دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sooroosh1315
    ستاره‌دار (۲)
    • Oct 2019
    • 5358

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    داداش دمت گرم.
    احتمالا شما قرار است در آینده سخنران بشوید.
    خوب بلدید سخن را مدیریت کنید. (این کار هر کسی نیست.)
    ============
    خانم رویا...
    حرف‌های جناب سروش کاملا درست است...
    از سوی دیگر من و دیگر دوستان هم چیزی نگفتیم...
    هر کسی عقیده‌اش را می‌گوید... اگر احساس می‌کنید اشتباه است با دلیل و منطق بفرمایید کجایش اشتباه است...
    البته برای امروز گمان کنم همه خیلی انرژی گذاشتیم... بهتر است این بحث فعلا مسکوت بماند.
    به همان بورس خودمان بپردازیم بهتر است...
    فقط اینکه:
    الهی خدا به همه بهترین‌ها را بدهد...
    همان که قشنگ به دلشان بنشیند و یک عمر حال کنند در کنار او... احساس آرامش و شادی...
    الهی آمین.
    ==============
    ولی در کل زن‌ها موجودات بدی‌اند.
    قبول دارید؟

:D>:)
    ممنون آقا محمد حسین

زن ها فرشته هستن، سوره نساء داریم، اما رجل چی؟

یک مطلب دیگیری هم بود اینکه انسان ها چقدر اختیار دارند از خودشان چقدر قدرت دارند؟ وقتی نتیجه دست خداس

مثال هم آن سربازی را گفتم که 3-4 ساعت قصه مشکلاتش را برایم می گفت و من براش مرخصی می نوشتم

نوشتن روی کاغذ کار ساده ای بود (هیچ زحمتی نداشت) اما نتیجه که مرخصی بود، برای یک سرباز بسیار نعمت بزرگی شمرده میشده

دیروز داشتم به حسباً ا... فکر می کردم

قبلش هم ی کتاب برداشتم بخونم، تو کتاب نوشته شده بود

موفقیت 1 درصدش نبوغ هست و 99 درصدش تلاش

و زیرش نوشته بود، نوزادها موفق ترین انسان های روی زمین هستن (اگر شغل داشتن غوغا می کردن)

اگر گرسنه باشن یا مشکلی داشته باشن با تمام قدرت تلاش می کنند و گریه می کنند تا مشکلشان رفع نشده توقف نمی کنند، حتی اگر از گریه نفسشون قطع بشه
    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• sooroosh1315
      ستاره‌دار (۲)
      • Oct 2019
      • 5358

انسان (خود ما) چقدر اختیار داریم؟ می تونیم چیزی را در گذشته تغییر دهیم؟ آیا از ده دقیقه بعد خبر داریم؟ (اگر داشتیم که کل صف خرید ها رو لحظه آخر می فروختیم /:.smilingsmiley.:/ صف خریدها رو می خریدیم)
      اختیارمون فقط به لحظه حال مربوط میشه

اونم باز اختیار چندانی نداریم ، بیشتر درحد نظر داشتن موافق یا مخالف بودن هست (مثلا بنزین گران می شود ، ما می توانیم موافق باشیم یا مخالف ، قدرتی نداریم ، فقط نظر هسیم)

اگر قدرت داشتیم سهم خودمونو مثبت می کردیم

صرفا نظر داریم مثلا نظرمان نسبت به فباهنر مثبت است یا منفی ، ولی اینکه بالا رود یا پایین دست ما نیست
      از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• ali_nostro
        ستاره‌دار (34)
        • Feb 2017
        • 863

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
        لطف کن چشماتو باز کن برو تاپیک قشیر نگاه کن اولین سیگنالم رو ۱۳۰۰بوداگه کسی باحرف من میخواست بخره رو ۱۳۰۰ میخرید و هنوزم تو سوده بس چرت و پرت تحویل نده به ملت
        توکه این همه ادعا داری دوتا سهم معرفی کن ملت سود کنن
        بعدشم من دیدم قشیر زور نداره بالا بره رو ۲۵۰۰ با قچار ۳۲۰۰عوض کردم اما از اونجایی که گفتم دیگه سیگنال نمیدم نگفتم چون بکسی خوبی نیومده باید تک خور بودتو این بازار گربه صفت
        قچارم فعلا ۵۰درصد رفته بالا برچشم بد لعنت
        خواهشا کسی دیگه با حرف من سهم نخره
        به هیچ سهمی تعصب ندارم و نخواهم داشت شل کرد میفروشم
        شما با اصرار به خانم رویا میگفتی قشیر بخر! پای من! اگه بگید بخر پای خودت مشکلی با این حرف ندارم.. ولی اینکه حرفا ضمانت میکنی، اشتباه بزرگیه که بقیه رو به اشتباه میندازی..اونم روی سهمی که مشخص بود سفته بازی بوده..
        و احسنت به خانم رویا که اون روز نخرید.

نظر

• ali_nostro
          ستاره‌دار (34)
          • Feb 2017
          • 863

هر دفعه ظهر خوابیده‌ام سردرد شدید گرفته‌ام.
          امروز نیز.
          کسی راه‌کاری ندارد؟

من:
          %-(:-??:-L~X(~X(~X(
          ظهرها نخوابید :))
          من تو عمرم ظهر نخوابیدم!

نظر

• ali_nostro
            ستاره‌دار (34)
            • Feb 2017
            • 863

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
            نه هیچ خبره و عاقلی از دیگری سیگنال خرید و فروش نمیگیره، امکان نداره. عرض کردم همفکری داستان دیگری داره که معمولا معطوف به استراتژی هاست. سیگنال دادن و سیگنال گرفتن دیگه ماهیت و تعریفش مشخصه.

در مورد اینکه من اینجا چیکار میکنم، دو دلیل داره. یکی اینکه به هر حال عزیزانی هستن به تعداد کمتر از انگشتان دست دوستانی مثل سروش عزیز، محمد حسین عزیز و شاید چند تا دیگه از دوستان در سایت های دیگه که عادت کردیم به مطالعه دیدگاه های کلان و نظراتشون و این عزیزان هر جا برن ما رو هم به ناچار دنبال خودشون میکشن، خیلی دست خودشون هم نیست ما منبع خوب ببینیم بخواد نخواد آویزونش میشیم. ضمن اینکه این عزیزان هم نه اهل سیگنال دادن هستن نه ما اهل سیگنال گرفتن . دلیل بعدیش میتونه بیکاری و علافیه باشه واقعا، دروغ چرا. وگرنه صرفا ادم میتونه خواننده باشه نه متکلم. ورود به مباحث عمدتا ناشی از بیکاری و پر کردن زمان هست. وگرنه سرنوشت اشخاص دیگه واقعا خیلی برای بنده مهم نیست که بخوام دغدغه ارشادشون رو داشته باشم.

اما در مورد احترام والا من فکر میکنم نظرات که در کمال احترام داره بیان میشه حالا فحوای کلام اگه خوشایند عده ای نیست من عذر خواهی ای بابتش نمیتونم از کسی داشته باشم. دیگه من نمیدونم مودباته تر و محترمانه از این چطور میشه قلم زد.
            اما اگه ذات دیدگاه تیغ تند انتقاد در بطن خودش داشته باشه متاسفانه یا خوشبختانه نمیشه کاریش کرد این بخشی از شخصیت بنده هست که ترجیح میدم انچه در ذهن هست عریان و بی پرده در معرض دید مخاطب قرار بگیره.
            به نظر من بسته به نوع سرمایه گزاری افراد داره..
            یه نفر بورس شغل دهمش هم نیست..فقط قصد داره مقداری از داراییش و در سهام سرمایه گزاری کنه..این شخص امکان رصد روزانه بازار و فراگرفتن تحلیل های بنیادی و تکنیکال رو نداره لذا بهتره از شخصی پیروی کنه. یا به صندوقی اعتماد کنه.
            اما کسی که حرفه اش بورسه..با شما موافقم..باید هدف نهاییش این باشه که مستقل کار کنه.
            اگر از روی دست کسی هم ترید میکنه، دلیل هاش و بپرسه و یادداشت و تمرین کنه برای هدف نهایی خودش.
            وگرنه که بعد ده سال بورس کار کردن، اگه یک نفر سوال کنه در یک مهمانی یا جایی چه سهمی بخرم؟!چی باید جواب بده؟ بگه صببر کن فردا از فلانی بپرسم؟
            در ضمن اقای حسنی عزیز بنده نوشته های شما رو دوست دارم..ادامه بدید.
            =
            پ.ن:
            من نه سال پیش که وارد بورس شدم با همین فروم اشنا شدم.
            و خودمم از رو دست بزرگان میخریدم.
            یادش بخیر.. بزرگانی بودن که ادم افسوس میخوره این روزها اینجا نیستند مثل محسن نظری
            اما شارلاتانهایی هم بودن که مردم و مرید خودشون کردن و بعدا گند کارهاشون درومد..مثل باربد و ...
            لذا کسی که از رو دست بخره..باید بدونه داره ریسک میکنه

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط ali_nostro پست شده است View Post
              ظهرها نخوابید :))
              من تو عمرم ظهر نخوابیدم!
              مگر می‌شود؟
              گاهی نمی‌شود.
              پی‌نوشت: ولی در کل همین راهکار گمان کنم بهترین باشد.
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سلام و صبح به خیر خدمت دوستان عزیز

القاءها و یادآوری‌های روزانه:
                مسئول همه چیز خودم هستم.
                خطر نمی‌کنم.
                آرامش دارم.
                مطمئن کار می‌کنم. خیلی مطمئن.
                سودها را می‌جویم.
                پول‌های بدون خطر را دنبال می‌کنم و کسب می‌کنم.
                پول هست. خوب هم هست. لازم به ژانگولربازی هم نیست برای رسیدن به آن. با آرامش و اطمینان و حرکات منطقی و حساب شده می‌توان به آسانی به آن رسید.
                +
                من انسان شریفی هستم و می‌خواهم انسان شریفی باشم.
                من دروغ نمی‌گویم.
                پستی نمی‌کنم.
                درون من سبزه‌زار است نه لجن‌زار.
                دنیا را به شکل زیبایی می‌بینم.
                دنیا را نعمتی از خدا می‌بینم.
                دنیا را فرصتی نو برای ابراز زیبایی‌های درونی‌ام می‌بینم.
                من زیبا هستم.
                اهل رانت و فساد و دزدی و دروغ و تبانی و مال مردم خوردن نیستم.
                من پاک هستم.
                امروز می‌خواهم پاک زندگی کنم.
                به رنگ خدا.
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

آدم خیلی وقت‌ها می‌بیند آدم‌های با هوش پایین‌تر بهره‌ی بیشتری می‌برند.
                  آدم‌هایی که کمتر کار می‌کنند بیشتر از آدم‌هایی که شدیدا دل به کار می‌دهند بهره می‌برند.
                  چرا؟

پی‌نوشت: و البته آدمی که هوشش بسیار زیاد باشد باید الگو بگیرد و در جای مناسب شبیه آدم‌های با هوش پایین کار کند.
                  پی‌نوشت: بین خودمان بماند.. به نگر من بسیاری از دانشمندان (دانشمندان تراز میانی، نه دانشمندان برتر مانند بوعلی‌سینا و نیوتن) هوش زیادی ندارند.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• MOSTAFAVI
                    ستاره‌دار(1)
                    • Jun 2012
                    • 5633

هر دفعه ظهر خوابیده‌ام سردرد شدید گرفته‌ام.
                    امروز نیز.
                    کسی راه‌کاری ندارد؟

من:
                    %-(:-??:-L~X(~X(~X(
                    سلام بهترین موقع برای خوابیدن ساعت 10شب تا 2 صبح است.در طول روز هم اگه بخوای بخوابی بهترین موقع خوابیدن نیم ساعت قبل از اذان ظهر است.عزیزی به نقل از پروفسور سمیعی می گفت خواب 10شب تا 2صبح باعث استراحت کامل مغز می شود.اگر شما ساعت 2شب تا 12ظهر بخوابی با این که ده ساعت خوابیده ای بازهم مغز استراحت نکرده/:.wacsmiley.:/

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در مسائل شرعی/اخلاقی می‌گویند یک جا که نمی‌دانی یک کار درست است یا نه به دلت رجوع کن.
                      ببین اگر با آن کار دلت آرام می‌گیرد آن کار را بکن و اگر می‌بینی با آن کار دلت آرام نمی‌گیرد آن کار را نکن.

.
                      .
                      .

در خرید و فروش‌های بورسی هم احتمالا باید چنین چیزی داشته باشیم.
                      ببینیم نسبت به این خرید/فروش دلمان چگونه است؟
                      نسبت به این راهبرد دلمان چگونه است؟
                      دلمان می‌رود در حالت دار و درخت و جنگل و بوستان؟ یا می‌رود در حالت آتش و هیجان و عصب و جنجال و آتشفشان؟
                      .
                      .
                      .
                      مطمئن کار کنیم.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

چقدر این کانال خانم مهناز صادقی را دوست دارم...
                        به خصوص این صداهایی که ثبت می‌کند.
                        یک آرامشی به آدم می‌دهد.

به خصوص اینکه من کوتاه‌مدت هستم... حالت هیجان من را می‌گیرد.
                        دمش گرم.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

چقدر این کانال خانم مهناز صادقی را دوست دارم...
                          به خصوص این صداهایی که ثبت می‌کند.
                          یک آرامشی به آدم می‌دهد.

به خصوص اینکه من کوتاه‌مدت هستم... حالت هیجان من را می‌گیرد.
                          دمش گرم.
                          در بلند مدت تمام پیشبینی‌ها درست از آب در می‌آید
                          ============================
                          یک چیزی در مورد کسانی که بلند مدت پیشبینی می‌کنند هست... که...
                          خوب... در بلند مدت صد در صد پیشبینی‌شان درست از آب در می‌آید...
                          هیچ کس در ایران هیچ‌گاه پیشبینی افت نمی‌کند (یعنی ۹۰ درصد مردم این کار را نمی‌کنند.)
                          و خوب...؟
                          در بلند مدت همه چیز رشد می‌کند دیگر!
                          اکنون من پیشبینی می‌کنم خگستر در بلند مدت ۲۰ هزار ریال می‌شود... یا اصلا ۲۰۰ هزار ریال...
                          خوب می‌شود دیگر...
                          یا در آغاز ۲۰ درصد می‌ریزد و بعد رشد می‌کند یا در میانه‌ی راه افت می‌کند یا یک راست می‌رود... بالاخره به آنجا می‌رسد...
                          چون تورم داریم.

مگر اینکه من در پیشبینی بلند مدتم بیایم زمان تعیین کنم. مثلا بگویم با فلان شیب به آن نقطه می‌رسیم یا در فلان روز.
                          که البته ندیده‌ام دوستان زیادی این کار را بکنند.
                          معمولا یک خط می‌کشند که عرضش نیم سال است! و می‌گویند در این مـــــــــدت به هدف می‌رسیم! حتی اگر دیرتر یا زودتر هم قیمت به آنجا برسد می‌گویند به هدف رسیدیم! «دیدی‌گفتم!» ولی خوب... این‌جوری که بخواهی حساب کنی هر بچه‌ای هم می‌تواند پیشبینی کند.
                          اصلا چه فرقی بود بین این نماد و دیگر نمادها؟ هر نمادی در این مدت رشد کرده دیگر...
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
                            عضو فعال
                            • Jan 2015
                            • 520

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                            یکی از آشناها مدتی قبل به زور مقداری برام پول داد که براش سهم بخرم
                            اصلا هم قبول نمی کردم اما اصرار پشت اصرار
                            دو هفته قبل برای 2.500 میلیون سود پولش را دادم
                            از سه روز پیش زنگ میزنه داداش تو را خدا وضعم خرابه 2 میلیون ببین می تونی سود کنی(چقدر پر رو )
                            دیروز هم براش پاسا گرفتم 914 امروز منفی شد.حالا بهش بگویم سهمت منفی شد یا اصلا نمی گم
                            جناب کریس بنده تو این مدت کوتاه که بورس خوب بود پولم 2.5 برابر شد ب خانمم گفتم اونم به خواهراش گفت حالا هر روز میگن ما پول میدیم 6 ماهه دو برابرش کن تا یک سال هم میتونیم صبر کنیم!!! گفتم نه نمیتونم و اصلا قبول نکردم.والا سرمایه خودم مال خودمه استرس دارم معامله میکنم سرمایه دیگران رو هم بگیرم که کلا موهام سفید میشه

نظر

• gholamk
                              عضو فعال
                              • Jan 2015
                              • 520

دوستان فک میکنم خانم رویا این نظرش باشه که میگم
                              وقتی میگه زن باید مستقل باشه و قدرتمند منظورش این هست که برای خودش باشه نه برای شوهرش. یعنی زن مستقل بودن رو دوست داره که دستش برای کسی دراز نباشه و واقعا هم همینطور هست اما ما مردان فک میکنیم زن مستقل و قدرتمند یعنی زن برای مرد هم قدرتمند باشه اما فک میکنم خانم رویا اینجوری میگه که زن باید قدرتمند باشه و قوی برای خودش ولی وقتی با یک مرد میره زیر یه سقف زنانگی و طنازی رو برای شوهرش داشته باشه

نظر

• ali_nostro
                                ستاره‌دار (34)
                                • Feb 2017
                                • 863

مگر می‌شود؟
                                گاهی نمی‌شود.
                                پی‌نوشت: ولی در کل همین راهکار گمان کنم بهترین باشد.
                                باور کنید من یادم نمیاد تو ظهر کی خوابیده باشم تو زندگیم
                                البته کلا من با خواب مشکل دارم.. تو هفته نهایت روزی 5 ساعت میخوابم.
                                خواب دشمن پیشرفت انسانهاست

نظر

در حال کار...
                                X