اصلا کجا بوده؟ /:.yead.:/ البته من خیلی علاقه دارم درب پنجره را باز بگذارم... و هر روز خانه را خاک می‌گیرد و مجبورم جارو بزنم...) و سپس هم این که تا آخر همین‌جور کف وجود دارد! یعنی هی می‌شوری و هی کف می‌آید/می‌زاید... یعنی دست بیستم هم باز آب بکشی می‌بینی مقداری کف با آب هست!
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

پاکیزگی خیلی زیبا است. یک سخنرانی گوش می‌دادم از جناب امینی‌خواه عزیز (/:.Heart.:/) که می‌گفتند پاکیزگی هم ملکوت دارد. (البته مشخص است این موضوع. ولی از این جنبه به موضوع توجه نکرده بودم.)
              می‌گفتند لباس هم تسبیحی دارد که زمانی که اگر نشویی‌اش تسبیح نمی‌گوید. (این را عوام نمی‌فهمد و از روی همین ندانستن تکذیب یا تایید می‌کند که جفتش هم اشتباه است. بگذریم.)
              موضوع جالبی بود.
              آری... زمانی که پاکیزه هستی و به پاکیزگی اهمیت می‌دهی روح/روحیه/ملکوت زیبا و پاکی به تو روی می‌آورد و مثلا هنگام نماز حس دلنشین‌تری همراه تو می‌شود.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

فرش شستم پهن کردم تو بالکن دو روز مانده هنوز مقداری بوی نا می‌دهد! :-&
                نمی‌دانم چه کارش کنم؟

یک چیز جالب دیگر... زمانی که فرش را می‌شویی، نخست این که تا دست پنجم ششم همین‌جور از تویش آب کثیف می‌آید... (من نمی‌دانم این همه کثافت اصلا کجا بوده؟ /:.yead.:/ البته من خیلی علاقه دارم درب پنجره را باز بگذارم... و هر روز خانه را خاک می‌گیرد و مجبورم جارو بزنم...) و سپس هم این که تا آخر همین‌جور کف وجود دارد! یعنی هی می‌شوری و هی کف می‌آید/می‌زاید... یعنی دست بیستم هم باز آب بکشی می‌بینی مقداری کف با آب هست!
                در مورد بوی نا... اگه بالکن تون آفتاب گیر نیست فک نکنم این بوش از بین بره.
                باید افتاب شدید بخوره
                در مورد اب کثیف هم دقیقا به خاطر گرد و خاک هست
                من تحت هیچ شرایطی حاضر نیستم پنجره ها رو باز کنم یا پرده رو حتی کنار بزنم.
                هر وقت هم خواهرم میاد خونمون هی میگه وای پرده ها رو کنار بزنید و پنجره رو باز کنید من اجازه نمیدم.
                در مورد کف هم کف خود آب هست. آب وقتی با فشار باز میشه یه حالت کفی داره
                بعدش هم اینکه چرا تاید ماشین استفاده نکردید؟ اگه تاید ماشین استفاده کنید هم کف نمی کنه و هم خوب تمیز میکنه.
                اگه تایدتون تاید دستی بوده کفش زیاده. اگه هم دستی نبوده که نگران نباشید اون کف خود آب هست دیگه.
                از همه اینا گذشته چه زرنگی هستید شما که فرش هم میشورید.../.:biggrinsmiley.:/
                البته ما هم به کمک زن داداش و ابجیم دوتا 6 متری امسال شستیم.
                اما بقیه فرش ها رو عوض کردیم. یعنی خودم این کار و کردم. همه رو خودم قسطی خریدم چک دادم... (علیرغم مخالفت شدید مامان و بابام).
                فرش ها مبل ها و میز LEd همه تعویض شد..... البته مبلامون که به خاطر نبود رنگ پارچه ای که انتخاب کردم واسه عید آماده نشد.
                دوست داشتم به خاطر روحیم تنوع ایجاد کنم.
                خدا کنه سال 1400 بورس خوب شه چکا رو راحت پاس کنم.:D

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

دقیق نمی دونم. چون خیلی دقیق ثبت نکردم.
                  اما با توجه به اینکه میدونم توی سال 99 پول هایی رو اضافه کردم و مبلغ پرتفوی من تقریبا اندازه اواخر سال 98 هست
                  پس حدس میزنم که کمتر شدم.
                  البته مشکلی نیست.
                  فرصت ها همیشه هستند.
                  وقتی آدم توی یه بخشی از زندگیش شسکت میخوره خود به خود شسکت های بعدی هم در پی اون میاد.
                  به خصوص که اون شکست، عاطفی باشه که مهم ترین سیستم موثر در پیروزی ها و شکست های تو رو هدف قرار بده و اونم احساس هست
                  وقتی آدم احساسش به طرز وحشتناکی بد میشه روی تمام جنبه های زندگیش تأثیر میزاره.
                  خودم رو سرزنش نمی کنم چون از شکست خیلی بزرگی بیرون اومدم.
                  شاید دوس نداشته باشم هیچوقت توی زندگیم سال 99 رو به خاطر بیارم.
                  ان‌شاءالله که سال ۱۴۰۰ برایتان پر از خاطرات خوب و دوست‌داشتنی باشد.
                  زندگی را آدم می‌تواند هم بد نگاه کند و هم خوب.
                  شما یک چیز را شکست ممکن است بنامید در حالی که اصلا همچنین چیزی نباشد. ای بسا یک نفر دیگر اگر باشد به همان موضوع بسیار خوب نگاه کند و از آن موضوع لذت هم حتی ببرد.
                  بگذریم.
                  امیدوارم هم شما و هم من و هم همه‌ی دوستان هم امسال پیشامدهای خوب داشته باشیم و هم این که پیشامدها را خوب بتوانیم ببینیم.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

شما یک چیز را شکست ممکن است بنامید در حالی که اصلا همچنین چیزی نباشد. ای بسا یک نفر دیگر اگر باشد به همان موضوع بسیار خوب نگاه کند و از آن موضوع لذت هم حتی ببرد.
                    بگذریم.
                    امیدوارم هم شما و هم من و هم همه‌ی دوستان هم امسال پیشامدهای خوب داشته باشیم و هم این که پیشامدها را خوب بتوانیم ببینیم.
                    یک چیزی پیرامون همین موضوع بگویم...
                    زمانی که با پدرم از بیمارستان قلب بیرون آمدیم (بخوانید: آزاد شدیم) فهمیدم چقدر خوش‌بختی و خوش‌بینی کنارم هست و درکش نمی‌کنم.
                    سلامتی پدرم خوشبختی‌ای بود که درکش نمی‌کردم. کور بودم. یک عمر این خوش‌بختی زیبا را نمی‌دیدم... چقدر زیبا بود این حس سلامتی پدرم...
                    و البته مادرم و دیگر اعضای خانواده‌ام...
                    و خودم...

زمانی که در بیمارستان بودم و زمانی که از آنجا آمده بودم بیرون اصلا هیچ توجهی به پول نداشتم...
                    می‌خواست صد برابر زیاد شده باشد یا یک صدم شده باشد...
                    اصلا برایم مهم نبود...
                    حاضر بودم هر چه پول دارم بدهم پدرم زنده بماند.
                    (البته یک نفر ممکن است بگوید همین پول در بیمارستان به درد می‌خورد. آری. درست است. ولی موضوع چیز دیگری است. موضوع این است که این پول را می‌خواهی خرج کنی برای سلامتی و دل‌خوشی! آن بالاتر است. چگونه بگویم؟ این چیزهایی که داریم هزاران میلیارد بلکه بیشتر می‌ارزد. حالا ما به خاطر دو قران خودمان را ناراحت می‌کنیم و تنش (استرس) می‌گیریم... حرفم این است.)
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

باید افتاب شدید بخوره
                      هر وقت هم خواهرم میاد خونمون هی میگه وای پرده ها رو کنار بزنید و پنجره رو باز کنید من اجازه نمیدم.
                      بعدش هم اینکه چرا تاید ماشین استفاده نکردید؟ اگه تاید ماشین استفاده کنید هم کف نمی کنه و هم خوب تمیز میکنه.
                      اگه تایدتون تاید دستی بوده کفش زیاده. اگه هم دستی نبوده که نگران نباشید اون کف خود آب هست دیگه.
                      اما بقیه فرش ها رو عوض کردیم. یعنی خودم این کار و کردم. همه رو خودم قسطی خریدم چک دادم... (علیرغم مخالفت شدید مامان و بابام).
                      فرش ها مبل ها و میز LEd همه تعویض شد..... البته مبلامون که به خاطر نبود رنگ پارچه ای که انتخاب کردم واسه عید آماده نشد.

ان‌شاءالله که چک‌ها را پاس کنید.
                      من هیچ‌گاه تا حالا قسطی کار نکرده‌ام. خیلی می‌ترسم. البته خوب است. آدم هم یک مقدار توکلش می‌رود بالا (/:.negaran.:/laughingsmiley) و هم خودش را مجبور می‌کند که پیروز شود. ولی من کلا آدم خطرپذیری نیستم.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

بگذریم.
                        بعضی چیزها رو از هر زاویه ای که نگاه کنی نمی تونی بهش خوب نگاه کنی
                        و قطعا برای کوتاه مدت حس آدم رو شدیدا بد میکنه.
                        سوگ از دست دادن رو نمیشه هیج جوره خوب بهش نگاه کنی.
                        البته قطعا میشه اما من بلد نبودم.
                        و توی این سوگ خیلی خیلی خیلی موندم.
                        اما سال 1400 رو متفاوت شروع می کنم.
                        هنوزم که هنوزه با گفتن این چیزا دارم اشک می ریزم.
                        با اینکه میدونم همه دنیای خودمون رو خودمون می سازیم
                        اما حس می کنم گاهی باید منتظر معجزه بود که خدا به آدم کمک کنه.
                        .وقتی که حتی خودت اصلا انتظار کمک خدا رو نداری
                        البته نمیخوام منتظر معجزه واسه خوب شدن حالم بمونم.
                        قطعا تمام تلاشم رو برای خوب شدن حالم خواهم کرد...
                        اما ناامید نیستم و درهای رحمت خدا و معجزات خدا رو به روی خودم نمی بندم.
                        و با قطعیت میخوام بگم که دیگه همه چیز خودمون نیستیم.
                        البته این همه خودش جای بسی بحث دارد...
                        اما میخوام منتظر معجزه هم باشم که درهای میونبری که خدا به روم باز می کنه رو از دست ندم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

باید افتاب شدید بخوره

باز کردن پنجره از اهم مهمات است!
                          یعنی چه اصلا؟ پنجره باز نباشد یعنی؟ /:.ohno-smiley.:/
                          (البته من تقریبا کل زمستان پنجره را باز نکردم. ولی مجبور بودم. می‌فهمید؟ مجبور!)

پنجره که باز می‌شود انگار دریچه‌ی قلبم (رو به دنیای پیرامون) باز می‌شود.
                          هوای تازه که استنشاق می‌کنم گویا زنده می‌شوم. روحیه‌ام عوض می‌شود.

و حاضرم برایش بها هم بدهم. (شستن فرش حتی شده هر سه ماه یک بار.)

پ.ن: فرش‌هایم کوچک بود. اندازه‌ی قالیچه. دو تا ۳ متری و یک متری را دو سه روز پیش شستم و امروز هم می‌خواهم یک دانه ۳ متری بشویم. بزرگتر باشد احتمالا می‌دهم قالیشویی. (دردسر قالیشویی بیشتر از دردسر دستی شستن است! نمی‌دانم عزیزان تجربه دارند؟ یا نه؟)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

بعضی چیزها رو از هر زاویه ای که نگاه کنی نمی تونی بهش خوب نگاه کنی
                            و قطعا برای کوتاه مدت حس آدم رو شدیدا بد میکنه.
                            سوگ از دست دادن رو نمیشه هیج جوره خوب بهش نگاه کنی.
                            البته قطعا میشه اما من بلد نبودم.
                            و توی این سوگ خیلی خیلی خیلی موندم.
                            اما سال 1400 رو متفاوت شروع می کنم.
                            هنوزم که هنوزه با گفتن این چیزا دارم اشک می ریزم.
                            با اینکه میدونم همه دنیای خودمون رو خودمون می سازیم
                            اما حس می کنم گاهی باید منتظر معجزه بود که خدا به آدم کمک کنه.
                            .وقتی که حتی خودت اصلا انتظار کمک خدا رو نداری
                            البته نمیخوام منتظر معجزه واسه خوب شدن حالم بمونم.
                            قطعا تمام تلاشم رو برای خوب شدن حالم خواهم کرد...
                            اما ناامید نیستم و درهای رحمت خدا و معجزات خدا رو به روی خودم نمی بندم.
                            و با قطعیت میخوام بگم که دیگه همه چیز خودمون نیستیم.
                            البته این همه خودش جای بسی بحث دارد...
                            اما میخوام منتظر معجزه هم باشم که درهای میونبری که خدا به روم باز می کنه رو از دست ندم.

نمی‌دانم. و نمی‌خواهم هم بیشتر در این موضوع چیزی خدمتتان عرض کنم. تنها این را بگویم که این جور نگاه کردن به دنیا را خودم هم دارم و خودم هم می‌دانم که اشتباه است و دارم تلاش می‌کنم برای تغییر دادن.
                            شما به یک چیزی می‌گویید سوگ... (اصلا من با این واژه مشکل دارم. /:.zzzzzz.:/ خیلی مشکل دارم.) (هرچند می‌گویم: خودم هم از این حرف‌ها پیش خودم دارم.)
                            همان چیزی که شما به آن می‌گویی سوگ را یک نفر دیگر شاید به عنوان تجربه‌های بسیار زیبای زندگی نگاهش کند...
                            ------------------------------------
                            چگونه بگویم... (این حرف‌ها جایش جستار انرژی مثبت است...)
                            یک نفر می‌رود سربازی به زمین و زمان فحش می‌دهد و دو تا توف می‌اندازد تو صورت خودش و دنیای خودش و اخم‌هایش را می‌کند در هم...
                            یک نفر می‌رود سربازی و کلی خاطرات زیبا تعریف می‌کند جوری که مخاطب اصلا دلش می‌خواهد برود سربازی!!! /:.winksmiley02.:/

نمی‌دانم منظورم را رساندم یا نه؟
                            آهان...
                            «جودی اَبوت»
                            چقدر این شخصیت زیبا بود!
                            همه‌چیز را زیبا و رومانتیک و خارق‌العاده و عاشقانه نگاه می‌کرد. در حالی که آن هم‌خوابگاهی‌اش (سالی؟) همان چیزها را می‌دید و نسبت به دیدن زیبایی‌ها کور بود و بلکه احساس بدی هم به او دست می‌داد...
                            نیستم. ولی دوست دارم در زندگی جودی ابوت باشم.
                            این‌جوری کار آدم هم بهتر راه می‌افتد.
                            قبول دارید؟ یا نه؟
                            عزیزان، تا حالا دیده‌اید؟ روی خودتان؟ که زمانی که به بازار و وضع بازار نگاه بهتری دارید و احساس می‌کنید کائنات (دولت و بازار و سازمان و کلا همه چیز) با شما است، شما هم بازده کاری‌تان به شدت بالا می‌رود! و زمانی که نگاه بدی به زندگی دارید بازده کاری‌تان به مراتب کاسته می‌شود! ؟ تا حالا این موضوع را دیده‌اید؟

«محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

باز کردن پنجره از اهم مهمات است!
                              یعنی چه اصلا؟ پنجره باز نباشد یعنی؟ /:.ohno-smiley.:/
                              (البته من تقریبا کل زمستان پنجره را باز نکردم. ولی مجبور بودم. می‌فهمید؟ مجبور!)

پنجره که باز می‌شود انگار دریچه‌ی قلبم (رو به دنیای پیرامون) باز می‌شود.
                              هوای تازه که استنشاق می‌کنم گویا زنده می‌شوم. روحیه‌ام عوض می‌شود.

و حاضرم برایش بها هم بدهم. (شستن فرش حتی شده هر سه ماه یک بار.)

پ.ن: فرش‌هایم کوچک بود. اندازه‌ی قالیچه. دو تا ۳ متری و یک متری را دو سه روز پیش شستم و امروز هم می‌خواهم یک دانه ۳ متری بشویم. بزرگتر باشد احتمالا می‌دهم قالیشویی. (دردسر قالیشویی بیشتر از دردسر دستی شستن است! نمی‌دانم عزیزان تجربه دارند؟ یا نه؟)
                              اوووووه وسواس هستید پس... دو سه ماه یه بار فرش شستن قطعا از نشانه های وسواس بودن شدید است/.:biggrinsmiley.:/ (البته این نظر شخصی منه)
                              و اما در مورد پنجره ها من بیشتر تجمل گرا هستم تا به هوای خوب توجه کنم.
                              حس می کنم وقتی پرده کنار زده میشه نمای خونه زشت میشه =))=))
                              خب هر کی دوس داره از هوای خوب استفاده کنه بره توی حیاط بشینه.
                              حیاط ما که خیلی بزرگ و با صفا و پراز درخت میوه هم هست.
                              البته من آدمی نیستم که مثلا دلم بکشه که برم توی حیاط بشینم و از هوا لذت ببرم.
                              شاید شما آپارتمان نشین هستید که اینقدر قدر هوا رو میدونید.
                              خواهر من هم آپارتمان نشین است که اینقدر دلش میخواد پنجره ها باز باشه.
                              ما با توجه به اینکه به جز مامانم کسی از دسشویی توی ساختمون استفاده نمی کنه
                              من خود به خود روزی چندین بار رو مجبورم به نیت دسشویی هم که شده به حیاط سر بزنم.:D
                              و البته زمان هایی که حیاط رو میشورم یا لباس میشورم مجبورم توی حیاط باشم.
                              (ماشین لباسشویی مون توی حیاط هست دو قلو هم هست مجبورم خودم لباسا رو آب بکشم و واسه هر کدومشون هم سه بار صلوات بفرستم/.:biggrinsmiley.:/....)

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

اوووووه وسواس هستید پس... دو سه ماه یه بار فرش شستن قطعا از نشانه های وسواس بودن شدید است/.:biggrinsmiley.:/ (البته این نظر شخصی منه)
                                و اما در مورد پنجره ها من بیشتر تجمل گرا هستم تا به هوای خوب توجه کنم.
                                حس می کنم وقتی پرده کنار زده میشه نمای خونه زشت میشه =))=))
                                خب هر کی دوس داره از هوای خوب استفاده کنه بره توی حیاط بشینه.
                                حیاط ما که خیلی بزرگ و با صفا و پراز درخت میوه هم هست.
                                البته من آدمی نیستم که مثلا دلم بکشه که برم توی حیاط بشینم و از هوا لذت ببرم.
                                شاید شما آپارتمان نشین هستید که اینقدر قدر هوا رو میدونید.
                                خواهر من هم آپارتمان نشین است که اینقدر دلش میخواد پنجره ها باز باشه.
                                ما با توجه به اینکه به جز مامانم کسی از دسشویی توی ساختمون استفاده نمی کنه
                                من خود به خود روزی چندین بار رو مجبورم به نیت دسشویی هم که شده به حیاط سر بزنم.:D
                                و البته زمان هایی که حیاط رو میشورم یا لباس میشورم مجبورم توی حیاط باشم.
                                (ماشین لباسشویی مون توی حیاط هست دو قلو هم هست مجبورم خودم لباسا رو آب بکشم و واسه هر کدومشون هم سه بار صلوات بفرستم/.:biggrinsmiley.:/....)

بلی دقیقا.
                                من از زمانی که یادم می‌آید در آپارتمان بوده‌ام. و خیلی دوست دارم تجربه‌ی خانه حیاط دار را داشته باشم.
                                (اگر شد یک عکس از حیاط منزلتان بگذارید.)
                                خیلی دوست دارم یک مدت روی باغچه کار کنم و زیبایش کنم. به‌ویژه این‌که چمن صاف و یکدست بکارم. یا بخش‌هایی از (دور یا وسط) باغچه را سنگ بریزم.
                                از اینها:

اگر باغچه داشتم حتما دورش از اینها کار می‌کردم.
                                اوه...
                                اکنون که می‌اندیشم می‌بینم خیلی ایده دارم...
                                نور پردازی...
                                درختان کوچک یا بزرگ (کاج مطبق مثلا)...
                                اوه...
                                من حتما باید یک روزی یک ویلای درست و حسابی بگیرم...
                                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2021/03/18, 02:29. دلیل: اضافه کردن عکس
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X