دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : دورهمی چند نفره

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
    یعنی توی این مدت ناقل هم هستم ؟؟؟
    دردیه که آدم مظلومانه جون میده
    من درد خودم کمه مجبورم از مامانم هم مراقبت کنم.
    خواهر برادرام هم زنگ میزنن میگن بیاییم میگیم پاتونو اینجا نزارید که خیلی درد بدیه. دلمون نمیخواد هیج کس دیگه بگیره
    اما از طرفی از مظلومیت و تنهایی خودم هم دلم به درد میاد
    جون ندارم راه برم اما باید غذا درست کنم ظرف بشورم آب میوه بگیرم
    به زور کارا رو انجام میدم. لامصب حالا که مریضیم بخاطر مدام آب میوه و آب و قرص خوردن و دارو درست کردن و ...ظرف هم زیاد کثیف میشه
    روزی 4-5 بار باید ظرف و لیوان کثیف بشورم.
    امرور 5 بار آب میوه گرفتم... همین کار چقدر ظرف کثیف میکنه هی باید بشورم. دستگاه آب میوه گیری و هی باید بشورم.
    دردیه که در نهایت مظلومیت و تنهایی هستی و زجر می کشی
    ناقل؟
    مگر شما با چند نفر در ارتباط هستید؟
    ما که از آغاز کرونا (یک سال است) تقریبا با کسی رفت و آمد نداریم.
    یکی دو سه بار تنها رفت و آمد خیلی خیلی مختصر داشتیم. آن هم این‌قدر پس از آن (و پیش از آن!) عذاب وجدان گرفتیم که...
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      ناقل؟
      مگر شما با چند نفر در ارتباط هستید؟
      ما که از آغاز کرونا (یک سال است) تقریبا با کسی رفت و آمد نداریم.
      یکی دو سه بار تنها رفت و آمد خیلی خیلی مختصر داشتیم. آن هم این‌قدر پس از آن (و پیش از آن!) عذاب وجدان گرفتیم که...
      با هیچ کس
      میخوام بدونم خواهرم کی میتونه بیاد خونمون
      کی میتونه بیاد یه ذره به دادمون برسه
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

با هیچ کس
        میخوام بدونم خواهرم کی میتونه بیاد خونمون
        کی میتونه بیاد یه ذره به دادمون برسه
        چه کسی؟ معلوم است! آنهایی که قبلا کرونا گرفته‌اند! /:.ph34r-smiley.://:.happysmiley:./

یکی از مسئولین بهداشت می‌گفت ۳۵ میلیون ایرانی کرونا گرفته‌اند. برای یکی دو ماه پیش بود این حرف... آقای روحانی هم پیش از آن می‌گفت نیمی از ایرانی‌ها کرونا گرفته‌اند...
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

چه کسی؟ معلوم است! آنهایی که قبلا کرونا گرفته‌اند! /:.ph34r-smiley.://:.happysmiley:./

یکی از مسئولین بهداشت می‌گفت ۳۵ میلیون ایرانی کرونا گرفته‌اند. برای یکی دو ماه پیش بود این حرف... آقای روحانی هم پیش از آن می‌گفت نیمی از ایرانی‌ها کرونا گرفته‌اند...
          خواهرم هم اولش که مامانم گرفت بچه اش صبحا که میرفت سرکار پیش ما بود گرفتن ولی زود خوب شدن.
          اما چون درد من و مامانم خیلی سخته هم خودمون میترسیم بیاد
          هم شوهرش گفته صلاح نیست بری.
          فقط وقتی سالمی باید واسه همه، همه کار کنی وقتی مریضی هیچ کس جرات نمیکنه به دادت برسه.
          البته دوبار غذا درست کرد واسمون آورد.
          داداشم هم امروز یه سبد میوه گرفت اومد. به مامان گفت ببرمت خونه خودم ازت مراقبت کنم.
          اما مامانم گفت میترسم شما هم بگیرید. خلاصه یه دردیه که هیچ کس نمیتونه به دادت برسه اما بازم حس میکنم از بقیه شاکیم با اینکه نباید شاکی باشم
          اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
          شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

التماس دعا
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• بامبو
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 467

خواهرم هم اولش که مامانم گرفت بچه اش صبحا که میرفت سرکار پیش ما بود گرفتن ولی زود خوب شدن.
              اما چون درد من و مامانم خیلی سخته هم خودمون میترسیم بیاد
              هم شوهرش گفته صلاح نیست بری.
              فقط وقتی سالمی باید واسه همه، همه کار کنی وقتی مریضی هیچ کس جرات نمیکنه به دادت برسه.
              البته دوبار غذا درست کرد واسمون آورد.
              داداشم هم امروز یه سبد میوه گرفت اومد. به مامان گفت ببرمت خونه خودم ازت مراقبت کنم.
              اما مامانم گفت میترسم شما هم بگیرید. خلاصه یه دردیه که هیچ کس نمیتونه به دادت برسه اما بازم حس میکنم از بقیه شاکیم با اینکه نباید شاکی باشم
              سلام شب شما بخیر

بیماری ای که شما مبتلا شدین ویروسیه ودواهای که پزشکان تجویز می کنن اغلب آنتی بیوتیکه یعنی ضد باکتری وهیچ تاثیری درمقابله با ویروس نداره که هیچ بدترهم هست چون ما دربدنمون یکسری باکتری های مفیدداریم که برای سیستم ایمنی بدن ضروری هستن این آنتی بیوتیکهاباکتری های مفیدبدن رو از بین میبرن وباعث ضعیف شدن بدن میشن از بین داروها فقط ضددردها وتب برها مفیدن
              ================================================== ================================================== ==
              سعی کنین با خریدمکملهایی که میگم سیستم ایمنی بدنتون رابرای مبارزه با این بیماری قوی کنین آب میوه هایی که درطول روز استفاده میکنین کفاف مبارزه با این بیماری رونمیده چون مقدارویتامینهای مورد نیاز توش کمه
              ================================================== ================================================== ==
              1-کپسول امگا3روزی 2تا4عدد
              2-کپسول فارماتون روزی یک عدد
              3-کپسول سلن پلاس یوروویتال(سلنیوم)روزی یک عدد
              4-کپسول زینک پلاس10میلی گرم یوروویتال روزی یک عدد
              5-قرص زینک گلوکونات روزی یک عدد
              6-پرل ویتامینA50000واحد روزی یک عدد
              7-قرص جوشان ویتامین Cروزی 2عدد(1000میلی گرم)
              8-کپسول ویتامین E400واحدروزی یک عدد
              9-قرص ویتامینB6روزی یک عدد
              10-پرل ویتامین D50000واحد روزی یک عدد
              11-ویال رویال ژل یک عدد که میتونید بریزیدتو یک لیوان ویتامین ث جوشانتون وهم بزنید ومیل کنید
              12-کپسول مولتی ویتامین تراپوتیک یک عدد
              ================================================== ====
              همه این ها رو بعد از وعده نهار یا غذای اصلی باهم میل کنید وحداقل 6ساعت بعد چای نخورید

نگاه به لیست بلندبالای این مواردی که گفتم نکنید حداقل به اندازه 10روز مصرف میتونید تهیه کنید البته کمی گرونه ولی برای رهایی از شر این بیماری میارزه برای افرادی چون شما که ویتامین خورنیستید ومکمل مصرف نمیکنین تا 10 روز هیچ ضرری نخواهد داشت
              درواقع با مصرف این مواد شما سربازان خدادادی وداخل بدنتون رو برای مبارزه با این بیماری تجهیز میکنین
              ================================================== ===================
              درانتهای شب وموقع خواب درشرایطی که حداقل سه ساعت قبل چای میل نکردین یه کپسول هماتینیک +قرص فرفولیک به همراه یکی از قرص جوشان ویتامین c میل کنین تا بالانس زینک وآهن دربدنتون بهم نخوره
              پس یک قرص جوشان درروز با موارد بالا موقع نهار ویک قرص جوشان با آهن موقع شب میشه روزی دوقرص جوشان
              ================================================== ====================
              من خودم از این روش نتیجه گرفتم وپدرم روهم که مبتلا شده بود با این روش درمان کردم چون این بیماری درمانی نداره ودراغلب مواقع از دست پزشکان کاری ساخته نیست وبه همین علت بیشترشون از دنیا میرن

باکتریایی نیست ویروسیه
              ================================================== =========================
              این نیز بگذرد!

موفق باشید وتندرست
              آخرین ویرایش توسط بامبو؛ 2021/04/21, 21:07.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

هرچقدر حالم را با خواندن این کتاب‌های زیبای معنوی خوب می‌کنم؛ این بورس خراب‌شده فردایش می‌زند حالم را دوباره خراب می‌کند.
                متاسفانه انرژی درست و حسابی هم ندارم و نمی‌توانم قشنگ تصمیم‌گیری کنم. (شاید هم دارم خودم را گول می‌زنم.) (آری. دارم خودم را گول می‌زنم. /:.happysmiley:./ بین خودمان بماند. /:.happysmiley:./ کلا بازار که خراب می‌شود نمی‌توانم خوب کار کنم. بعدا یادم بیاندازید رویش کار کنم. /:.happysmiley:./)
                آری... داشتم می‌گفتم... این کتاب‌ها واقعا فوق‌العاده هستند. من خدا را صد هزار بار شکر می‌کنم بابت این که این کتاب‌ها را به زندگی من دارد راه می‌دهد...
                کتابی که اخیرا خوانده‌ام کتاب «سلام بر ابراهیم» بود.
                من قبلا این‌گونه نبودم... ولی تازگی‌ها خیلی احساسی شده‌ام...
                هر یک مقدار که از این کتاب می‌خواندم یک مقدار گریه می‌کردم...
                آدم می‌ماند چه بگوید...
                ابر مرد...
                شاید واژه‌ی خوبی باشد برای توصیف این شخصیت...
                آدم گمان می‌کند این حرف‌ها مال داستان‌ها است...
                یا گمان می‌کند دو تا دانه از این موارد بوده آن هم برای حضرت ابوالفضل ع و امثالهم بوده و تمام شده رفته پی کارش...
                چقدر این مرد زیبا است...
                آدم محو جمال و زیبایی این مرد می‌شود...
                دوست دارد همین‌جور ساعت‌ها بنشیند و خیره خیره زیبایی و وقار این مرد را تماشا کند...
                وه که چه جلالی و چه ابهت و عظمتی...

من آدم مغرور و خودبزرگ‌بینی هستم (متاسفانه)... کمتر شخصیتی هست که بتواند مرا به تحسین وادارد... ولی در مقابل این‌جور شخصیت‌ها (یا بهتر است بگویم وجودها؛ این‌گونه جلوه‌های وجود)... نمی‌دانم چه بگویم؟...
                کم می‌آورم... به زانو می‌افتم... نه این که توان رقابت داشته باشم... بلکه حتی برخی کارهای اینها از افق «دید» من هم حتی فراتر است. کم می‌آورم... به گریه می‌افتم... به زانو می‌افتم...
                خدا را شکر می‌کنم که مرا با این شخصیت‌ها آشنایی می‌دهد.
                خدا را صد هزار مرتبه شکر.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

هرچقدر حالم را با خواندن این کتاب‌های زیبای معنوی خوب می‌کنم؛ این بورس خراب‌شده فردایش می‌زند حالم را دوباره خراب می‌کند.
                  متاسفانه انرژی درست و حسابی هم ندارم و نمی‌توانم قشنگ تصمیم‌گیری کنم. (شاید هم دارم خودم را گول می‌زنم.) (آری. دارم خودم را گول می‌زنم. /:.happysmiley:./ بین خودمان بماند. /:.happysmiley:./ کلا بازار که خراب می‌شود نمی‌توانم خوب کار کنم. بعدا یادم بیاندازید رویش کار کنم. /:.happysmiley:./)
                  آری... داشتم می‌گفتم... این کتاب‌ها واقعا فوق‌العاده هستند. من خدا را صد هزار بار شکر می‌کنم بابت این که این کتاب‌ها را به زندگی من دارد راه می‌دهد...
                  کتابی که اخیرا خوانده‌ام کتاب «سلام بر ابراهیم» بود.
                  من قبلا این‌گونه نبودم... ولی تازگی‌ها خیلی احساسی شده‌ام...
                  هر یک مقدار که از این کتاب می‌خواندم یک مقدار گریه می‌کردم...
                  آدم می‌ماند چه بگوید...
                  ابر مرد...
                  شاید واژه‌ی خوبی باشد برای توصیف این شخصیت...
                  آدم گمان می‌کند این حرف‌ها مال داستان‌ها است...
                  یا گمان می‌کند دو تا دانه از این موارد بوده آن هم برای حضرت ابوالفضل ع و امثالهم بوده و تمام شده رفته پی کارش...
                  چقدر این مرد زیبا است...
                  آدم محو جمال و زیبایی این مرد می‌شود...
                  دوست دارد همین‌جور ساعت‌ها بنشیند و خیره خیره زیبایی و وقار این مرد را تماشا کند...
                  وه که چه جلالی و چه ابهت و عظمتی...

من آدم مغرور و خودبزرگ‌بینی هستم (متاسفانه)... کمتر شخصیتی هست که بتواند مرا به تحسین وادارد... ولی در مقابل این‌جور شخصیت‌ها (یا بهتر است بگویم وجودها؛ این‌گونه جلوه‌های وجود)... نمی‌دانم چه بگویم؟...
                  کم می‌آورم... به زانو می‌افتم... نه این که توان رقابت داشته باشم... بلکه حتی برخی کارهای اینها از افق «دید» من هم حتی فراتر است. کم می‌آورم... به گریه می‌افتم... به زانو می‌افتم...
                  خدا را شکر می‌کنم که مرا با این شخصیت‌ها آشنایی می‌دهد.
                  خدا را صد هزار مرتبه شکر.
                  جالب هم هست...
                  نسخه کاغذی آن را که من تهیه کرده بودم رویش نوشته بود جمع تیراژ: یک میلیون و دویست هزار نسخه!
                  کم رقمی نیست.
                  (حالا نمی‌دانم نسخه‌های الکترونیک و احیانا دانلودهای غیر مجاز و ترجمه‌های به زبان‌های دیگر را هم در این ۱۲۰۰۰۰۰ نسخه آورده یا نه؟)
                  (چاپ صدم است و به چند زبان ترجمه شده)
                  ولی جالبی‌اش اینجا است که من زیاد در موردش نشنیده بودم.
                  یک چیزهایی شنیده بودم. ولی نه زیاد.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• ms. mousavi
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2018
                    • 129

با سلام
                    رویا جان امیدوارم شما و خانواده گرامی هر چه زودتر سلامتی کاملتون را بدست بیارید

نظر

• ms. mousavi
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2018
                      • 129

من چند وقتیه دیگه کلا بیخیال بورس و فارغ التحصیلی و بقیه مواردی که قبلا نگرانشون بودم شدم
                      هرچه بادا باد
                      کلا به نظرم حال خوبیه
                      فقط نمیتونم بیخیال افراد بی ایمان دور و برم بشم
                      فکر کنم از اثرات سخنرانی های سه دقیقه در قیامته که گوش میدم

اما دلم میخواد کرونا تموم بشه برگردم دانشگاه عذاب وجدان دارم که هیچ کار نمیکنم

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط ms. mousavi پست شده است View Post
                        من چند وقتیه دیگه کلا بیخیال بورس و فارغ التحصیلی و بقیه مواردی که قبلا نگرانشون بودم شدم
                        هرچه بادا باد
                        کلا به نظرم حال خوبیه

سلام.
                        سخنرانی آقای امینی خواه را گوش می‌دهید؟
                        من زیاد با این سخنرانی حال نکردم؛ تا آخر هم گوش ندادم؛ اصلا شبیه آن سخنرانی که در مورد کتاب «آن سوی مرگ» داشتند نشد...
                        ----------------------------------
                        من هم همین کاری که شما می‌گویید را می‌کنم...
                        ولی اشتباه است.
                        نباید به یک سو غش کرد.
                        باید در زندگی کفه‌های ترازو را ثابت تنظیم کرد و نگه داشت. (منظورم چیزهایی مانند پررویی و کم‌رویی - عجله و بی‌حوصلگی - عبادت شبانه‌روزی و کار شبانه‌روزی - مدام ورزش کردن و اصلا ورزش نکردن و امثال اینها است.)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط ms. mousavi پست شده است View Post
                          هرچه بادا باد
                          کلا به نظرم حال خوبیه

اکنون این عذاب وجدانی که شما در مورد دانشگاه دارید را من در مورد بورس دارم.
                          خیلی وقت است رهایش کرده‌ام به امید خدا! (به امید خدا که دروغ است. همین‌جوری رهایش کرده‌ام...)
                          اشتباه می‌کنم...
                          کاش یکی پیدا می‌شد به من روش درست کار کردن در این زمان را می‌آموخت...
                          می‌آموخت هم که نه... چون بلدم... همه می‌دانند... ولی کیست که عمل کند؟
                          یک سری چیزها است که آدم می‌داند... ولی به جان آدم نمی‌نشیند...

مثلا چه...
                          مثلا همه می‌دانیم اگر از سگ می‌ترسی نباید فرار کنی...
                          اگر فرار کنی دنبالت می‌کند و ای بسا گازت هم بگیرد...
                          ولی یک جایی گیر کنی پا می‌گذاری به فرار... laughingsmiley (حالا مثال از این بعید تر نبود من بزنم؟)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• ms. mousavi
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2018
                            • 129

سلام.
                            سخنرانی آقای امینی خواه را گوش می‌دهید؟
                            من زیاد با این سخنرانی حال نکردم؛ تا آخر هم گوش ندادم؛ اصلا شبیه آن سخنرانی که در مورد کتاب «آن سوی مرگ» داشتند نشد...
                            ----------------------------------
                            من هم همین کاری که شما می‌گویید را می‌کنم...
                            ولی اشتباه است.
                            نباید به یک سو غش کرد.
                            باید در زندگی کفه‌های ترازو را ثابت تنظیم کرد و نگه داشت. (منظورم چیزهایی مانند پررویی و کم‌رویی - عجله و بی‌حوصلگی - عبادت شبانه‌روزی و کار شبانه‌روزی - مدام ورزش کردن و اصلا ورزش نکردن و امثال اینها است.)
                            سلام
                            بله سخنرانی های آقای امینی خواه
                            به نظر من که خوبه البته آن سوی مرگ را بیشتر اشتیاق داشتم که گوش بدم ولی سه دقیقه در قیامت بیشتر به دردم میخوره

البته اینکه کاری هم از دستم بر نمیاد هم بی تاثیر نیست D:
                            حداقل اینجوری آرامش دارم

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                              ستاره‌دار(1)
                              • Sep 2020
                              • 2057

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post
                              سلام شب شما بخیر

بیماری ای که شما مبتلا شدین ویروسیه ودواهای که پزشکان تجویز می کنن اغلب آنتی بیوتیکه یعنی ضد باکتری وهیچ تاثیری درمقابله با ویروس نداره که هیچ بدترهم هست چون ما دربدنمون یکسری باکتری های مفیدداریم که برای سیستم ایمنی بدن ضروری هستن این آنتی بیوتیکهاباکتری های مفیدبدن رو از بین میبرن وباعث ضعیف شدن بدن میشن از بین داروها فقط ضددردها وتب برها مفیدن
                              سعی کنین با خریدمکملهایی که میگم سیستم ایمنی بدنتون رابرای مبارزه با این بیماری قوی کنین آب میوه هایی که درطول روز استفاده میکنین کفاف مبارزه با این بیماری رونمیده چون مقدارویتامینهای مورد نیاز توش کمه
                              1-کپسول امگا3روزی 2تا4عدد
                              2-کپسول فارماتون روزی یک عدد
                              3-کپسول سلن پلاس یوروویتال(سلنیوم)روزی یک عدد
                              4-کپسول زینک پلاس10میلی گرم یوروویتال روزی یک عدد
                              5-قرص زینک گلوکونات روزی یک عدد
                              6-پرل ویتامینA50000واحد روزی یک عدد
                              7-قرص جوشان ویتامین Cروزی 2عدد(1000میلی گرم)
                              8-کپسول ویتامین E400واحدروزی یک عدد
                              9-قرص ویتامینB6روزی یک عدد
                              10-پرل ویتامین D50000واحد روزی یک عدد
                              11-ویال رویال ژل یک عدد که میتونید بریزیدتو یک لیوان ویتامین ث جوشانتون وهم بزنید ومیل کنید
                              12-کپسول مولتی ویتامین تراپوتیک یک عدد
                              ================================================== ====
                              همه این ها رو بعد از وعده نهار یا غذای اصلی باهم میل کنید وحداقل 6ساعت بعد چای نخورید

نگاه به لیست بلندبالای این مواردی که گفتم نکنید حداقل به اندازه 10روز مصرف میتونید تهیه کنید البته کمی گرونه ولی برای رهایی از شر این بیماری میارزه برای افرادی چون شما که ویتامین خورنیستید ومکمل مصرف نمیکنین تا 10 روز هیچ ضرری نخواهد داشت
                              درواقع با مصرف این مواد شما سربازان خدادادی وداخل بدنتون رو برای مبارزه با این بیماری تجهیز میکنین
                              ================================================== ===================
                              درانتهای شب وموقع خواب درشرایطی که حداقل سه ساعت قبل چای میل نکردین یه کپسول هماتینیک +قرص فرفولیک به همراه یکی از قرص جوشان ویتامین c میل کنین تا بالانس زینک وآهن دربدنتون بهم نخوره
                              پس یک قرص جوشان درروز با موارد بالا موقع نهار ویک قرص جوشان با آهن موقع شب میشه روزی دوقرص جوشان
                              ================================================== ====================
                              من خودم از این روش نتیجه گرفتم وپدرم روهم که مبتلا شده بود با این روش درمان کردم چون این بیماری درمانی نداره ودراغلب مواقع از دست پزشکان کاری ساخته نیست وبه همین علت بیشترشون از دنیا میرن

باکتریایی نیست ویروسیه
                              ================================================== =========================
                              این نیز بگذرد!

موفق باشید وتندرست
                              درود بر شرفت
                              شاید اگر همه اینترنت را هم بگردی نتوانی آنچه شما گفتید را پیدا کرد
                              بزرگواری
                              لایک کم بود
                              وظیفه دانستم تشکر کنم.
                              ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

خیلی دوست دارم کار بورسی بکنم.
                                ولی اصلا نایش نیست.
                                جالب است. برخی اوقات زورم کم می‌شود.
                                مغزم نمی‌کشد.
                                نمی‌دانم به خاطر روزه است؟
                                یا به خاطر این که بازار خراب شده (اثر روانی)؟
                                یا چه؟
                                به هر روی... الان افتادم... می‌تونم همین‌جور تایپ کنم و حرف بزنم... ولی کار بورسی نه! اصلا در توان خودم نمی‌بینم...

بگذار همین‌جور بنویسم... حالا که می‌توانم بنویسم...
                                دوست داشتم یک مقدار در جستار تدبیر و امید بنویسم... از اوضاع کلان اقتصادی بنویسم... به ویژه این که دولت دارد عوض می‌شود و ۱- احتمالا یک توافق نصفه‌نیمه هم که شده برای از دست نرفتن آبروی‌شان انجام دهند. (هرچند... دیگر کسی روی برگه این عزیزان شرط بندی نمی‌کند... حتی اصلاح‌طلبان به طور کلی اینها را پس زده‌اند... حتی آقای خاتمی هم احتمالا اگر بخواهد چیزی بگوید دیگر این بزرگواران را تــــَکرار نکند. بگذریم.) این یک مسئله. مسئله‌ی دیگر این که ۲- دولت بعدی به احتمال بسیار زیادی یارانه‌های پنهان را آزاد می‌کند. این خیلی می‌تواند تاثیر بگذارد. (ولی... حوصله‌ی بررسی‌اش نیست! :) ) دیگر این که... ۳- ... ولش...

اصلا حسش نیست بررسی کنم ببینم پول را باید از بازار بکشم بیرون؟ یا بگذارم همان‌جا بماند؟ یا چه؟

حتی حسب وظیفه احساس می‌کنم باید در مسابقه‌ها شرکت کنم... ولی حوصله این را هم ندارم...
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X