دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : دورهمی چند نفره

سلام به همه.
    در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
    سلااااااااااام
    من نمردم /.:biggrinsmiley.:/
    مرگ و پشت سر گذاشتم.
    این مدت مرگ و جلوی چشام بارها دیدم.
    هر بار هم ندیدمش آرزوش و کردم
    درد کثیفی هست کرونا... دوست داری بمیری اما اینقدر زجر نکشی...
    خیلی مواظب خودتون باشید که نگیرید.
    الان که حالم بهتره هم هنوز حالت خفگی و تشنگی و عطش با منه.
    لیوان آب کنارمه هر چی میخورم تشنگیم رفع نمیشه.
    ویتامین سی روزی سه لیوان و آب پرتقال و آب هویچ هم مدام دارم میخورم. اما گویا خیلی ویروس کثافتی هست و از بدنم خارج نمیشه بره گورش و گم کنه.
    اگه توی خانوادتون کسی رفت سفر بگید چند روز بره قرنطینه و باهاش ارتباط نداشته باشید.
    ما این همه رعایت کردیم اخرش داداشم رفت سفر واسمون از سفر سوغاتی آورد.
    خلاصه خیلی مواظب خودتون باشیییییییییید لطفا
    از پیام های انرژی بخش دوستان هم بی نهایت سپاسگزارم.

خیلی خوشحالم که می‌شنوم حالتان بهتر شده.
    دلواپس شدیم.
    حال مادرتان چطور است؟
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

یک چیزی بگویم...
      امروز حواسم نبود یک مقدار وپارس فروختم... در کف... نمی‌دانستم بازار دارد دوباره رشد می‌کند... یک کوچولو هم از قبل پول داشتم... گفتم یک چیزی بخرم...
      فملی و فولاد و فایرا و فخوز را گذاشتم جلوی چشمم...
      من با چشمان خودم می‌دیدم و می‌بینم که فایرا از بقیه بهتر دارد کار می‌کند.
      با عقلم می‌خواستم این را بخرم.
      ولی به خاطر یک روحیه اشتباه آخر سر به سوی فولاد هدایت شدم و خرید کردم.
      خریدم احساسی بود.
      اشتباه کردم.

خداوکیلی... این چه‌قدر بد است که سال‌ها در بورس باشی ولی هنوز ایرادی که می‌دانی داری را برطرف نکرده باشی...
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        سلام به همه.

خیلی خوشحالم که می‌شنوم حالتان بهتر شده.
        دلواپس شدیم.
        حال مادرتان چطور است؟
        مادرم هم خدا رو شکر امروز خیلی بهتر هستن.
        پریشب بردیمش سی تی اسکن و دیروز به دکترش نشون دادیم. گفتن که ریه هاش در حد 5 درصد درگیره و جای نگرانی نیست.
        امروز صبح هم صبحونه شو کامل خورد.
        یکی از بدترین علائم کرونا (البته همش بده ها اما این از همه بدتره) اینه که بی اشتهایی و حالت از غذا بهم میخوره.
        همین غذا نخوردن باعث میشه زانوهای آدم از جون بره. اما من و مامانم کم کم داریم یه ذره غذا میخوریم خدا رو شکر.

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• چلاغعلی خان خانان
          ستاره‌دار(2)
          • Oct 2020
          • 708

سلااااااااااام
          مرگ و پشت سر گذاشتم.
          ویتامین سی روزی سه لیوان و آب پرتقال و آب هویچ هم مدام دارم میخورم. اما گویا خیلی ویروس کثافتی هست و از بدنم خارج نمیشه بره گورش و گم کنه.
          اگه توی خانوادتون کسی رفت سفر بگید چند روز بره قرنطینه و باهاش ارتباط نداشته باشید.

چاکریم
          اولندش =حتما به همه و خود سفارش کنید
          فکل و مکل رو رعایت کنن
          دومندش=
          برای رفع عطش هم دواش قوچعلی داره:
          لطفا یه نفرو بفرست عطاری محل بگو 100 گرم خاکشیر و 100 گرم تخم شربتی(دانه های ریز سیاه رنگ هست) خود عطلری میداند
          همه رو بریزید تو یه کاسه بزرگ و رویش آب بریزید تا نصف کاسه و بعد بگذارید 3 ساعت و 3 دقیقه و3 ثانیه داخل یخچال تا خوب خنک شود و لعاب دهد بعد هر 3 ساعت یکبار 3 قاشق غداخوری از ان را داخل لیوان با شکر یا عسل شیرین کنید و نوش جان کنید .بعد 3 روز اگر خب خوب نشدید 7 تا فحش به 7 تا عمه گل قوچعلی بدهید
          ----------------------------------------------------------------------------
          قوچعلی کم ادمی نیست 70 سال و 7 ماه و 7 روز و 7 ساعت است باغبون دکتر زیبایی عروق است

شرمنده همین الان از بیمارستان مسیح دانشوری زنگ زدند گفتند 50 تا بیمار کرونایی منتظرم هستند من باید خود را به بیمارستان برسانم شرمنده
          .
          .
          .
          .
          .
          .
          .
          بیچاره ها از صبح سفارش بارکپسول اکسیژن برای بیمارستان دادن
          بار وانتم هست بروم تحویل دهم گناه دارن/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

مادرم هم خدا رو شکر امروز خیلی بهتر هستن.
            پریشب بردیمش سی تی اسکن و دیروز به دکترش نشون دادیم. گفتن که ریه هاش در حد 5 درصد درگیره و جای نگرانی نیست.
            امروز صبح هم صبحونه شو کامل خورد.
            یکی از بدترین علائم کرونا (البته همش بده ها اما این از همه بدتره) اینه که بی اشتهایی و حالت از غذا بهم میخوره.
            همین غذا نخوردن باعث میشه زانوهای آدم از جون بره. اما من و مامانم کم کم داریم یه ذره غذا میخوریم خدا رو شکر.

خوب. خدا را صد هزار مرتبه شکر.
            من زمانی که خودم بدن درد خیلی شدید داشتم و مرگ را جلوی چشمانم می‌دیدم بیشتر نگران خانواده‌ام بودم. به‌خصوص مادر برای آدم یک چیز دیگر است...
            خدا همه را بهبودی و تن‌درستی عنایت کند...
            ------------------------------
            این بدن درد هم گمان کنم (نمی‌دانم همین‌جوری حدس می‌زنم که) برای این است که بدن مواد ضد میکروبی خودش را در عضلات پخش می‌کند. (یعنی نشانه‌ی درمان است. نه نشانه‌ی خود بیماری. فکر می‌کنم.) آن جان نداشتن زانو هم احتمالا برای همین گرفتگی عضلات است نه غذا.

بی‌اشتهایی هم همین‌جور. فکر کنم بدن خودش، خودش را پرهیز می‌دهد.
            چون هضم کردن مقداری انرژی می‌برد. و بدن تمام انرژی‌اش را گذاشته برای درمان.
            پورسینا هم در این زمینه نظریه‌ی نیمه پزشکی نیمه معنوی دارد. می‌گوید روح زمانی که دلواپس بدنش شد، زمانی که ارتباطش با این بدن ضعیف شد (به واسطه‌ی خواب یا به واسطه‌ی شدید شدن بیماری)، در عالم معنی راحت‌تر سیر می‌کند و در آنجا دنبال درمان می‌گردد، برای همین است که برخی پس از بیماری به یک غذا اشتهای بیشتر پیدا می‌کنند و به یک غذا اشتهای کمتر.
            (همه‌ی اینها در حد حدس و گمان است البته.)
            ---------------------------------
            بدن دردی که من گرفتم خیلی زجر آور بود.
            کاملا احساس می‌کردم کمرم دارد دو تا می‌شود. دارد می‌شکند.
            درد در سرتاسر بدنم بود.
            آن حالت گلاب‌به‌رویتان فلان /:.happysmiley:./ و عطسه و آب‌ریزش بینی و گرفتگی سر هم مزید بر علت...
            ??
            در مورد حالت فلان بگویم که... من همه‌اش چندین روز یک پایم توی رخت‌خواب بود و یک پایم توی دستشویی...
            خاک تو گور کرونا.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mohsen ho
              ستاره دار(1)
              • Feb 2013
              • 11250

سلااااااااااام
              مرگ و پشت سر گذاشتم.

درود
              خوشحالم حالتون خوب شده... امیدوارم همواره سلامت و شاد باشید
              ارادت

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                درود
                خوشحالم حالتون خوب شده... امیدوارم همواره سلامت و شاد باشید
                ارادت
                مرسی جناب محسن.
                منم واسه شما و خانواده محترم تون آرزوی سلامتی دارم.

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

دوستان توی ره آورد365 چطوری می تونم نمادهای آتی رو بیارم؟؟؟

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

اگه به من اجازه میدادن تمام پزشک های خانواده رو ردیف میکردم به رگبار می بستمشون.

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

حکایتی جالب از ریچارد فرای
                      شرق شناس و ایران شناس برجسته

ریچارد فرای بیش از ۷۰ سال از زندگی‌اش را صرف مطالعه و پژوهش دربارهٔ تاریخ و فرهنگ فلات ایران کرد. در دهه ۱۹۷۰ در هنگامی که در دانشگاه شیراز به تدریس اشتغال داشت به ناگاه تدریس را رها کرد و به شغلی آزاد (مدیریت یک سوپرمارکت) روی آورد و سه سال بعد به اصرار و دعوت دانشگاه هاروارد بار دیگر به تدریس در این دانشگاه پرداخت. دکتر پیرویان استاد دانشگاه آزاد اسلامی کرج تعریف می کرد که زمانی در آمریکا در جلسه سخنرانی فرای حضور داشتم. پس از سخنرانی ایشان و به هنگام پرسش و پاسخ اجازه خواستم سوالی شخصی از ایشان بپرسم. ایشان اجازه داد و من از علت ترک درس و دانشگاه در آن سالها سوال کردم. ایشان پاسخ داد:
                      روزی در یکی از خیابانهای شیراز قدم می زدم. به در مغازه گوشت فروشی رسیدم که در کنار آن آرایشگاهی قرار داشت. دیدم بین صاحب گوشت فروشی و جوان مشتری آرایشگاه دعوایی پیش آمده است. قصاب از آن جوان می خواست که موتورش را از مقابل سلمانی بردارد چون ممکن بود هر آن ماشین گوشت از راه برسد و جوان نیز می گفت بگذار کار من با سلمانی تمام شود بعدا موتور را برمی دارم. دعوا بالا گرفت و قصاب به مغازه رفت ساطور برداشت و در این میان ساطور به سر جوان خورد و جان داد. من تمامی این اتفاقات را شاهد بودم. بسیار متاثر شدم. از آنجا رفتم . کاری داشتم انجام دادم و بعد از چند ساعت که بازگشتم دیدم هنوز ازدحام مردم وجود دارد. از یکی از حاضران سوال کردم که چه شد؟ آن شخص جواب داد جوانی به همسر این قصاب نظر سوء داشته و قصاب او را کشته است. من که حادثه را از ابتدا تا انتها دیده بودم می دانستم که اینگونه نبود. ناگهان شوکی به من وارد شد. حادثه ای که چند ساعت بیشتراز وقوع آن نمی گذشت چنین تحریف شده بود. من چگونه می خواستم حوادث سه هزار سال قبل را بشناسم. تمام دانسته های من به جهل تبدیل شد. باعث شد تدریس را رها کنم و به مغازه داری روی آورم ...
                      .

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

سلام.
                        اگه به من اجازه میدادن تمام پزشک های خانواده رو ردیف میکردم به رگبار می بستمشون.
                        چرا؟
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

سلام.

چرا؟
                          چون هیچی حالیشون نیست. اصلا سواد پزشکی ندارن با جون مردم بازی میکنن.
                          قبل از اینکه گزارش سی تی اسکن مامانم و بگیرم همون عکس سی تی اسکن و بردم پیش پزشک خانوادش. گفت هیچ مشکلی نیست. ریه هاش 5 درصد آسیب دیده و جای هیچ نگرانی نیست.
                          وقتی گزارش و رفتم گرفتم 50 درصد ریه مامانم درگیر بود. خوب بود از قبل واسه پزشک متخصص نوبت گرفته بودم بردمش دیروز.
                          دکتر خودمم کلی دارو بهم داده همش به درد سطل آشغال میخوره فک کنم. یه روز خوبم میگم خدا رو شکر دیگه خوب شدم. فرداش دوباره رو به موت میشم. امروز دوباره حالم خوب نبود.
                          خدایا این چه دردیه ؟؟؟ این دکترا چه جور دکترایی هستن؟؟؟

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

قبل از اینکه گزارش سی تی اسکن مامانم و بگیرم همون عکس سی تی اسکن و بردم پیش پزشک خانوادش. گفت هیچ مشکلی نیست. ریه هاش 5 درصد آسیب دیده و جای هیچ نگرانی نیست.
                            وقتی گزارش و رفتم گرفتم 50 درصد ریه مامانم درگیر بود. خوب بود از قبل واسه پزشک متخصص نوبت گرفته بودم بردمش دیروز.
                            دکتر خودمم کلی دارو بهم داده همش به درد سطل آشغال میخوره فک کنم. یه روز خوبم میگم خدا رو شکر دیگه خوب شدم. فرداش دوباره رو به موت میشم. امروز دوباره حالم خوب نبود.
                            خاک بر سرش کنند. /:.nono.:/:.thumbsdownsmileyan
                            ----------------
                            یک نفر بود یک حرف خوبی می‌زد...
                            می‌گفت همه‌ی دکترها که عین هم نیستند!
                            بالاخره باید یک فرقی بین پزشکی که مدرکش را از دانشگاه تهران می‌گیرد با آنی که مدرکش را از دانشگاه آزاد می‌گیرد باشد؛ نه؟

یک مقدار اندیشیدم... دیدم دارد حرف حساب می‌زند...

علاوه بر این بحث تجربه هم هست.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

خیلی ببخشید این‌گونه می‌گویم...
                              ولی حالا حالاها درگیر هستید...
                              ضعیف می‌شود ولی همچنان اذیت می‌کند.
                              لامذهبی است برای خودش!

من سه ماه عوارض داشتم... (البته همین‌جور کم‌رنگ می‌شود تا این که اواخرش دیگر تقریبا نیست...)

نمی‌دانم بقیه چه مدت داشته‌اند ولی فکر نکنم کسی حالش بد شود و سریع یک روزه برگردد به حالت عادی... و دیگر «هیچ» علامتی نداشته باشد.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

خیلی ببخشید این‌گونه می‌گویم...
                                ولی حالا حالاها درگیر هستید...
                                ضعیف می‌شود ولی همچنان اذیت می‌کند.
                                لامذهبی است برای خودش!

من سه ماه عوارض داشتم... (البته همین‌جور کم‌رنگ می‌شود تا این که اواخرش دیگر تقریبا نیست...)

نمی‌دانم بقیه چه مدت داشته‌اند ولی فکر نکنم کسی حالش بد شود و سریع یک روزه برگردد به حالت عادی... و دیگر «هیچ» علامتی نداشته باشد.
                                یعنی توی این مدت ناقل هم هستم ؟؟؟
                                دردیه که آدم مظلومانه جون میده
                                من درد خودم کمه مجبورم از مامانم هم مراقبت کنم.
                                خواهر برادرام هم زنگ میزنن میگن بیاییم میگیم پاتونو اینجا نزارید که خیلی درد بدیه. دلمون نمیخواد هیج کس دیگه بگیره
                                اما از طرفی از مظلومیت و تنهایی خودم هم دلم به درد میاد
                                جون ندارم راه برم اما باید غذا درست کنم ظرف بشورم آب میوه بگیرم
                                به زور کارا رو انجام میدم. لامصب حالا که مریضیم بخاطر مدام آب میوه و آب و قرص خوردن و دارو درست کردن و ...ظرف هم زیاد کثیف میشه
                                روزی 4-5 بار باید ظرف و لیوان کثیف بشورم.
                                امرور 5 بار آب میوه گرفتم... همین کار چقدر ظرف کثیف میکنه هی باید بشورم. دستگاه آب میوه گیری و هی باید بشورم.
                                دردیه که در نهایت مظلومیت و تنهایی هستی و زجر می کشی

نظر

در حال کار...
                                X