دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    سلام.
    از یک دید دیگر:
    این همان جایی است که من حالت خساست دارم.
    این هتل باید شبی ۵۰۰ تومان بگیرد... ولی دارد ده برابر حساب می‌کند. (اصلا هزینه‌هایش را نگاه کنی احتمالا ۵۰ تا ۱۰۰ تومان هم نمی‌شود.)
    من این‌جور جاها احساس می‌کنم دارد کلاه سرم می‌رود. دارد خیانت می‌شود به من. حالا اگر حسابم بی‌نهایت هم پول داشته باشد باز دوست ندارم جنس گران به من بیاندازند. حتی در مورد چیزهای ارزانی مانند پفک و تخمه هم همین‌گونه‌ام. احساس می‌کنم این کار رواج دادن فرهنگ پدرسوخته‌بازی و بی‌انصافی است.

مورد مشابه این‌که تقریبا هیچ‌گاه به گدایان و بچه‌های کار کمک نقدی نمی‌کنم. یک خوردنی هم اگر برای یک بچه بگیرم همان‌جا باز می‌کنم می‌دهم دستش بخورد (که به او نگفته باشند برو خوردنی‌ها را هم بفروش).
    شبی 500 کجا بود دیگه اخه؟؟
    من تهران کلاس دارم از بچه‌های یه دوره دیگه که میان تهران پرسیدم که حساب دستم بیاد هتل شون شبی یه تومن بوده که اون موقع بخاطر کرونا شده بوده شبی 450 و بچه ها دو سه نفری میشدن یه اتاق میگرفتن که کمتر پاشون دربیاد
    تازه این تهرانه. کیش که همه چی خیلی گرون تر از تهرانه
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

سلام.
      از یک دید دیگر:
      این همان جایی است که من حالت خساست دارم.
      این هتل باید شبی ۵۰۰ تومان بگیرد... ولی دارد ده برابر حساب می‌کند. (اصلا هزینه‌هایش را نگاه کنی احتمالا ۵۰ تا ۱۰۰ تومان هم نمی‌شود.)
      من این‌جور جاها احساس می‌کنم دارد کلاه سرم می‌رود. دارد خیانت می‌شود به من. حالا اگر حسابم بی‌نهایت هم پول داشته باشد باز دوست ندارم جنس گران به من بیاندازند. حتی در مورد چیزهای ارزانی مانند پفک و تخمه هم همین‌گونه‌ام. احساس می‌کنم این کار رواج دادن فرهنگ پدرسوخته‌بازی و بی‌انصافی است.

مورد مشابه این‌که تقریبا هیچ‌گاه به گدایان و بچه‌های کار کمک نقدی نمی‌کنم. یک خوردنی هم اگر برای یک بچه بگیرم همان‌جا باز می‌کنم می‌دهم دستش بخورد (که به او نگفته باشند برو خوردنی‌ها را هم بفروش).
      شما کلا نه در مورد این هتل ... کلا هر جای دیگه وقتی بگی گرونه و کلاه سرم میره آخرش کلا سرت بی کلاه میمونه
      مثه وقتی دنبال خونه میگردیم واسه اجاره قیمت هایی که میگن و هر جووور می سنجیم واسه خونه ها خیلی خیلی گرونه
      ولی بخوای اینجوری دو دوتا چارتا بکنید باید یا برید توی یه خونه به درد نخور یا پایین شهر توی محیط هایی که دوس نداری
      بخوای همه چی خوب باشی مجبوری با وجود همه این پدرسوخته بازی ها کوتاه بیایی
      آره داداش... دو دوتا چارتا رو بریز دور
      حالا تفریح که دیگه جزو لذت ها محسوب میشه
      من دوس دارم واسه لذت هام هم هزینه کنم.
      البته البته اندازه جیبم....

نظر

• Bikhabar
        ستاره‌دار(22)
        • Sep 2020
        • 1189

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
        بسم الله الرحمن الرحیم

آموزش الیوت ، خلاصه و کاربردی و راحت آسان در قالب داستان اثر سروش 1315
        ----------------------------------------------------------------------

مقدمه : کسی که الیوت نمی داند وارد معامله گری نشود!!! (1)
        اسکلت معامله گری الیوت هست ، انواع اقسام روش های تلحلیل بنیادی و تکنیکال رو الیوت سوار میشن ،
        الیوت در واقع سنت الهی ، دست غیب و چرخش روزگار هست

احتمالا در تحلیل های تکنیکال و نقاشی ها ، موج شماری ها رو دیدن موج های 1و3و5 و a , c در جهت روند اصلی ( روند قدرتمند تر ) و موج های 2,4 ,b در خلاف جهت روند و کم قدرت تر

چنتا شرط هم وجو داره ، که قبول کردن یا نکردنش به نظر شخصی شما بستگی داره ،
        یعنی ممکنه این شرط ها رخ نده (موج شماری شما در ظاهر اشتباه باشه) ولی باطنش درست باشه (2)
        مثلاشرط های : موج 3 نمی تواند کوتاه ترین موج باشد ، یا موج چهار نمی تونه به موج یک وارد بشه و...
        این شرط ها مهم هستن ، ولی نه بیشتر از احساس شما (اصل چیزیه که با نا خودآگاهت عمیقا احساس می کنی ، نه نقاشی که روی نمودار هست و کوتاه و بلند شده )

الیوت یا مهارت شناخت جنسیت امواج: (3)

موج یک از جنس زیرساخت هست و ایجاد تحول ، مثلا پایان قاجاریه را تصور کنید ، که تغییر میکنه به رضا میر پنج ، مدارس گسترش پیدا میکنه ، سربازی اجباری به وجود میاد ، با دزدان گردنه بگیر یا جنگلی ها مبارزه میشه و نابود میشن و.... میشه موج یک در نظر گرفت ، دو تا شرط داشت که باید حسش کنید ، یکی تغییر و تحول نسبت به قبل (معمولا این تغییر ناگهانی و سریع هم هست) یکی هم آماده سازی زیر ساخت ها

موج دوم ، زمان آغازش اصلا مشخص نیست ، رضا میرپنجی که برای خودش ساز و برگ درست کرده از آلمان نازی هم بدش نمیاد و... از بد شانسی جنگ جهانی میشه و انگلیس هم چشمش میوفته به ایرانو... خلاصه ایران تصرف میشه ، رضا میر پنج تبعید ، دوران نسبتا کوتاه تصرف ایران در 1320 موج 2 هست (خصوصیتش اینه که ناگهانی شروع میشه و گیج می زنید ! خوشبختانه به لحاظ زمانی بلند مدت نیست ، یعنی قبل از اینکه بخواید به شرایط عادت کنید و دنبال راه حل باشید خود به خود موج 2 تموم میشه ، زرنگ باشین تو همین موج 2 هم میشه سود کرد حتی )

موج سوم ، میشه محمدرضا را تصور کرد ، موج سه معمولا طولانی ترین موج هست ، میشه روش حتی ی پنج موجی کوچکتر هم ایجاد کرد ! موج یک از سه ، زیر ساخت های تثبیت قدرت محمدرضا پس از تبعید پدرش ، موج 2 از سه ماجرای مصدق و فرار شاه ، موج 3 از3 کودتای 28 مرداد و برگشت مغرورانه محمدرضا با خیال راحت لذت بردن (موج 3 مغرور و لذت بخش و خیال راحت هست ) ،موج 4 از 3 معمولا ضعیف تر هست ،میشه انقلاب سفید و... که موج نزولی تو موج صعودی قدرت حذف و خورده میشه (خطری احساس نمیشه) ، موج5 از3 که با جنگ اعراب و اسراییل و فروش روزانه 6 میلیون بشکه نفت اتفاق میوفته و اون دیالوگ شاه که میگه هر سال کسری بودجه داشتیم امسال انقدر داریم نمی دونیم چیکار کنیم باهاش (هر وقت انقدر داشتین که نمی دونستین باهاش چیکار کنید یعنی اواخر موج 3 هستین)

موج چهارم ، موج چهار رو میشه پیروزی شکوهمند انقلاب و جنگ تحمیلی در نظر گرفت ، اینکه موج چهار کی اتفاق میوفته ، بازم حدس زدنش کار سختی هست ، مخصوصا وقتی میبینی شاه در اوج قدرت هست ، برای خودش کلی تسلیحات و... خریده ، انقدر تو خوش خیالی 36 سال پادشاهی خودش (موج 3 بزرگ) غرق شده که نمی تونه تصور کنه موج نزولی 4 هم وجود داره ، البته اگر کسی غرق نشده باشه تو مج سه و هر لحظه منتظر موج 4 باشه ، تقریبا می تونه از موج 4 نجات پیدا کنه و جون سالم بدر ببره
        موج چهار خیلی قوی هست! ، تقریبا هرچه در موج 3 بدست اومده با موج چهار چه بشکل سقوط چه به شکل اصلاح زمانی نابود میشه (جنگ 8 ساله )

موج پنج هم بقول آقامحمد حسین ، میشه دوره هاشمی ، و جهاد سازندگی ، گویا خیلی از صنایع و زیر ساخت هایی که داریم ازشون استفاده می کنیم یا مال زمان موج یک هستن مثل مدارس و سربازی ی سریا مال زمان 3 هست ایران خودرو و... مابقی هم مال موج پنج که میشه دولت هاشمی (در موج پنج هنوز از زیرساخت های موج های 3و1 استفاده میشه در موج یک (جدید از زیر ساخت های دوره قبل استفاده خاصی نمیشه و تحول به وجود میاد) )

بعد موج a را داشتیم در زمان خاتمی (گفتار درمانی و حمایت و... )

بعد موج b را داشتیم در چهار سال اول احمدی نژاد که به ساخت زیر ساخت های کشور کمی پرداخت

بعد هم موج c در چهار سال دوم احمدی و 8 سال روحانی که صدای همه رو در اورد ، از خصوصیات موج c اینه که همه ضرر میکنه و خیلی ها نیت می کنن از بازار (کشور) برن و مهاجرت کنن

البته x موج هم داریم ، ایکس موج جنس بی صاحبی هست ، موج هایی که هیچکدام از خصوصیات موج های فوق را ندارن و همین جور ول بی صاحب هیچ اتفاق و داستانی ندارند ، را با x نشون میدن

==========================
        تقریبا یک سیکل کامل الیوت بر اساس جنس تعریف کردیم.

سخن پایانی :
        مهم قصه و داستانی هست که شما برای خودتان می توانید رو نمودار و موج ها تعریف کنید ، ممکنه روایت ها و قصه ها متفاوت باشه و موج شماری ها متفاوت باشه ، موج شماری هر کس مخصوص خودشه و درسته ، مگر اینکه خودش بخواد تغییرش بده

هم زمان میشه چندین موج شماری مختلف هم داشت
        مثال:
        مثلا ورود تلفن همراه به کشور و ایجاد زیر ساخت هاش از دهه 70 شروع شد که میشه موج یک
        در دهه 80 اگر موج شماری می کردین وارد موج سه شده بودین که موج شماریتان هم درست بوده ،
        اما چند سال دیگه با فرارگیری اینترنت چیزها (اشیاء ) متوجه میشین که از زمان علامت دادن با دود تا نسل دوم و سوم اینترنت ، بعضا حتی در موج یک هم قرار نمیگیره ! ( در واقع هر چند مدت باید موج شماری ها رو از نو بشمارید )

و بازم اینکه همزمان چندین تا موج شماری مختلف برای قسمت های مختلف باشیم
        مثلا صنعت خودروی داخلی ، در انتهای موج 5 باشه ، ولی صنعت خرده فروشی اینترنتی و دیجی کالا ، ابتدا موج 3 خودش باشه ، هردو هم در یک اقتصاد و یک کشور و... هستن.

مشق شب :
        شما (خودتان) الان موج چند از چند زندگی خودتان هستید ؟

پا.نویس:
        (1) البته تا وارد معامله گری نشی هم احساس نیازی پیدا نمی کنی برای یادگیریش :D
        (2) موج شماری های شما همیشه درست است ، همیشه ، مگر اینکه خودتان شخصا به این نتیجه و بلوغ برسین که قسمتی از شمارش رو تغییر بدین (خیلی مهمه)
        (3) نقل می کردن از یکی از پیشکسوت های بازار ، که ازش پرسیده بودن خرید فروش سهام یعنی چی و چطور و.... ؟ گفته بود ، ما اینجا سهام و شرکت ها و خرید و فروش نمی کنیم ، داستان خرید و فروش می کنیم ، داستان های تکنیکالی مثل برخورد نمودار به کف یا سقف ، یا داستان های بنیادی!! یا داستان های سیاسی و... با همین داستان ها و قصه سرایی ها و بعضا حتی شایعات قیمت ها رو تکون میدن ، بخر و بفروش می کنن ، ی وقتا قصه به نفع شماس ، ی وقت قصه به ضرر شما
        قصه ی بنیادی ! بنیاد مگه قصه اس !؟ واقعیت هست ، کالا و خدماتی هست که تولید شده و قیمت خورده و... !
        همین بنیاد هم قصه اس! قصه نبود پی به ای ها بالا و پایین نمی شدن ، ی روز بگن پی ای نرمال بازار 10 هست ی روز با پی به ای 6 هم سهم صف فروش بشه ، تمام صعود و نزول بازار و سهام قصه اس
        مواظب باشین کجای قصه رو دارین می خرید ! قسمت های بزم هست یا رزم ، اگز بزم هست ، به کام شماس یا کام دشمن ؟ اگر رزمه تهش هلاکته یا شهادته یا فتح المبین ؟

محتاجیم به دعای خیر همه دوستان
        با سلام و سپاس فراوان
        استفاده ی اینکه بدونیم در کدام موج قرار داریم، اینه که بفهمیم روند فعلی نزولیه یا صعودی؟ یا کاربرد دیگری هم در معاملات ما دارد؟

نظر

• sooroosh1315
          ستاره‌دار (۲)
          • Oct 2019
          • 5358

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
          با سلام و سپاس فراوان
          استفاده ی اینکه بدونیم در کدام موج قرار داریم، اینه که بفهمیم روند فعلی نزولیه یا صعودی؟ یا کاربرد دیگری هم در معاملات ما دارد؟
          سلام و عرض ادب
          آره همین که بدونیم کجای روند هستم ، چه موقعیتی باید بگیریم
          مثلا الان موقع ناهار هست یا شام ! چه نوع خوراکی مناسب هست ، چقدر بخوریم تو خواب برامون مشکلی پیش نمیاد ، تو سن رشد هسیم یا کهنسالی ، از خوردن چه غذاهایی منع شدیم
          بر اساس اطلاعات و مسیر و زمان ، تصمیم گیری کنیم

و اینکه موج شماری های شما می تونه با موج شماری شخص دیگری تفاوت داشته باشه ، حتی با موج شماری که در گذشته انجام دادین !

مثلا زمانی که رونالدو از پرتغال رفت منچستر بازی کنه ، باشگاه منچستر حکم ورود به موج 3 رو داشت ، ولی در اثر تمرینات (زیر ساخت سازی و ادامه تلاش ) و رفتنش به رئال مادرید ، باشگاه منچستر هم خودش تبدیل به موج یک شد ! موج 3 زندگی فوتبالیش از رئال شروع شد

شما بعنوان ی معامله گر ، حاضری رونالدو رو در سن فعلی بخری ؟ موج پنج خودشه ، استراتژی ها متفاوت هست

و ی مثال جالب تر ژاوی که موج 5 خودشو رو در بارسا سپری کرد ، بعدش قطری ها موج 5 از 5 ژاوی را خریدن ، آیا خرید در انتهای موج پنج درسته ؟ قطعا نه ، ولی برای باشگاه بارسلونا موج پنج ژاوی بود ، قطری ها تو ژاوی موج یک مربیگریشو میدیدن ، شاید می تونستن صبر کنن که موج 5 اش تموم بشه و با قیمت مناسب تری بخرنش ، ولی قصد داشتن فرصت رو غنیمت بشمارن و زودتر خودشونو برای جام جهانی 2022 آماده کنن

موج یک ، موج زیرساخت هاس

یکی از اعضای خوب سایت ، دنبال شرکت هایی می گرده که طرح توسعه و زیر ساخت و آینده دارن ، همون اوایل موج یک می خره و نگه میداره و معمولا اوایل موج سه (تثبیت لیاقت شرکت)هم میفروشه (می تونید اسمشو حدس بزنید ؟ ) استراتژیش این هست

یکی دیگه از اعضای خوب سایت هم هست ، که معتقده شرکت باید لیاقت خودشو نشون داده باشه و حداقل پنج سال روند سود سازی رو به رشد داشته باشه ، تا سهامدار شرکت بشه ، یعنی اوایل موج 3 میخره ، اواخر موج 3 هم با قیمت خوب میفروشه و میره رو سهم جدید که اوایل موج 3 اش هست ( می تونید اسمشو حدس بزنید ؟ ) اینم استراژی خاص خودشو داره

محتاجیم به دعای خیر
          ==================================================
          انرژی مثبت:

یوگای خنده

تو این کلیپ چه چیزهایی می بینید شما؟
          از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

سلام و عرض ادب
            آره همین که بدونیم کجای روند هستم ، چه موقعیتی باید بگیریم
            مثلا الان موقع ناهار هست یا شام ! چه نوع خوراکی مناسب هست ، چقدر بخوریم تو خواب برامون مشکلی پیش نمیاد ، تو سن رشد هسیم یا کهنسالی ، از خوردن چه غذاهایی منع شدیم
            بر اساس اطلاعات و مسیر و زمان ، تصمیم گیری کنیم

و اینکه موج شماری های شما می تونه با موج شماری شخص دیگری تفاوت داشته باشه ، حتی با موج شماری که در گذشته انجام دادین !

مثلا زمانی که رونالدو از پرتغال رفت منچستر بازی کنه ، باشگاه منچستر حکم ورود به موج 3 رو داشت ، ولی در اثر تمرینات (زیر ساخت سازی و ادامه تلاش ) و رفتنش به رئال مادرید ، باشگاه منچستر هم خودش تبدیل به موج یک شد ! موج 3 زندگی فوتبالیش از رئال شروع شد

شما بعنوان ی معامله گر ، حاضری رونالدو رو در سن فعلی بخری ؟ موج پنج خودشه ، استراتژی ها متفاوت هست

و ی مثال جالب تر ژاوی که موج 5 خودشو رو در بارسا سپری کرد ، بعدش قطری ها موج 5 از 5 ژاوی را خریدن ، آیا خرید در انتهای موج پنج درسته ؟ قطعا نه ، ولی برای باشگاه بارسلونا موج پنج ژاوی بود ، قطری ها تو ژاوی موج یک مربیگریشو میدیدن ، شاید می تونستن صبر کنن که موج 5 اش تموم بشه و با قیمت مناسب تری بخرنش ، ولی قصد داشتن فرصت رو غنیمت بشمارن و زودتر خودشونو برای جام جهانی 2022 آماده کنن

موج یک ، موج زیرساخت هاس

یکی از اعضای خوب سایت ، دنبال شرکت هایی می گرده که طرح توسعه و زیر ساخت و آینده دارن ، همون اوایل موج یک می خره و نگه میداره و معمولا اوایل موج سه (تثبیت لیاقت شرکت)هم میفروشه (می تونید اسمشو حدس بزنید ؟ ) استراتژیش این هست

یکی دیگه از اعضای خوب سایت هم هست ، که معتقده شرکت باید لیاقت خودشو نشون داده باشه و حداقل پنج سال روند سود سازی رو به رشد داشته باشه ، تا سهامدار شرکت بشه ، یعنی اوایل موج 3 میخره ، اواخر موج 3 هم با قیمت خوب میفروشه و میره رو سهم جدید که اوایل موج 3 اش هست ( می تونید اسمشو حدس بزنید ؟ ) اینم استراژی خاص خودشو داره

محتاجیم به دعای خیر
            ==================================================
            انرژی مثبت:

یوگای خنده

تو این کلیپ چه چیزهایی می بینید شما؟
            شاخص کل الان کدوم موجه جناب سروش؟؟؟

نظر

• sooroosh1315
              ستاره‌دار (۲)
              • Oct 2019
              • 5358

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
              شاخص کل الان کدوم موجه جناب سروش؟؟؟
              بنظرم چهار هستیم با خصوصیت هایی که عنوان شد. بنظر شما الان موج چند از چندیم؟

مهمتر از شاخص ، موج شماری صنایع مختلف هست ، و اینکه استراتژی شخصی پیدا کنیم که در کدوم موج ها عملکرد بهتری می تونیم داشته باشیم

قدرت استعدادیابی را داریم تو تخته سنگ تراش نخورده مجسمه داوود می بینیم ! (موج یک)

قدرت بازار خوانی داریم می تونیم مجسمه داوود رو قبل از اینکه قیمتش بره بالا بخریم ، از به نمایش گذاشتنش کسب درامد کنیم و اخر سر هم در اوج شهرت بفروشیمش (موج سه)

قدرت تشخیص قابل احیا و تعمییر بودن رو داریم که مجسمه شکسته(موج4) رو بخریم چسب دو قلو بزنیم:| و تبلیغش کنیم و باز برا ی مدت کوتاه مردمو جذبش کنیم و بفروشیمش (موج پنج)

======================
              انرژی مثبت : (وقتی خفت میشی /:.yead.:/ )
              ی باغ وحشی بود بیلیط اش 2000 تومن بود هیچکس نمیومد داخلش

مدیر باغ وحش بیلیط رو رایگان کرد ، همه اومدن باغ وحش

بعد در قفس شیرها رو باز کرد گفت خروجی 10000 تومن

جریمه 500 تومنی سفر رو برداشتن ، ملت همه پا شدن رفتن سفر

حالا گفتن وضعیت قرمز و نارنجی شده ، هر پلاک غیر بومی در شهر قرمز 1 میلیون تومن جریمه شهر نارنجی 500

جاده چالوس رو هم بستن گفتن خطر سیل و بارندگی و ریزش کوه و... هست :D
              از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• علیرضا حسنی
                عضو فعال
                • Mar 2019
                • 1642

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                با سلام و سپاس فراوان
                ول کنید دوستان این موج و ابر و ماه و خورشید رو. نابود میکنید خودتون رو با این اراجیف. ببینید کی گفتم.

الان در این مقطع اقتصاد جهان در شرایطی نیست که شما با ایچیموکو و الیوت بخواید معامله کنید.

الان خیالتون رو راحت کنم جروم پاول و همتی هم هر حرکتی بخوان پیاده کنن صد تا متغیر رو انالیز میکنن. بعد اخر یه تِری میزنن که نتیجه ش ۱۸۰ درجه با اون تِر مد نظرشون فرق داره. بعد شما با نقاشی میخواید پیش بینی و معامله کنید؟

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

سلام دوستان.
                  یه نفر میتونه استاپ لاس رو برام توضیح بده. ؟؟؟

نظر

• چلاغعلی خان خانان
                    ستاره‌دار(2)
                    • Oct 2020
                    • 708

سلام دوستان.
                    یه نفر میتونه استاپ لاس رو برام توضیح بده. ؟؟؟
                    چاکریمممممممممممم
                    یک ساعته دارم میبینم یه مرد پیدا نمیشه جواب این خاتون گرامی را بدهد پایش درد گرفت
                    بگذریم // بد روزگاری است
                    من ثواد درست حسابی ندارم ولی در حد 5 دبستان میتوانم این جواب دهم که:
                    stop loss یا حد ضرر است
                    در تریدها . تریدر گاها اشتباه میکند یا اثرات جو سیاسی و اقتصادی بر تحلیل اثر میگذارد و روند بازار را تغییر میدهد و این باعث شوک به بازار میشود و قیمت را خیلی زیاد کاهش میدهد / تریدر نقطه ای را محاسبه و در ترید خود تعریف میکند که مثلا اگر قیمت خمحرکه از 2600 تومان که بود به پایین تر از 2450 تومان امد خود به خود مغامله بسته و فرد با ضرر کمی خارج شود
                    اگر تریدر به استاپ تعریف شده پایند باشد حال ضرر 2600 تومان و الان 400 تومان که دیگر سرمایه اش تقریبا صفر شده نمیرسید
                    اما کو گوش شنوا.... خودم را میگویم

چاکریممممممممممممم
                    در همین حد میدانستم عرض کردم
                    التماس دعا

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

بنظرم چهار هستیم با خصوصیت هایی که عنوان شد. بنظر شما الان موج چند از چندیم؟

مهمتر از شاخص ، موج شماری صنایع مختلف هست ، و اینکه استراتژی شخصی پیدا کنیم که در کدوم موج ها عملکرد بهتری می تونیم داشته باشیم

قدرت استعدادیابی را داریم تو تخته سنگ تراش نخورده مجسمه داوود می بینیم ! (موج یک)

قدرت بازار خوانی داریم می تونیم مجسمه داوود رو قبل از اینکه قیمتش بره بالا بخریم ، از به نمایش گذاشتنش کسب درامد کنیم و اخر سر هم در اوج شهرت بفروشیمش (موج سه)

قدرت تشخیص قابل احیا و تعمییر بودن رو داریم که مجسمه شکسته(موج4) رو بخریم چسب دو قلو بزنیم:| و تبلیغش کنیم و باز برا ی مدت کوتاه مردمو جذبش کنیم و بفروشیمش (موج پنج)

======================
                      انرژی مثبت : (وقتی خفت میشی /:.yead.:/ )
                      ی باغ وحشی بود بیلیط اش 2000 تومن بود هیچکس نمیومد داخلش

مدیر باغ وحش بیلیط رو رایگان کرد ، همه اومدن باغ وحش

بعد در قفس شیرها رو باز کرد گفت خروجی 10000 تومن

جریمه 500 تومنی سفر رو برداشتن ، ملت همه پا شدن رفتن سفر

حالا گفتن وضعیت قرمز و نارنجی شده ، هر پلاک غیر بومی در شهر قرمز 1 میلیون تومن جریمه شهر نارنجی 500

جاده چالوس رو هم بستن گفتن خطر سیل و بارندگی و ریزش کوه و... هست :D
                      والا من نمی دونم چه موجی هستیم. اما همین و میدونم که نمی تونیم 4 باشیم.
                      چون فکر نمی کنم توی موجه 4 اصلاح عمیقی صورت بگیره.
                      این حتی اصلاح هم نبود. به معنای واقعی کلمه ریزش بود.
                      و من نمی تونم این ریزش وحشتناک رو موج 4 قلمداد کنم.
                      اما اصلا هم نمی تونم حدس بزنم چه موجی بودیم.

در حال حاضر در حال آموزش الیوت هستم. شاید بعد از اتمام آموزش هام بتونم تشخیص بدم.

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

سلام جناب محمدحسین
                        یه سوال
                        من اگه با قطار برم تهران ... جایی که من از قطار پیاده میشم تا میدون ولیعصر چقدر راهه؟؟؟
                        کلا میدون ولیعصر و بلد نیستم.
                        از تهران فقط ایستگاه متروی تجریش و بلدم و یه دونه قبلش که ق و ط توش بود ? اسمش یادم نیست. از اونجا بگید آدرس تا بفهمم.??
                        راستی انقلاب و هم بلدم. جایی بود که اون یه باری که اومدم از اتوبوس پیاده شدم

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

اها یادم اومدم ایستگاه قیطریه. از انقلاب سوار مترو شدم. قیطریه پیاده شدم. یه بارم رفتم تجریش کفش خریدم. همینا رو بلدم.
                          حالا با توجه به اطلاعات من راهنماییم کنید.
                          دانشگاه تربیت مدرس هم رفتم ولی یادم نیست چجوری رفتم. چون با مترو نمیشد. با تاکسی رفتم.
                          برج میلاد هم رفتم یادم نیست اونم. چون با اتوبوس رفتم.
                          بعدش کاخ سعد آباد هم رفتم اونم به تجریش نزدیک بود. از ایستگاه تجریش تا اونجا رو پیاده رفتم. حالا از راه آهن تا ولیعصر چجوری برم؟؟؟?

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

اها یادم اومدم ایستگاه قیطریه. از انقلاب سوار مترو شدم. قیطریه پیاده شدم. یه بارم رفتم تجریش کفش خریدم. همینا رو بلدم.
                            حالا با توجه به اطلاعات من راهنماییم کنید.
                            دانشگاه تربیت مدرس هم رفتم ولی یادم نیست چجوری رفتم. چون با مترو نمیشد. با تاکسی رفتم.
                            برج میلاد هم رفتم یادم نیست اونم. چون با اتوبوس رفتم.
                            بعدش کاخ سعد آباد هم رفتم اونم به تجریش نزدیک بود. از ایستگاه تجریش تا اونجا رو پیاده رفتم. حالا از راه آهن تا ولیعصر چجوری برم؟؟؟������
                            سلام.
                            از نگر مکانی میدان ولیعصر عج می‌شود بین انقلاب و تجریش.
                            مترو هم دارد. ولی متروی آن بین انقلاب و تجریش نیست. (آن یک خط است و این یک خط دیگر.)
                            خوشبختانه خود راه‌آهن هم مترو دارد.
                            بهترین کار این است که بروید مترو راه‌آهن و آنجا بپرسید چگونه می‌توانید بروید مترو میدان ولیعصر. (من اکنون بگویم ممکن است گیج شوید. من خودم همیشه می‌روم از روی نقشه‌ی مترویی که به در و دیوار مترو چسبانده‌اند مسیرم را پیدا می‌کنم.)
                            -----------------------
                            به طور مشخص:
                            ۱- از قطار راه‌آهن پیاده شوید.
                            ۲- مترو راه‌آهن را پیدا کنید. (ایستگاه مترو فرق می‌کند و خارج از ایستگاه قطار بین شهری است. همین که از راه‌آهن خارج شوید مترو را می‌بینید.)
                            ۳- سوار قطارهایی شوید که می‌روند به سمت «قائم».
                            ۴- در ایستگاه میدان ولیعصر عج پیاده شوید.
                            خوب. خوشبختانه خط عوض کردن نمی‌خواهد.
                            «محمد حسین» هستم.
                            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

سلام.
                              از نگر مکانی میدان ولیعصر عج می‌شود بین انقلاب و تجریش.
                              مترو هم دارد. ولی متروی آن بین انقلاب و تجریش نیست. (آن یک خط است و این یک خط دیگر.)
                              خوشبختانه خود راه‌آهن هم مترو دارد.
                              بهترین کار این است که بروید مترو راه‌آهن و آنجا بپرسید چگونه می‌توانید بروید مترو میدان ولیعصر. (من اکنون بگویم ممکن است گیج شوید. من خودم همیشه می‌روم از روی نقشه‌ی مترویی که به در و دیوار مترو چسبانده‌اند مسیرم را پیدا می‌کنم.)
                              -----------------------
                              به طور مشخص:
                              ۱- از قطار راه‌آهن پیاده شوید.
                              ۲- مترو راه‌آهن را پیدا کنید. (ایستگاه مترو فرق می‌کند و خارج از ایستگاه قطار بین شهری است. همین که از راه‌آهن خارج شوید مترو را می‌بینید.)
                              ۳- سوار قطارهایی شوید که می‌روند به سمت «قائم».
                              ۴- در ایستگاه میدان ولیعصر عج پیاده شوید.
                              خوب. خوشبختانه خط عوض کردن نمی‌خواهد.
                              مرسی یه دنیا از راهنمایی جامع و کامل تون

اون سال 4 تا خط داشت. اون بنفشه بنظرم الان اضافه شده. اون آبی کم رنگه هم نبود به نظرم.
                              چقدر نزدیکه جایی که میخوام برم به راه آهن.
                              سوال دیگه. این ولیعصر جای خوبه یا بده?
                              و اینکه قیمت هتل ها چطوره اون محدوده؟؟؟

نظر

• sooroosh1315
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Oct 2019
                                • 5358

تا می تونید اینترنت احتکار کنید و بعد که نایاب و نیست شد به قیمت مناسب بفروشید $-)
                                :-??

اگه از ترافیک و کیفیت پایین اینترنت خسته شدین،
                                لذت استفاده از اینترنت پُرسرعت رو تجربه کنید.

در طرح "۷" رایتل، ۴۹گیگ اینترنت، سیم‌کارت و مکالمه رایگان رایتلی،
                                تنها با ۷ هزارتومان در دسترس شماست.
                                رایتل | طرح هفت
                                b2n.ir/Rightel-speed13

نظر

در حال کار...
                                X